Frfattare mne: Stort tack för ännu ett lysande reportage om socialträsket!  (lst 2657 gnger)

Ruby Harrold-Claesson

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Antal inlgg: 690
  • Karma: 1
    • Visa profil
Stort tack för ännu ett lysande reportage om socialträsket!
« skrivet: 05 april 2005, 08:56:48 AM »
Till Per Hermanrud och Kalla Faktateamet: Stort tack för ännu ett lysande reportage om socialstatens rättsövergrepp på barn och deras familjer.

Sedan NKMR startades 1996 har vi försökt att få JO, länsstyrelserna, polis, åklagarmyndigheterna och förvaltningsdomstolarna att inse att barnen som socialnämnderna runtom i Sverige skickar till de s k behandlingshemmen och familjehemmen utnyttjas som handelsvaror i omhändertagandeindustrin.

Den 11 februari 1998 visade Janne Josefsson i TV-programmet Striptease hur chefen för familjehemsverksamheten i stadsdelen Biskopsgården på Hisingen, Lars Lilled, hade egna ekonomiska intressen i ett företag som förmedlar fosterhem. NKMR gjorde en anmälan till åklagarmyndigheten men ingen åtgärd vidtogs.

Det är våra skattepengar som subventionerar socialtjänstens och foster- och behandlingshemmens utnyttjande av barn som handelsvaror. Skattebetalarnas Förening har haft som målsättning följande: "Föreningen arbetar för: lägre skattetryck, ett enklare och tydligare skattesystem, mer valuta för skattepengarna, bättre rättssäkerhet för skattebetalarna." Så, varför har inte Skattebetalarnas förening - trots åtskilliga påstötningar - inte velat reagera mot detta geschäft under alla dessa år?

Rättsrötan är total.

Se även http://forum.aisab.se/nkmr/viewtopic.php?t=520

Ruby H-C