Författare Ämne: Offensiv mot asociala  (läst 1418 gånger)

Avos

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 1242
  • Karma: 0
    • Visa profil
    • Ett Annat Sverige
Offensiv mot asociala
« skrivet: 11 januari 2010, 16:54:11 PM »
Det börjar röra på sig, vad gäller en offensiv mot asociala. Det är den kommande utredningen om asociala som släpps i slutet av denna månad som är orsaken till att folk börjar samla sig för att genomföra skadeståndsmål, grupptalan etc. Jag tänker inte vara med i en grupptalan av orsaken att skadestånd kan myndighetsbrottslingarna använda som bevis på att de har gjort rätt för sig och kan fortsätta. Ett återinförande av tjänstemannanasvaret återför oss till den rättsäkerhet som rådde före 1980, då redan då många brott mot barn och familjer ägde rum. Därtill att de skyldiga kan sitta kvar. De har ju reorganiserat tillsynsenheterna, just med tanke på att de skyldiga ska få sitta kvar. Skadestånd kan bara utbetalas genom domstol, domstolarna är  genomruttna, och skadestånd utbetalas av de som med brottsliga händer i decennier har själva begått brott. Om de kan få folk att stå på tå för dem nu, kommer det att sluta med att alla får ett korvskinn i ersättning, sedan ett medialt Leanderfall och nedgrävning av skandalen, medan de skyldiga fortsätter i en redan befintlig brottslig struktur.

Det verkar som att man ställer just krav på reformering av asociala istället för nedläggning av brottsligheten:

http://www.minpappa.nu/?page_id=46

Där krävs:

1) Ändring av lagstiftningen så att föräldrar som försvårar samarbetet fråntas våŕdnaden: Problemet är att sådana lagstiftning har redan funnits hela tiden och familjerätten och domstolarna följer linjen " en ska bort", och det är alltid den förälder som vill samarbeta.

2)Socialstyrelsen ska ges detaljerade direktiv till familjerätterna.. Det saknas inte hyllmetrar med direktiv: INGENTING HJÄLPER !!

3)Legitimation.. Man kräver alltså egentligen att prestigen för familjerättsekreterare höjs.

4) Sparande av inspelningar och anteckningar. INGEN ska lyssna på detta i de skurkaktiga domstolarna !

5)Domstolarna specialutbildas  De skyldiga behöver straffas och inte få åka på fler kurser

6)Straff och böter. Ja sådant kan man ju bara skratta åt,det är andra myndighetspersoner som ska utreda... Det enda grova myndighetsbrottslinga ska passa sig för är ett rep omkring halsen.

7)Ny myndighet. Ja visst ska det komma en "ny" myndighet, de ska byta namn på asociala, men de som jobbar där ska vara de samma, deras mandat att tränga in i privatlivet, deras "expertkunnande" om hur vi tar i våra barn och pratar med dem. Allt slutar med brott precis som förrut.

Det behövs inga experter ! Det behövs inget privatlivsministerium ! Detta vi sett är beviset för detta, inte att "utbildning"  och "omorganisation" behövs för att sjösätta en ny variant av ORWELL2.

Allt vad som behövs är delad vårdnad och delade bidrag, avskaffande av alla myndigheter som utan bevisning kan begära undantag från lagar och  NORMEN att barn behöver sina föräldrar lika mycket, och att barn endast ska omhändertas om det handlar om placering på barnhem!
« Senast ändrad: 11 januari 2010, 17:07:06 PM av Avos »
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna