Författare Ämne: Danmark er ikke i krig - officielt?  (läst 1501 gånger)

Bo Nessling

  • Gäst
Danmark er ikke i krig - officielt?
« skrivet: 18 augusti 2004, 14:02:45 PM »
“Afhørende kapten A. H. kan ikke gøres ansvarlig for brud mod Genèvekonventionen fordi Danmark ikke var officiellt i krig.” Sludder og vrøvl...
- Hvem har fundet ud af dette? Hvem prøver man at snyde? Hvis ikke i krig hvorfor sendte man en ubåd og korvet derhen? Hvorfor ser vi hver dag i fjernsyn bevæbnede danske soldater i uniform? Er de der kun på ferierejse for at få lidt sol og varme? Hvorfor har de så våben, hvad agter de at bruge dem til? Danskere tager ikke våben med sig når de skal til Lanzarote for at nyde deres ferie, vel?
- Hvorfor er det sådant et vigtigt spørgsmål at A. H. er nødt til at bruge magt når hun time efter time spørger hvem skyder på danske soldater?
- Er det ikke fordi at Bush’s krig er lige voldsomt idag som før Bush‘s fred? Stakkels uuddannede irakere kan jo umuligvis vide at danske soldater med våben er der kun for at hjælpe dem? Ved at dræbe, ødelægge, tage til fange for forhør? Hvorfor skulle danske soldater ikke have den samme ret som amerikanere og englændere?
- Men synes Du at det er ret og rigtig at forsvare sit land hvis truet af andet land? Så synes jeg at Du skal give irakerne og afghanernde den samme ret!