Författare Ämne: lvu  (läst 4149 gćnger)

pelle39

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 4
 • Karma: 0
  • Visa profil
lvu
« skrivet: 25 januari 2005, 09:37:30 AM »
hej jag kÀnner för att skriva en rad om socialens sÄkallade utredningar det Àr bara en massa lögner pÄ lögner dom vrider pÄ sanningen till deras fördel hela tiden det Àr skrÀmmande att dom fÄr göra sÄ dom tog mina barn placerade ut dom i olika familjehem lÄngt frÄn varandra sedan har dom fÄtt kÀnnedom om att min Àldsta flicka inte mÄr bra alls.dom skiter till o med hur det Àr med barnen. jag begÀrde vÄrd upphör i augusti 2004 beslut togs den 13 januari 2005 att vÄrd ska bestÄ pÄ förvridna lögner det Àr sÄ man mÄr illa nÄgonting mÄste göras vi mÄste slÄ emot nu det kan inte fprtsÀtta sÄ hÀr......

Jeanette

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 91
 • Karma: 0
  • Visa profil
LVU
« Svar #1 skrivet: 25 januari 2005, 20:50:38 PM »
Till Pelle!
De fÄr inte göra sÄdana utredningar som de gör. Du Àr inte ensam om att ha blivit angripen utav dessa sÄkallade socialutredare, vi Àr mÄnga.
Anledningen till att de fortsÀtter med sina bedrÀgeri utredningar Àr den att socialkonsulenterna Àr pÄ deras sida. LÀs mina inlÀgg sÄ förstÄr du vad jag menar. Jag sÀger som Jan-Olof och alla vi andra, vi mÄste samla oss tillsammans allihop och göra en gruppanmÀlan. Det gÀller alla i hela landet. Alla mÄste komma, inga fÄr hÄlla tyst, det Àr slut pÄ detta tigande.
Det Àr en av anledningarna till att det fÄr fortsÀtta, att de flesta familjer hÄller tyst. Det Àr sÄ sjukt, ibland blir jag sÄ arg sÄ jag tycker illa om alla dessa tigande förÀldrar, att ingen av dem sÀger nÄgot, Àr det verkligen sÄ mÄnga som Àr nöjda över att man tar deras barn, har de gjort sÄ hemska saker att de inte törs visa upp sig? Eller Àr alla skrÀmda till tystnad,
VAR ÄR NI ALLIHOP???
Jag har stött pÄ ett flertal förÀldrar vars barn har blivit omhÀndertagna
utav socialutredare pĂ„ liknande sett som oss, jag har talat om för dem att jag Ă€r utsatt för detsamma, att utredarna ljuger, men hur jag Ă€n har anstrĂ€ngt mig att fĂ„ dessa förĂ€ldrar att förstĂ„ mig sĂ„ vĂ€grar de. De bara hör sig sjĂ€lva, de förstĂ„r inte att jag Ă€r gammal i gĂ„rden och har redan gĂ„tt igenom hela överklagande-ritualen, nej de reagerar likadant som de flesta andra de tror att det bara Ă€r de som blir bemötta pĂ„ detta sĂ€tt, sĂ„ skall de Ă€ndĂ„ överklaga och kĂ€mpa sin egna kamp mot politikerna i stadsdelsnĂ€mnden, lĂ€nsrĂ€tten, kammarrĂ€tten, regeringsrĂ€tten, eu-domstolen de fattar inte att det redan har varit tusentals innan dem som har fĂ„tt avslag, avslag, avslag, det gĂ„r som pĂ„ löpande band nĂ€r de nya kommer faller de gamla av, ingenting hĂ€nder. Samma procedur, om och om igen, Ă„r ut, Ă„r in, snurriga, chockade, förvirrade mammor och pappor.  Socialutredare som ljuger, misstĂ€nker, skriver Ă€ckliga tjĂ€nsteutlĂ„tanden, att de orkar att hĂ„lla pĂ„, de Ă€r i en sjuk symbios med varandra, de hĂ„ller ihop och samarbetar med varandra, frĂ„n sociala till eu-domstolen, de Ă€r som en stor familj enade tillsammans mot oss utvalda. De fĂ„r anvĂ€nda sig utav sina sjuka metoder mot oss förĂ€ldrar och mot vĂ„ra barn för att de Ă€r helt sĂ€kra pĂ„ att de tillsammans gör storverk, DE rĂ€ddar vĂ„ra barn frĂ„n oss.
De tar vÄra barn. Ger bort dem till frÀmmande mÀnniskor. DÀr fÄr de leva och vÀxa upp och lÀra sig deras traditioner. Den enda som besöker mitt barn Àr en utvald person som jag trÀffat en gÄng i nÄgra minuter för nio Är sedan som jag ogillade direkt för jag tyckte hon verkade helt borta, hennes titel var familjehemsinspektör. Jag sa till dem alla ,chefer och stadsdelsnÀmnd att jag inte ville att hon skulle vara nÄgon inspektör Ät min son, de struntade i vad jag sa. Hon kunde inte prata med mig, vi fick ingen kontakt. Vad skulle hon inspektera för nÄgonting, hur ett frÀmmande barn har det,skulle hon kunna prata med mitt barn hon visste ingenting om oss. Undrar hur mitt barn har haft det dessa nio Är, usch!
LÀs vad vi andra har skrivit och svara gÀrna pÄ vÄra inlÀgg. Hoppas att det kommer fler in pÄ detta forum. Vi mÄste vara fler!
                                                                                      Jeanette

Bensmamma

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 26
 • Karma: 0
  • Visa profil
Jag bor i...
« Svar #2 skrivet: 26 januari 2005, 17:47:05 PM »
Stockholm, fösöker fÄ i gÄng en organisation hÀr med hjÀlp av stadsmissionen.

