Författare Ämne: Nancy Schaefer: Till Minne  (läst 2755 gćnger)

Ruby Harrold-Claesson

 • Global Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Antal inlägg: 690
 • Karma: 1
  • Visa profil
Nancy Schaefer: Till Minne
« skrivet: 02 april 2010, 11:28:36 AM »
Till Minne av Nancy Schaefer

PÄ styrelsens och medlemmarnas i NKMR vÀgnar vill jag uttrycka vÄr djupaste medkÀnsla till Nancy Schaefers & Bruce Schaefers barn och barnbarn för den förtida förlust av era Àlskade förÀldrar och far- och morförÀldrar.

Dessa vÄra kondoleanser med anledning av mordet pÄ Nancy Schaefer i lika hög grad riktar sig till Eagle Forum och de andra organisationer som hon grundade och var ordförande för, till folket i delstaten Georgia och till Förenta Staterna. Ni har förlorat en aktivist som hyste en stark tro pÄ den amerikanska konstitutionen, rÀttssÀkerhet och skyddet av de grundlÀggande mÀnskliga rÀttigheterna för barn och deras familjer.

Nancy Schaefers granskning av "Child Protective Services" ledde henne att skriva en svidande rapport om "The corrupt business of Child Protective Services" (SocialtjÀnstens korrumperade verksamhet) i november 2007. Hennes anförande, "Nancy Schaefer on CPS", pÄ The Eagle Forum kongressen i september 2008, har gjort henne odödlig.

Nancy Schaefers död Àr inte bara en stor förlust för hennes familj, hennes nÀra och kÀra, staten Georgia och USA, men Àven för oss hÀr i de nordiska lÀnderna, dÀr barn och deras familjer lider under de sociala myndigheternas och förvaltningsdomstolarnas rÀttsövergrepp. Nancy Schaefer var en personlig vÀn till mig och NKMR sedan 2008. Vi talade ofta i telefon eller skickade uppmuntrande e-mails till varandra. Nancy Schaefer och jag trÀffades för första gÄngen i augusti 2009 pÄ "World Congress of Families V" i Amsterdam i NederlÀnderna, och vi var oskiljaktiga under de fyra dagarna vi var dÀr. Nancy Schaefer höll ett tal under "parlamentarikernas session" som chockade parlamentariker och ministrar frÄn de olika regeringar som deltog i WCF V.

Nancy Schaefer samlade in information om barn, deras förÀldrar och familjer som befinner sig i chocktillstÄnd och blivit förstörda och hon publicerade informationen. Under Ären vi har kÀnt varandra har Nancy Schaefer skickat otaliga artiklar och annan information till NKMR om missförhÄllandena i USA, dÀr statliga organ tvÄngsomhÀndertar barn frÄn deras kÀrleksfulla förÀldrarnas omsorg och placerar dem i ofta olÀmpliga fosterhem bland totala frÀmlingar, som tar barnen för pengarna.

NKMR kÀnner igen dessa problem eftersom situationen Àr densamma för tusentals barn och familjer hÀr i de nordiska lÀnderna.

Nancy Schaefer var en av talarna vid NKMR:s symposium den 22 augusti 2009. Vi lyckades inte fÄ ihop tillrÀckligt med pengar för att transportera henne över Atlanten, och hon ju hade varit i Amsterdam bara tvÄ veckor tidigare, sÄ NKMR:s tekniker och hennes son, Edvard Schaefer, samarbetade och hon kunde leverera sitt anförande och svara pÄ frÄgor i Göteborg, frÄn sitt kontor i Georgia. Det var en mycket upplyftande erfarenhet som vi som deltog i NKMR:s symposium den 22 augusti 2009 lÀnge kommer att minnas.

Min senaste kontakt med Nancy Schaefer var hennes e-mail den 16 mars 2010, dÀr hon informerade mig:
"Ruby, jag har avgÄtt som ordförande för Eagle Forum i Georgia. Jag kommer att fortsÀtta att vara Nationell ordförande för förÀldrarnas rÀttigheter. Vi kommer att filma en dokumentÀr om förÀldrar, mor- och farförÀldrar, ensamstÄende mammor och ensamstÄende pappor som alla Àr offer för systemet, nu under helgen. Jag kommer att hÄlla er uppdaterade. Var stark. Vi fÄr inte ge upp. Jag tror av hela mitt hjÀrta att vÄr Skapare Gud vill att detta ska avslöjas och avvecklas. MÄ han vÀlsigna dig och ditt arbete! Jag kÀmpar pÄ, NS"

Jag fick ett e-postmeddelande som lydde "Nancy Schaefer mördad" pÄ lördag kvÀll den 27 mars 2010. I nyheterna pÄ Internet hÀvdades att hon hade blivit mördad av sin man och att han hade begÄtt sjÀlvmord i enlighet med en dödspakt och att utredningen koncentrerades till detta scenario. Jag reagerade pÄ att utredningen inte var förutsÀttningslös, eftersom jag visste genast att Nancy & Bruce Schaefer aldrig skulle svika sina fem barn och 13 barnbarn pÄ ett sÄdant sÀtt.

KÀra Nancy, din röst för barnen i Georgia, USA och de nordiska lÀnderna Àr nu tyst, men ditt exempel att stÄ upp för att skydda barns och deras förÀldrars och familjers grundlÀggande mÀnskliga rÀttigheter och frihet frÄn förtryck av statliga organ kommer att leva kvar i vÄrt minne.

Jag saknar dig, Nancy. De som mördade er bÄda kommer sÄ smÄningom att stÀllas inför rÀtta.

Vila i frid Nancy & Bruce

VĂ€nnen

Ruby

Se Àven Till Minne av Nancy Schaefer
« Senast ändrad: 03 april 2010, 00:02:20 AM av Ruby Harrold-Claesson »

AS76

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 106
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Nancy Schaefer: Till Minne
« Svar #1 skrivet: 02 april 2010, 19:23:58 PM »
Det verkar bra skumt att hon blir mördad just som hon tar tag i att filma en dokumentÀr om systemets offer. Trist att förlora henne. Hon verkar dock hÄllas i liv rÀtt bra pÄ konspirationswebbplatser, pÄ infowars.com ter de sig rÀtt övertygade om att hon blev lönnmördad.