Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jeanette

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Jag har redan talat om att jag i det akuta läget reagerade så att jag började att skriva och bemöta allt skräp de skrev. Jag höll på att skriva ihjäl mig. Jag blir fortfarande sjuk om jag läser det de har skrivit!
Jag pratar inte med dessa kriminella sadister från socialbyrån. Inte skulle jag fråga dem nu de som har misshandlat mig i nio år om jag får träffa min son nu! Då skulle jag vara helt? Jag är inte deras slav. De har inte med mitt liv att göra längre. De här tre vidriga människorna som tog mitt barn kommer antagligen att sluta, gå i pension snart, de kanske t.o.m ändrar namn då är det knappt någon som vet att de stal mitt barn. Ulf Haag och Yvonne Elkström på socialbyrån i Hässely Gård! plus deras medarbetare!
Enligt regler skall sociala ta kontakt med den socialbyrå man har haft kontakt med innan man flyttar till det nya stället. Det gjorde inte sociala. I såfall har de gått bakom min rygg! För det kom inte någon därifrån till Hässelby! De rotade i gamla journaler och lyckades verkligen hitta just några svaga punkter, falska grejjer, från PBU  i Högdalen,och från det sk. familjevårdshemmet,  jag skriver om det senare! Jag har tandvärk just nu måste vila. Jag tror att de har kontaktat någon på soc från vantör och att de sinsemellan har fifflat ihop saker för att få anledning till att ta min son. De är nog så smarta att de ordnar falska intyg när de är på gång att vilja ta ett barn, som de använder sig av i de förnedrande förhandlingarna.Du har säkert rätt att de har samarbetat, men de har gjort det så att det inte har synts, skriver mer sen om det...

Jag hade inte kontakt med det gamla soc på ett år. Man kan tro vad som helst men jag tror inte att de hade med detta omhändertagande att göra.
fast ändå kanske vi får se! Jag har tänkt på det! Det är soc och resten som är psykisks störda! För mig är soc och de andra medlöparna mördare! De tar livet av folk!
Men man får ju inte tala om sanningen, det kan ju bli farligt för oss då!
Diktatur är diktatur.
Jag var inte paranoid och psykotisk. Sektionschefen hade ingen rätt att hitta på det efter att ha pratat med mig några minuter. Han borde ha blivit sinnesundersökt för länge sedan! Jag gillar inte kvinnomisshandlare, speciellt inte sådana som han!

Jag behöver inte söka efter något svar varför de tog min son!
Jag vet redan svaret!
De ljög! Så enkelt är det!

Det är därför jag skriver att jag ger upp! Folk fattar inte när jag säger att de ljuger! Hur skall de då fatta något om jag lägger fram alla äckliga domar, tjänsteutlåtanden, journalanteckningar, falska PBU undersökningar m. m! Fattar inte folk två ord! Då fattar de inte heller något annat heller! DE LJÖG!

Det är fruktansvärt att det får gå till så i detta landet att det räcker med att utredare och sektionchefer på Barn och ungdomsgupperna ser föräldrar några minuter, för att  sedan ljuga och ta deras barn!

De här lådsas socialassistenter, politiker, länsstyrelse, rätter ja hela bedrägerihärvan är kriminella! De skall ställas inför domstol! Somliga av dem skall ha fängelse, straff!

Det är hårda ord men man skall vara hård mot dom hårda!
Sociala skall stängas. De förtrycker och misshandlar familjer!

Man får flytta  på de som är bra och som behövs till någonting bättre!

Jag kommer att göra även det som du säger! Vi skall lägga fram deras lögner så folk får läsa! Har alltid tänkt det men inte klarat det!

Det roade mig inte att få se mitt barn en timme var sjätte vecka med bevakning!
Jag är en vuxen person! Det är mitt barn!

Det de utövar är tortyr! Förnedring!
Jag har tandvärk! Skriver mer senare!    

Sociala anser att föräldrar som misshandlar barn inte skall ha ha vårdnaden om sina barn!

Jag anser att sociala och alla deras medbetjänter som misshandlar oss skall inte ha kvar sina jobb!

Skall läsa det du har skrivit sedan när min tandvärk har släppt!                                                                                                  
                           
                           Jeanette Österstål

32
Sektionschefen och socialutredarna såg mig några minuter! Vällingby 1996
De tog min 7 åriga son i Maltesholmsskolan! Vi var nyinflyttade. Hade bara bott där i fyra månader.
De gav bort honom till främmande människor!
Ljög om mig! Hittade på att jag var psykisk sjuk!
Nio år har de hållt min son borta, utan vare sig brev eller telefonkontakt under hela tiden!
Länsstyrelsen, Socialnämnden, länsrätten, kammarrätten, bara glodde på mig och avslog min överklagan!
Polisen avfärdade min anmälan!
Jag har sagt detta i nio år till folk. Jag har givit upp!
Det går inte att avslöja dem!

Sociala såg även till att grannar skrev ett sjukt brev till hyresvärden så blev vräkt utan att ha gjort något, jag var oskyldig!

Jag miste mitt barn , min trerumslägenhet, vår katt, ¨åra ägodelar!

Sociala har förstört mitt liv!

Jag kommer inte att kunna få någon normal kontakt med mitt barn!

Tror inte att han och jag kommer att träffas så ofta!

    Tack för ett vackert Sverige!           Jeanette

33
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / det jag vill säga!
« skrivet: 08 mars 2005, 21:51:50 PM »
Jag skrev bara att jag har inte gjort något. Vi var nyinflyttade! Någon snacksalig kärring gick till min sons skola och babbla en massa strunt till hans lärare. Vi hade bara bott där en halv månad. Det kan inte ha varit något märkvärdigt hon sagt. Läraren gick till skolpsykologen skolpsykologen ringde sociala och sa till dem att vi verkade vara en liten skör familj som behövde hjälp!
Sektionschefen och utredarna träffade mig några minuter. De sa bara att skolan hade anmält oro! Det jag vill säga var bara att de tog min son efter att bara ha sett mig i några minuter. Jag hade inte gjort något!
En pratglad kvinna hade gått och pratat strunt bara!
Min son har varit borta i nio år helt i onödan!
Det andra jag skrev var att jag ville tala om att jag aldrig har haft missbruksproblem. Jag har haft en annan skada!
Jag blev sedan skadad efter att sociala tog min son!
Jag tror faktiskt att dt finns folk som läser det jag skriver och förstår mig! De säger inte att det var tur att de tog mitt barn.
Jag skrev nyss ett långt svar till dig men det raderades bort, skriver därför kort är trött på att skriva har tandvärk.
Detta är inte någon debatt i tv!
De första åren de hade min son när jag höll på med det där sjuka överklagandet, samlade jag på mig en massa papper. Jag måste bara ordna dem!
Jag äcklas av att läsa dem. De är inte ens värda att rättas! I mitt fall finns bara en mening. De ljög om allt, använde sig utav falska utredningar och annat!                 Skriver mer senare! Jeanette

34
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Det jag vill säga!
« skrivet: 08 mars 2005, 17:38:44 PM »
Vi var nyinflyttade, ingen kände oss i hässelby, jag och min 7 åriga lilla son!

Det jag vill säga är!

Är att sektionschefen och två utredare endast såg mig några minuter!

Några dagar efter tog de min lilla son med poliser i Maltesholmskolan, på hans fritidshem! Jag var på mitt städjobb!
 
Min son har nu varit borta i nio år!

Utan brev eller telefonkontakt!

Ingen har ringt mig under alla år från myndigheter!

Att det skall vara så enkelt för dem att få ta våra barn!

Vad är det här för ett land?


Jag är 44 år nu . Jag har bott i stockholm hela mitt liv. Jag minns att jag inte var glad som barn. Jag var ensam i skolan när jag växte upp, i farsta, i trångsund, men det blev bra ett tag när min mor flyttade med mig till Vårby GÅrd. Där gick jag högstadiet, där hade jag de bästa åren i mitt liv. Vi flyttade igen, då blev jag ensam igen. Jag gick Naturvetenskaplig linje ett år men klarade inte av det, det blev för svårt, böt till vårdlinjen gick färdigt till undersköterska, blev skadad utav en handledare det året!1977. Har arbetat med lite olika, hemtjänst, sjukhus, städning, parklek, affär, fritidshem, barnskötarutbildning 1 år, ami osv

Jag blev misshandlad igen i en skola psykiskt utav lärare de gjorde mig ledsen! 1988!
Jag har en skada sedan jag var 17 år 1977, då när jag råkade ut för handledaren, jag praktiserade sex veckor på Karolinska sjukhuset. Hon ville inte godkänna mig, hon sa det på ett sådant sätt till mig att jag blev mycket ledsen. Hon fick mig till att åka in till stan och be någon att köpa ut starkvin åt mig. Jag drack upp hela flaskan, fick försämrat omdöme!
Hamnade på en konstig fest och råkade illa ut. Men jag drack bara en gång det året sedan tog jag sabbatsår och arbetade på sjukhus i ett år.

Jag blev misshandlad och fick mitt barn oplanerat! Jag kommer inte få något skadestånd för det! Det är mycket svårt att få folk att förstå att man kan ta skada utav icke-kompetenta lärare, handledare i skolor, att psykisk misshandel existerar!
Jag blev ändå lycklig i sju år med mitt barn då när jag själv tog hand om honom, utan socialas inblandning! Jag drack inte och röker inte och behövde inga mediciner mot någonting, hade turen att vara psykisk klar i huvudet! Min son och jag var glada, lyckliga tillsammans! Vi älskade varandra!

Så flyttade jag till Hässelby!

Blev överfallen utav sociala de tog min 7 åriga son och ljög om mig!

Jag blev ensam igen, ensam på ett fruktansvärt sätt!

Nu har jag missat alla år att få se min son. missat hela hans skolperiod, i grundskolan!

Jag som själv var ensam i skolan som liten!

Inte ens min son skulle jag få vara med.

Vilka glädjespridare de är sociala!

Jag kan dricka ihjäl mig för detta men jag lever än!

Och har lyckats att hålla mig!               Jeanette

35
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / tips att sprida budskapet!
« skrivet: 08 mars 2005, 16:46:33 PM »
Tack för tipsen! Jag har ännu inte lärt mig hur man chattar, vad webbsida och blogg är för något vill lära mig det! Bra ide med att skriva på mailen att man stödjer nkmr. Man kan ju skriva det på allt. Varför inte trycka upp små visitkort! Som jag skrev förut varför inte NKMR sprider ut reklam om att denna organisation finns.
Läs våra inlägg vi är mitt uppe i diskussion om just denna fråga, hur vi skall samla ihop oss! Lars-Olof har skrivit rätt så myckert om en gruppåtalan! Vi vill allihop!
För nio år sedan då de tog min son blev jag medlem i RFFR, Riksförbundet för familjers rättigheter. Jag har inte haft kontakt med dem på länge. När jag var med dem i några år fanns där 300 medlemmar. De har grupper utspritt över hela landet. De har gjort en medlemstidning i alla år. Föreningen har funnits i ca 25 år om inte mer. Det var arga föräldrar som startade den. Men de har inte lyckats under dessa år att göra sig hörda, men där kan vi finna fler intresserade familjer. Annonsera över hela lander, sprida budskap över hela landet, vi måste lyckas att nå ut, efterlysa fler som är drabbade. Vi vill ha en debatt på tv mot soc, ja läs våra inlägg vi är på gång, denna sak har legat och pyrt i många år!
Jag har tänkt detta i alla mina hemska nio år, Då ville jag bara ta en tjock tuschpenna och skriva det överallt över hela stan, att sektionschefen, socialutredarna i Vällingby ljög och att de hade tagit mitt barn!

                                                              Jeanette

36
Biologiska familjens betydelse / Vem försvarar barnens rätt...
« skrivet: 08 mars 2005, 11:52:56 AM »
Skriver kort !
Såg att jag har stavat fel!

Det skall stå RUTTET!

DET ÄR DAGS ATT STÄNGA ALLA SOCIALBYRÅAR I SVERIGE!

De räddar inga barn!

De mördar familjer!

Hela systemet med sociala, socialnämnd, rätter, länsstyrelse osv
skall spolas! De är bara en stor lögn! Systemet är RUTTET!

De misshandlar familjer!

De har misslyckats med att hjälpa våra barn i Sverige!

Lås porten på varenda socialbyrå!

I morgon har de inget arbete att gå till!

Det passar inte ihop!

Socialtjänsten skall inte mörda människor!

Socialtjänsten skall inte kidnappa barn!

Socialtjänsten skall inte misshandla barn och föräldrar!

Socialtjänsten skall inte vräka människor från sina hem!

Socialtjänsten skall inte diskriminera sjuka och handikappade!

ALL DETTA GÖR SOCIALA! SÅ STÄNG SKITEN!     :evil:

                                                tack för mig! Jeanette

37
Du skriver klokt. Jag skall läsa det imorgon och försöka förstå!
Det är helt sant vi kan inte göra något enskilt mot dem vi måste samla ihop oss allihop som är utsatta för liknande bemötande från sociala myndigheten. Vi som har våra barn omhändertagna!
Vi måste förstå att vi är flera och att vi måste göra detta tillsammans!
Allihop måste hjälpa till och vi måste bli flera!

Sådana här saker hände långt innan socialbyrån kom till!
Rika som tog barn från fattiga!
Det är otroligt att det händer nu här år 2005!
Det är otroligt att vi skall behöva göra detta!
Det är vad som måste göras en gruppåtalan, gruppanmälan!
Jag hoppas att vi klarar det!
För att vi skall klara det måste så många som möjligt hjälpa till och det gäller då hela Sverige!                                          Jeanette

38
Jag kan säga att Crookies inlägg är för mig lite svårt att förstå? Hon/han ställer två frågor! Det var ett tag hon eller han skrev detta missade datumet, det hade varit bra om Crookies hade skrivit det lite mer lättläst!
Första frågan Vem försvarar våra barns rätt till oss föräldrar?
Det har jag ett svar på!
Det finns ingen som försvarar våra barn och oss!
Länsstyrelsen som skall vara tillsynsmyndiget över sociala myndigheten är jäviga med socialsekreterarna. Oftast tar de inte upp anmälningar om tjänstefel. Föräldrarna luras då till att överklaga till något som heter Stadsdelsnämnd. Politikerna där är korrumperade, de lyssnar bara på sociala! De avslår alltid LVU, utan att utreda sociala!
Sedan skall det överklagas vidare till Länsrätten! Samma procedur! De lyssnar bara på sociala!

Länsrätten kräver inte att socialas advokat skall visa bevis för vad denne påstår. Avslag osv!

Jag skriver endast lite kort fortsätter i morgon, det är sent nu!

Jag har läst inläggen!

Skulle vilja veta vad Felicia menade med sitt första inlägg!
Det känns inte som att det var rätt svar på frågorna!

Först var ju frågan om vem som försvarar barnens rätt till sina biologiska föräldrar det handlar väl inte om någon motkraft som skulle kallas för "barnens bästa"? Någonting är det som inte stämmer!

Nu är det väl så att det skrivs mycket i vårat forum om oss föräldrar som fått våra barn omhändertagna på falska grunder och lögner!

Felicia gick socionomutbildning på universitet! Vilket datum det nu var?

Ja, det är sant att socialutredarna, sektionschefen, socialsekreterare, de som tar barnen använder just de tre magiska orden "För Barnets Bästa!"
Nu är det ju så att vi som mister våra barn, vi vet ju vad " För Barnets Bästa" betyder!

Du Felicia du skall inte behöva bli upprörd över Lillamys inlägg du får vara beredd på att du kommer att möta fler än henne som hatar och avskyr er. Jag är också helt hysterisk, men jag biter ihop, vi skall ju vara snälla mot varandra för vårat bästa! eller vad tycker du, du som står på de svagas sida! Det är konstigt att jag med faktiskt drar er alla över en kam!
Du tar ju anställning på någon barn och ungdomsgrupp och mig veterligt så är allihopa kriminellt belastade! Så varför skulle du bli undantaget?
Då blir du väl en väldigt bra motkraft mot ja mot vem?
På något sätt tycker jag att du skall be Lillamy om ursäkt för vad du skrev till henne. Du är ju en vuxen bättre förälder än vad vi är!
Vuxna lär ju barn att be om ursäkt om de har gjort fel, visst sjutton jaf är ju inte vuxen då kan lag ju inte lära dig någonting heller!
Ja du kommer iallafall ut bland trevliga arbetskamrater som verkligen går in med all glädje och entusiasm att hjälpa och rädda våra barn!
Skriver mer imorgon!

Min son har nu inte varit hos mig på nio år! Fyra timmar allt som allt. Ingen från myndighet har ringt mig på nio år.
Det gjordes ingen utredning innan man tog mitt barn!
Jag tog hand om min son själv i sju år i Rågsved. Jag flyttade till Hässelby. Utredarna träffade mig fyra gånger i 30 minuter i ett rum, sektionschefen såg mig några minuter! De tog mitt barn och hittade på att jag var psykisk sjuk. Gav bort min son till främmande människor, gömde honom i fem år. Jag blev skrämd och skadad. Idag är jag svag,ingen brev eller telefonkontakt under alla år. Mitt liv har sociala förstört!

Så nämn inte barnets bästa för mig eller för andra som är i liknande situation!                          
                                   
Det går inte att rädda det som är röttet!


                                         Jeanette

39
Svar till anonym!

Du måste läsa det jag har skrivit en gång till och gör det noga!
Du måste se allvaret i det jag har skrivit.
De på sociala som tog min son och ljög om oss har begått ett av de värsta kriminella brott man kan begå!

De har stulit mitt barn!

Jag har förlorat mitt barn! Jag kan inte få tillbaks dessa år som han har vuxit upp utan mig! Hela hans skoltid osv!
Det jag vill säga med mitt inlägg är det att de inte får något straff för det.
Jag har blivit svårt skadad för att de har tagit mitt barn. Jag får inget skadestånd!
Istället blir jag oskyldigt dömd?
Jag gick in i affären och tog den där mjölken för att rädda livet på mig. Du måste läsa det jag har skrivit. Jag läste i Fass om Zoloft, det var inte något som jag behöver! Det stod rätt så många biverkningar, jag har också blivit erbjuden antidepressiva tabletter utav läkare, när jag har talat om för dem att det är lugnande jag måste ha. DE fattar inte svenska. Jag är svårt chockskadad jag är inte deprimerad!
Jag var fullkomligt frisk innan de tog mitt barn! Den enda medicin jag tagit var en alvedon någon gång om jag varit förskyld. Varför skall jag bli tablett beroende på grund av sociala?
Det står att zoloft är mot panikångest, posttraumatisk stress, men det är piller man måste ta varje dag. Jag tar lugnande bara vid behov när jag har panikångestanfall! Jag blir spänd i hela kroppen och det känns som jag skall få hjärtattack, jag måste ha min medicin då. Jag har varit med om att poliser har hällt ut min medicin i tron om att jag var ute och festa, de är så fördomsfulla och hatiska mot alkohol att de tror att man är alkis bara för att man ser sliten ut.


Svar till Skribenten!

Läser du under mitt namn ser du att jag har skrivit 54 inlägg. Titta på dem och välj ut något!
Du måste läsa det jag har skrivit för att förstå.
Det du försöker att råda mig till har jag redan gjort, jag gjorde det fram till 1998, då insåg jag att det var meningslöst att det bara skadade mig att fortsätta att överklaga dessa sjuka människor till andra sjuka människor!
Det är deras svaghet att de är sjukliga mytomaner.

Jag försöker inte skrika på hjälp längre! Det är försent. Det fanns ingen sådan hjälp att få, det finns fortfarande inte!

Det går inte att rädda mitt barn och mig längre!
Mitt liv är förstört och det är säkerligen mitt barns också, han är ungdom nu!
Men vi skall se till så att vi och de som får våra barn kidnappade, stulna av
så kallade myndigheter, skall få den rätta hjälp som krävs i en sådan katatrof!
Jag skriver och berättar om vad jag och min son har råkat ut för av den anledningen att jag vill att vi skall se till att det inte kommer att hända fler!
Detta mycket skickliga förtryck som de utövar mot oss familjer och som de har gjort i åratal, så länge socialbyrån har existerat måste komma till sitt slut. Några måste se till så att det upphör totalt.

Sociala håller våra barn som fångar och oss bemöter de som deras slavar. Gör vi inte det de kräver blir vi bestraffade. Det är en diktatur!

Jag försökte, jag rättade allt det skräp de skrev, jag blev sjuk av att läsa deras påhitt, det var så äckligt skrivet. Ingen av dem hade träffat mig. DE letade bland gamla journaler och lyckades finna på sådant som jag hade råkat ut för tidigare som jag tidigare redan hade anmält,sådant som de inte ens visste vad det var, bara sjukliga påståenden!

Läs artiklar från andra som skriver i detta forum, så ser du vad jag menar.

Kommunen och sociala är detsamma för mig!

De har sett till att jag har mist mitt barn, vårat hem, våra katter,våra ägodelar!
Och jag ÄR oskyldig!
De skall se till att betala tillbaks det de har gjort mot mig!
De skall ge mig tillbaks en lägenhet som är likvärdig den de tog.

Jag vill inte ens skriva om frågan hur min son har det!
För jag vet det!
Jag ser det inte men jag kan tänka mig det!
Nio äckliga hemska tomma ensamma år!
Inte så många som tror att min son och jag älskade varandra, så som mor och barn gör! Tyvärr så gjorde vi det! Vi var lyckliga tillsammans!
Vi var lyckliga i sju år!
Vi flyttade till Hässelby, då kom dessa monster!

Jag bor på ett ställe för hemlösa. Jag har ett husdjur, en liten snigel som övervintrar hos mig! Säg det till soc så kan de ju komma och ta den med!
 
Vi fick inte någon hjälp och stöd! Tvärtom!
                                                                        mvh Jeanette

40
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Jag tog en liter mjölk!
« skrivet: 05 mars 2005, 17:39:47 PM »
Jag har blivit svårt skadad och nästan svultit till döds. Jag var mycket sjuk när jag gick in i affären och tog den där mjölken.
Det går inte att få tag på någon läkare som hjälper mig att skriva om mina skador. De psykitriker jag har träffat skriver inte ens ut mediciner. Jag söker inte hjälp på sådana ställen som psyk akuten, Maria pool. Jag får inga lugnande mediciner utskrivna av dem! Jag åkte till dem i flera år när jag var sjuk. De slängde ut mig med vakter. Miljön på psykakuten är hemsk. På vanliga akuten för fysiska sjukdomar där står dörrarna öppna, men när man kommer till psyk akuten där är dörrarna låsta.
Man får vänta i flera timmar på en läkare. Jag åkte dit ett antal år när jag hade panikångestanfall. Det kom nya läkare, ställde samma frågor och ingen av dem förstod vad jag sa! Jag blev så utmattat, kände mig som en papegojja. Får jag inte min lugnande medicin måste jag få tag på det på annat sätt. Öl och Cider tillsammans! Jag dricker det tillsammans när jag inte har ätit på länge och är mycket svag, har yrsel. Det stillar min panik, min kropp slappnar av, jag blir på glatt humör, sedan tar jag en långpromenad, för att få igång blodcirkulationen, och få andas syre, det hjälper, jag börjar sedan med flytande nyponsoppa, kaffe, tomatsoppa, vitaminjuice m.m jag doppar bröd i soppan då blir det mjukt, då tar kroppen emot det. På sjukhus får man ibland när de är på glatt humör B-vitaminsprutor, man kan få Starka b-vitaminer utskrivna Oralovit. de sätter igång aptiten, i värsta fall måste man få dropp på sjukhus.
Första dagen äter jag mycket lite, men sedan blir det lite till och efter några dagar  äter jag som vanligt.
Jag har fått svåra skador utav att socialutredarna och sektionschefen ljög och tog mitt barn, och hur hemskt man sedan blir bemött utav de falska socialnämnd, rätter osv!

Jag hade inte dessa skador innan de tog mitt barn! Jag har blivit mycket sliten på nio år, bl a blev mina tänder mycket skadade, men jag och mycket duktiga tandläkare har lyckats att rädda dem. Jag mår iallafall bättre har köpt ett terminskort till Friskis och Svettis både till gym och gympa, skall börja simma igen så jag hoppas att jag blir starkare med tiden. och att min rädsla avtar.

Man dömer inte någon som är sjuk till att betala böter!

De på Domstolar hjälper inte sjuka och handikappade!

De är enbart styrda utav sina lagar och regler!

Eftrsom att psykiatrin är undermålig, hur är då rättspsykiatriker? Usch!

Eftersom att jag blev oskyldigt dömd för en liter mjölk hur många är då inte felaktigt, oskyldigt dömda som nu är inlåsta på fängelsen?

Bara det att man kallar en människa för "Mördare", säger hur dumma alla människor på jorden är.

Någon som berövar en annan människas liv är inte frisk!

olyckor,krig...? det är en fråga!
Det är mycket som behövs utredas när något sådant har inträffat!

Och vilka är det som utreder?

Jag tror att det krävs stora förändringar med mycket i vårat samhälle, vårat land. Vi har inte nått mål ännu!

Vi är alla människor, vi har alla varit barn, vuxit upp, med hjärta och känslor!

Hoppas jag!
                                                 Jeanette

41
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Ja, det är sorgligt!
« skrivet: 05 mars 2005, 10:33:23 AM »
I mitten av oktober 1995 flyttade jag med min 7-åriga son till Hässelby. Jag var så lycklig. En fin trerummare, den låg brevid skolan ,ljus med sol från morgon till kväll på  balkongen och i sovrummet. Min sons rum gjorde jag så fint. Vi hade vår fina lilla katt Mimmi. Jag varken rökte eller drack. Ensamstående med min lilla sjuåriga son. Jag skulle nu förverkliga drömmar som jag hade. Skulle göra vårt hem så fint, hänga upp fina gardiner, prydad det med blommor, köpa fina möbler när jag hade sparat ihop pengar. Mina skador hade nästan läkt efter en olycka, jag fick jobb som städerska, skulle börja träna, träna mig stark!...


Sektionschef Ulf Haag  :?: ( en främmande man för mig) såg mig, pratade med mig I NÅGRA MINUTER :!:

Två Socialutredarna  :?: ( två främmande personer) glodde på mig I TRETTIO MINUTER :!:

De gick till skolan och tvångsomhändertog min son enl p 6 LVU som de sedan kallade det!
Med sig hade de poliser! Jag var på mitt städjobb.

De tre hittade på att jag var paranoid och psykotisk och farlig för min sons utveckling.

Jag polisanmälde dem! Det gick inte!

Anmälde soc. ass  till socialkonsulenterna :?:  vid länstyrelsen, De var inte intresserade!

Överklagade Då!

Till  Socialnämnden! :?:

Blev kallad till ett möte i ett stort rum på socialbyrån i Vällingby.
Jag gick dit med min advokat.
Främmande politiker :?:  som satt längst ett långbord som gick runt hela rummet.
De satt där och bara glodde på mig :!:

Ordförande Berit Kruse :?:  frågade om någon hade någon fråga, Ingen hade någon fråga!

De bad inte socialas advokat att visa läkarintyg eller bevis för sina påståenden :!:

Sedan bad de mig att gå, om jag inte gick skulle de vara tvungen att ta paus!

Mötet varade I 20 MINUTER :!:

Avslag!

Överklagade vidare!

Länsrätten, främmande människor, TRE TIMMAR i ett rum, inga bevis,inga intyg, bara påståenden!
Avslag!

Överklaga vidare...! 1996-1998 SLUTADE

I nio år har de nu hållt min son borta. Han var sju år när de tog honom nu är han sexton. Vi har inte haft varken brev eller telefonkontakt under hela tiden! Fyra timmar har han sett mig på nio år!

Ingen från myndigheterna har ringt mig under dessa år!

Några minuter där, en halvtimme där och tjugo minuter med socialnämndens politiker så är det klart sedan!

Jag var jätte paranoid och psykotisk för att jag inte fattade frågan Ulf Haag hade ställt under de där få minuterna han pratade med mig!

Främmande människor har tagit mitt barn, främmande är de fortfarande, främmande kommer de att förbli!

Sociala tog allt ifrån mig!

De tog allt och slängde ut mig på gatan!

Jag har mist min son, vårat hem, vår katt Mimmi :cry:


Att inte ha fått vara med min son, endast sett honom fyra timmar på nio år. Att de inte har ringt mig, jag skall säga det att det är en mardröm och den tar inte slut. Att i kvävande tystnad i ensamhet vänta år ut och år in!
Andra främmande människor :?: uppfostrar mitt barn.

Myndigheter har gömt min son, de har skadat mig, jag har inte kunnat åkt till honom!
De skrämde mig när de tog min son. Jag har inte kunnat träna. Jag har inte blivit stark under dessa hemska år!
Fick sådana nervösa besvär att jag inte kunde arbeta längre.

Mina drömmar blev ej uppfyllda!

Jag är inte lycklig!

Väntar på att få en ny lägenhet, så att jag kan få tillbaks någon trygghet i mitt liv!

och hoppas på att jag överlever mina skador!                                            

                                                                    Jeanette

42
Denna barnhandel! barnkidnappning! kriminella hantering! barnarov!

misshandel mot föräldrar!

Som begås utav Sociala myndigheten! Socialnämnd! Stadsdelsnämnd! Länsstyrelse! Länsrätt! Kammarrätt! Regeringsrätt! i Stockholm och i övriga landet! En Eu-Domstol!

Skall inte få fortsätta i Sverige!

Det skall Svenska folket sätta stopp för!

Min son har sociala myndigheten hållt borta i nio år. Helt i onödan!

Min son och jag har knappt sett varandra under dessa år! 1996-2005

En timme för fem år sedan!

Tre timmar för åtta år sedan!

Sociala och ingen annan av dem har ringt mig på alla nio  år.

Jag är född i detta land, här i Stockholm.

Har gått skola och gymnasium och arbetat!

Sedan jag flyttade till Hässelby 1995  och blev överfallen av dessa tre personer från Vällingby socialbyrå!

Blir jag nu bemött som de svarta blev! som Judar blev ! som Indianer blev!

Jag blir förtryckt! förnedrad! Vanärad!

Det här landet är inget fritt land!

Det styrs utav en tyrann! det är sociala!

Tack mitt liv är förstört!

Det blev slutet av mitt liv, att fått erfara detta!

Av att ha bott här i hela mitt liv!

Att bli bestulen mitt mitt barn!

Dessa myndigheter är inga myndigheter!

De är inte mina vänner!

Jag trodde att jag mådde dåligt fram till 1996- MEN!  DÅ!

DÅ! råkade jag ut för Vällingby socialbyrå!

Det kom att bli det värsta i mitt liv!

Sektionschefen och Utredarna raserade hela mitt liv på några minuter!

EN bön!

Gode Gud!

Jag ber till dig och alla änglar i himlen. Kom ned på jorden och hjälp oss!
Det arbetar fula människor på sociala, och på de andra ställena!
Sådana som inte passar där! De gör illa våra barn Gud!
De gör illa och förtrycker oss föräldrar!
Hjälp oss att se till så att de får sparken och att de ställs inför en riktig Domstol, som följer den riktiga lagen!

De har ljugit! De har kränkt familjer!
Det måste bli ett slut på detta!
Hjälp oss att få folket i Sverige att se och förstå det som vi
är utsatta för!
Få folket att förstå att så här får de inte göra!

Gud! Varför håller TV och tidningar tyst! Vad tjänar de på det?
I så många år! Jag ber för dem att de skall skriva stora rubriker!
Så att det når ut till mitt land!
Så att folket får veta och det blir ett slut på detta!
Ock alla familjer blir räddade!


                                          Jeanette Österstål

43
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / EG-Domstolen
« skrivet: 28 februari 2005, 00:17:51 AM »
Jag har läst men jag måste läsa om det imorgon så att jag förstår bättre.Jag är för trött just nu! Det du menar är att vi skall skriva ihop en anmälan mot LVU som vi alla skall skriva under för att sedan skicka ner till EG-Domstolen. Vi skall kräva att EG-Domstolen skall göra en utredning! Nej jag måste läsa om det du har skrivit så att jag förstår.Hör av mig imorgon.
                                Ha det så bra!
                           
                                 Hälsar jag er alla!     Jeanette

44
Jag blev sjuk när de tog mitt barn och sedan min 3- rums, lägenhet, våra katter och slängde ut mig på gatan :cry:  Jag slutade äta mat, blev förlamad så att jag inte kunde äta. Tappade pengar i min förvirring  :(   En gång höll jag på att svimma av utmattning. Jag gick in i en ICA-affär och tog en liter mjölk och en kattmatsburk, den var till en katt som inte hade mat :(  Butikschefen råkade se det :arrow: . De tog mig och ringde polis. Jag sa till dem att jag var sjuk, de sa att det strunta dom i  :x De förstod inte att jag var sjuk! Fast att jag sa det. Butikschefen sa sedan att jag var livstidsportad :?:  från den butiken.
Där stod jag och inte fick jag dricka upp mjölken. De släppte mig efter någon timme.
Blev kallad till tingsrätten, för detta hemska brott :!:  Jag sa på rättegången eller om det kallas för förhandling att jag var sjuk!
De lyssnade inte. Jag blev dömd för snatteri och att betala 1400 kronor. Jag har inte klarat av att betala det ännu. Så nu är det inkasso och ränta därtill. Jag blev dömd fast att jag var oskyldig :!:

Sociala som stal mitt barn för nio år sedan!
Han var sju år nu är han sexton år.
Han har nu varit borta i nio år.
Utan brev eller telefonkontakt!
Jag gråter :cry:

Sociala får ingenting för vad de har gjort mot mig och mot mitt barn :!:  

De får inte straff!

Men jag blev livstidsportad från en affär och dömd för snatteri för en liter mjölk och en kattmatsburk!

Då lyssnade polisen!

Då lyssnade åklagaren!

De lyssnade på en som ägde en hel affär och inte ville hjälpa en svag sjuk kvinna!

Jag har fött min son. Varit nykter, rökfri och skötsam i de sju år som jag själv hade hand om mitt barn. Jag är utbildad undersköterska, jag har arbetat på sjukhus och hemtjänst. Jag har bott i denna stad stockholm i hela mitt liv. Nu är jag 44 år. Jag har varit barn, jag har vuxit upp, jag har gått i skolan, jag har arbetat, jag har kämpat med läxor, jag har gått i gymnasium, jag har haft mina drömmar,jag kunde aldrig ana att mitt liv skulle sluta så här att bli bestulen på mitt barn och bli bemött som jag var mindre värd än en skurtrasa!

Folk i detta land tycker att vi "snattare" :?:  är äckligare typer än det fina sociala!
Det får dom behålla för sig själva :!:
                                                    Jeanette

45
Övriga frågor gällande socialtjänsten / Tvångsomhändertagande av nyfödda!
« skrivet: 27 februari 2005, 10:50:44 AM »
Hej Ruby!
Jag har läst beslutet från JO!
Nu vill jag veta hur har det gått med tillsynsärendet hos länsstyrelsen
( länsstyrelsens ärende 2121-98-39170)? Cristina Ekman anmälde socialtjänstens agerande till länsstyrelsen den 24 sept, 1998
Socialstyrelsen 3 dec 1998 meddelades beslut (44-10197/8) i anledning av anmälan från Christina Ekman, vad stod det i det beslutet?

Varför anmälde ni till JO?
När det är Länsstyrelsen som har tillsyn över socialtjänsten i länet?
Det som nu justitiombudsmannen Kerstin André informerade om.
Hade ni inte fått upplysningar om det?

Jag kan säga att jag blev lurad när sociala tog mitt barn. Jag blev inte informerad om gången hur man skall anmäla! Jag fick erfara att om man har överklagat till socialnämnden då går det inte att anmäla längre till länsstyrelsen!
Jag gjorde bägge dera jag både anmälde till länsstyrelsen och överklagade mars 1996.
Länsstyrelsen påbörjade inte någon utredning. Jag lurades då att JO- anmäla och det är enl. detta då helt fel. Fick bara svar att de kunde inte ändra på domstolens beslut, det lades därför till handlingarna. Men jag fick inte någon upplysning om att länsstyrelsen var ordinarie tillsynsmyndighet över socialtjänsten, det krockade mad varandra mina anmälningar.

Först gjorde jag det som borde vara det riktiga, jag polisanmälde sociala!

Sektionschefen och socialutredarna påstod att jag var psykisk sjuk!
De påstod att jag hade vanvårdat min son sedan han hade fötts.

De hade inte sett oss, vi var nyinflyttade till hässelby, i okt, 1995, min son var sju år.

Vi bodde i Rågsved 1990-1995.
Jag hade kontakt med sociala i Vantör från 1990-1995.
En sekreterare kom en - två gånger om året fram till 1994.

 
Åklagaren vidtog inga åtgärder. Det gick alltså inte att anmäla dem som nu har stulit mitt barn!  

Sverige fattar ännu inte att det är ett grovt brott att sociala far med lögner och tar oskyldigas barn!

Socialassistenter som gjort sig skyldiga till detta bör ställas inför domstol för "brott mot de mänskliga rättigheterna!"

De skall dömas som alla andra när de har begått brott!

                                                      Jeanette Österstål

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 7