Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jeanette

Sidor: 1 ... 5 6 [7]
91
Jag var nyinflyttad i en förort i Stockholm. Jag var 35 Ă„r. Är född i Stockholm, har bott hĂ€r i hela mitt liv. Jag trĂ€ffade tvĂ„ socialutredare tre gĂ„nger i ett rum,45 minuter, de sa knappt nĂ„gonting under dessa möten ocksĂ„ trĂ€ffade jag en sektionschef frĂ„n barn och ungdomsgruppen i nĂ„gra minuter. De gick till skolan och tog min 7-Ă„riga son. De gav bort honom till tvĂ„ frĂ€mmande mĂ€nniskor. De hittade pĂ„ att jag var psykisk sjuk. Det fanns inga lĂ€karintyg. Jag polisanmĂ€lde dem. Jag överklagade. De gömde min son i 5 Ă„r. Han har nu varit borta i nio Ă„r. Socalsekreterare som inte trĂ€ffat mig skrev konstiga tjĂ€nsteutlĂ„tanden till SocialnĂ€mnden. Ingen har ringt mig under dessa nio Ă„r. De har varken sett mig eller min son. De kĂ€nner mig inte. Jag slutade att överklaga efter tre Ă„r, socialnĂ€mnden, lĂ€nsrĂ€tten, kammarrĂ€tten insĂ„g att det var meningslöst. De sĂ„g mig i nĂ„gra minuter i ett rum en gĂ„ng om Ă„ret frĂ€mmande mĂ€nniskor, varför kallas det för att överklaga ? LĂ€nsstyrelsen (socialkonsulenter), JustitieombudsmĂ€n JO, varför skall man skriva till dem? De bryr sig inte. Jag ber dem, sluta att lĂ„tsas som att ni kĂ€nner mig!
Jag hade bott i en mÄnad dÄ nÄgon gick till min sons fröken och pratade om mig.Skolpsykologen hade dÄ ringt till sociala och sagt att jag kanske behövde hjÀlp med nÄgot. Jag var nyinflyttad opch kÀnde inte nÄgon. Vi hann bo dÀr i fyra mÄnader sedan tog sociala mitt barn och sÄg till att jag miste min trerumslÀgenhet. TvÄ grannar skrev ett brev till HyresvÀrden att jag trackasserade dem för att jag hade ringt pÄ deras dörr och sagt att sociala hade tagit mitt barn och att skolpsykologen hade sagt att nÄgon anonym granne hade sagt nÄgot.
Dessa grannar hade dĂ„ sagt att det struntar de i och slĂ€ngt igen dörren för att sedan skriva konstiga saker om mig till HyresvĂ€rden, vad nu VĂ€rden hade med saken att göra. Jag fick hem en varning  att om jag ringde pĂ„ grannarnas dörr igen skulle jag bli vrĂ€kt. Jag var ju oskyldig, jag hade inte anklagat  grannarna för nĂ„gonting, sĂ„ jag ringde pĂ„ igen för att frĂ„ga vad de menade med att skriva dessa konstigheter till hyresvĂ€rden, de hade barn i samma Ă„lder som min pojke. Hur skulle mitt barn kunna leka med deras barn om de trodde fel om mig. HyresvĂ€rden skickade hem ett beslut att jag blivit vrĂ€kt. Jag hade ringt pĂ„ grannarnas dörr igen, de hade slĂ€ngt igen dörren och skrivit till hyresvĂ€rden.
Jag överklagade till HyresnÀmnden. NÀr det var dags för mötet med dem, var jag sjuk. Sociala hade gjort mig sjuk. Jag fick ingen hjÀlp att ta mig till HyresnÀmnden. Jag miste vÄr fina 3- rums lÀgenhet bara för en sÄ simpel sak att jag hade ringt pÄ tvÄ dörrar till tvÄ underliga grannar. Jag hade stÄtt i bostadskö i 8 Är. FÄtt en etta som jag efter ett Är böt till en tvÄa, som sedan efter nÄgot Är blev en billigare trea och sedan efter nÄgra Ärs vÀntan böts till denna trea som jag nu miste, jag hade inte haft nÄgra klagomÄl tidigare. Jag Àr nu hemlös.
Sociala har tagit mitt barn, mina katter, mitt hem, mina Ă€godelar, jag förlorade kontakten med min familj och mina vĂ€nner. Jag har blivit sjuk och skadad. Det gĂ„r rykten om att jag skulle vara narkoman, alkoholist, knĂ€pp, jag Ă€r inget av detta. Det Ă€r fint att detta forum finns jag skall lĂ€sa det. Nio Ă„r utan vare sig brev eller telefonkontakt med mitt barn. Varje dag i tystnad och ensamhet. Jag har mist min sons skolperiod frĂ„n första till nionde klass. Jag har inte fĂ„tt varit med alls, jag kommer att sörja det och sakna det i hela mitt liv.             Tack!  Nu har jag brĂ„ttom ivĂ€g

Sidor: 1 ... 5 6 [7]