Frfattare mne: Barnamord av läkare.  (lst 3717 gnger)

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Barnamord av läkare.
« skrivet: 05 mars 2010, 07:20:06 AM »
 Läkarna tog lilla Malins liv genom aktiv dödshjälp trots svensk lag

Insamlingen har 60 Underskrifter!

Idag tog läkarna Malins liv, utan föräldrarnas godkännande. Detta trots att flickan har blivit mycket bättre. Föräldrarna berättade själva att flickan har börjat följa de med blicken som vilken normal 3 månaders baby som helst, hon kunde andas själv...men ännu inte svälja.

Aktiv dödshjälp är förbjudet enligt lag i Sverige men än en gång kan vi höra att lagar inte följs av de som tror sig stå över dem. Även sk barmhärtighetsmord är strängt förbjudet enligt lag i vårt land.

Föräldrarna gjorde allt i sin makt för att försöka förhindra detta mord på den ca 3 månader gammla flickan. Inte ens när föräldrarna ville ta in en sk. second opinion gav läkarna dem denna chans. De har bett om tid att få en utländsk expert att ta ställning, men läkarna gav dem inte tiden som behövdes för att kunna översätta journaler. Bekantar, okända och föräldrar försökte allt genom påtryckningar, anmälningar och många samtal men Tingsrätten och Ansvarsnämnden hade enligt dem själva ingen rätt att ingripa. Och då föräldrarna gick till Tingsrätten för att försöka få inhibition visade det sig ganska snart att tingsrätten inte hade någon auktoritet över läkarna. Åklagare kunde inget heller göra och inte ens när föräldrarna anmälde läkarna för planerat dråp hjälpte någon till att rädda Malin. INGEN GJORDE NÅGONTING, läkarens beslut stod över lagen!

Med andra ord, om ditt barn blir allvarligt sjukt, ge dig i akt på att dina föräldrarättigheter försvinner ut genom fönstret och det finns ingen som kan göra något åt det.


Enligt tillförlitlig källa hade Föräldrarna efter mycket om och men blivit lovade att få en utländsk second opinion, något de skulle lägga upp en plan på för idag den 24 februari 2010 kl 09.00. Men när föräldrarna kom till Lunds sjukhus idag den 24 februari 2010 kl 08.00 hade läkarna påbörjat processen om aktiv dödshjälp. Trots att föräldrarna hade ordnat med en läkare från Tyskland som hade gått med på att granska Malins fall och ge ett utlåtande och även en översättare som skulle översätta utlåtandet och journalanteckningarna höll läkarna inte sitt ord utan påbörjade mordet på Malin utan att informera föräldrarna om detta. Föräldrarna försökte förmå läkarna att sätta tillbaka näringen men dessa vägrade. Nu är Malin död, mördad av dem som ska värna om hennes liv.

Skriv på denna namninsamling. Den är till för att visa att INGEN, inte ens läkare, får eller kan sätta sig över lagen och inte en förälders önskan om liv till sitt barn. Denna namninsamling är till för att hedra Malins korta liv och hennes föräldrars kamp i en situation som de inte ens skulle behöva utkämpa.

Malin, en flicka på 3 månader som sjukvården valde att inte ge en chans. Där läkarna tog lagen i sina egna händer.

Denna namninsamling kommer att sändas till Lunds egna chefsläkare Eva Ranklev,
Göran Hägglund och sjukvårdens egna Gransknings organ.

Läs mer om Malin:
http://www.expressen.se/1.1891109

http://www.namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=4323&fnvisa=namn
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna

Mats Larsson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlgg: 56
 • Karma: 0
 • Lightworkers Calling http://www.youtube.com/watch
  • Visa profil
SV: Barnamord av läkare.
« Svar #1 skrivet: 23 april 2010, 17:56:48 PM »
Går det att följa det juridiska efterspelet i detta ärendet.