Författare Ämne: Den Svenska modellen  (läst 58335 gćnger)

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Svenskars kriminella olydnad
« Svar #30 skrivet: 18 februari 2009, 11:13:22 AM »
HÀr kommer ett inlÀgg som jag postat i en annan serie inlÀgg men som nog borde ha postats under "Den Svenska modellen". Detta blir alltsÄ en inflikning och i orginaltrÄden Àr fortfarande föregÄende inlÀgg aktuellt.
-----------------Svenskars kriminella olydnad


I Sverige förekommer upprepat ett system dÀr unga personer agerar torpeder för Àldre vuxna och begÄr brott, ibland grova. GenomgÄende Àr den hÀr typen av brott av pennalistisk, social art.

Principen Àr mycket utstuderad och kan t.o.m anses vara en kulturell företeelse. I radioprogrammet SR, P1 "SlÀktband" har man bland annat redogjort för ett mord enligt just detta system. Principen Àr ungefÀr sÄ hÀr:

1. UTPEKANDET: En vuxen person med visst anseende pekar ut ogillande eller hat mot nÄgon obekvÀm, oftast i lokalsamhÀllet eller nÄgon som Àr mot en egen t.ex hobby, företagande, jakt eller politisk rörelse. AlltsÄ ingen anmodan och ingen order, bara ett uttryck för ett riktat ogillande.

2. UPPSNAPPANDET: Den unge lyhörde som sympatiserar med den etablerade vuxne uppsnappar detta ogillande eller hat.

3. VERKSTÄLLANDET: En tid senare planlĂ€gger den unge ett angrepp mot den utpekade, ogillade /hatade och iscensĂ€tter ett för Ă€ndamĂ„let lĂ€mpligt angrepp eller avancerad avskrĂ€ckningsaktion mot "offret". Den unge genomför sĂ„ den "kriminella olydnaden" oftast utan djupare planlĂ€ggning och relativt amatörmĂ€ssiga försök att dölja det hela. (Tillagt: Den unge kan Ă€ven vara tjĂ€nsteman och brottet ske i tjĂ€nsten)

4. STRAFFET: Den unge grips och döms men försöker förstÄs framhÄlla nÄgonting som förmildrande. Den unge förrövaren döms och fÄr avtjÀna ett pÄtagligt, men ofta lÄgt straff som 1'a-gÄngsförbrytare med kanske nÄgon förmildrande omstÀndighet.

5. SAMARITERNA: Hela tiden, under gripande, rÀttegÄng, dom och överklaganden finns samma vuxna personer med som frÄn början "utpekat" men formellt sett aldrig anstiftat mot offret. Dessa vuxna finns hela tiden med för att stödja, skydda och hjÀlpa den unga förrövaren till sÄ lindriga straff som möjligt. Den unge Àr ju "omtyckt" och har ofta under falska förespeglingar utfört det hot /terrorsom de vuxna har önskat, men aldrig anstiftat.

6. EFTER STRAFFET: Den unge förrövaren som genomfört det som vuxen-samhÀllet i princip har velat fÄ utfört kommer nu ut ur fÀngelse och Àr kanske mellan 22 - 30 Är, Àven för ett ganska grovt brott och kan nu pÄbörja sitt riktiga liv. Det visar sig att dessa unga, som begÄtt en "kriminella olydnad" i pennalistisk anda ofta fÄr mycket goda, alltsÄ Àven extra bra liv, som om vuxensamhÀllet Äterbetalar deras strafftid som en tacksamhetsskuld... Den unge förrövaren som oftast Àr man belönas inte sÀllan med vacker, rik fru, vÀlavlönat jobb och /eller egendom.


Ex. # Terrorn mot Rödbyfamiljen kan ha varit sÄdan utförd med rötter i lokalsamhÀllet. # Hellekamps mord pÄ föreningsmannen Söderberg... dÀr Hellekamp upprepat fÄtt nya chanser att lÀsa pÄ lÀkarlinje, t.o.m tack vare falska vux-betyg förefaller vara ett uppenbart exempel.
Personligen kÀnner jag till minst 5 ytterligare sÄdana hÀr brott. Det ena Àr en vandalisering om cirka 100.000 kronor, 3 andra Àr anstiftade missahandelsfall och ett Àr ett mord lÀngre bak i historien.

Hur har det gÄtt privat för poliserna som mördade missbrukaren Osmo Vallo? Man kan ocksÄ undra om Àven de, innan de gick till attack utalade ord i stil med: " - Han ska fÄ stryk tills han inte kan stÄ pÄ benen!" (Ref: Poliserna i RosengÄrd, Malmö)

Vad kan man sÀga om en stat som kallar sig demokratisk men dÀr medborgare kanske inte massivt, men ÀndÄ i betydande omfattning satt i system att utmana anda medborgares lagliga rÀttigheter genom att indirekt och passivt anstifta och uppmuntra till torpedverksamhet och grovt pennalistiskt vÄld?


Morgan Ohlson

Komplettering till ovanstÄende. Detta Àr den modell varmed man alltsÄ anmodar unga att bevisa sin lojalitet. Systemets fascistiska delar ges pÄ detta sÀtt "vÄldsmakt" men skapar ocksÄ just en sjuk lojalitet baserad pÄ hÄllhakar pÄ liknande sÀtt som kriminella gÀng. Krimineliteten varierar, alltifrÄn laglig mobbning, utfrysningar, terroriseringar, "sociala avrÀttningar", vandaliseringar, misshandel och ja, faktiskt Àven mord. Detta innebÀr ocksÄ att det i Sverige begÄs brott som lokalsamhÀllet, om man kan gÀrna helt lÀgger ned. Alternativt lÀgger man skulden pÄ en oskyldig (gÀrna en oliktÀnkande) för att pÄ sÄ vis fria sina unga pÄlÀggskalvar och uppmuntra denna fascistiska vÄldsideologi med sjuk grupplojalitet.

/m

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Den Svenska modellen
« Svar #31 skrivet: 18 februari 2009, 13:03:12 PM »
HÀr kan man göra en undersökning.Det vore ganska lÀtt. Exempelvis bÄda de socialsekreterare som handlade vÄrt Àrende Jill Thomelius och Annette Tarden har befodrats. Jill Thomelius sysslar numer med att som anstÀlld pÄ en privatskola och troligen deltidsarbetande pÄ socialförvaltningen fixa klienter till privatskolan.

Gerd Fureder som höll i min vÄrdnadsutredning jobbar heller inte kvar pÄ socialförvaltningen. Hon vÀgrad ju mig ett umgÀngesavtal med hÀnvisning till att"Lagen Àr bara en rekommendation".

Vart tog de vĂ€gen ? Kontrollera: alla som anklagats för brott har befodrats, socialsekreterare Ulla  Wall-Johansson som hjĂ€lpte familjer som trakasserats av socialförvaltningen avskedades.

Till den tÀnkta websidan med uthÀngningar skulle man kunna anvÀndad ett enkelt koncept: avidentifierade uppgifter frÄn anmÀlar sidan, och sedan uppgifter om vilka socialsekreterare som befodrats och vilka som har avskedats eller omplacerats.
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Är Sverige nazistiskt? #13 - Domen #3
« Svar #32 skrivet: 06 mars 2009, 15:27:49 PM »
.

Detta Àr den sista delen i den lilla serien Àr Sverige nazistiskt?

.

Är Sverige nazistiskt? #13 - Domen #3
LÀnk till Domen #1 och #2 finns ~3-4 inlÀgg ovanför.

.

__ Ärligt talat
NĂ€r jag pĂ„började den hĂ€r artikelserien "Är Sverige nazistiskt" sĂ„ trodde jag nog att man borde etikettera Sverige som kanske 10%, kanske 30% fascistiskt. Resultatet, det som jag nu kommit fram till efter att ha samanstĂ€llt det som jag vet om dagens Sverige blev nĂ„got annat. PĂ„ den grunden att Sverige inte Ă€r lika grymt bĂ„de avseende folkmord och krig som nazityskland kanske man inte bör benĂ€mna Sverige som nazistiskt alls? LikvĂ€l finns en lĂ„ng rad helt nya, aggressiva sociala uppfinnar och Ă€ven en systematisk vĂ„ldsideologi frĂ„n i princip alla myndigheter selektivt mot medborgare i Sverige. Just i den fascistiska andan fungerar vissa myndigheter alldeles perfekt för omtyckta "tysta" medborgare, men agerar ibland mycket grymt mot "negativt utpekade". Aggressivitet och vĂ„ldsideologi framkommer dels i vissa typer av övergrepp, inte regelmĂ€ssigt men Ă„terkommande och att myndigheter i dessa fall pĂ„ ett löjevĂ€ckande manipulerande sĂ€tt vĂ€grar rĂ€tta till skador Ă€ven dĂ„ det uppmĂ€rksammas. Det finns anledning att beakta detta med koppling till "kriminell olydnad".

I landet frodas ocksÄ en pÄtaglig nationalism eller motsvarande "sjuka grupplojalitet" dels direkt och dels genom praktiskt politiska Äsikter med nationalistisk dimension (royalism, sill-och-nubbe-och-kallanka-pÄ-julafton-fundamentalister, skattefundamentalism, "bevara-Sverige-svensk-rörelsen" och t.ex tystandet av Massud Kahmali's utredning om integration mm. mm.).


__ VĂ„ld och grymhet
Graden av vÄld och grymhet i NutidsSverige Àr betydligt lÀgre Àn Hitlertyskland och egentligen Àr det enbart i mindre delar som det kan jÀmföras sida vid sida. DÄ ska man betÀnka att Àven HTy idag, 50 Är senare om Hitler hade vunnit kriget troligtvis hade blivit mindre vÄldsamt och mer propagandistiskt. Med vÀxande informationsteknik tar media, privata nÀtverk och debatt allt mer av makten och behovet av hemlighÄllande och tabun ökar dÀrmed. SkÀlet Àr att makt alltsÄ gÄr "fel vÀgar" vilket man inte vill skylta med. TyvÀrr mÄste man konstatera att det Àr oklart om Sverige Àr mindre grymt Àn HTy just av pragmatiska skÀl snarare Àn ideologiska skÀl? Om Sverige verkligen "frivilligt" Àr mindre grymt Àr dÀrför oklart.


   ** Ideologi och principer

Nyligen har bland annat flera fascistiska och vÄldsideologiska uttalanden gjorda av poliser i tjÀnsten kommit ut i media. Polisens ledning och media behandlar detta i stora delar som att poliskonstaplarna vore smÄbarn i en sandlÄda. Man talar om dem som snacksaliga och "dÄlig attityd" men att bekÀnna sannningen, att det handlar om förakt mot mÀnniskor och i grunden bristande respekt för hur demokratisk polis bör förhÄlla sig till sitt jobb, det förtiger man i sjÀlvcensurerande anda. Svensk polis blir pÄ detta sÀttet tyvÀrr inte den stabiliserande kraft som en demokrati skulle önska utan samtidigt ocksÄ en stark, troligen mycket stark populistisk antidemokratisk kraft. NÀr unga söker polishögskola ska man inte enbart frÄga dem om varför de söker. De blö ocksÄ tillfrÄgas om ideologiska aspekter, sÄ som hur en demokratisk polis bör och fÄr verka för brottsbekÀmpning.

NÀr det gÀller barn sÄ Àr den officiella bilden att man ska visa total hÀnsyn till barnens behov. I praktiken Àr det inte sÄ men nÀr det gÀller vuxna föreligger inte ens försök att stÀvja de övergrep som sker, i stÀllet ökar f.n kontroll och repression mot enskilda vuxna. Ser man till socialkontor, polis, psykiatri m.fl sÄ ser man vid analys att deras praktiska agerande har vÄldsideolgi i grunden Àven dÄ lagarna stipulerar annorlunda. Det kan lÄta som ett skÀmt, men det ligger mycket mer i det följande Àn man först vill tro. I Sverige har alla som...

# ...inte har nÄgra Äsikter Äsiktsfrihet
# ...inte vill uttala sig full yttranderÀtt
# ...verkligen vill ha Äsikter och yttra sig ofta stora problem med myndigheter och arbetsliv Àven om de varit helt lojala pÄ arbetsplatsen.

NÀr man betraktar ingÄende hur vuxna som anses "obekvÀma" bemöts i det Svenska samhÀllet framkommer en tydlig bild av att stat och samhÀlle ser pÄ alla vuxna som ett problem som ska kuvas och skrÀmmas "pÄ plats" genom repression och pennalism. Detta Àr en bild som tydligt framkommer pÄ i stort sett alla samhÀllsomrÄden. Det Àr eliten som ska kuva "vissa ur pöbeln" pÄ plats och i grunden, inom "sekt-systemet" föreligger en usel, improduktiv mÀnniskosyn och en ideologi som i grunden Àr mer fientlig och vÄldsbenÀgen Àn den som framkommer i t.ex Svenska djurskyddslagar.

SjÀlva principerna, ideologin och mÀnniskosynen som den syns i praktiskt agerande, sÀrskilt dÄ mot "obekvÀma" har en tydlig karaktÀr av mass- och avelsprojekt med betydande ringaktning och t.o.m sÀrskilt konstruerad differentiering mellan "de goda och de inbillat onda". Det vill sÀga i grunden liknande eller identiska principer med HTy dÀr man helt avsÄg en kontrollerad rashygienisk utveckling. En sÀrskild passus mÄste ocksÄ förbehÄllas noteringen att kriminella, som anses friska ofta behandlas betydligt bÀttre Àn "utstÀmplade obekvÀma" som pÄ rashygienisk-liknande manér betraktas och hotas som "farliga sjuka".


__ Superelitismen och svÄgerprinciperna
Med superelitism avser jag att Sverige uppvisar tre (3) tydliga, accepterade eller arrangerade elitistiska drag medan en helt demokratisk stat borde uppvisa endast en (1).
#1. Traditionell konkurrens: Den kapitalistiska och naturliga konkurrensen mellan mÀnniskor, den finns i Sverige och den ökar.
#2. SvÄgrar och gener: Den nÀsta elitismen Àr den utvecklade "svÄgerpolitiken" dÀr man satsar pÄ "genetiskt goda" (tror /tÀnker man) slÀkter. Om en person med ett ovanligt efternamn gör nÄgon sorts karriÀr i t.ex ett offentligt företag (SR och SVT ofta skÀrskÄdade) sÄ kan man ge sig fan pÄ att det bara Àr en frÄga om mÄnader innan nÀsta person med samma ovanliga efternamn dyker upp. Tydliga paralleler med trenden omkring slÀktforskning och hyllande av det avskaffade adelsssytemet men i nya former kan uppfattas. Den tredje elitistiska kategorin som bidrar till superelitismen Àr...
#3. Pennalismen: Det som avses Àr den principen som anvÀnds mot negativt utpekade eller "socialt utstÀmplade". Den ökar ocksÄ differentieringen till eliten. Principen innebÀr att man dels systematiskt anvÀnder pennalistisk repression och dels i varg-ideologisk anda "biter offret tills han inte rör sig lÀngre". Dvs att man anvÀnder utslagningen som en del i en superelitistisk folkkontroll-modell. De 2 senare elitistiska dragen differentierar och utpekar en överlÀgsen elit som, inte bara mer kompetenta utan pÄ ett helhetligt sÀtt "bÀttre Àn andra". Nummer 2 och 3 har förstÄs ingen plats i en riktig demokrati dÀr man har lag och ordning och inte lynchningsmetodik.

Observera att den direkta konsekvensen av detta, trots över 80 Är av socialdemokratiskt styre Àr följande:
# Åt dem som "har" skall vara givet, vilket inte Ă€r tomt pĂ„stĂ„ende utan skyddas och förstĂ€rks av det informella systemets struktur.
# IlÄsningseffekt. Dvs att systemet slÄr mycket hÄrt mot fattiga med en tydlig inlÄsningseffekt. Detta drabbar sÀrskilt de som tar sig ton och utnyttjar Äsikts och yttrandefrihet till elitens förtret. Andra drabbade kan vara de som skaffar sig en utbildning utan medgivande av fascistoida bröder.

--------
NÀr socialdemokraterna, trots över 70 Ärs regeringsmakt talar om en pÄstÄdd kamp mot samma gamla orÀttvisor, dÄ framstÄr det som en av den moderna tidens mest löjevÀckande och omfattande lögner.
--------


__ RĂ€ttstryggheten
Rent ideologiskt har jag inte hittat nĂ„gonting vare sig i mĂ€nniskosyn eller moraliska principer som skulle hindra Sverige frĂ„n avrĂ€ttningar och folkmord. SkĂ€let till detta Ă€r att vissa mĂ€ktiga nĂ€tverksaktiviteter som baseras pĂ„ det informella regelsystenmet inte bryr sig om lagens grĂ€nser. SĂ„ djĂ€vligt Ă€r det!  Etablissemanget vet att vissa mĂ€nniskor i Sverige har fruktansvĂ€rt "pissiga liv" pga förföljelser (Ă„terigen ref t.ex TV3 Grannfejden, Rödby, Fallet Tingström, Fallet Ulf och hur det kunde ta mĂ„nga, mĂ„nga Ă„r nan rĂ€tt skipades för Osmo Vallos död m.fl). Just nu talas om dels rasistiska och vĂ„ldsideologiska uttalanden av poliser och nyligen har "Louise i Vetlanda" uppmĂ€rksammats Ă„nyo. I bĂ„da fallen agerar politiker och myndigheter nu, men man agerar med detaljstyrning och "rökridĂ„er" och inte i nĂ„gon del grundlĂ€ggande demokratiska Ă„tgĂ€rder. Miljöpartiet har fört fram en ide om ett "Svenskt FBI" vilket vore ett stort steg i demokratisk riktning. Detta förslag motarbetas förstĂ„s av alla partier med starka smygfascistiska strömningar, dvs samtliga övriga. I grunden bestĂ„r Sverige av ett sammelsurium av flummiga grundlagar, kungahus och myndigheter med stor makt och minimal eller ingen seriös revision vĂ€rd namnet. Grundlagen ger folk rĂ€ttigheter, men hur, varför och hur dessa ska skyddas... det framgĂ„r knappast alls.


__ SjÀlmord och folkets empati
Sedan vill man inte att utstÀmplade ska begÄ sjÀlvmord heller eftersom det skulle belysa Sveriges principiella ovilja till konstuktiva, goda lösningsvÀgar (lÀs: ondska). SjÀlvmord vÀcker mÀnniskors empati och detta anses politiskt farligt. SjÀlvmorden vill man till varje pris tala tyst om eftersom dessa riskerar dra debatt pÄ sanningarna om Sveriges ideologi och utagerade principer. Grymheten i Sverige Àr begrÀnsad, men i de ideologiska avsendena, nÀr man genomskÄdar rökridÄerna Àr graden av fascism hög, mer liknande en riktig fasciststat Àn en demokrati. Nationalismen i Sverige finns, men har sÄ annorlunda former jÀmfört Nazistyskland att epitetet nazism inte Àr vidare passande. Begreppet kan förstÄs kÀnnas relevant i samband med vissa hÀndelser eller delar. Förslag pÄ ord som anvÀnts och som skulle kunna beskriva Sverige Àr:

# Likhetsfascism
# Folkhemsfascism (alla mÄste trivas i samma patriarkala hem och brödraskap)
# Folkstyrd brödraskapsfascism (Folkstyrd syftar pÄ valen medan "brödraskap" Àr det tysta etablissemang vars topp (nomenklatura) Àr de som i praktiken styr)
# Nomenklaturafascism, autofascism eller teknofascism. (Äsyftar superelit och tjÀnstemannastyre)
# Demokratur (folkdiktatur, gÀrna uttryckt som "populistisk folkdiktatur".)

I en mer mÄlande beskrivning skulle man kunna beskriva Sverige som en superelitistisk politisk stat som styrs socialfascistiskt genom ett osynligt etablissemang (nomenklatura) som utövar makt genom sÄvÀl tjÀnstemÀn som enskilda och anvÀnder hot, angiveri, förföljelser och omfattande extremt avancerad teknisk och social kontroll. SÀrskilt starkt mot "utstÀmplade" och dÄ med rashygieniska undertoner.


__ Kommentar - staten /politiken
Eftersom det pĂ„ den öppna, dvs "valsystems-sidan" finns sĂ„ mycket medvetet manipulerande frĂ„n politiker tillsammans med de beslut som gĂ„r i antidemokratisk riktning finns ingen möjlighet att helt uppfatta den som homogent demokratisk heller. Partipiskor, anti-demokratiska lagar och Ă€ven partiernas tysta accepterande av dramatiskt sjunkande medlemstal och liknande förvĂ€rrar bilden ytterligare pĂ„tagligt. NĂ€r man sedan summerar de inofficiella  rĂ€ttsövergreppen, vĂ€grade advokater och hindrande av att vissa mĂ„l över huvud taget ska prövas i domstol och som borde ha rĂ€tt till det dĂ„ grumlas det "goda Sverige" ytterligare pĂ„tagligt. Dvs att alla delar av samhĂ€llet deltar genom en civil olydnad i att undergrĂ€va lagarna och upprĂ€tta en "normativ anarki". Den tydliga terror som pĂ„gĂ„r mot vissa förföljda, stölder av barn, minimal rĂ€ttstrygghet och allt det andra ovan nĂ€mnda sĂ„ finns inte nĂ„gra förmildrande fakta alls.


__ Kommentar - Ny Folkförminskning (depowerment)
För 80 -30 Är sedan fanns aktiva trender och projekt att folket skulle vara aktiva pÄ sin fritid. Man skulle förkovra sig genom studiecirklar, delta i frisksport och aktiv fritid med demokratitrÀning i styrelser etc. Utöver Sveriges tidigare sociala kontroll ska nu folkets liv lÀggas ned och rationaliseras till sexualitet (helst kÀrnfamilj) och jobb. Har du inte vare sig jobb eller kÀrnfamilj dÄ ska du endera söka skydd i ett samfund eller inom HBT-rörelserna för att dÀr stÄ under fritids-kontroll. Alla forna folkrörelser, utom möjligen jakt (för eliten) och sport /idrott krymper dramatiskt. Minskningar pÄ senare Är har varit dramatiska och demokrati-hotande inom partierna, fackföreningarna och andra stora folkrörelser. HÀr talar vi sammantaget om miljontals medlemsaktiviteter pÄ Ärsbasis som försvunnit pÄ mindre Àn 20 Är!!! Alternativet till jobb, kÀrnfamilj, samfund och HBT Àr i den nya Svenska "kina-modellen" i princip total isolering och utslagning. Att sitta hemma och reflektera eller intellektuellt förkovra dig, utan att du har en forskartjÀnst eller uppdrag av nÄgon organisation Àr redan idag, i princip betraktat som sjukdom. Eller annorlunda uttryckt. Sverige Àr i dramatiskt behov av nya rörelser för demokrati och rÀttstrygghet. Samtidigt Àr "betong-Sveriges nomenklatura" pinsamt angelÀget om att köpa sina moral-skulder fria med en materialism som kapitalÀgarna behöver men som inte uppfattas lika angelÀget av folket.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 (Efter att soc Karlstad vÀgrat lagstadgat stöd)

Tidigare olagligt: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgenratorer ~1 Ă„r.  # Hotats anta falsk Asperger-diagnos  # Skriftligt förtalats av Karlstads kommun. #  Tot ca 300 lagbrott och   # över 2500 terrortillfĂ€llen.
.

-------------
De 2 frÄgorna du mÄste stÀlla dig!

FrÄga 1. Folkbildning och ett folk med god demokratisk kompetens brukar
anses som en nödvÀndig grund för demokrati i alla lÀnder. Om ordnarnas
karriÀrkandidater genom smygfascistiska nÀtverk utbildas i mobbning,
trakasserier och att rangordna och "se ned pÄ" andra mÀnniskor... Hur kommer
det att pÄverka demokratin?

FrÄga 2. Den viktigaste. Det tysta etablissemanget (överpartiet) sÀger att
man med den Svenska modellen  "tar bort" kriminalitet, vĂ„ld och psykiskt
sjuka (farliga) och gör ditt liv rikare och bÀttre. Svara mig dÄ pÄ följande:
Om detta Àr sÄ bra, varför betraktas dÄ sanningar om det Svenska maktsystemet
som "lika farligt" som polismord och grova vĂ„ldsbrott?  
--------------

 2 fg inlĂ€gg i serien: http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=391059#poststop
.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Lögner
« Svar #33 skrivet: 29 mars 2009, 18:32:50 PM »
.


Lögner ....och döljanden


Lögner Àr nog folkets enskilt vÀrsta problem eftersom det alltid leder till distansering mellan beslutsfattare och folk. Lögner leder ocksÄ nÀstan alltid till ytterligare stegrade klyftor och Àn mer döljanden lÀngre fram. Lögner leder till negativa spiraler. Nyligen har kommit 2 stycken förslag som avser revision och granskning.

F-kassan: HÀr kom ett nytt förslag (beslutat?) om att en ny myndighet ska reviderar försÀkringssystemet. HÀr anar man snabbt ugglor i mossen... varför fÄr inte RRV eller ESV uppdraget? NÀr man skapar speciella myndighet sÄ uppstÄr omedelbart en extra stor risk för missriktad lojalitet. Dvs att granskaren och den granskade fÄr mer gemensamt Àn vad granskaren har till sin uppdragsgivare (folket). Detta Àr en förslags-utformning som typiskt luktar politisk "incest" lÄng vÀg.

Fosterfamiljer. Även hanteringen omkring fosterfamiljer ska utökas. Även hĂ€r borde en mer rejĂ€l genomlysning ske av frĂ€mst socialkontoren. Det borde ocksĂ„ ske av RRV som Ă€r en myndighet som har Ă„tminstone lite egna muskler. För att följa upp de enskilda fosterfamiljerna borde man anvĂ€nda vanliga trivsel-utredningar (intervjuer) som anvĂ€nds inom personal-sektorn direkt till foster-barnen. Även det kunde gott och vĂ€l ligga pĂ„ RRV som genom mer ansvar ocksĂ„ skulle fĂ„ mer resurser att göra punktinsatser vid upptĂ€ckta oegentligheter. Nu ska man ge ansvaret till lĂ€kare att kontrollera barnen... och VAD FAN SKA DE UPPTÄCKA DÅ? Ska de leta spermier i flickornas slidor, blĂ„mĂ€rken eller utslagna tĂ€nder? ...jammenar, vilken nivĂ„ Ă€r det som detta indikerar!? Hur illa kan ett barn fara innan det uppstĂ„r fysisk ohĂ€lsa!? Det första som indikerar en ond miljö Ă€r ju t.ex rasande skolbetyg. Är det det som nu lĂ€kare ska kontrollera? Detta Ă€r en direkt galen utveckling dĂ€r man Ă„ter igen hĂ„ller politik-incesten inom socialstyrelse-familjen. Fascismens kreatur!


Den Svenska modellen: http://www.debatthuset.com/forums/sh...ad.php?t=10084


Morgan Ohlson
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
Svenska modellen
« Svar #34 skrivet: 13 april 2009, 12:25:28 PM »
.

En hypotes om motivet bakom vissa LVU-Ă€renden


Den hĂ€r trĂ„den Ă€r, kan vi sĂ€ga en "skuggtrĂ„d" till denna lĂ€nken. HĂ€r Ă€r senaste inlĂ€gget dĂ€r Sverige beskrivs enligt metaforen "incenstfamiljen":   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=10500000000000371&posting=19500000005429121

I den trÄden, dvs lÀnken sÄ beskriver jag en rad av omstÀndigheter som ligger till grund för att Sverige dels toppar demokratilistor, men i verkligheten Àr vÀrldens mest uppfinningsrika kontrollstat. Sverige Àr sannolikt betydligt mer kontrollerande Àn DDR var, men Sverige begÄr övergreppen genom en lÄng rad "uppfinningar" som gör det osynligt.

Barnstölder
Troligen Àr det ofta (inte alltid) sÄ hÀr. Om en förÀlder drar till sig "samhÀllets onda öga" sÄ kan lokala nÀtverk, genom ordenssÀllskap planera repressalier, dvs starka pennalistiska ÄtgÀrder mot en förÀlder. Det kan vara att man vill ha bort personen frÄn en post, eller t.o.m vill ha ut förÀldern i arbetslöshet eller vÀrre.

Planerade övergrepp
Dessa smygfascistiska nÀtverk vet alltsÄ att förÀldern X ska terroriseras frammöver och man kan dÄ ha en tro eller misstanke att förÀlderna kan bli deprimerad eller fÄ psykos som resultat.

LVU som terror och delvis skydd
Genom falska anmÀlningar, det kan vara vem som helst i lokalsamhÀllet som anmÀler förÀldrarna för nÄgot pÄhittat. Anonyma anmÀlningar Àr ett fantastiskt smidigt sÀtt för smygfascisterna att terrorisera eller uppstarta en omfattande gruppmobbing mot en utpekad person (familj) utan att de sjÀlva behöver exponera sig. Familjen kan alltsÄ vara en helt igenom "perfekt" familj, men dÀr utomstÄende planerar för att familjen ska fÄ ett helvete, oftast av nÄgon "halvgalen" pÄhittad orsak..

Dels blir LVU'n utan rimliga skÀl förstÄs ett starkt terrorangrepp mot bÄde förÀder och barn och dÀr barnets reaktioner kan bli det vÀrsta för förÀldrarna.

Men, i vissa fall kan det alltsÄ vara sÄ att soc lyfter ut barnet dÀrför att man (lokalsamhÀllet genom nÀtverk) faktiskt avser terrorisera förÀldrarna sÄ pass mycket att man faktiskt vill skydda barnet frÄn hemskheter frammöver. Det kan handla om avstÀngning frÄn a-kassa, avsked frÄn jobb (avtalsstridigt) eller liknande. I Rödby var det mopedterror. Hela detta scenario Àr förstÄs tokvidrigt fascistiskt men att det i hela galenskapen finns ett dubbelt syfte, dvs att man med LVU'n terroriserar men ocksÄ lyfter ut barnet ur den planerade "stridszonen".

Enligt egen erfarenhet vet jag att "Sverige" inte drar sig för att t.o.m sÀtta barn till vÀrlden för att de ska anvÀndas som terror-vapen mot ena, eller bÄda förÀldrarna.

Morgan Ohlson
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #35 skrivet: 08 maj 2009, 12:16:35 PM »
.

Sverige, incestfamiljen


Jo, som av en slump, bl.a med lite tips av den galne Österrikaren, Fritz, eller va' han hette... som hade sin egen dotter inlĂ„st i kĂ€llaren som Ă€lskarinna. För att ro iland ett sĂ„dant projekt mĂ„ste förrövaren manipulera hela sin omgivning. UtifrĂ„n den modellen skrev jag 2 artiklar om Sverige, Sverige incestfamiljen.   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=399664#poststop

Grupper, Ă€ven stora kan hamna i nĂ„got som pĂ„ engelska brukar benĂ€mnas "groupthink" (grupptĂ€nkande), dvs att det inte Ă€r personerna som tĂ€nker utan att gruppen "lever sitt eget liv frĂ„n kopplat frĂ„n individerna".  SĂ„dan processer kan vara mycket farliga eftersom gruppen dras i vĂ€g som i leken "anden i glaset" och ingen tar ngt ansvar.
LĂ€s artiklarna 1 och 2 i lĂ€nken!  ...om du sedan vill söka den teoretiska bakgrunden till detta kan du söka pĂ„ följande ord: groupthink, "fancy footwork" och forskaren Chris Argyris. SĂ€kerligen har fler forskat om detta pĂ„ senare Ă„r.

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Stockholm

 • Gäst
SV: Den Svenska modellen
« Svar #36 skrivet: 08 maj 2009, 12:41:36 PM »
Grupp-processer och "Grupp-psykoser" Àr detsamma som mobbing av dem som stÄr utanför, och inom kvinnodominerade soc kan detta gÀlla bÄde arbetskamrater och invÄnare/medborgare, som av olika anledningar inte stÀmmer in pÄ förvÀntningarna eller pÄ den interna kulturen.

Som talesÀttet sÀger : - "Om ondska inte bestaffas sÄ Àr den befalld" -.
"Befalld" av i sÄ fall politiker, dÀrför : BOJKOTTA KOMMUNALVALEN !
« Senast ändrad: 08 maj 2009, 12:46:39 PM av Stockholm »

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #37 skrivet: 10 maj 2009, 13:01:11 PM »
.

Mitt föregĂ„ende inlĂ€gg avser "grupptĂ€nkande" i allmĂ€n form. Det har inte alls nĂ„gon fast koppling till mobbning. ...men det var vĂ€l ett sĂ€tt att bĂ€dda in lĂ€nken till inlĂ€ggen om Sverige som incestfamilj. 
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #38 skrivet: 17 maj 2009, 17:13:08 PM »
.


Zombies fÄr inte fundera pÄ Anna Odells konst
...eftersom tankar kan fÄ dem att "vakna", och det Àr ju inte meningenDen hÀr diskussionstrÄden handlar om den Svenska modellen och de krafter som agerar i skuggan bakom lagar och Àven mot lagar. Anna Odell Àr ju den konstfackelev som spelat psykiskt sjuk för att dokumentera och framstÀlla hur samhÀllet reagerar och agerar pÄ det. HÀr föreligger 2 mycket intressanta omrÄden för den hÀr trÄden. Det Àr dels samhÀllets ideologi om hur man bemöter psykiskt sjuka, bÄde bland privatperson och av myndigheten. Det andra mycket intressanta Àr samhÀllets reaktion pÄ hennes projekt.

Anna Odell - konstfackelev
http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/anna-odell-mitt-verk-far-beratta-1.812436
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4256623.ab

Anna Odells agerande börjar pÄ en bro dÀr hon spelar obalanserad och om jag förstÄtt rÀtt, bl.a visar att hon ska ta sitt eget liv. HÀr brottas hon dÄ ned av en privatperson som hÄller henne fast. Lite kan man undra vad det kommer sig att en privatperson ta hand om en psyksjuk med vÄld? Om det sker ett brott dÄ ingriper i princip ingen numer, men varför agerar man t.o.m med vÄld för att ta hand om en psykiskt sjuk? Jag sÀger inte det Àr fel, men det Àr ÀndÄ intressant varför utomstÄende bryr sig pÄ det sÀttet och t.o.m agerar med vÄld.

NÀr Anna Odell sedan kommer till psykiatrin sÄ bÄde spÀnns hon fast i sÀng, dvs i handleder och fotleder, eventuellt Àven huvudet samt att hon drogas rejÀlt med lugnande preparat. Detta Àr antagligen helt rutiin i Sverige. Men varför!? Anna Odell har tidigare varit sjuk sjÀlv och hon spelade psykiskt sjuk, men hon skadade ingen annan, hon hotade inte heller skada nÄgon annan Àn sig sjÀlv... sÄ varför bÄde spÀnnas fast och drogas? Men, det Àr inte bara det som psykiatrin gjorde som man bör ifrÄgasÀtta. Nej, man mÄste ocksÄ undra över det som psykiatrin INTE gör. Som jag uppfattar redogörelser, jag har ju inte sett projekt-installationen sÄ var det ingen som hade nÄgot djupare samtal med henne nÀr hon kom in. I stÀllet tar man alltsÄ bara för givet 2 saker:
# det ska inte pratas med henne, inget kurativt!
# man sÀtter in tvÄng (vÄldsideologi) i form av bÄde bÀltesspÀnning och droger

Detta gör man alltsĂ„ mot en person som endast varit ett hot mot sig sjĂ€lv och man kan undra varför? Vilken ideologi Ă€r det som gör att man dels helt avstĂ„r frĂ„n kurativ insats?  ...och varför sĂ€tter man henne bĂ„de fastspĂ€nd och drogad? Vad Ă€r...
# mÀnniskosynen bakom?
# psykiatrins ideologi?
# behandling?
# och vad Àr onödigt tvÄng /vÄld?


__ SamhÀllets reaktion
Hur reagerar dÄ samhÀllet? UppstÄr en sund debatt om tvÄng, vÄld, tung psykofarmaka eller ideologin i vÄrden? Nej, i stÀllet blÄste det snabbt upp en storm frÄn etablissemanget, med och genom media med kritik och anklagelser mot sÄvÀl Anna Odell som Konstfack. I hÀndelseförloppet finns alltsÄ flera mycket intressanta aspekter, men samhÀllets etablissemang reagerar blixtsnabbt med att samfÀllt gÄ till attack med budskapet att det intressanta, det Àr att Anna Odell har:
# kostat pengar
# förlöjligat vÄrden
# "larmat" falskt
# skapat oordning
# ...och sÄledes brutit mot flera lagar

Det tyckte etablissemanget var det intressanta. MÀnniskosyn, personers rÀttigheter inom vÄrden, vÄrdideologier, synen pÄ psykiskt sjuka etc. det Àr alltsÄ enligt det Svenska etablissemanget i princip helt ovidkommande och det som hittills helt stÀllts i fokus av samhÀllseliten, det har varit att en elev har stort ordningen i samhÀllet... samtidigt som man ihÀrdigt, jÀmt och stÀndigt utpekar Sverige som en av vÀrldens finaste demokratier. Men nÀr man nu hade chansen att visa hur fin Sveriges demokrati Àr, vilka hÀnsyn tsom tas till medborgare och hur genomtÀnkt vÄrden Àr dÄ vÀljer alltsÄ etablissemanget i stÀllet att helt gÄ till motattack och utpeka eleven som en kverullant, en avvikande brÄkmakare. Vad sÀger inte det om det demokratiska klimatet? Vad sÀger inte det om samhÀllets prioriteringar?


__ Elitens lugn gÄr före samhÀllsdebatt
HÀr syns det helt klart att en dominerande, tydligt dominerande del av etablissemanget definitivt prioriterar att tysta den oliktÀnkande, man vill tysta hotet frÄn den intellektuella och man vill snabbt utpeka den, som man vill ska framstÄ som avvikande som en brÄkmakare som ska straffas. Samtidigt lÀggs locket pÄ totalt om alla de aspekter som berör medborgarens rÀtt, demokratisk etik och vÄrdens prioriteringar och mÀnniskosyn.

Etablissemangets instÀllning tycks vara att snabbt straffa den som man anser obekvÀm, liksom för att snabbt tysta alla seriös debatt i frÄgan och ocksÄ avskrÀcka alla andra som eventuellt skulle vilja simulera psykiskt sjuka för att fÄ bli inlagda pÄ psykiatrisk klinik, bli fastspÀnda och nerdrogade... för det skulle ju sÀkerligen finnas horder av mÀnniskor som skulle vilja pröva det! (INTE)


__ Hoppsan, ett storsvin!
Jag gissar Att Anna Odell ville belysa bl.a hur psykiatrin arbetar och vissa, vi kan kalla det för avvikelser frÄn officiellt pÄstÄdd demokratisk ideologi. I stÀllet har Anna Odell lockat fram totalitÀrismens fula monster, som uppenbarligen fanns lÄngt nÀrmare den pÄstÄdda demokratiska ytan Àn flertalet insett. Hon förestÀllde sig troligen att det skulle finnas ett resonerande klimat som kunde reagera pÄ vissa mindre delar av detta. I stÀllet visade det sig att hon lockade fram ett betydligt fulare ansikte och en reaktion lÄngt mer avslöjande, lÄngt mer omogen och ickedemokratisk Àn i princip nÄgon velat inse innan.

Bakom detta döljer sig bl.a Hitleristiska Äsiker som handlar om ett i princip militant "tystnadskrav". UngefÀr: " - HÀr ska inte diskuteras nÄgonting som kan vÀcka medborgar-zombies till insikter och rÀtt och fel."
Zombisarna, de som inte förstÄr vikten av sund debatt för demokratins skull, de ska inte vÀckas ur sitt zombie-stadium. Detta stÄr förstÄs i bjÀrt kontrast till flertalet teorier och kunskaper om demokratiska staters uppbyggnad.


__ Sanning och konsekvens
Det som Anna Odell gjorde var mycket modigt. Hon visste att det kan bli hĂ„rda tag av bĂ„de polis och psykiatri i kontakt med troligt psyksjuka. PĂ„ psykakuterna dör nĂ„gon varje Ă„r av sviter efter psykiatrins vĂ„ldsideologi. Att hon skulle bli drogad, behandlad som ett "föremĂ„l mer Ă€n som mĂ€nniska och möjligen, sĂ„ som skedde fastspĂ€nd under mĂ„nga timmer var hon medveten om. ÄndĂ„ vĂ„gade hon iscensĂ€tta detta projekt vilket Ă€r mycket modigt och vĂ€rdefullt för alla som begriper sitt eget bĂ€sta. Resultatet blev förstĂ„s lĂ„ngt större och mer aggressivt frĂ„n etablissemangets sida Ă€n vad nĂ„gon sĂ„vĂ€l zombie som vaken medborgare kunnat ana. Trots det, eller kanske pĂ„ grund av det blev detta projekt som Anna Odell genomfört en av de viktigaste hĂ€ndelserna pĂ„ senare tid. Försök att sĂ€tta fokus pĂ„ psykiatrin Ă€r för nĂ€rvarande mycket lovvĂ€rda, men att belysa den smygfascism som rĂ„der och locka ut sjĂ€lva "trynet" pĂ„ planen Ă€r förstĂ„s Ă€n mer betydelsefullt. Det Anna Odell gjorde var bra och sĂ„ som skedde sĂ„ blev det Ă€nnu bĂ€ttre Ă€n avsett.

Det Àr tveksamt om press, konstnÀrer etc ska ha frikort frÄn lagarna och Odell kan komma att bli fÀlld i domstol, men i ett sÄdant hÀr fall hindrar inte det att syftet var lÄngt viktigare, resultaten lÄngt större Àn eventuella efterrÀkningar. KonstvÀrlden och föresten alla sektorer Àr i behov av debatt, genomlysning och personer med mod och civilkurage att vÄga testa systemen. DÀrför gjorde Anna Odell, oavsett juridiska konsekvenser nÄgot mycket bra och bör betraktas som en vardagshjÀlte och föredöme för andra.


__ Ny pÄminnelse om: Slicka uppÄt, sparka nedÄt
För nÀrvarande blÄser samhÀllsvindar dÀr alla ska hÄnas, förnedras, trakasseras etc. Men, nÀr nÄgon sÀtter fingret pÄ vad de styrande, etablissemanget Àr pÄ vÀg med landet, ja dÄ blir det uppenbarligen ett jÀkla liv. För samhÀllet och eliten, de fÄr uppenbarligen inte alls ens genomlysas i dagens Sverige. SÀrskilt inte nÀr det kommer frÄn ovÀntat hÄll. Den nya hÄrda stilen, den gÀller endast enligt den gamla devisen, slicka uppÄt och sparka nedÄt.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb 
# 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  #
förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera sekretessbrott  #
kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med
pulsgenratorer ~1 Ă„r.  # Hotats anta falsk Asperger-diagnos  #
Skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och 
 # 2500+ terrortillfĂ€llen.
------
------
Ärendet med över 60.000 lĂ€sningar (per dec 2008). LĂ€s du ocksĂ„!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conferenc
e=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   
http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec
9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3
%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemohöst2008 eller den nyare vittnemofeb2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conferenc
e=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conferenc
e=10500000000000184&posting=19500000004730129
------
------
I dagens Sverige Är 2009 vill man kalla sig för demokratisk rÀttstat. Fortfarande, trots detta behandlar man "obekvÀma", kriminalitet samt riktiga fiender (ex. terrorister) i princip pÄ samma eller snarlikt sÀtt (vÄld). Man jÀmstÀller alltsÄ i princip obekvÀma med terrorister. Egna vittnesmÄl Àr farligast och straffas synnerligen hÄrt och butalt, men oftast med "osynliga" metoder, sociala avrÀttningar etc.
-----

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #39 skrivet: 30 maj 2009, 12:23:50 PM »

.

Svenska utslagningssystemet - SammanstÀllning

Det enkla Àr det svÄra (bÄde tortyr och analys)


.

Glöm inte lÀnka till dessa unika vittnessmÄl om det sanna Sverige.

.
Jag har Àven tidigare sammanstÀllt mina iakttagelser. Antagligen flera gÄnger. Nu har detta inte varit nÄgon planlagt projekt. Alla analyser etc. har fÄtt rulla pÄ helt spontant och Àven baserat pÄ hur minnesbilder och gammalt material kommit fram. Hoppas att ytterligare en runda kan leda till ökad tydlighet. Det enkla Àr det svÄra och utmaningen Àr att enkelt beskriva detta utan att det blir sÄ förenklat att det blir osant.


# Motorn i Svensk pennalism, rashygien: Rötter i 1900-talets 63.000 tvÄngssteriliseringar. Redan i tonÄren kategoriseras Svenskar. PopulÀra ordnas för framgÄng och mindre omtyckta, avvikare etc. övervakas för eventuell utslagning. De utvalda "vinnarna" fÄr alltsÄ försprÄng pÄ alla övriga, de fÄr mer makt och större nÀtverk. De Àr eliten i varje Äldersgrupp som sjÀlva tjÀnar STORT pÄ att upprÀtthÄlla pennalism, jantelag och "organiserad avundsjuka". Systemet upprÀtthÄlls genom hot, ofta implicita och att obekvÀma stÀdas bort.

# Maktmissbruk: Det patriarkala hÀrskarsystemet upprÀtthÄlls inte sÀllan med olagliga metoder. Redan i sena tonÄr börjar delar av utvald elit testa sin makt t.ex genom att anordna olagliga kedjebrev om pengar för att pröva att tjÀna pÄ sin elitstatus mot lagarna. Detta accentueras successivt senare under livet. Makten vidgas och lagar ÄsidosÀtts.

# SanningssÀgare och intellektuella: Den utvalda eliten ska leda. ObekvÀma sannings-sÀgare hotar det fascistiska systemet. Eliten fÄr lÀra sig att systemet (deras egen makt) Àr viktigare Àn bÄde respekt för enskilda och lagar varför Àven grov pennalism, mobbning och Àven organiserad terror ingÄr i den dolda maktutövningen. De fÄr lÀra sig att de Àr Sveriges ryggrad, alla andra efter dem.

# Terroriserande test: I vissa fall sÀtter man upp test eller prövningar för offren. Detta i en sorts galen vikinga-anda, de starkas rÀtt. Om offret klarar testet, vilket de ju egentligen inte ska... dÄ mÄste de kuvas till tystnad efterÄt. DÄ sker ytterligare terror för hjÀrntvÀtt och Àr avsedd att utradera bevis och vittnesmÄl.

# Repressionens syfte: NÀstan alltid Àr syftet att lokala smÄpÄvar vill kuva, tysta eller förjaga obekvÀma sanningssÀgare, sjÀlvstÀndigt tÀnkande eller bara i extrem jantelagsanda sÀtta nÄgon "pÄ plats".

# Sociala avrĂ€ttningar: Övergrepp och pĂ„stĂ„dda tester sker med olika strategier beroende av offrets situation, familj, slĂ€kt, barn etc. Metoder som anvĂ€nds (ofta kombinerat) Ă€r... (troligen ~80% av alla utslagning)
 - mĂ€n fĂ„ngas in bl.a genom att kvinnor, av t.ex vĂ€nner lockas göra sig gravida med dem.
 - tvĂ„ngsomhĂ€ndertagande av barn utan lagliga skĂ€l
 - terror mot tvĂ„ngsomhĂ€ndertagna barn (starkt vapen mot förĂ€ldrar)
 - planlaggda, avancerade umgĂ€ngessabotage
 - justitiemord, oskĂ€liga skadestĂ„nd eller t.o.m fĂ€ngelsestraff
 - olaglig förföljelse, övervakning (telefon, epost, "lĂ€genhetsradar /pulgenerator")
 - social utfrysning. VĂ€nner bekanta hotas, skrĂ€ms att ta avstĂ„nd frĂ„n offret.
 - offer kan luras av lĂ€kare att godta sjukdomsdiagnoser.
 - olagliga tvĂ„ngsomhĂ€ndertaganden av offret i terrorsyfte.
 - oskĂ€lig tvĂ„ngsvĂ„rd inom psykiatrin
 - genom hot eller mutor lockas partner att "terrorisera familjen" (den partnern belönas med "ny familj" efter)
 - olagligt /mot avtal frĂ„ntas anstĂ€llning
 - a-lagare mutas att "dra med" offret i missbruk
 - nekas lagstadgat stöd av arbetsförmedling, socialkontor och /eller F-kassa
 - tekniska manipulationer med t.ex kabel-TV, radio etc.
 - mm.

# Terrorterm "paranoja": NÀr pennalism, repression planeras eller har uppstartats mot en person kallas den "paranoid". Etiketten Àr i förebyggande syfte för att dels skrÀmma offret att vittna om övergreppen. Dels Àr meningen att omgivningen ska intalas att vittnessmÄl av offer X saknar vÀrde dÄ denne (falskt) utpekas som paranoid.

# Förtal, "Han Àr farlig": Personen stÄr under terror /trakasserier till ren tortyr. PÄstÄendet att "han Àr farlig" (alltid en man?) avser att personen terroriseras som repression. Detta kan leda till vÄld, förvar eller hÀmnd eventuellt under psykos. PÄstÄendet "han Àr farlig" underlÀttar ocksÄ snabbare tvÄngsvÄrd eller fÀngelsedomar vid eventuell reaktion med vÄld eller hÀmnd.

# RökridÄn "rÀtthaverist": Personer som polisanmÀler den organiserade terrorn /repressionen kallas rÀttshaverister. Uttrycket har dubbel betydelse. Dels ska det dölja och förlöjliga offrets vittnesmÄl och anmÀlningar samt att göra allmÀnheten medveten (falskt) om att offret X inte Àr tillförlitlig i sina anmÀlningar. Ett sÀtt att dölja och förringa offren efter övergreppen.

# SamhÀllet döljer terroriserande hemlöshet och Àven tvÄngsomhÀndertagande av barn med mytbildning och lögner om "knarknojor", psykoser mm. Systemet Àr godtyckligt, sektliknande och rÀttstryggheten Àr NOLL.

# Utpekad, förföljd av "alla": Folk i Sverige lÀr sig att terrorisera den som "sticker ut". Vittnar man om övergrepp /maktmissbruk etc. sÄ Àr mÄnga "utbildade" (hjÀrntvÀttade) att kalla den personen för "paranoid" och eller om man har anmÀlt brott sÄ kallas man "rÀttshaverist" (ovan). Eftersom folk pÄ olika orter lÀrt sig samma repressions-system kan utpekade __ tro __ att alla förföljer dem, pÄ ngt mystiskt sÀtt tvÀrs över Sverige. Med högre ansvar och Älder mer insikt i systemet.

# SkadestÄnd. Personer som utsatts för olagliga övergrepp och tar sig genom tortyren utan utslagning kan fÄ en sorts kompensation, men som ocksÄ delvis Àr hjÀrntvÀttande. Om statens system fungerar och Àr starkare kan offret driva juridisk process mot anstiftarna. Detta avgörs av om lokala smÄpÄvarnas "klass", och om system eller demokratin Àr starkast. Maktsituationen varierar med tid och plats. Om anstiftarna, genom det smygfascistiska systemet har övermakten sÄ finns ingen möjlighet till rÀttslig process. Offrets problem hÀr Àr att utomstÄende, som offret sjÀlv inte kan veta maktlÀget utan att pröva lÀget.

MÀnniskan Àr tyvÀrr sÄ konstruerad att vi i frustration efter att vi har klarat oss ur "utslagningstester" sjÀlva ofta vÀljer att terrorisera andra svaga (eller bara tidigare utsatta), hellre Àn att hÀmnas mot dem som terroriserat oss och som vi vet Àr starka personer. I Sverige terroriserar vi inte handikappade. Men, hÀr i Sverige undantas mÀnniskor med handikapp ur "livs-rejset" och de har inte samma rÀttigheter /status som friska... men de frias frÄn mobbning. Medan alltsÄ handikappade terroriseras i vissa andra lÀnder (t.ex forna öststater) sÄ mobbas och terroriseras i stÀllet svaga /utsatta friska personer i Sverige. Om det Àr bÀttre, ja det kan var och en fundera över sjÀlv?

# Sverige: VÀrldens abslout mest utstuderade och djÀvulska kontroll och utslagningssystem kombinerat med extrem tystnadskultur. Politiskt oliktÀnkande och obekvÀma dras med ovanstÄende metoder in omfattande system av förtal, smutskastning och sjukdoms-etiketter som kulisser och döljande av politisk-filosofisk intolerans. Genom ett angiveri och drev-system utpekas personer som "oacceptabla". Systemet Àr dramatiskt icke-demokratiskt och anti-demokratiskt. RÀttslig trygghet saknas helt vilket ocksÄ Àr en del av den smygfascistiska ideologins implicita skrÀmselsystem.

# Iaktagelse: Du som uppfattar hela detta systemet som en form av lÄgnivÄ-korruption har antagligen helt rÀtt. Den lÄgintensiva, men massiva och dagliga korruptionen genomsyrar dagens Sverige sÄ starkt att personer som sjÀlva vet och regelbundet deltar sjÀlva inte lÀngre Àr aktivt medvetna om det. De vet intellektuellt men avskÀrmar de sig kÀnslomÀssigt frÄn systemet. Verksamheten underminerar riktig demokrati nÀstan lika starkt som talibanism och blockerar i princip all demokratisk konstruktiv utveckling. Systemet har blivit en lika sjÀlvklar som förblindad verklighet för majoriteten av de som vet och deltar och dÀr knappast nÄgon lÀngre förmÄr överblicka konsekvenserna.
Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgenratorer ~1 Ă„r.  # hotats anta falsk Asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 2500+ terrortillfĂ€llen.   ------------------------
Ärendet med över 60.000 lĂ€sningar (per dec 2008). LĂ€s du ocksĂ„!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemohöst2008 eller den nyare vittnemofeb2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Stockholm

 • Gäst
SV: Den Svenska modellen
« Svar #40 skrivet: 05 juni 2009, 02:35:11 AM »
Hej Morgan!

Jag rÄkade av en slump lÀsa inlÀgg du gjort i ett annat forum nÀr jag Googlade.

Du ska veta, att den 4 juni (igÄr) pÄgick en förhandling vid VÀrmlands TingsrÀtt, en stÀmningsansökan mot f.d. AM(S)/LAN/AF frÄn en kille.

SÄg Àven att nÄgot speciellt hade hÀnt dig Är 2006 frÄn AM(S) sida.

År 2006 var ett valĂ„r, och dĂ„ hĂ€nder mĂ„nga "saker" inom f.d. AM(S).

NÄgot hÀnde Àven mig det Äret, ett "samprojekt" mellan kommun och Af, att fÄ en helt frisk och i högsta grad arbetsduglig mÀnniska handikappstÀmplad.

I april i Är lÀmnade jag in en stÀmningsansökan, mot bÄda myndigheterna.

Varken du eller jag Àr ensamma om att bli "offer" för AM(S).

Se Ă€ven docent Mikael Holmqvist:s vid Stockholms universitet forskning om detta “handikappkodande fenomen“, samt i anslutning till denna forskning en artikelserie i Expressen sommaren Ă„r 2006 om denna Af:s handlĂ€ggningsmetod.


« Senast ändrad: 05 juni 2009, 02:47:31 AM av Stockholm »

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #41 skrivet: 14 juni 2009, 12:45:18 PM »

BokmÀrk, lÀs mer och skicka lÀnkar till humanister och demokrater.


Svenska utslagningssystemet - SammanstÀllning #2


# Förföljelse - inbillad /signal-initierad (Ă€v. ovan): MĂ€nniskor i Sverige lĂ€r sig alltsĂ„, bl.a genom ordenssĂ€llskapen att terrorisera dem som sticker ut. Det kan vara en Ă„sikt, ett vittnesmĂ„l om övergrepp men ocksĂ„ sĂ„dant som Ă€ldre ful bil, en ful husvagn eller liknande som utlöser inlĂ€rda trakasserier. Även pĂ„ landsvĂ€g kan ful bil, slĂ€p eller husvagn utlösa trakasserier. Ovanlig fattigdom eller annan utsatthet Ă€r alltsĂ„ en inskolad signal för trakasserier i Sverige. Sverige Ă€r m.a.o ett utbildat mobbarland! Den som utsatts för social avrĂ€ttning och omfattande trakasserier tror förstĂ„s att alla sĂ„dana Ă€r personligt riktade.

# Förföljelser - fysiska: Under test eller pÄstÄdda test kan personer stÄ under hÄrd fysisk kontroll /övervakning. PÄ staden sker den t.ex med mobiltelefon dÀr personer "larmar" att offret rör sig ute. PÄ vÀgarna nÄs ordensbröder i lastbilar, taxibilar etc lÀtt via mobiltelefon (alt. com-radio). Jag har bara minutrar efter framkomst utsatts för öppna, tydligt personligt riktade trakasserier /aggressiva pÄhopp i Flensburg (Tyskland) samt SydvÀstra Danmark.

-------
VittnesmÄl: Vid bilresa 2007 hade jag i stort sett hela vÀgen, 35 mil Stockholm - Karlstad terroriserande avlösande personbil mindre Àn 4 meter bakom mitt ekipage. Oftast strax "utanför" sÄ att helljus blÀndar i backspegel. OBS! Detta pÄgick av avlösande privatbilar Àven nattetid dÄ landsvÀg /motorvÀg i övrigt var nÀstan tom och dÄ omkörningsmöjligheten var 100%. Liknande har hÀnt flera gÄnger.
--------

# Dator och internet: Det som lagen tillÄter i nÄgot fall, det utsÀtts vissa offer konstant utan skÀlig grund. Dator infiltreras. Samtliga virusprogram infiltreras. Dator utsÀtts för "osynliga registerÀndringar". Offret kan straffas t.ex genom att dator efter besök pÄ debattforum sedan inte startar normalt. Antalet trakasserier och som bevisligen INTE Àr virus eller vanliga malwares Àr omfattande. Web-dejtning kan anvÀndas för avancerade trakasserier. LÀmna inte ut foto dÄ dessa kan spridas för helt andra ÀndamÄl i lokalsamhÀllet. Internet Àr ganska nytt och jag kan fastslÄ att trakasserier /terror via internet, bÄde omfattning och tekniskt komplexitet har ökat betydligt pÄ senare Är.

# FRA-lagen och IPRED: Notera sÀrskilt hur dessa lagar, med makt för företag och schablon-böter kan komma (garanterat kommer) att anvÀndas som grov, omfattande terror mot obekvÀma /utpekade offer och stora "falska" bötesbelopp utan demokratiskt insyn. Bakom kulisserna anvÀnds sÄdana lagar, precis som tidigare lagar fast nu Ànnu mer omfattande och som "fritt fram" för total övervakning mot alla obekvÀma.

--------
Min dator krÀver upp till ~6 omstartningsförsök för att gÄ igÄng efter besök pÄ vissa webforum (OBS! Det behöver inte vara forum-Àgaren som terroriserar). Detta har pÄgÄtt ~2Är. Efter total ominstallation (och formatering av HD) uppstod samma trakasseri efter cirka 1 vecka. Trakasserier via onlinespel förekommer. Exempelvis kan nybörjare ofrivilligt sÀttas i "extra svÄrt spellÀge" som gör spel nÀstan omöjligt. mm. mm.
--------

# Offret ska lyssna: Under sociala avrĂ€ttningar sĂ€gs bl.a att den utpekade ska lyssna, lĂ€ra sig att höra upp pĂ„ ”storebrors” signaler. Visst kommer det ocksĂ„ signaler, men i terrorn sker sĂ„ mĂ„nga andra negativa, nedlĂ„tande signaler att offret snarare lĂ€r sig att Svenskar Ă€r fascistoida idioter och sĂ€rskilt lögnaktiga. Detta Ă€r förstĂ„s insikter som sĂ€tter sig djupt i ryggmĂ€rgen.

# Offret Àr ensamt: Sociala avrÀttningar sker efter det att offret i möjligaste mÄn har isolerats. PÄ sÄ sÀtt finns alltsÄ inte heller nÄgot utrymme för den utpekade att pÄ vanligt sÀtt lÀra sig. MÄnga mindre insatta kan nog tÀnka att mobbarna vill lÀra offret nÄgot, men sÄ Àr det alltsÄ inte. I stÀllet Àr den sociala avrÀttningen just ett terrorangrepp utformat sÄ att det avser kuva, trycka ned och skrÀmma offret. LÀrdom och kunskap hindras alltsÄ och nÄgon rÄdgivning eller möjlighet till "mentorer" finns inte.

# Terrorledarna: Personer som Àr djupt engagerade i den hÀr typen av sociala avrÀttningar, med vidhÀngande terror tar sjÀlva skada. De ska kontinuerligt bevaka, övervaka och pÄ olika sÀtt straffa och terrorisera offret. De som utför terrorn stÄr alltÄ faktiskt under lÄnga tider utanför lagarna, skyddade av lokalt etablissemang. De ska halvÄrsvis medvetet planlÀgga, krÀnka och genomföra repressiva ÄtgÀrder bl.a pulsgeneratorprogrammering mm. mot offret. Trakasseriledaren blir m.a.o en tortyrledare med specialitet pÄ lÄngvarig lÄgnivÄ-tortyr. Detta Àr absolut ingen överdrift. För att göra detta mÄste terrorledaren undvika empati, skydda sig frÄn medlidande och helt gÄ in i sin roll som repressionsansvariga. Det Àr vuiktigt att inse att det inte enbart Àr offret som under terrorn riskerar att reagera med aggressivitet utan Àven sÄ att terrorledare riskerar att ta greppet pÄ flera olika vis under repressions-tortyren. Rollen Àr nÀstan identisk med tortyrledare i andra, erkÀnt grymma lÀnder eller till och med Hitlers gaskammarmaskinister. PÄ detta viset mÄste terrorledaren kÀnslomÀssigt avskÀrma sig och trÀnas, utbildas att bli fullfjÀdrade halvprofessionella psykopater. I Sverige finns ingen motsvarande demokratisk trÀning /utbildning medan alltsÄ dÀremot ett relativt stort antal terrorledare systematiskt trÀnas /trÀnar sig i rollen som antihumanistiska psykopater.

# Organiserad psykopattrĂ€ning: För att lĂ€ra sig koppla bort empati och sĂ€tta upp skyddande psykopat-sköld fĂ„r terroranstiftare lĂ€ra sig genom ordnarna att hantera terror, ”tagningar” och liknande som en sorts ”naturliga eleka practical jokes” och skratta Ă„t det. Detta kĂ€nns igen som en sorts Ă„terkommande hĂ„nflin. OmvĂ€nt lĂ€r sig ocksĂ„ terroroperatörerna att sanningar, fakta om övergrepp eller vittnessmĂ„l av offret ska benmötas med en min av ”avsky”. Det vill sĂ€ga en min av avstĂ„ndstagande frĂ„n fakta.

# HemlighÄllande: Allt ovanstÄende nÀmnda Àr extremt hemlighÄllet och med alla till buds stÄende metoder. Kamrat och grupptryck, implicita hot, omfattande lÄgnivÄkorruption med ett stort antal betendevetenskapliga och sociala angreppspunkter. En grund i detta Àr ocksÄ det organiserade "ja-sÀgande" som anstiftas inom ordnar och nÀtverk. HÀr föreligger ocksÄ en allvarlig riks i det att stora klaner "gÄr i ring och sparkar varandra i rumpan" utan att nÄgon egentligen pÄ intellektuell nivÄ leder gruppen pÄ en god vÀg. Talibanism kan definieras just som omfattande, skenande ja-sÀgande utan etisk kompass.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb 
# 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  #
förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera sekretessbrott  #
kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med
pulsgeneratorer ~1 Ă„r.  # Hotats anta falsk Asperger-diagnos  #
Skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och 
 # 2500+ terrortillfĂ€llen.
------
------
I dagens Sverige Är 2009 vill man kalla sig för demokratisk rÀttsstat. Fortfarande, trots detta behandlar man "obekvÀma", kriminalitet samt riktiga fiender (ex. terrorister) i princip pÄ samma eller snarlikt sÀtt (vÄld). Man jÀmstÀller alltsÄ i princip obekvÀma med terrorister. Egna vittnesmÄl Àr farligast och straffas synnerligen hÄrt och brutalt, men oftast med "osynliga" metoder, sociala avrÀttningar etc.
-----

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #42 skrivet: 26 juni 2009, 15:26:05 PM »

Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.

.

Terrorisera folk? /modellen #1Denna artikel har en parallell i systerartikeln med liknande namn, men annat innehÄll (postat datum nÀra detta) i angrÀnsande trÄd.
# DH: http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=406709#post406709
# Passagen: http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005481368
# Google grupper /Usenet:   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/4e25c19cb9766e03?hl=sv#4e25c19cb9766e03

BokmÀrk, lÀs mer och skicka lÀnkar till humanister och demokrater.

Flera av er som lÀser detta tÀnker att jag mÄste vara knÀpp. Varför skulle man hÄlla pÄ och terrorisera folk, det lÄter ju galet. För mig var detta helknas ocksÄ, Ätminstone allra först. Sedan blev det hela allt mer uppenbart och successivt har jag ocksÄ insett att den lÄnga, nÀstan floden av sociala skandaler och justitiemord... det bottnar just i etablissemangets terrorövergrepp.


__ Franska bönder tippar dynga!
MÄnga Svenskar tycker att Àven Sverige borde vara brÄkigare, men det tycker inte eliten. FrÄn etablissemanget finns en Äsikt om att folket ska hÄllas okunnigt och trakasseras för att hÄllas nere. Troligtvis var Olof Palme en av dem som motarbetade den hÀr typen av repression och utslagnings-samhÀlle. Efter hans död tycks de organiserade sociala avrÀttningarna, mobbnings-TV och en allmÀn aggressivitet allt mer breda ut sig.

Vissa i Sverige tycker att vi borde ha fler folkliga demonstrationer och smÄ "bondeuppror" om man sÀger sÄ. Eliten tycker inte sÄ och genom det tysta etablissemanget har Sverige allt mer fÄtt en hemlig, osynlig samling makthavare som gör upp saker i ordenskÀllare, bastumöten och slutna jaktsÀllskap. Sedan cirka 20 Är har den hÀr allt aggressivare makt och utslagningsordningen nedÄt mot smÄfolket blivit allt tydligare pÄ alla omrÄden. Det har blivit allt mer tydligt att riksdag och regering blivit "springpojkar Ät den osynliga 1'a kammaren" (det osynliga överpartiet).


__ Sverige, arvet av diktatorerna
Flera av vÀrldens ökÀnda folkmördare har just hÀvdat att deras land degenererats och översvÀmmats av "oduglingar". Liknande kritik fanns i Sverige. Bland annat fanns smygfascister som bestÀmt hÀvdade att Sossarna klemade bort Svenskarna. I olika lÀnder har startats utrensningar, folkmord etc för att, som de menat (inte sÀllan under falska förklaringar) "förbÀttra rasen i sina lÀnder". Ibland har man menat att det varit de rika som varit bortskÀmda veklingar (Stahlin, Lenin, Mao Tse Dong). I andra lÀnder har det varit överklass som menat att de varit tvugna att rensa ut galna kommunister (Flera i Syd och mellanamerika). Men, Àven nyliga konflikter har haft tydliga utrensnings och rashygien-aspekter (deras synsÀtt). För nÀrvarande har vi Zimbabwe (rasism och utdrivning av vita) och relativt nyligen kriget pÄ Balkan (religion) dÀr det uppenbarligen varit sÄ att man liksom samtidigt passar pÄ att rensa ut obekvÀma motstÄndare bland de stridande parterna.

I de hÀr kultur och rashygienkrigen, ofta dolt bakom andra etiketter anvÀnds systematiskt metoder att förtrycka sin fiende. Meningen Àr att fÄ motstÄndaren ur balans, att tÀnka sÀmre, att agera ogenomtÀnkt och att motstÄndaren ska vara underlÀgsen Àven kulturellt och moraliskt efter krigens slut. För att Ästadkomma detta anvÀnder man vÄldtÀkter, frÀmst mot kvinnor men Àven mot mÀn, tortyr mot fÄngar och slumpmÀssiga avrÀttningar för att knÀcka fiendens civila funktioner. Land efter land undertecknar konventioner om mÀnskliga rÀttigheter, men bryter sedan dessa löften sÄ snart de hamnar i krigslÀgen. Samma tanke genomsyrar allt detta... fienden ska med alla metoder bombas, psykas, terroriseras och torteras tillbaks till stenÄldern bÄde tekniskt och psykologiskt. I Sverige skedde under 1900-talet fram till 1975 63.000 bevisade tvÄngssteriliseringar. Efter att man slutat med detta har man gÄtt över till osynliga sÀtt att slÄ ut "oönskade" mÀnniskor. Men, principen bakom Àr alltsÄ identisk med den som anvÀnds av diktatorerna i den aspekten att man inte omedelbart dödar folk utan i stÀllet utsÀtter dem för sÄdan terror att deras liv pÄ andra sÀtt blir omöjliga.


__ Folket som lydiga kossor
Teorin bakom detta Àr lika enkel som grym. Förhindra folket frÄn att tÀnka, sÄ blir det minimalt med uppkomlingar som vill utmana eller omstörta makten, ens lokalt. En organisationsteori sÀger att alla hierarkier trycker Ängest nedÄt. D.v.s att eliten mÄr fint genom att avhÀnda sig elÀndet nedÄt och att de utsatta och svaga, de vadar omkring i skit till knÀna, stÀndigt och jÀmt. Observera hur vÀl den teorin ocksÄ stÀmmer med redogörelsen ovan om diktatorerna som medvetet förtrycker folk som en del i att förenkla sitt eget ledarskap.

HÀr finns en hake. Om man avser att förtrycka Franska bönder dÄ kommer de körande och tippar dynga pÄ motorvÀgar, pÄ torg och utför presidentens port. Det blir kaos. För att kunna belasta folket sÄ att de inte tÀnker i onödan (antidemokratisk idé) sÄ mÄste man alltsÄ kunna terrorisera dem utan att folket kan slÄ tillbaks. För detta finns olika metoder, hÀr nÀmns 2:

1) Göra det sÄ osynligt att folket inte förstÄr övergreppen mot dem.
2) Göra folket dummare som t.ex Björklunds (FP) idé om att avskaffa kompetensskolan och införa ap-kunskapsskola igen.

NÀr folket, eller enskilda personer upptÀcker att de terroriseras uppstÄr en risk att de blir förbannade som Franska bönder och gÄr till motattack. För att utveckla samhÀllen som i stil med gamla testamentets pÄbjudna enorma hierarkier dÀr Ängestskapande elÀnde skyfflas nedÄt förenklas alltihop mycket om man kan fÄ folket att vara lydiga och tysta. En nyckel hÀr, det Àr att eliten pÄ olika vÀgar ser till att personer som försvarar sig mot övergrepp t.ex betraktas som sjuka. Det frÄntar dem normal rÀtt och skrÀmmer alla andra att stÄ tillbaks.Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgenratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk Asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 2500+ terrortillfĂ€llen.

------------------------

Ärendet med över 80.000 lĂ€sningar (juni 2009). LĂ€s du ocksĂ„!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemohöst2008 eller den nyare vittnemofeb2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------
------
I dagens Sverige Är 2009 vill man kalla sig för demokratisk rÀttsstat. Fortfarande, trots detta behandlar man "obekvÀma", trad. kriminalitet samt riktiga fiender (ex. terrorister) i princip pÄ samma eller snarlikt sÀtt (vÄld). Man jÀmstÀller alltsÄ i princip obekvÀma med terrorister. Egna vittnesmÄl Àr farligast och straffas synnerligen hÄrt och brutalt, men oftast med "osynliga" metoder, sociala avrÀttningar etc.
-----
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #43 skrivet: 17 juli 2009, 20:48:10 PM »
Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.

.

Terrorisera folk? /modellen #2
.

Glöm inte att bokmÀrka, lÀsa mer och skicka lÀnkar till Àkta humanister och demokrater.

__ Förintelsen - De vandrade till sin egen död som fÄr
MÄnga har stÀllt den frÄgan. Hur kan man, som Hitler gjorde leda ett folk till förintelse utan att de försvarar sig? Den judiska traditionen, som bygger pÄ gamla testamentets extrema hierarkiska samhÀllsordning har, antar jag "odlat" det judiska folket sedan 1000-tals Är sÄ att de Àr lydiga och finner sig. UngefÀr samma sker nu alltsÄ i Sverige. Genom fostran och "avel" ska man fÄ fram ett folk som "finner sig" i förtryck och dÀr man enkelt kan "sÀtta folk pÄ plats" lÀngst ned i hierarkierna utan att de brÄkar. Nu tycker ju vissa att Svenskar redan Àr ett av vÀrldens mesigaste folk. Att göra den hÀr omvandlingen och fÄ bort medborgares försvarsbeteende inför integritetskrÀnkningar har en svÄr hake. I naturen, dÀr Àr det naturligt att försvara sig... men den moderna undersÄten ska enligt nuvarande etablissemang alltsÄ fogligt acceptera repression och pennalism utan att att röra en min. Medborgaren ska, likt kungens undersÄtar lÄta sig tryckas ned i "sitt avsedda fack" (som alltsÄ högre personer i hierarkin beslutat). Lika sÄ, eller alltsÄ omvÀnt tÀnker man sig kunna "vÀcka" undersÄtarnas tanke, handlingskraft och frammÄtanda om, men endast om etablissemanget finner en viss undersÄte duglig och behövd för "tillvÀxt" och avancemang. Genom vÀxtutrymme ska sedan den utvalda personen vÀxa till att fylla det önskade facket. SjÀlvklart finns det rader av problem inför att mÀnniskor i pÄstÄtt demokratiska lÀnder behandlas som "kungens undersÄtar".

-------
Smygfascisternas teori: Deras teori bygger i princip pÄ tanken att alla friska, mentalt stabila personer Àr utbytbara. Dem man ger vÀxtutrymme kan nÄ hur lÄngt som helst (i deras teori)... men dÄ mÄste man ocksÄ kunna "stÀnga av" och hÄlla nere mÄnga andra som synbarligen ur ett trad. rekryteringsperspektiv förefaller mer lÀmpade. Ett givet problem Àr att personer döms ut, nedklassas etc pga "feltolkningar" medan andra ges grÀddfil, ocksÄ pÄ felaktiga grunder. Notera att Sverige utÄt pÄstÄs vara en meritokrati.
-------

I klartext betyder detta alltsÄ att friska, naturliga personer, i vÄr tid och i den nya (hemlighÄllna) raslÀran kan betraktas som "sjuka" eftersom de trots att de Àr mycket friska helt enkelt inte passar in i den grotte-kvarns modell som anvÀnds. Friskhet att anpassa sig till en naturlig miljö förskjuts dÀrmed av etablissemanget att i stÀllet avse anpasning till en "beordrad position". Modellen, dÀr ska undersÄtar vara lydiga och till och med tÄlmodiga inför övergrepp. Som du förstÄr Àr detta paradoxalt eftersom Sverige utÄt vill framstÄ som demokrati och dÄ ska ha ett initiativrikt och deltagande folk. Samtidigt, bakom kulisserna avser man inte alls "utveckla folket" utan i stÀllet tvÀrt om invagga folket i en repressionsmodell en extrem, stel, inkreativ men stabil hierarki som man (tror) Àr mer lÄngsiktigt trygg /stabil. (Notera att det ocksÄ ligger en allvarlig fara i rigiditet, inflexibilitet och trÄngsynthet, dvs att stabiliteten kan bli sitt eget vÀrsta hot om landet inte klarar inse och bemöta utveckling utifrÄn) . Detta kan f.n ses i flertalet (alla) stora Svenska föreningars snabba centralisering, reduktion av lokala aktiviteter och allt mer av föreningsaktiviteter sker alltid under en sorts "folkkontroll. Ledningsgrupper avskÀrmar sig, spontana aktiviteter lÀggs ned och under sommaren ska Svensken roa sig i kÀrnfamilj dÄ över 90% av all föreningsaktivitet Àr stÀngd.

En annan viktig aspekt pÄ detta Àr den fullstÀndigt absurda omstÀndighet att nÀr mÀnniskan vÀl lyckats bygga upp ett teknologiskt och ekonomiskt stabil vÀlfÀrd, dÄ drar de rika, de besuttna och eliten slutsatsen att folket fÄr för mycket tid att tÀnka, för mycket tid att lÀgga sig i styret (som borde vara demokrati), som de enligt detta tysta etablissemang alltsÄ inte begriper sig pÄ... och att folk ska ha tid för "new-age-flum" det vill eliten inte heller. Enligt detta dolda överparti blir dÄ den enda lösningen att folk bör, om det finns möjlighet fÄ ha det ekonomiskt tryggt, men att deras kÀnsloliv, personliga filosofier etc ska trÀngas undan genom pennalism, repression och en allmÀnt hög aggressivitet uppifrÄn mot de breda folklagren. I stÀderna ska man alltsÄ mest jÀklas med varandra och pÄ landet, dÀr provokationer och aggressiv konkurrens Àr lÀgre, dÀr ska man ha vargar, björnar och bristande kommunikationer och samhÀllsservice etc. i lagom mÀngd sÄ att det utgör ett "lagom repressivt problem".


__ Polismordet i Nyköping 2007
I det frÄn media berömda polismordet i Nyköping 2007 blev det ovanstÄende i princip öppet bevisat inför allmÀnheten, men fÄ insÄg det. Om ni minns sÄ var det en 55'Äring som dÄ skulle tvÄngsomhÀndertas av polisen i en pÄstÄdd "handrÀkning" men dÄ polisen tillfrÄgades, vÀgrade lÀmna ut underlagen (som sannolikt inte alls fanns). Undertecknad utsattes för ett identiskt, olagligt tvÄngsomghÀndertagande 2009-01-23 dÀr det saknades dokumentation. Det synes vara ett bevis att Svensk polis numer agerar baserat pÄ hörsÀgen och skitprat (frÄn lokalt etablissemang) och bryr sig mindre om lag och rÀttstrygghet. AlltsÄ, vissa med hög rang (högt i hierarkin) har rÀtt att godtyckligt anmÀla andra, medan de med lÄg rang helt saknar rÀttigheter i det nu framvÀxande Sverige. Som ni minns hÀcklades Kina bl.a för att man fördrev fattiga frÄn omrÄden dÀr OS-anlÀggningar skulle byggas i Bejing. Exakt samma mentalitet vÀxer nu fram allt starkare, Är frÄn i Sverige sedan 90-talet.

RÀttegÄngen omkring "polismordet" skulle ha blivit mycket intressant eftersom det alltsÄ med 90% sÀkerhet grundades pÄ ett medvetet falskt underlag som nÀmndes. Hur skulle dÄ en Svensk domstol döma i ett mÄl dÀr en enskild utsatts för ett olagligt gripande och dÄ dödat en polisman, som 55'Äringen sjÀlv menade, i sjÀlvförsvar!? Detta skulle naturligtvis ha blivit extremt intressant juridiskt sett. Det som hÀnde var i stÀllet att etablissemanget
bestÀmde att nÄgon riktig juridisk process aldrig skulle ske utan att:
# polisen per definition alltid gör rÀtt (samhÀllets vilja), hur fel de Àn gör.
# den enskilde som anvÀnt vÄld som försvar mot polis per definition hade förbrutit sig mot samhÀllets vilja genom att försvara sig.

Lagen struntade man helt enkelt i. Man struntade ocksÄ i konventioner om individens rÀttigheter. Principen som logiskt sett ligger till grund för detta Àr alltsÄ den ovan beskrivna folk och samhÀllsmodellen. Folket lÀngst ned i hierarkin (rangordningen) ska förtryckas pÄ plats med repression och pennalism. Den som inte finner sig i detta betraktas (döms) av samhÀllet att kallas sjuk /fel /kriminell hur frisk denna reaktion enligt naturens lagar Àn Àr! Detta Àr antagligen en helt ny ideologi som bygger pÄ fascistisk makt och maktutövning. MÀnniskoidealet Àr i vissa delar ocksÄ fascistiskt, men i huvudsak baserat pÄ nÄgon sorts idé om individen som "autokratiskt lÀttstyrd kugge" och avpersonifierad. Detta i likhet med t.ex Kina dÀr folket Àr "allt" och individen Àr "inget". Naturligtvis i kapitalistisk-anarkistisk anda med undantag för dem som har kapital nog att krÀva respekt. Just denna anda Äterspeglades tydligt i samband med rÀttegÄngarna omkring det sÄ kallade "Polismordet i Nyköping 2007"
# Om olagligt anstiftad "handrÀkning" var fel ville man inte veta.
# Om det enligt lagen var rÀtt att försvara sig mot kriminellt agerande polis, det ville man alltsÄ inte heller veta.
Etablissemanget visste ju redan vad de ansÄg om detta och individen saknade alltsÄ helt rÀttigheter.

Detta ville man inte veta, eftersom pennalism, repression och rangordning genom hierarkin numer Ă€r MER SJÄLVKLARA i Sverige Ă€n individens rĂ€ttstrygghet.  Grundmodellen, dem som faktiskt styr Sverige (bakom pratet om demokrati) bygger pĂ„ att den enskilde i tysthet (och absolut utan fysiskt försvar) ska lĂ„ta sig kuvas. I klartext, alltsĂ„... I DAGENS SVERIGE GÅR RASHYGIEN FRAMFÖR LAGBOK OCH KONVENTIONER.


__ Maskiner för folkkontroll
I ett par satser ovanför nÀmndes principer som eliten önskar för att repression ska fungera enklare. För att hÄlla folk pÄ plats söker man numer efter nya repressionsmetoder. Irritera, störa, provocera och kÀnslomÀssigt störa folket Àr mÄl man har för att hÄlla massorna pÄ plats. Det Àr hÀr vi Äter kan anknyta till maskiner, vibrationer och terrorvapen som kan operera genom hus, genom vÀggar och stÄ inlÄsta eller osynligt monterade utanför folks förstÄelse. En av de moderna repressionsteknikerna ordnas genom pulsgeneratorer och meningen Àr att de som utsÀtts ska pÄverkas men inte förstÄ och inte inse att de utsÀtts för det. DÄ tystnaden om dessa former av repression Àr sÄ omfattande erkÀnner man förstÄs inte pulsgeneratorernas existens och p.g.a detta har i stÀllet uttrycket elallergiker skapats... ofta med tillÀgg som "ynkliga elallergiker" eller "gnÀllkÀÀringar" etc. vilket förstÄs ocksÄ ger en indikation om att detta Àr nÄgot som ska tystas, det Àr fult.


Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgenratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk Asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 2500+ terrortillfĂ€llen.


------------------------
LÀs om Àrendet med över 80.000 lÀsningar (juni 2009). LÀs du ocksÄ!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemohöst2008 eller den nyare vittnemojuni2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #44 skrivet: 23 juli 2009, 15:58:05 PM »
.


Integritet - mer Àn integritet!
(inflikning)


__ Exempel ur verkligheten
PÄ ett data, eller internetteknik community Àr det en person som tycks vara utsatt för
nÄgon typ av trakasserier. Vi kallar honom David. Han verkar ha en del konstiga, ej
anvÀndarrelaterade problem med PC. Vid ett tillfÀlle hade David fÄtt ett ganska konstigt fel
pÄ en community-relaterad programvara. I forum fick dÄ David tipset att ladda upp en
skÀrmutskrift. DÄ visade det sig att alla relativt nya pÄ forumet fÄtt möjligheten att
uppladda filer bara dagar innan hade stÀngts av en av moderatorerna. Att ladda upp en
skÀrmutskrift Àr ju normalt sett nÀstan helt ofarligt.

En av communityts mer dominanta deltagare föreslog att David skulle lÀgga bilden pÄ en sorts
web-galleri och lÀgga ut en url. David har rapporterat flera vÀldigt konstiga, men trovÀrdiga
hÀndelser och det verkar troligt att han har fÄtt onda ögat av myndigheter eller privata
nÀtverk. Om detta Àr ett "vanligt terror-trakasseri" (typ: groupstalking) sÄ har
etablissemanget kontaktat nÄgon "godkÀnd" moderator pÄ det avsedda communityt. Dvs att de
har förvarnats att denna personen stÄr under specialbehandling. (mycket tyder pÄ det).

Davids dator har antagligen ett flertal ganska aggressiva malwares och trojaner dels för
övervakning (bakdörrar) men ocksÄ som trakasseri (t.ex periodvis trakassera genom att stÀnga
av vissa funktioner). Av den anledningen stÀngde man communityts möjlighet för
filuppladdning... vilket egentligen Àr ganska konstigt. Men för att liksom lÀta över det
hela stÀngde man denna möjlighet för alla som David och nyare medlemmar. Men varför skriver
jag om detta i en trÄd om PiratPartiet?

(Detta Àr inte det första examplet pÄ detta som jag sett pÄ nÀtet)

Om trakasserier: http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=4071 41#poststop__ PiratPartister, vet mer Àn de sÀger!
MÄnga i PiratPartiets kÀrntrupper vet mer Àn de fÄr och kan sÀga. En del jobbar som
datasamordnare eller Webmasters och har insyn i den nya övervakningen. Även programmerare
kan ha det. Idag Àr det garanterat mÄnga (nÀstan alla) med datansvar pÄ myndigheter och
större företag som har nÄgon eller flera datorer (personer) som ska specialbevakas. Det kan
i vissa fall röra sig om bevakning mot t.ex barnporr (och det Àr bra) men det finns ocksÄ en
stor del personer som övervakas av "mystiska skÀl". SkÀlen kan vara att den övervakade nÄgon
gÄng sagt nÄgot elakt om en Generaldirektör, att de anmÀlt ett felaktigt agerande av
FörsÀkringskassan eller att de har ett brorsbarn som har en Harley Davidsson eller bara
utpekats som "brÄkmakare", precis pÄ samma sÀtt som man hör frÄn diktatur-liknande stater
som Ryssland och Kina.

Vissa av de bevakade ska trakasseras, liksom för att göra saker svÄrare för dem och andra
ska övervakas maximalt. Detta fÄr naturligtvis inte de dataansvariga prata om... man pratar
inte om det ens i allmÀnna termer eftersom "befolkningen inte fÄr uppröras". Engström (PP's
EU-representant) har flera gÄnger sagt att PiratPartiet har experter pÄ integritetsfrÄgor
och deras kunskap vill man föra vidare (till betrodda toppolitiker, troligen). Detta Àr
förstÄs en del spekulationer frÄn min sida, men det Àr ganska vÀl underbyggda spekulationer.


__ PP, en wistleblower!?
PiratPartiets budskap Àr dels mycket mer allvarligt Àn fildelning, men det Àr ocksÄ
betydligt allvarligare Àn bara lite "allmÀnt om integritet". Jag tror att mÄnga av de
initierade i PiratPartiet tycker det helt okej om nÄgra yngre vÀljare röstar pÄ dem av
fildelningsskÀl eftersom de verkliga skÀlen bakom PiratPartiet Àr betydligt allvarligare Àn
de flesta tror.

Rent tekniskt kan man anta att den senaste tekniken pÄ internet, som man delvis skÀmtsamt
brukar benÀmna Web 2.0 ocksÄ kommit att innebÀra "övervakning 2.0" och i omfattningar som
troligen i vissa avseenden överstiger det som sciencefiction-litteraturen /film beskriver. I
en serie om "riktiga spioner, SVT DokumentÀr framkommer bland annat att övervakning numer
ofta innebÀr att extremt mycket data insamlas, men den sammanstÀlls endast för personer
under specialbevakning. Men, informationen finns dÀr... och vilka som kan sammanstÀlla data
om dig, vem som kan fÄ tillgÄng till den av t.ex rena trakasseri-syften... det kan vi inte
veta och lagarna, ja de sÀtter knappast dagens grÀnser för vem som undersöker vem och
varför.


Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frÄntagits 1 barn # frÄntagits 2 olika jobb # 2 fall av anstiftad misshandel # trolöshet av fackförening # förhindrats frÄn arbete >10 Är # utsatts flera grova sekretessbrott # kriminell utpressning av Arbetsförmedling # terroriserats med pulsgenratorer >1,5 Är. # hotats anta falsk Asperger-diagnos # skriftligt förtalats av Karlstads kommun. # tot ca 300 lagbrott och # 2500+ terrortillfÀllen.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.