Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Gudrun Larsson

Sidor: 1 [2]
16
senaste nytt frÄn utredningen som pÄgÄr just nu,

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/29/mork-socialhistoria-presenteras-14-januari-2010

troligen tar det ytterligare ett par Ă„r tills hela
utredningen Ă€r klar och om regeringen har tĂ€nkt att be om ursĂ€kt inom rimlig tid. För mĂ„nga Ă€r gamla i dag och vĂ€ntan tĂ€r pĂ„ krafterna, att bli utsatt och illa behandlad av ett samhĂ€lle som sĂ€ger sig stĂ„ upp för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och vĂ€rna om barns bĂ€sta. Skulle det vara en sjĂ€lvklar sak att gottgöra alla dessa barn som fart och far illa. FörstĂ„r inte den personen som har fĂ„tt den instĂ€llningen att förĂ€ldrarna skulle betala skadestĂ„ndet till  barnen? MĂ„nga av dessa barn hade inte sina förĂ€ldrar i livet! MĂ„nga togs omhand för smĂ„saker sĂ„ tĂ€nk efter före  vad du/ni skriver och kritiserar.

Hur mÄnga Är till som det ska dras i lÄngbÀnk det vet jag inte? Men Sverige Àr berömt för att ta lÄng tid pÄ sig nÀr det ska göras utredningar. 400 personer har intervjuats skulle inte det underlaget rÀcka och bli över för samtliga, och det Àr ingen vacker bild som uppdagas av hur Svenska myndighetspersoner har behandlat dessa barn bÄde psykiskt och fysiskt.

Gudrun Larsson 

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/29/mork-socialhistoria-presenteras-14-januari-2010

17
Åldrande LVU-familjer / SV: Förnedrande Behandlingsmetoder
« skrivet: 17 november 2009, 17:41:40 PM »
Fredrik Rainfelt VÄr statsminister gÄr ut och meddelar att han stÄr upp för mÀnskliga rÀttigheter

Och att det ska gÀlla under tiden som han Àr ordförande i Eu!! Jag trodde att mÀnskliga rÀttigheter var en del av vÄr lag
Som infördes och var ett krav om vi skulle fÄ vara med i Eu?
DÄ har statsministern ett bra tillfÀlle att stÄ upp för sina ord nu och visa det med handling..
Att gÄ ut offentligt och be om ursÀkt.. Till alla som har farit illa under sin vistelse pÄ barnhem eller fosterhem..
Samt se till att detta som har hÀnt och hÀnder fortfarande i vÄrt land inte fÄr upprepas Är ut och Är in..
Om det nu Àr sant att vi har nÄgra mÀnskliga rÀttigheter i vÄrt land?? Jag har tyvÀrr inte sett nÄgot av den saken
En som har varit med och blivit sÄ kallat vÄrdad av samhÀllet !!!!
Gudrun


18
Åldrande LVU-familjer / Förnedrande Behandlingsmetoder
« skrivet: 26 november 2008, 14:36:14 PM »
Förnedrande Behandlingsmetoder

Har vi inte fördömt detta behandlingssÀtt mot gamla pÄ institutioner???
Det trodde jag var förlegat och tillhörde historien. Titta vad som hĂ€nde under andra vĂ€rldskriget all den förnedring som dessa mĂ€nniskor fick utstĂ„, och allt som kommit fram om alla barnhemsbarn samt fosterbarn. Ska vi nu sĂ€tta det i stĂ„nd att förnedra gamla senildementa det kan Ă€ven handla om icke senildemente. Dessa metoder trodde jag tillhörde en förgĂ„ngen tid 1800 talet eller Ă€nnu lĂ€ngre tillbaka,,, behandlar ni med starka mediciner i bĂ„de tid och otid  fĂ„r det katastrofala följder.
Har Àven sett detta pÄ nÀra hÄll. Eller Àr det ett bra sÀtt att prova nya preparat pÄ, samt bli av med en stor svulst i samhÀllet??? Som Àldre mÀnniskor tydligen har blivit i dag