Skulle nÄgra hÀr vara intresserad av att traÀffas och diskutera ideér?

//Bensmamma ( som snart komme att Àndra alias)

Jeanette

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 91
 • Karma: 0
  • Visa profil
Organisation?
« Svar #3 skrivet: 26 januari 2005, 23:59:12 PM »
Vi har ju redan en organisation vilkens forum vi skriver i nu, NKMR. Det viktigaste nu Àr att vi samlar ihop oss och gör denna anmÀlan tillsammans vi som Àr drabbade utav likadant bemötande frÄn myndighet, vi som har eller hÄller pÄ att mista vÄra barn. Vi som Àr förtryckta.
Jag blir mycket lycklig om Svenska folket stÀller upp pÄ vÄr sida och hjÀlper oss. Det hÀr Àr inte en kamp som bara gÀller oss som Àr offren. Sverige mÄste hjÀlpa oss. Vi Àr ju inte sÄ mÄnga verkar det som eller... Ni som kan och vet, eller som kommer pÄ förslag, hur vi skall göra för att efterlysa och fÄ tag pÄ alla familjer och barn som just nu blir misshandlade utav sociala och deras medhjÀlpare, hjÀlp oss. Vi Àr bara vanliga förÀldrar som inte kan allt, vi behöver hjÀlp. Det Àr val snart. Vi blir förtryckta utav alla politiker i stadsdelsnÀmnderna. FrÄga dem varför de förtrycker oss. De kommer inte att tala om det för er. NÀr de har sina möten med oss förÀldrar har de det bakom stÀngda dörrar, de brukar ha dessa möten nÄgon timme innan de har sina öppna möten.
MÀnniskor vet ej om hur det gÄr till nÀr barn blir omhÀndertagna. Man fÄr inte veta det i skolan, det borde lÀras ut i högstadiet men det görs det inte. Folk Àr naiva de litar blint till sociala, sociala gud sÄ löjlig att kalla det sÄ nÀr det egentligen handlar om nÄgra fÄ mÀnniskor typ som i mitt fall, tre personer, tvÄ utredare och en sektionschef, de började sedan tillkom deras medhjÀlpare. Vilken av folket vet vilka dessa tre personer Àr? KÀnner nÄgon dem, NEJ! Tror ni att de vid EU-domstolen Äker upp och besöker dessa tre personer, NEJ! DÄ kan de vÀl inte heller utreda nÄgon anmÀlan frÄn mig. NÀr det gÀller barnomhÀndertagande sÄ existerar inte det i Sverige. Barnen fÄr ingen hjÀlp. De blir kidnappade frÄn sina förÀldrar. Det mÄste komma till avslöjande, men hur?
                                                                         Jeanette

happi

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 3
 • Karma: 0
  • Visa profil
Re: Jag bor i...
« Svar #4 skrivet: 23 april 2005, 19:23:26 PM »
Citat frćn: "Bensmamma"
Stockholm, fösöker fÄ i gÄng en organisation hÀr med hjÀlp av stadsmissionen.

Skulle nÄgra hÀr vara intresserad av att traÀffas och diskutera ideér?

//Bensmamma ( som snart komme att Àndra alias)
  Hej "Bensmamma" ! Jag hĂ„ller fullstĂ€ndigt med om att vi mĂ„ste organisera oss alla utsatta familjer - MEN inte men s.k. hjĂ€lp av stadsmissionen. TRO mig, jag rĂ„kar veta ganska vĂ€l hur de jobbar och det Ă€r frĂ„n "insidan" av deras egen organisation. Allt de gör Ă€r att vinna ngt. sjĂ€lva pĂ„ det,medans de utĂ„t ger en bild av att vara mycket behjĂ€lpliga och att de gör allt bara för att de vill och inte i nĂ„got profitsyfte. Jag har ganska mĂ„nga Ă„rs erfarenhet av denna organisation bĂ„de som "gĂ€st" som behöver hjĂ€lp till att jag nu har sĂ„ gott som full insyn i deras organisation, och det Ă€r ingen vacker historia kan jag sĂ€ga. Det finns andra vĂ€gar att gĂ„. SnĂ€lla du om du vill kontakta mig.NKMR har min mailadress, och du kan ju alltid skriva pĂ„ det vi jag gör till dig nu. Jag har oxĂ„ varit i kontakt med en annan av samma Ă„sikt som oss hĂ€r : alltsĂ„ att vi behöver samla oss och trycka pĂ„ de som hĂ„ller i trĂ„darna de som styr oss som om vi vore "spratteldockor" , du vet som Pinocciho. MĂ„nga blir vi alla "svaga" STARKA!!  :roll:   :idea:
Jag Ă€r ENVIS pĂ„ gott och ont.. LĂ„t de "svagas" röster HÖRAS! - Det Ă€r dĂ€r kunskapen FINNS!