Författare Ämne: Riv ned sociala och bygg aldrig mer upp det igen.  (läst 4038 gånger)

Avos

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 1242
  • Karma: 0
    • Visa profil
    • Ett Annat Sverige
Riv ned sociala och bygg aldrig mer upp det igen.
« skrivet: 07 maj 2009, 22:22:26 PM »

[Försökte få detta publicerat på en annan site, men de tog inte in anonyma inlägg]

Socialförvaltningen är den sista resten av den ondskefulla sociala ingenjörskonstens misslyckanden.Tanken att familjen inte är perfekt, utan behöver stöd, verkar skenbart förnuftig. Men vi vet alla att när vi släpper in utomstående i form av  “privata rådgivare” innanför vår integritet, så slutar det alltid med kränkningar och omyndigförklaring, när “rådgivarna” ska utdela sina sofismer, och med allvarlig min förklara trivialiteter och hur man kokar makaroner.Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna

Socialförvaltningen är den sista resten av den ondskefulla sociala ingenjörskonstens misslyckanden.Tanken att familjen inte är perfekt, utan behöver stöd, verkar skenbart förnuftig. Men vi vet alla att när vi släpper in utomstående i form av  “privata rådgivare” innanför vår integritet, så slutar det alltid med kränkningar och omyndigförklaring, när “rådgivarna” ska utdela sina sofismer, med allvarlig min förklara trivialiteter och hur man kokar makaroner.

Jag skriver anonymt, jag har tidigare skrivt under mitt rätta namn, men detta ledde till påhopp från såväl myndigheter som privatpersoner. Under anonymitet kan man bättre berätta vad man vill framföra i dess helhet, utan att ta hänsyn till integriteten, då den redan är ombesörjd genom anonymiteten.

Det är tråkigt att en del internetforum inte tar in inlägg från anonyma inläggsskrivare. Det verkar som att man menar att om man är hederlig har man inget att frukta. Men vi som har blivit utsatt för myndighetsbrottslighet har orsak att tänka oss för, då exempelvis Länsrätten har hotat mig på grund av vad jag berättat på internet om socialas och domstolarnas brott mot mig och mina barn. När mina barn har legat på myndigheternas tortyrbänk, så  är det ett tecken på att det inte är de hederliga människorna som är fria i dagens samhälle, utan att brottsliga myndighetspersoner inlett ett krig mot det sunda och fria livet hos medborgaren.

Jag kan aldrig mer uppsöka socialförvaltningen efter att de begick hundratals brott mot oss, och försökte stjäla vår 9 årige son som ligger två år före de andra i skolan. Jag provade dock nyligen ringa familjerätten anonymt för att tala med en person där som jag uppfattat som tämligen sansad.

Saken var den att min yngre son vill skriva sig hos mig för att kunna gå skola här. Umgänget kvarstår som oförändrat, bara skolgången skulle flyttas. Vi har tidigare försökt ordna det här, men mamman motsätter sig detta. Vidare motsätter hon sig att sonen får åka på utlandsresor med mig.

Jag tror inte att den här konflikten är något speciellt märkvärdig, den utgör nog ett vanligt inslag i frånskilda föräldrars konflikter. Är detta då ett exempel på en konflikt som utomstående kan lösa, därför att den till sitt innehåll verkar så enkel och oskadlig för barnet ?

Frågeställningen är fel: VEM ska ha sista ordet i en vårdnadskonflikt ? Om Svaret är något annat än "vårdnadshavarna", så blir resten helt fel.Man gör då antagandet att vårdnadshavarna inte KAN ta beslut som handlar om barnets umgänge eller barnets bästa. Eftersom en sådan frågeställning är ledande, så blir ju svaret att barnet måste omhändertas.

Alla människor har problem. De löses eftersom, och problemens närvaro är inte ett symptom på vårdnadshavarens olämplighet, vilket är socialas utgångspunkt. "Ingen vårdnadshavare- inga problem".

Så här är det nästan alltid när föräldrarna är skilda. Boföräldern vill inte skiljas från bidragen och makten, ÄVEN om alla förnuftsargument redan har framförts. Men det är heller inte alla problem som SKA lösas !

De flesta problemen försvinner av sig själv, och behöver inte lösas! Därför behövs ingen kompetens av mig och mamman för att detta problem ska kunna lösas. När grabben som nu är 10 år blir så duktig på att övertala mamman att han kommer att lyckas få henne att acceptera ett eventuellt skolbyte, så har problemet lösts. Eller så har det inte lösts, vilket ju också är ett svar kan man säga.

Jag ringde familjerätten anonymt och diskuterade detta med dem. Jag berättade för dem att sociala begått flera hundra brott mot oss, och att det var otänkbart för oss att någon gång mer i våra liv kontakta myndigheterna i frågor som dessa. Mitt ärende då jag ringde gällde den lagändring som skett på detta område. Lagen medger nu barn rätt att välja vem de ska ha som boförälder "om barnet anses moget att göra ett sådant val". Förut var skrivningen den att barnet fick välja när det fyllt 12 år ovillkorligt.

Vi KAN aldrig mer gå till familjerätten, vi måste lösa detta själva, på ett sätt så att barnet inte utsätts för  myndighetsbrottslighet. Jag har tänkt skriva honom här, om jag vet att sonen garanterat VILL gå skola här, när han har bott här en månad kommer han att bli skriven mot mammans vilja. Detta berättade jag för familjrätten då jag ringde anonymt. På familjerätten var man var tveksam till metoden, men vi kan ju inte VÄLJA metod ! VEM vet bättre än oss ? Mamman VET, men hon vill inte.

Om jag går upp på familjerätten, så kommer detta att leda till att de inför umgängesbegränsningar, och struntar i vad barnet säger !Om jag frågar dem "Vem tror ni bäst vet vad barnet vill?" så får de nog besvärligt att undgå att det är föräldrarna som vet barnets bästa. Man kan inte begära "hjälp" från utomstående för att lösa hur enkla frågorsom helst. ÄR det så att barnet vill gå skola hos mig, att det är jag ensammen som håller i hans studier, behöver man ju inte har så väldigt mycket mer hjärna för att veta hur lagen om att barn själv ska välja vilken boförälder de ska ha, bör då användas för att ordna den saken.

Men så fungerar det inte eftersom det är FÖRÄLDRARNA som måste lösa detta, inte utomstående. i 95% av alla vårdnadskonflikter får kvinnan enskild vårdnad I 70% får hon bli boförälder. Eftersom den här mamman redan har facit på att de försöker intrigera bort mig, för att sedan när hon får enskild vårdnad stjäla barnet från henne, vet hon att varken jag eller hon kan gå till myndigheterna för att lösa våra problem.

Sociala behövs inte. De har inget att lära ut, när inte föräldrarna får lösa familjens problem själva kommer det att begås brott mot barn och familjer av utomstående som ges access in i familjen av myndigheterna.Det finns inte en förälder som är så dålig som sociala. 70% av alla barn på socialas HBT-hem faller in i kriminalitet, 50% av alla fosterbarn rymmer eller omplaceras iaf de som är så pass stora att de KAN rymma.Om en vanlig förälder skulle ha dessa hemska resultat skulle de ta barnen från föräldern ! Om sociala inte fanns skulle barnen till missbrukarna och de psykiskt sjuka inte omhändertas. Men de barnen bryr ju sig sociala i alla fall inte om ! En stor del av sveriges kommuner gör inte ens utredningar på sådana barn,eftersom fosterföräldrarna inte vill ha harmynta och störda barn som bränner ned deras uthus !

Ett civilicerat samhälle bygger på regeln "hellre ska en skyldig gå fri än en oskyldig dömas". Därför bör sociala läggas ned, då dömandet avoskyldiga har blivit en kriminell industri.
« Senast ändrad: 07 maj 2009, 22:29:19 PM av Avos »
Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna