Frfattare mne: Forum på engelska  (lst 3597 gnger)

Peter Klevius

  • Gst
Forum på engelska
« skrivet: 05 mars 2003, 17:02:27 PM »
Med anledning av att så många modiga människor exponerat sina personliga kontroverser med sociala myndigheter här för att lyfta fram de vidrigheter som svensk handel med oskyldiga barn egentligen innebär, så undrar jag om det finns intresse för att göra detta känt även  internationellt. Svenskar är väldigt bra på (förståelig) engelska och det är ju inte fråga om språkligt finlir här. På så sett skulle forumet i ett slag bli globalt tillgängligt

Peter Klevius

svenab

  • Newbie
  • *
  • Antal inlgg: 68
  • Karma: 0
    • Visa profil
Forum på engelska
« Svar #1 skrivet: 05 mars 2003, 18:52:58 PM »
Bra idé!

Själv skriver jag inte så gärna på engelska men det vore bra om avigsidorna med vårt "trygghetssamhälle" blev kända utomlands.
Det finns faktiskt tokar i utlandet som ser Sverige som ett föredöme. Det är t ex inte ovanligt i det gamla östeuropa. Några Amerikaner har jag också träffat faktiskt.
Då brukar jag börja berätta om steriliseringsprogrammet. Ofta räcker det för att få dem på bättre tankar.
Många vilsna socialister letar febrilt efter exempel på att deras ideologi håller en verklighetstest men Sverige har klarat sig bra trots socialism inte tack vare.
Konstigt nog så verkar många tro att reformer som genomfördes av socialdemokratin inte skulle ha genomförts utan dem trots att motsvarande reformer genomfördes i ett fletal länder med liberala eller konservativa regeringar