Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jeanette

Sidor: 1 2 3 [4] 5 6 7
46
Sektionschefens Ulf Haags ord nÀr han hade tagit mitt barn! 1996.
Du fÄr överklaga till socialnÀmnden om att LVU upphör, om du vill fÄ hem
ditt barn! Allt det du sÀger kommer att vÀndas emot dig!

Sektionschefen U. Haag hade pratat till mig i nÄgra minuter, sedan slutat mötet . Fyra dagar efter tog han mitt barn. Gav bort min son.

Tre dagar efter det hade han skrivit ett intyg som saknade underskrift utav lÀkare, att jag skulle vara paranoid och psykotisk.
Jag blev sÄ rÀdd!
De tog mitt barn och skrÀmde mig sÄ mycket!

De gjorde mig förvirrad jag ropade pÄ hjÀlp, men mina ord kvÀvdes, jag ville gallskrika, skrika hjÀlp!!! Men det gick inte!

Jag Äkte in till stan i min desperation med plakat och hemmagjorda flygblad, folk stannade upp lyssnade försökte förstÄ, men inte tillrÀckligt!

Jag satt pÄ tunnelbanan och pratade högt, folk tittade pÄ mig, en del förstod och sa nÄgot tröstande ord!

Mina kvÀvda ord pÄ hjÀlp gick inte fram! Det kÀnns som att vara instÀng i en konservburk!

RĂ€dd! RĂ€dd! RĂ€dd!

Jag blev sÄ trött! I perioder orkade jag ingenting! Jag fick posttraumatisk stress, panikÄngest anfall, dÄ jag mÄste ha lugnande!

Mitt barn borta, ingen ringer, dagar, nÀtter, tiden bara gÄr . Nio jÀvla Är utan mitt barn!

Man fĂ„r inte svĂ€ra! man fĂ„r inte bli arg, dĂ„ Ă€r man aggressiv! sĂ„ tycker socialkĂ€rringarna!  Okay dĂ„! Ă€r jag vĂ€l aggressiv, lite!

SĂ€ger det igen!       NIO!, ÄCKLIGA!, FÖBANNAT ÄCKLIGA ÅR!

Jag önskar mig modiga mÀnniskor som hjÀlper oss att framföra det vi sÀger! Som fattar vad det handlar om!
NĂ€sta julafton!

Jag vÀgrar ocksÄ att vara tyst!
                             Jag Ă€lskar min son!

Det finns ingen mening med livet! om man inte fÄr uppleva och upptÀcka det tillsammans med sitt barn!


                                                           Jeanette

47
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Debatt
« skrivet: 26 februari 2005, 16:34:33 PM »
SjÀlvklart, det vore pÄ tiden!

Kommer TV med det, skulle jag tro pĂ„ mirakel!                                              Jeanette

48
Mycket bra skrivet Lillamy! och ni andra!

Jag har skrivit flera inlÀgg om detta...

Min son har sett mig fyra timmar pÄ nio Är!
Utredarna och sektionschefen sÄg mig nÄgra minuter. De gav bort min son. Ingen av dessa mÀnniskor har ringt mig sedan dess! Andra socialsekreterare tog över och trodde det var grönt! Samtliga av dem tiger! Min son var sju Är nu Àr han sexton. Vilken tur att sociala finns skriver Ni som inget vet! Vi förÀldrar som far illa vÄra barn som far illa utav sociala! Vilka skall hjÀlpa oss? LÀs mina inlÀgg!

Vi samlade ihop oss en grupp förÀldrar hemma hos mig tror det var 1997. Utav samma tanke som nu, att det mÄste bli ett slut pÄ detta!
Jag var med i Rffr, "Riksförbundet för familjers rÀttigheter",nÄgra kom dÀrifrÄn andra frÄn annat hÄll! Vi var 11 st.
Men det höll inte, det rann ut i sanden, vi kom inte igÄng.
Jag trÀffade en kvinna pÄ sergelstorg i Stockholm, hon lÄg dÀr pÄ en madrass tror Äret var 1997. Sociala hade tagit hennes fyra barn nÄgra Är tidigare, separerat barnen Ät varsit hÄll, som de brukar att göra, dÀr lÄg hon nu dygnet runt och protestrade. Jag gjorde dÄ samma sak, jag slÀpade dit en madrass och lade mig brevid henne! för att tala om hur sociala hade tagit mitt barn. Första natten lÄg vi tillsammans i samma sovsÀck! Hon kom frÄn Angola, Helena. Vi skrev plakat och hade namnlistor. Folk stannade och lyssnade och skrev pÄ listorna. Jag stod ut i en vecka sedan orkade jag inte mer. Helena stod ut i tio mÄnader. Men vad gjorde Media ?Ingenting! Inte ett ord nÀmndes om henne, utav tv eller tidningar!

Jag Äkte sjÀlv till hennes stadsdelsnÀmnd, "Söderleds", pÄ ett öppet möte och sa vad jag tyckte. Politikerna lÀt en kvinna ligga pÄ Sergels torg! Utan att de brydde sig! Politikerna bara glodde pÄ mig, de sa nÄgot fÄnigt! Det var inte mÄnga Ähörare med pÄ det mötet. Helena och jag demonstrerade 1 maj,1998 och 1999, vi hade ett eget tÄg, vi gick med socialdemokraterna ifrÄn HumlegÄrden, (Jag röstar inte pÄ nÄgot parti, varför skulle jag göra det? DÄ skulle jag vara bra dum!). Vi var nÄgra förÀldrar, men allt för fÄ!
Det bildades en liten stödgrupp för Helena! De höll pÄ ett tag men sedan orkade de inte. Helenas barn Àr vuxna nu. Hon fick ihop flera tusen namnunderskrifter, under dessa tio mÄnader, ca 6-7000 tror jag.
Hon lÀrde mig att fylla plastpÄsar med varmt vatten och stoppa i sovsÀcken pÄ natten. SjÀlv fick jag ihop över 1000 namnunderskrifter för nÄgot Är sedan!

Varför jag skriver detta?

För att jag vill att vi skall klara av det!
Vi skall kÀmpa tillsammans pÄ rÀtt sÀtt!
Vi skall inte ge oss!
Inte förrÀn folket vet!
DÄ skall vi fortsÀtta...
                                               Jeanette

49
Biologiska familjens betydelse / Utan vÄra barn...
« skrivet: 26 februari 2005, 15:08:45 PM »
Jag hĂ„ller med!                                  
                              Jeanette

50
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / EG-Domstolen!
« skrivet: 26 februari 2005, 15:00:53 PM »
EU -Domstolen gör inget! Varför skall detta system över huvudtaget finnas? FrÄn stadsdelsnÀmnd till RegeringsrÀtt! TingsrÀtt till Svea HovrÀtt? till eu?
De skall inte bestÀmma över vÄra barn och oss! Ingen av dem! De Àr Bluff! De skall ha sparken!
Varför skall vi stÀllas inför domstolar? Det Àr sjukt!
Att inte klara av att sköta om sina barn Àr inte kriminellt!
Jag hoppas att du lÀser inlÀggen i detta forum!
Vi Àr inne i en diskussion om GruppÄtalan!
HÀng pÄ dÀr! LÀs hela vÄrat forum!

Socialutredarna, socialsekreterarna skriver likadant  mot de flesta av oss. Jag har en hel hög med skrĂ€p som de har skrivit. De Ă€lskar att skriva. Det Ă€r deras starka vapen mot förĂ€ldrar och barn!
Politikerna pÄ stadsdelsnÀmnden, lÀnsrÀtten osv fattar inte ett dugg av det sociala skriver ÀndÄ beslutar de efter deras Àckliga papper! De vill att man skall skriva ihjÀl sig! Jag har bara rÄdet besvara inte deras lögnaktiga utredningar! TjÀnsteutlÄtanden! Det Àr bara lögner!
Politikerna och rÀtterna samarbetar med sociala. De lÀser inte det vi skriver! SÄ ge upp! vi Àr sÄ mÄnga som har gjort samma misstag!
Skriv bara en sammanfattning! Allt det de har skrivit Àr inte sant!
 
                                                                   Jeanette

51
Socialsekreteraren tog ditt barn en timme efter förlossningen!
Fy fan va Àckligt! Vilka psykopater!. Hur i helv. de Àr totalt kriminella. De gÄr och tar nyfödda. Hur mÄnga nyfödda har de tagit nu ? Jag vet fler!
De Àr inte mÀnniskor som gör sÄ! Det bör vara fÀngelsestraff för det!
SÄg det pÄ TV,"Kalla Fakta!" för nÄgra Är sedan! Kristina! Sociala (Brommaplans stadsdelsförvaltning) tog hennes barn dagen efter förlossningen! Folket sÄg det pÄ TV: Inte nÄgon reagerade. Inte en kommentar frÄn nÄgon! Det Àr fel pÄ Sverige!!!
                                               Jeanette

52
Socialutredarna och sektionschefen sÄg mig fem minuter i ett rum. Sedan gick de till skolan och tog min sju Äriga son. De tog honom till HÀsselby GÄrds utredningshem och lÄste in honom. De hittade pÄ att jag var psykisk sjuk. Jag hÀmtade honom och vi flydde. Min son tÀvlade med mig om vem som sprang snabbast. En vÀn hade köpt tÄgbiljetter Ät oss.Vi Äkte genom Sverige pÄ en vecka, med en katt, tvÄ möss och en tung ryggsÀck. Först upp till Kiruna, sedan till Göteborg,tillslut till Malmö. DÀr misslyckades jag, pengarna tog slut. En man hjÀlpte oss jag rÄkade sÀga för mycket, nÄgon i hans vÀnkrets gick till polisen och de tog oss vid Ribbersborgsbadet, satte oss i en cell, vÄr katt satte de i en cell. Min sjuÄriga lilla son med blöta badbyxor, han började att grÄta. De satte pÄ sig vita handskar polisen och tog honom. Mig slÀppte de ut. NÄgon frÄn sociala flög ner och hÀmtade min son. Jag fick sedan höra av nÄgra smÄ pojkar som bodde granne med oss, Att min lilla son hade stÄtt utanför vÄrat hus med en liten vÀska. Polisen hade kommit och frÄgat pojkarna om de hade sett min son. Han hade rymt hem, han var bara sju Är men hade klarat det. Jag sov pÄ ett hÀrbegre med katten den natten, Fick sedan hjÀlp med pengar till en tÄgbiljett hem till stockholm. De tog honom. LÀmnade bort honom till frÀmmande mÀnniskor. De gömde honom i fem Är. Ingen ringde mig. Sociala sÄg till att jag miste vÄr trea. De skrÀmde mig, gjorde mig förvirrad.
Fem minuter rÀckte för att ta mitt barn. Nio Är har min son varit borta.
Jag Àr hemlös. VÄr katt lever inte lÀngre. Jag Àr i dÄlig kondition.
Sociala tog min son och gjorde mig sjuk.
Folket vet inte vad som sker pÄ socialbyrÄn. De kan göra vad de vill med oss. Det finns ingen insyn. Det Àckliga Àr att de samarbetar med varandra, socialnÀmnd (nu heter det stadsdelsnÀmnd sedan 1997),lÀnsrÀtt, kammarrÀtt osv, socislkonsulenter pÄlÀnsstyrelsen, Jo, barnpsykologer, PBU, alla samarbetar de med sociala. De ljuger med dem.
Det finns inga lÀkarintyg pÄ att jag skulle vara psykisk sjuk. Det finns inte en chans att se det pÄ fem minuter i ett rum.

Vad Àr det för mening med vÄra liv. Jag hade levt i 35 Är. Vi var nyinflyttade. Alla mina drömmar sedan jag var barn. Allt mitt kÀmpande nÀr jag vÀxte upp. Nio mÄnader vÀntade jag sedan föddes du min Àlskade son 1988. I sju Är tog jag hand om dig sjÀlv. I RÄgsved. Flyttade till HÀsselby och de raserade allt pÄ fem minuter. Gud sÄ meningslöst!
Jag blev misshandlad i en skola utav en handledare och fick barn i ett förvirrat tillstÄnd oplanerat, vi var inte gifta. Vi lyckades inte hÄlla ihop, hans pappa och jag. De har inte sett till sÄ att han har trÀffat sin pappa och han Àr svÄrt sjuk. Jag Àr nu 44 Är, hans pappa Àr 42 Är. Jag försöker att Äka till hans far men jag rÄkar hela tiden ut för nÄgot som gör att jag inte har kunnat.

                                                                 Jeanette

53
Tisdagen den 5 mars 1996 gick de till Maltesholmskolan i HĂ€sselby Strand, till det fritidshem min son gick pĂ„. De kom med poliser. Vi hade bott i HĂ€sselby i 4 Âœ mĂ„nad. Min son var sju Ă„r.
Utan att ha gjkort nÄgon utredning tog de honom. Nu har han varit borta i nio Är.
NĂ„gra av dem som tog honom;
TvÄ socialutredare Yvonne Elkström ( arbetar kvar) och Elisabeth StrÄÄth( nybörjare, 21 Är, slutade direkt efter)
De gjorde ett kort hembesök i december 1995. De satt i mitt kök i en halvtimme. Det var lungt hemma. Jag hade gjort fint till julen. Hade hÀngt upp gardiner , röda med stjÀrnor pÄ , lagt en duk med jul dekorationer pÄ hade ett Ànglaspel pÄ bordet, en vit liten kyrka som glittrade av silver som spelade stilla natt, hade ljus överallt. Skulle gÄ och köpa en julgran nÄgon dag efter, som jag brukade varenda jul. De trÀffade inte min son, han var i skolan. Jag bodde ensam med honom. De gick inte in i min son sovrum och tittade, bara slÀngde en hastig blick in i rummet. Det enda de frÄgade var om jag hade pengar sÄ vi klarade oss över julen. Jag sa att det hade jag. Sedan gick de.
Sedan kallade de mig till fyra möten. PÄ ett av mötena var min son med. Det mötet varade i ca femton minuter. De bara frÄgade min son om han hade trÀffat sin pappa. Konstig frÄga för hans pappa hade varit borta i flera Är och det visste de. Min son och jag gick till Stor och Liten och köpte leksaker efter mötet. Jag varken drack eller rökte. Jag var skötsam.

Sektionschefen Ulf Haag pÄ Barn och ungdomsgruppen, VÀllingby socialbyrÄ. Han pratade med mig nÄgra minuter pÄ ett möte. Han frÄgade bara om jag gick med pÄ att flytta till ett utredningshem med min son, Utan att först tala om varför! Jag förstod ingenting, sÄ jag svarade bara nej. DÄ slutade han mötet tvÀrt.
Fyra dagar senare gick han med en av utredarna och med poliser till min sons skola och tog min lilla son. Jag var pÄ mitt arbete, arbetade som stÀderska. Tre dagar efter det hade han skrivit ett intyg och hittat pÄ att anledningen till det omedelbara omhÀndertagandet var att jag var paranoid och psykotisk och farlig för min sons utveckling.
Efter detta har ingen talat med mig. De bara tog min son och tyckte att det rÀckte sÄ. Nio Är.
Ulf Haag arbetar inte lÀngre som sektionschef han Àr nu med i nÄgon planeringsgrupp för missbrukare pÄ samma socialbyrÄ.

Skriv och frÄga dem om de har dÄligt samvete för att de har sett till sÄ att min son och jag inte har fÄtt umgÄs pÄ nio Är. De har inte ringt mig nÄgon gÄng efter att de tog min son för nio Är sedan.

De bara tog mitt barn sparkade ut mig pÄ gatan, tog vÄr lÀgenhet och sa ajöss!

Samtliga politiker i socialnĂ€mnden i VĂ€llingby 1996, ordförande var Berit Kruse, socialdem. Hon skrev pĂ„ att de fick göra ett omedelbart omhĂ€ndertagande utav min son. Utan att se oss, utan att se nĂ„got lĂ€karintyg att jag skulle vara psykisk sjuk. Jag ringde henne nĂ„gon dag efter att de hade tagit min son, pratade med henne i en halvtimme. Hon förstod inte nĂ„gonting av det jag sa, hon lyssnade inte. Hon hade skrivit pĂ„ ett papper det ansĂ„g hon rĂ€cka, hon hade gjort sitt för att rĂ€dda mitt stackars barn, tyckte hon nog, det var enda gĂ„ngen hon var i kontakt med mig, detta telefonsamtal, hon har inte ringt mig.  NĂ„gra Ă„r var Barbro Noresson (moderat), ordförande, nu Ă€r B. Kruse tillbaks till stadsdelsnĂ€mnden.

FrÄga samtliga politiker i HÀsselby-VÀllingby StadsdelsnÀmnd hur de kÀnner sig!? de har sett till sÄ att jag inte har trÀffat min son pÄ nio Är, bara en timme för fem Är sedan. Jag har förlorat mitt barn. Varför har de aldrig har ringt mig?
FrÄga dem varför de tar barn frÄn förÀldrar utan se dem. Utan att kÀnna dem. Utan att vilja se bevis för det socialutredare pÄstÄr. FörstÄr de inte att vi mister vÄra barn?
Skriv och frÄga dessa politiker, det Àr samma personer kvar som var med 1996, nÄgra har kanske slutat. FörÀldrarna skall överklaga LVU till dem. De kallar förÀldrarna till ett möte,bakom "stÀngda dörrar", det menas att allmÀnheten fÄr inte vara med,mötet kan vara i 10 minuter. De frÄgar inte nÄgonting. Ett möte om Äret. Det rÀcker för dem att veta om barnen skall hem, anser de.
De kÀnner inte mig. De kÀnner inte min son. I tre Är överklagade jag till dem, 1996-1988.

Hon som Àr sektionschef nu för barn och ungdomsgruppen i HÀsselby var med och tog min son för nio Är sedan. DÄ var hon socialsekreterare. Hon har aldrig talat med mig. Hon var med pÄ dessa fÄ StadsdelsnÀmndsmöten och lÀste falska lögnaktiga konstiga tjÀnsteutlÄtanden om mig och om min lilla son, konstiga pÄhittade sjuka utlÄtanden.Hon Ätog sig uppdrag dÄ att lÀsa skrÀp inför alla politiker om mig utan att ha talat med mig, nu har hon blivit chef? Hon har sÀkert struntat i min son. Jag finns inte för denna mÀnniska.

De anlitade sk. barnpsykolog som trÀffade min son pÄ ett kort möte pÄ utredningshemmet ( HÀsselby GÄrds-) i mars 1996, utan att trÀffa mig. Denna psykolog skrev sedan bara negativa saker för att det skulle lÄta som att min son inte hade fÄtt ordentlig vÄrd av mig. Typ att han var mager och blek. Det blev han nÀr han kom dit. För han blev rÀdd antagligen.

Kommer att nÀmna fler namn senare. De som jag har nÀmnt började, sedan kom de andra efter och hjÀlpte till.

LÀnsrÀtt, kammarrÀtt, Socialkonsulenter, JO... har inte namnen men det gÄr att söka upp.
Fina vÀlklÀdda herrar och damer med slips och kostym, som sedan hjÀlpt till att stjÀla mitt barn ifrÄn mig. Ni Àr allt för fina att ens ringa mig.
Ni som inte kÀnner mig och inte vill lÀra kÀnna mig att ni inte skÀms att sno andras barn? Varför klÀr ni er sÄ fint? nÀr ni skall begÄ dessa brott?

Anser ni er vara av högre klass, att begÄ barnarov?

Möt mig inte, för det ni har gjort Àr inte fint!

FörÀldrarna bör fÄ se dessa mÀnniskors lÀmplighets intyg, legitimation, Licens, referenser innan de gÄr in pÄ dessa möten.
Det fÄr vi inte se och vi minns knappt vilka det Àr som har varit med och bestÀmt att ta vÄra barn ifrÄn oss. Vi vet inte vilka det Àr som har tagit vÄra barn och de kÀnner inte oss.
De kommer nog aldrig att lÀra kÀnna mig.

Det Àr sekretess för mig, varför de har tagit mitt barn, de anser sig inte behöva tala om för mig vad det Àr jag skulle ha gjort. SÄ jag fÄr inte veta varför de tog mitt barn! Det stÄr inte nÄgonstans i deras domar.

Men jag vet det!

Allihop av dem ljuger!  

Jag blev kallad paranoid och psykotisk utav en person som sĂ„g mig nĂ„gra minuter, vilken inte var lĂ€kare. Jag ÄR psykisk frisk!!!!!

Fast nu Àr ju mitt barn borta sÄ jag mÄr mycket dÄligt!

Jag Ă€r olycklig!                                                    

                                                                      Jeanette

54
I nio Ă„r har jag sagt till folk att sociala i vĂ€llingby-hĂ€sselby i Stockholm, har kidnappat, stulit mitt barn. Jag har dĂ„ mött sĂ„dana reaktioner  som att de bara har stirrat pĂ„ mig för att sedan vĂ€nda ryggen mot mig och sĂ„ har de börjat att prata med varandra om att det Ă€r vackert vĂ€der och bla, bla, bla sĂ„ har de gĂ„tt sin vĂ€g. eller sĂ„ har jag fĂ„tt kommentarer som att jag skall sluta att tjata, att jag skall glömma det, att jag skall vara tyst.
Jag har tystnat sÄ gott som.
Ingen fÄr veta det att sociala, "barn och ungdomsgruppen" och högsta socialchefen i HÀsselby-VÀllingby 1996, samtliga politiker i dv socialnÀmnden 1996 har hÄllt min son kidnappad i nio Är.
Ingen har rÀddat min son. Ingen rÀddar de barn som Àr kidnappade i Sverige.
Folket i HÀsselby- VÀllingby Àr inte medvetna om vad deras politiker gör.
De fÄr inget veta! Tidningar och tv hÄller tyst!
Vi blir diskriminerade, förtryckta, misshandlade och oskyldigt dömda.
De fÄr inget straff.
De har stulit allt jag Àgde ifrÄn mig.
De fÄr inget straff.
Jag kan inte polisanmÀla dem.
De fÄr inte sparken.
Jag fÄr svÀlja det och bÀra pÄ det till den dagen jag inte lever lÀngre.
Jag bÀr pÄ en stor sorg.
Jag har inget gott att sÀga om det hÀr samhÀllet till min son om vi trÀffas nÄgon gÄng.
Vi vet bÀgge tvÄ att myndigheterna har begÄtt ett kriminellt brott mot oss. För mig Àr myndigheter inga myndigheter, politiker inga politiker, eftersom att socialnÀmnden nu stadsdelsnÀmnden bestÄr av politiker frÄn nÀstan samtliga partier, och de har stulit mitt barn. Kan jag inte rösta pÄ ett enda parti.
Det borde bildas en grupp mÀnniskor som kÀmpar med att rÀdda vÄra kidnappade barn!
Som det Àr nu Àr folk totalt handfallna. Tiden gÄr och vi ser inte vÄra barn, sedan dör vi.
Det behövs folk som verkligen reagerar som förstÄr att barnen Àr kidnappade!
Det behövs sÀttas in alla resurser att rÀdda alla dessa barn!
Barn som nu Àr vuxna behöver hjÀlp och upprÀttelse.
Det Àr inte bara för myndigheter att fÄ stjÀla barnens familjer ifrÄn dem.
Barnen skall hem!
Det skall förhindras att fler barn blir kidnappade , att fler familjer gÄr under!
HÀsselby- VÀllingby socialbyrÄ skall inte kunna fortsÀtta att ljuga och stjÀla barn. Jag tÀnker att förhindra det och det gör jag genom att tala om för folket vad de pÄ "barn och ungdomsgruppen" pÄ socialbyrÄn gör.

Sedan Àr det folkets plikt att kontrollera om det Àr sant.

Det svenska folket vill vÀl inte ha ett land som kidnappar barn och misshandla och förnedrar förÀldrar?
SĂ„ som det nu sker i Sverige!

Sverige Àr inget fritt land det Àr en diktatur!

Barnen i skolorna bör bli informerade om hur proceduren gĂ„r till  vid omhĂ€ndertagande om barn. Folk vet inte om hur det gĂ„r till.

SÄ att de vet hur de skall bemöta lögnaktiga socialutredare.

Det skall talas om i nyheterna pÄ tv att myndigheterna har tagit barn frÄn oskyldiga att det har pÄgÄtt i Äratal. Att vi inte fÄr nÄgon upprÀttelse. Vi mister vÄra barn. Det Àr bland de grövsta brott som finns.

Nio Är i sorg, nio Är utan mitt barn! Jag tÀnder ljus i kyrkan och grÄter!

Det gÄr inte att reparera skadorna!
                                                          Jeanette

55
Bemötandet ifrÄn myndigheten / GruppÄtalan!
« skrivet: 17 februari 2005, 19:30:19 PM »
Jag har berÀttat det förut.
Året var 1997-1998. En kvinna frĂ„n Afrika, Angola lĂ„g i nio mĂ„nader pĂ„ en madrass pĂ„ Sergels Torg i Stockholm.
Hon lÄg dÀr dygnet runt. I protest för att sociala hade tagit hennes fyra barn.
Hon fick ihop flera tusen namnunderskrifter. Vad gjorde hon av dem.

Varken tidningar eller tv talade om att hon var dÀr.
SjÀlv gjorde jag samma sak, jag slÀpade dit en madrass och var dÀr i en vecka dygnet runt pÄ Sergels Torg. Tillsammans med Helena.
Vi blev goda vÀnner.
I tre Ă„r demonstrerade hon  och jag pĂ„ 1 maj  i  Stockholm. mot socialas barnröveri.
Sedan stod jag nÄgot Är efter med ett plakat, inne i stan.
Jag fick ihop över 1000 namnunderskrifter bara pÄ nÄgra timmar. Jag har dem i en pÀrm. VÀntar bara pÄ rÀtt tillfÀlle att ta fram dem.
Det Àr oerhört tungt att min son Àr borta detta tynger mig sÄ att jag har haft lÄnga uppehÄll dÄ jag inte har orkat att göra nÄgot som har med detta kÀmpande att göra. Jag mÄr dÄligt av att min son Àr kidnappad.

Vi mÄste gÄ ihop alla familjer som Àr utsatta för detta. Ni mÄste vÄga trÀda fram. Det rÀcker inte med att en kvinna som Helena protesterar ensam pÄ Sergels torg. Eller att jag skriver i detta forum. Alla mÄste stÀlla upp.
Sluta upp att tro att ni Àr unika. Det Àr ni inte socialkÀrringarna bemöter oss samtliga pÄ liknande sÀtt.
Det Àr vÄr sak att se till att de fÄr sparken.

                                                          Jeanette

56
Fosterhem och institutioner / De ljuger och kallar oss för vad som helst!
« skrivet: 17 februari 2005, 18:45:20 PM »
LÄt dem fÄ fortsÀtta att sova Regering och myndighet. De har stulit tillrÀckligt mÄnga barn sÄ de kan gÄ hem och drömma sött.

Myndighet= En samling dumma helkorkade kÀrringar. Vilka tror sig vara barnens beskyddare. De kallar normala mÀnniskor det som de sjÀlva Àr.
Kan inte förstÄ hur de blir godkÀnda efter socialhögskolan som socionomer. Socialutredare, vilket skÀmt!

Rektorn pÄ socialhögskolan borde fundera pÄ att byta yrke.
StÀng socialhögskolan, sÄ har vi inga socionomer och dÄ har vi ingen socialbyrÄ och dÄ slipper vi dom.

Barn som verkligen har sjuka förÀldrar att det Àr problem hemma sÄ att de inte kan bo dÀr, kan fÄ hjÀlp utav andra kompetenta, kloka, visa, intelligenta mÀnniskor. Personer som har sÄdan erfarenhet och kunskap, att de kan ta familjen pÄ rÀtt sÀtt. Som inte har den instÀllningen att ta barnen ifrÄn förÀldrarna utan att satsa 100% pÄ att se till sÄ att problemen blir lösta pÄ bÀsta sÀtt. DÀr man inte utgÄr efter vilken förÀlder som har högst inkomst. Ser till att barnen har bÀgge förÀldrarna kvar.

Som det Àr idag gör de inte nÄgra seriösa utredningar.

Utredarna dömer förÀldern efter dennes bemötande gentemot dem.
Är man inte som de anser att man skall vara, eller att de inte tycker om ens utseende dĂ„ kan de göra som de vill och ljuga. Det Ă€r löjligt vi fĂ„r inte se vĂ„ra barn och barnen fĂ„r inte se oss pĂ„ flera Ă„r pĂ„  grund av att det Ă€r tokiga kĂ€rringar som Ă€r anstĂ€llda pĂ„ sociala.

StadsdelsnÀmnd, LÀnsrÀtt, KammarrÀtt.... Àr enbart ett stort trÄkigt skÀmt!

Det Àr gulligt att ljuga och ge bort vÄra barn till frÀmmande mÀnniskor. Vilka sedan tror att de gör en viktig insats för detta samhÀlle, att de rÀddar vÄra barn frÄn oss. I sjÀlva verket tar de hand om kidnappade barn i flera Är.

I nio Är har de hÄllt min son borta. De gjorde ingen utredning, bara tog honom nÀr han var sju Är. De har aldrig ringt mig eller sett min son. Jag fick se honom 1 timme för 5 Är sedan, 3 timmar 1997, det Àr allt.
Ingen brev eller telefonkontakt. Jag överklagade och gjorde allt. NÀr jag mÀrkte att de dömde mig utan att det fanns lÀkarintyg eller bevis slutade jag att överklaga. Det stÄr ingenstans varför de tog min son. Vad jag skulle ha gjort. Ingen av dem vet varför de tog min son.

                                                             Jeanette

57
StadsdelsnÀmnden i HÀsselby-VÀllingby,
LÀnsrÀtten i Stockholm,
KammarrÀtten i Stockholm,
RegeringsrÀtten i Stockholm,
Eu- Domstolen,
Justitieombudsmannen JO,
LĂ€nsstyrelsen, Socialkonsulenterna

Ni samtliga, har sett till sÄ att min son inte har sett mig pÄ nio Är.
Ni har inte hjÀlpt mitt barn.
Ni Àr bara en samling lögnaktiga, falska, smÄbebisar.
Ni kÀnner inte mig. Ni kÀnner inte mitt barn.
Ta era hinkar och spadar och gÄ och lek nÄgon annanstans.
Ni har lekt fÀrdigt med oss!

Ni skall inte ha hand om att bestÀmma var vÄra barn skall vara.
Ni Àr inte kompetenta till det.
Ni har aldrig ringt mig. Ni har aldrig sett min son.
Varför skall ni bestÀmma över nÄgot?
Ni som inte vet nÄgonting!

Det Àr rent otroligt att ni sjÀlva tror pÄ att ni gör nÄgot vettigt.
Att ni sjÀlva helt saknar insikt i det ni gör!
Ni lÄtsas att ni vet vad ni gör.
Ni Àr fantastiska!

Tack!  för att Ni har förstört mitt barns och mitt liv!

Det skall bli ett slut pĂ„ detta överklagande i detta landet!  

Det finns ingenstans att anmÀla myndighetsövergrepp.

Man överklagar inte myndighetsövergrepp!

StadsdelsnÀmndens politiker vet inte vad myndighetsövergrepp Àr.

De vet ingenting och eftersom att de inte vet nÄgonting sÄ skall de heller inte bestÀmma över vÄra barn och oss.
                                         
Detsamma gÀller de andra rÀtterna...

Det skall inte vara domstolar som skall ha hand om sÄdana hÀr Àrenden!

Tack för att ni har förstört mitt liv!
                                                                   Jeanette

58
HandlÀggning av Àrenden / Myndigheter, man skrattar ihjÀl sig!
« skrivet: 15 februari 2005, 23:53:37 PM »
En kÀrring sÄg mig tre gÄnger pÄ ett kontor pÄ VÀllingby socialbyrÄ.

Sedan tog de min son.
De tog honom med poliser i skolan.
Gav bort honom till frÀmmande mÀnniskor.
Gömde honom i fem Är.
Hittade pÄ att jag var psykisk sjuk.
Den enda som hade sett mig var denna kÀrring, denna sÄ kallade socialutredare.
Hon var sjuk. Hon skrev helsjuka saker om mig.
Hon pratade inte med mig.
Hon och sektionschefen, han sÄg mig nÄgra minuter.
Ingen annan sÄg mig, varken före eller efter.
Ingen har ringt mig pÄ nio Är.
De bara kom, tog min son och försvann!

DE ÄR MYNDIGHETERNA!

Det hÀr landet Àr katastrof!

Stackars mitt barn! stackars mig!

DET EXISTERAR INGA MYNDIGHETER!

Barn, ungdomar snattar!               *               Socialchefer stjĂ€l barn!

                                                  Jeanette

59
HandlÀggning av Àrenden / FÄr ett övergrepp preskriberas?
« skrivet: 15 februari 2005, 12:30:02 PM »
Först begĂ„r socialutredare övergrepp. Tar mitt barn. Gör mig svĂ„rt chockad och skadad. Jag anmĂ€lde dem dĂ„ för nio Ă„r sedan Åklagaren tog inte upp det, brott kunde inte styrkas. De undersökte det inte ens. Socialutredare begĂ„r inte brott. De har rĂ€tt att hitta pĂ„ att folk Ă€r psykiskt sjuka, de har rĂ€tt att fĂ„ sĂ€ga vad de vill till folk.

Nu har mitt barn varit borta i nio Ă„r.

Det gÄr inte att anmÀla dem. De fÄr inget straff.

Först skada nÄgon genom övergrepp, göra sÄ hon blir sÄ skadad att hon inte kan anmÀla det, sedan preskribera det. Det Àr smart!

LÀnsstyrelsen (socialkonsulenterna), JO utreder inte övergreppen, de Àr jÀviga med hela sociala, med samtliga som Àr anstÀllda dÀr. Enligt dem begÄr ingen pÄ sociala övergrepp.

                                                   Jeanette

60
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / UtstÀllningen
« skrivet: 15 februari 2005, 00:21:44 AM »
Jag har försökt att skriva till dig men har bara skrivit fel adress hela tiden. FortsÀtter i morgon. SÄ jag kommer pÄ vad det Àr för fel jag gör.
                                              hĂ€lsningar Jeanette

Sidor: 1 2 3 [4] 5 6 7