Författare Ämne: Ondskan  (läst 16915 gånger)

valens

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 249
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • http://visa.respeqt.nu
alldeles för mycket ondska
« Svar #30 skrivet: 03 januari 2008, 12:24:20 PM »
Det är många som läser; tyvärr, det är alldeles för få som begriper sig på…

Ett tydligt exempel då ondskan börjar ta över, det är då man börjar visa sina klor och hänsynslöst men mycket farligt, börjar man slå vilt omkring sig…

Det finns mer i den här världen än bara ondska!  
Då och då, bör man ägna gärna lite mer tid, åt att reflektera över hur man agerar…

Så låt oss ägna vår viljekraft, styrka, godhjärtenhet och annat till mera positiva företeelser.
God fortsättning på det nya året!

Avos

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 1242
 • Karma: 0
  • Visa profil
  • Ett Annat Sverige
Ondskan
« Svar #31 skrivet: 30 december 2009, 21:31:18 PM »


Efter glasnost återfanns i den ungerska säkerhetspolisens arkiv en text med rubriken "Instruktioner för nedsväljandet av sängfjädrar". Genast sätter en så upprörande rubrik tankarna i rörelse: Vad kan tänkas stå i en sådan text om vilka metoder som används när bödlarna plågar sina offer ?

Det som skapar en sådan upprördhet är ju konfrontationen med ett slags "människors" tänkande och deras värld, där vi inte ingår. Denna kategori "människor" känns igen genom att de talar om oss som bakterier, att vi kan tas bort, stängas in, göras om, odlas, bytas bort eller kastas bort om vi inte längre behövs.
Man brukar söka förklaringar i rationaliteten: de tjänar pengar, eller skaffar sig mera personlig makt och prestige genom utövandet av irrationell ondska.Trakasserade människor från olika länder som plågats av säkerhetstjänster har förvånande nog ofta uppgett att de inte tror att säkerhetstjänsterna har några rationella motiv: det handlar bara ondska.Men det är uppenbart att i myndigheterna kan inte varje person få hemliga pengar för alla de ondskefulla handlingar de begår. En del får pengar: men inte alla i systemet har hemliga pengar,det är inte pengar huvudsakligen som driver den ondskefulla slavhandeln med stulna barn som socialförvaltningarna bedriver, då inte alla aktörer får hemliga pengar. Politikerna exempelvis har säkerligen inte hemliga inkomster av slavhandeln med stulna barn, säkerligen har heller inte cheferna på sociala inkomster av de barn de skickar i livslång olycka.


Prestige och makt är då nästa misstänkta motiv för denna fruktansvärda hantering. Men att förpassa Sverige  bakåt i tiden 1000 år till den mörka hedendomen då sverige livnärde sig på slavhandel av slavar som hämtades i öst, och såldes på kontinenten, är inte prestigefyllt.Det ger makt, men inte makt på en högre nivå.När jag rekapitulerar den tid som flutit sedan jag blev medborgare i Kafka-Sverige för 6 år sedan till idag, och läser på www.NKMR.org :s forum om de fruktansvärda myndighetsövergreppen mot oskyldiga människor som varit under den tiden, så svindlar det för ögonen. Sinnet är inte gjort för att kunna uppfatta sådant, liksom man inte kan förstå instruktioner för nedsväljandet av sängfjädrar.Kvinnan som sökte tillfällig socialhjälp och förlorade sitt barn "kan du inte försörja dig själv ska du inte ha kvar barnet". Kvinnan som fick ärva en sommarstuga och blev fråntaget sitt barn" barnens bästa".Mannen som förlorade sina barn därför att han hade för liten ögonkontakt med dem, enligt utredaren. Kvinnan som förlorade barnen därför att hon hade för mycket ögon kontakt med dem enligt utredaren. Mannen som förlorade sina barn, därför att psykologen i en test bett flickan ta upp en docka ur en glaslåda. Hon valde en brun apa: "Detta kan betyda att pappan har begått incest,sade psykologen."Därför förlorade han sina barn.
Det finns mer exempel på grov ondska.Men jag tänker nu bara på den ondska, som visat sig vara ett nytt och mer allvarligt hot mot livet för mänskligheten.

Ett tag lugnade det ned sig med rapporter om nya myndighetsövergrepp: men i höstas brast fördämningarna och nya tidigare aldrig skådade exempel på grov ondska kom fram från Satans egna myndigheter:

Kidnappningen av Dominic Johansson: orsak:två trasiga tänder och hemundervisning.Dominics föräldrar var aktiva i en någn slags socialistisk rörelse för alternativ livstil. Jag har sett ett samband mellan dessa myndighetsövergrepp av ondskan: De grupper som asociala menar är "utsatta": drogmissbrukare, sinnesjuka och våldsamma förekommer ALDRIG på www.nkmr.org 's forum! Jag har alldrig sett det under de 6 år jag deltagit där. Ingen annanstans heller. De som utsätts för övergreppen är nästan enbart intellektuella och stridbara människor.

När det handlar om föräldrar med klart bristande föräldraförmåga, blir åtgärderna inga alls, asociala måste mer eller mindre TVINGAS till åtgärder av polis, massmedia eller en upprörd allmännhet. I andra fall SLÖSAS med åtgärder mot drogmissbrukare, och till drogmissbrukarna strömmar en aldrig sinande ström på turordning av pedagoger, psykologer, terapeuter,konsulter och assistenter som alla erbjuds möjlighet att livnära sig på ett redan havererat föräldraskap. Kontakten mellan knarkande, sinnesjuka, våldsamma ondskefulla och störda föräldrar får ALDRIG brytas: medborgarens förvirras att tro att detta handlar om en stor och ofattbar mildhet: barnen förklarar man behöver sina EGNA föräldrar.

