Frfattare mne: Missforstått likestilling  (lst 2644 gnger)

Manfred Kumschlies

  • Newbie
  • *
  • Antal inlgg: 4
  • Karma: 0
    • Visa profil
Missforstått likestilling
« skrivet: 13 april 2008, 15:14:37 PM »
Missforstått likestilling
For vi er ikke like! Naturen har skapt oss forskjellige og det må vi bare godta og respektere. Hvorfor får ikke kvinner lenger være kvinner?


Er likestilling at kvinner skal bli menn og menn kvinner? Respekten mangler, dette er alt. Mange menn opplever dette i dag. Barnevernet er et av de verste eksempler på at mange kvinne nekter faren samvær med sine barn uten grunn.

Det blir mer og mer fulle kvinner i byen, og det er en skam at alkoholmisbruket øker!Voldelige kvinner blir flere og flere, et samfunnsproblem og familieproblem. Har vi ikke nok vold fra fulle menn? Løser det noen problemer? Det er jo dit vi er på vei nå?

Ironi, nei dette er den virkelige og grusomme sannheten i dag. Hele denne debatten er komplett misforstått av enkelte kvinner i politikken. Likestilling/likeverd må jo være at kjønnenes innsats har like stor verdi - ikke at vi skal bli like. For vi er ikke like! Naturen har skapt oss forskjellig og det må vi bare godta og respektere.

Hvorfor får ikke kvinner lenger være kvinner? Hvorfor skal de ikke få være nær babyene sine, gi dem pupp og hente seg inn etter svangerskap og fødsel?
Mange menn prøvde å få en likestilling på plass, men etter samlivsbrud blir mange menn og barn i dag utsatt for mange psykiske mishandlinger fra kvinner i barnevernet og andre kontorer!

Så kan pappaene ta over når barna er litt større, men hva er prisen hvis noen går galt? Menn taper mest i barnefordelingsaker og ser eller får lite kontakt med sine biologiske barn.
Myndigheten, nei enkelte tjenestemenn/kvinner som ødelegger en rettferdig likestilling til alles beste i dag. Hvorfor skal vi tvinge kvinnen så raskt ut i jobb - hvor mange utslitte kvinner skal vi skape?
Først skal staten sørge for at alle ”mennesker”, barn, kvinner, menn blir rettferdig behandlet!
Manfred Kumschlies
Styremedlem i Demokratene
Sør-Trøndelag
Manfred Kumschlies
Styremedlem i Demokratene i Sør-Trøndelag