Författare Ämne: Organiserad kaos  (läst 2879 gånger)

valens

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 249
  • Karma: 0
    • Visa profil
    • http://visa.respeqt.nu
Organiserad kaos
« skrivet: 08 mars 2008, 16:26:25 PM »
”Styvbarn kräver ursäkt”

”Sakfrågan är klar. Nu måste¬ vi få ett slutdatum så att inte fler dör ifrån innan det utreds, säger Benny Jacobsson, ord¬förande i Samhällets styvbarn.”

”De vanvårdades som barn på fosterhem. Nu kräver de skadestånd och en ursäkt från regeringen. Igår framförde de sina krav till folkhälso¬minister Maria Larsson (kd).
(…)
Folkhälsoministern instämmer i den ursäkt som getts av den tidigare regeringen. Men frågan om en ursäkt från statsministern är för tidigt väckt, anser hon.”
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_944153.svd


"Louises" pappa inte psykiskt sjuk

”Pappan som dömts för sexuella övergrepp i det uppmärksammade fallet "Louise" kan komma att friges. En ny läkarundersökning visar att mannen inte är psykiskt störd.
(…)
Det innebär att pappan kan komma att släppas fri eftersom det inte längre finns skäl att vårda honom.”
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=82111&a=1078980&lid=puff_1079825&lpos=lasmer

***

Vad är det för fel på stackars ”Louise” eller offren från ”Styvbarn” som möjligtvis kommer att dras in i ytterligare oändliga destruktiva processer?

Det verkar som att ingen påverkas någonsin av vad de ser eller hör!

Det är uppenbart att det finns ”stora intresse” som ligger bakom detta organiserade kaos som skapas varje gång en obekväm sanning avslöjas!

Finns det inga gränser för hur långt svenska folket i sin tystnad accepterar detta kaos och passivt låter sig manipulerat?

Säg inte att det är för barnets bästa!