Rättsväsendet, Polismyndighet m.m. > Tvångsomhändertagande och andra ingripanden

Barns Värde

(1/1)

Avos:


- Alla barn har "ett marknadsvärde", och framförallt berättigande till en chans att vara trygga, bli sedda och älskade; Sade en fosterförälder en gång åt mig. Det verkar dock som att drogmissbrukarnas barn har möjligheten att slippa bli värderade, och därmed så slipper de hamna i fosterbarnsindustrins klor. Felicia lyckades inte slippa undan. Hon är död nu.Hon trivdes inte på sin skola, ville byta skola. Rektor brydde sig inte.Intellegent tjej, hon skrev på en bok. Kan hon då haft föräldrar som inte gett henne intellektuell stimulans ? Det fanns misstankar om ADHD, och sedan började allt. Tragediförvaltningen tog henne från föräldrarna till ett av socialens behandlingshem mot sin och föräldrarnas vilja. Där tog hon livet av sig.Behandlingshemmet Castrum AB som behandlat henne med stryk och spännbälte krävde ersättning av sociala, eftersom deras klient dött. De fick bara 140 000 kr för att hon hade dött, men de hade krävt 180 000 kr.De förhandlade om priset två veckor efter att Felicia redan var död.De förhandlade om priset innan Länstyrelsens tillsynsenhet granskat ärendet. Men det är inte så noga, för på Länstyrelsens tillsynsenhet sitter folk från sociala..

Felicias mamma säger: "Ingen tar ett ansvar. I sverige ska alla barn vara lika värda.. men det är dom inte. Lagar och ansvar efterlevs inte. Felicia fick inte leva. Felicia är död .POLIS har inte utrett omständigheterna .De har slängt bevis under pågående brottsanmälning.

RIKSÅKLAGARE har avslagit överklagning utan att ens ta in akten.Vi i familjen är inte trygga Vi är Skräckslagna och Nedslagna i dag.Sverige Utan lagar och ansvar.Nya anmälningar är gjorda.

Är det mänskligt att ett barn som blivit mobbad och motarbetad i skolan ska få sluta sitt liv Psykad och misshandlad till döds på ett behandlingshem. Utan att en utredning görs?"
Barns värde får aldrig förringas. Men drogmissbrukarnas barn slipper undan detta. Sociala gör vanligen inte ens utredningar på dem. De har turen att slippa bli värderade.

 
http://www.feliciasliv.se/

partybrud:
En liten rättelse i tidigare inlägg hon tog inte sitt eget liv hon blev mördad

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion