Författare Ämne: Apropos PET’s og amerikanernes terroristhegn i alle havnebye  (läst 1545 gånger)

Bo Nessling

  • Gäst
Apropos PET’s og amerikanernes terroristhegn i alle havnebye
« skrivet: 18 augusti 2004, 14:01:17 PM »
Man føler sig som potentiel terrorist når man står der og kigger på stakittet. Det er omtrent samme følelse man får når man passerer en forretnings tyverialarm-porte, som man mistænker for at skulle hyle, når man passerer uden at have købt noget.
Skal man grine - eller græde? Er hensigten at beskytte os - hvem ellers? USA-terrorister kommer måske herhen med krydstogtsskibe, men da er de nødt til at vide på hvilken side de må befinde sig - jeg ser ikke nogle skilte. Terrorister i Mellemøsten bruger lastvogne eller andre køretøjer og i USA bruger de 747-flyvere. Er det Bush eller PET som har sagt at de kommer via havnen? En terrorist som er kommet med tog fra København kan passere HH-indgangen til en billig penge for dér findes ikke noget hegn. Men hvad skal de "terrorisere"? Er der ikke nogen med sundt fornuft som kan tænke?
Er disse terrorister dovne? Orker de ikke gå rundt hegnet? Det kan ellers nemt lade sig gøre.
Hvordan skal vi og PET vide hvis det er en terrorist? Hvis han (hun) kommer med en fiskestang kan det vel ikke være en?
På den nørre mole står Rudolf Tegner’s “Herakles og Hydraen” og den vil vi vel stadig kunne vise vores turister? "Den lille mand og skattevæsenet" er blevet til "Den lille mand og terroristerne".
Hvad nu med alle fester på denne mole? Skal Mr Bush og PET bestemme hvor vi må have den?
Myndigheder! Forklar os små dumme borgere, som skal betale kalaset - for det ska vi jo, ikke? Mr Bush får vel ikke regningen?