Frfattare mne: Svenska Domstolar Ägnar Sig Åt Fascism Och Belönar Brottslig  (lst 3038 gnger)

farradel

  • Newbie
  • *
  • Antal inlgg: 3
  • Karma: 0
    • Visa profil
    • http://www.withoutmychild.com
Svenska Domstolar Ägnar Sig Åt Fascism Och Belönar Brottslig
« skrivet: 09 februari 2003, 22:42:43 PM »
Källa: http://www.withoutmychild.com

Varje år anklagas falskt flera MÄN och PAPPOR i Sverige av kvinnor för sexuella övergrepp mot barn! Har du som MAN blivit falskt anklagad för sexuella övergrepp mot ditt eget eller andras barn?

Domstolarna lyssnar bara på kvinnornas lögner och falska anklagelser. Dessutom tilldelar de dessa farliga psykopater - helt utan saklig grund ensam vårdnad. Utan att varken kolla dessa kvinnors psykiska hälsotillstånd eller deras lämplighet som vårdnadshavare!

Helt utan vare sig saklig grund, substans eller fakta och enbart baserade på geschäft, falska anklagelser och påhittade uppgifter från dessa kvinnor och deras anlitade psykologer, stämplar domstolarna genast PAPPORNA som farliga sexualförbrytare! På detta sätt avlägsnas, kidnappas och bortrövas BARNEN från sina PAPPOR för all framtid!

Dessa farliga psykopater tilldelas ensam vårdnad utan att domstolarna tar hänsyn till konsekvenserna och de allvarliga riskerna som detta fatala beslut medför för barnen!

Visste du att svenska domstolar är de enda i världen som via sina orättvisa beslut i vårdnadstvistmålen uppmanar, tipsar samt uppmuntrar KVINNORNA att anklaga MÄN för sexuella övergrepp mot barn?! Dessa KVINNOR tilldelas omgående ensam vårdnad när de anklagar män för sexuella övergrepp mot barn!

Trodde du att svenska myndigheter eller svenska domstolar bryr sig om eller är intresserade av barnens bästa?!

Sverige är ett laglöst land! I detta laglösa land är det ett brott om en pappa älskar sina barn! Denna kärlek kan plötslig leda till flera års fängelse eller döden! Svenska Domstolar och de okunniga domarna är de högst ansvariga när dessa kvinnor tilldelas makten och uppdraget att förstöra en hel generation!

Ett land där farliga kvinnor tilldelas ensam vårdnad ENBART på grund av falska och grova anklagelser mot MÄN samt där domstolarna uppmanar och uppmuntrar KVINNORNA i samhället att anklaga MÄN för sexuella övergrepp mot barn, är ett laglöst land med ett ruttet, stinkande och kollapsande rättssystem!

Har svensk domstol i kartellsamarbete med de sociala myndigheterna och okunniga, inkompetenta, vidriga och snuskiga PBU-psykologer - av typ VASA PBU ( affärsjippor ) kränkt och utsatt dina barn för grova psykiska våldtäkter samt mentala övergrepp och mentala incest för att sedan ta dina barn ifrån dig och kalla det för "Barnets Bästa"?

Flera PAPPORS och BARNS liv förstörs varje år på grund av felaktiga, barbariska och fascistiska beslut tagna av svenska domstolar! Detta fascistiska uppdrag och vansinnesfärd, och "mental pedofileri" med våra barn går sedan under namnet "Barnets Bästa"!

Har de sociala myndigheterna i Sverige ruinerat ditt och dina barns liv?

Har de sociala myndigheterna i Sverige dödat dina barns känslor för dig som PAPPA?

Har de sociala myndigheterna i Sverige tagit dina mänskliga rättigheter ifrån dig och dina barn?

Du är långt ifrån ensam! Så här gör domstolarna och de sociala myndigheterna i Sverige med många MÄN och  BARN!

Detta forum är till minne av de barn som aldrig någonsin kommer att träffa sina pappor igen.

Dessa sidor är till minne av de pappor som fått sina liv förstörda eller som bemött döden på grund av domstolarnas fascistiska brott mot sig och sina barn.

Detta forum och dessa sidor är till för alla de PAPPOR och BARN i Sverige som avrättas årligen med  KVINNORNAS BILLIGASTE VAPEN, d v s falska sexuella anklagelser mot MÄN / PAPPOR! Avrättningar för vilka de svenska domstolarna bär ansvaret för eller som i högsta grad är delaktiga i.

Dessa farliga kvinnor med stöd av domstolarna och av sina anlitade häxor (PBU-psykologer) siktar sina billiga vapen mot den ovärderliga och enorm stora kärleken som finns mellan dessa BARN och PAPPOR . . . och trycker på avtryckaren . . . iskallt, helt blint och hänsynslöst . . .

Källa: http://www.withoutmychild.com
Svenska Myndigheter Och Domstolar Uppmanar Till Brott Och Belönar Brottslighet!