Författare Ämne: Tips att sprida budskapen  (läst 2087 gånger)

Skribenten

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 28
 • Karma: 0
  • Visa profil
Tips att sprida budskapen
« skrivet: 08 mars 2005, 15:05:50 PM »
Idag är det  internationella kvinnodagen. Naturligtvis tog jag chansen att yttra mig. Visserligen bara i min blogg
Försökte även i Aftonbladets chatt med Marita Ulvskog, men något svar fick jag inte.

I övrigt så är ju annars bloggar och egna websidor ett bra sätt att sprida sina budskap och få folk att öppna ögonen för vad som händer i samhället. Länkar man dessutom till NKMR sida så kommer mer människor hit. Att ha en signatur i sin mail typ, jag stödjer NKMR sprider också budskapet.

Rättsövergrepp är ett tabubelagt ämne som gärna tystas ned och den allmänna uppfattningen bland medmänniskor tycks vara att dömma oss drabbade utan att ta reda på fakta. De få fall som tas upp i media tystas ner lika fort .. det finns helt enkelt inte något större samhällsintresse i frågorna. För man litar så blint på vårt 'system'

Jag tycker det borde vara av intresse att samla ihop oss, ge konkreta fall och påvisa felen i dem. Finns det något intresse av det bland de drabbade här?

Vi är 158 medlemmar här .. hur många är 'offer' av oss?
Hur många är bara nyfikna?
Hur många är stödjande/engagerade men inte drabbade?

Kan vi rycka upp oss och bli aktiva och göra något gemensamt?

Jeanette

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 91
 • Karma: 0
  • Visa profil
tips att sprida budskapet!
« Svar #1 skrivet: 08 mars 2005, 16:46:33 PM »
Tack för tipsen! Jag har ännu inte lärt mig hur man chattar, vad webbsida och blogg är för något vill lära mig det! Bra ide med att skriva på mailen att man stödjer nkmr. Man kan ju skriva det på allt. Varför inte trycka upp små visitkort! Som jag skrev förut varför inte NKMR sprider ut reklam om att denna organisation finns.
Läs våra inlägg vi är mitt uppe i diskussion om just denna fråga, hur vi skall samla ihop oss! Lars-Olof har skrivit rätt så myckert om en gruppåtalan! Vi vill allihop!
För nio år sedan då de tog min son blev jag medlem i RFFR, Riksförbundet för familjers rättigheter. Jag har inte haft kontakt med dem på länge. När jag var med dem i några år fanns där 300 medlemmar. De har grupper utspritt över hela landet. De har gjort en medlemstidning i alla år. Föreningen har funnits i ca 25 år om inte mer. Det var arga föräldrar som startade den. Men de har inte lyckats under dessa år att göra sig hörda, men där kan vi finna fler intresserade familjer. Annonsera över hela lander, sprida budskap över hela landet, vi måste lyckas att nå ut, efterlysa fler som är drabbade. Vi vill ha en debatt på tv mot soc, ja läs våra inlägg vi är på gång, denna sak har legat och pyrt i många år!
Jag har tänkt detta i alla mina hemska nio år, Då ville jag bara ta en tjock tuschpenna och skriva det överallt över hela stan, att sektionschefen, socialutredarna i Vällingby ljög och att de hade tagit mitt barn!

                                                              Jeanette