Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Skyddsängeln

Sidor: [1]
1
(Men som andra sagt - vi kan inte bara beklaga oss och tro att det kommer en förändring. Så länge vi inte tillsammans kan samla oss och ofentligt påvisar felen, så kommer ingen förändring.)


Hej. Jag arbetar som familjerådgivare och jag blir så ledsen att ingen vågar gå ut myndigheter och andra mentorer här på NKMR :!:

Jag vet att ni finns och jag försöker göra allt för att hjälpa er så gott jag kan men det är svårt jag vet att många är "tjurskallar" ingrodda trögskallar!
Jag pratar om mina kolleger där ute i Sverige.

Det är inte lätt för oss andra heller som vill ha förändring och våra politiker i dag är gammla trögskallar som är livrädda för förnyelse och förändring.

Dom myndighetspersoner som jag har läst har skrivit här behöver söka hjälp och omedelbart lämna sina jobb. Jag har 15 stycken här som försöker tysta oss som vill hjälpa föräldrar och barn som har råkat ut för felaktiga omhändertaganden.

Det finns många här inne som jag ser kämpar extremt för sina barn Patricia bland annat sedan har vi lilla my,Susanne det finns många många fler.Alla myndighetspersoner är inte i mot er.Det är inte lätt att kämpa imot tröga träskallar.Stå på er jag håller på er.

Sidor: [1]