Författare Ämne: Maktmissbruk  (läst 1507 gånger)

Jean-Raoul de Marcenac

  • Gäst
Maktmissbruk
« skrivet: 07 februari 2006, 18:41:29 PM »
Öppet brev till Socialassistent B. J. och kollegor,

Tydligen känner du dig och det etablissemang som du tillhör fortfarande "maktlösa" när det gäller att skydda, det som ni vågar kalla, barnets bästa. Fortsätt då att passivt försvara denna moderliga kvinnomask bakom vilken döljer sig en fullständig egoist, en bortskämd underkastad och ansvarslös medborgare. När skall ni våga visa kompetens, och rejäl medmänsklighet gentemot barnen - det som ni anger vara er högsta käpphäst. Vem är ni förresten? Än en gång manipulerar modern Ann-Katrin Ludwigs frihet och ro i syfte att försvara hennes far & co och dölja (glömma) deras brott. Självklart kommer Ann-Katrin att förneka detta och ni kommer att fortsätta att blunda för de skador som denna perpetuerade situation fortfarande orsakar Ludwig och - hur många andra.
Jag kommer, må det ta mig resten av mina dagar, att fortsätta bekämpa de personer inkl. överheten som numera och tyvärr verkar vara era överordnade. Eftersom det svenska rättsystemet och dess lydande sociala-, polisiära- och skattemyndigheter som gång efter annan visat sin fullständiga inkompetens, för att inte säga medbrottslighet och som medvetet har ägnat sig åt att tysta och motarbeta lagen och sanningen och enskilda rättssökande medborgare skall jag ställa ansvariga och skyldiga framför internationell domstol.

För min del kan jag inte längre tolerera att min sons hälsa och framtid fortfarande offras till de s.k. vuxnas fördel. Om ni fortfarande väljer, genom er tystnad, att behålla locket på min son, som sorgligt nog befinner sig, såsom jag, i botten på dessa nationella och internationella skitiga liknande affärer (läs internationell media och minns hur pass barbarisk och korrumperad dessa s.k. demokratier som oförskämt vågar att uttala sig om att universella barnrättigheter skall sättas i främsta rummet) så kommer jag att fortsätta att beskriva er och ert sanna generationsporträtt. Detta blir mitt bidrag till kommande generation och må de förakta och ta all distans från ert svek och svagheter.

Ni, lydiga och fega, människor och tjänstemän som här igenkänner er är inte värda något bättre än det ni främst påstår avsky – nationalsocialism och raffinerade neofascistiskt beteende - Sluta hyckla! Ni, igenkända, pendlar bakom era ”förpliktelser” mellan koder, psalmer, partiböcker och vapensmedjor. Ni som håller det lägre socialskiktet fastklistrad i främmande makters avföringar. Ni som selektivt driver lamm mot avgrund, stryper och kastar ut svarta får. Ni som hyllar de bästa gudarna med döva Te Deum. Och allt detta i det Bästas namn. Fråga er: för vad , för vem eller vilkas? Tror ni fortfarande att era höga murar kommer att skydda berövade materiella och mänskliga skatter från människans vrålande rätts törst? När kommer ljus och luft att ta slut innanför ert ”pansar-glasnosh”. När skall ni sluta dränka, kväva, förinta barn och familj under era sterila pappershögar i er ensamhetsfabrik och kansli. Och hur många fall liknar eller är värre än Ludwigs och mitt? Vem av er som vet, vågar svara mig? Slutligen, det vore tröstande om vi vore ett undantag.

En sorgskadad och förbannad ”f.d.” fader,
Jean-Raoul de Marcenac