Författare Ämne: Demokratene med klar melding til barnevernet  (läst 3001 gånger)

Manfred Kumschlies

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 4
  • Karma: 0
    • Visa profil
Demokratene med klar melding til barnevernet
« skrivet: 13 april 2008, 15:25:23 PM »
Demokratene med klar melding til barnevernet
Demokratene tar avstand fra overgrep som måtte bli gjort fra barnevernet eller andre øvrighetspersoner mot barn eller andre enkeltmennesker i vårt samfunnet.

Svar fra Demokratene om barnevernsovergrep.

Det er foreldrenes ansvar og plikt å gi barn den trygghet, omsorg og kjærligheten barn trenger for å vokse opp til å bli selvstendige og ansvarsfulle medborgere. Forskningen viser at de biologiske foreldre er best for barna. Forholdene i heimen er viktig for barn og unges trivsel, trygghet og utvikling. Derfor trenger dagens foreldre full støtte fra hele samfunnet!

Omsorgsovertagelse må være siste utvei. Dersom dette blir nødvendig er det viktig at barnet kan få hjelp i sitt nærmiljø. Det er svært viktig at barn som utsettes for omsorgssvikt får tidlig hjelp. Barnevernet er til for barna og skal være en hjelp for familier som sliter med å få til små og store utfordringer i den daglige omsorgen, men alt for mye sviker dagens barnevern på grunn av enkelte udugelige ansatte!

Dagens ”Yrkesstolthet” koster dagens samfunn mye penger og skaper mentale problemer i barnas nettverk, dette er ikke nytt. Derfor skal vi politiker handle og se sannheten i øyene. Det triste er at forskningen viser at minst 33 % av barn som blir omplassert for kortere eller lengre tid av barnevernet, får en dårlig start på livet sitt. Mange av disse barn tar livet sitt, blir kriminell og havner på sosialen!

Grusomt nok er også at enkelte barnevernsansatte påstår at voksne
” fosterhjemsbarn” er ikke bra som foreldre og at omsorgsovertagelse er utveien, ikke hjelp! Dette er en vond og grusom sirkel! Dessverre hender det nok at det gjøres alt for mye feil og at familier og enkeltpersoner behandles på en uheldig måte og dette skal, må vi politikere forandre med en gang. Familien med sin nettverk er samfunnets grunnmur. Kommer da ikke den rette hjelpen for barna, får de ikke en god oppvekst!

Det kommer alt for mye henvendelser hit til oss fra fortvilte foreldre som er kommet i konflikt med barnevernet. Enkeltmenneskers rettssikkerhet skal være sikret, også i møte med det offentlige. Dette er meget viktig for oss. Selvsagt støtter Demokratene ikke overgrep mot enkelt mennesker!

Demokratene tar avstand fra overgrep som måtte bli gjort fra barnevernet eller andre øvrighetspersoner mot barn eller andre enkeltmennesker i vårt samfunn. Demokratene og jeg Manfred Kumschlies, vil hjelpe barn og deres familier mot barnevernsovergrep!!!!

Hjertelig hilsen fra
Manfred Kumschlies
Styremedlem i Demokratene i Sør - Trøndelag
Manfred Kumschlies
Styremedlem i Demokratene i Sør-Trøndelag