Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - mamma1

Sidor: 1 ... 6 7 [8]
106
Hej, hÄller fullstÀndigt med om att LVU Àr kidnappning. Vi har förlorat vÄran son pÄ tvÄ sÀtt:

Soc. har slitit av förÀldrabanden mellan oss och vÄran son. Han tyr sig bara till familjehemsförÀldrarna nu :cry:

Vi tvingas ta hem vÄran son och dÄ blir det LVU. Vi gick med pÄ detta frivilligt förut efter hot frÄn soc: "annars gÄr jag till rÀtten och fÄr en fÀllande dom". Nu vÀgrar vi vara med pÄ detta lÀngre!

VÄran son blir antagligen kidnappad nÀr detta blir LVU, eftersom soc. anser att vi "kan" vara skadliga för vÄran son för att VI har haft en dÄlig barndom!

Hur kan detta fÄ fortgÄ? Hur mÄnga fler familjer ska soc. fÄ rasera och kidnappa deras barn?

107
Biologiska familjens betydelse / HJÄLP!
« skrivet: 10 mars 2007, 20:27:17 PM »
Var pÄ soc. möte i fredags, om man nu ska kalla det för möte! Hon kunde inte socialtjÀnstlagen och kunde inte svara pÄ frÄgor.

PÄstod en massa om att vi inte kan tolka vÄran son signaler, att vi var otrygga och ostabila. Vi har honom frivilligt placerad efter hot frÄn soc.

De hotade med att gĂ„ till lĂ€nsrĂ€tten och fĂ„ en fĂ€llande dom dĂ€r. Vi visste dĂ„ ingenting, sĂ„ vi gick med pĂ„ det. Jag :cry:  massor massor massor!

Ingen av oss mĂ„r bra av detta :cry:  VĂ„ran son blir överglad nĂ€r vi kommer, klĂ€nger och blir upphetsad. NĂ€r vi ska gĂ„ blir han  :cry:  och vill följa med. Jag fĂ„r yrsel nĂ€r vi ska gĂ„, ont i magen.

KÀnner nÄgon igen sig? Vad kan vi göra för att detta inte ska fÄ ske? Barnen tar ju ocksÄ skada :cry:

108
Domstolsbeslut m.m. / FörstÄr hur det kÀnns
« skrivet: 09 mars 2007, 15:42:08 PM »
Ja, soc. utredningarna stinker och man kan undra var dem fÄr allt ifrÄn?

De pÄstÄr att det finns brister, men kan aldrig ge nÄgra objektiva exempel. Jag förstÄr ingenting!

Vet ej heller hur rÀttssystemet funkar. Man kan vÀl fÄ en andra chans?

109
Hej, jag och min sambo har vÄran snart 1 Är gamla son pÄ familjehem. Kontakta gÀrna oss!

Vi behöver fĂ„ tips! OmhĂ€ndertagandet skedde för ca tvĂ„ mĂ„nader sedan. En stor krĂ€nkning :cry:  och mĂ„nga  :?:

110
Biologiska familjens betydelse / FÄr det verkligen vara sÄ hÀr?
« skrivet: 02 mars 2007, 17:10:27 PM »
Vi var och hÀlsade pÄ vÄran son idag :)

Han blev mycket glad nĂ€r vi kom :)  Helt till sig faktiskt! Men nĂ€r jag frĂ„gade var mamma var, tittade han först pĂ„ familjehemsmamman :cry:  Men sedan kom han till mig :)

BĂ„de jag och min sambo  :cry:  nĂ€r vi skulle hem igen. Hade svĂ„rt att skiljas frĂ„n vĂ„ran lille gosse. Han tittade efter oss nĂ€r vi gick.

Jag undrar om det verkligen fĂ„r vara sĂ„ hĂ€r? Kan det vara lagligt att slita ett barn frĂ„n sin mor och far :?:  Vi vet ju inte ens vad vi gjort för fel! Vi blir mobbade igen :!:  Vi som redan varit mobbade i vĂ„ra liv. MĂ„ste soc. sĂ€tta klorna i förĂ€ldrar som kĂ€mpar och har ett barn som trivs och ofta Ă€r glad :?:

111
Med hyran gick det bra :)

Vi var och hÀlsade pÄ vÄran son idag :)

Han blev mycket glad över att se oss, han blev faktiskt helt till sig. Men nÀr jag frÄgade var mamma var, blev han först lite osÀker och tittade först pÄ familjehemsmamman :cry:

Men sedan kom han till mig :)

BĂ„da jag och min sambo hade svĂ„rt att skiljas frĂ„n vĂ„ran son nĂ€r vi skulle hem :cry:  Han tittade efter oss nĂ€r vi gick :cry:  Jag kunde inte vĂ€nda mig om, dĂ„ hade jag brutit ihop :cry:

FÄr det verligen vara sÄ hÀr?

112
Myndigheternas metodik / SOC. HAR ALL MAKT!
« skrivet: 01 mars 2007, 10:10:19 AM »
Tack för visad sympati :)

Soc. gör bara saken vÀrre. Inget möte igÄr som utlovat, sÄ vi vet fortfarande inte varför vÄran son blev placerad :?:

De vÀgrar betala vÄran hyra, trots att min sambo inte fick ett öre i februari, p.ga att soc. pÄstÄtt att de var osÀkra pÄ vad min sambo skulle göra, eftersom familjehemsplaceringen Àr mycket jobbig.

Nu stÄr vi hÀr utan pengar till hyran och lever pÄ min skrala inkomst och en stackars tusenlapp som soc. tyckte vi kunde fÄ.

Om vi förlorar vĂ„ran lĂ€genhet och blir hemlösa, hur ska vi dĂ„ fĂ„ hem vĂ„ran son och till vilket hem :?:  En kall snödriva :?:

113
Myndigheternas metodik / FAMILJEHEM - RÄTT ELLER FEL?
« skrivet: 28 februari 2007, 14:51:43 PM »
VÄran dÄ 10 mÄnader gamla son blev placerad pÄ familjehem efter en utredning av soc.

Vi fick inte veta nÄgot om utredningen i förvÀg. De sa hela tiden under utredningens gÄng att de inte trodde att nÄgon placering skulle bli aktuell. NÄgra dagar före beslutet fick vi höra att det nog kunde bli sÄ.

Samma dag som vi fick veta beslutet, sa dem att vÄran son skulle placeras med omedelbar verkan.

Vi tvingades gÄ med pÄ det för att slippa rÀttsdom.

Vi fick inte veta orsaken till beslutet. Skulle ha fÄtt veta det idag pÄ ett möte som stÀlldes in. Vi anser att vÄrt barn inte behövde placeras, men visste dÄ för lite för att vÄga överklaga. Vi har umgÀngesrÀtt.

114
Biologiska familjens betydelse / HÄller fullstÀndigt med!
« skrivet: 28 februari 2007, 14:36:53 PM »
Exakt detta har hÀnt oss i januari i Är!

De pÄstÄr att vi har brister, men fÄr inte ens veta vilka bristerna Àr :?

En sak till: var Àr debatten om familjehemmen :?:

115
Fosterhem och institutioner / VÅRAN SON FÅR INTE VARA HOS MOR OCH FAR
« skrivet: 27 februari 2007, 15:18:11 PM »
Ska denna rubrik verkligen fÄ vara sann :?:

TyvÀrr Àr den ju det :cry:

Saknar vĂ„ran snart ett Ă„r gamla son sĂ„ mycket  :cry:  Tycker soc. fattat helt fel beslut! Vi Ă€r inga missbrukare och vi har inte skadat vĂ„rt barn, tvĂ€rtom! Han fick mycket kĂ€rlek varenda dag.

Vi ska Ă„ka och trĂ€ffa honom pĂ„ hans födelsedag, det har vi bestĂ€mt. Inte soc. De vill dra ner pĂ„ vĂ„ra besök, men vi vĂ€grar. Ska pĂ„ soc.möte imorgon. MĂ„ste vara stark dĂ„, fast jag har nĂ€ra till  :cry:

116
hej, vet precis hur det Ă€r  :x

Ofattbart att vÄran son familjehemsplacerades! Vi Àlskade honom sÄ mycket och trodde vi gav honom allt han behövde: mat, klÀder, blöjbyte nÀr det behövdes, tröst, kÀrlek, lekte med honom, gick ut varje dag, lÀste sagor för honom, hade alltid trappgrinden stÀngd etc.

Men soc. amsÄg att vi hade brister som skulle skada vÄran son pÄ sikt. HUR kan dem veta hur framtiden ser ut :?:

Vi Àr inga missbrukare, röker inte heller. VÄra brister Àr att vi mobbats som barn och att jag lider av ptsd (posttraumatiskt stressyndrom) som nu försÀmrats betydligt.

Min lÀkare intygar att försÀmringen beror pÄ familjehemsplaceringen. Hon anser ocksÄ att jag inte Àr sÄ dÄlig som soc pÄstÄr. VEM borde veta bÀst :?: [/b]

Sidor: 1 ... 6 7 [8]