Ska vi behöva uppleva detta i ett land som utropar sig för att upprĂ€tthĂ„lla dom mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och förkastar allt som hĂ€nder mot denne lag i utlandet  Titta bara vad som framkom i RumĂ€nien nĂ€r
Ledaren Nicolae Ceausescu styrde!! Vad sades det hÀr dÄ???
Jo sĂ„hĂ€r skulle vi aldrig behandla vĂ„ra gamla,,,,,” VI ÄR EN RÄTTSSTAT” och behandlar vĂ„ra gamla vĂ€l
 Jo pytt hur ser det ut
PĂ„ mĂ„nga hem i dag, och alla dessa förnedrings rapporter som kommer fram mer och mer

SÄ du Maria Larsson Eller vilken minister som sitter och styr och stÀller.. Skulle vilja bli bunden till hÀnder och fötter samt att du fick flera olika preparat nerstoppade i halsen. Uppenbart Àr att Du Maria Larsson vill att de förÀldrar som nu har frÄntagits sina barn skall ytterligare trampas pÄ Àven i livets slutskede och i dödens vÀntrum.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/vagardubligammal/article3856360.ab

Gudrun Larsson

19
Övriga frĂ„gor / Re: Tekniska problem
« skrivet: 13 oktober 2008, 07:44:07 AM »
Citat frćn: "Ruby Harrold-Claesson"
NKMR:s hemsida har haft tekniska problem sedan slutet av september pga att servern har kraschat. Hemsidan försvann Äter igen frÄn Internet den 9 oktober och reparationerna Àr i full gÄng.

Uppdateringar som har gjorts pÄ hemsidan har dÀrför inte kunnat publiceras.

Flera personer har ringt till mig och skickat e-mails till NKMR pga det lÄnga avbrottet. Jag vill dÀrför upplysa er om att NKMR:s hemsida har inte blivit hackad och att den kommer att finnas tillgÀnglig sÄ fort reparationerna Àr gjorda.

Med vÀnlig hÀlsning

Ruby H-CInga nya aktiveringsmail  kommer efter att ny- registrering har skett. Jag har sjĂ€lv testat vid tvĂ„ tillfĂ€llen samt Avos har ocksĂ„ prövat utan nĂ„got som helst resultat.

Sidan har ju Ă€ndĂ„ varit uppe till och frĂ„n men har haft ett större avbrott  sedan slutet av september pga att servern har kraschat.

Servern Àr ju uppe nu eftersom sidan kan visas men inga som helst nyreggade kan aktivera sina konton mÄste ju vara en frÄga för Administratören och ansvarig för sidan. Jag kan inte tolka det pÄ annat sÀtt och finner det mÀrkligt.

20
Adoptioner / Politiker med rÀtt att behandla barn vÀrre Àn djur ?
« skrivet: 31 augusti 2008, 14:38:03 PM »
Är man politiker bör man hĂ„lla sig neutral i dessa frĂ„gor och inte profitera pĂ„ fosterbarn ej heller spekulera i att sĂ€tta i system att förslava barn och bryta ner deras identitet.

De  som nu kallar sig Politiker och som nu profilerat sig pĂ„ expressen http://www.expressen.se/debatt/1.1283639/barn-har-ratt-till-riktiga-foraldrar Ă€r i jĂ€vsituation och framstĂ„r mest som emotionellt störda och verkar andligt fattiga. Hela artikeln utstrĂ„lar en synism och egoism och antikrist.http://www.nkmr.org/fallet_freddie.htm

http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,62433574_852__,00.html

http://www.na.se/artikel.asp?intID=444274&wpa

http://fof.se/?id=06506c

Skrivet av Jan-Olof

21
Adoptioner / Politiker med rÀtt att behandla barn vÀrre Àn djur ?
« skrivet: 31 augusti 2008, 10:55:46 AM »
Behövs det nÄgon kommentar till denna artikel ?

http://www.expressen.se/debatt/1.1283639/barn-har-ratt-till-riktiga-foraldrar

Har barn rÀtt till riktiga FörÀldrar ! ?
Politiska fosterhem för att skapa politiskt korrekta  medborgare och ett ekonomiskt profeterande av de politiskt utvalda.......

InsÀnt av mig Jan-Olof via Gudruns konto hÀr pÄ forumet eftersom jag inte fÄtt mitt konto aktiverat sedan jag Àndrat E-postadress pÄ min profil

Sidor: 1 [2]