Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - mamma1

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
VÀnnÀs Àr inte bÀttre:

http://www.folkbladet.nu/index.php?s=ifo-konflikten

32
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Min blogg
« skrivet: 21 april 2008, 12:10:17 PM »
http://metrobloggen.se/socialen

Jag skriver om vÄrt fall och om andras. LÀnkar.

33
En eloge till Social Tillsyn pÄ LÀnsstyrelsen i UmeÄ! Annars hade vÄr gullunge troligtvis varit kvar pÄ familjehemmet, eftersom familjehemsmamman trodde det var en uppvÀxtplacering!

LÀs om vÄrt fall: VÀnnÀsfallet, under Artiklar!

34
Socialförvaltningarna / ORGANISATIONSÖVERSYN!
« skrivet: 09 april 2008, 08:51:57 AM »
Mycket intressant :!:  LĂ€s mer i ny trĂ„d, eller i nedanstĂ„ende lĂ€nk:

http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080326.pdf

Valde att starta ny trÄd för att denna lÀsning Àr vÀldigt intressant!

35
Socialförvaltningarna / Nytt om VÀnnÀs socialtjÀnst!
« skrivet: 09 april 2008, 08:41:12 AM »
Se dessa lÀnkar, lovar er mycket intressant lÀsning!

http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080130.pdf
http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080227.pdf
http://vannas.se/Sve/Filarkiv/V%c3%a5rd-%20och%20omsorgsn%c3%a4mnden/von080326.pdf

VÄrd- och omsorgsnÀmden ska lÀra sig sekretesslagen!

Massor av sekretessÀrenden!

Bra stÀmning pÄ IFO sedan hÀxan som vi hade har slutat :!:

36
Hoppas detta leder till nÄgot gott:

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_1100561.svd

Det Àr SocialborgarrÄdet i Stockholm som fÄtt nog. Mejla honom sÄ han fÄr veta att det finns förÀldrar som förlorat sina barn pÄ svaga, eller inga grunder alls! Inspektörerna ska sÀttas in för att kontrollera att soc. sköter sitt jobb.

Vi vet ju hur det Àr med den saken och just dÀrför, skriv till honom:

ulf.kristersson@stadshuset.se

37
LĂ€nsstyrelsen avbröt en frivillig placering som vi inte fick avbryta för soc. som dĂ„ hotade med LVU! Familjehemmet hade bara gott att sĂ€ga om oss som förĂ€ldrar! ÄndĂ„ startades en ny barnskyddsutredning sĂ„ fort gullungen fick komma hem! Denna baserades enbart pĂ„ gammalt skvaller och lögner frĂ„n Skogsdungen dĂ€r vi fick trĂ€ffa 16 olika utredare!

"Ju fler kockar desto sÀmre soppa!" FÄr man verkligen ha 16 olika utredare? De kollade oss ÀndÄ bara SPORADISKT! Men i journalen framkommer att det var 16 olika personer som kollade oss, pÄ 7 veckor!

Vi var arbetslösa, men hade alltid betalat hyran. Enda felet var att jag haft en jobbig förlossning, dÄ jag förlorade över 1 liter blod och sprack efter att sonen tagits ut med sugklocka som lossnade 6 ggr. Redan pÄ BB var det tal om Skogsdungen! Fick inte vi veta nÄgot om. LÀste det i journalen senare. Vi lurades av BVC att tro att soc. kunde ge mig stöd efter förlossningsskadan. Men soc. gjorde Ànnu mer skada, mycket vÀrre Àn fysisk smÀrta!

38
TillĂ€gg, jo dĂ„ de var duktiga pĂ„ att ljuga :!:  PĂ„stod att jag hĂ„llit fast vĂ„r son i armarna medan min sambo pumpade hans ben (kolikmassage)! En ren LÖGN! Skulle aldrig falla mig in att skada gullungen!

Min sambo och jag hade gĂ„tt kurs i kolikmassage, men soc. bevittnade aldrig detta, Ă€ndĂ„ kunde de pĂ„stĂ„ en massa utan att ens vara nĂ€rvarande! ÄrekrĂ€nkning! De pĂ„stod att vi var oförstĂ„ende för att vĂ„r son for illa av detta beteende! Ja, om det gĂ„tt till pĂ„ ovanstĂ„ende sĂ€tt ja! MEN det gjorde ju inte det!

39
Hej Mikael, det viktigaste Àr att inte ge upp! Det gjorde inte vi och soc. har skrivit en massa skit om oss ocksÄ! En hel gaffelpÀrm rÀcker inte!

Vi hotades med LVU om vi inte gick med pÄ SoL, sÄ det gjorde vi. Hela tiden blev vi förlöjligade av soc. Vi fick tjata oss blÄ för att fÄ lÀsa hela utredningen dÀr allt vi gjorde vÀndes till negativt och allt förstorades upp.

Jag anklagades för att inte veta nĂ€r blöjan skulle bytas, dĂ„ vĂ„r son slog huvudet i ett piano samtidigt som han hade bajsat, dĂ„ jag först kollade om han var skadad! Vi anklagades för detta flera gĂ„nger. ÄndĂ„ var lillen aldrig röd vilket han borde ha varit om han haft bajs i blöjan utan att fĂ„ byta! De hade som vanligt INGA bevis!

Detta kallades för "omsorgsbrister" och soc. tog vÄr Àlskade, vÀlmÄende och vÀlutvecklade son!

40
LÀs mer i min blogg. LÀnk till inlÀgget:

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2112576

JA, NU MÅSTE VI BÖRJA AGERA!

41
Hej Mikael, modigt att gÄ ut offentligt med din berÀttelse! Vi gjorde det inte förrÀn vi fÄtt hem vÄr son. Vi vet vad ni gÄr igenom :!:

43
Socialförvaltningarna / Nytt frÄn socialstyrelsen
« skrivet: 10 mars 2008, 17:06:30 PM »
Det blir Ă€nnu mer intressant dĂ„ socialen sĂ€ger att Skogsdungen anvĂ€nder BBIC nĂ€r de INTE gör det :!:  Kanske nu, men inte dĂ„ vĂ„r son blev placerad, efter en usel utredning med 16 olika utredare och klagomĂ„l som saknade grund :!:  Har lĂ€st att de som arbetar med BBIC mĂ„ste ha deras logo pĂ„ alla papper, finns ingen logo i vĂ„ra papper!

44
JUST DETTA kan man skönja i vÄrt fall! Att jag, vÄr Àlskade lille sons mor skulle ha hittat pÄ magsymtomen som faktiskt vÄr son hade :!:

Att det var vi och inte BVC som ordinerat minifom mot gaser. Att det var jag som lockat fram vĂ„r sons gaser i magen :?:  Som senare konstaterades av barnlĂ€kare, vilket soc. totalt struntade i :!:

SĂ„ undrar man varför familjehemsmamman trodde det var en uppvĂ€xtplacering :!:  :roll:  :evil:

Man kan skönja dessa anklagelser mot mig om man luslĂ€ser socialens och Skogsdungens utredningar :!:  Snacka om krĂ€nkande :!:  VĂ„r son har nu mĂ„tt bra i 8 mĂ„nader, sedan han kom hem. NĂ€r han Ă€r ledsen nĂ„gon gĂ„ng tror jag inte alls att nĂ„got mĂ„ste vara nĂ„got fel pĂ„ honom, har inte gjort sĂ„ nĂ„gonsin :!:

Vi anklagades pÄ Skogsdungen att projicera vÄra misstankar om att vÄr son hade ont i magen fort han skrek! Detta framkommer klart och tydligt i journalen :!:

45
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Var gÄr grÀnsen?
« skrivet: 29 februari 2008, 20:28:26 PM »
Ja, det kanske inte var sĂ„ genomtĂ€nkt av mig, Avos! Men i vĂ„rt fall kan man verkligen undra. Liten kommun, smĂ„ resurser. ÄndĂ„ satte de in alla resurser dĂ„ de skulle ta vĂ„r son, sedan nĂ€r vi fick hem honom, blev det nĂ€stan tomt pĂ„ socialkontoret. Alla inblandade utom soc. chefen försvann. Slutade de sjĂ€lvmant eller?

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 8