Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jeanette

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Jag har redan talat om att jag i det akuta lÀget reagerade sÄ att jag började att skriva och bemöta allt skrÀp de skrev. Jag höll pÄ att skriva ihjÀl mig. Jag blir fortfarande sjuk om jag lÀser det de har skrivit!
Jag pratar inte med dessa kriminella sadister frÄn socialbyrÄn. Inte skulle jag frÄga dem nu de som har misshandlat mig i nio Är om jag fÄr trÀffa min son nu! DÄ skulle jag vara helt? Jag Àr inte deras slav. De har inte med mitt liv att göra lÀngre. De hÀr tre vidriga mÀnniskorna som tog mitt barn kommer antagligen att sluta, gÄ i pension snart, de kanske t.o.m Àndrar namn dÄ Àr det knappt nÄgon som vet att de stal mitt barn. Ulf Haag och Yvonne Elkström pÄ socialbyrÄn i HÀssely GÄrd! plus deras medarbetare!
Enligt regler skall sociala ta kontakt med den socialbyrĂ„ man har haft kontakt med innan man flyttar till det nya stĂ€llet. Det gjorde inte sociala. I sĂ„fall har de gĂ„tt bakom min rygg! För det kom inte nĂ„gon dĂ€rifrĂ„n till HĂ€sselby! De rotade i gamla journaler och lyckades verkligen hitta just nĂ„gra svaga punkter, falska grejjer, frĂ„n PBU  i Högdalen,och frĂ„n det sk. familjevĂ„rdshemmet,  jag skriver om det senare! Jag har tandvĂ€rk just nu mĂ„ste vila. Jag tror att de har kontaktat nĂ„gon pĂ„ soc frĂ„n vantör och att de sinsemellan har fifflat ihop saker för att fĂ„ anledning till att ta min son. De Ă€r nog sĂ„ smarta att de ordnar falska intyg nĂ€r de Ă€r pĂ„ gĂ„ng att vilja ta ett barn, som de anvĂ€nder sig av i de förnedrande förhandlingarna.Du har sĂ€kert rĂ€tt att de har samarbetat, men de har gjort det sĂ„ att det inte har synts, skriver mer sen om det...

Jag hade inte kontakt med det gamla soc pÄ ett Är. Man kan tro vad som helst men jag tror inte att de hade med detta omhÀndertagande att göra.
fast ÀndÄ kanske vi fÄr se! Jag har tÀnkt pÄ det! Det Àr soc och resten som Àr psykisks störda! För mig Àr soc och de andra medlöparna mördare! De tar livet av folk!
Men man fÄr ju inte tala om sanningen, det kan ju bli farligt för oss dÄ!
Diktatur Àr diktatur.
Jag var inte paranoid och psykotisk. Sektionschefen hade ingen rÀtt att hitta pÄ det efter att ha pratat med mig nÄgra minuter. Han borde ha blivit sinnesundersökt för lÀnge sedan! Jag gillar inte kvinnomisshandlare, speciellt inte sÄdana som han!

Jag behöver inte söka efter nÄgot svar varför de tog min son!
Jag vet redan svaret!
De ljög! SÄ enkelt Àr det!

Det Ă€r dĂ€rför jag skriver att jag ger upp! Folk fattar inte nĂ€r jag sĂ€ger att de ljuger! Hur skall de dĂ„ fatta nĂ„got om jag lĂ€gger fram alla Ă€ckliga domar, tjĂ€nsteutlĂ„tanden, journalanteckningar, falska PBU undersökningar m. m! Fattar inte folk tvĂ„ ord! DĂ„ fattar de inte heller nĂ„got annat heller! DE LJÖG!

Det Ă€r fruktansvĂ€rt att det fĂ„r gĂ„ till sĂ„ i detta landet att det rĂ€cker med att utredare och sektionchefer pĂ„ Barn och ungdomsgupperna ser förĂ€ldrar nĂ„gra minuter, för att  sedan ljuga och ta deras barn!

De hÀr lÄdsas socialassistenter, politiker, lÀnsstyrelse, rÀtter ja hela bedrÀgerihÀrvan Àr kriminella! De skall stÀllas inför domstol! Somliga av dem skall ha fÀngelse, straff!

Det Àr hÄrda ord men man skall vara hÄrd mot dom hÄrda!
Sociala skall stÀngas. De förtrycker och misshandlar familjer!

Man fĂ„r flytta  pĂ„ de som Ă€r bra och som behövs till nĂ„gonting bĂ€ttre!

Jag kommer att göra Àven det som du sÀger! Vi skall lÀgga fram deras lögner sÄ folk fÄr lÀsa! Har alltid tÀnkt det men inte klarat det!

Det roade mig inte att fÄ se mitt barn en timme var sjÀtte vecka med bevakning!
Jag Àr en vuxen person! Det Àr mitt barn!

Det de utövar Àr tortyr! Förnedring!
Jag har tandvĂ€rk! Skriver mer senare!    

Sociala anser att förÀldrar som misshandlar barn inte skall ha ha vÄrdnaden om sina barn!

Jag anser att sociala och alla deras medbetjÀnter som misshandlar oss skall inte ha kvar sina jobb!

Skall lĂ€sa det du har skrivit sedan nĂ€r min tandvĂ€rk har slĂ€ppt!                                                                                                  
                           
                           Jeanette ÖsterstĂ„l

32
Sektionschefen och socialutredarna sÄg mig nÄgra minuter! VÀllingby 1996
De tog min 7 Äriga son i Maltesholmsskolan! Vi var nyinflyttade. Hade bara bott dÀr i fyra mÄnader.
De gav bort honom till frÀmmande mÀnniskor!
Ljög om mig! Hittade pÄ att jag var psykisk sjuk!
Nio Är har de hÄllt min son borta, utan vare sig brev eller telefonkontakt under hela tiden!
LÀnsstyrelsen, SocialnÀmnden, lÀnsrÀtten, kammarrÀtten, bara glodde pÄ mig och avslog min överklagan!
Polisen avfÀrdade min anmÀlan!
Jag har sagt detta i nio Ă„r till folk. Jag har givit upp!
Det gÄr inte att avslöja dem!

Sociala sÄg Àven till att grannar skrev ett sjukt brev till hyresvÀrden sÄ blev vrÀkt utan att ha gjort nÄgot, jag var oskyldig!

Jag miste mitt barn , min trerumslÀgenhet, vÄr katt, šÄra Àgodelar!

Sociala har förstört mitt liv!

Jag kommer inte att kunna fÄ nÄgon normal kontakt med mitt barn!

Tror inte att han och jag kommer att trÀffas sÄ ofta!

    Tack för ett vackert Sverige!           Jeanette

33
Jag skrev bara att jag har inte gjort nÄgot. Vi var nyinflyttade! NÄgon snacksalig kÀrring gick till min sons skola och babbla en massa strunt till hans lÀrare. Vi hade bara bott dÀr en halv mÄnad. Det kan inte ha varit nÄgot mÀrkvÀrdigt hon sagt. LÀraren gick till skolpsykologen skolpsykologen ringde sociala och sa till dem att vi verkade vara en liten skör familj som behövde hjÀlp!
Sektionschefen och utredarna trÀffade mig nÄgra minuter. De sa bara att skolan hade anmÀlt oro! Det jag vill sÀga var bara att de tog min son efter att bara ha sett mig i nÄgra minuter. Jag hade inte gjort nÄgot!
En pratglad kvinna hade gÄtt och pratat strunt bara!
Min son har varit borta i nio Är helt i onödan!
Det andra jag skrev var att jag ville tala om att jag aldrig har haft missbruksproblem. Jag har haft en annan skada!
Jag blev sedan skadad efter att sociala tog min son!
Jag tror faktiskt att dt finns folk som lÀser det jag skriver och förstÄr mig! De sÀger inte att det var tur att de tog mitt barn.
Jag skrev nyss ett lÄngt svar till dig men det raderades bort, skriver dÀrför kort Àr trött pÄ att skriva har tandvÀrk.
Detta Àr inte nÄgon debatt i tv!
De första Ären de hade min son nÀr jag höll pÄ med det dÀr sjuka överklagandet, samlade jag pÄ mig en massa papper. Jag mÄste bara ordna dem!
Jag Ă€cklas av att lĂ€sa dem. De Ă€r inte ens vĂ€rda att rĂ€ttas! I mitt fall finns bara en mening. De ljög om allt, anvĂ€nde sig utav falska utredningar och annat!                 Skriver mer senare! Jeanette

34
Vi var nyinflyttade, ingen kÀnde oss i hÀsselby, jag och min 7 Äriga lilla son!

Det jag vill sÀga Àr!

Är att sektionschefen och tvĂ„ utredare endast sĂ„g mig nĂ„gra minuter!

NÄgra dagar efter tog de min lilla son med poliser i Maltesholmskolan, pÄ hans fritidshem! Jag var pÄ mitt stÀdjobb!
 
Min son har nu varit borta i nio Ă„r!

Utan brev eller telefonkontakt!

Ingen har ringt mig under alla Är frÄn myndigheter!

Att det skall vara sÄ enkelt för dem att fÄ ta vÄra barn!

Vad Àr det hÀr för ett land?


Jag Ă€r 44 Ă„r nu . Jag har bott i stockholm hela mitt liv. Jag minns att jag inte var glad som barn. Jag var ensam i skolan nĂ€r jag vĂ€xte upp, i farsta, i trĂ„ngsund, men det blev bra ett tag nĂ€r min mor flyttade med mig till VĂ„rby GÅrd. DĂ€r gick jag högstadiet, dĂ€r hade jag de bĂ€sta Ă„ren i mitt liv. Vi flyttade igen, dĂ„ blev jag ensam igen. Jag gick Naturvetenskaplig linje ett Ă„r men klarade inte av det, det blev för svĂ„rt, böt till vĂ„rdlinjen gick fĂ€rdigt till undersköterska, blev skadad utav en handledare det Ă„ret!1977. Har arbetat med lite olika, hemtjĂ€nst, sjukhus, stĂ€dning, parklek, affĂ€r, fritidshem, barnskötarutbildning 1 Ă„r, ami osv

Jag blev misshandlad igen i en skola psykiskt utav lÀrare de gjorde mig ledsen! 1988!
Jag har en skada sedan jag var 17 Är 1977, dÄ nÀr jag rÄkade ut för handledaren, jag praktiserade sex veckor pÄ Karolinska sjukhuset. Hon ville inte godkÀnna mig, hon sa det pÄ ett sÄdant sÀtt till mig att jag blev mycket ledsen. Hon fick mig till att Äka in till stan och be nÄgon att köpa ut starkvin Ät mig. Jag drack upp hela flaskan, fick försÀmrat omdöme!
Hamnade pÄ en konstig fest och rÄkade illa ut. Men jag drack bara en gÄng det Äret sedan tog jag sabbatsÄr och arbetade pÄ sjukhus i ett Är.

Jag blev misshandlad och fick mitt barn oplanerat! Jag kommer inte fÄ nÄgot skadestÄnd för det! Det Àr mycket svÄrt att fÄ folk att förstÄ att man kan ta skada utav icke-kompetenta lÀrare, handledare i skolor, att psykisk misshandel existerar!
Jag blev ÀndÄ lycklig i sju Är med mitt barn dÄ nÀr jag sjÀlv tog hand om honom, utan socialas inblandning! Jag drack inte och röker inte och behövde inga mediciner mot nÄgonting, hade turen att vara psykisk klar i huvudet! Min son och jag var glada, lyckliga tillsammans! Vi Àlskade varandra!

SĂ„ flyttade jag till HĂ€sselby!

Blev överfallen utav sociala de tog min 7 Äriga son och ljög om mig!

Jag blev ensam igen, ensam pÄ ett fruktansvÀrt sÀtt!

Nu har jag missat alla Är att fÄ se min son. missat hela hans skolperiod, i grundskolan!

Jag som sjÀlv var ensam i skolan som liten!

Inte ens min son skulle jag fÄ vara med.

Vilka glÀdjespridare de Àr sociala!

Jag kan dricka ihjÀl mig för detta men jag lever Àn!

Och har lyckats att hĂ„lla mig!               Jeanette

35
Tack för tipsen! Jag har Ànnu inte lÀrt mig hur man chattar, vad webbsida och blogg Àr för nÄgot vill lÀra mig det! Bra ide med att skriva pÄ mailen att man stödjer nkmr. Man kan ju skriva det pÄ allt. Varför inte trycka upp smÄ visitkort! Som jag skrev förut varför inte NKMR sprider ut reklam om att denna organisation finns.
LÀs vÄra inlÀgg vi Àr mitt uppe i diskussion om just denna frÄga, hur vi skall samla ihop oss! Lars-Olof har skrivit rÀtt sÄ myckert om en gruppÄtalan! Vi vill allihop!
För nio Är sedan dÄ de tog min son blev jag medlem i RFFR, Riksförbundet för familjers rÀttigheter. Jag har inte haft kontakt med dem pÄ lÀnge. NÀr jag var med dem i nÄgra Är fanns dÀr 300 medlemmar. De har grupper utspritt över hela landet. De har gjort en medlemstidning i alla Är. Föreningen har funnits i ca 25 Är om inte mer. Det var arga förÀldrar som startade den. Men de har inte lyckats under dessa Är att göra sig hörda, men dÀr kan vi finna fler intresserade familjer. Annonsera över hela lander, sprida budskap över hela landet, vi mÄste lyckas att nÄ ut, efterlysa fler som Àr drabbade. Vi vill ha en debatt pÄ tv mot soc, ja lÀs vÄra inlÀgg vi Àr pÄ gÄng, denna sak har legat och pyrt i mÄnga Är!
Jag har tÀnkt detta i alla mina hemska nio Är, DÄ ville jag bara ta en tjock tuschpenna och skriva det överallt över hela stan, att sektionschefen, socialutredarna i VÀllingby ljög och att de hade tagit mitt barn!

                                                              Jeanette

36
Biologiska familjens betydelse / Vem försvarar barnens rÀtt...
« skrivet: 08 mars 2005, 11:52:56 AM »
Skriver kort !
SĂ„g att jag har stavat fel!

Det skall stÄ RUTTET!

DET ÄR DAGS ATT STÄNGA ALLA SOCIALBYRÅAR I SVERIGE!

De rÀddar inga barn!

De mördar familjer!

Hela systemet med sociala, socialnÀmnd, rÀtter, lÀnsstyrelse osv
skall spolas! De Àr bara en stor lögn! Systemet Àr RUTTET!

De misshandlar familjer!

De har misslyckats med att hjÀlpa vÄra barn i Sverige!

LÄs porten pÄ varenda socialbyrÄ!

I morgon har de inget arbete att gÄ till!

Det passar inte ihop!

SocialtjÀnsten skall inte mörda mÀnniskor!

SocialtjÀnsten skall inte kidnappa barn!

SocialtjÀnsten skall inte misshandla barn och förÀldrar!

SocialtjÀnsten skall inte vrÀka mÀnniskor frÄn sina hem!

SocialtjÀnsten skall inte diskriminera sjuka och handikappade!

ALL DETTA GÖR SOCIALA! SÅ STÄNG SKITEN!     :evil:

                                                tack för mig! Jeanette

37
Du skriver klokt. Jag skall lÀsa det imorgon och försöka förstÄ!
Det Àr helt sant vi kan inte göra nÄgot enskilt mot dem vi mÄste samla ihop oss allihop som Àr utsatta för liknande bemötande frÄn sociala myndigheten. Vi som har vÄra barn omhÀndertagna!
Vi mÄste förstÄ att vi Àr flera och att vi mÄste göra detta tillsammans!
Allihop mÄste hjÀlpa till och vi mÄste bli flera!

SÄdana hÀr saker hÀnde lÄngt innan socialbyrÄn kom till!
Rika som tog barn frÄn fattiga!
Det Àr otroligt att det hÀnder nu hÀr Är 2005!
Det Àr otroligt att vi skall behöva göra detta!
Det Àr vad som mÄste göras en gruppÄtalan, gruppanmÀlan!
Jag hoppas att vi klarar det!
För att vi skall klara det mĂ„ste sĂ„ mĂ„nga som möjligt hjĂ€lpa till och det gĂ€ller dĂ„ hela Sverige!                                          Jeanette

38
Jag kan sÀga att Crookies inlÀgg Àr för mig lite svÄrt att förstÄ? Hon/han stÀller tvÄ frÄgor! Det var ett tag hon eller han skrev detta missade datumet, det hade varit bra om Crookies hade skrivit det lite mer lÀttlÀst!
Första frÄgan Vem försvarar vÄra barns rÀtt till oss förÀldrar?
Det har jag ett svar pÄ!
Det finns ingen som försvarar vÄra barn och oss!
LÀnsstyrelsen som skall vara tillsynsmyndiget över sociala myndigheten Àr jÀviga med socialsekreterarna. Oftast tar de inte upp anmÀlningar om tjÀnstefel. FörÀldrarna luras dÄ till att överklaga till nÄgot som heter StadsdelsnÀmnd. Politikerna dÀr Àr korrumperade, de lyssnar bara pÄ sociala! De avslÄr alltid LVU, utan att utreda sociala!
Sedan skall det överklagas vidare till LÀnsrÀtten! Samma procedur! De lyssnar bara pÄ sociala!

LÀnsrÀtten krÀver inte att socialas advokat skall visa bevis för vad denne pÄstÄr. Avslag osv!

Jag skriver endast lite kort fortsÀtter i morgon, det Àr sent nu!

Jag har lÀst inlÀggen!

Skulle vilja veta vad Felicia menade med sitt första inlÀgg!
Det kÀnns inte som att det var rÀtt svar pÄ frÄgorna!

Först var ju frÄgan om vem som försvarar barnens rÀtt till sina biologiska förÀldrar det handlar vÀl inte om nÄgon motkraft som skulle kallas för "barnens bÀsta"? NÄgonting Àr det som inte stÀmmer!

Nu Àr det vÀl sÄ att det skrivs mycket i vÄrat forum om oss förÀldrar som fÄtt vÄra barn omhÀndertagna pÄ falska grunder och lögner!

Felicia gick socionomutbildning pÄ universitet! Vilket datum det nu var?

Ja, det Àr sant att socialutredarna, sektionschefen, socialsekreterare, de som tar barnen anvÀnder just de tre magiska orden "För Barnets BÀsta!"
Nu Àr det ju sÄ att vi som mister vÄra barn, vi vet ju vad " För Barnets BÀsta" betyder!

Du Felicia du skall inte behöva bli upprörd över Lillamys inlÀgg du fÄr vara beredd pÄ att du kommer att möta fler Àn henne som hatar och avskyr er. Jag Àr ocksÄ helt hysterisk, men jag biter ihop, vi skall ju vara snÀlla mot varandra för vÄrat bÀsta! eller vad tycker du, du som stÄr pÄ de svagas sida! Det Àr konstigt att jag med faktiskt drar er alla över en kam!
Du tar ju anstÀllning pÄ nÄgon barn och ungdomsgrupp och mig veterligt sÄ Àr allihopa kriminellt belastade! SÄ varför skulle du bli undantaget?
DÄ blir du vÀl en vÀldigt bra motkraft mot ja mot vem?
PÄ nÄgot sÀtt tycker jag att du skall be Lillamy om ursÀkt för vad du skrev till henne. Du Àr ju en vuxen bÀttre förÀlder Àn vad vi Àr!
Vuxna lÀr ju barn att be om ursÀkt om de har gjort fel, visst sjutton jaf Àr ju inte vuxen dÄ kan lag ju inte lÀra dig nÄgonting heller!
Ja du kommer iallafall ut bland trevliga arbetskamrater som verkligen gÄr in med all glÀdje och entusiasm att hjÀlpa och rÀdda vÄra barn!
Skriver mer imorgon!

Min son har nu inte varit hos mig pÄ nio Är! Fyra timmar allt som allt. Ingen frÄn myndighet har ringt mig pÄ nio Är.
Det gjordes ingen utredning innan man tog mitt barn!
Jag tog hand om min son sjÀlv i sju Är i RÄgsved. Jag flyttade till HÀsselby. Utredarna trÀffade mig fyra gÄnger i 30 minuter i ett rum, sektionschefen sÄg mig nÄgra minuter! De tog mitt barn och hittade pÄ att jag var psykisk sjuk. Gav bort min son till frÀmmande mÀnniskor, gömde honom i fem Är. Jag blev skrÀmd och skadad. Idag Àr jag svag,ingen brev eller telefonkontakt under alla Är. Mitt liv har sociala förstört!

SĂ„ nĂ€mn inte barnets bĂ€sta för mig eller för andra som Ă€r i liknande situation!                          
                                   
Det gÄr inte att rÀdda det som Àr röttet!


                                         Jeanette

39
Svar till anonym!

Du mÄste lÀsa det jag har skrivit en gÄng till och gör det noga!
Du mÄste se allvaret i det jag har skrivit.
De pÄ sociala som tog min son och ljög om oss har begÄtt ett av de vÀrsta kriminella brott man kan begÄ!

De har stulit mitt barn!

Jag har förlorat mitt barn! Jag kan inte fÄ tillbaks dessa Är som han har vuxit upp utan mig! Hela hans skoltid osv!
Det jag vill sÀga med mitt inlÀgg Àr det att de inte fÄr nÄgot straff för det.
Jag har blivit svÄrt skadad för att de har tagit mitt barn. Jag fÄr inget skadestÄnd!
IstÀllet blir jag oskyldigt dömd?
Jag gick in i affÀren och tog den dÀr mjölken för att rÀdda livet pÄ mig. Du mÄste lÀsa det jag har skrivit. Jag lÀste i Fass om Zoloft, det var inte nÄgot som jag behöver! Det stod rÀtt sÄ mÄnga biverkningar, jag har ocksÄ blivit erbjuden antidepressiva tabletter utav lÀkare, nÀr jag har talat om för dem att det Àr lugnande jag mÄste ha. DE fattar inte svenska. Jag Àr svÄrt chockskadad jag Àr inte deprimerad!
Jag var fullkomligt frisk innan de tog mitt barn! Den enda medicin jag tagit var en alvedon nÄgon gÄng om jag varit förskyld. Varför skall jag bli tablett beroende pÄ grund av sociala?
Det stÄr att zoloft Àr mot panikÄngest, posttraumatisk stress, men det Àr piller man mÄste ta varje dag. Jag tar lugnande bara vid behov nÀr jag har panikÄngestanfall! Jag blir spÀnd i hela kroppen och det kÀnns som jag skall fÄ hjÀrtattack, jag mÄste ha min medicin dÄ. Jag har varit med om att poliser har hÀllt ut min medicin i tron om att jag var ute och festa, de Àr sÄ fördomsfulla och hatiska mot alkohol att de tror att man Àr alkis bara för att man ser sliten ut.


Svar till Skribenten!

LÀser du under mitt namn ser du att jag har skrivit 54 inlÀgg. Titta pÄ dem och vÀlj ut nÄgot!
Du mÄste lÀsa det jag har skrivit för att förstÄ.
Det du försöker att rÄda mig till har jag redan gjort, jag gjorde det fram till 1998, dÄ insÄg jag att det var meningslöst att det bara skadade mig att fortsÀtta att överklaga dessa sjuka mÀnniskor till andra sjuka mÀnniskor!
Det Àr deras svaghet att de Àr sjukliga mytomaner.

Jag försöker inte skrika pÄ hjÀlp lÀngre! Det Àr försent. Det fanns ingen sÄdan hjÀlp att fÄ, det finns fortfarande inte!

Det gÄr inte att rÀdda mitt barn och mig lÀngre!
Mitt liv Àr förstört och det Àr sÀkerligen mitt barns ocksÄ, han Àr ungdom nu!
Men vi skall se till sÄ att vi och de som fÄr vÄra barn kidnappade, stulna av
sÄ kallade myndigheter, skall fÄ den rÀtta hjÀlp som krÀvs i en sÄdan katatrof!
Jag skriver och berÀttar om vad jag och min son har rÄkat ut för av den anledningen att jag vill att vi skall se till att det inte kommer att hÀnda fler!
Detta mycket skickliga förtryck som de utövar mot oss familjer och som de har gjort i Äratal, sÄ lÀnge socialbyrÄn har existerat mÄste komma till sitt slut. NÄgra mÄste se till sÄ att det upphör totalt.

Sociala hÄller vÄra barn som fÄngar och oss bemöter de som deras slavar. Gör vi inte det de krÀver blir vi bestraffade. Det Àr en diktatur!

Jag försökte, jag rÀttade allt det skrÀp de skrev, jag blev sjuk av att lÀsa deras pÄhitt, det var sÄ Àckligt skrivet. Ingen av dem hade trÀffat mig. DE letade bland gamla journaler och lyckades finna pÄ sÄdant som jag hade rÄkat ut för tidigare som jag tidigare redan hade anmÀlt,sÄdant som de inte ens visste vad det var, bara sjukliga pÄstÄenden!

LÀs artiklar frÄn andra som skriver i detta forum, sÄ ser du vad jag menar.

Kommunen och sociala Àr detsamma för mig!

De har sett till att jag har mist mitt barn, vÄrat hem, vÄra katter,vÄra Àgodelar!
Och jag ÄR oskyldig!
De skall se till att betala tillbaks det de har gjort mot mig!
De skall ge mig tillbaks en lÀgenhet som Àr likvÀrdig den de tog.

Jag vill inte ens skriva om frÄgan hur min son har det!
För jag vet det!
Jag ser det inte men jag kan tÀnka mig det!
Nio Àckliga hemska tomma ensamma Är!
Inte sÄ mÄnga som tror att min son och jag Àlskade varandra, sÄ som mor och barn gör! TyvÀrr sÄ gjorde vi det! Vi var lyckliga tillsammans!
Vi var lyckliga i sju Ă„r!
Vi flyttade till HÀsselby, dÄ kom dessa monster!

Jag bor pÄ ett stÀlle för hemlösa. Jag har ett husdjur, en liten snigel som övervintrar hos mig! SÀg det till soc sÄ kan de ju komma och ta den med!
 
Vi fick inte nÄgon hjÀlp och stöd! TvÀrtom!
                                                                        mvh Jeanette

40
Jag har blivit svÄrt skadad och nÀstan svultit till döds. Jag var mycket sjuk nÀr jag gick in i affÀren och tog den dÀr mjölken.
Det gÄr inte att fÄ tag pÄ nÄgon lÀkare som hjÀlper mig att skriva om mina skador. De psykitriker jag har trÀffat skriver inte ens ut mediciner. Jag söker inte hjÀlp pÄ sÄdana stÀllen som psyk akuten, Maria pool. Jag fÄr inga lugnande mediciner utskrivna av dem! Jag Äkte till dem i flera Är nÀr jag var sjuk. De slÀngde ut mig med vakter. Miljön pÄ psykakuten Àr hemsk. PÄ vanliga akuten för fysiska sjukdomar dÀr stÄr dörrarna öppna, men nÀr man kommer till psyk akuten dÀr Àr dörrarna lÄsta.
Man fĂ„r vĂ€nta i flera timmar pĂ„ en lĂ€kare. Jag Ă„kte dit ett antal Ă„r nĂ€r jag hade panikĂ„ngestanfall. Det kom nya lĂ€kare, stĂ€llde samma frĂ„gor och ingen av dem förstod vad jag sa! Jag blev sĂ„ utmattat, kĂ€nde mig som en papegojja. FĂ„r jag inte min lugnande medicin mĂ„ste jag fĂ„ tag pĂ„ det pĂ„ annat sĂ€tt. Öl och Cider tillsammans! Jag dricker det tillsammans nĂ€r jag inte har Ă€tit pĂ„ lĂ€nge och Ă€r mycket svag, har yrsel. Det stillar min panik, min kropp slappnar av, jag blir pĂ„ glatt humör, sedan tar jag en lĂ„ngpromenad, för att fĂ„ igĂ„ng blodcirkulationen, och fĂ„ andas syre, det hjĂ€lper, jag börjar sedan med flytande nyponsoppa, kaffe, tomatsoppa, vitaminjuice m.m jag doppar bröd i soppan dĂ„ blir det mjukt, dĂ„ tar kroppen emot det. PĂ„ sjukhus fĂ„r man ibland nĂ€r de Ă€r pĂ„ glatt humör B-vitaminsprutor, man kan fĂ„ Starka b-vitaminer utskrivna Oralovit. de sĂ€tter igĂ„ng aptiten, i vĂ€rsta fall mĂ„ste man fĂ„ dropp pĂ„ sjukhus.
Första dagen Ă€ter jag mycket lite, men sedan blir det lite till och efter nĂ„gra dagar  Ă€ter jag som vanligt.
Jag har fÄtt svÄra skador utav att socialutredarna och sektionschefen ljög och tog mitt barn, och hur hemskt man sedan blir bemött utav de falska socialnÀmnd, rÀtter osv!

Jag hade inte dessa skador innan de tog mitt barn! Jag har blivit mycket sliten pÄ nio Är, bl a blev mina tÀnder mycket skadade, men jag och mycket duktiga tandlÀkare har lyckats att rÀdda dem. Jag mÄr iallafall bÀttre har köpt ett terminskort till Friskis och Svettis bÄde till gym och gympa, skall börja simma igen sÄ jag hoppas att jag blir starkare med tiden. och att min rÀdsla avtar.

Man dömer inte nÄgon som Àr sjuk till att betala böter!

De pÄ Domstolar hjÀlper inte sjuka och handikappade!

De Àr enbart styrda utav sina lagar och regler!

Eftrsom att psykiatrin Àr undermÄlig, hur Àr dÄ rÀttspsykiatriker? Usch!

Eftersom att jag blev oskyldigt dömd för en liter mjölk hur mÄnga Àr dÄ inte felaktigt, oskyldigt dömda som nu Àr inlÄsta pÄ fÀngelsen?

Bara det att man kallar en mÀnniska för "Mördare", sÀger hur dumma alla mÀnniskor pÄ jorden Àr.

NÄgon som berövar en annan mÀnniskas liv Àr inte frisk!

olyckor,krig...? det Àr en frÄga!
Det Àr mycket som behövs utredas nÀr nÄgot sÄdant har intrÀffat!

Och vilka Àr det som utreder?

Jag tror att det krÀvs stora förÀndringar med mycket i vÄrat samhÀlle, vÄrat land. Vi har inte nÄtt mÄl Ànnu!

Vi Àr alla mÀnniskor, vi har alla varit barn, vuxit upp, med hjÀrta och kÀnslor!

Hoppas jag!
                                                 Jeanette

41
I mitten av oktober 1995 flyttade jag med min 7-Ă„riga son till HĂ€sselby. Jag var sĂ„ lycklig. En fin trerummare, den lĂ„g brevid skolan ,ljus med sol frĂ„n morgon till kvĂ€ll pĂ„  balkongen och i sovrummet. Min sons rum gjorde jag sĂ„ fint. Vi hade vĂ„r fina lilla katt Mimmi. Jag varken rökte eller drack. EnsamstĂ„ende med min lilla sjuĂ„riga son. Jag skulle nu förverkliga drömmar som jag hade. Skulle göra vĂ„rt hem sĂ„ fint, hĂ€nga upp fina gardiner, prydad det med blommor, köpa fina möbler nĂ€r jag hade sparat ihop pengar. Mina skador hade nĂ€stan lĂ€kt efter en olycka, jag fick jobb som stĂ€derska, skulle börja trĂ€na, trĂ€na mig stark!...


Sektionschef Ulf Haag  :?: ( en frĂ€mmande man för mig) sĂ„g mig, pratade med mig I NÅGRA MINUTER :!:

TvĂ„ Socialutredarna  :?: ( tvĂ„ frĂ€mmande personer) glodde pĂ„ mig I TRETTIO MINUTER :!:

De gick till skolan och tvÄngsomhÀndertog min son enl p 6 LVU som de sedan kallade det!
Med sig hade de poliser! Jag var pÄ mitt stÀdjobb.

De tre hittade pÄ att jag var paranoid och psykotisk och farlig för min sons utveckling.

Jag polisanmÀlde dem! Det gick inte!

AnmĂ€lde soc. ass  till socialkonsulenterna :?:  vid lĂ€nstyrelsen, De var inte intresserade!

Överklagade DĂ„!

Till  SocialnĂ€mnden! :?:

Blev kallad till ett möte i ett stort rum pÄ socialbyrÄn i VÀllingby.
Jag gick dit med min advokat.
FrĂ€mmande politiker :?:  som satt lĂ€ngst ett lĂ„ngbord som gick runt hela rummet.
De satt dÀr och bara glodde pÄ mig :!:

Ordförande Berit Kruse :?:  frĂ„gade om nĂ„gon hade nĂ„gon frĂ„ga, Ingen hade nĂ„gon frĂ„ga!

De bad inte socialas advokat att visa lÀkarintyg eller bevis för sina pÄstÄenden :!:

Sedan bad de mig att gÄ, om jag inte gick skulle de vara tvungen att ta paus!

Mötet varade I 20 MINUTER :!:

Avslag!

Överklagade vidare!

LÀnsrÀtten, frÀmmande mÀnniskor, TRE TIMMAR i ett rum, inga bevis,inga intyg, bara pÄstÄenden!
Avslag!

Överklaga vidare...! 1996-1998 SLUTADE

I nio Är har de nu hÄllt min son borta. Han var sju Är nÀr de tog honom nu Àr han sexton. Vi har inte haft varken brev eller telefonkontakt under hela tiden! Fyra timmar har han sett mig pÄ nio Är!

Ingen frÄn myndigheterna har ringt mig under dessa Är!

NÄgra minuter dÀr, en halvtimme dÀr och tjugo minuter med socialnÀmndens politiker sÄ Àr det klart sedan!

Jag var jÀtte paranoid och psykotisk för att jag inte fattade frÄgan Ulf Haag hade stÀllt under de dÀr fÄ minuterna han pratade med mig!

FrÀmmande mÀnniskor har tagit mitt barn, frÀmmande Àr de fortfarande, frÀmmande kommer de att förbli!

Sociala tog allt ifrÄn mig!

De tog allt och slÀngde ut mig pÄ gatan!

Jag har mist min son, vÄrat hem, vÄr katt Mimmi :cry:


Att inte ha fÄtt vara med min son, endast sett honom fyra timmar pÄ nio Är. Att de inte har ringt mig, jag skall sÀga det att det Àr en mardröm och den tar inte slut. Att i kvÀvande tystnad i ensamhet vÀnta Är ut och Är in!
Andra frÀmmande mÀnniskor :?: uppfostrar mitt barn.

Myndigheter har gömt min son, de har skadat mig, jag har inte kunnat Äkt till honom!
De skrÀmde mig nÀr de tog min son. Jag har inte kunnat trÀna. Jag har inte blivit stark under dessa hemska Är!
Fick sÄdana nervösa besvÀr att jag inte kunde arbeta lÀngre.

Mina drömmar blev ej uppfyllda!

Jag Àr inte lycklig!

VÀntar pÄ att fÄ en ny lÀgenhet, sÄ att jag kan fÄ tillbaks nÄgon trygghet i mitt liv!

och hoppas pĂ„ att jag överlever mina skador!                                            

                                                                    Jeanette

42
Denna barnhandel! barnkidnappning! kriminella hantering! barnarov!

misshandel mot förÀldrar!

Som begÄs utav Sociala myndigheten! SocialnÀmnd! StadsdelsnÀmnd! LÀnsstyrelse! LÀnsrÀtt! KammarrÀtt! RegeringsrÀtt! i Stockholm och i övriga landet! En Eu-Domstol!

Skall inte fÄ fortsÀtta i Sverige!

Det skall Svenska folket sÀtta stopp för!

Min son har sociala myndigheten hÄllt borta i nio Är. Helt i onödan!

Min son och jag har knappt sett varandra under dessa Ă„r! 1996-2005

En timme för fem Är sedan!

Tre timmar för Ätta Är sedan!

Sociala och ingen annan av dem har ringt mig pĂ„ alla nio  Ă„r.

Jag Àr född i detta land, hÀr i Stockholm.

Har gÄtt skola och gymnasium och arbetat!

Sedan jag flyttade till HĂ€sselby 1995  och blev överfallen av dessa tre personer frĂ„n VĂ€llingby socialbyrĂ„!

Blir jag nu bemött som de svarta blev! som Judar blev ! som Indianer blev!

Jag blir förtryckt! förnedrad! VanÀrad!

Det hÀr landet Àr inget fritt land!

Det styrs utav en tyrann! det Àr sociala!

Tack mitt liv Àr förstört!

Det blev slutet av mitt liv, att fÄtt erfara detta!

Av att ha bott hÀr i hela mitt liv!

Att bli bestulen mitt mitt barn!

Dessa myndigheter Àr inga myndigheter!

De Àr inte mina vÀnner!

Jag trodde att jag mĂ„dde dĂ„ligt fram till 1996- MEN!  DÅ!

DÅ! rĂ„kade jag ut för VĂ€llingby socialbyrĂ„!

Det kom att bli det vÀrsta i mitt liv!

Sektionschefen och Utredarna raserade hela mitt liv pÄ nÄgra minuter!

EN bön!

Gode Gud!

Jag ber till dig och alla Ànglar i himlen. Kom ned pÄ jorden och hjÀlp oss!
Det arbetar fula mÀnniskor pÄ sociala, och pÄ de andra stÀllena!
SÄdana som inte passar dÀr! De gör illa vÄra barn Gud!
De gör illa och förtrycker oss förÀldrar!
HjÀlp oss att se till sÄ att de fÄr sparken och att de stÀlls inför en riktig Domstol, som följer den riktiga lagen!

De har ljugit! De har krÀnkt familjer!
Det mÄste bli ett slut pÄ detta!
HjÀlp oss att fÄ folket i Sverige att se och förstÄ det som vi
Àr utsatta för!
FÄ folket att förstÄ att sÄ hÀr fÄr de inte göra!

Gud! Varför hÄller TV och tidningar tyst! Vad tjÀnar de pÄ det?
I sÄ mÄnga Är! Jag ber för dem att de skall skriva stora rubriker!
SÄ att det nÄr ut till mitt land!
SÄ att folket fÄr veta och det blir ett slut pÄ detta!
Ock alla familjer blir rÀddade!


                                          Jeanette ÖsterstĂ„l

43
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / EG-Domstolen
« skrivet: 28 februari 2005, 00:17:51 AM »
Jag har lÀst men jag mÄste lÀsa om det imorgon sÄ att jag förstÄr bÀttre.Jag Àr för trött just nu! Det du menar Àr att vi skall skriva ihop en anmÀlan mot LVU som vi alla skall skriva under för att sedan skicka ner till EG-Domstolen. Vi skall krÀva att EG-Domstolen skall göra en utredning! Nej jag mÄste lÀsa om det du har skrivit sÄ att jag förstÄr.Hör av mig imorgon.
                                Ha det sĂ„ bra!
                           
