Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - mamma1

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 8
32
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Min blogg
« skrivet: 21 april 2008, 12:10:17 PM »
http://metrobloggen.se/socialen

Jag skriver om vårt fall och om andras. Länkar.

33
En eloge till Social Tillsyn på Länsstyrelsen i Umeå! Annars hade vår gullunge troligtvis varit kvar på familjehemmet, eftersom familjehemsmamman trodde det var en uppväxtplacering!

Läs om vårt fall: Vännäsfallet, under Artiklar!

34
Socialförvaltningarna / ORGANISATIONSÖVERSYN!
« skrivet: 09 april 2008, 08:51:57 AM »
Mycket intressant :!:  Läs mer i ny tråd, eller i nedanstående länk:

http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080326.pdf

Valde att starta ny tråd för att denna läsning är väldigt intressant!

35
Socialförvaltningarna / Nytt om Vännäs socialtjänst!
« skrivet: 09 april 2008, 08:41:12 AM »
Se dessa länkar, lovar er mycket intressant läsning!

http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080130.pdf
http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080227.pdf
http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080326.pdf

Vård- och omsorgsnämden ska lära sig sekretesslagen!

Massor av sekretessärenden!

Bra stämning på IFO sedan häxan som vi hade har slutat :!:

36
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / soc. ska hårdgranskas!
« skrivet: 07 april 2008, 22:33:41 PM »
Hoppas detta leder till något gott:

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_1100561.svd

Det är Socialborgarrådet i Stockholm som fått nog. Mejla honom så han får veta att det finns föräldrar som förlorat sina barn på svaga, eller inga grunder alls! Inspektörerna ska sättas in för att kontrollera att soc. sköter sitt jobb.

Vi vet ju hur det är med den saken och just därför, skriv till honom:

ulf.kristersson@stadshuset.se

37
Länsstyrelsen avbröt en frivillig placering som vi inte fick avbryta för soc. som då hotade med LVU! Familjehemmet hade bara gott att säga om oss som föräldrar! Ändå startades en ny barnskyddsutredning så fort gullungen fick komma hem! Denna baserades enbart på gammalt skvaller och lögner från Skogsdungen där vi fick träffa 16 olika utredare!

"Ju fler kockar desto sämre soppa!" Får man verkligen ha 16 olika utredare? De kollade oss ändå bara SPORADISKT! Men i journalen framkommer att det var 16 olika personer som kollade oss, på 7 veckor!

Vi var arbetslösa, men hade alltid betalat hyran. Enda felet var att jag haft en jobbig förlossning, då jag förlorade över 1 liter blod och sprack efter att sonen tagits ut med sugklocka som lossnade 6 ggr. Redan på BB var det tal om Skogsdungen! Fick inte vi veta något om. Läste det i journalen senare. Vi lurades av BVC att tro att soc. kunde ge mig stöd efter förlossningsskadan. Men soc. gjorde ännu mer skada, mycket värre än fysisk smärta!

38
Tillägg, jo då de var duktiga på att ljuga :!:  Påstod att jag hållit fast vår son i armarna medan min sambo pumpade hans ben (kolikmassage)! En ren LÖGN! Skulle aldrig falla mig in att skada gullungen!

Min sambo och jag hade gått kurs i kolikmassage, men soc. bevittnade aldrig detta, ändå kunde de påstå en massa utan att ens vara närvarande! Ärekränkning! De påstod att vi var oförstående för att vår son for illa av detta beteende! Ja, om det gått till på ovanstående sätt ja! MEN det gjorde ju inte det!

39
Hej Mikael, det viktigaste är att inte ge upp! Det gjorde inte vi och soc. har skrivit en massa skit om oss också! En hel gaffelpärm räcker inte!

Vi hotades med LVU om vi inte gick med på SoL, så det gjorde vi. Hela tiden blev vi förlöjligade av soc. Vi fick tjata oss blå för att få läsa hela utredningen där allt vi gjorde vändes till negativt och allt förstorades upp.

Jag anklagades för att inte veta när blöjan skulle bytas, då vår son slog huvudet i ett piano samtidigt som han hade bajsat, då jag först kollade om han var skadad! Vi anklagades för detta flera gånger. Ändå var lillen aldrig röd vilket han borde ha varit om han haft bajs i blöjan utan att få byta! De hade som vanligt INGA bevis!

Detta kallades för "omsorgsbrister" och soc. tog vår älskade, välmående och välutvecklade son!

40
Läs mer i min blogg. Länk till inlägget:

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2112576

JA, NU MÅSTE VI BÖRJA AGERA!

41
Hej Mikael, modigt att gå ut offentligt med din berättelse! Vi gjorde det inte förrän vi fått hem vår son. Vi vet vad ni går igenom :!:

43
Socialförvaltningarna / Nytt från socialstyrelsen
« skrivet: 10 mars 2008, 17:06:30 PM »
Det blir ännu mer intressant då socialen säger att Skogsdungen använder BBIC när de INTE gör det :!:  Kanske nu, men inte då vår son blev placerad, efter en usel utredning med 16 olika utredare och klagomål som saknade grund :!:  Har läst att de som arbetar med BBIC måste ha deras logo på alla papper, finns ingen logo i våra papper!

44
Myndigheternas metodik / Sällsynta sjukdomar - sällsynt grymma öden
« skrivet: 03 mars 2008, 13:05:45 PM »
JUST DETTA kan man skönja i vårt fall! Att jag, vår älskade lille sons mor skulle ha hittat på magsymtomen som faktiskt vår son hade :!:

Att det var vi och inte BVC som ordinerat minifom mot gaser. Att det var jag som lockat fram vår sons gaser i magen :?:  Som senare konstaterades av barnläkare, vilket soc. totalt struntade i :!:

Så undrar man varför familjehemsmamman trodde det var en uppväxtplacering :!:  :roll:  :evil:

Man kan skönja dessa anklagelser mot mig om man lusläser socialens och Skogsdungens utredningar :!:  Snacka om kränkande :!:  Vår son har nu mått bra i 8 månader, sedan han kom hem. När han är ledsen någon gång tror jag inte alls att något måste vara något fel på honom, har inte gjort så någonsin :!:

Vi anklagades på Skogsdungen att projicera våra misstankar om att vår son hade ont i magen fort han skrek! Detta framkommer klart och tydligt i journalen :!:

45
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Var går gränsen?
« skrivet: 29 februari 2008, 20:28:26 PM »
Ja, det kanske inte var så genomtänkt av mig, Avos! Men i vårt fall kan man verkligen undra. Liten kommun, små resurser. Ändå satte de in alla resurser då de skulle ta vår son, sedan när vi fick hem honom, blev det nästan tomt på socialkontoret. Alla inblandade utom soc. chefen försvann. Slutade de självmant eller?

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 8