Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - mamma1

Sidor: 1 ... 5 6 [7] 8
91
Nu är det illa i Vännäs! Se länk.

http://www.folkbladet.nu/2007/05/15/avdelningschef-i-vannas-avstangd

Artikeln har fått intressanta kommentarer av uppretade kommuninvånare! Det är bra! En framgång för oss som råkat ut för usla utredningar!

92
Hej, ge inte upp! Mejla följande politiker:

ylva.johansson@riksdagen.se

Hon svarar personligen! Hon svarade mig att tyvärr har borgarna stoppat deras förslag om att ge länsstyrelsen mer resuser för tillsyn över soc.

Ska skriva till borgerliga politiker, finns alla e-postadresser på riksdagen.se

93
Jag förstår precis! Jag tycker att alla vi föräldrar på detta forum och på Stulen Barndom ska börja demonstrera för att få tillbaka våra barn!

Vi har blivit så djupt kränkta! Kan man bli mer kränkt än att stämplas som en dålig förälder när man vet att det inte är så :?:  Det är så grymt, detta som händer! Soc. missbrukar sin makt, så det är fruktansvärt! Att dem får hålla på?

Skriv till massmedia och berätta hur upprörda ni är :!:

Vi gör det. Skriver till politiker och bloggar i dagstidningar. Vi måste få våran röst hörd! Ge inte upp!

94
Hej, jag är också bekymrad. Våran son omhändertogs, trots att han var VÄLMÅENDE! Soc. påstår att vi inte kan tolka hans signaler!

Varje gång vi kommer och hälsar på, kastar han sig i min famn. Han är nära oss hela tiden, vill inte vara nära familjehemsföräldern. Han är ofta allvarlig. Han som så ofta var glad hemma!

Familjehemmet är SÄMRE än oss på att ta hand om våran son. Bajsrester efter blöjbyte! När jag bytte idag upptäckte jag bajsrester som satt fast på honom! Han är kuvad. Han får inte äta som han vill och han är bara 1 år!

95
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Håller fullständigt med!
« skrivet: 05 april 2007, 21:00:44 PM »
Våran lille son som bara var 10 månader familjehemsplacerades på felaktiga grunder!

Nu kämpar vi med "näbbar och klor" för att få hem våran son igen! Det har blivit en lvu. Var från början frivillig placering, tills vi lessnade efter två månader på att bli behandlade som skräp av soc.

Vi tog då hem våran son. Då blev han som förbytt! Jätteglad och mycket harmonisk, till soc. och polisen kom och tog honom tillbaka :cry:

Nu har vi en advokat som också kämpar för att vi ska få hem våran son igen.

96
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Vänd er till Stulen Barndom
« skrivet: 04 april 2007, 11:20:03 AM »
Gå in på deras hemsida: www.stulenbarndom.se

De arbetar tillsammans med nkmr. De arbetar aktivt i forumet och även på vissa orter runtom i Sverige.

Jag vet hur det känns när polisen kommer. Men de var inte så brutala mot oss som dem var mot eran syster. Jättehemskt! Soc. är så grymma :evil:

97
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Intressant riksdagsledamot!
« skrivet: 03 april 2007, 15:02:08 PM »
Hej, mejla till följande riksdagsledamot! Det har jag gjort nyss! Det som är intressant är att han är socionom!

kg.abramsson@riksdagen.se

Läs mer på riksdagens hemsida!

98
Hej, skriver gärna insändare! Stulen Barndom har vi nyligen blivit medlemmar i. Där får man också råd och stöd. De arbetar aktivt på lokalt plan, i olika kommuner. Än så länge mest i södra Sverige.

Tänker skriva till alla stora tidningar om vårat fall och ju fler som skriver om sina fall, desto större chans att det blir positiva förändringar :)

99
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / LVU - HJÄLP!
« skrivet: 30 mars 2007, 20:30:22 PM »
Vi behöver råd från andra! Vi får bara inte förlora våran son :cry:

Han trivs ju inte ens på familjehemmet! När vi kommer blir han jätteglad och när vi ska gå, tittar han på oss och vill följa med.

Lvu:t är baserat på rena LÖGNER om oss och en massa konstiga motsägelser!

Vi har valt advokat. Våran son har en som valts av rätten. Nu väntar förhandlingar.........

100
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Idioti utan dess like...
« skrivet: 24 mars 2007, 02:10:05 AM »
...vi flydde från vårt hem, tog vår son med oss. Detta resulterade i hämtning med hjälp av polis. Nu vet vi vem vi kämpar emot det är klart, tomma,kalla och hjärtlösa kräk. Saknar både förstånd och emotioner.
Vi åkte 50 mil för att komma till våra föräldrar, det räckte inte, vi vart tvingade att åka 50 mil igen av polisen, "hem".

Nu är vi dock inställda på att flytta för gott, kan ändå inte bo kvar i Västerbotten. Får en hemsk känsla i kroppen och sur smak i munnen,så illa tycker vi om detta svenska län.

Soc. arbetaren som var med vi hemtagningen sa "att vi kan få träffa vår son på måndag", vad skulle vi tjäna på det? Så onda som vi är i Soc. ögon så kan en sådan handling just nu bara vara ett spel för galleriet.

Skall träffa Soc. idag och prata om eländet, "äntligen". Det hade dock varit bättre om vi fått träffa Soc.för 3 veckor sedan istället som det var tänkt. "Dock kan man ju inte rå för sjukdom" som det så vackert heter i deras värld.

Men kämpaglöden har inte försvunnit riktigt än, det pyr en aning och kommer att flamma upp igen.

Nå en sista kommentar: Den som kontaktar Soc. i vilken fråga det än är "riskerar" inte att förlora sina barn, de "förlorar" dom punkt slut.

101
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Fråga angående flytt...
« skrivet: 18 mars 2007, 09:30:34 AM »
...fick ett tips av en kompis som jobbat ett tag inom soc. att man kunde flytta för att "undkomma" soc. Undrar om någon har erfarenhet av detta och vad soc. kan göra om man byter kommun? Alltså skriver sig i en ny kommun.
Kompisen sa att det blir mycket svårare för soc. att hantera fallet och det tror vi. Han hade erfarenhet av ett liknande fall och soc. fick kämpa för att få tag i den familjen.
Vårt barn är "frivilligt" placerad på ett familjehem och vi har rätt att ta hem vår son, dock säger dom att om vi gör det så "måste" dom omhänderta honom. Undrar om deras hot om polishämtning verkligen är så allvarligt menad och om någon haft erfarenhet av detta? Vi vet att de har maktmedel att använda men kan de agera över hela landet, är inte soc. en kommunal instans?

Tack på förhand för era svar.
Mamma1

102
Det undrar jag efter att vi förlorat våran son till ett familjehem där han inte ens trivs :cry:

Märks så väl när vi kommer och hälsar på honom. Han kramar om sig så hårt och vill helst inte släppa mig. Vad gör dem med honom egentligen? Han är 1 år, men får inte kladda med maten!!!!!!!

Vi är varken missbrukare eller alkoholister. Vi har inte slagit eller vanskött vårat barn. Vi gick med på familjehem för att vi blev hotade av soc. De sade att annars skulle de gå till länsrätten och få en fällande dom. Så vi visste inget annat val.

De lägger till och drar ifrån som dem vill i utredningen som vi äntligen fått läsa efter 2 månaders väntan! Varför kan inte soc. lägga ner sin energi på dem som verkligen behöver det :?:

103
Biologiska familjens betydelse / NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!
« skrivet: 16 mars 2007, 13:26:44 PM »
Soc. drar ifrån och lägger till som dem vill i utredningen. Lägger till LÖGNER om oss. De skriver inte det positiva, inte heller det vi sagt.

JÄTTESNYGGT GJORT! :evil:

104
Biologiska familjens betydelse / Följer inte lagen
« skrivet: 12 mars 2007, 14:19:49 PM »
Soc. gör hela tiden som dem vill, inte vad som står i lagen.

De håller sig undan för att slippa konfronteras med de fel de gjort och med föräldrarna som de kränkt och skadat för alltid.

105
Biologiska familjens betydelse / HELT RÄTT!
« skrivet: 12 mars 2007, 14:16:48 PM »
Upp till kamp! Vi får inte ge upp

Jag och min sambo har förlorat våran son på två sätt:

1 Soc. har BRUTALT slitit av familjebanden mellan oss och våran son.
2 Vi planerar att ta hem våran son och då blir det LVU och då är risken för kidnappning stor.

Hur får detta fortgå?

Vad ska vi göra, vad kan vi göra för att väcka opinion och rädda våra barn innan det är försent :?:

Sidor: 1 ... 5 6 [7] 8