Frfattare mne: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen  (lst 23797 gnger)

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #15 skrivet: 20 februari 2011, 10:01:18 AM »

.

Glöm inte att bokmärka och läsa mer!

.


   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #14


.

   **   Rapport från fångläger Karlstad

Här sitter jag idag i Karlstad och vet merparten om den 35 år långa repression och delvis tortyr, stora delar olaglig genom misshandel och maktmissbruk som jag hittills varit utsatt för. Det finns några viktiga samband som är oklara.
   I nuläget skulle jag förstås behöva vuxna samtal med någon om livet och en del praktiska saker. Inget skitsnack alltså. Men, inte ens släkt kan jag tala med eftersom de är indragna i att utöva det satans ordens-nätverks-våldet. De kan och får inte prata som vuxna med mig eftersom de är bundna att pennalisera med hot och våldsmetoder som del i hjärntvätten som ska tvinga till glömska. Situationen jag befinner mig i kunde vara i Gulag eller i Guantanamolägret, men ligger strax nordost om Karlstads centrum. Deras agerande är åtföljt av tystnadskrav. Ingenting får sägas. Inget får synas och inget får komma ut. De tiger som att det inte finns.
    Jag skulle kanske kunna beslagta en pulsgenerator. Foton kan jag inte lägga på webben eftersom jag är avstängd från fil-uppladdning på alla forum. Konsekvensen: Uppsatta personer skulle säga: " - Leksak!" De skulle beslagta den och sedan byta ståndpunkt och säga:
" - Vilken vaddå? Tror du på sådana fortfarande!?"  Därmed skulle saken vara utagerad. (läs: tystad)
Pulsgeneratorerna är nu en del av en ny teknikutveckling för folkkontroll. Mikrovågstekniken är flexibel och lämpar sig för högupplöst övervakning samt som terrorvapen. Här i denna delen av Karlstad där jag vistas, här existerar inte mänskliga rättigheter eller rättsstat.

.

   ** Ovisshetens ondska

Funderade innan jag skulle somna. Många som väntar på domar brukar omtala ovissheten som ett straff, ett stadium av limbo som i sig självt kan utgöra värre straff än straffet självt. Om det läge som jag nu befinner mig har jag hört två tydliga saker och en mindre tydlig:

1) Nu ska jag få jobba, och det låter ju bra.

2) (det otydliga budskapet). Trots att jag arbetat som tekniker, har en officersutbildning och en ek. mag. så ska jag börja om på liknande nivå som en "avhoppad 8'e-klassare" eftersom jag enligt ordens-nätverken är så dålig. De har brutit mot 100-tals lagar och jag inte mot någon. De är bra och jag är ”undermålig”.

3) I den situationen som jag befinner mig så ska anstiftarna, ordens-nätverket förstöra mitt liv liksom tidigare.

Både 1'an och 3'an har tydligt utsagts. Samma problem som alltid med dessa nätverk. Kan jag lita på de personerna? Tidigare så har jag inte fått arbeta under, hittills ~18 år, så hur dessa punkterna 1, 2 och 3 ska kunna gå ihop? Att få jobba låter väl okej. ...men om man ska få det förstört, ja då har man ju inget jobb under vettiga omständigheter. Jobba häcken av sig för att först få ett jobb (när /var /hur?) för att sedan få mera terror?


__ Privat epost, men vad i....
Strax efter funderingarna omkring ovisshet och motsägelsefulla direktiv... så kom jag att tänka på en äkta, nästan helt privat epost som kom häromdagen. "Kors i taket", jag brukar ju enbart få ren spam, hot från soc. eller förenings-massutskick. Den var inte elak och det är unikt på flera år tror jag.

Sedan upptäckte jag att jag inte kan svara på den eposten utan att ljuga. Jo, så här... Enligt den nätverksbaserade diktaturen får jag inte berätta om vad jag varit med om. Alltså kan jag i princip inte heller berätta att jag p.g.a omfattande lagbrott nu haft en total inkomst om knappt sju tusen kronor sedan 2006 (drygt 4 år). Den inkomsten avser sep. - okt, nu 2010. Nov, dec, jan har jag inte lyckats få någonting alls. Eposten innehöll en fråga. Ska jag svara ärligt om repression som hindrar aktiviteter eller ska jag dölja och starta mitt liv som hjärntvättad lögnare... ?

Senare på natten vaknade jag till, inte av tajmer utan av väckande pulsgenerator-vibration. Då brukar det vara väldigt svårt somna om. Huvudet snurrar, men inte av tankar utan effekter av vibrationerna. Plötsligt fick jag en intressant "bild" i huvudet. Troligen av någon dröm jag haft. Den handlar förstås om det dödläget som uppstått då anstiftarna egentligen avser svälta ut mig för att jag ska bli lättare (möjlig?) att hjärntvätta. Bilden eller kanske snarare metaforen, den beskrev ganska tydligt "levande död", liksom på ett semantiskt sätt. Detta blir lite flummigt eftersom det är en metafor ur en dröm...


__ Jag vaknade i dödsriket
Först lovades jag ett gott liv, med ett fåtal undantag. Jippeee! När undantagen sedan kunde ses så fråntogs jag allting som krävs för att ha ett liv utom just kroppen. Det blev ingenting kvar, bara en  levande, död kropp. Ingen frihet, inga rättigheter, inga tankar, inga minnen, inga åsikter, ingen rörelsefrihet, inga känslor... ingenting utom en tom kropp. Därpå kunde man se hur detta var en sorts vision av ett lögnaktigt och ohederligt dödsrike. På vilken sida om Styx det utspelades, det går inte att säga. Kroppen och jag fanns, men utan att egentligen vara jag. Detta dödsrike för levande men avstängda kroppar byggdes alltså först på en vacker bild av ett skönt liv. Varje insikt därefter var suddig, diffus och trög eftersom detta dödsrike upplevdes inifrån min egen, avstängda kropp.

Sedan när jag varit vaken en stund insåg jag förstås att mardröms-visionen var sann. Det är så det är. När jag dömdes till utstötning, redan då i tonåren så skulle domen komma att innebära en långt grymmare ondska än någon runtomkring insåg. När man fråntas allting så blir man endera en zombie, fast utan magi och trams och helt baserat på avancerad manipulation och psykologiska effekter. Denna nätverks-anstiftarnas avdödning mot en obekväm är otroligt grym. Den är så grym att man kan anklaga dessa för feghet och ytterligare grymhet i det att de degraderar en människa till djur, sedan förnedrar offret systematiskt på ett sätt som man inte ens gör mot djur. I slutändan kan man alltså säga att deras feghet består i att de inte vågar skjuta eller direkt avliva offret från början eftersom de själva är för fega för att hantera konsekvenserna av det... som i princip är samma sak.

Alla människor har väl varit med om ovisshet? Betänk att ovissheten här beror på att jag står under kontroll, en sorts permanentade övergrepp. Jag är delvis (okänt) rättslös. Jag har ingen yttrandefrihet. Jobb som jag kan få pga övervakningen är okänt, men troligen mer begränsat än mördare som kommer ut ur fängelse, men ovisst. Var får jag bo? Också ovisst. Kommer jag alls, i praktiken att få ha ett liv så som man normalt avser med "liv"? Även det är oklart. Jag är som vanligt frisk, nykter och skötsam... men ovissheten är just nu ett stort problem och det skulle vara betydligt mer "ordnat" att sitta i fängelse... trots att jag alltså inte begått något som helst brott.

.

   **   Nazipsykiatri på marsh #2

__ Svenskar, kokade som grodor (lite blandat)
Då var det få eller knappast någon som trodde på det. Alltså konsekvenser av tidiga 90-talets samhällsförändring. Idag vet nästan alla att det har blivit kraftiga klyftor, fattigpensionärer och ensamstående föräldrar som aldrig kan ge sina barn något annat än mat och begagnade kläder. Idag säger jag att "fascismen är här!" Inte något förstadium eller antydan till... nej, NU ÄR FASCIMEN HÄR!  Inom sådär 10 år kommer endast skalet av demokrati att vara kvar om det fortsätter i samma takt. Det blir en kuliss, en valdag med tomt innehåll. I grova drag ungefär som i Iran eller Ukraina. Förhoppningsvis slipper vi åtminstone avancerade valfusk. . Observera att merparten av fascismen inte kommer via riksdagen, utan genom andra kanaler som forskning, språk-revisionism, psykiatri, medicin och genom ordensnätverkens befästande av tjänstemännens anarko-fascistiska autokrati ...men det kommer att ta sådär 10-20 år förrän du och flertalet undersåtar (nya spelreglerna) börjar inse vad dagens nya regler faktiskt leder till i praktiken, i verkligheten. ...och när folk inser det, då är det också i praktiken för sent eftersom de få som själva tjänar, t.ex makt på en reform sällan ger den ifrån sig när den väl har stabiliserats. Tumskruvarna har monterats, men ännu inte vridits åt. Om du inser det redan idag, bra! Aktivera dig nu!


__ Ny-fascist-list...    v.1102A

# DSM skrivs om så att yttre omständigheter, repression, terror m.m helt undantas som bakgrund /motivbild i diagnoser. Nazipsykiatrin skrivs in i diagnoserna. (pågående)
# Sportens elitism, samt ”opium” har, spridit sig från P4 till P3 och nu in i P1 och expanderar överallt.
# Barn klassificeras i 1000-tal med minimala eller obefintliga hittepådiagnoser. Bl.a som skydd mot repression (rasklassificering, utvidgning pågår) och en ny form av osynliga ”jude-stjärnor”.

# Man kan säga att "vara illa omtyckt" blivit en diagnostiserbar sjukdom gnm. nya diagnoser (pågående)
# Möjlighet att klassificera alla obekväma som sjuka. (nästan klart)
# Ny våg av propaganda för spel, dobbel och lotterier som mer ”opium för folket”, genomfört.

# Nära 10.000 Svenskar är sedan tidigare hemlösa (inlåsnings-form), trots mänskliga rättigheter som accepterats av Sverige. (genomfört och ökande)
# Genom de nya diagnoserna kan man helt bortse från larm, vittnesmål etc från diagnos-stämplade personer.
# 2/3-samhället. En arbetarelit ska stödja etablissemanget, för pengar (löne-avdrag) och befordran. (under utveckling)
# (Nyligen tvångsomhändertogs och hämtades en 11-åring i Torsby med polis (Ref. SR P1, Kaliber).)

# Rättstrygghet så som grundlagen avser existerar inte i praktiken. (genomfört, under utökning)
# Jämlikhet avskaffas. System där sanningshalt i vittnesmål, anklagelser etc. avgörs av ordens-rang /personstatus. (under uppbyggnad).
# Människovärde efter produktionsförmåga. Successivt stegrande sedan ~90.

# Genom att helt sluta tillämpa lagarna angående förtal respektive ärekränkning så kan terror lättare dras i rökridåer. (genomfört)
# Arbetslösa /fattiga flyttas snabbare till socialkontoren (från F-kassa och A-kassa) och sänks till existensminimum och får jobbigt att sälja bil, bostad mm. Fattiga blir tystare om de svälts ut helt. (under utveckling)
# Personer, särskilt obekväma är fantastiskt mycket lättare att övervaka totalt när de saknar egen bil. (utökning pågår)

# Alla etablissemangs-partierna blir ordensstyrda med endast en del kosmetiska yttre skillnader (återstår endast V sommar 2011?).
# Alla avancerade demokratiska krav tas bort ur partiprogram (genomfört!?)
# Konkreta partikrav som kan relateras mänskliga rättigheter och grundlagen tas bort utom förstås försämringar avseende EU. (genomfört?)

# Advokatsamfundet inlemmat i ordensnätverken och lyder, delvis med dolda hot under ordensregler, inte Svensk lag (genomfört!). Observera hur vissa sanningsenliga advokater behandlas illa, förtalas etc.
# Polis, som f.g. Du kan aldrig veta om polis för stunden arbetar för lagen, staten eller för lokala ordensnätverk.
# ”Snällism” framställs som det ondaste av det onda. Rättvisa framställs som ”snällism” (pågående).

# Samtliga media, särskilt grävande journalister står under "ordens-kontroll" för att inte råka avslöja av ordens-nätverken planerad repression, åtgärder och förändringar. (Lyssna ett par timmar på Sveriges Radio så vet du att anmodad ordensman som partiledare för S är 1) Nuder,   2) Damberg. Vilka som förordas av SAP-regionalt behandlas mkt. styvmoderligt)
# Handläggare på arbetsförmedling stänger av och kastar ut folk helt utan vettig /öppen motivation och utan bevis. Ny repression från ~2008. Statistik borttagen (?). Rättstrygghet noll.  (genomfört)
# Läkare på F-kassa ställs över andra läkare. På så sätt sätts lagar /regler ur spel. Infört sedan ~90-talet.

# Genom att journalister väljer strategiska frågor inför val kan valresultaten styras så som skedde 2010. (2010 uteslöts ~alla sociala frågor)
# Nypopulistisk, dumlojal ”nationalistisk folklighet” i dans, musik och ”Åsa-Nisse-film”. Se t.ex konflikten Ranelid vs. Sv.Akademien. Pågående, expanderande.
# Företag (trots slutenhet och icke-demokrati) ställs över personer i lag och informellt, även ibland som betygsättare, domare, övervakare och med polisiär funktion.

# Obekväma straffas med tvångsomhändertagande av barn (gammal trad.)
# Demokratisk ideologi förnekas öppet och påstås inte ens existera. (klart)
# Fascism förnekas och högfascistoida lösningar kallas för ”goda undantag”.

# Breda folkbildningsideal ersatta av ordensnätverkens utvecklings-indoktrinering.
# Omfattande propaganda för hävdande av ”gläd dig åt din lott" (...och lyd din ledare). (pågått ~15 år)
# Skolan återbildas från kompetens till kunskaps-rabblande. (Björklund kämpar frenetiskt)

# Personlig ambition rekommenderas endast för hög-rang-personer.
# Mobbningsmedia, trend: Tv4-Idol, Robinson, Riket m.fl.
# Omfattande och utökad tystnad påbjuden mot såväl arbetstagare, skyddsombud, ombudsmän m.fl. även på områden då yttrandefrihet är särskilt lagstiftad.

# Företag ”mutas” för att konstruera påhittade jobb och på så vis gömma undan arbetslösa (nuv. steg 3). Pengarna går till privata fickor lojala med regeringen. (Med RödGröna-lösningar återgår pengar till statskassa)
# Avskaffande av folkförsvar och införandet av elitarmé.
# Lagbrott satta i system för att terrorisera undersåtar utpekade för utstötning /repression.

# Medborgare med rättigheter ombildas till undersåtar med främst skyldigheter. (pågående)
# Naturfilm för TV koncentreras allt mer på ”naturens utstötningar och ondska” som legitimerande av fascistiska ideal.
# Begreppet fattigdom omvandlas från relativt till absolut. För att vara fattig Svenskt ska du numer svälta.

# FRA-lagen
# IPRED m.fl liknande
# Demokratiraserande delar i antiterroristlagarna (som ordensnätverken bryter mot utan straff...)

# Sentida fysisk "bepansring" av myndigheters entréer och receptioner.
# Yttrandefriheten står under hot från EU och utredare Göran Lambertz. Även yttrandefrihet (och jämlikhet) på nätet hotas av detta.
# Systematiska angrepp mot orden "fakta" och "sanning" som ersätts med personstatus (klassisk fascism, pågått ~15 år).

# Ordensnätverken agerar (från höger) mot kommunism för att tysta eller lättare kontrollera autonoma vänster-nätverk och erövra makt-monopol.
# Indoktrinering av journalister föranleder allt mer s.k. drevjournalistik.
# Företag kastar ut långtidsarbetslösa från JUG, fas-3, repressionsliknande... http://rogerjonssons.blogspot.com/2011/02/langtidsarbetslos-i-fas-3-har-blivit.html

Denna listan är sådant som jag lyckats påminna mig på endast några dagar. Flera av punkterna är tunga och att detta ej handlar om listade petitesser. Men visst måste väl någonting förbättrat demokratin också de senaste 15 åren? Nej, inte vad jag vet...

De Nya Moderaterna, med den typiska framtoningen som fantastiskt nyskapande omskrivs i litteratur som "typiskt för fascistpartier". De Nya Moderaterna för inte fram direkt, öppen fascistisk politik. Men, samtidigt sker en tydlig öppning och indirekt stimulans inom tre synnerligen allvarliga områden och som regeringen är ansvariga för:
# nationalism, inom flera områden (ex. språkbruk, idrottsstöd, lojalitetskrav (tystnad) mm.)
# autokrati med tydliga anarkistisk-fascistiska inslag (A-kassa, F-kassa, Socialkontor, polis, försvar m.fl.)
# överton av kollektivistisk diktatur och krav om lojalitet under hot, bl.a via AF (typ, "säg ja" eller bli utstött...).

Jag anklagar därför De Nya Moderaterna (not*) för att medvetet, i lönndom och med dolda strategier lura på Svenskarna en nazistisk agenda. 

.-----
not* Tydlig skillnad mot Karl Bildts gamla Moderaterna som var mer trad. konservativa.
.-----

Den avgörande politiska kampen står just nu mellan fascister och demokrater. Vad är du? Värst, i särklass mest hotande är De Nya Moderaterna. Nazism är inte alls nytt. Tvärt om anses påståenden om politiska nyheter vara  typiskt för partier /ledare med fascistiska ambitioner. Vid analys framstår de som långt mer farliga än SverigeDemokraterna. Denna striden sker inte enbart mellan partier utan är först och främst en STRID INOM PARTIER! Samtliga partier är späckade av fascister. Till höger trad. fascister och till vänster socialfascister som agerar med omfattande manipulativt stöd från ordens-nätverks-klaner. De gömmer sig under lögner i partierna på samma sätt som "valstugerasisterna" gjort. Tyvärr tycks den halvt dolda nyfascismen i Sverige vara på skrämmande frammarsch (listan ovan). Extremt viktigt, helt avgörande för Sveriges demokratiska framtid är det pågående valet av dels politisk inriktning och dels partiledare i SAP. Demokrati och rättsstat är inte bara under attack, viktig mark är redan förlorad. Välj demokrati, välj äkta demokrater! De avgörande skillnaderna kan tyvärr se ut som detaljer och kandidater måste därför analyseras just ur demokratiskt-fascistiskt perspektiv.

Det generella påbudet idag, och det syns tydligt i listan är att du, för att få delta bl.a på arbetsmarknaden idag så måste du vara indoktrinerad till din egen nivå. Du ska veta, förstå det som du behöver och du måste också ha rätt värdegrund för din profession. Du får vara mer mogen och förstående än så, men gud nåde dig om du avslöjar det. Då måste du hålla käft, spela "lagom" och möjligen då och då försöka "spela en boll" så att du kanske kan hamna i kön för befordran. Men, hela bakgrunden till detta handlar om etablissemangets paranoja. Så ska de ekonomiska krigsmaskinerna rulla, och soldaterna ska vara billiga och utbytbara låglöne-arbetare för att besvara konkurrensen från Kina.

Poängen med den formen av repression, hjärntvätt mm. som ingår i den nya rasavelsmodellen efter 1975 är att...   _ # den är ytterligt svår att förstå för outbildade /indoktrinerade (steriliseringar kunde lätt förstås och bevisas)   _ # därför är den än mycket svårare /komplicerad att vittna om (och lättare att hålla dold)   _ # varje del sker i små steg, på olika platser /myndigheter etc. på så vis saknas alla former av dokumentation som påvisar helheten. (tvångssteriliseringar skulle journalföras, även om så ofta inte skedde)   _ # ingen forskning kan (åtminstone inte enkelt) dokumentera omfattningen av sociala avrättningar vare sig idag eller i morgon. (steriliseringarna har varit enkla att dokumentera /sammanställa)   _ # inga enskilda personer kan hållas ansvariga (steriliseringarna genomfördes av namngivna läkare)
-------.


Se länkar i angränsande inlägg.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 - 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # nytt, 4 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats från arbete ~18 år  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #16 skrivet: 23 februari 2011, 10:59:06 AM »
..

   ***   EXTRA #14+
   **   Soc anstiftan till brott – Klankrig, alla i nätverket mot en

.----
Jag är skötsam, laglydig, utan missbruk, fullt psykiskt frisk och demokrat. Jag har alltid förespråkat hård, rationell rättvisa på demokratisk grund och kräver inte att bli "ompysslad".  Detta handlar om ett 35 år lång mobbning som övergått i terror och över 300 lagbrott mot mig som led i repressionen. Mig satsar nu nätverk enorm ansträngning för att tysta och förstöra livet för. Låter det obegripligt? Ja, det är nästan obegripligt! För att göra detta bryter de systematiskt mot Svenska lagar. Är detta starten på en ny, osynlig kommité-diktatur?
.----


__ Styra undersåtar med våld
I inlägg 20110217 (Extra #13+, ovan) nämnde jag hur Soc. krävde att jag skulle sälja bilen och ta pengarna själv. Detta  trots att bilen är pantsatt och att det vore brottsligt, vilket soc fått alla papper på. Strax innan hade Transportstyrelsen i telefon (med olaglig tel.övervakning på tråden) påstått att man som hemlös inte kan erhålla något Reg-bevis Del2.

Någon dag efter kom en epost från Trsp-styrelsen som meddelade att om jag sänder dem adress så skulle de skicka ett RegBevis D2. Men, nu är ju jag typen som accepterar att styras med olagliga direktiv av ett socialkontor som i sin tur kontrolleras av diktatoriska ordensnätverk via olaglig telefonövervakning. Inte för att bråka, utan för att jag vill se ett lagligt alternativ från Soc. Det är inte rimligt att de i ambition att terrorisera, kontrollera och styra anmodar till brott.


__ Jag kräver rättigheter och avskaffande av tortyr i Sverige!
Därav skrev jag till Karlstads Kommun och bad om ett klarläggande angående deras uppmaning till brott på måndagen 20110221. Det första som då skedde var förstås, så som sker när man står under avancerade hjärn-tvätt-arrangemang att PulsGeneratorerna samma natt skruvades upp cirka 50 - 100%. Praktiskt sett innebär det att jag dagen efter vaknar med huvudvärk, kraftig yrhet som sitter i hela förmiddagen. Även under hela påföljande dagen igår stegrades också olika former av PulsGenerator-terror, minst cirka 100 - 300 %. Den gångna natten har PG också varit liknande kraftigt förhöjd och jag är tydligt yr, tänker långsamt men klart. Hur det blir nu idag är ännu ovisst...

Budskapet detta nazistiska ordens och föreningsnätverk sänder är således att jag ska tvingas "ta" de vägar som ordensnätverket råkar öppna. De anmodar mig alltså, att under hot virra omkring som en yr höna och säga ungefär, enligt dem alltså:
" - Ack, ack, ack nu gällde inte lagen för mig igen så då måste jag ju göra som storebror anvisar mig genom de senaste lagbrotten."


__ KommitéDiktaturens systematiska lagbrott
Liksom att jag enligt dem måste, påtvingat under hot att dels finna mig i att de ständigt agerar och styr (...försöker kontrollera allt jag gör och hur jag gör det) med lagbrott och dels då att jag enligt dem ska välja de vägar som bara råkar gå lättast. Jag ska alltså helt hjärntvättas från vanan att 1) tro att jag har valfrihet och   2) vara dumdristig nog att välja den väg som _ passar _ mig _ bäst.    För det tredje så ska jag (enligt dem) helt välja  3) den väg som de genom olaglig styrning "anvisar".

I skrivandes stund (0222) har både mage och huvud attackerats med PulsGenerator under, omkring ett par timmar nu dagtid och jag börjar p.g.a det bli en aning yr och lätt, stickande huvudvärk. Jag är således för närvarande, aktivt utsatt för systematiskt våld med pulsgenerator samt olika hot, däribland även i form av aktivt maktmissbruk (lagbrott) för att kontrollera och förstöra mitt liv. Ja, ni ser ju själva av det som jag beskriver här... Det är ordensnätverket som begår brott, men det är jag, den laglydige som straffas. Vad kallar ni det för?
.

Skicka länkar till alla äkta demokrater...
.

__ Kräkens osynliga kommitté-diktatur

# När en person i Egypten utsätts för terror eller tortyr   ::   då kallas det ondska och personen för politiskt offer

# När en obekväm person utsätts för terror eller tortyr i Sverige (*not1)   ::   då kallas det ”skyll dig själv” och personen  för obekväm knarkare. *not2

# När en Svensk storbonde förr torterade sin dräng   ::   då kallades det för ondska och drängen, offer för översitteri.

Var är logiken? 
Var är rättvisan?   
Var är hederligheten?
Var är demokratin?

I Egypten störtade man diktator Moubarack. I Libyen försöker man bli av med diktator Kadaffi. I Sverige införs just nu världens mest djävulska diktatur eftersom den är som den sju-hövdade hydran. Först vet man inte ens var diktatorns huvud är och om man råkar hitta den, då har den flera huvuden. Hugger man av ett, då finns många kvar och det man just huggit av återbildas medan man söker de övriga.

.----
*Not1: Tortyren i Sverige kan vara terror med pulsgenerator, tortyr via massiv generell repression, aktiv utstötning till ”äkta hemlöshet” eller fientliga, lagstridiga stölder av barn (under sken av normalt tvångsomhändertagande).
*Not2: Liknande /samma typ av retorik som Kadaffi i Libyen använder.
.----

Pod-lyssna också på Leif Tollefsens inlägg i dagens SR, ”Ring P1” (20110223 ~21-24 mi.n in i programmet) om framtidens tänkta lojalitetsknapp på mobilerna. Som t.ex ska tryckas in för att visa visa att du och din mobil inte deltar i regimkritiska demonstrationer. Extremt tänkvärt!

.----
@ till Gois:
Angående beslutet att införa diktatorisk nazism i Sverige
# Vilken grupp har tagit beslutet?
# När togs beslutet?
# Vilka är de ”Nya Vi” ?
# Var finns beslutet att läsa?
...starta gärna en separat tråd.
.----

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 - 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # nytt, 4 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats från arbete ~18 år  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.

.

------------------------
Detta ärende över 100.000 läsningar. Läs mer du också!
Bokmärk!
Googla!  "Morgan Ohlson" länkstation vittnemojuni2009

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:
Via Länkstation Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6400000000000002&conference=10400000000000015&posting=19500000005484452
Länkstation Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Länkstation Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Lättläst  __ DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
__ DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

« Senast ndrad: 23 februari 2011, 11:10:33 AM av Morgan Ohlson »
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #17 skrivet: 27 februari 2011, 09:52:32 AM »
.

Vänligen, skicka länkar till äkta demokrater!

.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #15

.


   **   Rättslös i Sverige - En inledning /återblick

Jag har en officersutbildning, yrkeserfarenhet som produktionstekniker, utvecklare och studieledare samt en ekonomie magister med merparten inriktat på organisationsanalys. Jag har ett distriktsrekord i tyngdlyftning för ungdom i Värmland och ett "Diamant-C" (Segelflygets högsta utmärkelse). Men, jag är också en Svensk paria, en kastlös eller på ren Svenska, "utstött" och helt rättslös. Visst har jag begått misstag, men jag har aldrig som helhet gjort ett dåligt jobb, under de år jag fick jobba avses då förstås.


__ Nu har jag använt alla lagliga medel...
Om jag är seriös? Ja, tyvärr. Hittills har jag utsatts för över 300 organiserade lagbrott och över 2500 trakasseritillfällen. Periodvis har terrorn varit att uppfatta som ren tortyr. Jag trodde att man skulle attackera motståndarlaget, i ngn sorts sportslig kamp, icke. Jag har fått mitt liv helt förstört, sönderterroriserat av vad man kan betrakta som hemmalaget sedan 35 år bakåt. Jag stöttes ut redan som 13-åring trots att jag är frisk, laglydig och fri från missbruk i alla år. Nu har jag försökt den juridiska vägen, skrivit om det till politiker, skrivit brett på internet men helt utan annan respons än ännu mera terror, lögner eller fåniga bortförklaringar. Man brukar ju säga att man ska framföra kritiken internt, och det har jag gjort nu. Vad som är nästa steg, logiskt eller moraliskt  är jag inte riktigt klara över än.

Allt det där snacket om intern kritik, det är ingenting annat än lögner och sätt att förhala och avfärda folks ansträngningar. Det är ett sätt att ytterligare få tid att tysta folk som utsätts för övergrepp.

.

   *   Opium för folket - att dölja systematisk repression

Här har jag utsatts för 100-tals brott som döljs genom att man organiserat gör och har gjort mig rättslös. Man tystar ärendet totalt genom att hindra anmälningar, mygla bort papper o.s.v. o.s.v. Men, om jag hade begått ett enda av dessa brott tillbaks mot någon enda av dessa terrorister, då hade jag sannolikt omedelbart blivit inlåst! ...och mitt ärende är bara ett enda fall av alla de övergrepp som sker i Sverige som försöker utmåla sig som demokratisk rättsstat. Sverige och befolkningen här hyllar sig själva, traditionerna etc. för att landet skulle vara en bättre rättsstat, inte ha några politiska fångar etc. medan sanningen är att jävligheten här är omfattande. Sedan döljer man den Svenska ondskan bakom extrema manipulationer, tystnadskulturen och systematiska lögner. Mycket effektivt.


__ Macho mobbare spottar på offret, gasar en jude  ___*not
Dessutom är systemet konstruerat så att alla som t.ex träffat mig kan genom storebröder etc. framföra de mest vulgära misstolkningar, förtal, lögner o.s.v men jag får inte en enda chans att hederligt försvara mig juridiskt. Så att när en person drabbas så som jag har gjort, då leder det till att "morgan ohlson" (jag) liksom omvandlas från lidande människa till en myt som alla genom galna normer har rätt, genom sina nätverk att spotta på. Men, jag har alltså inte en enda chans att försvara mig på normala, rättvisa juridiska villkor. Det sägs vi har åsiktsfrihet, men jag får alltså inte ens tillfoga namn på anstiftarna oavsett hur sakliga redogörelser jag än gör. Som tidigare nämnts lämnade jag för några år sedan in ett omfattande enskilt åtal till tingsrätten i Karlstad. Stämningsansökan massakrerades av tingsrätten genom en oändlig kedja av manipulationer, lögner och uppenbara planerade "misstag". Det vill säga samma sorts metoder som är kända från den gamla Turkiska diktaturen, Pinochets Chile och Kina o.s.v. I det här avseendet är det samma metoder...

*Not: Sarkasm som ej har med mina åsikter att göra.

Hela ordens-sfären vill att vi ska gräva ned oss i enskilda frågor. Helst snuttifierat twittrande. Till det finns 2 principiellt tunga skäl:
1) Det är lätt att tysta och "begrava eldsjälar" i byråkrati och i enskilda detalj-frågor .
2) Etablissemanget vill tysta all fakta-debatt omkring övergripande maktstrukturerna. Motiv: Politisk insikt förhindrar indoktrinering.
# hemlösheten   # repressivt tvångsomhändertagande av barn   # omfattande mobbing /repression.   # medveten ekonomisk klyfta som repression   # justitiemord

.

   **   Två statsmodeller -  Att krossas eller inte (v1.2)
   **   Undersåte eller medborgare?

Modell A) En hierarki, en idé, en (1) tanke. Exempelvis frimurarna har 23 nivåer som var och en är avsedda att dölja (deras elits) sanningar från lågnivå-folket. I den hierarkiska staten måste allting avpassas så att "De stora ledarna" i hierarkin kan föra sina sanningar nedåt. Idéer förs endast undantagsvis uppåt. I döljandet ingår ohederlighet, lögner och manipulation. Modellen är hård, oformbar. Hårda jantelagar. Människorna formas efter modellen. Elitistiskt enligt norm och allt från talibanism till vetenskap är möjligt. Men, endast en tanke åt gången. Folket måste visa stor lydnad och formbarhet. Många passar inte in. Omfattande utstötning. Staten accepterar endast ledarnas idéer. Liknande: Katolska kyrkan, ledare påve. Scientologerna. Övriga sekter, ledare typ "guru". Maoism (passa in eller dö!).

Modell 1) Staten byggs på en stomme. Stommen är infrastruktur av besluts och samarbetsorgan som kan byggas och rivas efter behov. Hierarkiska nivåer är få... under 10, kanske bara 3. Modellen är mjuk och formbar. Tillåter många tankar, social rörlighet, frihet, skapande. Alla får delta och bidra. Ingen utstötning. Yttre behov av "opium" ~noll.


__ Liten diskussion (mkt. förenklad)
Modell A och 1 har inget "fast samband" med höger eller vänster att göra. Höger och vänsterpartier kan själva välja hierarkisk eller "platt" statsordning. Ingenting framtvingar att en person med ”osynlig autism” etiketteras som sjuk. Diagnoskravet är samhällsmodellens krav. Dvs att sjukdoms-nivån sätts av eliten baserat på den rådande samhällsmodellen. Medan ett stomme-samhälle (mod.1) tillåter många blommor att blomma så är hierarkierna "krigiska". I hierarkier är det "stridstuppar" med överrepresentation av psykopater som når toppen. Stater som byggs enl. modell 1 kommer ofta att slås sönder inifrån av aggressiva förenings-hierarkier. Därför har diktaturer nästan alltid föreningsförbud. Socialdemokraterna har högre hierarki än andra partier bl.a för att stå mot "attacker" utifrån och inifrån. Förklädda attacker, som attacken mot Lotta Schödin på en krog och i domstol var tveklöst en arrangerad attack mot den trad. Socialdemokratin. Genom manipulation kunde man avväpna försvaret för Schödin.

I ett fysiskt krig är det omtalat hur demokratiska styren blir bakbundna av inre opinion. Ledande elit vill då reducera demokrati /debatt och öka auktoritära inslag (bl.a tystnad). Inför handelskrig är saken annorlunda eftersom det kan ske från ordinarie "inhemsk marknad". Problemet då är att de personer som väljer, i den mån det är ett fritt val, en bohemisk icke-produktiv livsstil inte kan kräva att få del av t.ex den dyraste sjukvården. Sådana lösningar kan vara att föredra ändå. Frågan är om frihet har ett pris? De som äger de stora företagen, de behöver billiga arbetare. Det är deras plats i näringskedjan, men de bövs inte i lika hög grad i ett platt samhälle. De är inte intresserade av din filosofi. I ett ekonomiskt krig finns politiska val mellan selektiv välfärd som medger "stomme stat" eller auktoritärt krav om icke-demokratiska värderingar med likformighet och utstötning för multinivå-hierarki (modell A). Vissa krafter vill inte att du ska få välja system och det kommer inte upp i val utan bestäms i slutna rum.


__ Krossa enskildas liv
Tidigare har jag beskrivit hur personer med "troligen högre ordenskarriär" framfört kritik om att jag är för självständig och för filosofisk. "Självständig" kan då tolkas som "olydig". "Filosofisk" kan tolkas som inifrån-styrd, eller annorlunda "mindre formbar". Enligt modell A så är deras krav på människor att de är just "lydiga" och "formbara". Om de avser det genetisk eller miljöbaserat är oklart. Antagligen vet de inte ens själva med alla sina lögner och nivåer. Därmed syns det som näst intill 100% bevisat att detta är förklaringen till att jag har förföljts i minst 35 år med över 300 lagbrott och minst 2500 terrortillfällen på periodvis tortyrnivå. Anstiftarna är de extremt hierarkiska ordensnätverken som med sina lögner och anti-demokratiska agenda avser krossa mig. Inte därför att jag är ”dålig vara” utan för att jag utgör ett ”störande gruskorn” i deras antidemokratiska maktambitioner.

När jag nu VET att jag inte skyddas mot förföljelserna av polis, de agerar ju numer baserat på ordenshierarki (ej Svensk lag) så vad ska jag egentligen göra? Pengar har jag ju inte så fly är omöjligt. Låta mig krossas av den Svenska, hierarkiska ordens-diktaturen, eller vad? Kanske gå med i någon sekt som kan ge mig ett märkligt, men åtminstone liv? Ska jag börja böna om en diagnos trots att jag är fullt frisk? Ska jag offra mig i någon sorts dåd för att dra uppmärksamhet till frågan? Fri är jag definitivt inte. Faktiskt jävligt ofri och i vissa delar mer ofri än politiska fångar.

Ja, vad ska jag göra?

.

   *   Maktkriget som folkhemssvenskarna glömde...

Den utstötning och sociala avrättningar som det här ärendet handlar om beror normalt sett inte på höger eller vänsterpartier i Sverige. Kom ihåg att den största och mest manifesta repression som skett i Sverige, jag tänker på tvångssteriliseringarna av mellan 63.000 - ~250.000 de röstades igenom av enhällig riksdag. Enhällig steriliserings-riksdag! Det fanns inget skäl för andra partier vid den tiden att stödja sossarna om det inte hade varit just för att samtliga partier hade hög fascistoid grad. Följande tål att sägas hur många gånger som helst:
   - - - Det finns klassisk högerfascism (pinochet, musolini m.fl) och det finns socialfascism (stalinism, maoism mm). De som påstår att fascism endast finns i andra makt-block, de ljuger och har sannolikt något att dölja.    - - -

Visst finns det ännu en maktkamp, inte en ren klasskamp men något motsvarande... och den mest betydelsefulla kampen handlar om demokrati mot fascism. Den sunda respekten för enskilda personer mot fascismens elitistiska och auktoritära förtryckarmaskineri. Vem är galningen som lyckats lura i miljontals människor att piskade människor jobbar bättre!? Machiavelli? Själva idén är i grunden baserad på vansinne och alla folk som svalt detta ondskans bete har ångrat sig bittert efteråt.

Särskilt måste vi se upp när populisterna kommer och talar om krismedvetande. Varning för "krismedvetande"! Förra depressionen under 1900-talet blev startskott för såväl Musolini, Adolf Hitler och tvångssteriliseringarna i Sverige... tänk "varningsklockor" !


__ Är allt tillåtet?
Det handlar om är hur fascistiskt ett parti är eller hur många högt fascistoida personer som gömmer sig i partiets led. I Sverige är inget parti öppet fascistiskt. Men, med fascister inom partierna är det en helt annan sak. På den punkten är det ungefär samma som med de rasister som Uppdrag Granskning avslöjade för ~10 år sedan i valstugorna. De frodas i alla partier! Bakgrunden är den att ordnarnas syfte är att infiltrera samtliga föreningar och samtliga partier och genom dolda samarbeten sätta sitt folk på alla strategiska poster.

Ser man t.ex på moderaterna finns en gammal schism mellan Reinfeldt och Bildt. Jag har inte speciellt studerat den, men min uppfattning är att Karl Bildt är konservativ. Det är inte Reinfeldt och det ses ganska enkelt. En regering i Sverige är numer inte öppet fascistisk, även om den vill höja samhällets fascistoida nivå. Förenklat går det till så att regeringen t.ex ändrar spelreglerna för AF, a-kassa, f-kassa, sjukersättningar och kanske lite i socialtjänstlagen. Sedan kan lokala tjänstemän i tysthet, med direktiv från ordensnätverken djävlas med och förtrycka vissa, negativt utpekade nästan hur mycket som helst.

Repressionen sker uppdelat på flera personer och lokalt. Dvs att regeringen endast "öppnar eller stänger dörrar" beroende av den grad av rättstänkande eller fascistoid repression som man önskar ute i samhället. Under Göran Persson, som är modern TV-Robinson-tid öppnades fascistoida dörrar rejält, liksom sedan också skett av regeringen Reinfeldt. Dock i det senare fallet från redan högre nivå.

.----
När man stiftade lagen mot mobbning var man noga med att skriva in ordet "barn" eftersom lagen annars hade kunnat skydda vuxna mot mobbens repression... och det ville man ju inte!
.----


__ Med så'na vänner behövs inga fiender
Just i mitt fall råkar det emellertid vara så att de som påstod sig vara mina vänner och som jag umgicks med, grovt sett 1976-2000 ... bland dem är ~7 av 10 rejält höger. Han som gillrade fällan som användes som grund för att döma ut mig vid 12/13-års ålder, den killen var också aktiv Moderat. Även läraren som initierade utstötningen på skoltid var tydligt högersympatisör. Den som sedermera blev hans högra hand var en ärkemobbare som alltid gav sig på alla som han inte tyckte om, han spred EAP-dekaler och gick sedan med i MUF.
_ Flera av dem som (lögnaktigt) påstod sig vara mina vänner markerade omkring ~88 att de aktivt stödde den då 16-årige Fredrik Reinfeldt för att han en dag i framtiden skulle kunna bli statsminister. Ja, flera personer sa så ordagrant. Han som sannolikt varit den drivande bakom terrorn mot mig och därmed logiskt också stödet för Reinfeldt i den klan-delen är sannolikt psykopat och maktgalning. Bland annat valde denna gubben bort sitt livs kärlek och gifte sig med kvinnan som i stället gav mer ordensmakt... Han är en sådan person som i princip aldrig samtalar med folk. I stället ger han kryptiska kommentarer och sedan räknar han plus och minuspoäng och hur mycket han kan lura var och en av dem, inklusive sin fru... Vi bodde ett tag även som vuxna i samma stad och därför råkar jag veta en hel del om det där.


__ Smygfascismen är ovanligt synlig i år
Hur mycket samband som det egentligen finns det kan man inte riktigt veta. Men, att nätverket som på senare år med kraftigt fascistisk framtoning drivit utstötningen och massiva lögner mot mig sedan mycket lång tid stödjer Reinfeldt är uppenbart. Att sedan Reinfeldt tagit tydliga steg från konservatism till något betydligt mer auktoritärt (*not) (inkl. konflikten med Bildt) är uppenbart. Samtidigt kommer omfattande larmsignaler från folk som lokalt drabbas hårt dels av de nya f-kassereglerna samt de som deltar i AF's JUG, fas-3. När systemet balanseras har cirka 75.000 ytterligare personer stötts ut.

Detta är ingen konspirationsteori. Det är en beskrivning av samma sorts maktkrig som pågår i princip i varje nation runt om hela jordklotet. I Palmes Sverige blev folkhemmet emellertid så starkt att vi glömde bort att den första och viktigaste kampen inte står mellan höger och vänster. Den står mellan fascister och demokrater som, när det gäller Sverige alltså återfinns inom samma partier, bl.a eftersom det varit så uppenbart fult att vara fascist i Sverige. ...med all rätt.

__ *not:
nya möjligheter för att djävlas med folk, kasta ut dem lättare från a-kassa, mer polisiär makt (IPRED, FRA mm)  till företag och nu kan tvinga folk anlita företag (utan insyn, utan yttrandefrihet etc) för jobbsökande är tydligt auktoritära öppningar som successivt undergräver rättstrygghet allt mer.

.

.-----
Är det ett brott att hindra eller straffa personer som nyttjar lagstiftade rättigheter ?
.-----

.

   **   Ordensfascism utan motstståndare? #1

När man utsätts för de grövsta formerna av övergrepp, då pressar nätverken enormt med olika skrämsel om "tystnad". Det gör de på flera olika sätt. Tänk dig själv att du utsätts för tortyr. De flesta föreställer sig automatiskt en smutsig lokal i något fattigt land. Att det ska ske i Sverige, det tänker man liksom inte på. Men, då kommer frågan... Om du skulle utsättas för tortyr och du verkligen uppfattar det som tortyr -  funderar du då över var det sker innan du bestämmer dig för om du ska bli förbannad eller ej? Om du ska skrika rakt ut, eller ej? Skulle du hata tortyrledaren mindre om det är en bekant?


__ Lögner, manipulation och indoktrinering
Runtomkring offret sprider man alltså rökridåer redan från start. Vad är det första som riskerar hända om de börjar terrorisera någon? Jo, följande:
Alt. A) Personen blir arg, frustrerad, känner sig hotad och går till fysisk motattack.
Alt. B) Personen behärskar sig, men börjar berätta för andra om övergreppen.

Prognosen om det utpekade offrets motattack handlar alltså om fysiskt våld och att sprida fakta om händelserna. Vad är då anstiftande ordensnätverks första, förebyggande åtgärder i det "schackspel" som utspelas? Jo, beskyll offret redan från start för att vara dels _ farlig och dels _ paranoid.

De vanligaste rökridåerna som anstiftarna sprider tycks också vara: paranoja och farlighet. Båda orden avser hota offret samt förtala offret inför omgivningen.   1) Anklagelsen /hittepådiagnosen _ "paranoja" _ (paranoid *not)  avser alltså skrämma offret att tiga om mobbning och förföljelse. I mitt fall började anklagelserna om paranoja i princip samma dag som jag dömdes till utstötning som 12/13-åring.  Anklagelse 2) "Offret är farlig och aggressiv" är i själva verket också ett hot som i klartext betyder: Vi mobbar och torterar dig och det är ingen idé att du gör någon form av motstånd, då blir det hundra gånger värre och vi får mer argument för att förfölja dig. (samma metoder som maffia och gangstergäng...) Ingenting tyder dock på att det blir värre. Har nätverken bestämt sig för att en person ska terroriseras då gör de det oavsett hur offret beter sig.

--------
*not: Paranoid schizofreni är en mycket allvarlig psykisk sjukdom som är livslång om diagnosen varit rätt.
--------

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 - 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad

Olagligt terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # nytt, 4 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats från arbete ~18 år  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.

.


------------------------
Detta ärende över 100.000 läsningar. Läs mer du också!
Bokmärk!
Googla!  "Morgan Ohlson" länkstation vittnemojuni2009

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:
Via Länkstation Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6400000000000002&conference=10400000000000015&posting=19500000005484452
Länkstation Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Länkstation Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Lättläst  __ DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
__ DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------
.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #18 skrivet: 05 mars 2011, 09:21:39 AM »
.


   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #16


.

   **   Mobboffer i sammandrag, kortaste (v2.0 anonymiserad)

Vid 13 år råkade jag ut för en sorts social dom, vilket jag inte förstod. Domen ledde till utfrysning och organiserad mobbning. I föreningslivet var inte trakasserierna lika utpräglade. Under värnplikten tilltog trakasserierna rejält, kanske därför att jag hade ansökt som yrkesofficer.

Trakasserierna stegrades och kulminerade med tortyrliknande omständigheter under OHS praktikskede på F7 Såtenäs. Efter OHS fick jag annat jobb i en mellansvensk stad. Där utsattes jag också för mobbning, mestadels trakasserier, inte  förstörande så att det gick att ha ett liv. Förföljelsens intensitet var på nivå att jag inte träffade några kvinnor trots social rörlighet. Efter några år på 2 olika jobb tänkte jag läsa en fil.kand på universitet. Studierna gick ganska bra trots trakasserier. Efter cirka 2 år utsattes jag för en total, organiserad utfrysning vid studentboendet som initierades från Karlstad. Under studietiden började jag emellertid träffa en del kvinnor. Om det accepterades av förföljarna eller om det berodde på att de inte lyckades hindra det pga min sociala rörlighet är oklart.

Under studierna träffade jag ett flertal olika studentgäng som jag sedan frystes ut ifrån organiserat, i omgångar. Det skedde då de kom i kontakt med arbetslivet. Från denna tiden kom ett flertal vittnessmål om att mina vänner hotats att ta avstånd från mig. Jag frystes sedan ut organiserat även från ett riksdagsparti lokalt. Vid ett projektjobb på Folkuniversitetet 2001 utsattes jag för omfattande terror och fick efter förhandlingar lön utan att arbeta. Anställningen tycks ha varit planerad enbart för att komma åt mig med intensiv terror. Under den tiden träffade jag tjejen A som ett år efter lyckades göra sig gravid genom att stjäla med sig en använd kondom på VC. Efter det stegrades terrorn på alla områden och på Familjerätt fråntogs jag alla rättigheter, även lagstadgade. Sedan startade terror från Arbetsförmedling, först med en anklagande arbetspsykologisk utredning med lögner och hotelser även hem i telefon. Under flera år utsattes jag sedan för terror som kulminerade 2006 i Karlstad då jag fråntogs ett plusjobb på 3'e arbetsdagen utan motiv.

Turerna vid plusjobbet är otroliga med terror av Karlstads kommun, AF och facket Jusek. Därefter fråntogs jag A-kassan på felaktig grund. Vid julen 2006 utsattes jag för en utpressning av nämnda tre parter. AF påstod sedan att jag inte stod till arbetsmarknadens förfogande varpå jag vägrades handläggning på AF och även på Socialkontor. Fick en tid senare privat lån och bytte bil i Tyskland där jag också utsattes för trakasserier t.o.m utmed autobahn. Blev hemlös sommaren 2008. Drogs hösten 2009 in i en ordens-prövning med märkliga simuleringar med pulsgeneratorer mm.

.

.---
Här har jag behandlats värre än mördare, i klass med värsta sortens terrorister under i stort sett en livstid. Ja, jag har fått allt i mitt liv förstört. Detta utan att jag har gjort någonting olagligt eller farligt. Flera fakta indikerar att jag pekats ut som "obekväm" och att det är orsaken till förföljelsen.
   Hur och varför behandlas en (eg. många) människa/or så här utan att någon enda vågar visa civilkurage och på ett eller annat sätt försöker stödja eller rädda personen ur denna terror, mig då i detta fallet? Varför gör ingen det och var befinner sig det så kallade "rättssamhället"? Rent logiskt borde jag ju ha fått omfattande och upprepat, t.ex juridiskt stöd... om Sverige är en god demokrati. Så varför har jag inte fått det? Vad är svaret, rent logiskt?


__ Därför vittnar jag, trots att jag står under hot...
Om du funderar på varför någon berättar detta konstiga, för det är konstigt men lika förbannat är det sant, tyvärr. Jo, Ordensnätverken har förstört 35 år av mitt aktiva liv. De gör det för ganska många tydligen... De organiserade trakasserierna började när jag var 13 år. De har sedan förstört livets mest betydelsefulla saker. Inte heller kommer de någonsin, sannolikt att låta mig ha en ärlig relation. Det skulle vara uppbyggande och motverka repression... och jag är ju tydligen fienden som ska krossas. Om jag träffar en kvinna så kommer hon endera att hotas och skrämmas bort av ordensnätverken eller så är hon utsedd av dem, placerad framför mina ögon för att bli en partner i trakasserier och repression! Så har de gjort tidigare och de lär inte ge sig nu. Därför är jag ledsen, förbannad och tycker att jag åtminstone ska berätta för så många som möjligt om vad det är för griserier dessa självpåtagna, hedonistiska härskar-galningar med stöd i ordensnätverken ägnar sig åt. Visst mobbning är lagligt i Sverige, men massor av de angrepp jag utsatts för har passerat gränsen för andra lagar med råge. ...och polisen, ja de har ju deltagit i trakasserierna.
.----

.

   **   Brödernas terror: Den kan Du lita på...

På tisdagen 20110228 skulle jag skicka en rapport till Arbetsförmedlingen. Använde officiell adress, karlstad@arbetsformedlingen.se   Men, eftersom jag är övervakad i alla sammanhang så valde förföljarna denna gången att blockera det 2 dagar i rad.

Till mig skickar de ett meddelande om att sänd epost nekas av någon anledning. Under flera år har de hållit på med detta att ibland blockera och manipulera epost som trakasseri. Denna gällde under februari. Detta gör de för att terrorisera och skapa oro.
   - -   OBS! I samtliga fall som jag kan minnas har eposten, trots olika terroriserande felmeddelanden ändå alltid kommit fram.    - -   

De menar att "offer" ska lita på övervakarnas terror! Dels ska man  veta att felmeddelandet är ett trakasseri och dels menar de att man ska lita på dem att eposten ändå kommer fram. På detta viset tvingar de in offret in i dubbeltänkande typ 1984 (George Orwell). Jag ska veta att jag är både övervakad och terroriserad och jag ska veta att det blir 100-fallt värre om jag pratar öppet om det.

Men, plötsligt kan de blockera en epost på allvar utan att man vet det. Då står jag här och saknar juridiskt skydd och det enda jag har är ett felmeddelande som visar att eposten INTE har gått fram. Kvittensfunktionen, att få mottagningskvitto, den hindrar bröderna sedan flera år. På detta viset kan de avtrubba och lura in offret att missa slutdatum etc. Ska man lita på brödernas terror?

OBS! Fre EM: Detta visade sig vara sant. Förföljarna har 2 dagar i rad blockerat mig att mejla till den officiella AF-adressen. Den har tydligen ej kommit fram enl. AF..

    **   Skaderapport från mobboffret

Fredagen 25e kom en mail från Soc att de hade bestämt att godta att min bil var satt i pant. Därmed ska jag åter kunna få socialbidrag. Svensk lag, otroligt. (Soc.bidraget ska ha kommit nu)

Fr.o.m förra veckan höjdes Pulsgenerator-effekterna rejält. Är det månne ett straff för att ordens-nätverket inte kunde tvinga mig sälja bilen? Effekterna har höjts minst ~100% nattetid och omkring 200% dagtid. Se skadeläget (nedan). Dessutom väcker de mig nu omkring klockan 03 varje natt och håller mig sedan vaken med stress-vibrationer mestadels mot mage, tarmar och solarplexus. Frågan är vad de nu kommer att hitta på för att försöka hindra socialbidrag?


__ Skaderapport
Skador av pulsgeneratorerna [PG] brukar kännas igen på några olika sätt. Dels vet man förstås var de riktats under längre perioder och då vet man att rörelseproblem, smärtor etc. därifrån troligen härrör från PG. Ett annat kännetecken är smärtor mm som kommer från områden på kroppen där man fått känseln utslagen. Långvarig PG-attack tycks nämligen slå ut känseln på liknande sätt som vibrerande maskiner gör. Det skadar känselnerverna och då kan man också på starka grunder anta att smärta o.dyl. från det området också kommer av vibrationerna. För närvarande har jag följande identifierade skador orsakade av pulsgeneratorna:

# Höger stortå - här parkerades vibrationer ofta ~2008. Känsel helt borta på tån och fotens främre insida.
# Vänster knä. Nedsatt ledfunktion och smärtor. Måste sätta i benet nästan helt rakt för att undvika smärta. PG låser ofta på V. knä överallt, oklart varför. Känsel ~40-80% borta på knäets utsida.
# Vänster axel. Särskild sedan 2009 riktas PG mot V. skulderblads nedre del. Gäller dag och natt. Under hösten föranlett tilltagande smärta och nu även nedsatt rörlighet. Känsel nedsatt ~60%.
# Sedan i höstas begränsad rörlighet i höger fot av nedsatt rörlighet i senor. Vibrationer tycks försämra rörlighet i sena - senskida (inflammation?).

Om vibrationerna ger upphov till endast mekaniska skador eller om det även uppstår inflammationer vet inte jag. Om det uppstår inflammation så är det skrämmande eftersom de har en viss förmåga att "smitta" eller påverka även kringliggande vävnad. PG-angreppspunkten på skulderblad ligger ~8cm från hjärtat och skulle om inflammation kunna störa /skada hjärtmuskeln allvarligt.

.

   **   Skådespelarna: Psykologins verklighet

Åtskilliga skådespelare har i intervjuer vittnat om hur det kan påverka dem att upprepat spela tunga, psykologiska roller på teater. Det handlar då om att varje vecka spela flera föreställningar, kanske varje kväll roller som kännetecknas av spelad depression, sorg, ilska eller liknande. Efter en månad i en sådan spelad roll kan många vittna om hur deras humör sätts ned, ibland allvarligt och påverkas av skådespelets inlevelse i rollen.

Samtidigt som skådespelarna kan lämna sin roll efter föreställningen försöker andra människor (gärna ordens-översittare) påstå att det är obalanserat eller svagsint att påverkas av organiserad terror. Den verkliga ondskans terror påverkar jämförelsevis:   # konstant i månader, ibland åratal   # belastar dygnet runt   # inte som roll utan på allvarets djup samt   # ofta i ensamhet pga utfrysning   # förkrossande på livs-förstörande nivå med    # äkta rädsla   # chockerande övergrepp på riktigt.


__ Uppfostrade att lyncha och förneka sanningen
De som förnekar hur utstötningarnas terror _ normalt _ ska _ påverka _ friska, de är endera psykopater eller uppfostrade att dölja ordensnätverkens organiserade tortyr mot dem som de beslutat ska stötas ut. Sverige har minst 10.000 äkta hemlösa (Off.stat. 2005, 18.700). Normalt funtade personer inser, att när teaterrollens "depression" kan vara betungande för rutinerade skådespelare på toppnivå... då är det normala att verklighetens kallsvettiga terror, med lögner, manipulationer, systematisk utfrysning, olaglig övervakning och manipulation och offer till och med bokstavligen spottas i ansiktet av tjänstemän... de bryts ned. Det är psykologins verklighet. Påstådda knarknojor, känsloutbrott etc. är inte sällan fullt FRISKA reaktioner på djävulsk, psykisk och livsförkortande terror.  ...och det sker organiserat här, i Sverige. Det är tänkt att fylla funktionen som vår tids "tvångssterilisering", inte sällan helt baserade på förtal, skvaller och rent rasbiologiskt tänkande.

.

.----
Vid detta laget har jag skrivit minst ~300 inlägg om den terror jag varit utsatt för. I princip har jag skrivit under eget namn sedan början av 00-talet... Analysen i ärendet har gått starkt framåt. I början visste jag att jag hade varit omfattande trakasserad, men hade inte satt ihop helheter och inte placerat alla detaljer. Inventeringarna har nu varit omfattande och nu vet jag det mesta om den omfattande, organiserade terrorn. Tyvärr vet jag också att detta förekommer i Sverige långt mer än vad flertalet vill tro. Vad gäller terrorns   # omfattning   # analyserna   # själva metodiken bakom den så är det först skrivna utdaterat eller okomplett. Detaljbeskrivningar är förstås korrekta, men det kan ha tillkommit mera nu...
.----

.

   **   Ordensfascism utan motståndare? #2

__ Rättstrygghet - inte en chans!
Jag är omkring 50. På grund av repression har jag inte kunnat bilda familj. På grund av upprepade, anstiftade utfrysningar, som i Göteborg under mer än 10 år rört mig på pubar och restauranger där man alltid observeras av andra gäster och personal. På över 500 pubbesök och mina 50 år i övrigt har jag aldrig hamnat i bråk, aldrig skadat någon och aldrig försökt göra det.

För länge sedan pekade en, som jag vet är ordensbroder ut en person som påstods vara farlig. Det lät underligt, så jag frågade "hur"? Svaret utmynnade i ett, fritt citat:
" - "Vi" vet att han är farlig, fast inte på något särskilt sätt."
Ganska precis så svarade han. Smaka på det! Först bestämt, ändå luddigt... Under de sociala avrättningarna förefaller "farlighet" vara en viktig faktor vid sidan om hittepådiagnoser som ”paranoja” och liknande. Hittepådiagnoser har jag skrivit en del om tidigare. Påstådd farlighet låter så tydligt så det borde ju ingen kunna ljuga om. Därför är det en perfekt lögn. Det verkar så iakttagbart och så viktigt att "bevaka". Dessutom använder man påstådd farlighet som en röd tråd genom en social avrättning och försöker medvetet i "caset" att pumpa upp bevisen mot personen allt efter att man skruvar upp tortyren. Det som var en lögn från början försöker man alltså under tortyrliknande omständigheter bevisa som sanning. Naturligtvis samlas bevis mot offret, men nätverkets terror berättar de naturligtvis inte om.  I Sverige får inte ens polis ägna sig åt brottsprovokationer.


__ Enstaka fall för långsiktig agenda
De aggressiva hittepådiagnoserna ”paranoja” och ”farlighet”, m.fl. fyller många funktioner för de terroriserande nätverken:
# Provocerande och terroriserande förtal mot offret skapar oro.
# Avser indoktrinera och förbereda omgivningen inför anklagelser mot offret.
# Vid tortyrnivå (ibland 10-tals år) får man offer tillfälligt i panik eller utbrott och använder då det (m.hj.a olagliga telefonövervakningen) lögnaktigt som bevis för att anklagelser varit korrekt från början.
# Inför folk på lägre ordensnivå är troligen påstående om farlighet en av få accepterade anklagelser. Det låter som ett påstående man inte kan ljuga om.

Genom falska anklagelser om sjukdom, farlighet etc. driver ordensnätverken fram ökad allmän oro i befolkningen. Detta gynnar deras anti-demokratiska agenda som handlar om bl.a rashygien, aggressiv kriminalpolitik och ökad utstötning etc. (fascism /nazism) och framför allt deras egen maktutvidgning. Det underlättar också betydligt att i lönndom stöta ut, främst antifascistiska personer som i öppna diktaturer skulle bli politiska fångar. I öppen diktatur ”politisk fånge” och i dold repressiv stat, som Sverige ”hemlös” som inte ens får socialbidrag.


__ Fritänkande, en sjukdom
Idag har vi en våg av diagnoser och långa köer för autist-utredningar inom sjukvården. Alla som avviker ska ha bokstavsdiagnoser för att skyddas mot mobbning och utstötning. Men, är det så enkelt? Nä, nä, det är mycket värre. Det som det handlar om är att alla som är svåra att indoktrinera /hjärntvätta ska ha diagnoser. Det handlar egentligen inte alls om sjukdom! I den "nya repressionstiden" som infördes under 90-talet med Göran Persson och som fortfarande stegras enormt, ingår att man endast vill ha 100% tyst, 100% dum-lojal arbetskraft. I den nya tok-hierarkin som byggs tolereras endast tysta arbetsmyror. Bokstavs-barnen är ett sätt att dölja nytt åsiktsförtryck. Detta är ett sätt att behålla demokrati på pappret, men i praktiken avveckla den totalt. Lagarna finns kvar, men dels strutar man i dem och dels har företag och rekryterare delvis tillgång till ordensnätverkens olagliga övervakning. De som inte går att indoktrinera vill man hålla åtskilda i samhället och då behöver man etiketter på dem. Precis så som Adolf Hitler satte gula stjärnor på judarna så avskiljs nu dels obekväma och dels meningsmotståndare med diagnoser. (Visst finns det personer med problematiska handikapp och de ska förstås ha diagnoser och stöd för det.)


__ Blir det demokrati när man stoppar lappar i en låda?
De, nu i princip öppet agerande fascisterna vill inte att de självständigt tänkande personerna ska kunna "smitta" de lydiga diktatur-proleterna med eget tänkande. Denna nya, diktatoriska ambitionen lyser helt igenom. För att den auktoritära hierarkin ska fungera måste nätverken se till att "bokstavsbarnen" som vuxna inte ska kunna återinföra riktig demokrati genom att rösta på äkta demokratiska partier. Alltså infiltreras samtliga partier. Så har man gjort i det vanliga föreningslivet sedan "Hedenhös". Det är i och för sig inget nytt, detta är samma ordensnätverks-verksamhet som tidigare fast nu med framflyttade positioner och större aggressivitet. Inte minst genom dominans via media.

Deras mål är att alla demokratifrågor ska städas bort från valprogram, valrörelser och riksdagen. Åtminstone ska partierna aldrig ta upp demokratiska krav. Det vill ordensnätverken se till genom infiltration. Inte går det att starta nya partier på normalt sätt heller eftersom redan det första öppna mötet kommer att vara nedlusat med ordens-nätverkare som vare sig de vill eller inte kommer tvingas genomföra diversioner i det nya partiet av sina bröder, utifrån. Se t.ex på Piratpartiet som har problem med ”bröder” som i princip är tvungna att agera mot partiets intentioner. Flera partier har haft skrivningar i partiprogram om djupare demokratisk värdegrund. Dessa har sedan flera år smugits bort. Sannolikt har inget parti dag skrivningar om djupare demokratisk värdegrund. Demokrati behandlas numer som ett administrativt problem om sedlar och rösträkning.


__ Sverige: Världsledande tystnad
Högeralliansen är färdig-infiltrerad och nu pågår övertagandet av S. V attackeras i princip dagligen genom ordens-lojala media med påståenden om totalitär kommunism etc. Dock inte säkert i fall övertaganden ska kunna genomföras. (Var Sjöstedt står är oklart, men vistelsen i USA talar troligen för att han mest är en ordensman)(Samma går för Bodström som rekryterades av Göran Persson). Notera att även kommunister idag, i  de flesta fall är demokrater och vill åstadkomma förändringar genom val och folkrörelse. Trots det pekas de ut som anarkist-fascister av media, ironiskt nog av krafter som tveklöst driver just fascistisk agenda från höger. Sverige är ett djupt repressivt samhälle med världens mest avancerade sociala system för döljande och hemlighållande av avancerad och organiserad repression.
.-----

Fler postningar kommer.
Bokmärk och skicka länkar till alla äkta demokrater.
Länkar i ärendet, se angränsande inlägg.

.

Exempel på indoktrinering. Incestfamiljen #1:
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=10500000000000371&posting=19500000005429121   

Lyssningsvärt! SR, Tendens Samtalet 20110301 "Människor som inte drivs av pengar är ostyrbara" (MP3):   http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2934702.mp3

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 - 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad

Terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # Nytt(igen), 7 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtal av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #19 skrivet: 10 mars 2011, 10:09:38 AM »
.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #17

.

   **   Terrorlistan - urval v3.0
   **   Sverige som rättsstat: Ska vi skratta eller ska vi gråta?


(terrorlistmourvalv30)

Listan avser händelser som är tydliga exempel och där flertalet, men ej alla har dokumenterats. I flera av dessa fall har händelserna omfattat ett eller flera steg och eller lagbrott. Vissa punkter avser händelser som utspelats under månader med omfattande, tiotals eller flera planlagda kränkningar eller t.o.m lagbrott. I verkligheten startade terrorn mot undertecknad för 35 år sedan och har pågått sedan dess.

Varför skulle denna listan vara mera lärorik än t.ex brott som omtalas av medier varje dag!? Jo, så här... Brotten och övergreppen i denna listan är gjorda som led i planerad, organiserad terror och förföljelse mot en och samma person, mig. Brotten i listan är således inga hastverk av helgfyllerister utan har anstiftats genom ordens och förbundna föreningsnätverk. Här finns alltså en djävulsk logik som skapats av personer som anser att de, mer än andra "äger Sverige". De anser vidare att de har makten att göra som de vill även helt i strid mot gängse lagar. Bakom alla dessa övergreppen finns således en fascistisk logik som berättar mycket om den dolda, tabubelagda ordensbaserade våldsideologin.

.

   *   1981 - 84 Flygvapnet, på Såtenäs Flygflottilj 7, (F7)
        ...samt av F7-personal och kadetter på fritid...

__ Allmänt
En av kompanicheferna för tekniska officerare på F7 var inte bara arbetsledare och ansvarig arbetsgivare utan samtidigt ordförande i tekniska officerarnas fackförening på F7. Total diktatur rådde. Flera unga officerare vittnade både om hur högre chefer anstiftade mobbning och falska betyg mot undertecknad samt även hur de själva hade utsatts för kränkande ledarskap.
_ Tekniska enheten på Flygvapnets OHS samt teknisk personal på flottilj myglade systematiskt med prov och testresultat för kadetter. Omtyckta kadetter med låg studiekapacitet kunde falskt höjas för att bli godkända. Det handlade inte om 1 poäng eller 2, nej det handlade om höjningar typ från 10 poäng upp till 30... Mindre omtyckta sänktes från godkända poäng till underkänt. Därav var den tekniska ledningen systematiskt rädda för alla kadetter med civilkurage. Detta ledde till omfattande, systematiska manipulationer, hot, trakasserier etc.

FVOHS, allmänmilitära sida sköttes, vad jag kunde se föredömligt i alla avseenden. Där var det konstruktivt, hårt och rättvist!
.

__ Angrepp, våld och brott mot mig på F7, och i samband med... (1981-84, urval)
 
# Misshandel1 :: slagen medvetslös med knytnävsslag
# Prejad av väg, ned i dike med bil :: körde egen, privat bil
# Misshandel2, överfallen och nedtryckt av ~6 beordrade vuxna män :: ett under att jag överlevde kvävning

# Omfattande förtal
# Tjänstefel, maktmissbruk1 :: under incident U137 fanns 100-tals som kunde gå vakt. Jag valdes ändå att gå dubbla nattpass och fullt dagskift 2 dygn i sträck under skarpt läge! (vaktade 4st fullt beväpnade och skarpladdade AJ37 viggen) 
# Tjänstefel, Maktmissbruk2 :: Flera (många) medvetet motstridiga, omöjliga order för att sätta dit mig för olika påhittade tjänstefel, ordervägran etc...

# Förstörd privat egendom :: bl.a nyrenoverad cykel lades ut på väg och kördes över med Flygvapnets lastbilar fram och tillbaks, fram och tillbaks (till hopvikt paket).
# Gillrad fälla av äldre värnpliktiga, understödda av anställd personal :: komplotten avslöjades av lojala värnpliktiga ur D och min praktik-pluton (Tack till dem alla!).
# Hemfridsbrott :: olaglig inbrytning i bostad.

# Människorov :: bortfördes med våld mot egen vilja från min bostad
# Misshandel3 :: söps ned med våld :: hölls fast av flera storvuxna personer :: glas & flaskor trycktes ned i min hals med våld :: min näsa hölls för med våld :: mitt huvud trycktes och genom dragning i håret  bakåt med våld :: minst 2 gånger var restaurangpersonal på väg att tillkalla polis (bl.a på min begäran) men F7 personal hotade och hindrade det med våld. Detta användes sedan som bevis för att jag blivit psykotisk (=berusad). (se mina tidigare kommentarer om ordnarnas heder)
# Utsatt för olaglig och icke dokumenterad ECT på F7 flottiljområde (electro-chock-behandling mot hjärnan). Användes sannolikt medvetet för att förstöra mitt minne.

Observera att den praktikpluton som jag och D från Gbg ansvarade för aldrig deltog i någon typ av komplott eller liknande. Den plutonen visade stor ärlighet, duglighet och ambition. Vi hade fullt stöd av dem så länge de fanns på flottiljen.      - - - Avsnitt slut!
.-----
.

__ Övrigt

~1985 Misshandel4: vid ett planerat möte på Billingehus
Nedsparkad med spark i skrevet av okänd person som jag mötte i en korridor. Personen var känd av och skyddades av polis.

~1986 Misshandel5: Nedslagen och rånad med kommentaren: " - Du är inte värd att ha någonting." Tydligt personligt, förföljelse-relaterat inne på nattklubb i Linköping.

~1996 Misshandel6 Attackerad och nedbrottad bakifrån då jag satt i bar, Rest.Bommen, Gbg.

.

   *   Utfrysningar under 90-tal (urval)

En "ordensman" från Karlstad ringde mig och småpratade i början av 90-talet. Dumt nog berättade jag lite om mitt dåv. liv i Göteborg och utan att tänka mig för nämnde jag några namn på föreläsare och studenter som jag hade kontakt med. Efter det blev jag systematiskt utfrusen just med utgångspunkt från en av de personer som jag råkat nämna som kontakt /vän i telefonsamtalet. De som lockas delta i terrorn lockas ofta med kommentarer i stil med:
” - Du vet, det är ju så här det går till i Sverige, så det är ju inget särskilt allvarligt. Dessutom tjänar du ju själv omfattande på det under lång tid.”
Därefter blev jag systematiskt utfrusen, trakasserad etc. från alla studentgäng omedelbart då någon i varje aktuellt gäng fick arbete, tog examen och eller började söka jobb.

Ordensnätverken tillät alltså att jag hade studenter som vänner, men omedelbart när de sökte jobb tvingades och hotades de att bryta all kontakt med mig. Genom olika vittnesmål har jag detaljkunskaper omkring vilka som låg bakom, hur det gick till o.s.v. Flera av mina tidigare vänner var mycket upprivna, ledsna och förbannade över de hot som de hade utsatts för... De berättade ju detta ingående för mig eftersom de ansåg att vi var bra vänner. Men, ingen av oss kunde ju göra något åt detta och de var också tydligt mycket skrämda av hoten som föreföll seriösa och mycket allvarliga.

# Blev utfrusen från ett flertal olika gäng från studentboenden (tot i denna del ~150 pers. Utfrysning totalt ännu mer.)
# Förlorade ett antal enstaka vänner när de sökte jobb.
# Huvudanstiftaren, utfrysnings-organisatören i Gbg fick omedelbart efter sin examen "tvärs över Sverige" jobb på samma företag, angränsande avdelning till nämnda "anstiftande ordensman".

# Vid en återträff hade någon uppenbart skrämt vettet ur en vän som var trevlig, men allmänt rädd för något /någon "utifrån".
# Trakasserad och utfryst i 2 (3?) olika föreningar i Gbg.
# Blev under 2007-2008 plötsligen kontaktad av några ytterligare, tidigare studie-vänner som kontaktade mig på uppmaning av utomstående för att provokativt avbryta vänskap.

Hoten som olika personer vittnat om har avsett att   # aldrig få jobba och   # aldrig få bilda familj i Sverige och någon hade redan då   # tvingats lämna sin dåvarande partner. Hoten föreföll alltså mycket allvarliga! Detta skedde i direkt anslutning till att studenterna började söka jobb eller just hade fått jobb.

.

   *   Annan terror sedan 2001 (urval)

(1) 2001. Anställning med anstiftad, omfattande mobbning på Folkuniversitetet i Göteborg.
(2) 2001 Avdelningschef E arrangerar och försvårar mina arbetsuppgifter systematiskt. Jag beordras bryta Folkuniversitetets interna regler för att arbetet skulle omöjliggöras än mer.
(3) 2001. Misshandel7: Misshandlad med järnrör efter fest. Anstiftat från mitt dåvarande bostadsområde.

(4) 2002. Kvinna lurar mig på en graviditet spektakulärt ("stjäl" kondom för att bli gravid)
(5) Gravida kvinnan säger i 1'a graviditetsmånaden, citat: Du kanske inte alls kommer få vara med på barnet. Visade sig vara sant. Detta skedde över tel. och kan ha varit initierat av den olagliga telefonövervakningen.
(6) 2002. Kvinnans kurator kallade till möte men avbokade det omedelbart då jag begärde bisittare.

(7) 2003. Familjerätten i Mölndal är mkt provocerande och elaka under faderskapsutredning.
(8) 2003. Arbetsförmedlingen meddelade: "Du kommer aldrig mer att få en arbetsmarknadsåtgärd av oss."
(9) Socialsekreterare i Göteborg säger angående samarbetssamtalen: " - Du ska sätta dig i baksätet, hålla käften och åka med!"

(10) I kontakt med Göteborgs samt Mölndals kommun visar det sig att undertecknad vägrades delta på föräldrautbildning.
(11) 2003. Familjerättssekreterare, Mölndal bröt mot alla direktiv. Uppstartade avancerat umgängessabotage. Citat: ”Här i Mölndal håller vi samarbetssamtal precis som vi vill”.
(12) 2004. Under arbetspsykologisk utredning [APU] som anmodades av arbetsförmedling vägrades jag utredning av posttraumatisk stress (då aktuell). Läkaren försökte först lura och sedan hota mig att skriva under falsk AS-diagnos (aspergers syndrom). Test och andra proffs säger jag absolut inte är i närheten av AS.

(13) 2004. Under APU skedde även sekretessbrott
(14) 2004. APU, journal innehöll rent förtal.*
(15) 2006. Fick ett plusjobb men slängdes helt utan skäl ut 3'e arbetsdagen av Driftsenhetens chef och Personalman på Karlstads kommun.

(16) Hindrats arbete över 18 år. Huvudanstiftare från Karlstad. Ekonomisk och social skada av detta är enorm. (undantag ~6 månader för terror)
(17) 2006. Karlstads kommun påstår, helt utan fakta och bevis eller ens en saklig framställan i officiella dokument att undertecknad är hotfull och farlig.
(18) 2006. Polisen i Karlstad förvanskar en anmälan efter inlämnandet.

(19) 2006. Misshandel8: Nedslagen /misshandel i centrala Karlstad. Angriparen känd. Polisen "delaktig". Utsätts för irrelevant och förnedrande förhör om privatliv av polis.
(20) Anmäls strax efter av åklagare i Karlstad för en påhittad vandalisering. Åtal 100% fabricerat. Underlagen och vittnesmål t.o.m synbart falska.
(21) 2006 /2007. Arbetsförmedlingen Karlstad, Därefter Befordrad Handläggare utestänger mig på felaktiga (olagliga?) grunder från aktivitetsgarantin i 2 omgångar. Jurist menar deras skäl är för svaga /obefintliga. Arbetsförmedlingen vägrar samarbeta.

(22) Någon månad därefter vägras jag även nyinskrivning på AF i Karlstad. Exakt samma hände vid 2 tillfällen på AF i Stockholm. De visste helt klart att jag skulle vägras detta.
(23) Årsskiftet 2006/2007. AF, JUSEK och Karlstads kommun arrangerar en utpressning för att jag ska godta en förlikning. Budet är att jag själv ska stå för en månadslön. När jag nekar förlikningen återtar AF redan givna löften (Se mer i kommande).
(24) 2006. Polisen driver med undertecknad samt förlöjligar och reducerar skriftligen en anmälan efter inlämnandet (detta är 2'a tillfället).

(25) 2007. Åklagaren avslår anmälan som "ej brottslig handling" trots att den innehåller 2 fall av misshandel och delaktighet av polis mm. mm.
(26) Skriftlig begäran om enskilt åtal hindras genom trakasserier och manipulationer av Kriminell Rådman, Karlstads tingsrätt.
(27) 2007. AF /LAN Karlstad försenar ett begärt intyg flera veckor.

(28) 2007. AF /LAN Karlstad trasslar och manipulerade med alla delar av ärendet för att provocera och trakassera.
(29) 2007. AF /LAN Karlstad fortsätter arbeta för anstiftande av förnyad mobbning genom praktik och s.k arbetsprövning.
(30) Jusek, 1'e ombudsman i Göteborg ljög ~6 månader om att centrala förhandlingar pågick (Bekräftat av SKL).

(31) Lämnade polisanmälan till enheten för interna utredningar. Prejades på E18 av 2 stycken stora lastbilar med släp inom 2 timmar efter. Aldrig sett liknande under 30 års bilkörning (omskrivet i inlägg på www). Drog husvagn i snöstorm och situationen direkt livsfarlig.
(32) Polisen bröt uppgörelse om att anmälan skulle diskuteras.
(33) Åklagare hann t.o.m avslå anmälan redan innan jag ens fått reda på att polisen lämnat den vidare (förhindrade viktiga kompletteringar).

(34) Hösten 2007 läkare på VC Planeten, Karlstad förtalar i remiss, dvs dolt utanför journal till PTSD-utredning. Det är 3'e läkaren som ljuger och förtalar i samband med vägrade /manipulerade PTSD-utredningar. (PTSD = Post traumatiskt stressyndrom).
(35) 2007. Socialkontoret Karlstad vägrar handläggning, hänvisar till en kommunstadga som påstås kräva "aktiv handläggning på AF" (som AF vägrar). Socialkontoret vägrar uppvisa stadgan. Troligen existerar den inte!
(36) Från vårvinter 2008, terroriserad med riktade pulsgeneratorer av först infra-akustisk typ och från ~maj med elektro-induktiv teknik (mikrovågs-radar-typ) dag och natt. Pulsgeneratorer är väl omskrivna vapen av terroriserande typ. (utrustning, se bl.a Försvarets Materielverk). 090428, fortfarande pågående...

(37) Hemlös fr. juli 2008.
(38) Höst 2008 framkommer nära släkting i Karlstad djupgående, mångåriga inblandning i terrorn. Detta är i sig självt en personlig tragedi. Släktingen står under hot, men i vilken omfattning är oklart.
(39) Helt saknat alla former av inkomst mellan 2006 – höst 2010. Ekonomisk skada miljonbelopp. Livskvalitét = tortyr.

(40) 23'e januari tvångsomhändertas i Karlstad på falska grunder. Grips först och därefter upprättas vårdintyg (lag föreskriver det omvända). Körs till psyk. Kristinehamn, övervakas 24 timmar. Släpps därefter utan åtgärder. Ren terror där polisen helt följer ordens-direktiv och struntar i lagen.

.

   *   Plusjobbet 2,5 arbetsdagar våren 2006

Förseelser av arbetsgivaren, Karlstads Kommun under plusjobbet 2006: Detta har arbetsgivaren Karlstads Kommun gjort, sagt eller påstått i detta ärende sedan 060110 (nästan ~kronologisk). Dvs att man lyckades terrorisera med gott och väl över 15 lagbrott (därtill en lång rad av rena elakheter) på ca 5 månader.

Karlstad #1. Brev lottades olagligt till fel person - chef driftsenheten.
Karlstad #2. Driftschefen påstods vara min chef (uppenbart för att förvirra), vilket strax efter kommunen ändrade (utan förklaring).
Karlstad #3. Mottagande på arbetsplats i strid med lokalt avtal Plus 06.

Karlstad #4. Kallad till hotfullt provokations-möte utan dagordning på 3'e arbetsdagen.
(Uppgörelse på mötet 0206: Förhandling om omplacering m eget fack)
Karlstad #5. Påtvingat försök till omförhandling jobb-placering utan fack.
Karlstad #6 & #7. Avtalsbrott 2 & 3: Fråntagen arbetsuppgifter 1)utan varsel samt 2)utan sakligt motiv.

Karlstad #8. Avstängd utan varsel.
Karlstad #9. Arbetsgivaren Karlstads kommun beordrat (mot lag /praxis) möte med fel fack! Jusek tillstyrkte detta möte oförklarligt. Vid mötet försökte _ 2 _ personer _ med _ våld _ tvinga mig in i en möteslokal
Karlstad #10. Ung ombudsman på medlemsjour som lämnade fakta tystades. Jag hindrades senare samtala med denna ombudsman, trots begäran.

Karlstad #11. Driftschefen vid Karlstads kommun har som information till övrig personal spridit förtal om undertecknad.
Karlstad #12. Karlstads kommun kallade mig farlig i officiellt dokument. Förklaring eller bevis saknas.
Karlstad #13. Karlstads kommun har upprepad hänvisat felaktig till en paragraf om läkarundersökning.

Karlstad #14. Karlstads kommun har bevisligen ljugit och påstått att jag vägrat delta på möten.
Karlstad #15. Avsked utan avtalsenligt varsel.
Karlstad #16. Trots omfattande försök att få kontakt med skyddsombud (epost, telefon och brev) hindrades det.

Karlstad #17. Karlstads kommun vägrade lämna ut uppgifter enligt "rätt till insyn eget ärende".
Karlstad #19. Vägran att visa hänsyn till eller behandla skrivelse om hotfull arbetssituation mm 060703.
Karlstad #20. Förhandlingsförslag negligerades.

Karlstad #21. Felaktig avstängning, otillåten period.
Karlstad #22. Anställning avslutad under felaktiga påståenden /beslutsgrund.

Merparten av dessa ageranden uppenbart uppsåtlig utförts som terror avsedd att skrämma, förnedra och skjuta mig ut från arbetsmarknaden. Naturligtvis är social och ekonomisk skada inget annat än ytterligare en personlig tragedi och direkt avsedd att vara så.


__ Utpressning av Arbetsförmedling
och i samverkan med Karlstads kommun 2006-2007.

Utpressningen av Arbetsförmedlingen i Karlstad årsskiftet 2006-2007. Jag redogör här i punktform.

AF= Arbetsförmedling
GAR= aktivitetsgaranti (aktivitetsstöd)
AG= arbetsgivare (=Karlstads Kommun)

Se förspelet till detta i "Trakasserad av chef på plus jobb":
http://groups.google.se/group/swnet....+av+chef&hl=sv

=> Jag kontaktade AF för att bli inskriven i GAR (på nytt)
=> AF frågar om jag "släpper plusjobbet"? Jag svarar att vi inte behöver diskutera detta nu och att var sak får ha sin tid.
=> Plötsligt, efter flera månaders "stillestånd" kom förlikningserbjudande från AG
=> Jag fick ett halvt löfte av AF att GAR kommer att beviljas (var då rättighet)
=> Förlikningsförslaget från AG innebar inte ens full lön för tiden sedan det felaktiga avslutandet av anställningen.
=> Jag avslog förlikningsförlaget då jag inte har något skäl att bära skuld för Kommunens tilltag.
=> Några dagar senare avslogs GAR av AF.

Visst utgör detta ett starkt indicium att AF, Karlstads Kommun (AG) och Jusek samverkade för att svälta ut undertecknad och alltså förhindra rimliga skadestånd. Jag har ju ingen inkomst sedan 2006-08-15 (till senhöst 2010). Sedermera har även facket Jusek (SACO) och AF-Karlstad ljugit så omfattande att kontakten måst brytas helt. /Slut.

.

   **    Pulsgeneratorattacker och dator (pågående)


__ PG
Under flera perioder av livet har jag utsatts för omfattande, aggressiva attacker med Pulsgeneratorer [PG]. Pulsgeneratorerna är en variant av mikrovågsradar vars vågkanaler varieras för   # övervakning   # stressande och skadande vibrationer mot kroppen. Fortfarande används ibland den äldre varianten som baseras på infraljuds-vibrationer.

Sedan 2008 utsätts jag för omfattande vågvibrationer av PG hela nätter och dagligen. Alltså varje natt och varje dag. Den senaste veckan har jag utsatts för mycket kraftig PG-vibration mot huvud nattetid, natten till 6'e, 7'e samt idag 10'e (mars 2011). Huvudet känns som jag fått flera kraftiga smällar mot det och huvudvärken sitter i hela dagen efter dessa nätter. Jag går även och lägger mig med huvudvärk av föregående natts intensiva vibrationer. (utsätts just nu för omfattande attacker mot system och surflina).


__ PC
För närvarande pågår ett "krig" om makten över min PC. Anstiftande fascistiska ordensnätverk har tidigare stulit mitt BIOS hårdvarumässigt (ny info). Pga vissa tekniska omständigheter som jag inte vill avslöja öppet just nu kan jag inte migrera och starta om datorn med rensad HDD, vilket annars vore naturligt. Återkommer troligen om detta. (står just nu under omfattande attack mot både PC och surflina)

.


Länkar i angränsande inlägg.
Bokmärk och läs denna tråden om terror i Sverige.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.


.
« Senast ndrad: 10 mars 2011, 10:13:13 AM av Morgan Ohlson »
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #20 skrivet: 13 mars 2011, 09:34:06 AM »
.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #18


.

Bokmärk, läs mer!
Missa inte... Terrorlistan på övergrepp i förra postningen, ... #17.

.

_ Om dataövervakning /intrång: Under veckan skrev jag om övervakning som jag haft mot pc'n. De förefaller manipulerat även hårdvara. Troligen genom att vid något tillfälle fysiskt stjäla pc'n och ta över och ändra BIOS. När jag gjorde åtgärder så blockerades pc'n först så att jag endast kunde ha 1 webläsarfönster aktiverat. Kanske för att kunna bevaka manuellt, vet inte. Efter ett par uppkopplingar mot nätet gick det att surfa flera fönster igen... Men nu släpar sig pc'n fram som att någon monterat en "trög bandspelare" i den för att dokumentera.  Även ett antal systemfiler har ändrast och pc'ns boottider o.s.v... .

.

   **   Vem utför sociala avrättningar?

Det här ärendet har jag presenterat allt emedan analysen har pågått. Första insikterna om den terroriserande förföljelsen fick jag i mitten av 80-talet. Då föll jag emellertid in i hjärntvätten, in i den indoktrinerade lunken....  vilken tyvärr många Svenskar tyvärr lyder under hela sina liv. Genombrottet då jag åter såg igenom indoktrineringen är svår att peka ut, kanske 1999-2002. Då inledde jag ett frenetiskt sökande efter faktabaserade minnen och började analysera helheten. På så sätt har beskrivningarna utvecklats successivt.

När det gäller omständigheter och fakta har jag inte i något fall misstagit mig. I ett sammanhang råkade jag dock vända på en detalj vilket jag senare korrigerat. Sanningshalten i fakta om händelser i ärendet ligger över 99%. Vissa omständigheter i samhället har jag analyserat och delvis spekulerat omkring vilket jag också markerat explicit och grammatiskt. Det avser sådant som vilka som legat och ligger bakom förföljelsen, hur det organiserats, vad anklagelserna mot mig egentligen är och liknande bakgrund. På de här områdena har jag mer insikter idag än för några år sedan. Tyvärr har det smugit sig in diffusa och i något fall vilseledande påståenden. Därför tänkte jag mig försöka göra en enkel, uppdaterad sammanställning.


__ Stat eller samhälle?
I en tråd använde jag ordet "staten" och det byggde kanske mest på ett obetänksamt ordval. Staten är statschefen (kungen) samt bl.a riksdagen och regeringen som stiftar lagar. Statsministern leder regeringen o.s.v. Staten sägs vara demokratisk och representeras via politiken av folkvalda. Lagarna förbjuder inte mobbning, men de förbjuder misshandel, förtal och tjänstefel och de ger individer frihet genom grundlagarna och därtill konventioner om mänskliga rättigheter som Sverige har ratificerat.

Samhället och det civila: Samhället är inte staten. Exakt hur samhälle bör definieras kan man nog träta om. I princip handlar det om kulturell och social samordning mellan människor. En sammanslutning av människor kan vara en by, en förening, ett "web-community" etc. Samhället är ju vad vi kan beteckna som den inofficiella delen av nationen, och kan vara delvis organiserad medan staten är den officiella. I norden och sannolikt även hela Västeuropa samt Nordamerika organiserar sig samhällets olika delar. Detta sker delvis öppet och delvis i lönndom. Ordenssällskapen och olika föreningar hör till det civila samhället, liksom företag gör medan staten, riksdagen och partierna hör till det politiska samhället.


__ Ordenssällskapen - Uber alles!
Detta är rejält förenklat: Ordenssällskapen rangordnar alla och försöker besätta i princip alla befattningar i alla typer av föreningar i landet med sina medlemmar. De har sannolikt makten eller betydande inflytande i stort sett i varje församling alltifrån bostadsområdets boulförening, via större sport och idrottsföreningar, fackföreningar, yrkesföreningar upp till några av de största partierna, t.ex Moderaterna. Socialdemokraterna är ett specialfall eftersom de traditionellt styrts från LO, TCO och SSU. V har inflytande av autonoma vänstergrupper så även de har mindre inflytande av ordnar. SAP's stödtrupper har på senare år försvagats rejält och t.ex Göran Persson var som statsminister med största säkerhet att betrakta som en "ordensman"... vilket även hans nuvarande jobb som förenings och näringslivskonsult med topp-arvoden (civila samhället) också indikerar.

Ordnarna styr alltså, uppifrån i princip hela Sverige genom bulvaner på positioner i ~alla föreningar. Därmed styrs en stor del av den avancerade repressionen, mobbningen och utstötningarna av lokala ordens-manipulerade nätverk med synbar bas i lokala föreningar. Reglerna och styrningen bakom kommer alltså från ordnarna som har direkt repressiva system, trångsynta regler och tolkningar. Förnuftiga undantag existerar liksom inte i deras värld. För repression och terror har de "poäng-system" där medlemmar genom att terrorisera utpekade offer skaffar sig "lyft-poäng". Eventuellt för befordran. Befordran sker av storebröder till lämplig befattning och lönen kommer förstås av respektive arbetsgivare. På så sätt är det enbart klantar som använder mutor medan ordnarna ger helt osynliga ”mutor” i form av befordran eller utmärkelser som sedan ger belöning från annat håll. På så sätt är det  sällan kontanter eller varor som byter händer och transaktionerna således immateriella och mycket svåra, i princip omöjliga att bevisa.


__ Utstötning till hemlöshet - Det kallar de "att ta ansvar"
I det nya Robinson-Sverige med dessa djuriska utstötningar mm skaffar sig alltså folk karriärer genom att terrorisera och stöta ut utpekade, påstått "dåliga människor". Bakom ligger ordnarnas satanistisk-fascistiska principer om ”Den starkes rätt” och dyl.. Detta åtföljs av omfattande lögner, manipulationer, hjärntvätt mm för att dölja systemet samt för att bevara systemet som liknar kriminellt hemlighetsmakeri. Jag vet att en del tror att detta inte kan vara sant, men tyvärr så är det faktiskt det.

Svenskar som utsätts för sociala avrättningar, repression och annan organiserad mobbnings-terror blir så av de föreningar som de själva är eller varit aktiva i, men med ideologi och metod som baseras på ordnarnas regler och (oftast?) en ordensman som organisatör. Högre ordensmännen drar i marionetternas trådar. De som ligger bakom terror, utstötningar och även t.ex justitiemord är med andra ord systematiskt, endera offrets egen "bror" (f.d vän, vänner) eller broderns storebror uppåt i hierarkin. De som syns och som ”frontar” är andra personer som sedan  ska belönas av de ursprungligen anstiftande klanerna.
 - - -   De kallar detta för att "ta ansvar"!   - - -     I vissa fall är den värste fienden således en förenings-vän eller en indoktrinerad släkting men där andra personer oftast sköter grovjobbet.

.----
Sverige är alltid bäst på allting. När det bevisas att Sverige inte är bäst, då bortser alla från det... Man tänker bort det ...och simsalabim så är Sverige bäst igen och alla är glada... utom förstås de som utsätts för övergreppen för de består ju hur mycket folk än tänker bort dem. I sekten Sverige finns aldrig några allvarliga problem, man bara tänker bort det.
.----


__ Staten involverad trots allt
Här fordras en invinkling. För att ordnarna ska kunna göra detta utan allt för omfattande lagbrott krävs att vissa lagar anpassas. Av detta skälet drivs märkliga lagar igenom riksdag/regering, t.ex så att...

# När lagen mot mobbning antogs för några år sedan var smygfascisterna noga med att få in ordet "barn" i lagtexten. På så vis är mobbning mot barn förbjudet men INTE mot vuxna i Sverige.

# Regler för Arbetsförmedling, A-kassa, F-kassa och Socialkontor skrivs MEDVETET så att tj.m ska ha rätten att sparka ut folk (utpekade /obekväma etc) "mellan stolar". Begreppet "mellan stolarna" är således en lögn, bland många och bygger på regler som anpassas för att medge repression, hot och utstötning.

# Psykiatrins begäran om handräckningar av Polis för att genomföra tvångsomhändertaganden ska enligt lag skrivas _ innan handräckningen. Detta struntar man ofta i baserat på ”ordensmäns förtal”, angiveri mm och då skrivs handräckningsorder i efterskott. Det sker endast om det visar sig nödvändigt. På många områden är det så i Sverige. Utredningar, rapporter etc. upprättas i efterskott, endast om någon legitim person, som journalister begär ut dem. Sannolikt är det ett av skälen till att dokument, då journalister begär dem ofta får pinsamma felaktigheter som man aldrig skulle ha begått om de upprättats i realtid som lag föreskriver.

# Samma som f.g. eller liknande sker även inom Socialkontoren angående vårdnadsärenden och tvångsomhändertaganden av barn. Dvs att myndigheten kan ”ta barn” eller styra vårdnad helt utan dokumentation som endast upprättas EFTERÅT. Då avpassat med de lögner som krävs beroende av vilken sorts argument /bevis /påståenden som myndigheten anser sig behöva. Om någon kräver insyn i dokumentation upprättas den i lönndom beroende av vem som begärt den och hur ärendet utvecklats. Själv vägrades jag helt vårdnad vid Fam.Rätt Mölndal 2003. Detta är lagbrott och med största säkerhet finns ingen dokumentation där ens om att samarbetssamtal skedde. Sverige är byggt för ordensnätverken ska kunna agera ”översittare”.

# Redan på den ”socialdemokratiska tiden” avskaffades tjänstemannaansvar och det är idag mycket enklare för tj.m att terrorisera enskilda. Särskilt som detta idag sker m.hj.a den olagliga kommunikations-övervakningen som idag omfattar: Fast tel. mobil tel. IP-tel. Epost och säkert även mynd.-tjattar.

__ Vissa politiker vet, andra inte
På de här sätten och med många fler trix deltar staten och politiker i att lägga grunderna för repressiva systemet och det som sedan används som en våldsideologi. De anpassar alltså lagstiftning centralt för att medge lokal, förenings och myndighetsbaserad repression. En del politiker VET detta medan andra inte gör det. Notera även hur extra känsliga ärenden redan i förhand plötsligt föranleder sjukskrivningar och att högre chefer kommer in för att leda dessa.
# Så skedde t.ex i Mölndals kommun då jag hösten 2003 olagligt fråntogs rätten till vårdnad.
# Min ordinarie klasslärare vägrade delta vid den ”sociala domen” mot mig på 70-talet och ”blev” då sjukskriven.

Detta är i princip samma system som användes då samtliga partier enhälligt stödde tvångssteriliseringsprogrammen som beslutades under 1900-talet. Det som jag beskriver är redan vetenskapligt dokumenterat att det förekommer, fast bara i ett annat sammanhang. Nu sker det emellertid än mer frekvent och med högre genomsnittlig komplexitet.

Lagar anpassas så att Polis utan straff, ibland ska kunna agera repressivt och delvis baserat på ordensregler. Ibland även mot Svensk lag. T.ex Svenska advokatsamfundets medlemmar bedriver ibland verksamheter som ter sig direkt skurkaktiga och som förstås borde stävjas genom lagstiftning, men så sker alltså inte av liknande skäl som just beskrivits. Ofta är det förstås ordens-baserade övervakningsfunktioner som kontrollerar detta. Men såklart, att advokater och polis så ”lättvindigt” kommit att arbeta för lokala småpåvar, så som det i praktiken blir... det är skrämmande. Alltså. Lagar i Sverige skrivs på två sätt samtidigt. Dels för att lagen ska kunna tillämpas, men dels också för att man med kluriga metoder ska kunna gå runt dem.

-------
En forskare som intervjuades på radions P1 i januari beskrev Sverige så här, fritt citat:
" - Sverige är, till skillnad från stater som idkar öppen repression.../"
-------

Nu förekommer det också förstås en del sådana väldigt lokala kotterier som är fristående från ordnar, föreningar etc. Moped-terroristerna i Rödby som ledde till en dödsskjutning härom året är sannolikt en sådan. I mitt ärende, med den enorma repression jag utsatts för på 4 skilda bostadsorter den är genomförd, visserligen lite blandat men i huvudsak av mina f.d vänner (?) baserat på ordensnätverken. Det är också skälet till att terrorn kunnat följa mig från stad till stad, från förening till förening och från den ena myndigheten till den andra trots att sekretesslagar egentligen borde ha förhindrat det.  //
.

.----
Språkrevisionism: Tidigare har jag nämnt hur fascister systematiskt försöker och propagerar för att ta ifrån Svenskarna språket. Ord som beskriver allvarliga omständigheter, realism i tillvaron så som "fascism", "demokrati" och t.ex "terror" mm. mm. förlöjligas och degraderas. Idag 20110312 samtalade en P3-journalist med Linda Bengtzing. De talade om "terrorn" i Melodifestivalen. Lite omdöme kan man väl ändå begära även av de mest fåraktiga journalisterna, eller?
.----

.

   **   Skadeståndsnivå för Sveriges värsta förföljelseterror någonsin?

För 35 års förstört liv borde skadeståndsnivåerna ligga på "hutlöst" hög nivå. Nyligen har barn (nu vuxna) som behandlats illa under uppväxten på fosterhem eller institutioner beslutats få, först 225.000 SeK. Förslag på ändring till 250.000 SeK. Men, observera att det inte är staten som är skyldiga till de övergreppen (åtminstone sägs det så). Det offentliga är ju endast indirekt delaktiga. De ansvariga är egentligen familjehemmen och institutioner och därför blir statliga ersättningar låga. Nu borde de vara högre ändå. När skadestånd gäller statens och det offentligas ansvar blir nivåerna högre, men ändå långt från t.ex USA's nivåer förstås. Joy Rahman och Bo Larsson som båda fått upprättelse i domstolar efter felaktiga domar fick cirka 1.200.000 SeK per felaktigt år i fängelse. Detta var många år sedan och beloppen bör uppräknas.

I mitt fall har jag utsatts för omfattande terror av statliga Flygvapnet, Arbetsförmedlingen av en kommunal familjerätt samt av Karlstads kommun. Till det adderas anmälningar till JO, Polis, Polisens internutredningar samt Karlstads Tingsrätt och där samtliga har begått brott i ärendet. Inte allt, men en stor del av terrorn har genomförts via myndigheters tjänstemän. Notera att något liknande ärende sannolikt aldrig har prövats avseende skadestånd...

I en enkel beräkning har jag delat perioder i hög, medel och låg skadeståndsnivå. Siffror har jag tagit baserat på skadestånd från nämnda ärenden och som bygger på ansvar av det offentliga. Med en låg uppräkning (+35%) av penningvärde blir det...
  - -  ...över 22 MSek.   - -

Observera att detta är baserat på hur staten, som vid felaktiga fängelsedomar förstört livet för människor. Alltså baserat på belopp som tidigare har utbetalats. Under långa tider har terrorn mot mig varit långt värre än att sitta i fängelse och åren som jag varit isolerad, pga av aktiva utfrysningar är många.

.----
Socialdemokraterna hade kollektivanslutning från facket LO. Det var demokratiskt konstigt. Idag tvångsansluts alla akademiker (med flera arbetande...?) till fascistiska ordensnätverk. Det sker i lönndom. Det är 100 gånger värre och det tänker alla bara bort. Märkligt? Det förklarar varför ordnarna med våld och kriminalitet tystar "obekväma och visselpipor".

Utstött är alltså en demokratisk merit. Förklarar detta också varför Sossarna åter väljer en icke-akademiker som partiledare? Inte helt, men delvis...
.----

Missa inte Terrorlistan 3.0 i förra postningen, ... #17.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning. ~social-liberal, grön, antifascist.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.

Terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen. - - Kort sagt:  - Läs texterna, jag vet vad jag talar om!
 
.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #21 skrivet: 20 mars 2011, 09:02:25 AM »
.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #19

.

Bokmärk, läs och skicka länkar till alla äkta demokrater!


Fr.o.m helgen 12-13 mars nu 2011 så har mitt huvud tydligt påverkats kraftigt negativt av pulsgeneratorer. Det är pulsgeneratorerna (som etablissemanget påstår inte ens finns) som nu med senaste veckornas effekthöjning har gjort att hjärnan är "fylld av vadd". Antagligen har jag liknande IQ som innan men kraftigt nedsatt rörlighet och tankehastighet. Fr.o.m natt t. 0316 höjdes effekten ytterligare.

.

   **   Rashygien med bronsåldersideal
   **   ...eller: Storebror agerar terrorist.


Hur kan man använda ordet "elit" om dem som man hatar? Med elit menar jag att de är "fram-filtrerade" så att ordnarna anser att de är lämpade. Tänk på Flygvapnets flygförare. De genomgår ett av de mest omfattande tester som finns. Många tänker att: " - Det där är riktigt duktiga grabbar..." Men det kan visa sig att flertalet av dem är usla på att sköta barn, värdelösa älskare eller allmänt galna, vilket en del faktiskt vittnar om. Prövningar sorterar egenskaper som ingår i provet. När man talar om ordnarnas elit, ja då förutsätter man att de är utvalda av dem, inget annat. Det kan vara illa nog. Intressant är också att ordnarna ser sig själva som bärare av "den enda sanningen". Ungefär så gör Talibanerna och nästan allting, alltså faktiskt nästan allting i Sverige är kontrollerat och styrt... även Du!


__ Är du utbytbar lille vän?
Det finns sant och falskt i världen när det gäller faktafrågor. Bedömningar har inga exakta svar, men faktafrågor har det. Fascister har ofta biologin som grund liksom Svenska ordnar tycks ha. Där finns skrämmande traditioner att använda biologin till de mest perversa tolkningar... De använder vetenskap som "fan läser bibeln" och då inkluderas även genetiken. Fascistisk-biologiskt vansinne har tidigare setts i: Jude-förintelsen, lagar mot HBTQ-personer, förföljelser mot fattiga som ”sjukdom”, adeln påstods ha bättre gener och t.ex att kriminalitet var ärftligt. Detta var  trosläran bakom tvångssteriliseringarna fram till ~1975. Ett dagsaktuellt exempel är hur t.ex media systematiskt intalar oss att snälla pojkar som inte vill sitta stilla i skolan, de är sjuka.

Ordensmannen påstår: "Alla friska är utbytbara medan sjuka inte är det." Ordensfascisterna tror så. Otroligt dumt, kolla...
Sverige har en av världens lägsta uppklarandefrekvenser av mord och det har kommenterats även av Leif GW Persson. Några av kriminalutredarna är eminenta säger LGWP och menar att de övriga är ganska dåliga. Att de inte ens klarar att arbeta efter sin manual. Om en (1st) polis klarar det, då ska alla andra också klara det bra enligt ordens-logiken. Svenska poliser är alltså INTE utbytbara med varandra och därmed ska en stor del av poliskåren betraktas som diagnostiserbart sjuka... Om man följer ordenssällskapens nyfascistiska logik. Undrar om det är duktiga utredare som är friska, eller de dåliga? ...och hur har då ordensfascisterna tänkt sig att separera de friska poliserna från de sjuka på "konstapel-nivå" ?
   - -   Ordenssällskapen är pragmatiska, ohederliga lögnare och deras "vetenskap" är i allvarliga delar galna, fascistiska floskler.   - -


__ Mångfald hotar monokulturer
Jämför detta med spelet "Kluns". Ja ni vet: sten, sax och påse. Spelet illustrerar hur ett drag, t.ex "påse" besegrar "sten" men får stryk av "sax". Är "påse" då mer värd än "sten" bara därför? Nej, eftersom "påse" får pisk av "sax" så är de alltså jämbördiga.    1) Olika drag passar i olika sammanhang.   2) Vissa bedömning i livet och samhället är så dåliga att de ändå är helt "fel".   3) Det finns grundläggande fakta-teori i livet liksom i Kluns och som har hög validitet och reliabilitet.
Ordensfascisterna vill ha ett extremt hierarkiskt samhälle och då måste de ljuga, skapa kulisser, rökridåer,  öka våldsideologin och inte minst tysta sina motståndare. D.v.s rasera sådant som erkänt krävs för god demokrati. Så, vad har de fascistiska ordensnätverken för sorts idealmänniska? Hur ska denna friska, helt igenom utbytbara människa vara skapad för att passa herr och fru ordensklättrare? Uppenbarligen ska de inte vara som poliserna, eller?


__ Analyser och testningsteknik
När man analyserar verksamheter så använder man varierande fakta som indata. Vissa av dessa kan vara mindre representativa, men det vet man inte. Säkrare att analysera är tester, prövningar och liknande. Den som anordnar en prövning vill medvetet filtrera fram resultat (personer) enl. önskemål. Utarbetade test är därför intressanta att analysera. Mycket förenklat... Ordensnätverken har en sorts prövning som är formad så att det slår både mot "offret" som ska prövas och mot ganska många personer runtomkring. Det som sedan tilldrar sig särskilt intresse är slutfaserna. Prövningen är nämligen så utformad att den, av en del påstås utmynna i en sorts skadestånd. Är det så eller är det någonting annat?


__ Att testa ett test
Detta skrivs mycket förenklat... Ordensnätverkens prövning utmynnar i flera faser och de har tänkt att detta ska vara en sortering av offer som testas. Jo, så går det till och detta är sant. Ordensnätverken håller dessa s.k. prövningar och som utmynnar i, vad man antyder är skadestånd. Dessa hålls låga, för att de ska ha råd att utsätta så många som möjligt för sociala avrättningar... några "får sina liv tillbaks" genom prövningarna. Det sker ofta efter många års terror. I slutet av prövningen används en princip där ”premien” är låg men ökar i steg som är mer ansträngande eller t.o.m farligt för offret. Ordensnätverket dikterar strikta regler som resulterar i att offret som prövas, endera ofarligt får en låg premie eller utsätter sig för fara och endera höjer sin premie eller misslyckas och inte får någonting alls. Hur ska man då analysera denna ”farliga” prövning?

Dels har de syftet att skrämmas med sin makt, Pulsgeneratorernas mångfacetterade tekniska prestanda och dels kravet att offret ska ”tacka och ta emot”. Det avser inte "vänskap", inte respekt utan avser _ krav om _ underdånighet. I slutändan, om personer klarar prövningen väl så rangordnar man folk på fysisk styrka... med inslag av "slamkrypare". Offret ska underdånigt underordna sig ordensnätverkens nazistisk-fascistiska normer, som de menar är "livets sanning". Detta ska alltså offret göra för att få premier som ibland motsvarar en bråkdel av normenliga skadestånd.


__ Rättsordning, Blåbärsmonarki eller ren diktatur?
I en rättsstat får medborgare prövningar i rättvis domstol. Käranden (offret som anklagar) kan vinna skadestånd eller förlora. (I Sverige är det på tog för ofta lyckta dörrar). Men, uppgörelse kan också ske utanför domstol, och det är "förlikning". I förlikningen resonerar svaranden ungefär:
" - Vi är beredda att betala offret en betydligt lägre summa nu, utanför domstolen så vi slipper en officiell dom. "
Om parterna kan enas får offret pengar och domstolsförhandlingen avbryts. Domstolsförhandling eller förlikning är det som vi förknippar med en rättsstat.

Bronsåldersmodell: Med fantasi kan man tänka sig att den Anklagade [A], fjärran från demokratiskt rättstänkande arrangerar en prövning dit man kallar Offret (O). Genom maktmissbruk hindrar A först normal rättvisa. Det är O som har krav på A, men alltså A som ordnar ett ”hoppa-och-bajsa-test” för O. Med detta markerar A överhöghet. Om det sker i en påstådd rättsstat är det särskilt anmärkningsvärt eftersom det betyder att A (sannolikt) ställer sig över både O och statens rättsordning samt troligen är olagligt internationellt...


__ Skadestånd eller ytterligare "våldtäkt"?
Från förra stycket: A har anordnat ett test och sätter själv upp en "premie-plan" (~skadestånd?) och krav som ska ställas på O.
A) Om premien är hög och kravet är lågt så är situationen mer rättsligt hederlig och mindre kränkande.
B) Då premien är låg och kravet högt så kommer situationen mest att likna prostitution under tvång. Med andra ord våldtäkt.

Det vill säga att A i princip köper en tjänst av O. Tjänsten kan vi kalla för "pervers förnedring". I Sverige är prostitution olagligt och lönearbete lagligt, men då står man ej under hot. Den anklagade som inte vill betala skadestånd utan i stället arrangerar en förnedrande prövning beter sig som ett "pervo". En pervers typ med sjuka motiv, fjärran från "mänskliga rättigheter". Inte bättre än andra diktatorer faktiskt. Situationen där A skapar sin egen påstådda rättvisa mot offret liknar terrorism. Inom rättsordning brukar man vägra förhandla eller beblanda sig med terrorister.


__ Deras ohederlighet och min antifascism
Offer som frivilligt antar en prövning av det här slaget blir en "prostituerad". Ordnarnas prövning är ofrivillig, innehåller hot mm. Detta är ett starkt incitament för psykisk dissonans, indoktrinering för O med översitteri och pervers dominans av A. En sådan påtvingad prövning skulle innebära mycket högt skadestånd i sig självt. Om jag tvingades in i sådan situation skulle jag försöka få ett representativt (stort) premie-belopp eller kliva ur prövningen och bli "lottlös". Endera blir man då en prostituerad till högt pris eller kvarstår utan ”avtal”. Frivilligt skulle jag inte ge mig i lag med den här typen av terroriserande diktatur.
Om någon skulle leda mig in i detta, skulle det då avse tiden efter 2003 eller alla de ~35 åren som jag terroriserats? Det spelar stor roll för hur man värderar. Sånt betraktar fascisterna som ovidkommande eftersom respekt och heder inte är deras "grej".

# Principen om ensidigt arrangerad prövning strider mot rättsordning och begreppet rättsstat.  # Då anordnaren ställer hårda, intoleranta krav om bl.a underdånighet, då blir prövningen pervers maktutövning och ytterligare förnedring mot offret. Om offret klarar grundkraven så   # rangordnas sedan offren efter fysisk styrka. Slutligen visar man genom sin metod att de   # negligerar allt vad demokrati och rättstänkande innebär.


__ Vilka hittar på galna prövningar?
Det går faktiskt att ganska bra att beskriva det. Arrangörerna, alltså ordensnätverken karaktäriseras av följande, baserat på analys av deras prövning.
1) Prövningen som är strikt baseras på en smal, mycket specifik åsikt och värdegrund
# Minimal respekt för andra åsikter och alltså i princip MOT åsiktsfrihet /religionsfrihet
# Indikerar intolerans för andra synsätt
# Strikt monokultur
# Mot 2000 år av juridisk etik. Deras regler. Ingen annans - Diktatur

2) Runt prövningen förstärkts deras ageranden med hot, skrämsel, tidigare brott mm. Dvs våldsideologi.
# Krav om dominans och offrets underkastelse... förnedring.
# Låg eller ingen acceptans för mänskliga rättigheter.
# Antidemokratisk värdegrund
# FÖR: Straff, kuvande, pennalism
# MOT: Pedagogik, dialog, basalt människovärde

3) Står i bjärt kontrast till lag och grundlag
# Undergräver gängse rättstänkande
# Att betrakta som kriminell verksamhet.
# Stats och demokratiomstörtande.

5) Resulterande behov av tystnad och irrationell lojalitet
# Sekteristiskt
# Hög risk för tok-haveri (jmfr. talibaner)

En sådan här lista är inte ”tagen ur luften”. Olika faktorer rangordnas och dessa karaktärer är de som jag efter analys anser matchar ordensnätverkens prövningars karaktärsdrag bäst.


__ Fascismens "nya" ideal är 1200 år gamla
Makten fördelas i hierarkin enligt vad som liknar en kedjebrevsmodell (förbjudet i lag). Ledarna sätts alltid först. Ordet "elit" avser "översittare", inte kompetens. Organisationstypen gynnar psykopatisk-liknande personlighet samt "kappvändare". De lägre nivåerna rättfärdigas som "soldater". De ska skydda och värderas efter "stridsvärde" som kan beskrivas som: lojalitet x styrka. Andra egenskaper leder till diagnoser. Genom att ledarna sätter sitt eget värde högt över folkets är det i princip, indirekt enligt dem själva de som äger landet, och äger det övriga folket. De skulle skörda fler offer om de vågade agera öppet. Utstötningar kommer troligen att öka dramatiskt framgent (se: Fascistlist, ovan i tråden). Grymheten begränsas f.n av insyn av bl.a media och vissa partier. Ordensnätverken står på samma nivå, med liknande ideal som forna tiders galna, hedonistiska härskare. Numer alltså i form av dolda, fascistiska "diktators-kommitéer" i toppen av ordensnätverken.

När de arrangerar prövningar så består deras prov i att:
1) själva visa dominans och skräms...
2) kräva underdånighet
3) belöna den starke slaven som mer värd än den svage (kloka slavar är ointressant för dem)

Dessutom: En person kan ha god fysisk förmåga men få slut på allt glykogen. Särskilt påverkar detta dag 2, 3 osv. På en natt hinner man endast lagra sådär 30% av energin. Återhämtningsförmåga kan ökas rejält på endast någon månads rörelse. En muskel-bensinbil kan inte köras utan bensin och en människa kan inte ”köras” eller ens tänka utan energi... Inget bränsle, ingen drift. Ordnarna prövar alltså inte ens det som de ger sken av... 

Men hur gick det då med Sveriges fantastiska bronsålderskrigare... För, det är väl därifrån de hämtar sina ideal? De påstås ju ha varit grymma, egoistiska men också lojala och starka.


__ Ordensnätverken hyllar förlorarens egenskaper
Jo bronsålderskrigarna, de besegrades ironiskt nog av kristna kyrkans präster och munkar. Den hårda "kluns-Stenen" av krigare neutraliserades av kyrkans "påse" av tro och värderingar. Därmed bevisades värdet av olika kompetenser och olika personlighet... Men Svenska ordensfascister de rangordnar åter, idag 2011 folk efter "förnedringstolerans", fysisk styrka och de satsar på intolerant hierarki och utstötningar. Den ovanstående ordens-ideologin, eller snarare just  "slamkryparna" (ovan) är skälet till att jag idag befinner mig på ett "omskolningsläger" med hjärntvätt och pulsgenerator-tortyr varje dygn, strax nordost om Karlstads centrum. Ordensfascisterna menar att jag kunde välja. Ja, jag kunde ha valt att vara äkta hemlös helt utan tak och värme under hela den gångna vintern också. Så här går det till när ordensnätverken gör folk hemlösa... i världens mest lögnaktiga land. När Olof Palme yttrade orden om "diktaturens kreatur" så kan han mycket väl ha inkluderat Svenska ordensfascister. Palme blev mördad.

.----
F. Reinfeldt är nazist: "De nya moderaterna" anstränger sig att framtona med "kultstatus". Omskriven fascist-taktik. De skapar inte råaste fascism ännu (se Fascist-list, inlägg ovan) men de öppnar på bred front för maktmissbruk på tjänstemannanivå och utstötningar. Autokratin bygger på ordensfascismens kollektivistiska diktatur. Adolf Hitlers hade också högerfascism med kollektivistism. Nationalismen är nedtonad, men nya plågan "vårt land" indikerar tydligt nazismen...
.----


_ Personlig kommentar
Den som har hittat på prövningen ordnarna använder måste vara störd. Närmaste jämförelse är gladiatorspelen där slavar som kunde bli fria om de t.ex besegrade lejon. Slavarna, det är vi det och detta utspelades senast officiellt på bronsåldern. Detta sker organiserat från föreningsnätverken, dompterade av ordensmännen (storebror) här i dagens Sverige. Kadaffi säger "folket älskar mig"... Men ordensnätverkens budskap är ännu värre, för de säger faktiskt genom utformningen av sina prövningar...
" - Älska oss och håll käften eller så tar vi dina barn och du får dö hemlös..."
 

__ Slutsats: Ordensnätverken kräver alltså...
§ ETT) Du måste lyda deras regler. Inga förhandlingar. Inga undantag.
§ TVÅ) Under deras regler måste Du fylla deras FASCISTISKA KRAV. Inga undantag.
§ TRE) I praktisk handling /prövning visar de ingen respekt för vare sig   3.1 Mänskliga rättigheter   3.2 Demokrati   3.3 Rättsordning    3.4 Åsiktsfrihet   3.5 Yttrandefrihet.

För ordnarna är demokrati värdefullt... som kuliss! När tolkningen av prövningen renskrivs kan man se att Sverige redan idag har tydliga inslag av diktatur. Inte ”traditionell” på grund av världens mest avancerade system för indoktrinering och döljanden. En diktatur kan teoretiskt vara god, men de ordensnätverk som idag dominerar har stark fascistisk prägel och omdömeslösa, sekteristiska drag. Se 1984 (George Orwell).


__ Efterord
Anta att det allra bästa för breda folklager vore att bygga en nation med "lagom materialism", god rättstrygghet och högsta tänkbara övriga livskvalitet. Prioriterade områden skulle kanske vara design, humaniora och forskning. Det skulle ordensfascisterna troligen nonchalera, eftersom det skulle rycka undan mattan för deras härskarklaners speciella behov av produktions och konsumtions-materialism att dominera över. Deras bästa är inte folkets bästa.

Vad är då ordensnätverken positiva till då egentligen? I princip kan man alltså härleda att de inte är "för" någonting annat än sin egen och sina släkters härskarstatus. Samt att de inte skyr nästan några medel för att behålla detta. Utåt använder man kodordet "stabilitet".

.

   *   Kamp för livet

Frihetskampen i Tunisien startade väl med att en torghandlare gjorde en självbränning. Lars Tingström vittnade om åratal av förföljelser... men i nyheter framställdes han som "farlig idiot". 55-åringen i Nyköping som 2007 utsattes för ett MEDVETET olagligt tvångsomhändertagande av polis ...han har ensidigt omskrivits som polismördare. Inget media har ifrågasatt om dessa personer utsatts för "sociala avrättningar". Media ~ ordensfascister. På Wikipedia är båda fallen lögnaktigt beskrivna.

Grävande journalister och föreningar har radat upp vittnesmål om systematiska "LVU-stölder av barn" och massor av folk görs olagligt hemlösa. Oftast lotsas man att det är "misstag" om någon frågar. Detta är inte olyckshändelser! I många av fallen har dokument förfalskats, gömts eller aldrig ens upprättats o.s.v! Själv skulle jag just nu ha varit en av de hemlösa men har tak, ännu. Varför är fascister i andra länder onda, men påstås vara fina i Sverige!?  - - (Svaret finns i denna tråden)
>18.000 hemlösa varav flera tusen beror på terror, maktmissbruk och lagbrott.
~20.000 LVU-barn varav flera tusentals har tagits för att tysta och förtrycka obekväma föräldrar (ibland barnen). Alla undersökningar och all logik indikerar detta entydigt..ja, i Sverige! Det kallas "dold repression". Många av de som "vet fakta" tiger av rädsla, precis som i vilken diktatur som helst. Fakta talar sitt tydliga språk... Sverige är tyvärr världens mest lögnaktiga land vilket döljs bakom det mest avancerade systemet för tystnad och hjärntvätt. När ska vi få ropa Sverige horra! Sverige horra! ...utan att storebror kommer och webbmobbar, börjar terrorisera oss på arbetsplatsen eller gör oss hemlösa?

.

Missa inte... Terrorlistan på övergrepp i postning ... #17.

"Keops pyramid". Mer aktuell nu: http://www.youtube.com/watch?v=FDBvAaUuW5o&feature=related

.

Libyen: Samma som ovanstående. Var tyst, lojal och anpassa dig. Annars får du pisk!

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning. ~social-liberal, grön, antifascist.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.

Terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.
 - -  Läs texterna, jag vet vad jag talar om!

.
« Senast ndrad: 20 mars 2011, 09:35:58 AM av Morgan Ohlson »
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #22 skrivet: 27 mars 2011, 10:26:48 AM »
.

NYTT EXTRA!
På grund av nya, framkomna bevis under Fredagen omkastas planeringen av inläggen. Eftersom det passar i ordningen får det ordinarie nummer.

.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #20


.

   **   Nytt om skandalärendet!
   **   11-ÅRING UTSTÖTT AV LÄRARE
   **   Legitimerad lärare arrangerade repressiv komplott på Karlstads-skola

.

__ När börjar avrättningarna?
Under 10 år har jag nu utrett och analyserat de otroliga turerna omkring mitt liv och de 300 brott och +2500 terrortillfällen som jag utsatts för. Detta har hittills kulminerat 2008-2010 då jag varit hemlös trots att jag alltid varit frisk, laglydig och nykter. Sedan tidigare har jag konstaterat att jag stöttes ut organiserat senast vid 13 års ålder, genom agerande av bl.a en lärarvikarie. Man vill ju inte tro att sådant sker här i Sverige. I samband med att jag för en tid sedan uppmärksammades på det märkliga fallet "Alf Enerström" började jag pröva nya vägar för analyserna. Idag, fredag framkom därför i analyserna detta.

Efter noggranna genomgångar har det visat sig att jag vid 11 års ålder i samverkan mellan min dåvarande klasslärare och en utsedd elev, utanför reglerna hindrades att vinna en schacktävling. Det ordnades skolmästerskap i schack och turneringen började på klassnivå. Det låter förstås som en mindre sak.  Jag har terroriserats hela mitt liv och naturligtvis då börjat fundera över när förföljelserna mot mig egentligen tog fart? Hur har det har gått till? När, vid vilken ålder börjar man stöta ut människor som sedan ofta göms och ”förvaras” som hemlösa, blivande missbrukare?


__ Legitimerad klasslärare konspirerade mot 11-åring 
Det började med att jag vann schacktävlingen i klassen nästan. Jag vann finalen, men det räckte inte... efter märkliga turer krävde vår legitimerade klasslärare att det skulle bli ett omspel mot en annan elev i klassen, vi kan kalla honom Roger. Läraren påstod att Roger hade missgynnats på något sätt och att det skulle göras omspel. Vid omspelet vann jag igen. När jag förklarade Roger "schack matt" satt han och funderade en stund som att han vägrade erkänna det, trots att det var tydligt. Han var inte arg eller upprörd, mer klurig. Plötsligt slog han ut alla pjäserna och log, och jag minns tydligt, som om det var igår hur Roger sedan på efterföljande rast, nästan hela rasten hade ett långt, enskilt samtal med klassläraren. De stod avskilt i en korridor, väl synliga.

2 timmar senare påstod läraren och Roger att det inte hade varit schack matt... hur nu läraren kunde ha en åsikt om det? Matchen hade ju gått i avskildhet. Nu menade alltså både klassläraren och Roger att de sista dragen skulle spelas om eftersom de menade att Roger mindes hur spelpjäserna stod!!! (det gjorde inte jag) Matchens slut skulle spelas om dagen efter. Naturligtvis ställdes pjäserna dagen efter upp så att det över huvud taget inte fanns någon schacksituation. Jag hade ju ingenting att säga till om eftersom klassläraren "regerade" och vi gick i 4'e klass. Roger hade pluggat schackuppställningar under natten (säkerligen) och han vann på, jag tror det var 4 drag i en påhittad uppställning...


__ Lärarna hade en elev-provokatör
Hur jag kom detta på spåren... Jo, jag upptäckte nämligen flera händelser där Roger hamnade i konstiga, t.o.m spektakulära bråk med andra... men Roger drabbades liksom aldrig själv, bara de som bråkat med honom. Jag minns t.ex när Roger hade stol-kastnings-krig med en kille som kallades "pucken" (påhittat alias). "pucken" råkade mycket illa ut efter det, men Roger klarade sig märkligt bra. Gång på gång visade sig Roger ha privata samtal med lärare ena stunden för att i nästa stund provocera andra elever eller på kvällstid delta i halvkriminella gäng. På prov fuskade Roger systematiskt, och det ver en hel del grova grejer. Roger själv åkte aldrig fast, men många omkring honom gjorde det. Men, här kommer det riktigt kluriga... Som vuxen arbetar Roger numer (för ngt år sedan) professionellt med tekniskt underhåll av "halvkriminell utrustning" (avstår detaljer för anonymitet) och han tjänar extremt bra, särskilt med tanke på att han i stort sett saknar utbildning.


__ Bevis - Schacktestet
Det verkliga beviset för att detta var medvetet förtryck och mobbning mot mig var det som sedan hände cirka 1-2 år efteråt. En helt vanlig skoldag, jag hade nog inte spelat ett enda parti schack på 1 år. Då bad några klasskamrater mig att följa med till skolbiblioteket. Där satt en finnig typ, han kan ha varit sådär 18 och alltså gissningsvis 6 år äldre än jag. Den finnige hade aldrig ens gått på vår skola och nu var han där för att testa mig i schack! Han kom för att testa mig, inga andra vad jag vet. Jag vill minnas vi spelade med klocka på 1 eller 1,5 timmar. Han lyckades dock spela mig "matt" när det var sådär 5 minuter kvar. I överlägsen min sa han på tonårsmanér, och detta minns jag tydligt...
" - Nja, du är inte så bra, men inte dålig heller. Du klarar att planera ungefär 6, uppemot 7 drag framåt. Jag klarar 9. Om du kommer till schackklubben och börjar träna kanske du kan bli en hyfsad motionsspelare." (vad som är vanligt nivå i schackspel har jag ingen aning om) Så gick han bara...

Därmed är det åtminstone bevisat att någon hade uppmärksammat att min placering i schacktävlingen hade manipulerats bort. Men, de ville tydligen veta min nivå, eftersom de sedan ordnade det där testet...  Uppenbarligen var det så viktigt för dem att hindra mig gå vidare i tävlingen att de dels manipulerade inför alla, men sedan ändå arrangerade ett test. Känslan jag har inför detta är att det handlar om att höja och sänka elever gentemot varandra även med "fusk och okonventionella betyg". Jag fick gärna vara bra i schack, men vinna, det skulle jag inte få.
   - - -   Hur kan en legitimerad lärare vara så angelägen om att sänka ett barn att denne t.o.m arrangerar en komplott mot en 11-åring?   - - -   
Att det var planerat och att det hade någon sorts syfte, det framstår tämligen klart.

.----
Efter att logiken även om denna nya terror, mot mig som 11-åring fallit på plats känner jag mig åter igen skakad. Ondskan och galenskapen bakom Svenska ordensnätverken tycks inte ha några gränser alls. Precis allting tycks faktiskt styrt av ordensnätverken.
.----


__ Nya iakttagelser, första reflexion
När jag nu insåg att skolans anställda lärare deltar i att arrangera och starta utstötningar mot skolbarn i Karlstad så tänkte jag vidare...  Detta är endast en första reflexion: Det byggdes en ny skola cirka 1 kilometer från där jag bodde. Just vi 7 som bodde lite mitt emellan ansågs inte få plats i den nya skolan. Vår första skolklass skulle till nya skolan men vi 7 skulle brytas loss till en gammal skola i närheten. Flera föräldrar m.fl. tyckte det var ganska konstigt att just 7 barn inte rymdes i den nya skolan. När skolområdesgränserna drogs om, då placerades vi 7 barn i området i samma klass ... Utom just X, som placerades i en annan klass än oss. (X är den killen som medverkade eller ledde utstötningen mot mig sedan i ~6'e klass. Se tidigare inlägg) Dessutom drog man en cirka 1,5 Km extra gränslinje som avskilde ett (1!) barn i ”vårt område” så att han hamnade i den nya skolan.

Det barnet från våra kvarter som kom till nya skolan var märkvärdigt nog från en gammal ”bank-ägarsläkt”. Således växer det fram ett mönster där 7 barn på konstiga argument flyttas bort från sin klass varav 1 utvalt barn oförklarligt placeras i en annan klass än oss övriga. Områdets 8'e och ”finaste barn” fick en särskild 1,5 Km gränslinje för att komma till den nya skolan. Året efter, då upplöste man den här indelningen igen. Alltså var det endast min årsklass som flyttades i detta området. Detta ledde förstås till att vi 7 fick ganska långt till klasskamrater men nära till andra jämnåriga barn som vi inte kände (så väl). Nu är detta inte analyserat klart, men starten med den, bevisligen konspirerande läraren lägger en sorts grund för misstanke om repressiva, rashygieniska motiv även i övriga delar.

.----
Åter alltså tydliga indikationer om att lärare tydligen agerat social-grupps-indelare. Inte bara betygssättare utan även "sociala domare", möjligen på rashygienisk-liknande grunder av eleverna. Det är skrämmande! Det är väl inte fel att utbildat folk "tänker", men det får ju för fan inte övergå i lynchningar som startar med 11-åringar eller bebisar!?
.----

Personen X sattes alltså i en annan klass än oss övriga från dessa kvarter och sedan kan man säga att X återintroducerades i vårt bostadsområde, men då endast på fritiden. Han hade aldrig synts till i området innan, åtminstone inte regelbundet. Det skedde strax innan jag dömdes till utstötning. Händelserna liknar i hög grad det som försvaret tidigare gjort med värnpliktiga befäl. Dvs att man låter dem vara för sig själva innan de introduceras som ledare i en annan grupp. Detta betyder att X möjligen, matchades av vuxna som ledare redan när vi var 10 år. Eller var det så att det var en sorts test av X?  ...eller att han fick 2 klasser att chefa över? X var en av de få i området som bodde i nybyggt tegelhus och att han skulle läsa på högskola, det var ett krav från hans föräldrar även om de i första hand ville han skulle bli polis... men han hade för svag syn.

Runt detta har sedan hänt ett antal händelser som kan vara slump men på ett märkligt sätt fortfarande har inflytande, åtminstone på mitt liv. Fast det får jag ta längre fram om analyserna gör det intressant. För er som inte känner till bakgrunden så kan man påminna sig att terrorn mot mig, den pågår fortfarande.
.

   *   Lärdomar för demokrater

__ Organiserad förföljelse, startpunkt och pågående
Först vill jag återknyta till klasslärarens komplott mot mig i schackspelet. Anta, vilket egentligen är ganska troligt nämligen att ordensmännen redan när jag var 11 år hade bestämt att jag skulle stötas ut. Om de redan hade bestämt det så ville de förstås inte skylta med att jag utöver att jag var hyfsat bra i flera idrotter, okej betyg i skolan o.s.v. dessutom var en av de bättre i schack också. Det skulle ju i sådana fall naturligtvis hindras eller inte komma ut. Lägg märke till att domen vid 13 var en sorts startpunkt och att bevisen om lärarens komplott i schackturnerningen inte har några drag av ”startpunkt” och därmed så att säga ”rycker ur pluggen”.

Komplotten avseende schacket indikerar att detta var något planerat, avsiktligt och att det därmed gör det än mer troligt att repressionen (eller avsikten till det) förelegat även innan. Från tidigare vet vi att isolering är en av de viktigaste och nästan alltid förekommande komponenterna i sociala avrättningar. Här lägger vi alltså särskilt märke till att barn som flyttas extra, mer än de andra barnen de får färre vänskapskontakter och blir otvetydigt lättare att isolera. Skolan arrangerar alltså möjligen mobbning! Möjligen kan lärarens komplott ha byggt på tillfällig repression, men nu finns ju skäl att anta att förföljelsen mot mig hade startat redan när jag var bebis...

Den fascistiska domen mot mig föll när jag var 13. Det betyder i sådana fall, rimligen att jag då skulle ha stötts ut på grund av händelser eller omständigheter under barndomen, innan jag blev 13. Den bilden kvarstår tydlig liksom påståendet att jag stöttes ut ”senast” då. I ett flertal fall som jag varit i kontakt med, omkring 15 st... även då orsakerna antagligen är olika så gäller ändå repressionen ungefär lika. Huvudregel för analys av förföljelseärenden säger.
1) Om det finns indikationer om att förföljelsen startat före en viss tidpunkt, då har förföljelsen  sannolikt också pågått innan den tiden.
2) Om det finns tydliga indikationer på att en förföljelse startat i en viss period föreligger ändå stor sannolikhet att trakasserierna varit organiserade redan innan.
3) Endast om det finns bevis och särskilt omfattande iakttagelser som visar att systematisk repression startat av en viss händelse, speciell orsak etc., endast då föreligger generella skäl att anta att planlagd pennalism startade just då. I flertalet fall gäller 1 och 2.
4) Organiserad repression sker i Sverige med utgångspunkt i ordens och föreningsnätverk. Anstiftarna betalas vanligen genom ”osynliga” mutor så som befordran, bättre jobb, ansvarsfulla poster eller annat som på annat sätt kan omsättas i makt, livskvalitét eller pengar.


__ Repressionens omfattning och komplexitet
I den mycket omfattande, organiserade terror som har pågått mot mig har det sedan lång tid funnits ett flertal händelser som indikerat att förföljelser och aktiva utpekanden skett redan från 3 – 5 års ålder. Det finns alltså t.o.m underliga händelser, påståenden etc. som avser min födelse. Allt mer pekar därför på att jag varit utpekad allt sedan födelsen. Utstötningen mot mig har i vissa perioder varit mycket omfattande, kraftfull och ”mut-intensiv” (t.ex 2006 mars – sep: 3 rejäla befordringar på AF-Karlstad, minst 1 på Soc. Samt minst 1 inom Jusek, riks)

På grund av de tydliga bevis /indicier som finns om både aggressiviteten i terrorn samt de omfattande resurser som man periodvis lagt på denna sociala avrättning så finns skäl att misstänka att till och med  gränsdragningarna för den nya skolan sattes just för att underlätta repressionen mot mig. Äldre ordensmän har säkerligen stor erfarenhet att förtrycka och deras planering därför avancerad avseende, tid, förberedelser och även kostnadseffektivitet (enkelhet) mm. Den äldre skolan var stor, hade mer utrymme, det pågick bussning och tillät alltså mer, snabba, flexibla anpassningar o.s.v.

Ordensfascisterna använder minst 3 olika grunder för sociala avrättningar mot nyfödda och barn:
A) Hämnd: Personer kan t.ex hotas med hämnd för olika saker. Om personen dör (eller liknande) så överförs straffet på släktingar eller ofödda barn enligt principen att ”blod är tjockare än vatten”. Se ”Christer Pettersson”, ovan.
B) Arv: Flera av de fall jag känner till har bl.a missbrukare, psykiskt sjuka, avvikande eller obekväma i sin släkt bakåt. Grov, delvis även irrationell rasbiologi förefaller kunna vara ett återkommande skäl för ordensfascisternas utstötningar.
C) Ondska:  Som tidigare beskrivits i tråden kan diktaturer och organisationer som använder våld också ha behov av en sorts rituellt våld för att, visserligen sjukligt ändå hävda sin avvikelse, sin tradition och sin ideologi.


__ Dubbelspel och antidemokrati
Här framkommer en möjlig förklaring till varför vissa delar av terrorn mot mig varit så väldigt avancerad. Jo, då man socialt ska avrätta någon som pekats ut som barn av hämnd, arv eller ondska, då kan det vara en stabil person. Ordensnätverken kan alltså möjligen veta att personen som de är i färd att stöta ut i själva verket är MER STABIL ÄN GENOMSNITTET... och att de därför måste ladda hårt med övergrepp och skrämmande aggressivitet. Har de väl börjat på en social avrättning och spridit förtal, då riskerar de att sanningen annars bevisas, att de är lögnaktiga hycklare...

Barn angrips vilket bevisats här. Det lägger mer fakta bakom det som allt fler börjat kalla "LVU-skandalen". Åtminstone från detta ärendet är det bevisat att repression används mot barn, minst från 11 år, t.o.m genom legitimerade lärare.  Nya anti-mobbningslagen ändrar möjligen detta. Att vuxna terroriseras det är väl känt sedan innan.

Ordensfascister använder myndigheter och kommuner för sin kriminalitet och brott mot mänskliga rättigheter. Samtidigt finns indikationer om att ordensnätverken idag är bland de som högst gapar om sänkta skatter... samtidigt som de själva alltså använder offentliga resurser för brott mot grundlagar och annan kriminalitet. Intressant.

Punkterna A, B och C pekar ut ett stort antal av de åsikter, tankar, värderingar och även regler samt mål som ordnarna har. Vissa fascistsika regler syftar inte till någonting annat än hot, ondska, repression och som möjliga fällor för personer man vill dra in i terror. Demokrati är för dem endast en rökridå, en kuliss. Hela deras system bygger på en sorts ”kedjebrevs-diktatur”. Det blir också lätt för de flesta att inse att lögner och ohederlighet, det är deras metod i alla sammanhang där de räknar med att ingen ska kunna straffa dem för det.

.

__ Media, information eller kuliss?
Gammelmedier tycks under vintern hindrat att seriös inrikespolitik ska komma till debatt. Jag menar att detta är ordensnätverkens pågående taktik för att passivisera och hölja nyfascismen i dunkel. Nöjes-nyheterna går ut på att berätta hur otroligt illa det är i alla andra länder... men i Sverige är allt perfekt utom snön och tågtiderna, typ... I samband med nordafrika hyllas Svensk demokrati, som förebild trots att sanningen är att det knappast alls finns vare sig demokrati eller rättsordning kvar här. Alla utifrån tror att allt är bra här och så trodde även Assange. De enda seriösa nyheterna om SAP's ledarbyte behandlas som cirkus (trots att det definitivt inte är det). Hemlösa som ökar, LVU-skandalen, ~30.000 nya på socialbidrag och lögnen om den påstådda tillväxten (återhämtning är inte tillväxt). De nya, lojala medierna säger...
" - Får vi be, om största, möjliga tyyyyyyssstnad."

.
.----
Senaste veckan blockeras jag från att ens nå forum.piratpariet. Linan blockeras INNAN jag når forumet. Jag är medlem i PiratPartiet. Då borde väl det vara hindrande av både föreningsfrihet och rätt till politisk aktivitet.
.----

.

   **   I denna tråden - Du har väl inte missat?

Numren avser mitt rubriknummer... Inläggen är inte någon planerad bok utan har skrivits i spontana delar, med  lite organisering här och där.
.

__ LISTOR
Ny-fascist-list...    v.1102A – inlägg #14
Lista över förändringar i fascistoid riktning, Sverige

Terrorlistan - urval v3.0 – inlägg #17
Lista med olika terroriserande övergrepp mot mig, i urval.
.

__ REPRESSION I SVERIGE
Sveriges dolda ideologi – inlägg #2
Partiell statskupp i Sverige – inlägg #10
Två statsmodeller -  Att krossas eller inte – inlägg #15
Vem utför sociala avrättningar? - inlägg #18
.

__ 35 ÅRS TERROR  med 300 LAGBROTT
Rättslös i Sverige - En inledning /återblick – inlägg #15
Rapport från fångläger Karlstad – inlägg #14
Mobboffer i sammandrag – inlägg #16
(Terrorlistan - urval v3.0 – inlägg #17)
Lidande, mobbningen den ultimata skräcken – inlägg #11
Skådespelarna: Psykologins verklighet – inlägg #16
.

Bokmärk, läs mer och skicka länkar till äkta demokrater.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning. ~social-liberal, grön, antifascist.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.

Terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.
 - -  Läs texterna, jag vet vad jag talar om!

.
« Senast ndrad: 27 mars 2011, 11:02:09 AM av Morgan Ohlson »
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #23 skrivet: 03 april 2011, 10:58:09 AM »
.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #21


.
.

Responsibility to protect
- Vem? - När? - Var?
.

__ "Yttrandefrihet" = ordkosmetika
Råkat säga en aning för mycket om den Svenska yttrandefriheten vid ett besök på socialkontoret i Karlstad och efter har jag straffats mycket kraftigt med pulsgeneratorer. Fr.o.m 2011-03-29 har min tankeförmåga satts ned rejält. Mest negativt påverkas tankarnas rörlighet, närminne och förmåga att göra enklare arbete. Jag kan hålla en tråd, men jag tappar i reflexioner och slavar bort material. Möjligen, kanske kan det återhämtas. Detta har nu satt ned förmågan dramatiskt, till f.n omkring 40% av ursprunglig.
.

   *   Dolt skräckvälde
   *   Slutspurt blev föraning...

För 1 månad se'n höll jag på att avrunda skrivandet, tänkte att jag inte kom längre. Från ett utstädat, färdiganalyserat "rum" öppnade sig en lönndörr. Jag har ju utsatts för omfattande terror, under nu bevisat 40 år att man periodvis kan benämna det som tortyr. Naturligtvis känns det viktigt att gräva i det. Som värdegrunds-demokrat, humanist anser jag att "Land skall med lag byggas.".

Runt min födelse finns lögner och bl.a ett falskt, och livspåverkande påstående av en läkare. Sedan började mobbning mot mig som 3-åring. Så kom den underliga provokationerna i skolan där en "okänd" gubbe som påstods vara "frisksportare" pekade ut mig och en romsk kille som plattfotade. Jag var inte plattfot vilket senare bekräftats av läkare, och troligen inte den romske killen heller. En annan klasskamrat från "fin familj" han var plattfotad, men blev alltså inte uttagen av "sport-gubben".

Året efter kom splittringen av klassen som åtföljdes av, vad som åtminstone ser ut som en indelning av # underhuggar-barn,  # chefs-barnet och   # "gräddfils-barnet" av 4'e-klassare här i Karlstad. Det låter också lite oskyldigt, men detaljerna... satta i ljuset av att jag sedan terroriserats 40 år... är sprängstoff. Deltog statlig skola i rasbiologisk klassindelning? Det är material som, i händerna på de "bästa journalisterna" skulle kunna föranleda en revolution som handlar om:
# Vad gör lärarna med barnen i skolan, egentligen?
# Används systematisk repression mot utpekade skolbarn?
# Är detta grunden för våldsideologin och den s.k. LVU-skandalen?
# Pågår en dold, kanske bevisbar nazistisk släkt-utrotning riktad mot fattiga, utpekade familjer i Sverige nu, idag? (jag vet nu vilken sorts bevis man ska leta efter...)

De som mobbar utpekade får "lyftpoäng" och immateriella mutor, som småstads-journalister inte ens vågar hantera. Det har senaste veckan framkommit en så ondskefull koppling mellan händelserna, där i skol-omflyttningen och händelser senare i mitt liv att...    Dessutom visar det sig att Ordensnätverken använder en sorts testning av folk, alla (?) som baseras just på deras ideologiska system. De testar inte vad Personaltjänstemän skulle benämna "vanliga, normala egenskaper". Nej, de har en sorts dolt, prövningssystem som just gallrar ut folk som passar som psykopat-ledare. Jag har inte skrivit om detta ännu...  Även, trots mycket bra resultat i alla objektiva test skulle jag haft toppresultat på Officershögskola men då råkade jag ut för tortyrliknande mobbning och i stället gavs betyget "med tvekan godkänt" baserat på misshandel, förtal och maktmissbruk (inlägg ovan i tråden). Åratal senare skickade de in en kvinna i mitt liv som lotsades vara vänlig men stal en kondom och drog på VC och körde upp den... och gjorde sig gravid för att de skulle tvinga in mig i än värre utstötning, endera i...ja o.s.v.

Jo, det visar sig att det troligen finns kopplingar mellan händelser i mitt liv som vuxen med det som hände då i skolans 4'e klass... att jag just nu inte vågar skriva om det utan att överväga tänkbara konsekvenser. Troligen är det riskfritt, kanske inte. Ärendet har hamnat på en ny, högre nivå som börjar lukta "oförutsedda trafikolyckor" och liknande. Ja, det förekommer nu t.o.m ett dödsfall i historien. Samt, minns ni hur jag berättat om prejningen av lastbilar på väg hem efter att jag inlämnat polisanmälan till Polisens internutredningsgrupp i Västerås (går nog att Googla)? Förloppen som ännu inte är helt bevisade kanske aldrig kommer kunna bevisas helt, men det är ruggigt och passerar bortom normal skräckfilm, jag lovar! Risken är att detta är början på det verkliga helvetet.

.----
Sprid detta till alla riktiga demokrater. Verkligen. Sprid detta!
Ärendet eller analyserna har nått en punkt där öppna lästräffar faktiskt spelar praktisk roll.
.----

.

   **   Det är en jobbig tid

_ Allmänpolitiskt
Efter 1990 och mordet på Palme strax innan har Sverige färdats snabbt åt det fascistiska hållet. Hittills har inte många insett det. De riktiga demokraterna tycks endera fortfarande sova eller fullständigt yrvakna. Sossarna har liksom tidigare de Ny-fascistiska Moderaterna nu fått en "parti-VD" enligt fascistiska ledarideal.

_ Repression mot barn
Barn-repression? (inlägget #20) Förra postningen och analyserna innan skakade loss ny tankeverksamhet. Särskilt sätter det fokus på den totala grymhet som råder från ordensnätverken. Deras sakliga motiv är minimala, eller noll...  Lärarens utstuderade komplott mot mig som 11-åring, 2 år före domen medför att jakten på mig sannolikt baseras på rasbiologi, hämnd eller på ren ondska.

_ Inlägget #19
...om att "testa ett test" mm. har i kombination med förra punkten vidgat och fördjupat insikter ytterligare.  Det gäller ordnarnas kombination av superhierarkisk idealstat och deras rasbiologi. Det är mycket ruggiga grejer och där jag troligtvis är ett offer för extremistisk rasbiologi.
 
_ Praktiken
Efter fjolårets prövning, kringliggande fakta som ordensnätverkens nonchalans till lagar, media som redan deltar, mångårig olaglig övervaknings-kontroll mm så framträder den riktigt skrämmande bilden. En nyfascistisk verklighet som ~90% av Svenskar inte ens anar än. Ordnarnas talibanistiska (ibland kallat patriarkala...) synsätt på sin egen ideologi som "den enda rätta"... är skrämmande. De är västvärldens galna fundamentalister, och de har redan i hög grad makten även över partierna, riksdag och regering. Det allra senaste är indikationer om att jag, som ju i princip lever isolerad... jag straffas om jag råkar säga något "tabubelagt" TILL MIG SJÄLV i ensamhet! (avlyssning med pulsgen.) Ja, helheten är omskakande, och minst sagt "jobbig".

_ Här blandas...
...demokrati-kamp och ärendet: Ärendet är extremt och tilldrar sig troligen uppmärksamhet i vissa kretsar. Efter ~15' mars har forums träff-räknare manipulerats. På ett forum var under flera dagar ~0,3 lästräffar per timme, dagtid. Just den timme då jag granskade min text så skedde över 15 lästräffar. Orimligt. I ett forum med många läsare stod träffräknare osannolikt stilla i 4 dagar. Lästräffar för "vittnessmål" hålls nere, allmänpolitik lyfts.

_ Debattörer för övervakning
Jag är frisk, skötsam och nykter... och har alltid varit så. Jag har ingen ond eller ens ”kostsam” gen som måste utplånas. Vissa, mer demokratiska samhällsmodeller är betydligt mer toleranta än ordensfascismens. Bland debattörer och bloggare är sannolikt en extra stor andel "självständigt tänkande" och troligtvis står cirka 1 – 3 av 10 av er som läser detta och själva debatterar upptagna på ordensnätverkens "risk och övervakningslistor".

_ Förtalar Kina, kopierar Sovjet
Det allmänt okända draget hos ordensnätverken är att de likt sovjetstaten, NordKorea och dylika avser utplåna vissa kreativa, självständigt tänkande och ”olydiga”. Troligen så många som de törs. Ju mer jag grävt desto mer fakta har jag funnit som tyder på detta. Många knäcks men 1000-tals döljs också som knarkande hemlösa. Det är fråga om liv och död. Från början har jag tagit ställning mot fascism och för demokrati av allmänpolitiska skäl. Det är en slump att det nu visar sig att äkta demokrati med lika äkta rättstrygghet troligen är det enda som kan ge mig och kanske även Dig rätten till normalt liv utan övergrepp, terror och hjärntvätt här i Sverige.

.

   **   Aktuell nätterror
.

__ Java, en bakdörr?
Jag surfade in på en företagssida för att boka en tid i tisdags. Inga problem. På kvällen försökte byta tid. Då upptäckte jag att någon, utifrån nätet startade en java-applikation i min dator. Från tidigare på dagen visste jag ju att någon "fristående java" inte behövdes. Jag stängde av java-instansen och ytterligare 2 lika som startades, men så missade jag den 4'e och då havererade sökfiltreringen på webbsidan. Inte så svårt att räkna ut att uppstarten av java, i min dator utifrån var ett trakasseri som förstör sökfunktionen på sidan.

Dagen efter ~09:35 2011-03-30 gjorde jag ett nytt försök. Samma sak hände igen, dvs att en trakasserande, helt onödig java-instans startades (utifrån). Denna gången stängde jag den inte utan låste den i stället och jag tror att det hindrade uppstart av fler. För säkerhets skull startade jag ett fräscht webbläsarfönster och öppnade bokningssidan. Fungerade jättebra. Då blir övervakarna sura! Jag får ju inte vinna, det är ju jag som ska terroriseras av dem oavsett hur bra eller klokt jag agerar... så PLOPP, då bröt de uppkopplingen i stället.
.

__ Trakasserier övergår i terror
En gång i månaden, då är det ju ett litet trakasseri. Mot mig håller repressionsfascisterna på så här hela tiden. Det händer något sånt negativt i princip varje dag, vissa dagar uppemot 10 gånger eller flera timmar i sträck. Jag har blivit allt mer van att känna igen hur de beter sig. Man kan säga att de lotsas att de följer lagarna, men det gör de inte.  En annan grej som de lyckas göra är att de på något sätt låser filer och mappar.
.

__ Andra aktuella webbtrakasserier...
Blockerad epost igen: Skulle redovisa till Arbetsförmedlingen igen 31'e. Jag postade på en officiell AF-epost-adress men postning "nekas". Detta verkar sammanfalla med andra trakasserier som jag utsatts för på och av AF. På sätt och vis bör man alltså kunna hålla dem ansvariga.

Radio Leaks: SverigesRadios nya service att kunna kryptera epost-meddelanden till dem, den har under veckan blockerats för mig. Dvs att jag har släppts in på kontaktsidan men hindrats nå PGP-nyckeln. (Har mediernas webmastrar journalistisk tystnads-heder?)

Nedladdningar: Under veckan har jag, som vanligt laddat hem en del podradio från SR. Använder en ”downloader”. Sedan denna veckan tar det cirka ½ minut innan laddningen kommer igång. Det beror troligtvis på att övervakarna kontrollerar för att ”stoppa” filer de inte gillar. Troligtvis kommer de (som tidigare) hindra nedladdning av säkerhetsprogram, särskilt krypteringsprogram. När jag lyckas skydda PC'n då har jag vid tidigare tillfällen helt blockerats från nätet .

.

   *   Barnen, det viktigaste som vi har :: reflexion
.

__ Är allting dubbeltänkande?
Barnen är det viktigaste "vi" har. Omfattande övergrepp mot barn på institutioner och i LVU-hem. Hur ska man uppfatta det, när det framkommer (från förra inlägget) att legitimerade lärare planerar repression mot utpekade elever? Planerat, det är ju ohyggligt! Lärarna ska väl ge barnen en start i livet, inte krossa dem!? Först har jag terroriserats minst från 11 år. När det startade innan det är mest en definitionsfråga. När jag var 13 utsattes jag för domen som kan benämnas "social avrättning". Jag var frisk och helt skötsam. Som vuxen har jag fråntagits rätten till mitt eget barn, mot då gällande lag, 2000. Myndigheten flaggade om värsta umgängessabotage och andra hot... som naturligtvis också drabbat barnet. Jag är skakad, både för egen del men också alla andras. Allting tycks "tvärt om" och som hämtat ur George Orwell, 1984... Observera att jämförelsen med ”1984” är faktabaserat. Med dubbeltänkande avses organiserade lögner där man ständigt säger en sak, men menar tvärt om. Alltså...
   - - -   ”Barn, de bästa slagpåsar som vi har” (???)   - - -   

.----
Kontraster: Det stolta laget Tre Kronor glider ut på isen. Nu ska de kämpa för faderlandet... Där stora, starka och trygga avlade män med bronsåldersideal och den starkes rätt, organiserat genom föreningsnätverk ger sig på skolbarn.
.----
.

__ Påstådd demokrati ”avrättar” enligt arvshämnd 2 släktled bakåt
Nästa lärare jag hade efter schack-komplotten hade civilkurage och vägrade att delta i den sociala domen och blev sjukskriven. Då kom en lärarvikarie som ordnade sociala aktiviteter, upprättade sociogram mm. Klassen skapade genom detaljstyrning, av vikarien alltså troligtvis ett falskt beslut. Tillsammans (extrem form av hjärntvätt) att det var jag som var en ”ovanligt udda fågel” i klassen. Åtminstone skulle klassen uppfatta det så. Men, hur mycket ”tillsammans” var detta egentligen, och hur gick det till?
A) Läraren tog upprättade svar, diagram mm hemma.
B) Lärare hade tidigare pekat ut mig negativt från 2'a klass och agerat planlagt, öppet repressivt från 4'an (hittills känt).
C) En liten grupp elever flyttats till annan skola inför åk. 4'a vilket avgjort bidrar till ”isolering” (jag var en av dem).

Jag kommer tänka på den lilla orten Vålberg, strax väster om Karlstad, som under många år blev ökänt för ett flertal grova mobbningsfall som även gick till domstolar. Höll de på med samma metoder där, fastän kanske ännu mer synbart?

Utstötningen och domen mot mig luktar "kinesisk rättegång". Skådespel. Lärarna gav sken av att det var klassens elever som arbetade fram en utstötning som sedan blev en dom. Allt mer pekar på att det var en skenaktivitet medan fakta stärker bilden att jag var uttagen för utstötning, en social avrättning baserat på en kombination mellan ”släkthämnd” och rasbiologi. Både arvet och hämnden därför att en släkting TVÅ LED BAKÅT utpekades som ”kverulant” och anklagats med olika hittepådiagnoser. Analys fortgår...

.----
Ni sitter där och läser och vill tro att Sverige är ett hederligt land, medan jag, just nu krossats socialt och ekonomiskt och nu lever i en sorts flytande ”kommunarrest” och med nattlig tortyr med pulsgeneratorer för hjärntvätt.
.----

.

   **   Dolt budskap från ordensfascisterna - Kassera överflödiga!   #1

Grunden för denna diskussionen ligger i den omständigheten att alla auktoritära stater, alla diktaturliknande länder nästan alltid "utser" vilka människor som ska "plockas bort". Pinochet som var höger fängslade eller dödade folk som var öppet vänster. I Sovjet gjorde Lenin och Stalin ungefär samma med högerfolk. Lika har det varit i många länder runt jorden där man valt ”trånga statsideologier”. Nu görs Sverige accelererande intolerant med ny superhierarkiskt ”överparti” i form av ordenssällskapens elit som placerar sina män i regeringen. Nu ska många nya stötas ut i sann Robinson-anda... därför att de påstås falla ”utanför”. Här påstår ordensfascisterna att de är bättre än andra diktaturer. Enda skillnaden är att de är anpassade till Svensk indoktrinering. Laganpassningarna för detta har nu pågått cirka 15 år och mycket sker i form av autokrati och syns knappast alls utom för dem som drabbas.

(Efter insikterna som föregick förra inlägget pekar fakta allt tyngre åt att jag är utpekad för utstötning sedan födsel. Vår tids rasbiologi med grund i hämnd, arv eller ordensnätverkens ondska. Denna postningen avser bl.a aspekter på deras rasbiologi som grund för övergrepp.)
.

__ Vi föds olika
Ett antal personer har pekat ut mig som dels filosofisk och dels självständig. Detta kan man då beskriva med andra ord som idéstyrd, inifrånstyrd och egensinnig, svårdominerad etc.. Detta skulle alltså i den Svenska ordensfascismen vara ett allvarligt problem. Det första som åtminstone jag då tänker på är att jag av den anledningen definierades som "obekväm". I skolan ville jag lära för livet och några lärare ansåg att jag ställde rimliga, framsynta frågor som bidrog till undervisningen medan andra, ja de blev rasande och upplevde att jag "satte dit" dem med att inte behärska sina ämnen.

För flera år sedan var det en person [P] som berättade ungefär följande. Det var längesedan och det blir mina ord ur mitt minne:
" - Personer föds med olika grundegenskaper. Särskilt kan man urskilja vissa drag på en skala mellan försiktighet till dominans. Försiktiga behöver ofta ledas framåt medan dominanta behöver hejdas."
.

__ God egenskap men överflödig, "kasseras"!
Jag minns en bekant som köpte en större familjehund, men som var så dominerande att den på en bilresa markerade dominans över familjen och plötsligt gick till attack mot pappan som körde. Usch... Den var verkligen dominant. Sedan fortsatte P sitt påstående så här:
" - Nu är det så (sade P), att det föds för många barn med dominant personlighet. Man kan säga att det föds för många chef-barn i förhållande till hur många chefs-jobb som finns." Om detta är sant vet jag inte.

Detta låter obehagligt eftersom P's påstående lägger en grund för den fascistiska åsikten att vissa är "överflödiga". Sedan några år har jag kommit att tänka att P nog menade att kombinationen "inifrånstyrd" och "svårkontrollerad" skulle förenklas till "dominerande". P berättade möjligen detta som en förklaring till varför jag skulle komma att stötas ut. Tänk er själva, om man påstår att detta landet är en demokrati och samtidigt säger (tänkt, liknande exempel):
"I år behövde vi inga flickor.”  5 år senare avlivar man alla som är vänsterhänta, o.s.v med påståendet att "de behövs inte". Det skulle ju vara fruktansvärt... motsvarande har jag alltså fått höra här i Sverige... och onekligen stöts människor ut och döljs bland hemlösa och knarkare.
.

__ Kreativitet är inte dominans
Som barn lekte jag ofta ensam och saknade aldrig någon att dominera över. Däremot hade jag mycket fantasi, skapade mycket, konstruerade, byggde saker o.s.v. och lärde mig att bedöma saker och skaffa mig åsikter. På så sätt tog jag antagligen lite mera plats än mer tillbakadragna barn. För mig som idag fått hela mitt liv förstört och som fortfarande pågår, för mig är detta naturligtvis stor sorg. För demokrater borde det vara av intresse varför någon utsätts för sociala avrättningar och terroriseras så här. Är detta skälet till den enorma hemlösheten? "Ja" svarar jag.

Många barn bygger med klotsar och dyl. som små. För mig var byggandet återkommande alltifrån stora träklotsar, via Lego till Mekano och modeller av plast och trä. Man kan då fråga sig om vanliga t.ex lärare eller andra vuxna kan missförstå kreativitet?: 

# Hur "obekväm" ska man vara som 13-åring för att redan då få en dom om att bli utstött?
# Kan lärare eller andra vuxna som har kontakt med barn rationalisera begrepp så mycket att de jämställer skapande och "idé-förslag" med dominans?
# Eller är det i själva verket så att ordensnätverken så starkt ogillar alla beteenden hos barn som innebär att de blir mer synliga?

Att detta handlade om seriös utstötning, det är definitivt. Men, var det i övrigt en äkta dom eller avsett dölja något?

...fortsättning kommer

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning. ~social-liberal, grön, antifascist.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.

Terroriserats 35 år, sedan 13 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.
 - -  Läs texterna, jag vet vad jag talar om!
.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #24 skrivet: 10 april 2011, 11:20:06 AM »
.

  ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #22


.
  *   Lägesrapport 9'e april (Ed. 10'e)

Från 2011-04-06 EM började övervakarna köra pulsgeneratorerna mot höger njure. Det är en koncentrerad vågkanal som träffar njure, nästan enbart. Själva vågkanalen kan identifieras när man är observant, men låg effekt gör ont som fan. Sedan effekterna i vågvibrationerna höjdes härom veckan har en omläggning i vibrationerna skett växlande. Just nu är de relativt höga både dagtid och nattetid. På torsdagen (2011-04-07) känner jag mig fysiskt misshandlad även mot kroppen. Åter igen är nu våldsstyrningen med PulsGeneratorerna helt obegriplig och enbart "torterande repression". Tankeförmågan är kraftigt nedsatt, känslor förtrycks och nu smärtor från njure samt vänster axel. De använder alltså en grov bestraffnings-styrning som är så onyanserad att den är obegriplig. Hund eller djurdressyr på det här viset är straffbart djurplågeri enligt lag. Det har varit jobbiga veckor med tunga vågvibrationer mot huvud, kropp och därtill den nya, chockerande insikten att mitt liv, i den påstådda rättsstaten krossats av en arvshämnd som ordensnätverken menar man ska förstå spontant, men som tagit över 8 år att utreda med professionell kompetens. Skydd för ”undersåten”, här mig det finns inte eftersom polisen, ja de deltar ju i det djävulska, anti-juridiska systemet för att vinna fascist-poäng.
.

.----
Har Sverige kommit in i en tid där "sända barn till skolan" betyder att man ställer dem under andra vuxnas repression och sociala klassindelning?
.----
.

  **   Hittepådiagnoserna
.

__ Diagnos som legitim gräns eller kriminellt hot?
Under all den tid som jag har lagt ned på detta under nu 10 år så kan jag säga följande:
# Av alla de personer som själva påstått att de har utsatts för förföljelser och trakasserier (ibland omfattande) så tycks samtliga har varit så, utan undantag.
# Av alla de som utpekats för någon form av: paranoid, paranoja, kverullensparanoja, "paranoid personlighetsstörning" o.s.v så föreligger indikationer (bevis!) om att samtliga har varit förföljda och, eller på annat sätt terroriserade. Samtliga som endera själva påstått att de varit förföljda eller utpekats för "paranoja" har de facto varit terroriserade.

Gränserna för psykiska sjukdomar har historiskt satts för att beskriva vilka som inte kunde ta hand om sig. "Psykisk sjukdom" var s.a.s beteckning som beskrev om en person kunde sköta dagliga göromål och arbeta. Här ser vi alltså hur staten, genom skolmedicin-läkarna har definierat gränser för sjukdom så att de passat för statens behov av gränsdragningar.
.

__ Parasiterar på statens ordning
De etiketter som jag tidigare valt att kalla "hittepådiagnoser" är ordensnätverkens motsvarigheter till statens gränsdragande diagnoser. Staten upprätthåller sin ordning genom demokratisk legitimitet och ordensnätverken sina åsikter genom våld. I ordensnätverkens fascistiska och rashygieniska Sverige är trakasserier, förföljelser och repression dagligt återkommande aktiviteter i våldsideologin. När ordensnätverken utsätter personer för terror så reagerar somliga offer med att:   # Slå larm   # bryta ihop eller t.ex   # gå till motangrepp. För att dölja det som verkligen sker har ordnarna med manipulerande strategi hittat på sjukdomsnamn som inte finns egentligen, ”hittepådiagnoser”. Dessa sjukdomsetiketter har ordensnätverken skapat så att de ska  # påminna om etablerade sjukdomar samt  # dölja nätverkens aktivitet som huvudsakligen bottnar i rasbiologi, släkthämnd eller rituell ondska.

Det riktigt otäcka är att ordensnätverkens gränser för hittepådiagnoserna avser deras egna politiska åsikter. Åsikter om hur individer ska passa in i deras dystopiska, icke-demokratiska härskarhierarki. Hittepådiagnoserna avser alltså dölja mobbning (ibland extrem) som bottnar i illegitima lynchningar mot offren. Man bedriver sedan omfattande förtal med varierande grad av lögner och manipulation mot fullt normala, fungerande personer. Ryktet om att vissa personer dessutom ibland attackeras av avundsjuke-skäl tycks delvis sant. Hittepådiagnoserna tar alltså inte ens grund i fakta utan baseras på ”förtalsbaserade egenskaper” som offret ofta inte alls har.
.

__ Ansvar för dold aktivitet
Den Svenska modellen med helheten, med statens normer kombinerat med ordnarnas fascistiska normer sammantaget kan jämföras direkt med tidigare diktaturer som Sovjet, DDR, Chile, Kina etc. Sverige är obetydligt bättre men extremt mycket mer angeläget om att dölja de verkliga, fascistiska aktiviteterna. Det som jag kallar "hittepådiagnoser" är också något ännu värre. Dvs en sorts falska, antidemokratiska maktmedel kamouflerade att se ut som ”vanlig sjukdomsdiagnos”. De är riktade mot, i lönndom döma och dölja extrema politiskt grundade antidemokratiska aktiviteter:

# utstötningar
# repression
# sociala avrättningar
# prövningar

Ofta för att även med lagbrott omintetgöra seriösa konkurrenter, kanske med mindre släkt. Officiella Sverige vägrar som det verkar tala om detta, men på senare år öppnar allt mer för det. Spelregler, påhittade diagnoser etc. som utarbetats och döljs mellan ordnar, stat och skolmedicin som grund för dold, fascistisk maktutövning och hemligt kodspråk för den nya tidens sociala avrättningar till skillnad från 1900-talets synliga  tvångssteriliseringar. Det är samma sak som det handlar om.
.

.----
Inrikespolitik behandlas allt mer som melodifestivalen. Personer, kläder, tönt-statistik och ännu mer om personval till olika "VD-lag". Verklig fixering på personer är typisk fascism-populism som avser vilken härförare vi okritiskt ska följa.    - - -    ”Låt oss bli förförda av en ”sexig” furer, sakpolitik skit samma.”   - - -     Demokrati däremot, kräver sakligt engagemang.
.----
.

  **   Dolt budskap från ordensfascisterna - Kassera överflödiga!   #2

__ Anklagelsen blev positiv, då ändrades den....
Det förefaller orimligt att betrakta "obekväm" (men inte våldsam) som så allvarligt att man stöter ut en skötsam 11-åring för det. Det låter ju faktiskt inte klokt ens för rashygieniker! Om det handlade om dominans, som t.ex elever som oprovocerat ger lärare på käften, då skulle det vara mera begripligt. Men sådan har jag aldrig varit heller. Därför kommer frågan igen, kan vuxna människor vara så generalistiska och rent ut sagt, korkade att de sammanblandar kreativitet, skaparglädje med dominans... (från detta kap. #1) ja, jag undrar?

Men, så kommer en annan hake i detta. Sedan Robinson-epoken, med påbud om mer repression och utstötningar i samhället... ja från och med då så frammanas angrepp, provokationer och pennalism. Här kommer en motsägelse. För att driva sådan pennalism riktigt bra, och provokationer etc. ska man väl antagligen vara en aning dominerande. För att göra det ska man antagligen vara mera individualistisk och dominerande än genomsnittet. Anta nu att jag pekats ut för utstötning endera av skälet "filosofisk + självständig" eller av skälet "dominant". Enligt den nya samhällstrenden borde jag i sådana fall passa fascisterna. Genom att dels vara mer självständig och mera konkurrerande enligt det som jag utpekats för borde jag ju enligt deras tidigare analys ha blivit mer ”attraktiv”... Nej, jag fjäskar inte för fascisterna, men här finns en skum hake...
.

__ Du är "dålig" - förklaringen varierar
Motsägelsen ligger alltså i att man har pekat ut mig negativt för dessa personlighetsdrag från förr. Men nu, när alltså dessa drag (deras analys /påstående) enligt trenderna egentligen borde belönas... ja då inkluderas jag inte i det. Då uppmärksammas jag inte som positiv. I flera tidigare textstycken har jag poängterat ordensnätverkens påfallande, ja till och med ibland systematiska lögnaktighet och ohederlighet. Detta är ett sådant område. De pekar ut mig negativt för dessa egenskaper och när trenden borde belöna de egenskaper jag pekats ut negativt för att ha, ... ja då antyder de det omvända. Dvs att det bakom hela förföljelsen mot mig tycks finnas en sorts pragmatiska lögnaktighet.

Oavsett egenskaper så utpekas jag hela tiden för att ha de egenskaper som för stunden anses negativa. Enligt personlighetspsykologi är det i princip helt omöjligt att ändra personlighet till det diametrala så det kan vi utesluta. Alla iakttagelser tyder på att ordensfascisternas SAMTLIGA förklaringar döljer sanningen... och vad är då sanningen? Ja, inte säger de den rakt ut... och faktiskt finns flera omständigheter som pekar på att de ljuger precis hela tiden.
.

__ Vart leder lögnerna?
Den här omständigheten med förföljarnas ohederlighet och påfallande lögnaktighet har jag noterat sedan flera år, fast kanske inte kunnat bestämma mig för analysens detaljer. Det förefaller faktiskt mest som att de en gång har pekat ut mig för utstötning och det är sant, men att... RIMLIGA SKÄL HELT SAKNAS. Detta antyder även somliga... Alla människor har egenskaper. Men jag har i princip inga egenskaper som skulle vara så dramatiska att jag skulle ”avrättas” till varje pris. Det som i stället händer är att de systematiskt, hela tiden anklagat mig för att ha de för stunden minst omtyckta egenskaperna, oavsett vad de egentligen är.

Eftersom man ändå helt avser /avsett hålla offret (mig) isolerad, helt omgiven av "bevakare" så kommer aldrig någon ändå att kunna bekräfta om de ljuger eller inte och det gör att de kan hålla på med lögn, på lögn o.s.v inför folk med lägre ”rang”.... I tidigare inlägg har jag redogjort för hur märkliga händelser tidigt i mitt liv nu antagligen bevisar att jag utpekades negativt redan som nyfödd... trots att alla omkring ansett att jag var helt vanlig. Här är alltså ett annat perspktiv som ger samma indikation. Åter igen pekar omständigheter i riktningen att jag möjligen varit bevakad för utstötning nästan eller helt sedan jag föddes, men utan egentligt synbara skäl. Visst låter det absurt, att vara ute efter ett barn?
.

__ Lärdom av Christer Pettersson?   (stycket jag trodde postats före 3 inlägg bakåt)
En bekant som har liknande sorts föreningsbakgrund som jag, har också drabbats av förföljelser. Det är den 3'e personen jag nämner i det här kapitlet. För hans del ser motivbilden lite annorlunda ut, men förföljelsen har liknande utseende. I hans fall förefaller det också kunna finnas en delförklaring i arvet och eller hämnd. Alltså att man redan som barn står på tur för en ”okänd” arvshämnd.

Christer Pettersson, som först dömdes och sedan friades för mordet på Palme lovade att berätta något viktigt före sin död. När han sedan blev dödligt sjuk så avstod han vittna eftersom han hotats av någon. (källa: TV-dokumentär. Ej Fylking). Hotet gick ut på att, om Christer skulle berätta det där som han lovat, alltså alldeles innan sin död, då skulle Petterssons syster och hennes barn straffas i stället. Frågan är väl om inte Christer Pettersson, genom den utsagan ändå pekade på de skyldiga!? För att straffa någon ickekriminell som Petterssons syster, ja då är de aggressiva repressionsmetoderna idealiska.

Palmemördarens anstiftare vill ju inte blanda sig i Petterssons släkt och åter exponera sig som misstänkta för Palmemordet. D.v.s att både metoden och motiven bakom pekar på ordensnätverk som har både makten att genomföra hämnd genom bulvaner och lika effektivt dölja det hela efter. Om min tanke är korrekt, då förstår jag också att Pettersson tog hoten på största allvar.
.

__ Är sanningen värre än fascism?
Poängen här är att det uppenbarligen förekommer släkt-hämnd i Sverige och att det troligen har samband med ordensnätverk (äv. ref. till andra fall) och personer i maktyrken. I mitt fall och på grund av de där märkliga händelserna från unga år så förefaller det vara en mycket möjlig, eller åtminstone del av en förklaring. Om det är så, då är det intressant eftersom det reducerar värdet av alla andra ord och beskyllningar.
_ Tänk om ordensnätverken i själva verket enbart går på arvet och att allt det andra är hundraprocentiga lögner!? I så fall skulle det gå till så att de äldre håller reda på familjer som ska förföljas och krossas. Sedan skulle de vuxna, t.ex lärare leda och introducera utvalda elever att utpeka ett visst barn som offret och kanske implicit uppmuntra dem till mobbning, pennalism etc. på andra sätt.

Under ~10 års aktiva utredningar och analyser om mitt fall och delvis även andras har jag sett och hört om så mycket aggressivitet och våldsideologi från föreningsnätverken. Baserat på den tydliga fascism som framkommer skulle jag inte alls bli det minsta förvånad om de ljuger totalt, hela vägen. Någon sorts motiv finns det ju i bakgrunden, men det verkliga skälet, sanningen har kanske ingen ens velat, våga antyda!?

A) Utstötning för utstötningens egna skull, t.ex rituella skäl? (definitivt del av motivbild)
B) Utstötning enbart därför att man uppfattar någon som svagare, fulare eller klenare? (möjlig del av motivbild)
C) Utstötning enbart för att minska konkurrens och föra fram en ”vackrare kandidat” längre och utan konkurrens? (trolig del av motivbild)
D) Utstötning för att krossa vissa arvslinjer? (trolig del av motivbild)
E) Hämnd av särskilda skäl eller bara hämnd? (stark sannolikhet som motiv i vissa fall)
F) Kombination av ordensregler och vissa familjers direkt kriminella maktambitioner. (trolig del av motivbild) Kan visa sig bevisbar!

.-----
I Sverige ska man vara en grym jävel... fast inte mot egna barn, bara mot andras.
.-----
.

__ Tack Sverige – far åt helvete!
Mitt stora livsminne på ålderns höst kommer att vara att liv, det fick jag aldrig något. Om jag nu ens kommer att nå någon sorts ålderdom... Jag fick aldrig chansen att göra något av mitt liv därför att andra, med mer resurser än jag fick förstöra mitt liv. Detta är inte Iran, inte Algeriet utan Sverige. Domen om utstötning vid 13, men otvetydigt negativt särbehandlad redan vid 11. Rättsordning, samhällskontrakt och fagert tal om hederlighet och rättvisa fanns det helt enkelt ingenting bakom, merparten var bluff. Det var skitsnack! Om det på något sätt hade varit en ärlig "match"... men det blev det aldrig. Jag dömdes ut , troligtvis baserat på någon sorts arvshämnd redan innan jag föddes således (senast vid13, men terroriserad minst vid 11) och utvisades redan i avbytarbåset innan matchen. Ska det vara så!?

Nu är det inte bara jag som drabbas. Jag talade med en man på ett manligt kriscenter om (~2004) att fråntas lagstadgade rätten till vårdnad (Lag om delad vårdnad gällde ~1998-2004 ungefär). Det har definitivt varit en metod som använts för att terrorisera män utpekade för utstötning. Det finns även ett fåtal kvinnor som råkat ut för det tror jag... Han på kriscentret berättade att de fick in några sådana fall där pappor rakt mot lagen bara ”kastats ut från vårdnad” varje år... och det är förstås stora mörkertal. Notera särskilt att kriscentra VISSTE DETTA (då), men de har ändå valt att delta i rökridåer och döljanden. Jag vet flera andra personer som råkat illa ut i Sverige, och då menar jag helt oförskyllt. Det handlar antagligen om cirka 5% som drabbas och 0,5-3% som stöts ut omfattande. Uppenbarligen använder man också, tvärs mot tal och lagar om barn i centrum just barnen som vapen och stridszon.

I princip stöter ordensnätverken ut så många som de orkar. Desto mer fascistiska lagar desto flera kommer att stötas ut. Om det sker vid 13 års ålder, baserat på arv mot bebisar eller på andra vis, det vet jag inte men barn får inte mobbas efter nya mobbningslagen så möjligen ser det lite annorlunda ut idag... jag vet inte. Ett land som fungerar så här... vad ska vi kalla det? Ska vi kalla det för demokrati enbart för att det finns en valdag? Eller vad ska vi sätta för etikett på ett land som beter sig så här?
.

.----
Det finns klassisk fascism till höger. Till vänster finns social-fascism och båda är lika farliga. De som generellt gör partistrid av demokrati är endera lögnare eller suspekta dumskallar! Fascisterna döljer sig liksom valstuge-rasister i partierna.
.----
.

__ Sossarnas stora misstag
Sossarna sa t.o.m under 90-talet, trots att de hade styrt Sverige i 70 år att de försökte ändra samhället. I val efter val sa de att de kämpade för att förändra. Jag tyckte de drev med alla eftersom de hade ju haft all tid i världen... tyckte jag då. Här är alltså svaret...
1) Även då man har demokrati så är riksdag och regering, åtminstone med Svenska grundlagar ganska svaga aktörer. De kan och törs inte styra och ställa med allt som de kanske borde ha gjort.
2) Genom föreningar, delvis dolda med slutna rum eller t.ex vissa sociala grupper  (äv. kallat ”patriarkatet”) kan speciella åsikter och demokratiskt motstånd sannolikt frodas till och med generationer. På så sätt lever hela tiden fascism och diktatur-tänkande kvar i det fördolda. Inte minst gnm. ordensklaner och kan uppenbarligen tillämpas, lite i lönndom t.o.m i Svenska skolor tvärs mot lagar och demokratiskt fattade beslut.

För mig var inte sossarna viktigast i sig själva, men allt mer pekar på att antalet verkligt demokratiska partier i realiteten är och har varit begränsat. Betydligt mer begränsat än folk vill tro. Graden av konkret demokrati spelar enorm roll liksom demokratins strategi. Idag förstår jag att 70 år faktiskt inte räckte för sossarna att göra Sverige till ett helt igenom demokratiskt land. Visst, saker hade definitivt kunnat göras annorlunda. Särskilt menar jag att socialdemokraternas ambition att hitta på egna definitioner för allting och att de struntade i att ge folk en allmän, vetenskaplig definition av ”demokrati”... det var ett katastrofalt misstag. En av deras idéer, att man lär demokrati genom grupparbete är nästan patetiskt. Skulle individualister, som har lite svårare med grupparbete av naturlagar vara mindre solidariska eller mindre demokratiska? Gissningsvis skulle bara sådär 20% av befolkningen ha G på ett basprov i demokratikunskap idag. Det gör folket tragiskt lättlurat. Nu sker en dold, tyst fascistisk kontrarevolution och som dessutom bygger på strategin att du inom något år inte heller kommer kunna rösta på något fristående, äkta demokratiskt parti längre. Risken, som det nu ser ut är stor att de lyckas.

.

.-----
Jag är inte kategoriskt mot högerpartier. Det jag ondgör mig på alliancen är den starka auktoritära autokrati med lokal teknokrati som ökat dramatiskt... och som de försöker dölja, t.o.m genom media som deltar i mörkläggningen. (Olyckligtvis var Göran Persson obetydligt bättre). Man både öppnar för "maktmissbruk" och töjer på regelverk. Se Fascist-list i inlägg ovan.
.-----

Mer läsning i länkar i inlägg ovan.
.

* Opportun: I vissa fall... Blir moderat om de är starka, sosse om de är starka och som blir fascister om de får karriärschanser inom ordensnätverken. Vad är problemet!? Dessa har maktambition av egocentrism. De är det farligaste diktators-materialet. Profil med inslag av lojalitet och kappvänderi får en del att tro att de är ”gott ledarmaterial”... medan sanningen är att de stilla är beredda att anta vilken åsikt som helst, bara den ger dem själva framgång.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.

Terroriserats 40 år, sedan 11 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >3 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.
 - -  Läs texterna, jag vet vad jag talar om!
.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen
« Svar #25 skrivet: 17 april 2011, 09:22:00 AM »
.

   ***   Bröderna, hjärntvätten och smygfascismen #23

.

__ Klarläggande om hittepådiagnoser
Ett tydliggörande till förra postningen: Hittepådiagnosernas orsak är inte offrets egenskaper. Hittepådiagnoser grundas på förföljelsens karaktär och ska dölja offrets reaktioner vid grov repression. Offrets personliga egenskaper har alltså oftast inte alls med hittepådiagnosen att göra. Annat förtal återspeglar inte heller offrets egenskaper. Orsaken till förföljelsen är oftast endera hämnd eller någon helt annat. Ordensnätverken använder helt lögner som taktik för att inte avslöja något fakta i ärendet. Förtalet mot offret tycks mest bero av vilka lögner som manipulerar bäst på mottagarens ”rang-nivå”.

Om motiv bakom terrorn: Allt tyder på att normala motiv saknas och avser hämnd samt jablonmässigt straff mot mitt arv av hittepådiagnosen. Det låter konstigt och det är det. Påståendet om "dominerande" faller också platt. Först gången jag mobbades var jag 3 och dominerade inte de äldre grannbarnen. Tror ni mig? Runt 2001 då terrorn stegrades enormt hade jag endast motionerat och startat en fikagrupp de 10 åren innan det..., lediga kvällar i en studentpub. Inga "vassa armbågar" alls, vare sig vid 3 eller 40. Detta understryker ordensfascisternas rituella inslag och hänvisning till hämnd och påstådda, osynliga arv.

.----
Smygfascisterna tar efter 1984 (George Orwell). Med nuvarande politik lär det inte ta lång tid förrän vi får höra påståenden i stil med: ”Frihet är slaveri.” Att tänka själv ska anses som en belastning stackars undersåtar ska befrias från.
.----

.

   ** Återblick och reflexion
.

__ Avrättningen ska belönas
Indikationerna tyder på att jag förföljs och terroriseras sedan (före) min födelse. Det iscensattes sedan kraftigare från ~10 års ålder fram till "domen-manipulationen” i skolan då jag var 13. Manipulationen riktades repressivt mot mig samt indoktrinerande mot de övriga i klassen. Därefter mobbning på växlande nivå. Insikten och indicierna har varit omskakande både det som avser mitt liv, men också vad vi egentligen lever i för land? De säger att de inte använder våld, men det gör de massivt, i lönndom med hjälp av de kategoriskt förnekade pulsgeneratorerna. Mitt huvud slår de sönder just nu och särskilt nattetid. Att Karlstad, med de Värmländska, jovialiska dragen i bakgrunden har en särskild nazistisk-satanistisk framtoning står uppenbart. Nu har de förändrat PremiePensionsMyndighetens hemsida för mig också. Hur de gör vet jag inte. När jag loggat in kommer upp bl.a info om hur man söker bostadsbidrag samt påstående att det pågår handel på mitt konto nu på dokumenterat 7 dagar i rad.

Förra veckändan attackerades min högra njure, nu fr.o.m fre 2011-04-15 EM attackerar de i stället höger testikel som sedan på lördag EM, 16'e byttes till strax under revbenen. Avser PulsGenerator förstås. Anstiftarna tycks alltså tortera hårdare mest inför lördagar och synbarligen måna om att postning inte får ske då.

    - - - Värmlänningar ska inte enbart vara goa och glàá. Nej, de ska också vara djävligt tysta och lydiga.   - - -

För de högre ordensmännen tycks det nästan vara sport att få terrorisera och förnedra sina offer. Även som i mitt fall då förföljelsen baseras på   1) arv av en  2) hittepådiagnos. Senaste veckorna har en icke-nyhet haft osedvanligt genomslag bl.a på SR. Främste företrädare i nyheten har varit en person med samma ovanliga släktnamn som har varit (och kanske är) ansvariga för repression mot mig, möjligen sedan jag var 10 då två ur denna släkt var lärare på en av de inblandade skolorna i Karlstad. Senare i ärendet är denna släktens involvering indirekt bevisad. De ska nu belönas för sina sataniska bedrifter eftersom de stött ut mig ur samhället.
.

__ Hitlers favorit, social arrest
Inom ordnarna hyllas de för attacken som startade mot mig vid senast 10 /11 år och de belönas nu för det. Vi kan en aning sarkastiskt, men på allvar benämna detta "Vampyrism". De vinner makt inom ordnarna genom att med kriminalitet förstöra andras liv ...och polisen, de följer åtminstone inte Svensk lag. Jag kommer återkomma till "vampyrismen". Karlstad har antagligen aldrig omnämnts så frekvent i riksradio som senaste månaden. Koppling? Som jag lärt om ordnarna på senare år är det mycket sannolikt att ordensmän från alla håll, även från Norrlandshåll uppmuntrat belöningar som uppmärksamhet eller t.o.m att Färjestad skulle få vinna ishockeyn också. De har inga ”normala gränser” och de ljuger systematiskt om allting. Ordnarna är skyldiga att ge extra kick-back för att Karlstads-klanen i satanistisk anda stöter ut laglydiga och skötsamma ur samhället även då det baseras på hittepådiagnoser. Fundera lite över vilka som är farligast för staten? Är det familje-klaner som anstiftar brottslighet, kriminella övergrepp etc för egen makt, eller är det enskilda personer, anklagade för att vara ”lite obekväma”?

Det står allt mer klart varför Sverige varit Adolf Hitlers favoritland. I alla fall för mig. 1900-talets sannolika 200.000 tvångssteriliseringar har nu ersatts av ett extremt, socialt kontrolltagande där ordensnätverken i lönndom åstadkommer vad som kan benämnas social arrest. Om man inte blir missbrukare innan. Syftet är delvis rituellt och delvis rashygien, baserat på ordnarnas dystopiska, superhierarkiska idealstat. Bakom kulisserna är Sverige ett djupt nazi-biologistiskt land där rashygien övergår och angränsar till ren, dold ondska och anti-demokrati.

Nu har det uppstått ett antal nya frågetecken i ärendet och analysen pågår. Därav troligen lite kortare postningar framöver.
.

.----
Just nu i Sverige, omräknat till Kina: 1.8 millioner repressionsoffer. Sverige "Rättsstat"... en ren bluff! Världen insåg delar av detta i samband med Assange-affären... Har du insett?
.----

.

   **   Föreningsliv: Ordensnätverkens härskarmodell
.

__ Ordensfascismen i verksamhet.
Under mina år som föreningsaktiv har jag hunnit se ett antal nya ordföranden och andra styrelseledamöter som på mystiska grunder kommit flyttandes. Ja, inflyttande. Oftast helt utan kunskaper om föreningens aktivitet (!). De har kommit och börjat som ordföranden och nybörjare på samma gång. Då tänkte jag att detta var konstigt, dåligt ledarskap och undrade faktiskt om de andra medlemmarna hade förståndet i behåll?

Idag vet jag att dessa omflyttningar av folk som kommer in, till och med helt okunniga på ledande poster handlar om kontaktbyggande mellan ordens-nätverks-klaner. I flera av fallen har man kunnat se, vad som sannolikt är själva strategin, det vill säga lokala ordnar tar in personer från andra orter där de har kontakter och vill bygga nätverkslojaliteten starkare.
.

__ Exempel ur verkligheten
Ordensmannen [OM] som terroriserat mig omfattande, även då han öppet påstod vi var vänner... (utspelades i Karlstad i 80-talets början)
# Han satt ofta i enskilda, avskilda samtal med styrelsemedlemmar i den förening vi båda deltog i vid 16-20-årsåldern. Ingen annan fick komma i närheten, då tystnade de omedelbart.

# OM hade nära släkt i en annan mellansvensk stad. Plötsligt kom en "okänd" småbolags-VD just från den staden. Han pekades ut som föreningens nye ordförande i princip innan han ens hade satt sina fötter i föreningslokalen, trots att han inte visste någonting om verksamheten och ingenting om denna sport alls.

# Så gjorde OM värnplikt på Norrlandskusten något år senare. Strax därefter kom en officer från just Norrlandskusten. Nu pekades han ut som den nye ordföranden i föreningen. Han visste inte heller någonting om själva verksamheten!

Fullständigt indoktrinerade (tragiskt) satt t.o.m ett par killar och stödde detta spektakel medan de själva dels var betydligt mer kompetenta att ta ledande funktionärsroller och dessutom, samtidigt hindrades att få /träffa flickvänner av just denna, nämnda OM.  De killarna har liksom jag hindrats bilda familj, men jag vet inte om de har förstått sambandet till OM... Jäkla bra killar tycker jag.

   - - -    Sverige är absurt. De grövsta, värsta och livslånga straffen de sker baserat på skvaller, förtal, ohederlig rasbiologi samt ordensmännens härskarambitioner. Isolering, 1000-tals obekväma hemlösa, cirka 15.000 regelvidrigt tvångsomhändertagna barn, justitiemord mm. Fortfarande idag stödjer ordensnätverken våldsideologi mot människor, som använt på hundar medför brott mot djurplågerilagen.      - - -
.

__ Man tror inte sina ögon....
Den nazistiska rasaveln (Sverige) som delvis baseras på hierarki-konkurrens idkas alltså helt öppet, men folk är så invaggade i samma sorts toklojalitet som diktaturoffer i andra länder att de inte tror sina egna ögon... Uttrycket passar bra i sammanhanget: "Man tror inte sina ögon." Jag avser inte håna offren (jag är ett själv...), men det ligger en djup, dyster, tragik i detta samtidigt som media varje dag "trumpetar" att vi Svenskar är så demokratiskt mogna och insiktsfulla. Det handlar om indoktrinering och omfattande manipulation. Liknande föreningsspel, fast då med andra OM och "nya okunniga ordförande-kandidater" har jag sett i flera andra föreningar och det är ju pinsamt tydligt och öppet som det sker. Ofta får alltså dessa makt-uppbyggnads-spel stöd av medlemmar som till och med själva krossas av just dessa ordensmän...
.

__ Pirate Bay - ett ordensnätverksoffer
Då, på den tiden tänkte jag att de inkommande okunniga, nya styrelsefunktionärerna var just okunniga, liksom inget annat. Idag har jag förstått att detta också är en sorts led i att hålla föreningar nere. Ja just det, nere! Det tycks som att lokala småpåvar kommer överens om vilken storlek och aktivitet som en viss förening ska ha. Kommer det en ny eldsjäl till en förening, alltså en arbetande eldsjäl och inte någon okunnig ordens-ordförande-kandidat  ...och det ser ut som att föreningen p.g.a det kan komma att ”lyfta”, ja då visar det sig ofta att eldsjälen utstätts för omfattande repression. Dvs att det bakom snack om att folk inte vill engagera sig i föreningsliv etc. till stora delar bygger på lögner som understödda av... av, ja vaddå? Jo, naturligtvis understödda av den allestädes närvarande våldsideologin framförd av ordensmännens lokala, lydiga förenings-undersåtar.

Just denna modellen kan man antagligen med viss framgång applicera på Pirate Bay. Ofta kan man använda flera olika modeller, men även denna är givande. Alltså... Eldsjälar hittar på och bygger upp något själva som de inte har "tillstånd" till av högre ordensfascister. Då plötsligt jagar ordensnätverken dem, inte med lagar utan efter ordensregler och då öppnas nya dörrar för teknokratisk ordensmakt. Ordensmännen struntar i lagar och kör med ordensreglerna som då sakta varvas upp när allt fler ordensklaner dras in och den olagliga maktapparaten börjar mala. Då drar man in industrin och alla möjliga och gör dem till "ordenspoliser". På detta viset jobbar nätverken pragmatiskt och hittar på nya, i vissa fall rent anti-juridiska metoder för att komma åt sina fiender (oss demokrater).
.

__ Åter till vanliga föreningar
När föreningar ser ut att ta fart, ja då blockeras det ofta av ordensmän och på så sätt ser det ut som att föreningsintresset minskar.... Ordensnätverken har sedan många år påstått att "ingen vill jobba ideellt längre" vilket är ett falskt påstående som skapats av ordens-nätverks-fascister som tycks vilja beskriva folk, helt falskt som ointresserade och oengagerade. Man har alltså sedan cirka 30 år byggt upp en falsk människosyn som avser reducera och bromsa föreningslivet. Varför?
I) Ja, troligen är skälet att folkrörelser vanligen innehåller folk som förstår skillnad mellan demokrati och fascism. Dessutom...
II) Av rasbiologiska skäl vill ordnarna också att familjemänniskor ska ha makten men de har ju mindre tid. Därför vill man dels minimera och dels flytta aktivitet, nöje och makt från föreningsliv till ordens och företagssektorer där familjefolket vardagligen vistas.

Därav har flera ordensklaner kämpat under många år för att sprida flera olika lögner om människors bristande idealitet, föreningslivets bristande kontroll mm just för att komma åt och utradera folkrörelserna. F. Reinfeld och G. Hägglund (KD) uttalde sig under 2010-jan /feb i medier om att de avser avskaffa folkrörelserna till förmån för det civila samhället (nätverks och företagsmakt, inte demokrati). Lägg märke till att det finns skarp grund för det som jag påstår här.

Ytterligare bevis: Man kan ofta se hur föreningar med elitdominans systematiskt väljer familje-folk, som helt saknar fritid till funktionärsposter. Ibland kan man direkt förutse att vissa valda endast kommer "blockera" sina funktionärsposter. Detta trots att det det ofta finns kunniga singlar, ensamstående, änkor och änkemän etc som har både kunskapen och gott om tid. Dem väljer man bort. Det som det då handlar om är att ordens-klanerna aktivt höjer dem som de anser ska belönas, föreningen kanske också ska blockeras (p.g.a lokala prioriteringar) liksom singlarna som man då kan misstänka (ofta sant) står under repression av "familje-funktionärerna".

.----
En effektiv form av repression är att hindra utpekade från sex. Det är även erkänt att långtida ensamstående dör 10-tals år tidigare. Därför är kontroll av parbildning och sex mycket angeläget för ordensnätverken. Jag har själv sett flera exempel på detta och alltså utsatts för det själv... Vissa nätverk (alla?) använder sex som belöning för lydiga. Mig utsätter de för total, "social arrest" vilket är mycket mer komplicerat än att kontrollera utpekade "singlars sex". När ordensnätverken helt igenom får Sverige dit som de vill, då är landet 50 gånger grymmare och mer manipulerande ärn den tidigare diktaturen i Egypten varit. I media hyllas Sverige som förebild. Inkluderat dolda aktiviteter är emellertid sanningen långt från medias bild.
.----
.

__ 30 års lögner om egoism
En av mina första reaktioner på det här området var hur flera funktionärer sa att ingen ville eller kunde ta förenings-posterna. Detta var rena lögner av flera skäl. Dels fanns det folk som man uppenbarligen inte ville att de skulle ha posterna och dels lyfte de inte så mycket som ett finger för att stimulera andra att komma längre in i verksamheten och ta ansvar. De kunniga som fanns nonchalerades systematiskt (underligt, men tydligt) och några nya försökte man inte alls få in i aktivitet. Efter en tid insåg jag hur detta var en medveten, omfattande strategi i ett flertal föreningar. Alltså, att ständigt påstå att ingen vill engagera sig är en strategi enligt det klassiska "härska genom att söndra". Där började ordnarnas aktiva engagemang för att krossa folkrörelserna som oftast är mer vänster än höger.

Detta startade man alltså genom att sprida en lögn, lögnen om att "ingen vill" som man sedan falskt har rättfärdigat och bevisat genom att i smyg hålla folk utanför så att det sett ut som att "ingen vill.". I själva verket har det handlat om att ordensnätverken, som led i sin härskarstrategi hindrat trivsel och blockera utvecklande föreningsaktiviteter. De vill gå åt exempelvis det Italienska eller Tyska hållet där allting kostar stora pengar, kontrollerat av företag och där fattiga enkelt ställs under ekonomisk repression. Det är samma repression, fastän i än mer vidgad form. Nu vill den fascistiska högern organiserat införa att även företag tvärs över hela samhället ska ställas över folk, som en sorts automatiska övervakare, domare och poliser (jmfr. Pirate Bay, fildelnings-jakt mm). All viktig verksamhet som ordensklanerna i fascistisk ordning vill övervaka flyttas in under makthavande familjer och företag medan folkrörelser nu systematiskt attackeras, även inifrån. Övervakning, kontroll och OBS! repressionen med trakasseri och terror ska ökas tvärs över hela samhället och eskaleringen pågår just nu.
.

Bokmärk och läs mer ovanför och kommande.
Posta länkar till äkta demokrater.

.

   **   Du har väl inte missat? - Denna tråden v2.

Numren avser mitt rubriknummer... Inläggen är inte någon planerad bok utan har skrivits i spontana delar, med lite organisering här och där.
.

__ LISTOR
# Ny-fascist-list...    v.1102A – inlägg #14    Lista över förändringar i fascistoid riktning, Sverige
# Terrorlistan - urval v3.0 – inlägg #17   Lista med olika terroriserande övergrepp mot mig, i urval.
.

__ REPRESSION I SVERIGE
Sveriges dolda ideologi – inlägg #2
Partiell statskupp i Sverige – inlägg #10
(Ny-fascist-list... - inlägg #14)
Två statsmodeller -  Att krossas eller inte – inlägg #15
Vem utför sociala avrättningar? - inlägg #18
Rashygien med bronsåldersideal - inlägg #19
Dolt skräckvälde - inlägg #21
Dolt budskap från ordensfascisterna - Kassera överflödiga! #1 och 2 - inlägg 21 - 22
Hittepådignoserna (att dölja terror) - inlägg #22
.

__ FALLET: UTDÖMD SOM BEBIS - 40 ÅRS TERROR
Rättslös i Sverige - En inledning /återblick – inlägg #15
Rapport från fångläger Karlstad – inlägg #14
Mobboffer i sammandrag – inlägg #16
(Terrorlistan - urval v3.0 – inlägg #17)
Lidande, mobbningen den ultimata skräcken – inlägg #11
Skådespelarna: Psykologins verklighet – inlägg #16
11-ÅRING UTSTÖTT AV LÄRARE - inlägg #20
Dolt skräckvälde - inlägg #21
Hittepådignoserna (att dölja terror) - inlägg #22
.

__ KOMMANDE, preliminärt (påbörjade):
Sveriges okända "politiska fångar"
Kontrolltagning - Våldsideologi som dödar
Varning! (1) Vilka blir ordensfascisternas karriärister?
Varning! (2) Vilka blir INTE ordensfascister? - De olydiga
Under analys: Karlstadslärare gör skolbarn till hemlösa

.

   **   Planering

Ska försöka posta varje vecka, men det blir kortare och kan bli luckor. Mest är det de skrämmande, nya indikationerna (under analys) om att grundskollärare systematiskt kan ha samarbetat genomföra sociala avrättningar mot mig och andra skolbarn (?) för att GYNNA EGNA BARN!? ... som påverkar planering. Tidigare är det känt att folk har en förmåga att dö av poliser, i polisbilar och i psykiatrin här i Karlstad. Nu är frågan om "nazi-satan är lös" så till den grad i denna jovialismens huvudstad att lärare "socialt avrättar" andras barn för att själva skapa maffialiknande familjedynastier m.hj.a vissa ordensregler?

.
FIG: Om jag minns och lyckas ska en figur bifogas detta inlägget (går på DH och Pass.?). I figuren finns en symbol, "FD". Den illustrerar olika behandling. Vissa får handgriplig ledning medan andra får sporadisk Fakta-Droppning och visst spelar social födelse-klass roll också. FaktaDroppningen är klurig på flera sätt. Då ges enstaka påståenden, blandat med falska påståenden som "droppas", särskilt då till personer under "prövande utstötningar" etc... De övriga symbolerna kan man förstå från text i detta och tidigare inlägg.

.

Morgan Ohlson, organisationsvetare: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning. ~social-liberal, grön, antifascist.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08 - 2010
# Hemlös 2008-07 – höst 2010 efter vägrad handläggning av soc. i Karlstad. Nu ”bostadslös”.

Terroriserats 40 år, sedan 11 års ålder med: # fråntagits 1 barn  # fråntagits 2 olika jobb  # 8 fall anstiftad misshandel  # grov trolöshet av fack  # hindrats arbeta ~18 år  # flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >4 år, pågående.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # ca 300 lagbrott och   # +2500 terrortillfällen.
 - -  Läs texterna, jag vet vad jag talar om!
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 år.

__ Länkstation Fakta, vittnesmål:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.