Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Agnes

Sidor: 1 2 [3]
31
Biologiska familjens betydelse / Re: Och sÄ nÄgot uppmuntrande
« skrivet: 05 maj 2006, 20:02:50 PM »
Citat frćn: "Paraphilia"


Tihi, barn talar inte om sÄnt med vuxna sÄvida de inte litar pÄ dem, det tar tid och det Àr inte alla vuxna som klarar att komma sÄ nÀra inpÄ barn. Om du aldrig har lyckats med det sÄ kÀnner jag medlidande med dig.

Respektera barnen, försök.

Sorgligt nog sÄ Àr pedofiler vÀldigt skickliga pÄ att nÀstla sig in hos barn och vinna deras förtroende. De gör det tyvÀrr inte för barnet/barnens skull, utan för att vinna nÄgot sjÀlva. NÀr sedan barnet uppnÄtt en viss Älder sÄ Àr det ointressant för pedofilerna som genast letar efter ett nytt offer att tillfredsstÀlla sina lustar pÄ. För det handlar inte om barnens lust, utan om pedofilens. Att de sedan lÄtsas att de gör allt för barnens bÀsta och att det Àr barnen som vill det, Àr bara rent och skÀrt skitsnack.

32
Citat frćn: "Paraphilia"
Personligen tror jag inte pÄ konceptet kring den typen av sidor överhuvudtaget. SkÀlet Àr att det Àr viktigt att kunna ifrÄgasÀtta (pÄ ett milt sÀtt) de minnen som vissa har fÄtt fram med tvivelaktiga metoder. Om alla bara Àr ja sÀgare sÄ kommer enbart falska minnen att förstÀrkas vilket bara lider till mer lidande för den personen och dess anhöriga. Problemet Àr att om man tillÄter ifrÄgasÀttande sÄ kommer vissa att tolka det som att ingen tror pÄ dom och att alla Àr emot dom o.s.v. Du vet hur vissa kan vara...

Men, kan man sprida neutral information pÄ siten som alla medlemmar enkelt kan lÀsa sÄ Àr det en bra start. Mig veterligen sÄ har aldrig det skett hittils, om du tror pÄ Consequentia sÄ har du nog dina förhoppningar lite vÀl högt stÀllda, jag har lÀst en del av den ledande personens debattinlÀgg hÀr pÄ nkmr och hon Àr uppenbart helt lÄst och tyvÀrr obildad (Àven om hon gÀrna pÄstÄr motsatsen ofta, men utan bevis).

Vad sÀger att alla fÄtt fram minnen med tvivelaktiga metoder? MÄnga minns vÀl utan att ha gÄtt i terapi.

33
Incest och andra sexuella övergrepp / Re: TyvÀrr
« skrivet: 05 maj 2006, 17:57:25 PM »
Citat frćn: "Sunny"
Det finns en grupp eller skola som tyder allting ett barn plÄgas av som sexuella övergrepp.
 Det mest kĂ€nda exemplet torde vara Ekbacken  (frĂ„n  fallet Ulf) dĂ€r alla flickorna lĂ€ste boken Spökflickan o började  berĂ€tta som hon.

TrĂ„kigt nog sĂ„  blir konsekvenserna av sĂ„dan uppenbara fejkade historier att vi som blivit utsatta i verkligheten  mister vĂ„r trovĂ€rdighet.

Andrum Àr ett sÄdant forum som bara tillÄter en Äsikt.
 SjĂ€lv Ă€r jag kanske en av de fĂ„ pĂ„ den sajten som verkligen har en fĂ€llande dom o ett erkĂ€nnnde frĂ„n pappa att visa upp men jag fick inte vara med dĂ€rför att jag anvĂ€nde "fel" metod enligt Andrum.
 Jag har nĂ€mligen försonat mig med det som hĂ€nt o gĂ„tt vidare: att göra mig till ett livslĂ„ngt offer för pappa Ă€r inte en utvĂ€g för mig.
 Inte heller att sitta o skĂ€ra mig i armarna nĂ€r jag kan utrĂ€tta nĂ„gonting vettigt med dem.
De nöjde sig inte med att porta mig utan det kom otĂ€cka hotbrev hit hem till familjen.  Jag var dessuton för gammal (!!) för att fĂ„ delta i debatten tyckte  de.
Nu Àr det nog bara en handfull inte sÄ friska tjejer som styr det dÀr forumet: de flesta Àr sÀkert verkliga offer o söker hjÀlp.

 Men det finns o kommer att bildas serisösa sajter som verkligen kan erbjuda bĂ„de hjĂ€lp o stöd.
SjÀlv hoppas jag pÄ Consequentia

Vad menade dom med fel metod?
Ruggigt att fÄ brev hem med hotelser.
De borde egentligen vara tacksamma för att nÄgon Àldre vill vara med och ge sin syn pÄ det hela och kanske tala om hur man kan gÄ vidare (om nu nu har lyckats göra det).

Sidor: 1 2 [3]