Författare Ämne: Förslag till nya diskussionsformer  (läst 3074 gånger)

anissan55@hotmail.com

  • Gäst
Förslag till nya diskussionsformer
« skrivet: 18 december 2003, 17:29:08 PM »
Hej!

Jag tycker att det är dags att handla dvs. ta saken i våra egna händer i stället för att bara snacka en massa som ingenstans tycks leda!
Det är jättebra att de flesta övergrepp som barn och föräldrar i vårt avlånga, vackra, fantastiska MEN ACK, SÅ BARNFIENTLIGA Sverige råkat ut för från DE ELAKA, GRYMMA OCH BRUTALA SVENSKA MYNDIGHETERNA (socialen, domstolarna och sist men inte minst den inkompetenta och empatibefriade svenska polisen) plus DERAS S.K. EXPERTER. Men jag vill gärna diskutera vad vi kan göra, när vi går från ord till handling.
NU ÄR DET VERKLIGEN DAGS ATT VISA ATT SVENSKA FOLKET INTE  FINNER SIG LÄNGRE I DETTA - ATT OSKYLDIGA BARN STRAFFAS PÅ ETT SÅ FRUKTANSVÄRT GRYMT SÄTT SOM I DETTA S.K. RÄTTSTAT.
VÅRDNADSTVISTERNA MÅSTE FÖR DET FÖRSTA HELT BORT FRÅN DOMSTOLARNA - BARN ÄR JU DOCK INGA BROTTLINGAR. Man ska inte heller utmåla den förälder som tagit hand om barnet ett antal år, som den värsta brottsling så fort man hamnar i myndigheternas klor, som nu sker!!!
Detta är fel, fruktansvärt fel! Sådan behandling av barn och föräldrar får absolut inte förekomma i ett land som Sverige som säger sig värna om barnens bästa och barnens rättigheter.
Det är något som är väldigt ruttet i det här landet!! BORT MED SÅNT SYSTEM! OCH BORTMED DESSA GRÄSLIGA MYNDIGHETER SOM FÖRFÖLJER OSS GODA FÖRÄLDRAR SOM BARA VILL TA HAND OM VÅRA BARN PÅ BÄSTA MÖJLIGA SÄTT, TROTS ATT INGEN ÄR HELT FULLKOMLIG OCH FELFRI.
DET ÄR INTE SOCIALEN & COMPANI HELLER, LÅNGT IFRÅN.
Det sägs att socialtjänstpersonalen själv har större problem än den de "försöker" hjälpa. Det tycks dessutom stämma!
FRÅN ORD TILL HANDLING ALLTSÅ!
I Norge finns Mona Lygre, vi borde ta efter hennes modell och försöka få bort socialen helt och hållet. Då skulle kanske de flesta av våra barn få leva ett lugnt och fridfullt liv i samklang med sina, egna kärleksfulla föräldrar. Det är alla våra barns rättighet!
Vi skulle kanske ta och granska socialen & Co och se hur det klarar av föräldraskapet, kanske skulle vi kunna se till at deras barn hamnar i fosterhem. De borde få smaka av sin egen grymma medicin för att fatta vad de egenligen håller på med. De får det samhälle de förtjänar...
Skicka förslag på vad göra för att få till stånd en förändring till:
anissan55@hotmail.com

pompiripossa effekten

  • Gäst
Statens övergrepp
« Svar #1 skrivet: 09 januari 2004, 18:15:20 PM »