Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - patricia

Sidor: 1 [2]
16
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Högsta domstol
« skrivet: 24 februari 2005, 18:05:39 PM »
I Sverige går endast 15 fall per år till Högsta domstolen.

Jag har knappt sett mina barn sedan oktober 2002. Jag anmälde sexuella övergrepp. Mina barn då 3 och 5 år blev inslängda i en vidrig fosterfamilj. Pappan till barnen tillsatte en vårdnadstvist och han fick enskild vårdnad och tillåtelse av både socialsekreterana och hovrätten att ta barnen till sitt hemland där de sexuella övergreppen får fortsätta. Jag får inte ha någon telefonkontakt alls med barnen. De har glömt svenska språket. Barnen måste praktisera en religion som ingen av barnens föräldrar har. Tvångsomhändertagandet får fortsätta utanför Sveriges gränser.

UD har idag 70 st barn som de hjälper att få tillbaka in i Sverige igen.
Mina svenska små barn kastar myndigheterna ut ur Sverige
Mitt mål är överklagat till högsta domstolen.

17
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Allmänheten måste få veta
« skrivet: 24 februari 2005, 17:59:30 PM »
Radixlecti, ett mail är så lätt att radera. Jag tror mer på att skicka brev överallt till regering, riksdagsmän och informera allmänheten vad som händer.

18
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Ge dig aldrig!!!
« skrivet: 16 februari 2005, 09:30:22 AM »
Man kan ställa sig frågan, hur kan sociala myndigheter vara så grymma, hur kan detta myndighetsmissbruk få fortsätta år ut och år in i vårt land, i vår tid. Hur kan denna tortyr och splittring av familjer och enskilda få fortsätta. Varför reser sig ingen upp i regering, riksdag, UD och säger att nu får det vara stopp. Jag har haft kära och omtänksamma människor runt omkring mig som har berättat om sina liv i koncentrationsläger, hur de har klarat sig ut ur gaskammare. De har visat stämpeln, inristningen på armen. De måste ha långärmat på sig när de går ut på dans för att stämpeln sitter kvar. Har något förändrats sedan dess? Jag tänker på mina egna små barn vars hår rakades från deras huvud, fostermamman orkade inte schamponera håret. Jeanette du har säkert mer än halva ditt liv kvar att leva. Jag vet att du har varit stark i alla dessa år och det gör ont  mig att läsa din sanna berättelse men låt inte socialtjänsten få trycka ner dig och fortsätta med sina grymma metoder. Kom i håg, du och din son är starkare än de tror. Ge dig aldrig!

19
Bemötandet ifrån myndigheten / nn
« skrivet: 23 december 2004, 18:54:05 PM »
nn

20
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Fadern tog mina barn utomlands
« skrivet: 23 december 2004, 13:16:30 PM »
Jag åkte på en semesterresa tillsammans med min familj, i faderns hemland blev mina svenska barn utsatta för grova sexuella övergrepp utav en släkting till barnens pappa, senare även av pappan. Jag gjorde en polisanmälan. Pappan manipulerade socialsekreteraren som tvångsomhändertog barnen och släppte dem mot att fadern fick enskild vårdnad. Barnen då 3 och 5 år misshandlades i fosterfamiljen och levde i misär. Fadern fick vårdnaden om barnen och flyttade genast med barnen till hans släkting i sitt hemland med myndigheternas tillåtelse. Barnen flygs in från andra sidan jordklotet till Sverige för umgänge två gånger per år. Barnen födda i Sverige rycktes upp från släkt och sin invanda miljö. I somras när barnen var på besök berättade de om nya övergrepp. Barnen har också berättat om övergreppen i polisförhör. Min kontakt med barnen där är helt bruten. Jag förlorade vårdnaden för att de tror att jag kommer att granska och undersöka barnen för att påvisa övergrepp, inget annat står.
Domen är idag överklagad till Högsta Domstol.

Sidor: 1 [2]