                                 HĂ€lsar jag er alla!     Jeanette

44
Jag blev sjuk nĂ€r de tog mitt barn och sedan min 3- rums, lĂ€genhet, vĂ„ra katter och slĂ€ngde ut mig pĂ„ gatan :cry:  Jag slutade Ă€ta mat, blev förlamad sĂ„ att jag inte kunde Ă€ta. Tappade pengar i min förvirring  :(   En gĂ„ng höll jag pĂ„ att svimma av utmattning. Jag gick in i en ICA-affĂ€r och tog en liter mjölk och en kattmatsburk, den var till en katt som inte hade mat :(  Butikschefen rĂ„kade se det :arrow: . De tog mig och ringde polis. Jag sa till dem att jag var sjuk, de sa att det strunta dom i  :x De förstod inte att jag var sjuk! Fast att jag sa det. Butikschefen sa sedan att jag var livstidsportad :?:  frĂ„n den butiken.
DÀr stod jag och inte fick jag dricka upp mjölken. De slÀppte mig efter nÄgon timme.
Blev kallad till tingsrĂ€tten, för detta hemska brott :!:  Jag sa pĂ„ rĂ€ttegĂ„ngen eller om det kallas för förhandling att jag var sjuk!
De lyssnade inte. Jag blev dömd för snatteri och att betala 1400 kronor. Jag har inte klarat av att betala det Ànnu. SÄ nu Àr det inkasso och rÀnta dÀrtill. Jag blev dömd fast att jag var oskyldig :!:

Sociala som stal mitt barn för nio Är sedan!
Han var sju Är nu Àr han sexton Är.
Han har nu varit borta i nio Ă„r.
Utan brev eller telefonkontakt!
Jag grÄter :cry:

Sociala fĂ„r ingenting för vad de har gjort mot mig och mot mitt barn :!:  

De fÄr inte straff!

Men jag blev livstidsportad frÄn en affÀr och dömd för snatteri för en liter mjölk och en kattmatsburk!

DĂ„ lyssnade polisen!

DĂ„ lyssnade Ă„klagaren!

De lyssnade pÄ en som Àgde en hel affÀr och inte ville hjÀlpa en svag sjuk kvinna!

Jag har fött min son. Varit nykter, rökfri och skötsam i de sju Är som jag sjÀlv hade hand om mitt barn. Jag Àr utbildad undersköterska, jag har arbetat pÄ sjukhus och hemtjÀnst. Jag har bott i denna stad stockholm i hela mitt liv. Nu Àr jag 44 Är. Jag har varit barn, jag har vuxit upp, jag har gÄtt i skolan, jag har arbetat, jag har kÀmpat med lÀxor, jag har gÄtt i gymnasium, jag har haft mina drömmar,jag kunde aldrig ana att mitt liv skulle sluta sÄ hÀr att bli bestulen pÄ mitt barn och bli bemött som jag var mindre vÀrd Àn en skurtrasa!

Folk i detta land tycker att vi "snattare" :?:  Ă€r Ă€ckligare typer Ă€n det fina sociala!
Det fÄr dom behÄlla för sig sjÀlva :!:
                                                    Jeanette

45
Hej Ruby!
Jag har lÀst beslutet frÄn JO!
Nu vill jag veta hur har det gÄtt med tillsynsÀrendet hos lÀnsstyrelsen
( lÀnsstyrelsens Àrende 2121-98-39170)? Cristina Ekman anmÀlde socialtjÀnstens agerande till lÀnsstyrelsen den 24 sept, 1998
Socialstyrelsen 3 dec 1998 meddelades beslut (44-10197/8) i anledning av anmÀlan frÄn Christina Ekman, vad stod det i det beslutet?

Varför anmÀlde ni till JO?
NÀr det Àr LÀnsstyrelsen som har tillsyn över socialtjÀnsten i lÀnet?
Det som nu justitiombudsmannen Kerstin André informerade om.
Hade ni inte fÄtt upplysningar om det?

Jag kan sÀga att jag blev lurad nÀr sociala tog mitt barn. Jag blev inte informerad om gÄngen hur man skall anmÀla! Jag fick erfara att om man har överklagat till socialnÀmnden dÄ gÄr det inte att anmÀla lÀngre till lÀnsstyrelsen!
Jag gjorde bÀgge dera jag bÄde anmÀlde till lÀnsstyrelsen och överklagade mars 1996.
LÀnsstyrelsen pÄbörjade inte nÄgon utredning. Jag lurades dÄ att JO- anmÀla och det Àr enl. detta dÄ helt fel. Fick bara svar att de kunde inte Àndra pÄ domstolens beslut, det lades dÀrför till handlingarna. Men jag fick inte nÄgon upplysning om att lÀnsstyrelsen var ordinarie tillsynsmyndighet över socialtjÀnsten, det krockade mad varandra mina anmÀlningar.

Först gjorde jag det som borde vara det riktiga, jag polisanmÀlde sociala!

Sektionschefen och socialutredarna pÄstod att jag var psykisk sjuk!
De pÄstod att jag hade vanvÄrdat min son sedan han hade fötts.

De hade inte sett oss, vi var nyinflyttade till hÀsselby, i okt, 1995, min son var sju Är.

Vi bodde i RĂ„gsved 1990-1995.
Jag hade kontakt med sociala i Vantör frÄn 1990-1995.
En sekreterare kom en - tvÄ gÄnger om Äret fram till 1994.

 
Åklagaren vidtog inga Ă„tgĂ€rder. Det gick alltsĂ„ inte att anmĂ€la dem som nu har stulit mitt barn!  

Sverige fattar Ànnu inte att det Àr ett grovt brott att sociala far med lögner och tar oskyldigas barn!

Socialassistenter som gjort sig skyldiga till detta bör stÀllas inför domstol för "brott mot de mÀnskliga rÀttigheterna!"

De skall dömas som alla andra nÀr de har begÄtt brott!

                                                      Jeanette ÖsterstĂ„l

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 7