Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Avos

Sidor: 1 ... 81 82 [83]
1231
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Lvu lagen måste ändras.
« skrivet: 09 december 2006, 17:42:34 PM »
Citat från: "Agnes"
Demokrati och yttrandefrihet existerar inte i detta land, speciellt inte på dessa forum där endast den ena sidan tillåts hålla anföranden medans den andra tystas medelst uteslutning och bannlysning.
Har det aldrig slagit er att vissa barn faktiskt blir omhändertagna på goda grunder? Eller är alla omhändertagna på grund av att soc just för stunden funnit lust i att omhänderta just detta barn? Ni är en samling naiva puckon skulle jag vilja påstå, som går igenom er rosa tillrättalagda värld och inte inser att vissa barn måste omhändertas på grund av sina djävla puckon till ickeföräldrar, eller tycker ni på blodigaste allvar att dessa barn bör stanna i ett helt djävla totalkaos med fylla och dilerium?


Nej, demokratin är ett stort skämt när det finns sådan som dig. Demokrati är till för att skydda minoriteterna, för att upprätthålla det universiella människovärdet, för att hjälpa de drabbade att få upprättelse.

Fascismen är mänskligheten, humanismen och demokratins värsta fiende. Det här forat är vårt hem, vi som drabbats av avsaknaden av demokrati. Här ska inte du komma in och trampa ned oss, som ingen lyssnar på. Du har ju verkligen ingen "demokratisk dialog" du tar upp i detta "inlägg": Det är storebrors röst som talar, förföljarna, de som inte vill lyssna, och som inte tolererar att vi har NÅGONSTANS att yttra oss.

Ge dig iväg härifrån onskefulla människa !

1232
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Re: Avstängd
« skrivet: 08 december 2006, 17:51:13 PM »
Citat från: "Ruby Harrold-Claesson"
"Anna" blev avstängd från Diskussionsforumet redan i januari 2006. "Anna" registrerade sig som medlem på NKMR:s Diskussionsforum den 5 januari 2006 och fram tills hon blev avstängd den 17 januari hade hon hunnit skriva 27 inlägg, samt terroriserat åtskilliga debattörer. Se vidare
"De förvirrade och agalagshyckleriet."

Ruby H-C


Enligt min mening är det slut med demokratin i sverige. I en demokrati bör man främja samtal över klassgränser, för att öka sammanhållningen och förståelsen i samhället.

Här är vi drabbade inträngda i ett hörn, och dessa sjuka sadister som "Anna" och tsenib vill med sin närvaro att vi ska ha ännu mindre frihet. Det är okey med kritik, men de som helt skiter i vad vi säger och samtidigt dyker upp här för att rättfärdiga den myndighet som kränkt oss tycker jag mycket väl kan behandlas som socialförvaltningen har behandlat oss.

1233
Citat från: "tzenib"
Citera
"När ska du bli utslängd härifrån ?"


Blir man det om man har en annan åsikt? Då bekräftas mina aningar.


Att du är en fascist, är inte en "aning". Här har nästan varenda deltagare drabbats av fruktansvärda kränkningar, och knappast är det någon som behöver dig här. Demokratin i sverige är "by-by" för länge sen. Samtalet över klassgränser lika så. Du liksom "Anna" har ju inget att säga de som skriver här, ni dyker upp här enbart för att göra svängrummet mindre för de som inte har någon annanstans att yttra sig.

1234
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Lvu lagen måste ändras.
« skrivet: 06 december 2006, 19:33:41 PM »
Citat från: "anna"
Ja, om man behöver ett LVU som barn ska man ha rätt att få det..!


Du kallar ju föräldrar som råkat ut för LVU för "förövare" på din hemsida. Med den inställningen, torde du inte ha något att diskutera med dem. Riktigt ? Frågan är då vad du ämnar göra här.

1235
Citat från: "tzenib"
I detta forum verkar det som att socialtjänsten alltid har fel, agerar fel och gör alltid fel. De som påstår det får mig osökt att tänka på rättshaverister. Min erfarenhet är att många som råkar ut för omhändertaganden har missbruksproblem, och det är personer med noll självinsikt, har ingen del i någonting och tror sig alltid agera rätt.
Det finns faktiskt fler sidor på ett mynt.


Du har rätt. Hitler fick faktiskt tågen att gå i tid. När ska du bli utslängd härifrån ?

1236
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Re: Vilka bryr sig om oss?
« skrivet: 01 december 2006, 18:31:21 PM »
Citat från: "felixgeorg"
Ruby verkar nästan var den enda som har medkänsla med oss.


Ditt inlägg gör mig stum, och jag vet inte vad jag ska säga. Jag är rädd för att leva i det här landet. Du har gjort en massmediakampanj, som slutat resultatlöst. Jag väntade mig detta tyvärr. Själv har jag varit politiskt svartlistad och avstängd från arbetsmarknaden i 31 år, och fått NOLL insändare publicerade om detta ! 52 massmediarepresentanter har avvisat mig. De trakasserar obekväma personer, och numer så börjar det alltmer handla om att ta barnen från folk som myndigheterna anser obekväma.

Men massmedia uppmärksammande ju Nordiska Kommitten för Mänskliga Rättigheter nyligen.... Ja det gällde ju smutskastning av de mänskliga rättigheterna för ståss.. Ruby påstods vara någon slags sadist, och Lennart Hane var anmäld etc. Det är så de ville skildra vad som skrivs här, och deras svar till oss.

På samma dag i en kvällstidning:

Mikael Persbrandt, känd alkoholiserad tvskådespelare går till domstol för att han blivit förtalad då tidningen skrivit att han varit inlagd på alkoholpoliklinik. De bestred inte att han var alkoholist, eller att han varit inlagd där, men förtalet måste ju ha någon gräns... 500 000 kr i skadestånd talas det om.

Nyhet i samma tidning: Samma dag så flyr en Stockholmsfamilj med sina tre barn undan en LVU-dom. De grips i Uleåborg, och utan att tv förklarar vad de menar så påstår de att fadern anklagas för förberedelse till mord. Familjen behandlas i media som farliga mördare och brottslingar ! En vanlig svensk familj ! Får DE skadestånd ?

1237
Citat från: "Tove Olsson"
Fastern talade med Expressen - då fick hon hotbrev .


"Stor okunskap hos socialtjänsten"

Agneta Lindblom Hulten, ordförare i Svenska journalistförbundet:
- Man kan inte använda det faktum att folk talar med medier som ett argument för att de är olämpliga , det är oerhört märkligt.
- Sekretesslagen har myndigheter att följa, men den gäller ju inte de enskilda medborgarna. Det här verkar vara ett stort missförstånd och stor okunskap hos socialtjänsten. Bristen på kunskap om offentlighetslagstiftningen är ett stort hot mot demokratin i Sverige.

Olle Stenholm , allmänhetens pressombudsman :
-Sekretessreglerna gäller myndigheten , den gäller inte enskilda privatpersoner. Därför kan socialtjänsten inte komma och säga att fastern har brutit mot några sekretessregler, den som själv är berörd av ett ärende har allltid rätt att prata med medierna.
-Det här argumentet är knappast relevant i vårdnadsfrågan.
- På Länsrätten sitter folk som kan det här , och som noterar att det argumentet knappast har någon bäring.


Detta fanns att läsa i Expressen torsdag 10 augusti 2006


Vet inte vad jag ska säga. PUL säger att man inte får lämna ut namn, tryckfrihetslagstiftningen säger att man får nämna namn som privatperson. Jag anser att de myndighetspersoner som handläggare mfl bör man publicera namnen på, om de uppträder som makthavare, med fullständiga befogenheter att ensammen besluta om hela familjers öden. Befogenheter, som i verkligheten är större än myndigheteschefers befogenheter.

1238
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Re: Varning
« skrivet: 01 december 2006, 18:12:12 PM »
Citat från: "felixgeorg"
Jag vill bara varna dig. Jag tror inte man kan vara säker förrän barnen är myndiga. Var på din vakt. Du kanske känner till lite om allt som hände mig 2004. Instituton 7 månader, länsrätt och kammarrätt m.m I våras hotade dem med att utreda de stora barnen på nytt. Nu är det tydligen dags. Suck! Ta vara på den fantastiska chans du fått att vara en bra pappa! Gör något roligt med Emil. Hoppas du firar det fantastiska som hänt. Det är bara att gratulera! Det kan vara svårt att släppa allt som hänt, men du har fått en fantastisk chans. Njut av livet och var en bra pappa för ditt barn. Hoppas du också vill fortsätta kampen mot förtrycket i Sverige. Vi andra sitter fortfarande fast i träsket.


Jag har inte läst detta för än nu.. Ja som du läst har jag blivit anmäld igen, men de väntar innan de gör ett nytt försök. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att de kommer igen, det säger alla. Att ge upp och sitta tyst, sporrar dem bara, att bråka för högt, driver dem att ta strid tidigare. Mitt problem är att jag är ensammen, måste få tag på någon medial person som hjälper mig. En sak vet jag: Sanningen hjälper inte när man talar med dem. Värre ondskefulla brottslingar har jag aldrig mött i mitt liv.

Det du går igenom är exakt vad som står i franz kafkas bok "processen":
Det finns bara två sätt att undvika processen: uppskov och skenbart frikännande. Det skenbara frikännandet, innebär att man blir frikänd, men sedan tar domstolen upp ärendet igen, och allt börjar om från början.
Vad det gäller mig så har detta hänt med den första anmälan 1997 som var TOM (!). Det fanns inget skrivet i den, eftersom det var tänkt att personalen på dagis skulle ställa upp och konstruera bevisning mot mig, men de vägrade. Allt var redan klart vad de skulle säga, men de vägrade ta på sig "jobbet". Därför så gick anmälan vidare, medans sociala fortsatte att hota dem, men en del sade upp sig istället. När saken redan var klar stod soc med en tom anmälan i alla fall, som ingen ville fylla i, och då JO-anmälde jag dem för detta. JO fällde dem, och soc tvingades att tillsätta en "utredning": De tvingades att lägga ned anmälan, men precis som i ditt fall, så tog de upp den igen i samband med LVU mot sonen nu i år.  Nu har en  annan helt idiotisk anmälan återigen dykt upp.

Så här var anmälan forumlerad ordagrant:

 Från:  073.6147066@telia.com

 Datum Tor, okt 26, 2006 20:49

"Anmälan om barn som far illa

Jag har sedan en tid kontakt med en person som gör sig väldigt känd. Och vi är ett antal personer som är oroade över barn till Ola Eriksson. Det är ingen fråga om att han är mycket störd. Hans barn har fått LVU, som han tydligen har överklagat och man verkar ha avslagit detta. Fullkomligt felaktigt beslut. Jag hoppas med denna anmälan att ni än en gång försöker få bort denna man från sina barn. Han är inte lämplig som förälder och visar klart sjuka drag som  ex stark paranoja.

Han har fö gått med i en förening som FÖRESPRÅKAR våld mot barn, ordf i föreningen turnerar runt om i Världen för våld mot barn, nu i sommar var ordf på NYa Zeeland i detta syfte och kunde ses i NYa Zeelands TV (!) En annan av grundarna är Lennart Hane, även känd för att förespråka detta, och anmäld 16 ggr på 10 år till Advokatsamfundets diciplinnämnd.

Så, var inte orolig för att göra ett omotiverat LVU, och för gott placera barnen någon annanstans resten av uppväxten. Detta är uppenbart en mkt sjuk man. Han berättar om sitt boende, ni borde se det. Det i sig låter även det som en mkt olämplig miljö..."

Vad som står här i klartext är att hon vill att mina barn ska omhändertas därför att Ruby har talat om barnuppfostran på Nya Zeeland. Enkelt.. logiskt.. Eller så menar hon att Ruby borde drabbas av LVU för att hon agat sin 48-årige son som bor i USA ? Eller så.. ?
Vad menar hon`? Menar hon att jag är förvirrad ? Eller dömer hon andra efter sig själv ?

Soc går nog gärna med på att min 16 årige son farit illa när Ruby talat om barnuppfostran i NYa Zeeländsk TV genom en handgrävd tunnel rakt genom jorden från Nya Zeeland upp till min son. De skriver gärna utredningar om sådan ämnen.

1239
Citat från: "hep"
Fångarna på Tillbergafängelset utanför Västerås har efter protester
blivit lovade att få ha besök av familjen på julafton . Klokt beslut av
fängelseledningen men...
Vi som har våra barn LVU :ade behandlas sämre än fångarna ..
Vi får överhuvudtaget inte träffa våra barn på julen och vi kan inte ens
protestera över detta .. Svensk demokrati........ FY FAN SOC


Barnens bästa du vet.. Det kommer en satkärring från socialförvaltningen till dem på julaftonen ?

1240
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / TÄNKVÄRT ? CITAT
« skrivet: 30 november 2006, 18:21:36 PM »
Citat från: "hep"
Vad sägs om denna " för barnens bästa " omsorg :

 "Ja barnen vill ju träffa dig mera men vi måste´ju se till  barnens behov"

alltså inget ökat umgänge
Logik ?


När jag har sagt att jag vill träffa barnen, så svarar de att jag har ingen rätt att träffa barnen, det är barnen som har rätt att  träffa en förälder (dvs någon annan förälder). Men hur ska jag kunna träffa barnen, om inte barnen får träffa mig ?. De nekade mig därför umgängesavtal, trots att detta är min juridiska rätt.

Hela situationen med detta relationsproblem tillskrevs sedan "oss". Men det var helt och hållet konstruerat av den ondskefulla socialförvaltningen. De tvingade min fd fru att vägra mig umgängesavtal, med hot om dålig behandling i utredningen. Sedan de skapat relationsproblemet, angrep de sedan min fd fru och skulle LVU:a barnet. Varför ? Jo... hon hade ju inte skrivit under umgängesavtal... För att det skulle bli "rättvist" så skulle vi då BÅDA förlora barnet i den konflikt satkärringförvaltningen konstruerat.

1241
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Re: jaha
« skrivet: 29 november 2006, 13:35:13 PM »
Enligt min mening går det inte med nuvarande lagstiftning att komma åt situationer som denna:

Sociala polisanmälde mig för psykisk misshandel av min 16 årige son, då han frågade mig om det var sant vad mamman sagt om värderingen av mitt hus i bodelningsfrågan på 300 000 kr. Jag hade då visat honom taxeringsbeskedet på 24 000 kr. Detta försökte de få mig fälld för  i länsrätten som psykisk misshandel och försök av mig att dra in "barn-EN" i de vuxnas konflikter.

Samtidigt skickade sociala en utredning på 19 sidor, om min äldre son, personligen till min äldre son för genomläsning. Där stod bland annat ovanstående, att jag psykiskt misshandlat min 16 årige son på detta sätt, men även att jag för 30 år sedan provat röka hasch då jag bodde i Stockholm, samt varit inlagd på Karolinskas psykiatriska öppenvårdsavdelning 1½ månad 1977, samt andra uppgifter från den tiden ur psykiatriska journaler. Där stod att jag idag var svårt psykiskt sjuk, och att jag inte kunde laga min mat själv, för att min 6 årige son svarat så till soc.

Förutom detta har sociala även ringt min son på skoltid, och bett honom att skolka från skolan för att komma upp på samtal om enskilt boende. De hade lockat honom med egna pengar från sociala, samt möjligheter att anordna egna fester utan min kontroll.De hade även utsett en ställföreträdande förälder utom de lagliga vägarna.

Igår kom min äldre son hem från skolan. Det var någon skummis på skolan som hade använt grupptrycket mot honom för att försöka få honom att röka. De hade använt en vattenpipa, så att alla skulle tvingas vara med att röka tobak utblandad med äpple för att ta bort smaken för förstagångsrökare. När han berättade allt strunt de försökt lura i honom om "lätt tobak" etc, så drog han upp "Ska du säga: du har ju själv provat röka hasch"!".

Finns det ingen som de redan förstört livet fullkomligt för, som inget har att förlora mer, som går upp och dödar dem snart ? Jag bara väntar.. Iaf så tror jag inte att jag kan åtala dem för detta, eftersom lagen om tjänstefel är borttagen.. Någon som vet ?

1242
Övriga frågor / HUR SKA DE MÄNSKLIGA RÄTTIGHETERNA KUNNA FÖRSVARAS ?!
« skrivet: 28 november 2006, 14:38:13 PM »
Citat från: "Helsingborg42"
Jag är själv försiktig, och skriver allt under alias, ändrar lite i min story, men är nog snart på väg att bli offentlig person, därför som admin på ett forum, då måste man ställa upp för medier, om du vill bli tagen seriös.
Men det är ett steg jag är mycket tveksam till att ta....


Nuvarande tingens ordning är:

1) Grundlagen har inga straffsatser, och går ej att använda för att försvara medborgerliga rättigheter

2) Tillsynsenheterna är frikopplade, såväl länstyrelsens socialstyrelsens och socialdepartementets tillsynsenheter.

3) Länsrätternas uppgift att kontrollera myndigheternas verksamhet är starkt beskuren, paradoxalt nog genom genom tillsättandet av tillsynsenheterna, som  befolkas av folk från de förvaltningar som tillsynen ska utövas över (!!)

4) Domstolarna är totalt moraliskt korrumperade, domar i LVU-mål där folk döms skyldiga tillförbindelse är regel snarare än undantag. Omvänd bevisning och andra brott mot de mänskliga rättigheterna utövas dagligen.

5) Rättshjälpen är starkt beskuren, och det är vanligare att folk går till rättegånger utan advokat, än att de har en advokat med d sig.

6) De flesta advokater står idag på myndigheternas sida.

7) Utredningsinstituten är korrumperade, PBU såväl som andra utredningsinstitut, KÖPS UPP av utredaren (!!) Exempelvis externa psykoanalytiker.

8 ) Lagen om tjänstemannaansvar är avskaffad 1983. Det går inte att åtala en tjänsteman för att missköta sitt arbete, bara att åtala honom för stöld, mord etc.

HUR ska då försvaret av de mänskliga rättigheterna då kunna utövas, när vi inte ens kan öppet framträda och försvara dem !!

Sidor: 1 ... 81 82 [83]