Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gudrun Larsson

Sidor: 1 [2]
16
senaste nytt från utredningen som pågår just nu,

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/29/mork-socialhistoria-presenteras-14-januari-2010

troligen tar det ytterligare ett par år tills hela
utredningen är klar och om regeringen har tänkt att be om ursäkt inom rimlig tid. För många är gamla i dag och väntan tär på krafterna, att bli utsatt och illa behandlad av ett samhälle som säger sig stå upp för mänskliga rättigheter och värna om barns bästa. Skulle det vara en självklar sak att gottgöra alla dessa barn som fart och far illa. Förstår inte den personen som har fått den inställningen att föräldrarna skulle betala skadeståndet till  barnen? Många av dessa barn hade inte sina föräldrar i livet! Många togs omhand för småsaker så tänk efter före  vad du/ni skriver och kritiserar.

Hur många år till som det ska dras i långbänk det vet jag inte? Men Sverige är berömt för att ta lång tid på sig när det ska göras utredningar. 400 personer har intervjuats skulle inte det underlaget räcka och bli över för samtliga, och det är ingen vacker bild som uppdagas av hur Svenska myndighetspersoner har behandlat dessa barn både psykiskt och fysiskt.

Gudrun Larsson 

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/29/mork-socialhistoria-presenteras-14-januari-2010

17
Åldrande LVU-familjer / SV: Förnedrande Behandlingsmetoder
« skrivet: 17 november 2009, 17:41:40 PM »
Fredrik Rainfelt Vår statsminister går ut och meddelar att han står upp för mänskliga rättigheter

Och att det ska gälla under tiden som han är ordförande i Eu!! Jag trodde att mänskliga rättigheter var en del av vår lag
Som infördes och var ett krav om vi skulle få vara med i Eu?
Då har statsministern ett bra tillfälle att stå upp för sina ord nu och visa det med handling..
Att gå ut offentligt och be om ursäkt.. Till alla som har farit illa under sin vistelse på barnhem eller fosterhem..
Samt se till att detta som har hänt och händer fortfarande i vårt land inte får upprepas år ut och år in..
Om det nu är sant att vi har några mänskliga rättigheter i vårt land?? Jag har tyvärr inte sett något av den saken
En som har varit med och blivit så kallat vårdad av samhället !!!!
Gudrun


18
Åldrande LVU-familjer / Förnedrande Behandlingsmetoder
« skrivet: 26 november 2008, 14:36:14 PM »
Förnedrande Behandlingsmetoder

Har vi inte fördömt detta behandlingssätt mot gamla på institutioner???
Det trodde jag var förlegat och tillhörde historien. Titta vad som hände under andra världskriget all den förnedring som dessa människor fick utstå, och allt som kommit fram om alla barnhemsbarn samt fosterbarn. Ska vi nu sätta det i stånd att förnedra gamla senildementa det kan även handla om icke senildemente. Dessa metoder trodde jag tillhörde en förgången tid 1800 talet eller ännu längre tillbaka,,, behandlar ni med starka mediciner i både tid och otid  får det katastrofala följder.
Har även sett detta på nära håll. Eller är det ett bra sätt att prova nya preparat på, samt bli av med en stor svulst i samhället??? Som äldre människor tydligen har blivit i dag…
Ska vi behöva uppleva detta i ett land som utropar sig för att upprätthålla dom mänskliga rättigheter och förkastar allt som händer mot denne lag i utlandet  Titta bara vad som framkom i Rumänien när
Ledaren Nicolae Ceausescu styrde!! Vad sades det här då???
Jo såhär skulle vi aldrig behandla våra gamla,,,,,” VI ÄR EN RÄTTSSTAT” och behandlar våra gamla väl… Jo pytt hur ser det ut
På många hem i dag, och alla dessa förnedrings rapporter som kommer fram mer och mer…
Så du Maria Larsson Eller vilken minister som sitter och styr och ställer.. Skulle vilja bli bunden till händer och fötter samt att du fick flera olika preparat nerstoppade i halsen. Uppenbart är att Du Maria Larsson vill att de föräldrar som nu har fråntagits sina barn skall ytterligare trampas på även i livets slutskede och i dödens väntrum.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/vagardubligammal/article3856360.ab

Gudrun Larsson

19
Övriga frågor / Re: Tekniska problem
« skrivet: 13 oktober 2008, 07:44:07 AM »
Citat från: "Ruby Harrold-Claesson"
NKMR:s hemsida har haft tekniska problem sedan slutet av september pga att servern har kraschat. Hemsidan försvann åter igen från Internet den 9 oktober och reparationerna är i full gång.

Uppdateringar som har gjorts på hemsidan har därför inte kunnat publiceras.

Flera personer har ringt till mig och skickat e-mails till NKMR pga det långa avbrottet. Jag vill därför upplysa er om att NKMR:s hemsida har inte blivit hackad och att den kommer att finnas tillgänglig så fort reparationerna är gjorda.

Med vänlig hälsning

Ruby H-CInga nya aktiveringsmail  kommer efter att ny- registrering har skett. Jag har själv testat vid två tillfällen samt Avos har också prövat utan något som helst resultat.

Sidan har ju ändå varit uppe till och från men har haft ett större avbrott  sedan slutet av september pga att servern har kraschat.

Servern är ju uppe nu eftersom sidan kan visas men inga som helst nyreggade kan aktivera sina konton måste ju vara en fråga för Administratören och ansvarig för sidan. Jag kan inte tolka det på annat sätt och finner det märkligt.

20
Adoptioner / Politiker med rätt att behandla barn värre än djur ?
« skrivet: 31 augusti 2008, 14:38:03 PM »
Är man politiker bör man hålla sig neutral i dessa frågor och inte profitera på fosterbarn ej heller spekulera i att sätta i system att förslava barn och bryta ner deras identitet.

De  som nu kallar sig Politiker och som nu profilerat sig på expressen http://www.expressen.se/debatt/1.1283639/barn-har-ratt-till-riktiga-foraldrar är i jävsituation och framstår mest som emotionellt störda och verkar andligt fattiga. Hela artikeln utstrålar en synism och egoism och antikrist.http://www.nkmr.org/fallet_freddie.htm

http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,62433574_852__,00.html

http://www.na.se/artikel.asp?intID=444274&wpa

http://fof.se/?id=06506c

Skrivet av Jan-Olof

21
Adoptioner / Politiker med rätt att behandla barn värre än djur ?
« skrivet: 31 augusti 2008, 10:55:46 AM »
Behövs det någon kommentar till denna artikel ?

http://www.expressen.se/debatt/1.1283639/barn-har-ratt-till-riktiga-foraldrar

Har barn rätt till riktiga Föräldrar ! ?
Politiska fosterhem för att skapa politiskt korrekta  medborgare och ett ekonomiskt profeterande av de politiskt utvalda.......

Insänt av mig Jan-Olof via Gudruns konto här på forumet eftersom jag inte fått mitt konto aktiverat sedan jag ändrat E-postadress på min profil

Sidor: 1 [2]