Rättsväsendet, Polismyndighet m.m. > Bemötandet ifrån myndigheten

En fråga

(1/3) > >>

Annan gäst:
Hej,
det är otroligt intressant att läsa dina inlägg här på NKMR, Jan.
När vi som känner dig skärskådar dom och vet hur du har betett dig under årens lopp, så är det vi inte det minsta förvånade.
Det är precis som vanligt,förneka, skyll på andra men ta inget eget ansvar.

Du fortsätter konstant att sticka huvudet i sanden och inte se på dig själv.

När dina barn svarar dig på dina anklagelser, så väljer du att inte gå i polemik utan skyller på PAS. Sedan fortsätter du med nästa inlägg som om inget har hänt.

Är du fullständigt okänslig för dina barn, eller är det flykt?

Samma sak med ditt svar till "Gäst", personen försöker inte alls att framstå som att den har levt ditt eller barnens liv, du bara flyr!

Dina inlägg på den här "saiten" skapar många frågor, som skulle vara intressant att få svar på. Jag tänker bl.a att "klippa och klistra" från dina egna inlägg och ställa frågor till dig.
En efter en, en efter en, en efter en.........

Någonstans inne i dig måste du veta att man kan inte bara förneka, förneka, förneka och skylla på andra, skylla på andra, skylla på andra och inte ansvar, inte ta ansvar, inte ta ansvar.

Vi som känner dig, är inte det minsta förvånade över ditt agerande, men det gör inte ditt handlande mindre avskyvärt.

Som sagt, frågorna kommer!

madeleine karlin:
Hej "annan gäst"

Vi skall i detta forum försöka föra debatten på ett sådant sätt att personangrepp inte sker om alla försöker med detta så tror jag också fortsättningsvis skall kunna ha ett gott debattklimat.

madeleine karlin

Anonymous:
Detta gäller även Jan-Olof i sådana fall. Är inte det personangreppe han har kommit med i sina tidigare inlägg. Har du läst hur han skriver om sina barn och när dessa kommer med inlägg där de säger att allt Jan-Olof skriver är lögn och hävdar att barnen är hjärntvättade, är inte det personangrepp? Den historia Jan-Olof diktat ihop är något som NKMR borde ta sig en närmare titt på och undersöka lite bättre. Det är skam och bedrövelse att man får skriva sådant som han har gjort när det inte ens finns några belägg för det!!

desiderate:
Jag vet att många barn (och föräldrar) far illa, på många olika sätt. Men det som märks mycket tydligt när man läser inläggen här, är att många av de föräldrar som fått sina barn omhändertagna "helt utan anledning" tyvärr inte har någon insikt i var problemen egentligen ligger.
     Att till exempel skriva brev till rätten och hävda att barnen mår dåligt och samtidigt nämna att "det finns misstankar om att mamman är lesbisk" talar ju ett tydligt språk: vad har det med saken att göra? Att sedan låtsas som att man har blivit häktad och fått tre års villkorlig dom med ett års övervakning bara för att man sagt till en myndighetsperson att "så får man inte göra med barn, det kan straffa sig" är det väl ändå ingen som tror på, annat än författaren själv.

Om ens barn själv begär - i vuxen ålder - att få bli adopterad av sina fosterhemsföräldrar, känner man då ingen glädje i att ens barn har haft det bra under placeringen och uppenbarligen har bra kontakt med fosterhemsföräldrarna? Varför har barnen inget intresse av att träffa den biologiska föräldern? För att "sociala" har hjärntvättat barnet? Skulle inte tro det! Det tyder snarare på att det ligger en viss sanning i sociala myndigheternas antaganden.

Det är det mest tragiska, att så många vägrar att inse att de själva är orsaken till att barnen omhändertagits, och därmed förstör för de föräldrar som verkligen har fått sina barn omhändertagna på grundlösa antaganden - därför att rätten inte orkar bemöda sig om att skilja ut de insiktslösa mot de rättslösa.

desiderate:
Att sedan jämföra det så kallade "Stockholmssyndromet" med fosterhemsvård, det säger ju rätt mycket om personens verklighetsuppfattning.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion