Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - mamma1

Sidor: 1 ... 5 6 [7] 8
91
Nu Àr det illa i VÀnnÀs! Se lÀnk.

http://www.folkbladet.nu/2007/05/15/avdelningschef-i-vannas-avstangd

Artikeln har fÄtt intressanta kommentarer av uppretade kommuninvÄnare! Det Àr bra! En framgÄng för oss som rÄkat ut för usla utredningar!

92
Hej, ge inte upp! Mejla följande politiker:

ylva.johansson@riksdagen.se

Hon svarar personligen! Hon svarade mig att tyvÀrr har borgarna stoppat deras förslag om att ge lÀnsstyrelsen mer resuser för tillsyn över soc.

Ska skriva till borgerliga politiker, finns alla e-postadresser pÄ riksdagen.se

93
Jag förstÄr precis! Jag tycker att alla vi förÀldrar pÄ detta forum och pÄ Stulen Barndom ska börja demonstrera för att fÄ tillbaka vÄra barn!

Vi har blivit sĂ„ djupt krĂ€nkta! Kan man bli mer krĂ€nkt Ă€n att stĂ€mplas som en dĂ„lig förĂ€lder nĂ€r man vet att det inte Ă€r sĂ„ :?:  Det Ă€r sĂ„ grymt, detta som hĂ€nder! Soc. missbrukar sin makt, sĂ„ det Ă€r fruktansvĂ€rt! Att dem fĂ„r hĂ„lla pĂ„?

Skriv till massmedia och berÀtta hur upprörda ni Àr :!:

Vi gör det. Skriver till politiker och bloggar i dagstidningar. Vi mÄste fÄ vÄran röst hörd! Ge inte upp!

94
Hej, jag Ă€r ocksĂ„ bekymrad. VĂ„ran son omhĂ€ndertogs, trots att han var VÄLMÅENDE! Soc. pĂ„stĂ„r att vi inte kan tolka hans signaler!

Varje gÄng vi kommer och hÀlsar pÄ, kastar han sig i min famn. Han Àr nÀra oss hela tiden, vill inte vara nÀra familjehemsförÀldern. Han Àr ofta allvarlig. Han som sÄ ofta var glad hemma!

Familjehemmet Ă€r SÄMRE Ă€n oss pĂ„ att ta hand om vĂ„ran son. Bajsrester efter blöjbyte! NĂ€r jag bytte idag upptĂ€ckte jag bajsrester som satt fast pĂ„ honom! Han Ă€r kuvad. Han fĂ„r inte Ă€ta som han vill och han Ă€r bara 1 Ă„r!

95
VÄran lille son som bara var 10 mÄnader familjehemsplacerades pÄ felaktiga grunder!

Nu kÀmpar vi med "nÀbbar och klor" för att fÄ hem vÄran son igen! Det har blivit en lvu. Var frÄn början frivillig placering, tills vi lessnade efter tvÄ mÄnader pÄ att bli behandlade som skrÀp av soc.

Vi tog dÄ hem vÄran son. DÄ blev han som förbytt! JÀtteglad och mycket harmonisk, till soc. och polisen kom och tog honom tillbaka :cry:

Nu har vi en advokat som ocksÄ kÀmpar för att vi ska fÄ hem vÄran son igen.

96
GÄ in pÄ deras hemsida: www.stulenbarndom.se

De arbetar tillsammans med nkmr. De arbetar aktivt i forumet och Àven pÄ vissa orter runtom i Sverige.

Jag vet hur det kÀnns nÀr polisen kommer. Men de var inte sÄ brutala mot oss som dem var mot eran syster. JÀttehemskt! Soc. Àr sÄ grymma :evil:

97
Hej, mejla till följande riksdagsledamot! Det har jag gjort nyss! Det som Àr intressant Àr att han Àr socionom!

kg.abramsson@riksdagen.se

LÀs mer pÄ riksdagens hemsida!

98
Hej, skriver gĂ€rna insĂ€ndare! Stulen Barndom har vi nyligen blivit medlemmar i. DĂ€r fĂ„r man ocksĂ„ rĂ„d och stöd. De arbetar aktivt pĂ„ lokalt plan, i olika kommuner. Än sĂ„ lĂ€nge mest i södra Sverige.

TÀnker skriva till alla stora tidningar om vÄrat fall och ju fler som skriver om sina fall, desto större chans att det blir positiva förÀndringar :)

99
TvĂ„ngsomhĂ€ndertagande och andra ingripanden / LVU - HJÄLP!
« skrivet: 30 mars 2007, 20:30:22 PM »
Vi behöver rÄd frÄn andra! Vi fÄr bara inte förlora vÄran son :cry:

Han trivs ju inte ens pÄ familjehemmet! NÀr vi kommer blir han jÀtteglad och nÀr vi ska gÄ, tittar han pÄ oss och vill följa med.

Lvu:t Ă€r baserat pĂ„ rena LÖGNER om oss och en massa konstiga motsĂ€gelser!

Vi har valt advokat. VÄran son har en som valts av rÀtten. Nu vÀntar förhandlingar.........

100
...vi flydde frÄn vÄrt hem, tog vÄr son med oss. Detta resulterade i hÀmtning med hjÀlp av polis. Nu vet vi vem vi kÀmpar emot det Àr klart, tomma,kalla och hjÀrtlösa krÀk. Saknar bÄde förstÄnd och emotioner.
Vi Äkte 50 mil för att komma till vÄra förÀldrar, det rÀckte inte, vi vart tvingade att Äka 50 mil igen av polisen, "hem".

Nu Àr vi dock instÀllda pÄ att flytta för gott, kan ÀndÄ inte bo kvar i VÀsterbotten. FÄr en hemsk kÀnsla i kroppen och sur smak i munnen,sÄ illa tycker vi om detta svenska lÀn.

Soc. arbetaren som var med vi hemtagningen sa "att vi kan fÄ trÀffa vÄr son pÄ mÄndag", vad skulle vi tjÀna pÄ det? SÄ onda som vi Àr i Soc. ögon sÄ kan en sÄdan handling just nu bara vara ett spel för galleriet.

Skall trÀffa Soc. idag och prata om elÀndet, "Àntligen". Det hade dock varit bÀttre om vi fÄtt trÀffa Soc.för 3 veckor sedan istÀllet som det var tÀnkt. "Dock kan man ju inte rÄ för sjukdom" som det sÄ vackert heter i deras vÀrld.

Men kÀmpaglöden har inte försvunnit riktigt Àn, det pyr en aning och kommer att flamma upp igen.

NÄ en sista kommentar: Den som kontaktar Soc. i vilken frÄga det Àn Àr "riskerar" inte att förlora sina barn, de "förlorar" dom punkt slut.

101
...fick ett tips av en kompis som jobbat ett tag inom soc. att man kunde flytta för att "undkomma" soc. Undrar om nÄgon har erfarenhet av detta och vad soc. kan göra om man byter kommun? AlltsÄ skriver sig i en ny kommun.
Kompisen sa att det blir mycket svÄrare för soc. att hantera fallet och det tror vi. Han hade erfarenhet av ett liknande fall och soc. fick kÀmpa för att fÄ tag i den familjen.
VÄrt barn Àr "frivilligt" placerad pÄ ett familjehem och vi har rÀtt att ta hem vÄr son, dock sÀger dom att om vi gör det sÄ "mÄste" dom omhÀnderta honom. Undrar om deras hot om polishÀmtning verkligen Àr sÄ allvarligt menad och om nÄgon haft erfarenhet av detta? Vi vet att de har maktmedel att anvÀnda men kan de agera över hela landet, Àr inte soc. en kommunal instans?

Tack pÄ förhand för era svar.
Mamma1

102
Det undrar jag efter att vi förlorat vÄran son till ett familjehem dÀr han inte ens trivs :cry:

MÀrks sÄ vÀl nÀr vi kommer och hÀlsar pÄ honom. Han kramar om sig sÄ hÄrt och vill helst inte slÀppa mig. Vad gör dem med honom egentligen? Han Àr 1 Är, men fÄr inte kladda med maten!!!!!!!

Vi Àr varken missbrukare eller alkoholister. Vi har inte slagit eller vanskött vÄrat barn. Vi gick med pÄ familjehem för att vi blev hotade av soc. De sade att annars skulle de gÄ till lÀnsrÀtten och fÄ en fÀllande dom. SÄ vi visste inget annat val.

De lÀgger till och drar ifrÄn som dem vill i utredningen som vi Àntligen fÄtt lÀsa efter 2 mÄnaders vÀntan! Varför kan inte soc. lÀgga ner sin energi pÄ dem som verkligen behöver det :?:

103
Biologiska familjens betydelse / NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!
« skrivet: 16 mars 2007, 13:26:44 PM »
Soc. drar ifrĂ„n och lĂ€gger till som dem vill i utredningen. LĂ€gger till LÖGNER om oss. De skriver inte det positiva, inte heller det vi sagt.

JÄTTESNYGGT GJORT! :evil:

104
Biologiska familjens betydelse / Följer inte lagen
« skrivet: 12 mars 2007, 14:19:49 PM »
Soc. gör hela tiden som dem vill, inte vad som stÄr i lagen.

De hÄller sig undan för att slippa konfronteras med de fel de gjort och med förÀldrarna som de krÀnkt och skadat för alltid.

105
Biologiska familjens betydelse / HELT RÄTT!
« skrivet: 12 mars 2007, 14:16:48 PM »
Upp till kamp! Vi fÄr inte ge upp

Jag och min sambo har förlorat vÄran son pÄ tvÄ sÀtt:

1 Soc. har BRUTALT slitit av familjebanden mellan oss och vÄran son.
2 Vi planerar att ta hem vÄran son och dÄ blir det LVU och dÄ Àr risken för kidnappning stor.

Hur fÄr detta fortgÄ?

Vad ska vi göra, vad kan vi göra för att vÀcka opinion och rÀdda vÄra barn innan det Àr försent :?:

Sidor: 1 ... 5 6 [7] 8