Författare Ämne: Re: Avrättning bör vara straffet för psykiatrins och Arbetsförmedlingens folkmor  (läst 3059 gånger)

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Från swnet.politik
http://groups.google.se/group/swnet.politik/browse_thread/thread/42e9e45a428cf722?hl=sv#

M.O.B. i L. skrev:

 >All tvångspsykiatri kan nog klassas som folkmord. Hot om tvång i
> psykiatrin är också tvångspsykiatri. Jag anser att de som verkställt
> folkmord genom att ge tvångsinjektioner med psykiatriska mediciner eller
> tvångs-ECT bör ställas inför rätta. Efter en rättvis rättegång bör
> straffet bli avrättning. Dödsstraff för folkmord är nödvändigt för att
> trygga demokratin.
>
> För mer information, se:
 http://blogg.expressen.se/politikmobil/
 http://dvwebb.mah.se/~lgs01066/mikaelb/med/ect/discovery_ect.html
>
> Dessutom har SVT nyligen haft dokumentärer och debattprogram:
http://svtplay.se/v/1776561/uppdrag_granskning/del_13_av_16
http://svtplay.se/v/1778736/debatt/del_14_av_17__torsdqg
http://svtplay.se/v/1787798/uppdrag_granskning/del_14_av_16
>
> Jag talar mest om ECT, men även psykiatriska mediciner kan ge permanenta
> hjärnskador.
>
> Jag är inte förvånad över att Arbetsförmedlingen i Lund anställer gamla
> utövare av tvångspsykiatri, ty det ligger i linje med
> Arbetsförmedlingens förtryckande politik. De har förmodligen aldrig haft
> hederliga arbeten utan har mest sysslat med att kränka mänskliga
> rättigheter på betald arbetstid.
>
> Det minsta som borde hända är att Arbetsförmedlingen säger upp personal
> som jobbat med tvångspsykiatri om den vill bättra på sitt rykte.

Jag delar helt din uppfattning i denna fråga. Dina argument är relevanta, exempelvis att om myndighetsbrottlingar tillåts att sitta av sitt straff i fängelse, kan de använda tiden till att skriva en bok, och åkalla hjälp från andra myndighetsbrottslingar.

Brott är av olika kategori. Brott mot mänskligheten är av samma kategori som krigsbrott, och de påföljder ett invaderande lands soldater drabbas av: döden. Det är fortfarande dödstraff för invaderande soldater i svensk lag: kanske här inte finns någon som försöker förklara bort detta faktum?

Att en grov myndighetsbrottsling i position att han kan begå brott mot tusentals människor fortfarande skulle räknas som en av oss är absurt. Om alla brott är av samma kategori, låt då spioner få slippa straff, de har ju "bara" avslöjat en del små hemligheter ?

Men detta handlar om landsförräderi av högre nivå än spionage ! Det handlar om tortyr och invalidisering av landets egna innevånare, av en person som sags åtnjuta förtroende av oss som förtroendevald eller som myndighetsperson. En förstörelse av rättstaten på ett sätt som en invaderande arme inte skulle kunnat åstadkomma. Och en främmande ockupationsmakt ska åtminstone låta våra barn vara ifred, om än de ska drabba oss på många andra sätt !! Sådana personer bör absolut avrättas genom hängning, då de är alltför farliga för oss levande.De har begått det dubbla brotten att dels begått det värsta brottet: brott mot barn eller mot sjuka SAMTIDIGT som de begått brott mot allmänheten, vilket är landsförräderi.

Det gamla svenska straffet för landsförräderi är att en granpåle grävs ned i marken så att 45 cm sticker upp. Sedan drar de ned byxorna på landsförrädaren och spetsar honom genom ändtarmen på granpålen. Korsfästning verkar nästan bekväm i jämförelse med vad den landsförrädare drabbades av vid Poltava, en officers om gick över till ryska sidan och senare tillfångatogs. Detta vore bra om dessa socialsekreterare kände till, då skulle skratten tystna i personalrummen.

En förälder som drabbats av brott mot sina barn anser jag har rätt att mörda förövaren om samhället är så barbariskt att det inte skyddar barnen för myndighetsbrott. Jag vill inte att någon ska få lida för konsekvenserna, alla är för skadliga för att sitta i fängelse för sin kärlek till sina barn och att lida för rättvisans skull. Ändå hoppas jag att detta snart sker för allas vår skull så att euforin minskas hos dessa brottslingar som tror att de är odödliga.

> Därefter skall dödsboet betala skadestånd till de drabbade. För lösningar postmortum om hur man t.ex. kan låta en förövarsläkt betala skadestånd till de drabbades släkter i flera generationer, se mina webbplatser och övriga inlägg.

Allting är reversibelt. Övergivandet av rättstaten är jag emot.
« Senast ändrad: 28 november 2009, 22:00:22 PM av Avos »
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Anser du att detta inbegriper fosterfamiljer ?
Det är inte på grund av dålig moral det ultimata straffet bör utdömas, utan för det dubbla förräderiet, dels ultimat brott mot barn, dels ultimat förräderi mot landet, värre än spionage. Straffet grundar sig snarare på den upphöjda positon en domare, eller en SS med rätt att gå utanför lagen har,snarare än vad de gjort som enskild person. Jag anser att ingen bör dömas till döden för handlingar de gjort av galenskap eller ondska, utan detta straff tillkommer de som begått förräderi, grovt missbrukat förtroende mot HELA landet. Fosterföräldrar kan nog i verkligheten var UTÖVARNA av denna ondska som dess myndighetspersoner beslutat att barnet ska hamna hos, men fosterföräldrarna har ju ingen position, inte ens en utbildning.De är närmast att likna vid koncentrationslägervakter i Barn-Gulag.
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Citera
Fosterföräldrar kan nog i verkligheten var UTÖVARNA av denna ondska som dess myndighetspersoner beslutat att barnet ska hamna hos, men fosterföräldrarna har ju ingen position, inte ens en utbildning.De är närmast att likna vid koncentrationslägervakter i Barn-Gulag.

Ööh! Lite tvetydigt iaf när man läser Expressens artikel om Koncentrationsläger-vakten

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1797611/89-aring-atalas-for-att-ha-dodat-28-000-judar

J-O

Ursinniga brottsoffer i ett laglöst samhälle har ännu värre straff än detta i beredskap för förövarna. Då får lagstiftarna springa framför tåget, om de ska hinna med.
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna