Socialtjänsten > Åldrande LVU-familjer

De åldrande LVU-familjerna och kränkningar in i graven

(1/3) > >>

Ruby Harrold-Claesson:

--- Citat från: "XerXes" ---Det vore önskvärt med en debattsida inklusive upplysning hur det blivet med de åldrande LVU- familjerna som blivet söndrade och splittrade. Dessa åldrade LVU- familjer saknar totalt naturliga nätverk och på ålderns höst med krämpor-värk och ökad oförmåga och hjälplöshet finns det varken barn eller föräldrar som kan stötta och hjälpa varandra på ett naturligt sätt. Vårdapparaten saknar resurser och vänder man sig till sociala blir man hånad och utskrattad och dom frågar har du inga släktingar du kan få hjälp utav. De åldrande LVU- familjerna blir kränkta långt in i graven

Kan någon på NKMR sätta strålkastarna på detta ämne som borde vara absolut högaktuellt ??
--- Slut citat ---


Det finns tiotusentals familjer som har varit utsatta för välfärdsstatens familjefientliga armé av socialarbetare. De kränkningar de har varit utsatta för har lämnat djupa spår. Vissa blev psykpatienter, andra fick stroke och en förtidig död andra begick självmord. Samtliga har lämnat djupt sörjande efterlevande vars skador inte har läkts. Samtidigt har dessa förlorat tilltro till "den goda staten".

Ruby H-C

anna:

--- Citat från: "Ruby Harrold-Claesson" ---Det finns tiotusentals familjer som har varit utsatta för välfärdsstatens familjefientliga armé av socialarbetare. De kränkningar de har varit utsatta för har lämnat djupa spår. Vissa blev psykpatienter, andra fick stroke och en förtidig död andra begick självmord. Samtliga har lämnat djupt sörjande efterlevande vars skador inte har läkts. Samtidigt har dessa förlorat tilltro till "den goda staten".

Ruby H-C
--- Slut citat ---


Ja, det var synd att LUV:et inte kom tidigare för mig. Då hade jag fått chansen till ett bättre liv.

Lillamy:
Livet är vad man gör det till..
Jag blev lvuad och det är inte en dans på rosor att leva i en lögn jag behövde med bli lvuad från min lvu familj jag hamnade hos för mig var det ett rent helvete.

Hade haft det 100 gånger bättre hos mina bio föräldrar lovar. Man måste ta ansvar för sitt liv inte se sig själv som ett offer.

Jag ser mig inte som ett offer. Jag dömer inte någon man kan bara inte dra alla över en kam utan man måste inse att alla familjehem är inte dans på rosor utan det kan kosta en livet min kompis som kom i fosterhem tog livet av sig för att hon inte fick komma hem till sina bio familj. Dit hon kom var med på lösa grunder mamman gjorde allt men hade ett fysiskt hadnikapp blev av med banet pga av handikappet.

Sedan av med barnet pga av att barnet inte orkade leva med incest och misshandel och av att träffa sin mamma på 3 år pga av myndighetsöversitteri som lede till att min kompis tog livet av sig..

Så säg att lvu är bättre vem har sakt att det skulle bli bättre av en fosterfamilj man gapar ofta efter det som man inte kan få..

Jag är ledsen att du inte fick den hjälp som du behövde, men innan man dömer andra så skall man tänka sig noga för..

Mina foserföräldrar var 70 när jag flyttade hemifrån.
Jag var inget problembarn..det var nog det som var problemet kanske..

anna:
Att bli hemlös och inte ha ngn eller ngt som tonåring - kan det bli sämre? Jag fick aldrig hjälp efter det heller. Så värre skulle det inte kunnat bli........

anja:
Anna  skriver

''Då hade jag fått chansen till ett bättre liv.''

Enl. statistiken, de flesta som var LVUade, hamnat i missbruket  och kriminaliteten  senare i livet. Det är resultat av statens övergrepp mot enskilda familjen.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion