Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - partybrud

Sidor: 1 [2]
16
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Skyddet av barn har stora brister
« skrivet: 07 december 2007, 17:36:11 PM »
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_666643.svd


lägg tiden på rätta barnen istället för oss som kan ta hand om barnen

17
http://www.regeringen.se/sb/d/9903/a/93810Det va inga bra förslag
LVU-lagen ska ju helt bort

18
Bemötandet ifrån myndigheten / Debbat & Förslag
« skrivet: 04 december 2007, 14:19:29 PM »

19
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Vad är det för rättssystem
« skrivet: 08 november 2007, 12:25:32 PM »
Idag är jag ledsen. Jag fick ett samtal som visar på att denna mamma i Kristinehamn som är gravid. Fick ge sig iväg ifrån staden då hon fruktar för att socialen tänker ta hennes barn när hon har fött det.

Vad ska en mamma göra som nyss har blivit fråntagen 2 barn och som de socialmyndigheterna och barnens far har pratat så mycket lögner och fabulerat upp saker som inte har skett.

Sedan att de har mage att stå och ljuga i domstolen där mamman har fullt sjå med att föra anteckningar om vilka psykiska problem och alla hon har hotat genom att ha sändt sms och ringt till .

Hur kan domstolarna tro på sådant utan att göra någon undersökning? Här har domstolen bara trott på den ena parten och deras lögner och förtal.

Har sett lite rättegångar där det gäller hur djur blir behandlade om hur olika domstolar, då både hör djurägaren och de poliser som lämnar in åtalet. För det mesta men inte alltid vinner de så kallade poliserna.

Men där lyssnar domstolarna på båda parter, men det behöver de tydligen inte göra när det gäller en människa. Som denna ensamma mamma som nu är rädd för myndigheterna och befinner sig på annan ort.

Nu hoppas vi bara att socialen betalar hennes lägenhet och sätter in pengar på hennes konto, så att hon har något att leva av.

Vill samtidigt uppmana alla att gå in på och skriva på de namnlistor som ligger där.
http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1254

http://www.namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=1253&fnvisa=namn

Sidor: 1 [2]