Frfattare mne: Myndighetsbrottslingarna i socialnämnden i Luleå  (lst 4821 gnger)

Avos

  • Newbie
  • *
  • Antal inlgg: 1242
  • Karma: 0
    • Visa profil
    • Ett Annat Sverige
Myndighetsbrottslingarna i socialnämnden i Luleå
« skrivet: 20 december 2009, 16:49:19 PM »
Jag skrev ett inlägg i Norrländska Socialdemokraten i en tråd som handlade om att Staffan Eriksson (m) i socialnämnden protesterade mot att två barn som skulle fosterhemsplaceras skulle åtskiljas. Barnen har varit mycket omskrivna, då pappan för en månad sedan sköt mamman, och numer sitter i fängelse. Staffan Eriksson som börjar sin personvalsrörelse med detta sockersöta tal vill bli ihågkommen.Jag protesterade mot detta, och NSD:s censor tog genast bort mitt inlägg: Med tanke på den ynkliga yttrandefrihet denna tidning erbjuder läsarna, med 500 teckens längd på inläggen, kan det nog vara bättre att skriva OM NSD än att försöka skriva i den tidningen.Staffan Eriksson (m)

När myndighetsbrottslingarna SS Jill Thomelus och SS Anette Tarden skrivit utredningen som rekommenderade att min son Emil skulle sättas på fosterhem så innehöll utredningen redan då hundratals brott, lögner, förtal och felaktigheter.
Då skrev de att "visserligen så har Emil två föräldrar som älskar honom, men är okunniga i sitt föräldraskap". Inte någonstans skrev de vad de menade med detta. Istället fanns det massor av rent förtal,det stod att jag som är 54 år inte kunde laga mat åt mig själv, att jag var inte bara olämplig som förälder, utan överhuvudtaget aldrig borde få träffa honom mer därför att Emil hade lekt med sin äldre bror på gården utan min vetskap och fått en smäll på handen av en käpp, vilket dock inte gett någon skada.Att jag var svårt psykistik sjuk enligt SS enligt Jill Thomelius helt egen diagnos, och att beviset var att jag besökt en barnpsykolog 3 ggr när jag var 13 år,samt varit inlagd på öppenvård 1½ månad 1976 för "pre-psykos".

Anklagelserna mot mamman var att hon vägrade skriva under umgängesavtal, delvis därför att asociala hotade henne att om hon gjorde detta skulle det bli LVU, hon gjorde som de ville, och det blev naturligtvis LVU JUST därför. Mamman ger mig 50% umgänge idag, då när Emil var liten gav hon mig 70% umgänge, därför att hon arbetade skift, och inte kunde lämna honom ensammen.

När denna  grovt brottsliga utredning var klar lämnades den över till socialnämndens verkställande utskott för beslut. Där vidtogs åtgärder för ett enhälligt beslut som vanligt. Bror Kajsajuntti adjungerad,(mp) förklarade snabbt att han var jävig, eftersom vi träffats några gånger under 70 talet på demonstrationer. Bror Kajsajuntti var alltså angelägen om att redan olagliga beslut ska kunna röstas igenom och bli legitimerade. Åsa Anjou(v) , en av Luleås rikaste personer, hänvisade till att hon var jävig, eftersom jag hade VARIT medlem i vänsterpartiet.

Bodil Wennerbrandt Sevastik (v) hävdade samma. Därmed hade de grundlagt att ett enhällligt brottsligt beslut skulle tagas.

Jag kontaktade överläkare Peter Skeppare på psykiatrin för att få ett intyg på att jag hade föräldraegenskaper.Han bad mig svara på några frågor, samtidigt som han antecknade på en papperslapp. Efter ca 10 frågor sade han: "jag tror att du har autism", han sade att han ville att jag skulle genomgå en undersökning på sunderby sjukhus. Jag erinrade honom om vilket mitt ärende var, och han sade då att jag måste besöka socialnämndens arbetsutskott tillsammans med en stödperson från landstinget, vilket han absolut krävde!!

Jag kontaktade Staffan Eriksson, som talade uppmuntrande, och sade att detta skulle bli en lätt match. När väl mötet hade börjat ställde han sig upp och höll ett tal mot mig. Jag kommer inte på någon annan orsak till att han låtsats vara på min sida, annat än att han ville chocka mig rejält.Staffan Eriksson sade på fullt allvar att de skulle ta vår son Emil och sätta honom på fosterhem bara två veckor, och förklarade att detta var alltså en struntsak. En vuxen kan inte på allvar mena att man sätter barn två veckor på fosterhem, därtill en person som suttit i socialnämnden i många år och säkerligen själv har fosterbarn.
Socialnämndens arbetsutskotts ordförande Leif Wikström avbröt mig hela tiden, och sade "det där har vi redan hört". När jag lämnade mötet skickade någon av deltagarna en självförstörande ikon till min mobiltelefon. Jag hade bara hunnit 20 meter från huset. Det var ett fult finger med texten "fuck you".

Dessa politiker är självfallet ansvariga för de brott som varje år begås mot barn och familjer i samband med LVU. Om man diskuterar vilka som är ansvariga för brotten så är det de:

SS Jill Thomelius, SS Annette Tardeen som fungerar som utredare,
deras chefer
gruppledaren SS Ewa Laakso
Gerd Bergman, Anna Noren

Domarna i Tingsrätt och länsrätt

De har alla granskat ett totalt brottsligt dokument, där hundratals brott har begåtts , med sina egna namn godkänt detta, och därmed står de ansvariga för dess innehåll. I detta inlägg nämner jag dessa myndighetsbrottslingar vid namn och även med bild enligt den prejudicerande dom I Börje Ramsbromålet, "3M" där man i högsta domstolen fastställde att offentliga personer inte åtnjuter sekretessskydd vad gäller deras roll i de uppdrag de har  http://www.bankrattsforeningen.org.se/skampol.html
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna

jean-raoul

  • Gst
SV: Myndighetsbrottslingarna i socialnämnden i Luleå
« Svar #1 skrivet: 02 april 2010, 11:24:27 AM »

Jean-Raoul de Marcenac
Valhallavägen 145
11531 Stockholm
Tel 0703404554
jean-raouldemarcenac@hotmail.com

               December  2009

Öppet brev till folkbokföringens tjänsteman Jenny Segeljakt med flera.

Sten efter sten gräver jag upp de fundamentala underlag av era så kallade illegala ”rutiner” som har skilt och fängslat mina barn från mig främst Ludwig de Marcenac sedan mer än 15 år.

Att min äldste son Marcus blev bortadopterad på åttiotalet utan min kännedom visade sig också vara ett så kallat ”praktisk beslut” från Socialstyrelsen. (En förundersökning skulle ha lagts ner utan att jag någonsin blev informerad om dess påbörjan).
Det resulterade i att när både Marcus, hans biologiska mor och jag själv ansökte tidigt på nit¬tiotalet att Marcus skulle få bära namnet de Marcenac blev detta avvisat av Stockholms tingsrätt pga. ”Alla band till den biologiske fadern skulle skyddas” och hindrade denna ansö¬kan (Den smyg adoptivfadern blev betraktad som biologisk fader). Tingsrätten blev vilseledd.

Till slut har år 2009 Länsrätten i Stockholms län funnit att ett annat folkbokföringsbeslut gällande ett annat ”praktisk beslut” som felaktigt den 6 september 1993 folkbokförde min yngste son Ludwig de Marcenac på Norrmälarstrand 18 i Stockholm (detta utan min kännedom eller synliga dagboksanteckningar) inte skulle äga rätt att vara och skulle upphävas. Detta tidigare felaktiga beslut blev dock till stor hjälp för modern Anne-Catrin Weingård som den 30 augusti 1995 vid Stockholms tingsrätt där med omedelbar verkan hon fick interimistisk vårdnad om vår bort rövad son. Detta beslut togs i ”parternas frånvaro” och utan någon form av preliminär förundersökning från sociala myndigheter eller kontradiktorisk respekt till processen. Tingsrätten i Stockholms län blev vilseledd en gång till.

Jag tänker inte än en gång summera alla de djävulskap som myndigheter eller privata personer inom dessa förvaltningar sedan 1994 har enat sig om, när det gäller att förtala, förfalska och krossa min f.d. familjs motstånd och engagemang att försvara oss och vår egendom mot olika olagliga grova bevi¬sade och styrkta angrepp, utan vill bara konstatera att när den förra folkbokföringens högst ansvariga tjänsteman Ingegerd Sterbäck skrev och talade med mig per telefon i februari 1994, ändrade hon tydligen den felaktiga antecknade adressen Norrmälarstrand 18 i Stockholm till C/O Weingård Norrmälarstrand 18 i Stockholm. Se de olika och tillrättade postadresserna på bilagda dokument. Detta vill väll säga att Norrmälarstrand 18 var endast en kvarlämnad postadress och hon kan intyga att vi bodde i Frankrike.

Ingegerd Sterbäck som fortfarande arbetar på skatteverket och som ni vet numera heter Widell, har personligen ansett att de dokument som trots mina skriftliga protester skickades ändå till en Jean-Pierre de Graal, alias André Arbili (som påstod sig vara min bror i Frankrike!) var en form av magistralt fel. Ni tjänstemän delar tydligen skilda uppfattningar om vad som är rätt eller talar inte tillräckligt med varandra.

Det är också mycket märkligt att det skulle ta Anne-Catrin Weingård mer än två år för att upptäcka att jag inte bodde på samma adress som hennes, Norrmälartstrand 18, Detta efter henne åter registrerades i oktober 1995? ”flyttning” till denna adress som era anteckningar påstod att hon skulle ha haft sedan september 1993. Om jag missförstår ”era anteckningar” rätt har Anne Catrin Weingård och min son flyttat mellan 1993 och slutet på 1995 från Norrmälarstrand till Norrmälarstrand. Tyvärr verkar det så att Jenny Segeljakt har svårt att kontrollera sina kryptiska anteckningar eftersom det är hennes undersåtar och medarbetare som gång på gång måste lysa och rätta till dessa.

Även när Segeljakt framför Länsrättens domare med lågmäld röst påstod att folkbokföringen hade till slut återfunnit den anmälan om bostadsadress i Orust som jag hade registrerat år 1997 när jag blev tvungen att återvända till Sverige. Det blev nu svårt för folkbokföringen att fortsätta att förneka detta eftersom skatteverket 1997/98 hade tagit emot min skattedeklaration med rätt adress gällande både mig själv och den fastighet värde som vi ägde i Frankrike. Så Segeljakt hade lite svårt att förklara att folkbokföringen hade haft fräckheten att registrera mig endast i ”församlingens Röra” dvs. fortfarande utan känd hemvist. Alla dessa grova efterkonstruktioner visar sig vara patetiska.

För min del fortsätter jag envist att sätta ljus på dessa vidrigheter och kan stolt försäkra er att ni inte har fullständigt lyckats hindra mig och mina pojkar att dela respekt och kärlek för varandra. Dessa gamla patriarkala maktmissbruk fasoner och pennalistiska metoder i DDRs anda eller liknande nationer måste motarbetas. Allra mest när deras dolda syftanden gynnar och förtjänar detta internationella kriminella etablissemang. Nota Bene att jag inte kommer att be om ursäkt för dessa jämförelser varken till dig heller den andre sanningens Kerberos; din Garm kollega Kent Hammarström.


Att jag är ledsen? Jag är minst sagt dödstrött på det hela . Det har jag varit i mer än femton år nu...
Hur många är som Ludwig. Ledsna pga. Myndigheternas missbruk eller s.k. slarv?
(Mest när det gäller de beskrivna metoder som myndigheter använde mot mig/oss för att sätta locket på avslöjade statliga internationella penningtvätts skandaler som "systemet" nyttjar av.)
Att avslöja detta var mitt brott.(Crime de lèze majestée)
Ingen bland alla dessa inblandade myndigheter har tänkt heller gjort något konstruktivt för att skydda Ludwigs "bästa" eller hans mentala trygghet.
Hur många av dessa barn är straffade genom dessa avslöjade ekonomiska skandaler som förstör familj efter familj...
 
Överklaga? JO? JK? Varför inte hos Sankt Peter: -)
Jag har inte slutat att engagera mig i min och min sons fall sedan Ludwig blev lömsk kidnappat från sitt hem i Frankrike år 1995 och överklagat alla de olika angrep som utfördes mot min person och min familj från:
 
Tullverkets kränkande förtal från personal i Malmö som blev konstaterade och nekades till slut  inte mindre än 8 år senare
 
SPM "Speciella mål" numera ekobrottmyndigheter har genom själva anklagaren Bo Skarinder utfört de grövsta brott gentemot sitt huvudman genom att förstöra eller manipulerat bevis material . Skarinder har dessutom hindrat en internationell förundersökning och illegalt blandat sig i fransk rättssak.
 
Åklagarmyndigheter i Stockholm som la ner en anmälan från A-C Weingård för olika olaga hot som tvingade henne och hennes far att sälja vår fastighet till de personer och organisationer som hotade oss med hjälp av förfalskat avtal där min signatur suddades bort. Denna anmälan förblev utan åtgärd av (Åklagaren Stefan Lind) Stockholm åklagarmyndigheter under 17 månader. Jag kallar detta för mer än passiv korruption.
 
Tingsrätten i Stockholm som med omedelbar verkan gav Anne Catrin Weingård ensam vårdnad för vår son den 30 08 1995 . Detta "I PARTENAS FRÅNVARO", utan förberedelser eller social förundersökning dessutom utan legal motivering annat att "moder är lämpligare vårdnadshavaren än fader" ... med mera bland annat:
 
Folkbokföringens diarier manipulationer och lögner...
 
Skatteverket så kallad "speciell avdelning som hotade mig att bli av med personnummer...
Se Tjänsteman Christer Ångström som dessutom erkände brott i hela sin arrogans framför opartisk vittne men påstod att dessa var preskriberade. För vem då!

Svea Hovrätt i Stockholm som beslutar dom mot eget beslut e contrario” mot sitt tidigare eget ”res judicata” ( Se dom beslut:Mål nr  Ö 155-09 och Ö 154-09 den 2009-05-08).
 
Högsta domstolen tidigare beträffande av Svea Hovrätten ”e contrario” beslut samma avgörande har avslagit överklagan från sökande eller klagande utan skäl eller motivering.
 

Synkrati ?
Det finns väl inte i det svenska språket men svenska ”modellen” verkar finnas kavar...
 
Rätten ? Den existerar när domstolens drängar är politisk fria

Den enskilde medborgaren som oförskyllt råkar i konflikt mot tredje part som i sin tur stöds partiskt av myndigheter blir åsidosatt av rättens mekaniska maskineri. Maktfullkomliga myndigheter utövas en viss form av ostracism gentemot den enskilde och termen rättshaverist stämplas för att befria dessa myndigheter från sina brister gentemot den kritiska medborgaren utan att omprövas sina ställningstaganden.

Kärrande medborgaren i frågan för en kamp som i stor del är berättigad men blir hånad såsom ”Don Quijote” eller liknande patetiska gestalter.
För varje haverist finns en motpart: ett mekaniskt haveri i rättsystem.
Likasom i fejden mellan Cicero och statsmannen Cato, som ansåg att de som opponerar sig till sin makt bör förstöras, vinner etablissemang med lakoniska och felaktiga beslut eller förrädiska medel som förvandlar rättsäkerhet till en chimär som gestaltas i en kall naturlig dotter födds som en avkomma emellan Justianius och Torquemada och ersätter Themis

För min del kan jag försäkra att tjänstemän av den ovan beskriven sort står till helt andras tjänster än till det svenska folkets rätt och säkerhet.

Jean-Raoul de Marcenac
Rättsökande
Efter 16 kamp mot myndigheter

jean-raoul

  • Gst
SV: Myndighetsbrottslingarna i socialnämnden i Luleå
« Svar #2 skrivet: 02 april 2010, 11:25:51 AM »
Från ostraci         

Stockholm den 26 februari 2010


Anne Catrin Weingård

Eftersom mitt liv plötsligt har förkortats efter de 16 vidriga år som du med dina lögner och det etablissemang som ”skyddar” dig har orsakat, vädjar jag som en sista önskan att du ska ta och rannsaka mitt namn från dina förtal och berätta sanningen för Ludwig och varför han under en sådan lång tid blev utan sin far. Det justitiemordet blev barockt både i tingsrätten och i hovrätten. Värre angrepp utgjorda av alla dessa byråkraters små händer visade sig ständigt lika destruktiva som bland annat beslutet att låta mig vara utan känd vistelseadress baserat på dina vilseledande lögner m.m.

Jag vill också påminna dig om att det var du som önskade bosätta dig på land i Frankrike och att du senare fick imperativa order att komma "hem" till Sverige för att lösa din fars "besvär" som hans tydliga illegal skatteplanering orsakade honom. Vi hade avslöjat en härva av pennigtvätt. Perverst är att du har tvingat Ludwig var gäst hos den påstådda nya ägaren. Du har inte velat förstå att Sanchez och Arbili är av samma skrot och korn och i samma loge. Jag fick nyligen se tvättmaskineriet försätta vara igång via ett konkursdrabbat skenföretag och en ytterligare konkurs (den nionde sedan 1987). Detta senaste företag skulle ha köpt halva tomten med huvudbyggnaden för tre miljoner Euros. Du kan blunda men du deltar i detta kriminella ”systemet” och det torde du veta.

Under vårdnadsprocessen lät du din advokat ljuga och anklaga mig för att "ha dödat barn i Afrika", denna vidriga lögn förföljer mig.
Du rensade företagets kassa och förfalskade vårt köpeavtal med syfte att sudda bort mig från mina engagemang att försvara vår dåvarande familjs integritet och investeringar.
Genom att dölja dessa brott hade du till och med mage att ta betalt med flera hundra tusen kronor för det arbete jag utförde och de olika utgifter jag hade vilket har ruinerat framförallt mig och förstört mitt liv och samtidigt skadat Ludwig.
Som du vädjade till din far en vecka innan du lömskt försvann med Ludwig, lämnade du mig ”som en tjuv och en bedragare”.

Jag dör sjuk och fattig men med bevarad integritet. Jag älskar Ludwig, han betyder allt för mig och det är hans om framtid jag bryr mig.
Den ska inte grundas på falska sanningar och svek.
 Jean-Raoul de Marcenac
   
Modern svara fortfarande inte