Författare Ämne: Den Svenska modellen  (läst 59077 gćnger)

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #60 skrivet: 26 september 2009, 10:58:56 AM »

Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (har bara en struktur)


.

Tortyren i folkhemmet #5
Pulsgeneratorer, teknik (#2)-----
Hört: Jag har inget mot övervakning och kontroll eftersom jag sjÀlv Àr laglydig.
Sanning: I Sverige terroriseras utpekade mĂ€nniskor av sociala och politiska skĂ€l, nĂ€stan alltid dolt bakom pĂ„stĂ„enden om sjukdom o.dyl.  "RĂ€ttshaverist" eller "paranoja" Ă€r ord för att dölja och vem som helst kan drabbas.
-----


__  Om oliktĂ€nkande (Ref föregĂ„ende "Extra")
SÀrskilt personer som pÄstÄs oliktÀnkande eller obekvÀma rÄkar ut för förföljelser och terror i Sverige. I vÀnsterdiktaturer brukar högerfolk fÀngslas och i högerregimer omvÀnt. I Sverige förföljs sÀrskilt intellektuella personer med rÀttspatos, rÀttstÀnkande och allmÀnt antifascistisk och filosofisk, samhÀllskritisk hÄllning. I Sverige finns inga politiska fÄngar, hÀr etiketteras de politiskt obekvÀma som "sjuka" och man kan pÄ sÄ sÀtt dölja de politiska "fÄngarna" hÀr. Dessutom krÀver det Svenska etablissemanget tystand, acceptans och lojalitet. I Sverige Àr alla undersÄtar, men med röstrÀtt. De viktigaste besluten tas dock utanför riksdagen sÄ dÀr har du inget ord ÀndÄ.

För att dölja smygfascismen utpekar anstiftarnas nĂ€tverk dessa personer alltid med sjukdom, farlighet eller allvarliga avvikelser. Om offret dĂ„ gĂ„r ut med detta offentligt, dĂ„ anser alltsĂ„ etablissemangets nĂ€tverk att de mĂ„ste bevisa sin tes att "offret" Ă€r sjuk. Det som dĂ„ hĂ€nder Ă€r att man stegrar terrorn till det yttersta som de vĂ„gar och tror de kan, inklusive maktkorruption bevisa vara lagligt. Man kan i neutralt perspektiv sĂ€ga att etablissemanget anvĂ€nder riktiga rövarmetoder för att komma Ă„t sitt offer. Etablissemangets mĂ„l, Ă€r som i mitt fall att framdriva minsta chans till ett tvĂ„ngsomhĂ€ndertagande, polisingripande eller dylikt. Detta pĂ„gĂ„r tills dess att Ă€rendet avslutas, den ena vĂ€gen eller den andra. Om offret ens tillfĂ€lligt bryter samman, fĂ„r vredesutbrott,  psykos eller liknande sĂ„ kommer anstiftarna att passa pĂ„ att tvĂ„ngsomhĂ€nderta offret för tvĂ„ngtsvĂ„rd inklusive mer, som i Anna Odells fall, med tvĂ„ng, fastlĂ„sning och tunga, minnesreducerande och identitetstonande droger och möjligt ocksĂ„ ECT. 


__ Medicin eller kvacksalveri!?
Sedan lÀnge anvÀnds en metod inom psykiatrin som kallas ECT [Electro Convulsive Treatment] (Sök Google). Den gÄr ut pÄ att man skickar elektriska pulser genom hjÀrnan. I gammaldags sann "fÀltskÀranda" anvÀndes en del metoder, som ECT trots att man egentligen vet vÀldigt lite om vad som hÀnder med hjÀrnan. Min personliga uppfattning Àr att den helt enkelt dödar hjÀrnceller och pÄ sÄ vis slumpmÀssigt avbryter en viss andel av offret /patientens kÀnslor, tankar, funderingar etc. och pÄ sÄ vis lÀttar pÄ personens "tanke-tryck" eller förstör viktiga tankegÄngar. Positivt eller negativt kan vara smaksak, allt efter situation men metoden Àr enligt min uppfattning pÄ ren fÀltskÀr-nivÄ. Vissa forskare anger mycket avancerade förklaringar, men flera av dessa tycks inte logiskt sammanfalla med metodens praktiska genomförande. Numer har Àven kommit en ny metod som, om jag förstÄtt rÀtt bygger pÄ liknande som pulsgeneratorerna, dvs att man skickar electro-magnetiska vÄgor genom hjÀrnan och pÄstÄr att det ger effekter. Jo, jo TMS, Transkraniell Magnetstimulering (Se internet). PoÀngen hÀr Àr förstÄs att det finns vissa likartade drag mellan terrorangreppen med pulsgeneratorer och den nya behandlingen TMS. SÀkerligen finns alltsÄ ett stort intresse att fÄ magnetisk vÄgbehandling klassad som seriös medicin. De flesta vet ju vilken fantastisk (och grym) medicin som frodades i t.ex 3'e riket. Hur som helst, om man skulle ge psykiatriker en skeppslast utbrÀnt kÀrnbrÀnsle skulle det inte dröja lÀnge förrÀn de pÄstod att Àven det kunde anvÀndas för att "bota psykoser och depressioner" samt neutralisera utpekade obekvÀma, politiskt oliktÀnkande och tandvÀrk. Psykiatrin, trots att den har polisiÀr makt tycks ungefÀr lika seriös som modern tandkrÀmsreklam.


__ "Borren", terror mot minne och tanke
En extremt otÀck teknik Àr den som jag kallar "borren". Det Àr en vÄgrörelse frÄn pulsgeneratorer som medger mycket hög effekt och formar en attack-yta mot offret som Àr cirka 15-22 cm i diameter, dvs avpassat för att angrippa skallen och hjÀrnan. Vibrationskanalen som jag kallar "borren" Àr inte en ren vibration utan en vibrationskanal som kÀnns som en "borrkrona" i stil med sÄdana som man borrar i berg med men förstÄs dÄ osynlig och en vÄgrörelse. PoÀngen Àr att den inte vibrerar enbart utan tycks rotera och har flera aktiva angreppspunkter. PoÀngen, syftet Àr troligen att vÄgkanalen "borren" fÄr flera smÄ konsentrerade angreppspunkter med extra hög amplitud (effekt). I de flesta sammanhang Àr det ju sÄ att en kortvarig hög belastning Àr extremt mycket farligare Àn en lÄg nivÄ under lÄng tid.

Infravibrationskanalen "borren" Àr verkligen ruskig och den anvÀnds vanligen bara i omgÄngar pÄ cirka 5-~30 minuter enligt vad jag kunnat verifiera. Troligen beror det pÄ att effekten Àr hög och skedeeffekten pÄ hjÀrnan sÄ hög att det rÀcker med omkring 10 minuter för att Ästadkomma den avsedda skadan. Skulle vÄgkanalen "borren" anvÀndas lÀnge, dÄ Àr det sannolikt sÄ att offret skulle ta bevisbar skada, Àven iakttagbar för omgivningen och dÀför utgöra uppenbart bevis för denna terror som till varje pris ska hemlighÄllas. Vibrationskanalen borren Àr ocksÄ sÄ skrÀmmande och vidrig att den sannolikt skulle sÀtta skrÀck och vredesutbott av de mest balanserade. Vibrationskanal-typen borren Àr sÄ vidrig att man instinktivt kÀnner att den verkligen Àr direkt akut farlig att exponeras för.

Ägg exploderar i mikron. NĂ€r hjĂ€rnan utsĂ€tts för intensiva och höga vibrationskanaler fungerar mĂ€nniskans skalle ungefĂ€r som ett Ă€gg. Skallbenet utgör skal och vĂ„gorna tenderar att reflekteras frĂ„n skallbenets insida mot hjĂ€rnans centrum. NĂ€r man utsatts för höga effekter, sĂ€rskilt dĂ„ med infravibrationskanaler av typ borren sĂ„ uppstĂ„r bĂ„de illamĂ„ende men ocksĂ„ smĂ€rta, ömhet pĂ„ huden pĂ„ huvudets utsida. Det Ă€r smĂ€rta frĂ„n huden som definitivt avslöjar och bevisar att det inte Ă€r migrĂ€n eller annan inifrĂ„n kommande huvudvĂ€rk utan yttre vĂ„ld.


__ Omedveten smÀrta eller akut skada?
Personer kan utsĂ€ttas för detta utan att egentligen vara medvetna om det. Men, i de fallen kommer illamĂ„endet ofta ut pĂ„ annat sĂ€tt. Ofta dĂ„ som psykisk obalans eller t.o.m psykiska skador liknande sjukdom. Notera dĂ„ att psykisk skada inom Svensk vĂ„rd ofta benĂ€mns som sjukdom vilket gör att orsakerna bakom olika tillstĂ„nd i princip aldrig diskuteras öppet i Sverige. Offentligt vĂ€grar man skilja mellan skada och sjukdom inom det mentala omrĂ„det. I de fall offret vet om pulsgenerator-terror mot dem har ocksĂ„ pulsgeneratorerna den effekten att de bidrar till en stark förföljelse-hets effekt. Bakom pulsgeneratorn finns en eller flera personer, ett smygfascistiskt amatör-SATSI som nĂ„r fram med ett budskap som sĂ€ger: " - Vi ser dig, vi vet vad du gör hela tiden!" Pulsgeneratorerna kan ju bĂ„de anvĂ€ndas som skanrar och terrorvapen.  Den nĂ„gorlunda medvetne inser att de som utsĂ€tts för detta utsĂ€tts 100, kanske 1000-fallt vĂ€rre Ă€n vad t.ex den omdiskuterade FRA-lagen avser.

FrÀmst Àr dessa metoder terroriserande och enbart vissa av dem gör direkt ont. Men, pÄ grund av lÄngvarig bearbetning mot mage, huvud, Àndtarm etc uppstÄr förstÄs irritation, frustration, Ängest med mera. Som vanligt av sÄdana psykiska besvÀr sprids dessa ocksÄ ofta till kroppen som kroppslig sjukdom. Av de nÀmnda metoderna kan man fÄ enklare eller allvarliga tillstÄnd som t.ex diaré, magsÄr, katarrliknande tillstÄnd eller t.o.m (möjligen) stroke /hjÀrtinfarkt. Under lÀngre perioder kan Àven spÀnningar av pulsgenerator föranleda nedslitna tÀnder (tandgnissel nattetid), diskbrock, nedsatt rörlighet i rygg mm.


__ Vibrationerna
Notera att att samtliga de nÀmnda vÄgtyperna, vÄgvibrationerna och vilket namn som för tillfÀllet passar bÀst Àr tysta, de hörs inte. Infraljudet som alltsÄ Àr ett ljud, det hörs inte heller eftersom infraljud just avser ljud under ~22 Hertz som vi mÀnniskor inte kan höra. Nu bygger de allra flesta vibrationsvarianterna pÄ lÄgfrekventa vibrationer, det vill sÀga omkring 3 - 20 Hz (svÀngningar per sekund).

SĂ„ varför detta babbel om "ljud" och vad som hörs och inte? Första skĂ€let Ă€r att tidiga pulsgeneratorer arbetade med infraljud genom kompressorteknik och luftpulser, alltsĂ„ inte alls traditionella högtalare. VĂ„gor, vĂ„gkanaler o.s.v som alltsĂ„ Ă€r designade för att sĂ€nda en vibration mot offret (eller föremĂ„l) har alltsĂ„ dĂ„ en vibration med frekvenser nĂ€ra det hörbara. Det som hĂ€nder Ă€r vĂ€l, antar jag det som hĂ€nder i samband med de allra flesta typer av maskiner, dvs att frekvenser fĂ„r resonansfrekvenser pĂ„ olika multipplar. En 16Hz svĂ€ngning har t.ex multipplarna nedĂ„t 16/2=8hz och uppĂ„t 16x2=32 Hz. Om denna resonansfrekvensen med hög multippel uppstĂ„r i ett föremĂ„l eller luftpaket omkring vibrationskanalen, ja dĂ„ kommer vĂ„gkanalen fortfarande inte att höras, men resonansen av den som uppstĂ„r i den nĂ€rliggande föremĂ„lt, DET HÖRS!

VÄgkanaler som anvÀnds pÄ lÀtt nivÄ som trakasseri eller högre terroreffekter kan formas med mÄnga olika egenskaper. HÀr nÄgra:

# konstant frekvens, typ ton.
# kaotisk frekvens, typ buller
# ton med buller
# vÄgorna kan vara divergenta och skapa "otÀck vibrerande atmosfÀr"
# kan vara konvergenta till trÀffyta med hög energi eller rena "stick" pÄ nÄgon millimeter.
# vassa som kÀnns tydligt
# mjukare som uppfattas av mer "elektrisk karaktÀr"
# modulerade (frekvens?) som bearbetar ytor
# modulerade (frekvens?) som trÀnger in eller igenom vatten /kropp etc.


__ Maskinen för hjÀrntvÀtt
Saken Àr förstÄs den att ingen hittills kan hjÀrntvÀttas med en maskin. Pulsgeneratorernas roll, liksom LIDA-maskinen (se internet) Àr just för repression och enkelt uttryckt "avtrubbning" av offret pÄ olika vis.

NÀr jag först sÄg bild pÄ den dÀr LIDA-maskinen pÄ internet sÄ tÀnkte jag det var ett skÀmt. Men, allt eftersom jag lÀrt mer om mekanismerna bakom hjÀrntvÀtt inser jag att relativt konstiga makapÀrer kan bidra till hjÀrntvÀtten t.ex pÄ att de helt enkelt Àr "jobbiga" för offret. Antagligen kan rent buller ocksÄ anvÀndas. Möjligen kan t.ex utvald musik, ljud, kanske buller etc. under sömn ocksÄ pÄverka pÄ liknande vis som de modernare pulsgeneratorerna. De sistnÀmnda pÄverkar offret pÄ en rad vis: Tröttande, sömn blir medvetslöshet, drömsömn hindras, nÀrminne försvÄras och pulsgeneratorerna ger offret framför allt en kÀnsla av att vara kontrollerad av anstiftarna och riskerar pÄ sÄ vis att brytas ned frÄn sjÀlvstÀndig person till en lydig zombie.

Sedan Àr det meningen att offret tillsammans med andra mÀnniskor ska skapa ett "nytt liv" och nya Äsikter tillsammans med de "nya vÀnnerna". Baserat pÄ hot, repression och terrorliknande omstÀndigheter ska trÀnga bort de kunskaper /erfarenheter som anstiftarna vill "tvÀtta" vilket ska underlÀttas av maskinernas avtrubbning, sömnmanipulation mm.

OmstÀndigheter som försvÄrar hjÀrntvÀtt-processen:
# avser lÄng tid
# associerar till flera olika kunskaper och ÀmnesomrÄden
# associerar till viktiga livshÀndelser
# associerar till tider, platser eller resmÄl
# kunskapen, minnena etc. krÀvs för t.ex yrke
# personer /vÀnner /slÀkt som offret kÀnt lÀnge associeras till minnet
# hÀndelser, personer mm finns pÄ fotografier, album, video
# föremÄl, Àgodelar införskaffade pÄ grund av omstÀndigheterna
# ny livsfas hindras
# andra hÀndelser, nyheter, skandaler associeras till egna minnen

Tillsammans med nya "lyckliga vĂ€nner" (var nu de finns) Ă€r det meningen att offret samtidigt ska hotas, straffas och lockas att gĂ„ in i ett nytt liv med nya Ă„sikter och glömda minnen. Det betyder ocksĂ„ att den som sjĂ€lv vill jobba sig igenom minnen och negativa erfarenheter, som "etablissemanget vill hindra" de mĂ„ste sjĂ€lva ta kontroll och sparka ut anstiftarnas arrangerade sociala kanaler och sjĂ€lv försöka stĂ„ emot repressionen och sjĂ€lv skapa sin nya tillvaro trots hot, trakasserier och repression. Att gĂ„ mot etablissemangets arrangemang kan förorsaka stegrad terror, förnyade förföljelser och mer aggressiva hot. Den som vill ha ett eget liv har dock inget annat val. Eller som Mel Gibson ropar i filmen "Braveheart": 

   - FREEEEDOOOOOOM!

Det viktiga hÀr Àr egentligen inte i sÄ hög grad tekniken. Den finns och den kan tillverkas. Det allra mest avgörande Àr hur man kan störa, bearbeta, trötta ut o.s.v hjÀrnan hos en person för att han /hon inte ska kunna stÄ emot den information som anstiftarna vill forcera in och den som de vill "ta bort".

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.

.

------------------------
LÀs om Àrendet med över 80.000 lÀsningar (juni 2009). LÀs du ocksÄ!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemojuni2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #61 skrivet: 04 oktober 2009, 10:05:50 AM »
.
Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (har bara en struktur)

.

Tortyren i folkhemmet #6

Pulsgeneratorer, teknik (#3)-------
Jag trodde lÀnge att denna smygfascistiska elit sjÀlva ansÄg att detta var för samhÀllet. Jag blir dock mer och mer övertygad om att detta Àr ett rent fascistisk-maffiost system som endast Àr till för att bevara den smygfascistiska elitens maktposition.
--------


__ Elallergi Àr en teknisk manipulation
Det finns en sÀrskilt finurlig metodik för att simulera och lura offer att tro de har nÄgon sorts "elallergi"... som nog egentligen inte finns. Tekniken bygger pÄ att pulsgeneratorns vÄgkanaler skannar t.ex en lÀgenhet. NÀr Àgaren startar exempelvis en mikrovÄgsugn kopplar pulsgeneratorn omedelbart om frÄn den skannande vÄgkanalen till en vibrerande eller motsvarande vibrationsvÄg. Den vibrerande vÄgkanalen sÀnds mot mikrovÄgsugnen sÄ att vÄgen reflekteras i ugnen och gÄr mot den plats dÀr offret vistas. Den kan alternativt sÀndas direkt mot offret. OmstÀllningen Àr blixtsnabb och nÄgon fördröjning kan inte iakttas. Offret kommer alltsÄ att uppleva en stark negativ kÀnsla, t.ex av vÄgkanalen som inriktas mot mage och som startas millisekunder efter det att mikrovÄgsugnen har startats. VÄgvibrationen som startas dÄ mikrovÄgsugnen eller annan hushÄlls apparat startas kan dessutom ges liknande karaktÀr frÄn den aktuella hushÄlls apparaten sÄ att t.ex vibrationsbuller fÄr samma karaktÀr som t.ex en mixers skakningar eller en flÀkts surrande. Med mikroprocessorteknik Àr detta inte alls svÄrt. Personer som tÀnker i tekniska termer inser antagligen att den vibrerande effekten inte alls kan komma av ugnen utan mÄste vara nÄgon annan komplikation. Den som dÀremot Àr negativa till teknik etc. kan alltsÄ chockad uttolka detta som helt skapat av ugnen medan den attackerande vÄgvibrationen frÄn pulsgeneratorn alltsÄ mÄngdubblar kÀnslan av ugnen, kanske 100 eller 1000 gÄnger.

Denna teknik kan alltsĂ„ anvĂ€ndas avseende i stort sett alla typer av maskinutrustning. Pulsgeneratorn kan Ă€ven aktiveras av att offret nĂ€rmar sig en viss punkt, t.ex nĂ€ra en telefon och dĂ„ pĂ„ brĂ„kdelen av en sekund omge offret med vĂ„gvibrationer sĂ„ att offret tror att det Ă€r mystiska kraftfĂ€lt som kommer frĂ„n telefonen. Pulsgeneratorer och vĂ„gvibrationer Ă€r mycket flexibel teknik och kan anvĂ€ndas som ett mekano som kan byggas och pusslas exakt för varje speciell uppgift. För dem som utsĂ€tts första gĂ„ngen upplevs antagligen vĂ„gornas vibrationer mycket otĂ€cka eller skrĂ€mmande och otekniska personer som inte alls inser sambanden förblir vettskrĂ€mda för all teknisk utrustning, trots att 99% av den otĂ€cka effekten kommer frĂ„n ett terrorvapen frĂ„n en helt annan plats, annan lĂ€genhet eller kanske frĂ„n ett annat hus... men helt obemĂ€rkt gĂ„r genom vĂ€ggar sĂ„ som dessa vĂ„gvibrationer gör (se tidigare referenser till ”ground penetrating radar” mm)


__ KÀnslighet och förtal
PoÀngen med vÄgvibrationerna Àr att de stÀndigt avser att i terrorliknande gruppförföljelser (electronical harassment samt gang stalking) ska trÀffa offret och offret endast. Eftersom tekniken bakom "elallergin" (och liknande terror) Àr hemlig avser man förtala offret med ord som: Inbillning, överkÀnslighet och eller paranoja (hittepÄsjukdomen). I sjÀlva verket Àr Àr alltsÄ, vilket beskrivits ovanför ibland vÄgvibrationerna mycket kraftiga och omkring (220V, 10A med verkningsgrad ~30-50%) ~= 800-1100Watt, kraftigt kÀnnbara och allt annat Àn inbillning. De Àr alltsÄ i de starka, riktade formerna direkt fysiskt skadliga och ger kroppsliga skador. SjÀlva poÀngen Àr förstÄs att offret, som i de "sociala avrÀttningarna" (tidigare i trÄden) ska vara socialt avskÀrmade och inte ha personer i sin nÀrhet som Àrligt kan verifiera terrorns kraft. Offret ska alltsÄ helt tro att fenomenet inte finns och Àr inbillat. Detta Àr en del i en extrem, aggressiv och synnerligen grym repressionsteknik vilken idag tyst accepteras av "eliten" pÄ liknande sÀtt som tvÄngssterliseringarna dels hyllades som nödvÀndiga men ocksÄ talades mycket tyst om under 1900-talet.

Den observante inser nu att det Àven finns ett starkt samband med den nya teknikens terror och den vÄg av mobbnings-TV, yviga förtalsmentalitet och utslagnings-tÀvlingar som fyller medierna sedan starten med TV-programmet Robinson. Denna aggressiva förtals-dimma fungerar alltsÄ som en sorts kuliss, en rökridÄ som ska fördunkla. Detta mobbnings-brus ska alltsÄ fungera som en dimma bakom vilken samhÀllet ska kunna höja den allmÀnna trakasseri-nivÄn, sÀrskilt dÄ av grov repression mot vissa utpekade. NÀr nÄgon slÄr larm om riktig terror, dÄ ska folk liksom hjÀrntvÀttas att tÀnka: "Jammen sÄnt, det rÄkar ju alla ut för..." men dÄ helt i avsaknad om insikten om att vissa utsÀtts för ren lite, lite t.ex vÄgvibrationer pÄ cirka ~20watt medan andra utsÀtts för 50 gÄnger högre och skadlig terror med +1000watt o.s.v..


__ Programmerade sekvenser
Ofta Àr pulsgenartorerna programerade sÄ att de attckera flera mÄl i en sorts prioritetsordning. HÀr följer 2 exempel.

mÄl 1. liggande, sovande offers huvud
mÄl 2. liggande, vaket offers mage (stress /obekvÀm kÀnsla)
mÄl 3. uppstiget offer... pulsgenerator "stÀnger av" elektriskt element.

mÄl 1. störa en radio (sÄ den tappar kanal och brusar)
mÄl 2. om vÄgstörningen blockeras attackeras nÀrmaste persons mage (stress /obekvÀm kÀnsla)
mÄl 3. personen gÄr ut. Pulsgenerator skannar /bevakar rummet.

En programmering kan vara sÄ att ett vaket offer alltsÄ pÄverkar pulsgeneratorn att attackera nÀrmaste vÀrmekÀlla i stÀllet. Om den varmaste vÀrmekÀllan Àr ett husvagnsbatteri kan plötsligt, vid omfattande terror flera, kanske uppemot 5 olika pulsgeneratorer plötsligt angripa detta redan varma /kraftigt vibrations-manipulerade batteri varvid vÀtska /batterisyra pÄverkas mycket snabbt bÄde av vÀrmen och av sjÀlva vibrationerna.
LÄNK!  http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=422342#poststop   
En explosion utlöses av frigjord vÀtgas. Detta kan intrÀffa bl.a pÄ grund av att de som programmerat pulsgenerator obetÀnkt glömt att fundera djupare omkring vad som hÀnder nÀr flera pulsgeneratorer samtidigt gÄr över i 2'a, 3'e eller kanske en 4'e styrfas samtidigt som det finns ett föremÄl, maskin eller liknande som befinner sig i en ovanlig, stressad situation.


__ Var finns pulsgeneratorer? (special och normal...)
Pulsgeneratorer finns numer i princip överallt. Dessa ska, i en sorts nazidarwinistisk anda höja den allmÀnna stressnivÄn hos mÀnniskor för att skapa en sorts konkurrens-tryck, men som Àr av "naturen" och inte mellan mÀnniskor. Samtidigt Àr det naturligtvis som sÄ att "eliten" naturligtvis inte riktar dessa terrormaskiner mot sig och sina egna, avskilda liv. Pulsgeneratorer finns alltsÄ i den vanliga stadsmiljön, men drivs dÄ pÄ sÄ lÄg nivÄ att spÀnda och stressade stadsbor inte ska lÀgga mÀrke till det utan uppfatta det som en naturlig del av tidens hets. KvÀllar och nÀtter kan dÄ, som tidigare nÀmnts pulsgeneratorer ocksÄ anvÀndas dels som en sorts stadens ekolod, för att bevaka platser, intrÄng i lokaler eller industritomter. Slutligen kan dessa allmÀnna utplacerade pulsgeneratorer anvÀndas för att fördriva t.ex hemlösa frÄn omrÄden dÀr man uppfattar t.ex inbrottsrisk eller liknande som sÀrskilt hög.

Hur exakt bevakning kan ske med pulsgenerator Ă€r oklart, men sannolikt tillĂ„ter tekniken idag att man i en folksamling t.ex kan urskilja just den person som man vet vĂ€ger cirka 74Kg och har en vĂ€nsterfot storlek 41 och högerfot storlek 41Âœ. Mycket möjligt kan offentligt utplacerade pulsgeneratorer t.o.m urskilja t.ex kroppslĂ€ngd, huvudets storlek relativt kroppslĂ€ngden, fotstorlekarna samt vikten och eventuellt ytterligare tillĂ€gg som lĂ„nga eller korta fingrar och ungefĂ€rligt midjemĂ„tt, Ă„tminstone i en mindre stad, med 95% sĂ€kerhet sĂ€ga att person X, som lĂ€mnade sitt hem för 30 minuter sedan, brukar besöka resturangen Valvet just nu gĂ„r mellan busshĂ„llplatsen och resturang Valvet. Uppriktigt sagt: Efter ett flertal Ă„rs studier av hur mĂ€nniskor behandlas och vilka metoder som anvĂ€nds i Sverige, var man kan konstatera pulsgenerator-aktiviteter i offentliga miljöer mm. skulle jag personligen bli förvĂ„nad om denna person-identifieringsfunktion inte finns inbyggd i det nuvarande bevakningssystemet. Naturligtvis finns Ă€ven mindre pulsgeneratorer samt mobila pulsgeneratorer för insatser mot sĂ€rskilt terroriserade och övervakade. Notera ocksĂ„ hur polis just de senaste Ă„ren kraftigt ökat sin effektivitet att söka och finna personer i skog och mark, pĂ„ flykt frĂ„n fĂ€ngelser och bankrĂ„n. SĂ€kerligen Ă€r pulsgeneratorer, olika former av vĂ„g-skanrar en bidragande orsak till detta.


__ "Vapensystemet"
Eliten, dvs de högsta ordensbröderna erbjuder ett vapen (system-korruption). Systemet innehĂ„ller en lĂ„ng rad mekanismer som huvudsakligen bestĂ„r utan personlig utbildning (kallas "utveckling"), kontakter och samarbetsformer.  Mellanbröder instruerar, leder och förmedlar kontakter. De lĂ€gre ordensmedlemmarna, inte de lĂ€gsta dock anvĂ€nder system-vapnen, de fysiska vapnen och kontakterna uppdelat i mĂ„nga olika steg.  PĂ„ sĂ„ vis ska ingen enskild kunna utpekas /fĂ€llas /straffas för de brott, trakasserier, straff eller terror som de genomför. Meningen Ă€r ocksĂ„ att de lĂ€gre "bröderna" ska kunna genomföra detta sjĂ€lva, men i de fall ordnarnas folk tappar kontrollen eller misslyckas tvingas ofta högre makthavare att gripa in för att skydda och hemlighĂ„lla nĂ€tverkens kriminella verksamheter. Detta har inte minst synts i skandalartade fall dĂ€r gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng mycket höga tjĂ€nstemĂ€n kunnat beslĂ„s med att ha agerat för att skaffa undan bevis eller t.ex obstruera processer sĂ„ att det ska se "naturligt" ut.

I sÄvÀl fallet Ulf (se SVT Uppdrag granskning) och fallet Tomas Quick figurerar riksÄklagare och i fallet Lars Tingström uppstod en mÀrklig sexaffÀr mellan Äklagare och Lars Tingströms fru. Systemet som helhet bygger alltsÄ pÄ att smÄbröderna ska kunna, i skydd av högre "höns" kunna bedriva egen terror mot personer de finner obekvÀma . Mellanbröderna ska delta genom att skydda och dölja medan de högsta ska ha gjort sin smygfascistiska "vÀrnplikt" och ska kunna leva i sus och dus med endast sÀllsynta inhopp för att skydda sina patriarkala klaner nedÄt.


--------------
Senaste vÄgtekniken har öppna tillÀmpningar (blandad kvalité):
http://en.wikipedia.org/wiki/Whole_body_imaging
http://www.theairlineblog.com/?p=593&cpage=1
http://en.wikipedia.org/wiki/Ground-penetrating_radar

Electronisk terror - teknik mm.
http://www.badexperiment.com/tag/x-ray/

Terrorteknik och "radiostyrning"
http://www.wanttoknow.info/voicesinheadelectronicharassment

Terrorteknik, bl.a med mikrovÄgsteknik
http://www.bugsweeps.com/info/electronic_harassment.html
http://www.raven1.net/uncom.htm

Effekter av electronisk terror
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon30a.htm
----------------


.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.

.
[/size]
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
SV: Den Svenska modellen
« Svar #62 skrivet: 05 oktober 2009, 07:53:38 AM »

Jag trodde lÀnge att denna smygfascistiska elit sjÀlva ansÄg att detta var för samhÀllet. Jag blir dock mer och mer övertygad om att detta Àr ett rent fascistisk-maffiost system som endast Àr till för att bevara den smygfascistiska elitens maktposition.

Det Àr nog bÀst att du börjar bevisa detta snart, innan folk totalt ledsnar. Exempelvis har du sett en pulsgenerator ? Har du nÄgra som helst bevis för att just DU blivit utsatt? Ertappat nÄgon, erkÀnnande, egna undersökningar ?

Sedan allt detta pseudovetenskapliga nonsens, med nivÄer, wattstyrkor, och olika tekniska begrepp du har hittat pÄ sjÀlv om en maskin du aldrig sett, gör bara att du snabbare Àn annars förpassas till filtren. Kan du inte sluta med de pseudovetenskapliga inslagen Ätminstone ? Eller Àr du gammal pulsgeneratormaskinist ?
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #63 skrivet: 11 oktober 2009, 12:36:36 PM »
.
Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (har bara en struktur)

.

Tortyren i folkhemmet #7
Konsekvenser av pulsgeneratorerna

.

------
Lars som nyligen genomgÄtt social avrÀttning sa, liggande i sin sÀng: " - Hörni grabbar (som just kommit in), tycker inte ni ocksÄ att det vibrerar vÀldigt konstigt hÀr!?" ...fast vibrationerna var förstÄs riktade, koncentrerade just till omrÄdet dÀr Lars hade huvudet.
Torstein sa: " - Du kan inte ligga hÀr i vibrationerna, begriper du inte att dom skakar ned dig till IQ fiskpinne!?"
NÄgon timme senare sa en ansvarig för vibrationsterrorn: " - Du Torstein, du fÄr inte ingripa i det hÀr! Du kommer att fÄ ett eget helvete pÄ grund av det hÀr!?". Torstein hade flera personer i sin omgivning som (mot reglerna) kunde tipsa honom om hur han skulle göra. En tid senare lÀmnade Torstein Sverige för en period av cirka 5 Är. Situationen för den som inte kan fÄ nÄgra regelbrytande tips Àr 10, kanske 100 gÄnger svÄrare sÄ orÀttvisan Àr enorm Àven i den hÀr aspekten.
------

.

__ HjÀrnskador av vibrationer
NÀr politiskt eller andra obekvÀma utsÀtts för vÄgvibrationer, av pulsgeneratorer mot huvudet sÄ sker ett antal saker.
# starka kraftfÀlt pÄverkar hjÀrnans minneshÄllning
# rytmisk skakning kan pÄ förÀndra sömn till nÀra medvetslöshet.
# drömsömn rubbas och hindrar nÀrminne, lÀrande och kognitiv bearbetning.
# vibration kan skada blodcikrkulation som resulterar i syrebrist, nÀringsbrist lokalt nedsatt immunförsvar. Det förorsakar cell och nervdöd.
# vibrationer kan skada nerver och hjÀrnceller pÄ liknande sÀtt maskinförare (förr) skadades av dÄlig arbetsmiljö.
# vibrationer kan skada fysiskt ungefÀr som boxare skadas, dvs mikroblödningar och mindre hjÀrnskakningar som föranleder omfattande cell och nervdöd.

Som bieffekter kan hörselorgan skadas, t.ex orsaka tinnitusliknande tillstĂ„nd. Även flimmerhĂ„r i bĂ„ggĂ„ngarna kan drabbas med skador pĂ„ balanssinnet som följd. Om sĂ€rskilda nervbanor drabbas sĂ€rskilt, vilket kan ske dĂ„ kan sĂ„vĂ€l syn, hörsel, lukt, smak och balans drabbas akut.

Sanningen om detta, som vissa ibland seriösa men naiva personer benÀmner "mobbning" Àr alltsÄ att sociala avrÀttningar kan anta synnerligen rÄa former. Men, till detta kommer ocksÄ att dessa otvetydigt nazistiska nÀtverk, för att tysta offer efterÄt, hot eller straffa offret med stegrad repressionsterror alltsÄ hÀr i dagens Sverige angriper sina offer med metoder som skadar eller utraderar minne, försÀmrar offrets intelligens och Àven kapacitet och pÄ sÄ sÀtt alltsÄ inte bara planlaggt förhindrar offentlig rÀttvisa utan dessutom fysiskt skadar offren sÄ att de inte ska kunna försvara sig.

Principerna bakom detta Ă€r synnerligen grymma. Det handlar inte om ett "hĂ„rt system" utan ett urskiljningslöst, trubbigt och fascistiskt system som helt saknar heder och totalt utraderar offrets rĂ€ttigheter samt grundlĂ€ggande demokratiska idĂ©er. Att systemet Ă€r bĂ„de ohederligt, starkt fascistiskt, med nationalistisk-liknande gruppdefinition samt demokratiraserande Ă€r uppenbart. Man kan dĂ€rför helt, utan tvekan klassificera det Svenska, bakom kulisserna okĂ€nda systemet som nazistiskt. I praktiken förlöjligar detta hela rĂ€ttsordningen  sĂ„ tillvida att nĂ„gra av samhĂ€llets hĂ„rdaste domar och grymmaste straff utdelas helt dolt, i lönndom och bakom massiva rökridĂ„er och lĂ„ngt bortom hederligt rĂ€ttstĂ€nkande. SĂ„vĂ€l grymheten, övergreppen, systemet samt rĂ€ttsotryggheten pĂ„minner pĂ„ ett slĂ„ende vis de i Sverige numer ökĂ€nda tvĂ„ngssteriliseringsprogrammen samt de tvĂ„ngslobotomeringar som dĂ„ beslutade och genomfördes stödda av samtliga riksdagspartierna...

-------
soldat 1: leder offren till omklÀdningsrummen
soldat 2: övervakar att offren klÀr av sig
soldat 3: leder offren in i gaskammaren
soldat 4: fyller tanken med gas
soldat 5, 6 och 7 vrider var sina kranar sÄ att gas fyller "duschrummen"

Blir de delaktiga, lydiga fotsoldaterna oskyldiga dĂ€rför att de kan hĂ€nvisa till sin lilla, "oskyldiga" del i det större brottet, i den större terrorn? Internationella konventioner Ă€r idag entydiga pĂ„ den hĂ€r punkten. Varje soldat Ă€r sjĂ€lv, helt ansvarig för det brott som han/hon deltar i. Överlydandes order Ă€r en förklaring, men ingen ursĂ€kt.
--------


__ Fascismen som ska döljas bakom aggressiv mobbnings-TV
Hur kÀnns dÄ infravibrationer? Det vanligaste Àr förstÄs olika former av vibrationer men vissa typer av vÄgrörelse-kanaler frÄn pulsgenerator tycks kunna föranleda muskelspel. VÄgkanalerna som kan formas kan Àven anvÀndas för att i snabb takt stickas pÄ olika stÀllen pÄ kroppen och pÄ sÄ vis kraftigt irritera offret. De vanliga vibrationerna kÀnns alltsÄ ungefÀr som att stÄ framför en stor disko-bas-högtalare. Det kÀnns alltsÄ bÄde mot huden, men ocksÄ rakt igenom hela kroppen.

Personer som utsÀtts för detta, men som inte helt förstÄr angreppen kan naturligtvis, helt logiskt drabbas av okontrollerade och obalanserade krisreaktioner. Lika sjÀlvklart kan en stor del av det som pÄstÄs vara knarknojor hos missbrukare (som ofta hÀvdas orsak för vrÀkning ur bostad) i sjÀlva verket helt vara initierat /utlöst av terror med pulsgeneratorer. PÄ lÄga effektnivÄer kan försiktiga trakasserier med dessa metoder ocksÄ sjÀlvklart uppfattas som nÄgon sorts el-allergi /elallergi (se f.g inlÀgg).

Allt detta Àr delar i en allt mer stegrande och öppen fascistisk hÄllning inom Sverige. Dels handlar det om en generellt ökad aggressivitet som lika sjÀlvklart MEST DRABBAR nedÄt i hierarkiernas, patriarkatets hackordning och betydligt mindre uppÄt i hierarkierna. Utslagnings och mobbnings-TV-program som Robinson, Riket, Idol och Grillad Àr program som dels ska höja angrepps-mentaliteten men ocksÄ fungera som del i att dölja och överskugga de riktigt aggressiva och allvarliga övergreppen mot utsatta i ett generellt starkt ökande anti-empatiskt utslagnings-klimat i landet.


__ Teknikterror mot teknik
Hemlösa som bor i t.ex husvagn (som jag sjĂ€lv) kan man dels stĂ€nga av elvĂ€rme för genom att störa endera effektreglering eller vattnets strömning. Om husvagnen vĂ€rms med gasol kan man lura vattenburen vĂ€rme-gasolkamin att koka vid lĂ„g temperatur och pĂ„ sĂ„ vis framkalla kraftiga Ă„ng-explosioner. Dessa gör att systemet kokar torrt, slangar kan slitas loss, vĂ€rmen kan inte cirkulera och cirkulationspump kan gĂ„ torr och haverera. Man kan se in i bostĂ€ders rum eller en husvagn för att studera om offret beter sig "naturligt" eller om det kan finnas okĂ€nda vittnen som tvingar anstiftarna avstĂ„ frĂ„n terror. Man kan alltsĂ„ i vissa fall först fĂ„ en person vrĂ€kt frĂ„n lĂ€genhet för att sedan, om denne bor i husvagn stĂ€nga av vĂ€rmen pĂ„ distans och pĂ„ sĂ„ vis framtvinga att t.o.m personer med pengar pĂ„ banken tvingas bo i vinterkyla utan vĂ€rme. Den som köper en husvagn rĂ€knar knappast aldrig med att vattenburen vĂ€rme via bĂ„de 220volt och gasol kan styras och terroriseras utifrĂ„n frĂ„n identifierbar riktning men ibland /ofta okĂ€nd plats. PĂ„ sĂ„ vis kan relativt vĂ€lbestĂ€llda personer optimistiskt planera husvagnsboende utan minsta tanke pĂ„ att anstiftarna sedan kan stĂ€nga av vĂ€rmen eller göra den omöjlig att anvĂ€nda.  Pulsgeneratorer kan Ă€ven modulera vĂ„gor som i vissa fall kan störa bilars tĂ€ndning och hindra start pĂ„ ett helt obegripligt sĂ€tt.

En konsekvens av att pulsgeneratorer tillfÀlligt eller dagligen med automatik-körning kan "blockera /hindra" teknik att fungera Àr att mÄnga lockas köpa reservdelar som sedan inte heller tycks fungera. Jag har sjÀlv sett hur t.ex husvagnstekniker, pÄ dylika webforum besvarat frÄgor helt lögnaktigt enbart för att delta i döljandet av att frÄgestÀllare beskrivit omstÀndigheter som omöjligen kan uppstÄ pÄ naturligt sÀtt.
_ Delar till bilens tĂ€ndning, husvagnens elvĂ€rme, gasolvĂ€rme, batteriladdare,  cirkulationspumpar och Ă€ven kylskĂ„psdetaljer kan bytas utan resultat eftersom det (det som avses hĂ€r) Ă€r pulsgeneratorer utifrĂ„n som stör funktionen. För den som Ă€r nĂ€ra utslagning kan det kĂ€nns extremt nedslĂ„ende att köpa dyra reservdelar som sedan inte heller fungerar pĂ„ grund av terroriserande pulsgeneratorer och kan ha tagit de sista slantarna att köpa... sĂ„ blev det det varken vĂ€rme eller kaffe den dagen och tomt i plĂ„nkan. SĂ„dan Ă€r Svensk terror.


__ Temperaturer och Spielbergfilmen...
Anstiftarna vill kontrollera temperaturen dÀr offret vistas. Inte heller detta Àr skitsnack och det Àr till och med sÄ att en person, ganska lömskt intervjuade mig om sov-temperaturer. Terroroperatörerna vill ju inte att offret ska vara medveten om, sÀrskilt dÄ de extrema nivÄerna av vÄgvibrationer, sÀrskilt dÄ av typen "borren" (tidigare inlÀgg). DÀrav vill man sÀtta in den nÀr offret sover sÄ djupt som möjligt. Detta har alltsÄ varit ett mönster sÄ tydligt att det sÀkerligen Àr sÄ att anstiftarna, pÄ nÄgot sÀtt anvÀnder vÀrme-sökning parallellt med pulsgeneratorns vÄg-skanningar (!!!). Alternativt Àr det sÄ att pulsgenerator genom extremt noggrann vÄgkontroll kan avlÀsa temperatur pÄ föremÄl som reflekterar vÄgorna.

En bekant nÀmnde en film, Minority Report (Spielberg, 2002) i ett speciellt sammanhang. F.ö. mycket sevÀrd film. I den filmen finns en sekvens dÀr huvudpersonen Tom Cruise gömmer sig frÄn förföljare. Förföljarna riktar dÄ en apparat som visar alla personer i huset pÄ en dataskÀrm. Cruise gömmer sig genom att hoppa ned i ett badkar med nedkylt isvatten. Förföljarna sÀger: "Kroppen förvann", dvs att han inte syntes i det avkylda vattnet. Den teknik som visas i denna sekvens av filmen beskriver antagligen exakt Ätminstone en del av det idag existerande kontroll och terrorsystemet.

I verkligheten har det ocksÄ visat sig vara just sÄ att vatten dÀmpar och hindrar pulsgeneratorns vÄgkanal. Vatten absorberar alltsÄ vÄgornas energi som i en mikrovÄgsugn. För att skannings och dopplertekniken ska fungera mÄste ju vÄgor reflekteras tillbaks till apparaten, vilket alltsÄ vatten bidrar till att hindra. SÀrskilt om temperaturerna Àr gynnsamma, dÄ kan inte anstiftarna se offret bakom vattnet. Om anstiftarna kan lokalisera offret bakom vattenmadrass, vattendunk eller PET-flaskor krÀvs emellertid cirka 5dm vatten för att skydda mot terror-vÄg-kanalens högsta effekter vid normala 10 amperes avsÀkring. Som de flesta vet Àr det vatten som bÀst tar upp vibrations-energin i mikrovÄgsugnen som alltsÄ har liknande vÄgteknik.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.

.


------------------------
LÀs om Àrendet med över 80.000 lÀsningar (juni 2009). LÀs du ocksÄ!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemojuni2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #64 skrivet: 17 oktober 2009, 09:52:23 AM »
.
Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (inget visningsval)

.

Tortyren i folkhemmet #8
Pulsgeneratorer, terror och metoder

Glöm inte skicka lÀnkar till alla Àkta demokrater och humanister!
.

------
Den nÀstan mytologiske chefen som byggde stora delar av amerikanska CIA, J. Edgar Hoover var enligt en dokumentÀr sÀnd i SVT, skottsk frimurare av 33'e graden (vid sin död), den högsta möjliga. Risk eller möjlighet, för vem?
-------

__ Infravibrationerna, petitess eller oformligt monster?
Slutligen finns en teknik som Àven Àr i princip obegripligt t.o.m för fysiker som saknar detaljkunskap just inom detta delomrÄdet. Det Àr att riktade pulsvibrationskanaler till och med delvis kan böjas runt hörn och formas. Flera olika varianter av angrepp har beskrivits ovanför med en sorts sjÀlvklarhet. Bakom denna sjÀlvklarhet döljer sig en lÄng rad av tekniska och fysikaliska avancerade tekniker som formar vÄgvibrationerna pÄ de mest varierande sÀtt.
Pulsgeneratorernas vĂ„gvibrationer kan, för att hĂ„lla sig till sjĂ€lva grundteknikerna sĂ€ndas som rundstrĂ„lning, fast riktad, liksom ”rundsĂ€nd i en viss sektor”. KĂ€nslan av detta har vissa likheter i den kĂ€nsla som ges av infravĂ€rme med skillnaden att vĂ„gvibrationerna inte vĂ€rmer utan mer psykar med sina vĂ„gvibrationer. En annan grundlĂ€ggande typ Ă€r dĂ„ vĂ„gorna sĂ€nds i kanaler. Exakt hur begriper jag inte, möjligen enkel till avancerad antennteknik. Kanalerna har den egenheten att de kan strĂ€cka sig lĂ„ngt med smĂ„ effektförluster. Vid 10-20 kilometer kan en vĂ„gkanal bestĂ„ till och med i kupĂ©rad terrĂ€ng, men dĂ„ med begrĂ€nsad effekt och lĂ€gre precision.

VĂ„gkanaler Ă€r nĂ„got som kan beskrivas som korv eller slangliknande kanaler. Inom kanalen studsar vĂ„gorna som alltsĂ„ hĂ„lls koncentrerade och inte alls avtar med tilltagande avstĂ„nd som vanlig "rundsĂ€ndning". RundsĂ€ndning, vanligt ljud och likande avtar ju med kvadraten pĂ„ avstĂ„ndet och mĂ€ts bl.a dĂ€rför i deciBell (dB). Vibrationskanalen kan formas mycket och pĂ„ en plats kan vara flera meter bred, i princip omĂ€rkbart stor och dĂ€rför utspridd och ”utspĂ€dd” och omöjlig att kĂ€nna /upptĂ€cka manuellt för att strax lĂ€ngre bort avsmalna (fortfarande samma energimĂ€ngd) och pĂ„ sĂ„ vis blir koncentrerad och mycket otrevlig eller direkt smĂ€rtsam. Man kan sĂ€ga att pulsgeneratorns korvliknande vĂ„g-kanal i viss mĂ„n  "ormar sig fram". Detta Ă€r ocksĂ„ skĂ€let till att infravibrationerna frĂ„n en pulsgenerator kan vara starka, smĂ€rtsamma och med ursprunglig hög effekt Ă€ven pĂ„ upp emot en mils avstĂ„nd. Vibrationskanalerna kan t.o.m formas till en spets som dĂ„ fĂ„r hög effekt och sticks. Ja, dessa moderna pulsgeneratorer har hög precision. Dessa kan stickas ordentligt och hĂ„ller det pĂ„ en hel dag, dĂ„ Ă€r det rejĂ€lt irriterande. SmĂ„ stickningar i rask takt pĂ„ en kroppsyta kan simulera klĂ„da, eksem eller kliande ylletröja. PĂ„ internet beskriver minst 1 websida att infravibrationskanaler "kan komma ur intet" vilket förstĂ„s Ă€r fel. Energi kan inte komma ur intet. VĂ„gkanalerna kan formas pĂ„ flera helt olika vis och pĂ„ sĂ„ vis förefalla som att de kommer ur "intet".

En centralt belÀgen pulsgenerator, Àven lÀngre bort under vissa omstÀndigheter (instÀllningar) kan utnyttja föremÄl som reflektorer. PÄ sÄ sÀtt kan en pulsgenerator justeras sÄ att den "söker offret" via reflexionspunkter. HÀr kan man jÀmföra med smÄ fiskebÄtar som ger liten radarreflektion och dÀrfrö riskerar att rammas av stora fartyg i dÄligt vÀder. De mindre bÄtarna anvÀnder dÀrför en radarreflektor som ofta ser ut som en fyrkantig lÄda med mÀrkligt diagonalstÀllda vÀggar (krysslagda) i storleken cirka 2dm i lÄdform. Olika vÄgor har nÄgot olika egenskaper och reflektorernas optimala material, form och vinklar kan dÀrför variera. Offret upplever vÀxlande reflexioner sÄ att det skulle finnas mÄnga pulsgeneratorer riktade mot denne eftersom vibrationerna vÀxelvis kan komma frÄn flera helt skilda riktningar. Reflektorerna kan vara helt vanliga föremÄl som ordnats pÄ lÀmpligt sÀtt. För reflektioner krÀvs egentligen ingenting speciellt mer Àn att det tycks vara en fördel för reflektionens kvalitet att det finns en hÄrd yta eller skiva med nÄgot dÀmpande material bakom (vadd, kvistar, vedpinnar mm). Eftersom vibrationskanalerna Àr mycket flexibla behövs inte nÄgon exakt injustering. Om föremÄlet reflekterar vibrations /vÄgkanalen sÄ Àr det sannolikt tillrÀckligt.

Hittills bevisade reflektorer:
# Gammaldags soptunna av stÄl fylld med ved
# Plastskiva stÀlld framför vedstapel
# StÄende betongrör 1 meter, fyllt med trÀlÄdor, pinnar och kvistar.
# PapplÄda fylld med dagstidningar
# Wellpappkartonger stÀllda innuti varandra
# Aluminiumstege lutad mot slÀnt med ljungblommor och mossa
# Balkar i underrede pÄ husvagn

PĂ„ detta sĂ€ttet kan alltsĂ„ en och samma (modern) pulsgenerator "anfalla" offret frĂ„n flera hĂ„ll. Inte samtidigt, men i rask takt och mycket förvillande. Takten i dessa reflektionsvĂ€xlingar kan i vissa lĂ€gen vara sĂ„ snabb att 1 pulsgenerator förefaller vara flera pĂ„ samma gĂ„ng. Offret kan uppleva detta som mĂ„nga pulsgeneratorer, en stark övermakt och i extrema fall tro att alla grannar deltar i terrorn t.o.m i ett villaomrĂ„de. Detta alltsĂ„ orsakat av en enda pulsgenerator i ett hus med smart ordnade reflektionspunkter pĂ„ den egna tomten. HĂ€r finns en oklarhet. I vissa andra situationer tycks det vara vinklar och bucklor som ger reflektioner.  Det kan ocksĂ„ vara sĂ„ att olika vĂ„gtyper, vĂ„gvarianter reflekteras bĂ€st av olika reflektortyper.

Reflektorerna anvÀnds troligen av flera skÀl:
# för att vÄgintensiteten (effekten) ska ökas inom ett begrÀnsat omrÄde
# för att medge att vibrationskanalerna ska ledas i annan riktning Àn frÄn sÀndaren.
# vÄgorna ska fÀrdas dÀr dÀmpningen Àr lÄg (t.ex undvika trÀd, klÀdgarderober eller vattentank)
# sÄ att offret inte ska kunna lokalisera sÀndarens position.

Det finns ocksĂ„ en film vars namn jag nu glömt som i en lĂ„ng scen visar just en sĂ„dan hĂ€r uppstĂ€llning. Eller Ă€r det möjligen en numer bortklippt sekvens frĂ„n filmen Minority Report? I denna sekvens som jag minns tydligt stĂ€ller rollkaraktĂ€ren, typ polis just upp en kraftenhet, reflektorer (not*) i en halvcirkel bakom kraftenheten och en handhĂ„llen styrannordning. Observera ocksĂ„ att jag, hösten 2008 rĂ„kade finna en, med denna filmsekvens nĂ€stan identisk handhĂ„llen apparat men vars syfte jag dĂ„ inte kopplade till detta sammanhanget. (apparaten skiljer sig helt frĂ„n Ă€ldre infraljud-puls-generator). Hade jag dĂ„ tĂ€nkt pĂ„ sambandet hade jag förstĂ„s beslagtagit den. NĂ„gon annan förklaring till apparatens syfte och funktion föreligger inte.  Apparaten, som var cirka 40 cm lĂ„ng och bestod av ett professionellt, industriellt tillverkat plasthölje med ingĂ„ende 220V sladd och stickpropp. Höljets kvalitĂ©t liknade moderna handmaskiner, borrmaskiner och dyl med industriell vattrad, högkvalitativ finnish. Formen var dock sĂ„dan att den inte gav nĂ„gra indikationer om vare sig yttre effektreglering, omkopplare eller liknande. Den hade flera symetriska lufthĂ„l och var avlĂ„ng sĂ„ som man förestĂ€ller sig en inbyggd magnetron (vĂ„ggenerator, se internet). I anslutning till apparaten fanns en fjĂ€rrkontroll och det förefaller troligt, för att apparaten inte ska opereras av "utomstĂ„ende" att den mĂ„ste styras av den speciellt avpassade fjĂ€rrkontrollen. OBS! Vanliga fjĂ€rrkontroller för hemelektronik styrs numer med infrarött ljus (IR). PĂ„ dessa fjĂ€rrar sitter en liten rödaktig lins och pĂ„ mottagande apparat finns ett cirka 2cm stort "mottagarfönster", oftast Ă€ven det mörkt rött. Denna fjĂ€rrkontrollen som fanns i anslutning till pulsgeneratorn (magnetron) saknade IR-lampa och arbetade troligen, baserat pĂ„ utformningen endera med ultra eller infraljud alternativt radiovĂ„gor. Eftersom sjĂ€lva apparaten inte heller hade nĂ„got fönster för IR-mottagning, eller annan mekanisk styrning faller denna logik helt pĂ„ plats.

------
Not* Det förefaller som att den form av sÀndning som sker i kanaler har en sÄdan egenskap att sjÀlva vÄgkanalen förstÀrks om den gÄr genom omrÄden med kraftfÀllt av liknande typ som vÄgkanalen. Reflektorerna som beskrivits ovan har anvÀnts för att reflektera och omvinkla vÄgkanalens riktning. Reflektorernas funktion i filmen tycks snarare avse rikta generatorns kraftfÀlt i samma riktning som den sÀnda vÄgkanalen och pÄ sÄ sÀtt bidra till och förstÀrka effekten i den. Det finns flera skÀl att anta att tekniken ocksÄ fungerar sÄ.
------

__ Sveriges doktor Mengele
Kommer ni ihÄg att det diskuteras om cancer av mobiltelefoner? HÀr, i det fisfina Sverige utsÀtts alltsÄ utpekde och terroriserade personer dagligen för timmtals av infravibrationer. Inte alltid, men till gissningsvis minst 50% Àr det olika former av radio, mikro eller radio-liknande vÄgor som anvÀnds. Medan du fÄr högst 5Watt i huvudet av mobiltelefoner sÄ angips utpekade offer med Ànda upp emot cirka 1500 watt (beror av avsÀkring) timme ut, timme in och ibland dygnsvis i strÀck, sÀrskilt nattetid direkt mot huvudet bl.a. VÄgor av de hÀr typerna genereras oftast med s.k magnetroner (se internet) som vanligen har lÄg verkningsgrad ~30-50%. NÀr man talar om folkhÀlsa diskuteras alltsÄ 5W medan man mot samhÀllets offer, Àven laglydiga och skötsamma personer, men oftast lögnaktigt förtalade riktas upp emot 300 gÄnger högre effekt. Det handlar inte om lite trakasseri, inte heller om mobbning. Detta handlar om fullt utvecklad och omfattande organiserad terror och i de fall offren helt saknar möjlighet att fly eller byta miljö sÄ Àr det tortyr. Saken Àr förstÄs den att den synnerligen raffinerat utvecklade modell och systematisk som anvÀnds i Sverige gör att denna terror, eller tortyr har en form och sker under omstÀndigheter de flesta personer inte inser kan förekomma. Denna nya strategi Àr i sig sjÀlvt ett sÀtt att dölja verksamheten eftersom hjÀrntvÀttade, omedvetna helt vill uppfatta det hela som omöjligt...
_ Kanske kan du dÄ förstÄ att de som utsÀtts kan bli arga, frustrerade och tappa kontrollen i ilska. DÄ kallar smygfascisterna det för "knark-noja" eller att de Àr paranoida för att dölja att det i verkligheten handlar om aggressiv terror. Inför t.ex Anna Odells framstÀllan av psykvÄrdens systematiska anvÀndning av olika former av vÄld och tunga droger mÄste man alltsÄ inse att det finns en stor, helt illegal terror-sektor som Àr konstruerad sÄ att utpekade "obekvÀma" under mindre eller extremt omfattande terror utpekas helt falskt som psykiskt sjuka och lÄses in under psykiatrins försorg .
(Se t.ex det s.k polismordet i Nyköping 2007 eller t.ex denna hÀndelse: http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=387704#poststop (samt samma trÄd 090125)).
HÀr talar vi om vÄr tids doktor-Mengele-verksamhet, lÄngt mer djÀvulsk och omfattande Àn t.ex gamla DDR. HÀr i dagens Sverige testar man ny Àcklig terrorteknik direkt mot utpekade "obekvÀma" i ett direkt fascistiskt utslagningssystem och som sjÀlvklart Àr extremt tabubelagt och hemlighÄllet. JÀmför med t.ex IB-affÀren.

Citat: /Det enda momentet som kan vara skrĂ€mmande Ă€r de larm som förekommit den senaste tiden angĂ„ende mobiltelefoners avgivna mikrovĂ„gsstrĂ„lning, och hur detta pĂ„verkar kroppen. Man mĂ„ste dock vara medveten om att terrorn avser extremt mycket högre strĂ„ldoser. http://skolarbete.nu/skolarbeten/mikrovagsugnen/   ...Mot obekvĂ€ma i Sverige förekommer alltsĂ„ terroraktiviteter med mikrovĂ„g och liknande typer med upp till och över ~300 gĂ„nger mobiltelefoners effektnivĂ„.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
SV: Den Svenska modellen
« Svar #65 skrivet: 17 oktober 2009, 13:21:50 PM »
"Man kan sĂ€ga att pulsgeneratorns korvliknande vĂ„g-kanal i viss mĂ„n  "ormar sig fram". Detta Ă€r ocksĂ„ skĂ€let till att infravibrationerna frĂ„n en pulsgenerator kan vara starka, smĂ€rtsamma och med ursprunglig hög effekt Ă€ven pĂ„ upp emot en mils avstĂ„nd. Vibrationskanalerna kan t.o.m formas till en spets som dĂ„ fĂ„r hög effekt och sticks. Ja, dessa moderna pulsgeneratorer har hög precision. "

:-/

"Hittills bevisade reflektorer:
# Gammaldags soptunna av stÄl fylld med ved
# Plastskiva stÀlld framför vedstapel
# StÄende betongrör 1 meter, fyllt med trÀlÄdor, pinnar och kvistar.
# PapplÄda fylld med dagstidningar
# Wellpappkartonger stÀllda innuti varandra
# Aluminiumstege lutad mot slÀnt med ljungblommor och mossa
# Balkar i underrede pÄ husvagn"


Hur har du bevisat det ?
Denna person har av myndigheterna berövats sina rÀttigheter, och skriver dÀrför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mÀnskliga rÀttigheterna och skyddar de som angriper rÀttigheterna

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #66 skrivet: 25 oktober 2009, 11:34:03 AM »

Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (inget visningsval)

.

Tortyren i folkhemmet #9
 Lydiga Svenskar, fascister av misstag?


__ Mengele och Sveriges amatör-STASI
Efter 2008 Ärs tvÄngsmedicineringslag uppfattar ocksÄ dess smygfascistiska krafter det sÄ att de har rÀtt att anvÀnda Àven kvasi-medicinsk terrorteknik. Den som nu reflekterar omkring detta inser, troligt samma som jag... Att ta steget frÄn pulsgeneratorer till att ocksÄ i hemlighet tvÄngsmedicinera mÀnniskor genom t.ex kranvatten eller ventilationssystem inte Àr nÄgot steg alls. Den första principen Àr att man tillÄter sig sjÀlva anvÀnda i princip alla system för terror som inte kan bevisas. Notera Àven att Sverige alltsÄ idag har en stark lag om rÀtt till tvÄngsmedicinering och att det dÀrför kan göras till en tolkningsfrÄga vem som har rÀtten att utnyttja denna under olika falska pÄstÄenden och kanske, i vissa fall t.o.m med inofficiella godkÀnnanden av nazipsykiatriker, osett, pÄ distans (jÀmför t.ex de inledande hÀndelserna vid det s.k "polismordet i Nyköping 2007). ...och lögner, ja det Àr vÀl mer regel Àn undantag i de hÀr fallen dÀr topparna bakom organiserad repression helt sÀtter mÄl framför medel.

Angrepp eller t.o.m terror med pulsgeneratorer, olaglig övervakning lÄter sig inte lÀtt bevisas av de utsatta. ...och metoderna, ja dessa metoderna anser ocksÄ smygfascisterna uppenbarligen att de har rÀtt att anvÀnda. Det av Guillou och Bratt avslöjade IB var sannolikt endast ett förstadium, eller förebild för den extrema organiserade sociala kontroll som idag existerar i Sverige. Detta har visat sig i en lÄng rad fall och framkommer Àven (om ej sammanstÀllt som definitiv bevisning) frÄn pÄstÄenden i flera övergrepps-skandaler i Sverige. Notera ocksÄ att detta inte bedrivs direkt av Svenska staten. Det sker genom ordens-relaterade smygfascistiska nÀtverk med tydliga nazi-Darwinistiska synsÀtt och med allmÀn smygfascistisk hÄllning. Med stor sannolikt Àven med en odlad, gynnad och indirekt hyllad psykopati inklusive ideal som "den starkes rÀtt" (fascism).

Skulle staten kunna förhindra detta? Teoretiskt sett "Ja". I realiteten skulle troligen en stor andel kunna förhindras relativt snart, men inte allt. Resterande del skulle antagligen dÄ delvis skrÀmmas undan. För det skulle krÀvas ett Svenskt FBI (polis som bl.a skyddar grundlagen mot grövre övergrepp) och sÀtt att neutralisera regional polis som idag Àr mer lojal till lokala smÄpÄvar Àn till folket, riksdag och regering. Detta pÄvisar ocksÄ att det troligen finns stora luckor avseende vem polisen ska arbeta för och hur i Svensk konstitution, liksom flera andra oklara saker.

Notera hĂ€r hĂ€r Folkpartiets "falska förslag" om ett Europeiskt FBI (maj/juni 2009) som enligt vad som framkommit INTE ALLS ÄR ETT RIKTIGT FBI utan endast en EU-förlĂ€ngning av den sedan tidigare etablissemangs-styrda polisen. PoĂ€ngen, den som man förstĂ„tt att dra nytta av i USA Ă€r att en ytterligare utredande polisiĂ€r myndighet, med vattentĂ€ta skott mot "gammal polis" ökar den polisĂ€ra konkurrensen och avskrĂ€cker, Ă„tminstone delvis frĂ„n maktmissbruk och poliskorruption. Etablissemangspartierna förnekar sig inte utan ökar kontroll och represssion systematiskt. SĂ„ har skett masssivt sedan mordet pĂ„ Olof Palme (slump eller inte?). Förslag som synbarligen gynnar folket har i princip alltid numer dolda baksidor och manipulationer mot folket.


__ Vittnen
Varför finns det sÄ fÄ vittnen till sÄvÀl trakasserier som terror i Sverige? Först Àr det förstÄs sÄ att de som har utsatts för organiserade övergrepp de skrÀms till tystnad. Dessutom Àr det sÄ att de som har terroriserats sedan, alltsÄ efterÄt utsÀtts för ytterligare omfattande angrepp med pulsgeneratorer för att de ska trÀnga bort övergreppen och glömma. Det betyder att Svenska samhÀllet först terroriserar folk och sedan tystar folk med Ànnu mer tortyr. Ibland blir den tortyren mÄnga Är, eller t.o.m hela livstider.

Flera debattörer har ovanför i trĂ„den just lyft den frĂ„gan. Varför Ă€r det sĂ„ fĂ„ som vittnar eller kan berĂ€tta om övergrepp, förföljelser ("stalking" enl. Eng.) och liknande? AlltsĂ„, frĂ„gan Ă€r snarare... Ă€r det verkligen sĂ„ fĂ„ som vittnar? Hur fĂ„, eller hur mĂ„nga Ă€r det som vittnar? TĂ€nk dig att cirka 100 Svenskar vittnar om detta Ă„rligen, men att samtliga av dessa personer, sĂ„ som jag beskrivit ovanför först har utsatts för en social avrĂ€ttning (en total, extrem organiserad utfrysning) i nazistisk, rashygienisk anda... och dĂ€refter iscensĂ€tts sĂ„ trakasserier, förföljelser (stalking) och i flertalet av dessa fall Ă€ven terror och tortyr. Hur mĂ„nga kommer dĂ„ att fĂ„ reda pĂ„ dessa vittnesmĂ„l? Hur mĂ„nga mĂ„ste vittna innan det kommer ut till dig och sedan, innan du begriper?  Med största sĂ€kerhet Ă€r just den inledande polisinsatsen vid det s.k "polismordet i Nyköping" (2007) just exakt en sĂ„dan olaglig terror-stalkning som polisen dĂ€r i Nyköping skulle genomföra.

-------
Polisen hade ingen dokumentation att visa media alls vid incidenten, dÀremot hade man det cirka 4 dagar senare. HandrÀckningsordern kom dÄ inte frÄn Sörmlands landsting utan frÄn den ökÀnda tvÄngssteriliserings-psyk-enheten i Sidsjön, Sundsvall.
-------


__ Vem vÄgar se vittnena?
GĂ„r du dĂ„ ut pĂ„ nĂ€tet och söker mer information? Försöker du förstĂ„ vad som har hĂ€nt eller nöjer du dig med överslĂ€tande pĂ„stĂ„enden frĂ„n media? Först sa flera medier att 58'Ă„ringen i det s.k ”polismordet i Nyköping” led av paranoid personlighetsstörning och det skulle vara förklaringen bĂ„de till gripandet och till varför mannen försvarade sig mot polisen. Men, sedan förklarades 58'Ă„ringen frisk i rĂ€ttsundersökning. SĂ„ vad var dĂ„ skĂ€let till gripandet om mannen var frisk? Varför försvarade sig mannen med pistol mot Svensk polis? Över 95% av er som inte vet sanningen och som lĂ€ser detta vĂ„gar inte besvara de frĂ„gorna pĂ„ det mest logiska sĂ€ttet. Det Ă€r helt enkelt för obehagligt och vi har fĂ„tt lĂ€ra oss att Sverige Ă€r en fin demokrati med rĂ€ttsordning. Nu Ă€r vi dĂ€r igen, med den psykiska dissonansen. Att inse vad dessa vittnen faktiskt sĂ€ger Ă€r för smĂ€rtsamt för mĂ„nga medborgare. Dvs att nĂ€r offren blir terroriserade, utsĂ€tt för övergrepp, justitiemord, frĂ„ntas rĂ€ttigheter m. m sĂ„ Ă€r mĂ„nga medborgare sĂ„ "fega" att de inte ens vĂ„gar se de fakta som föreligger... det Ă€r ju jobbigt och vĂ€cker en inre konflikt. Det Ă€r fan sĂ„ enkelt att tvĂ€tta sitt eget samvete med lögnen att "ingen vittnar"...