Men när det handlar om intellektuella och stridbara människor blir det inte några milda villkor: barnen skickas på fosterhem, om bara en hypotetisk anklagelse riktas mot den ENA föräldern. Om barnet ska få träffa föräldrarna blir det en timme i månaden övervakat besök, medan  två SS skriker åt barnet och föräldrarna att de inte får röra i varandra, eller viska till varandra. så här kan det ofta låta då:

Jag undrar om det finns ngn här som har fått sitt barn tillbaks hem från LVU ?
I mitt fall har sos sagt att de kan inte lämna tillbaks mitt barn eftersom :

1. Avslut på senaste träff med mitt barn tog för lång tid.
2. Jag viskade i mitt barns öra att jag gör allt för att få henne hem.

Orsaken till LVU blev drograttfulla.
Polisen lade ner åtalet eftersom mediciner var utskrivna av läkare.
Jag fick tillbaks mitt körkort.
Vad ska jag göra ?
Sos vann i länsrätten genom att säga att jag inte kan ta hand om mitt barn pga mitt sjukdom.
Vilket sjukdom ? det vet jag inte - Jag har haft lunginflammation och var på akuten vid flera tillfälle.
Barnet stannade hemma med en vuxen som tillsyn.
Vad ska jag göra för att få slut på lidandet ??
Finns det ingen som står över de ?


En ny nivå av ondska är det.Dels när man ser hur vanliga normala människor behandlas som slavar utan rättigheter tagna i krig, när den öppna och medvetna ondskan hånar det goda och sunda.Dels när man ser vilka ondskan anser har de rättigheter vi andra saknar.De som ätit ur ondskans hand, är ofta de som får de rättigheter vi andra förnekas.

http://nyhetsverket.nu/readNews.html?id=3697

Slutligen ett exempel på ondska som varken är nytt, eller en ny nivå av ondska.

http://nyhetsverket.nu/readNews.html?id=3730

En kvinna har haft ett förhållande med en man som knarkade. De hade tre barn. Hon lämnade mannen och begärde enskild vårdnad. Då trodde hon antagligen att barnen skulle vara juridiskt säkrare för anklagelser om att de har en far som inte fullt ut klarar av sina åtaganden som förälder. Det är FEL.
När asociala lyckats manövrera bort fadern, kan de stjäla barnet lättare, då bara EN förälder återstår för att försvara barnen !! Om mamman behövt trygga barnens ställning, hade det varit bättre om hon valt fadern som allierad, för han kan inte utgöra ett så stort hot som Satans egen myndighet kan utgöra mot barnen!

Mamman gifte om sig med en annan man och skaffade ett barn som asociala sedan stal. De kom in i förlossningsrummet från asociala, poliser och annat folk och SLET barnet ur kroppen på henne. När hennes man kom in var det fullt med folk där och han såg sin nyblivna sons mamma stå blödande, chockad  och hysteriskt gråtande i ett hörn. Han började slåss med dessa bestar, men polisen kastade ut honom genom ett fönster.

Detta är som sagt inte en NY typ av ondska, så här har de gjort många gånger.Det har varit så här hela tiden i det land ni bor. Det är inget nytt. Även om det känns som en chock, är en chock nästan alltid något nytt, som man inte har beredskap inför, utom i det här fallet. Jag har hört talas om detta många gånger, men det känns ändå som en chock.

Vilka kan motiven tänkas vara? "Barnmisshandel"? Knappast: mamman har ju inte ens hunnit föda barnet ! "Mamman HAR HAFT en relation TIDIGARE med en narkoman" ? Behöver inte ens kommenteras, eftersom nästan alla någon gång HAR HAFT en realation till en missbrukare. Orsaken ligger inte där.

Orsaken ligger i ondskan själv, i dess leende ansikte, i kalla tomma ögon som brinner av hat mot godhet och sanning. Vi ska leva med denna ondska så länge ni behöver leva med den.Välj att öppet nämna den vid namn, eller fortsätta kallprata om dess offer som att de kan kastas bort, bytas säljas eller användas som de ondskefulla myndigheterna finner för gott.

Är det någon som tror att myndigheterna måste handla så här på grund av att lagar och regler måste följas innan de kan vidta mer förståeliga beslut ? Blir det bättre sen ? Ingen har sett något annat än att det blir värre och värre. Landet är ett slagfält, där ett krig pågår. 23 000 barn stjäls varje år och interneras, föräldrar och barn plågas tills de går under. Barn forslas i fångtransporter runt till uppsamlingsläger och börjar sedan cirkulera runt mellan olika skrupellösa personer som lever på barnarov.Människor kastar sig ut från balkonger, eller hänger sig. Politikerna vet om det. 23000 barn per år: Vet de om det ? Naturligtvis vet de om det, men om allmänheten låtsas att de inte vet om det, så får det fortsätta.

Är detta ett liv som saknar mening ? Jag syftar inte främst på offren, utan på oss andra ? Är det meningsfullt att påstå att vi lever i ett samhälle, som är en del av oss och en bild av oss själva ? Jag vägrar gå med på detta: Det vore bättre om vi invaderades av ett annat lands arme och att landet utplånades, för en utländsk invaderande arme skulle inte angripa våra barn på detta sätt, möjligen plåga oss på andra sätt, men låta våra barn vara ifred ! Jag skulle hälsa dem som befriare !

Denna person har av myndigheterna berövats sina rättigheter, och skriver därför mot sin vilja anonymt.Att skriva anonymt skadar de mänskliga rättigheterna och skyddar de som angriper rättigheterna