Den enda riktigt rimliga bakgrunden till det som hÀnde vid polismordet i Nyköping 2007 Àr att det var ett mycket avancerat trakasseri och terrorövergrepp som genomfördes, i den dÄ aktuella delen av polisen.

#1. Om man antar att det var avancerad, organiserad terror som lÄg bakom polisens ingripande dÄ faller alla övriga hÀndelser i Àrendet logiskt pÄ plats.

#2. Mannen, dvs 58'Äringen pÄstods av "alla inblandade" inklusive media vara sjuk.
  - Han hade ingen diagnos.
  - Det finns över huvud taget ingen diagnos som heter "paranoid personlighetsstörning". (sĂ„ som media framförde)
  - 58-Ă„ringen var inte heller kĂ€nd pĂ„ Sörmlands landstings psykvĂ„rd
  - Det enda pĂ„stĂ„dda personliga vittne som framtrĂ€dde i media hade sjĂ€lv aldrig sett 58-Ă„ringen sjuk.
  - Han befanns frisk vid rĂ€ttspsykiatrisk undersökning.

(internet har i princip damsugits pÄ all ursprunglig info om detta Àrende. NÀstan allt som idag finns pÄ nÀtet Àr "stÀdade fakta eller efterkonstruktioner")

#3. 58'Ă„ringen framförde i samband med rĂ€ttegĂ„ngen, vilket nĂ€mndes minimalt i media, att han hade utsatts för lĂ„ngvarig, avancerad förföljelse, terror och alltsĂ„ bl.a för lĂ„ngtgĂ„ende terror och slutligen Ă€ven justitiemord. Detta Ă€r mycket sannolikt, faktiskt ett pĂ„stĂ„ende av fĂ„ i detta fallet som ens rimligen ”kan” vara sanna... och det har rĂ€tten inte tagit minsta notis om.

Hur mÄnga tror du mÄste vittna för att du, trots polisens lögner, trots medias lögner och trots uppenbart (i stora delar) trovÀrdiga vittnesmÄl av drabbade för att du ens ska varsebli att organiserade övergrepp sker i Sverige? PÄstÄendet frÄn somliga debattörer om att det helt saknas vittnesmÄl om organiserade övergrepp, typ "sociala avrÀttningar" Àr sÄledes helt felaktigt. I sjÀlva verket finns det massor av vittnesmÄl men som pÄ olika vis dels tystas, dels drÀnks bakom annat mediabrus och som du sjÀlv "vÀljer" att glömma... i rent defensivt syfte (rÀdsla av dolda hot) eftersom den som minns dessa, förstÄr sambanden och sjÀlv pratar om det... betecknas just som drabbad av "paranoja" (sjukdom som inte finns).

Notera ocksĂ„ att bakgrunden till de organiserade övergreppen innehĂ„ller karaktĂ€r av intolerans, fundamentalism, klantĂ€nkande (variant av nationalism) och inte sĂ€llan en rejĂ€l dos med populistiska bortförklaringar och distanserad mĂ€nniskosyn... och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt i flera grundlĂ€ggande drag sammanfaller ganska vĂ€l med grunderna bakom taliban'ism. Finare Ă€n sĂ„ Ă€r inte Sverige nĂ€r man försöker analysera skiten i stĂ€llet för att sortera in den i hjĂ€rntvĂ€ttens "blindtarm". OBS! Personer som utsĂ€tts för denna typ av terror samt utpekas som sjuka i "paranoja" (hittepĂ„sjukdomen) sĂ€tts under enorm press. Även om inga grava hot framstĂ€lls mot offren sĂ„ sker ofta massiva trakasserier, angrepp, dolda budskap (enligt principen, ojjdĂ„ detta var bara ett misstag) och liknande. Men inte nog med det utan samtidigt utsĂ€tts dessa offer nĂ€stan alltid för sociala avrĂ€ttningar med olika utseenden vilket leder till att personen ofta "oförklarligt" förlorar jobb, inkomster, vĂ„rdnad om egna barn, hjĂ€lp frĂ„n arbetsförmedling, stöd till bostad av socialkontor o.s.v i en lĂ„ng rad och vĂ€nner skrĂ€ms och hotas (dolt) bort. Beaktat det trygghetssystem som finns i Sverige skulle alltsĂ„ endast rejĂ€lt pĂ„knarkade personer kunna drabbas av t.ex lagligt uppkommen hemlöshet... men i verkligheten, i praktiken uppkommer hemlöshet av vad som kan betraktas som "omöjliga eller olagliga skĂ€l" ganska ofta. Alla formerna av organiserade övergrepp föranleder krav om extrem intellektuell och intelligenskrĂ€vande tankemĂ€ssig bearbetning frĂ„n offrets sida. Detta krĂ€vs för att orka hĂ„lla samman, pĂ„ den ena sidan en normal vĂ€rldsbild dĂ€r livet, samhĂ€llet, allt mĂ„ste fungera som vanligt. PĂ„ den andra sidan mĂ„ste offret samtidigt förstĂ„ och hantera trakasserier, övergrepp till ren terror för att förstĂ„ dessa i objektiv, realistisk form utan att förstĂ„elsen för övergreppen spĂ„rar ur och ges absurda, magiska proportioner. Offer som inte Ă€r hjĂ€rntvĂ€ttade till den grad att de helt lĂ„ter sig ”förföljas” utan att varsebli det mĂ„ste förstĂ„ angreppen sĂ„ att de förblir kongruenta med fakta, bevis och logik. Om offret förfaller i att ge hĂ€ndelser mystiska, icke rationella förklaringar sĂ„ riskerar alltsĂ„ terror i form av ”stalking” och andra övergrepp att dra offret ned i negativa spiraler av magiskt tĂ€nkande och förlorad kontakt med verkligheten.

Endast den som inte vill, eller inte vÄgar förstÄ kan undvika att inse att det handlar om Svensk, superavancerad smygfascism, lynchningar ofta baserat pÄ skÀl som liknar direkt rashygieniska övergrepp. Just i detta att förklaringarna bakom ofta liknar anklagelser om avvikelse, obekvÀm, dum, okonventionell, besvÀrlig etc. understryker likheten bl.a med 1900-talets tvÄngssterliseringar.


__ SkrÀckscenario
Bakgrunden till de omfattande hot som vittnen utsÀtts för bestÄr av en relativt enkel cirkel. Den som vittnar om smygfascistiska, organiserade övergrepp utpekas med hittepÄsjukdomen paranoja. Samtidigt sÀtter anstiftarna igÄng omfattande trakasserier med syfte att knÀcka offret. Genom anklagelsen om paranoja avser man tysta eller rasera offrets trovÀrdighet och pÄ sÄ vis dölja den terror som iscensÀtts. Terrorns yttersta mÄl Àr att knÀcka offret, sluta cirkeln och genom offrets sammanbrott "bevisa" att offret var sjuk, paranoid eller annan hittepÄsjukdom. HÀr kommer Àven pulsgeneratorerna in i bilden som osynligt, nÀstan helt obevisbart kan tortera offret till, i vÀrsta fall sÄ omfattande invaliditet att vittnesmÄl inte lÀngre ens Àr möjligt pÄ grund av minnesförlust, intelligensskador, dramatiska sömnrubbningar eller demens (som olika alternativ). Slutligen, Àven om offret (vittnet) Àr extrem uthÄllig och stark sÄ blir Àven denne sÄ skadad av pulsgeneratorerna att han /hon blir "sjuk" och dÄ sÀger etablissemanget "vad var det visa sa, du Àr ju sjuk".

Om vittnet,  innan totala skador etc intrĂ€ffar och om denne har pengar för det flyr utomlands och frĂ„n annat land vittnar om Svenska övergrepp, förföljelser och terror... vad hĂ€nder dĂ„? Jo, dĂ„ kommer troligen FRA-lagen , i kombination med den tidigare antiterroristlagstiftningen att anvĂ€ndas. Dvs att vittnet, som tidigare falskt anklagats vara sjuk pekas nu ut som "sjuk terrorist" och administreras som potentiell terrorbrottsling. DĂ€rpĂ„, med hjĂ€lp av FRA-lagens övervakning blockeras vittnet i utland frĂ„n att kontakta Svenska media sĂ„vĂ€l som advokater eller privatpersoner, författare eller liknande. FRA-lagen gör detta möjligt i kombination med andra lagar. Svenskarna har inte begripit att exempelvis det mycket avancerade pansarglaset som installerats hos justitiekanslern, receptionisterna som tagits bort frĂ„n SVT's entrĂ© gjorts sĂ„ för att Sverige i rasande takt har byggts om frĂ„n ett land med demokratiambitioner till ett land med heltĂ€ckande repression och nylig utbyggd möjlighet för den smygfascistiska etablissemanget att totalt tysta de medborgare som man behagar. T.o.m enstaka riksdagsmĂ€n kan tystas om det skulle bli aktuellt. Även det har skett flera tillfĂ€llen tidigare i Sverige, men det var vĂ€l ingen som vĂ„gade inse det? ... och strax, eller sĂ„ Ă€r det redan helt för sent att försöka försvara nĂ„gon grad av Ă€kta, frihetlig demokrati. Man kan uttrycka det sĂ„, alltsĂ„ symboliskt att det smygfascistiska etablissemanget, slugt nog har monterat in giljotinerna i tysthet utan att anvĂ€nda dem. Det handlar förstĂ„s om organisation, skyddsarrangemang och demokratiomstörtande lagar och nĂ€stan allt detta Ă€r nu pĂ„ plats. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt har man ett komplett terror och repressionsmaskineri installerat och pĂ„ plats... det enda som nu krĂ€vs Ă€r att man drar Ă„t snaran.

Varför har vargen sÄ nya, stora tÀnder om det inte Àr för att Àta Rödluvan? Sverige rustar för att öppet bli en liknande sorts land som Kina, Iran, Ryssland etc... samtidigt som man ocksÄ har vÀrldens mest sofistikera dolda smygfascism.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # utsatts flera grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer >1,5 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.------------------------
LÀs om Àrendet med över 80.000 lÀsningar (juni 2009). LÀs du ocksÄ!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemojuni2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #67 skrivet: 01 november 2009, 12:52:28 PM »

Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (inget visningsval)

.

Tortyren i folkhemmet #10
LÀrande utan lÀrsituation Àr terror


__ Trakasserisystemets diktatoriska karaktÀr
Det gÄr aldrig att resonera med den som söker provocera eller som vill vara elak. Varje försök till samtal kan dÄ utnyttjas till ett tillfÀlle för elakhet. Sensmoralen av detta Àr att det inte lönar sig att tala med mÀnniskor nÀr det Àr medveten elakhet. Dvs alltsÄ en direkt dragning mot antidemokrati. Observera skillnaden mellan "misstag /oförstÄelse" och planerad elakhet.

Det har visat sig i allt fler studier att vissa dĂ€ggdjur har hög intelligens och logisk förmĂ„ga.  Vissa djurstudier indikerar till och med att somliga djurarter i vissa, begrĂ€nsade sammanhang kanske Ă€r mer intelligenta eller logiska Ă€n mĂ€nniskan. Det som skiljer t.ex en hund frĂ„n mĂ€nniskor Ă€r alltsĂ„ inte mest intelligensen utan sprĂ„ket, mĂ€nniskans möjlighet att ge sprĂ„kliga förklaringar. NĂ€r man ska lĂ€ra en hund Ă€r det avgörande att den förstĂ„r signalerna. Förr har sagts att hundar under trĂ€ning mĂ„ste ges en tydlig signal om rĂ€tt och fel omedelbart  sĂ„ att den kan förstĂ„ vad signalen avser. Det Ă€r antagligen hĂ„llbara fakta. AlltsĂ„, nĂ€r man trĂ€nar ett djur, exempelvis en hund mĂ„ste dels trĂ€ningsmomentet vara sĂ„ att djuret förstĂ„r sjĂ€lva poĂ€ngen med övningen och sedan direkt fĂ„r signaler i form av negativ eller positiv förstĂ€rkning sĂ„ att djuret omedelbart kan förstĂ„ om var rĂ€tt eller fel. En sak som man dĂ„ bör poĂ€ngtera Ă€r att ens den minsta förvirring i inlĂ€rningssituationen, som t.ex av dĂ„ligt upplagda trĂ€ningsmoment inte bara dubblar djurets inlĂ€rningstid utan sannolikt ofta ökar inlĂ€rningstiden med 10, 20 kanske 100 gĂ„nger. Det Ă€r nĂ€mligen sĂ„ att en fel-inlĂ€rning Ă€r extremt mycket svĂ„rare att korrigera jĂ€mfört med att lĂ€ra rĂ€tt frĂ„n början.


__ SprĂ„k kan göra ”fel” till ”rĂ€tt”
NĂ€r man lĂ€r mĂ€nniskor mĂ„ste inte "morot eller piska" (belöning eller straff) komma omedelbart, det kan komma en god stund efterĂ„t under förutsĂ€ttning att eleven ges en god pedagogisk, verbal förklaring. Det Ă€r sprĂ„ket som Ă€r mĂ€nniskans styrka. Men om vi skulle försöka lĂ€ra en mĂ€nniska nĂ„got utan rimliga förklaringar, ja dĂ„ hamnar personen i stort sett i identisk situation som ett djur. Helt utan förtydliganden mĂ„ste piska och morot, Ă€ven för en mĂ€nniska komma exakt sĂ„ att svaret, rĂ€tt eller fel kan sĂ€ttas i direkt samband med sjĂ€lva "lĂ€rmomentet"...alltsĂ„ om inga förklaringar ges. TĂ€nk dig dĂ„ att djuret eller eleven samtidigt skulle översköljas av olika falska förstĂ€rknings-signaler. Det Ă€r i sig sjĂ€lvt extremt stressande och hindrar normal perception och inlĂ€rning.  Om man försöker att lĂ€ra djur eller mĂ€nniska nĂ„got i bĂ„de en dĂ„lig lĂ€r-situation eller med otydliga signaler hamnar man snabbt i en situation som mest fĂ„r karaktĂ€ren av djurplĂ„geri. Observera ocksĂ„ att lĂ€rmoment dĂ€r alla normala inlĂ€rningsfaktorer utelĂ€mnas eller förhindras sĂ„ kommer alltsĂ„ djuret eller personen att enbart att fĂ„ "piska" (aldrig morötter) och att situationen blir dĂ„ nĂ€stan identisk med ren tortyr. SĂ„ blir det eftersom straffet finns kvar men lĂ€rande-delen utgĂ„tt. Som försĂ€mrande för lĂ€rsituationen Ă€r Ă„tminstone:
1. otydligt trÀningsmoment
2. otydligt signalsystem, (t.ex falska signaler som att ropa "vargen kommer")
3. allt som ökar otydligheten i 1 och 2.
4. för mÀnniskor vÀgrad förklaring i anslutning till trÀningssituationen

För all trÀning eller lÀrande under lÄng tid, men dÀr lÀrande-möjligheterna i praktiken hindras och att djuret /personen dÀrför under lÄng tid fÄr dominerande del "piska" och nÀra obefintlig "morot" blir synonymt med ordet terror.

HĂ€r exempel:
# Personen kan hinna vara med om flera olika signifikanta hÀndelser som i princip kan vara skÀl till senare straff. Dvs att personen inte kan dra nÄgon slutsats alls av straffet.
# Direktiv eller rÄd kan visa sig dels felaktiga, men dessutom ocksÄ i grunden inte alls vara legitima rÄd. Dvs att "instruktören" anser att mycket kloka rÄd har givits medan det i sjÀlva verket finns ytterligare flera "falska" rÄdgivare.

...ibland kan det finnas 2, kanske 3 eller flera hÀndelser som i princip skulle kunna anses vara fel eller mindre bra, men bara en större reaktion eller liknande. DÄ kan det vara svÄrt, t.o.m omöjligt att förstÄ. Dessutom Àr det förstÄs sÄ att personer ibland rÄkar sÀga saker som lÄter som "signaler" och som skulle kunna vara det men som egentligen kanske Àr felsÀgningar eller helt enkelt felaktiga pÄstÄenden. Eftersom sprÄk kan göra "fel" till "rÀtt" lÀrsituation genom viss sprÄklig förklaring sÄ Àr pennalism, kamratuppfostran ofta terrorliknande pÄ grund av att situationer Àven logiskt sett blir helt obegripliga.

-------
Pennalisten som vill vara grym kan ocksÄ avsiktligt, om han sÄ önskar med smÄ ÄtgÀrder göra en pennalistisk "uppfostringssituation" helt omöjlig att förstÄ för offret som alltsÄ inte alls utsÀtts för vÀgledande vÄld utan för ren, obegriplig tortyr /terror.
-------


__ Negativ förstÀrkning
Ämnet i dessa stycken avser alltsĂ„ inlĂ€rning, trĂ€ning eller liknande som sker frĂ€mst med straff som negativ förstĂ€rkning, som t.ex med pulsgenerator, utfrysning eller andra krĂ€nkningar etc.. Det avser inte vanlig skolsituation med betyg. NĂ€r mĂ€nniskor under lĂ„ng tid anvĂ€nder vĂ„ldsbaserade metoder, t.ex ibland under pĂ„stĂ„enden om att "offret ges en chans" att hitta ut ur en "labyrint av problem och övergrepp" eller att man ska lĂ€ra offret nĂ„got, fastĂ€n i en dĂ„lig eller till och med avsiktligt komplicerad lĂ€r-situation sĂ„ finns egentligen ingenting förmildrande. Detta bör i stĂ€llet otvetydigt klassificeras kortsiktigt som tortyr och pĂ„ lĂ€ngre sikt som terror. Observera att riktig inlĂ€rning KRÄVER bĂ€sta möjliga lĂ€rsituation! Varje situation som inte Ă€r tillrĂ€ttalagd för bra inlĂ€rning Ă€r verkligen, och mĂ„ste klassificeras som tortyr och för lĂ€ngre perioder som terror med motsvarande ansvar och skuld för personerna bakom det. Det kan inte nog poĂ€ngteras att tortyr Ă€r tortyr oavsett om det utförs i Somalia, Guantanamo eller i Sverige.
__ Det har t.o.m sagts, eller antytts hÀr i Sverige att tyst mottagande av offret, accepterande av denna synnerligen djÀvulskt utformade tortyr skulle handla om ödmjukhet eller prestigelöshet frÄn offrets sida. Liksom att man bygger upp en hederskultur omkring tortyr. TÀnkta ord om Svenskar:
# " - En riktig Svensk ska acceptera lite terror i nÄgra Är, kanske tiotals".
# " - En riktig man ska vÀl kunna kriga och tortera lite!"

Det Àr otÀcka, inhumana bilder som idag odlas. Detta Àr inte bara horribelt utan en direkt bild av det extremt djÀvulska klimat som följer med de nya, rashygieniska terrorprogram som utspelas hÀr i dagens Sverige och som ersatt tvÄngssteriliseringarna. Detta skulle direkt kunna jÀmföras med, att inte bara tortera folk utan dessutom efterÄt pissa pÄ dem. UngefÀr som den sexuella förnedring mot tortyroffren som avslöjades i Irak, av USA vid Abu-Graib-fÀngelset och dÀr flera fÄngvaktare dömts till hÄrda straff efterÄt... men hÀr i Sverige hyllas aggression som del av nödvÀndig folkkontroll.


__ Konsekvenser av avsiktlig eller oavsiktlig ondska
Det finns en dokumentÀrfilm om en katt. I filmen lÀr man katten, under normala omstÀndigheter att dra i olika spakar, trampa pÄ nÄgon pedal i en viss ordning och dÄ fÄr den mat. Detta klarar antagligen alla friska katter, högre djur och mÀnniskor. Flertalet högre djur Àr lÀraktiga om de fÄr en naturlig, Àrlig chans. I den dÀr filmen om katten finns ocksÄ ett parallellt förlopp dÀr man bjuder katten pÄ ren mjölk och pÄ mjölk med alkohol. Detta att katten fÄr vÀlja mjölk ur flera skÄlar varav nÄgon skÄl har en viss alkoholhalt. SÄ lÀnge katten alltsÄ trÀnas under normala omstÀndigheter och katten fÄr en Àrlig chans att lÀra sig trÀningsmomenten för att fÄ mat, sÄ lÀnge vÀljer katten med 100% precision bort mjölken med alkohol.

Men, efter att man börjar jÀklas med katten pÄ sÄ vis att man liksom lite oschysst byter ordning pÄ pedalerna, och t.o.m nÀr katten egentligen gjort rÀtt och borde fÄ mat som belöning fÄr den i stÀllet slumpmÀssigt ett kÀnnbart straff. Detta Àr ju vad som i vissa sammanhang hÀnder endera pÄ grund av dÄlig lÀrmilö eller av lÄngt drivna sociala avrÀttningar dÀr anstiftarna fÄtt storhetsvansinne. Naturen belönar korrekt beteende och straffar vanligen inte ett klokt agerande... men katten straffas dÀrför att testledaren bestÀmt att kattens "arbetsuppgift" ska Àndras obegripligt. Det som hÀnder Àr i det parallella försöket att katten ganska snart med den terroriserande trÀningen, och katten mÄste ju delta för att fÄ mat... sÄ bryts kattens sjÀlvförtroende ner. Katten börjar missta sig och rÄkar av okoncentration dricka av mjölken med alkohol och kort dÀrpÄ har katten förvandlats till alkoholist. FrÄn att den friska katten i en naturlig lÀrmiljö fullstÀndigt vÀljer bort alkohol sÄ börjar den efter stressade katten, i Ängestskapande utbildnings-terror i stÀllet att vÀlja ut mjölken som innehÄller alkohol och dricker den som ÄngestdÀmpande, eller bara "bedövning".


__ Vissa terrortest, skapade av sjuka
Detta Àr ocksÄ ett tydligt exempel pÄ hur ett djur (liksom mÀnniskor) Àr konstruerade för att lÀra sig, trÀna och utvecklas i en normal, naturlig miljö och att det i princip endast Àr mÀnniskans onaturliga, konstruerade djÀvulstyg som driver fram psykisk skada. MÀnniskor kan skadas av naturen som i samband med stormar, laviner, jordskred, tsunamis /flodvÄgor, översvÀmningar etc. Men dÀr finns en gigantisk skillnad. Naturkatastroferna kan rent tekniskt nÀstan alltid förstÄs av de drabbade, Ätminstone pÄ ett enkelt plan sÄ som att regn ger översvÀmning och att vulkaner kan brÀnna jorden och tÀcka jordbrukslandskap, mat och egendomar under aska. Skillnaden mellan att förstÄ eller hantera en naturkatastrof och som i kattens fall, att förstÄ och inse den intelligente manipulatören bakom Àr totalt vÀsensskilt och pÄ olika nivÄ.

BÄde djur och mÀnniskor kan antagligen pennaliseras och utsÀttas för repression, men mobbning, trakasserier, terror och tortyr innehÄller vÀsensskilda drag dÀr naturliga motgÄngar sannolikt hÄller tillbaks en individ. Men den som utsÀtts för aggressiv, onaturlig kausalitet tar skada, sÀrskilt om offret förstÄr att det ligger planlagd repression bakom. TvÄ personer kan alltsÄ t.ex reagera fullstÀndigt olika pÄ mobbning. Men, skÀlet kan alltsÄ ocksÄ vara att de mobbats helt olika men till synes lika. Att de bÄda fallens olikheter ger olika processer. Det som för en outbildad /omedveten person ser ut som identiska trakasserier kan innehÄlla passager och moment som i dramatisk grad ger olika grad av aggressivitet /svÄrighetsgrad och totalt annan svÄrighetsnivÄ i mobbningen...

-------
Notera att Àven pÄhittade, icke sjÀlvklara, naturliga regler som tvingas pÄ nÄgon... dvs exakt sÄ som i stor skala sker i Sverige per automatik föder omfattande grad av pennalism mot mÄnga mÀnniskor. För de flesta sker denna pÄverkan pÄ lÄngtida, lÄg nivÄ och blir en del i "bakgrundsbruset" och blir sÄ en del av de omedvetna normerna... medan dessa regler mot andra kraftigt accentueras och fÄr form av terror. Notera ocksÄ att det tydligt framkommer att samma regler anvÀnds hÄrdare mot somliga Àn mot andra.
-------

Att t.ex tvinga en person att utföra nÄgot svÄrt eller t.o.m förnedrande kan vara skadande för tortyrledaren. Att pÄ liknande sÀtt tvinga en person att utföra nÄgot som mÀnskligt, moraliskt eller pÄ annat sÀtt Àr irrationellt eller i kulturen definieras som fel kan vara direkt traumatiserande med livslÄnga, obotliga skador som följd. TyvÀrr Àr det alltsÄ sÄ att skillnaden mellan det obehagliga och det som ger lÄngtgÄende, kanske obotliga skador inte ens iakttas eller observeras av mobbarna sjÀlva. Bristande insikt frÄn smygfascisterna kan alltsÄ leda till tÀmligen dramatiska konsekvenser. TvÄ liknande, eller för outbildade personer synbarligt liknande pennalistiska situationer kan ha helt olika grad av komplexitet eller form av aggressivitet mot offret. Detta visar ocksÄ att den som ytterst ansvarar för sÄdan testning eller accepterar den bevisligen Àr skadad, sjuk, defekt Ätminstone ur det demokratiska perspektivet. DEn lindrigaste tolkningen Àr att dessa smygfascister bedriver anti-demokratisk kriminalitet pÄ synnerligen avancerad nivÄ. Min skrivning Àr kanske inte perfekt men detta uppfattar jag som helt bevisat baserat pÄ att anstiftarna sÀtter sig sjÀlva i centrum, framför konstitutionens behov och avsikter samt pÄ sÄ vis framstÄr tydligt med grava, djupgÄende drag av narcisissm och psykopati.

.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt /utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # hindrats frĂ„n arbete >10 Ă„r  # grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgeneratorer ~2 Ă„r.  # hotats anta falsk asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 3000+ terrortillfĂ€llen.

.

.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.

Morgan Ohlson

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 176
 • Karma: 0
  • Visa profil
SV: Den Svenska modellen
« Svar #68 skrivet: 08 november 2009, 11:35:54 AM »
Debatthuset: InlÀggens ordning syns bÀst i trÄdad eller hybridvy
Google grupper: Kan visa trÄdens ordning i trÀdstruktur i vÀnster marginal. (option => tree)
Passagen: Kan visa trÀdstruktur. Klicka ikoner.
https://forum.nkmr.org (inget visningsval)

.

Tortyren i folkhemmet #11

Oskyldiga maktspelare eller vÀxande maffia?

--------
Du Àr klok, du Àr stabil, du Àr kreativ. Men tyvÀrr, ditt utseende stÀmmer inte med fördomarna om den kloka och starka mÀnniskan (ariern?). I stÀllet betraktas du att du presterar för bra i förhÄllande till hur "medioker du ser ut att vara" (enl. rashygieniker). DÄ mÄste du pennaliseras pÄ till den nivÄ du ges. ...och det Àr ocksÄ exakt vad som sker för mÄnga....och i mÄnga fall slutar det i drogmissbruk och kriminalitet.
--------


__ Terror eller rashygieniskt test
I fall dĂ€r mobbarna har tĂ€nkt ut nĂ„gon sorts test för (mot) offret sĂ„ kan det alltsĂ„, utan att anstiftarna begriper det smyga sig in moment som i princip Ă€r omöjliga att utföra för offret... utan svĂ„ra skador som följd. Mycket förenklat kan man peka pĂ„ att trakasserier i form av elaka ord etc ofta Ă€r relativt harmlöst. DĂ€remot nĂ€r trakasserier förstör nĂ„got för offret, dĂ„ blir det lĂ„ngt vĂ€rre. NĂ€r det som förstörs inte kan repareras dĂ„ ökar skadan betydligt och om den onda prövningen dessutom Ă€r obegriplig, eller saknar normal logik sĂ„ kombineras traumat med en chockerande kĂ€nsla av obegriplighet vilket helt kan hindra senare bearbetning av det intrĂ€ffade. Notera ocksĂ„ att just det som beskrivs inte sĂ€llan kan drabba nĂ„gon av mobbarna ocksĂ„. Ett sĂ„dant exempel intrĂ€ffar ofta dĂ„ unga, ofta barnsoldater tvingas utföra vĂ„ldtĂ€kter och dĂ€r de sjĂ€lva knappast alls förstĂ„r vare sig ordern, utförandet eller offrets reaktioner och sĂ„ledes inte heller kan försvara sig psykologiskt mot det, eller förstĂ„ det och bearbeta det efterĂ„t. Men, betydligt mindre dramatiska omstĂ€ndigheter kan ocksĂ„ ge svĂ„ra skador. En tanke, och ett viktigt pĂ„pekande kan vara att t.ex en psykiatriker eller psykolog sjĂ€lva kan tala om och hjĂ€lpa andra trots att de sjĂ€lva dras med svĂ„ra problem efter skador. Att tala öppet om eller hantera svĂ„ra psykologiska problem utgör sĂ„ att sĂ€ga vare sig bevis för att personen Ă€r fri frĂ„n inre skador eller har "psykiskt vaccin" mot sĂ„dana övergrepp. 

Nu Ă€r det sĂ„ att bĂ„de tillfĂ€llig terror och rashygieniska test, alltsĂ„ i form av lĂ„ngvarig extremt stressande terror förekommer i Sverige. I det senare fallet verkar det vara en grundmetod att olagligt göra offret hemlös som en sorts test. Det stĂ„r i strid med grundlagen,  sĂ€rskilt om man beaktar de bakom liggande skĂ€len anstiftarna anvĂ€nder.

Det otÀcka problemet hÀr Àr alltsÄ att det inte finns nÄgon rÀttstrygghet för offret. De sociala avrÀttningarna Àr det kanske vÀrsta och mest helvetiska straff som nÄgon kan utsÀttas för i Sverige. Denna typen av omfattande repressiv terror och tortyr kan alltsÄ initieras baserat pÄ lögner, olika förtal och i grunden bero pÄ vad som ibland kallas "personkemi". Barn kan utan bakomliggande planer dras in i omfattande mobbning. NÀr det pÄ liknande sÀtt sker mot en vuxen, dÄ kan det alltsÄ stegras till organiserad förföljelse, terror och nÀtverksbaserade "pöbel-domar" med straff som strÀcker sig över Ärtionden. Detta helt i strid med grundlagen och utan nÄgon som helst möjlighet till genomlysning eller överklagan. Systemet Àr sÄdant att anstiftarna, terrorledarna etc. anvÀnder t.ex ordensregler, men kan ocksÄ ordna fÀllor etc. för sina offer (brottsprovokation, förbjudet Àv. för polis) sÄ att de dras in i förlopp dÀr regelbrott (men inom civil lag) blir omöjliga att undvika... och dÄ slÄr anstiftarna till med ytterligare psykisk, social eller liknande aggression.


__ Terrorns bondfÄngeri
I samband med olika former av nÀtverksbaserade domar och dylikt som iscensÀtts sÄ uppsöker oftast nÄgon "bekant" offret som representant. Sedan, under ett i stort sett helt vanligt möte mÀnniskor emellan och dÀr t.ex nÄgon hobby utövas meddelar "representanten" helt utan förvarning ett livsavgörande meddelande. Det kan vara helt positivt, negativt eller blandat. Budskapet eller "domen" kan alltsÄ i princip komma nÀr mottagaren (oftast offer) stÄr med huvudet under bilens motorhuv, lÄser upp ett trilskande lÄs eller just funderar över var han /hon ska sova i natt (personen kan ju redan vara t.ex hemlös).

DĂ€refter sĂ€ger representanten som levererat ett livsviktigt meddelande " - hej dĂ„!" och strĂ€cker fram handen för ett handslag. Efter handslaget förvinner budbĂ€raren frĂ„n platsen och den utsatte inser att handslaget, som framstĂ€lldes som ett artigt farvĂ€l, ocksĂ„ kanske kan uppfattas som en överenskommelse. Eller sĂ„ inser inte offret alls det. Representanten liksom i all hast lurade offret in i ett muntligt avtal som kan vara dramatiskt skadligt mot offret sjĂ€lv och handslaget skett sĂ„ att det helt framstĂ„tt som ett artigt ”hej dĂ„â€. Situationen som uppstĂ„r kan uppfattas ha en likhet med att pĂ„ duellernas tid lura, genom en list nĂ„gon in i en oĂ€rlig duell som denne inte kan vinna eller undfly.


__ Om systemet
Med ledning av övergrepp i Sverige sĂ„ anser nomenklaturan uppenbarligen att hela Sverige Ă€r en sorts militĂ€rapparat, dĂ€r alla Ă€r "underlydande" under kollektivets diktatur och i fascistisk anda stĂ„r över lagarna. PĂ„ sĂ„ vis likhet med extrema diktaturer som t.ex Nordkorea dĂ€r innevĂ„narna helt rĂ€knas som ”statens kanonmat”. Hos oss kan man se rester av det urĂ„ldriga samhĂ€lle dĂ„ kungen uppmanade folket att skaffa barn si och sĂ„, odla grödor si och sĂ„ enbart för att produktionen skulle gagna kungens krigstĂ„g. Idag har detta utvecklats att omfatta Ă€ven nutidens civila krig (hĂ„rd konkurrens). Vad som passade folket, det spelade oftast underordnad roll för kungen. Dvs att hela systemet bygger pĂ„ att fria mĂ€nniskor, i en riktig demokrati inte kan fungera som friska, normala... utan att minst periodvis tuktas, jagas, krĂ€nkas etc. Denna modellen med ett officiellt politiskt system med fria val samt ytterligare en andra maktapparat, det tysta etablissmenaget Ă€r en synnerligen motsĂ€gelsefull och delvis ond lösning. Per definition strider det totalt mot idĂ©n med riktig demokrati. Problemet och det allvarliga bakom Ă€r att kunskaperna om detta systemet Ă€r vida spritt i vissa samhĂ€llsgrupper och t.ex en stor del (alla?) yrkespolitiker medan systemet alltsĂ„ stĂ„r i total kontrast till den officiella konstitutionen, mĂ€nniskosynen etc.

Det gÄr att förstÄ de bakom liggande syftena med denna typen av auktoritÀra nÀtverk. Att acceptera systemet Àr en annan sak. SÀrskilt kan man uppfatta de smygfascistiska nÀtverkens mÀnniskosyn och vissa delar av rÀttstÀnkandet som helt orimliga. Dessa Àr sÀrskilt problematiska eftersom konsekvensen av dem Àr att en stor del av folket alltsÄ lever med, och stödjer mÀnniskosyn, delar av rÀttstÀnkandet samt idéer om individens plats i "nationen" som helt avvikande till och med i strid med de vÀrden som mÄste utvecklas för att demokrati, sÄ som statsskick ska kunna bestÄ och utvecklas inför framtiden. Att en nation som har den hÀr typen av fascistiska ideal och att de accepteras av bl.a yrkespolitiker, polis m.fl. Àr mycket utmanande. Till och med farligt. Demokrati Àr krÀvande att upprÀtthÄlla genom att varje ny generation stÀndigt mÄste utbildas att förstÄ bÄde gamla grunder och relevanta nymodigheter. Att dÄ acceptera system som faktiskt Àventyrar och djupt komplicerar den demokratins reproduktion Àr inte acceptabelt.

LĂ€nk: Är Sverige nazistiskt:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?p=372630#poststop      http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=10500000000000371&posting=19500000005214558


__ Gamla testamentets hierarki i kedjebrevsmodell
SamhÀllet Àr ett kedjebrev. Likheten med kedjebrev Àr stor. Principen som Äterkommer Àr som i flera nu aktuella skandalmÄl dÀr enskilda lurat skjortan av 100.000-tals personer i Sverige, Europa och USA handlar om pyramider dÀr de i toppen sponsras kraftigt av dem lÀngst ned som sedan fÄr dela pÄ konkursen. NÄgon fÄr en ekonomisk start och rekommenderas pÄ mystiska, antagligen "sjuk-lojala grunder" och kan utifrÄn maktövertag pÄ andra t.o.m rent konkret starta förtÀckta kedjebrev, sÄ kallade "pyramider" i form av falska fonder, investeringsprogram eller försÀkringar redan i unga Är. HÀr finns en lÄng rad mycket otÀcka aspekter. Den kanske otÀckaste Àr att de som toppar samhÀllets makt-kedjebrev och som alltsÄ, nÀst intill pÄ förhand Àr garanterade storvinst vanligen vÀljs ut i tonÄren, ofta av Àldre personer och pÄ rent rashygieniska grunder. Naturligtvis spelar Àven social status, utseende, kontakter och lojalitet roll.

HÀr kan man ocksÄ i mÄnga fall tydligt se att de gamla rasavelsidealen fortlever. Men, medan det visat sig att de gamla skallmÀtningarna helt saknar faktabas och relevans sÄ kvarlever en sorts rashygiensisk romantik. NÀr alltsÄ vetenskapen inte alls stÀrker att vissa kroppsformer Àr "bÀttre" Àn andra sÄ tycks somliga nazifierade mÀnniskor ÀndÄ drivas att premiera just de nazistiska idealen. Likheterna med tÀnkandet, eller kanske snarare idiotin bakom sönderavlade rashundar gÄr alltsÄ dystert nog igen Àven bland mÀnniskor, hÀr i Sverige i vÄr tid.

HĂ€r ser vi en paradox i det att de som uppenbarligen ”tĂ€nker rashygien" och sannolikt i mĂ„nga fall hyllar Nietzsches övermĂ€nniska, pga av bristande sjĂ€lvkontroll inte alls tror pĂ„, eller prioriterar sunda, produktiva mĂ€nniskor.  Nej i stĂ€llet till stor del drivs att hylla former, utseenden och galen lojalitet baserat pĂ„ fördomar Ă€n bĂ„de de och omgivningen sjĂ€lva inser. Vi vet, enligt undersökningar att de, sĂ€rskilt mĂ€n som ges grĂ€ddfiler till makt och karriĂ€r enligt kedjebrevsmodellen har högre kroppslĂ€ngd och kvinnorna större bystmĂ„tt.En annan hierarki pĂ„ kedjebrevsliknande modell. Se SVT,  "Maffia utan grĂ€nser":
http://svtplay.se/v/1727911/dokument_utifran/maffia_utan_granser?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1750819/sb,p103473,1,f,-1


.

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 Ă„rs utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01 efter vÀgrad handlÀggning av soc. i Karlstad

Olagligt utsatts för: # frĂ„ntagits 1 barn  # frĂ„ntagits 2 olika jobb  # 2 fall av anstiftad misshandel  # trolöshet av fackförening  # förhindrats arbeta >10 Ă„r  # utsatts för grova sekretessbrott  # kriminell utpressning av Arbetsförmedling   # terroriserats med pulsgenratorer ~1 Ă„r.  # hotats anta falsk Asperger-diagnos  # skriftligt förtalats av Karlstads kommun.   # tot ca 300 lagbrott och   # 2500+ terrortillfĂ€llen.------------------------
LÀs om Àrendet med över 80.000 lÀsningar (juni 2009). LÀs du ocksÄ!

__ LÀnkstation Fakta, vittnesmÄl:
Via inlĂ€gg Passagen:   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000005158553
Via inlĂ€gg Debatthuset:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929
Via inlĂ€gg Google grupper (081013):   http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_frm/thread/e8e5deec9056f408/45639eb7fd702f05?hl=sv&lnk=st&q=L%C3%A4nkstation+vittnemoh%C3%B6st2008#45639eb7fd702f05

Om du vill Googla lÀnkstationen:
"Morgan Ohlson" vittnemojuni2009

Mest lÀttlÀst(?)
DEL1   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129
--------------------------

.
.
Morgan Ohlson, terroriserats systematiskt i över 20 Är.

__ LĂ€nkstation Fakta, vittnesmĂ„l:   http://www.debatthuset.com/forums/showthread.php?t=11929

.