Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - patricia

Sidor: [1] 2
1
Incest och andra sexuella övergrepp / samhället hjälper förövarna
« skrivet: 06 januari 2006, 11:44:04 AM »
Barn kan tvingas ljuga genom att bli programmerad av förövaren men barn kan också tala sanning i polisförhör och berätta om övergreppen. Trots det går vårdnaden ofta till förövaren, eller föräldrarna tvingas till delad vårdnad, då kan övergreppen fortsätta iallafall.

2
Incest och andra sexuella övergrepp / för låga straff
« skrivet: 19 november 2005, 19:26:45 PM »
Domstolen skall döma till det högsta straffet på straffskalan, om det är ett allvarligt brott begånget. Tyvärr är det inte så idag.

3
Orsaken till LVU av en kommun är
1.   kommunen får pengar från staten.
2.   påhittade saker.
3.   familjen har värderingar som inte stämmer överens med socialstaten.
4.   svartsjuka.
5.   en familj som vill klara sig själv.
6.   kommun tar barn för att testa läkemedel på.
7.   tagna barn-släpps mot att den andra partern får ensam vårdnad.
9.   barnet är för intelligent i skolan.
10. du är företagare.
11. du har en häftig bil.
12. du lever i en trygg kärnfamilj tillsammans med dina barn.
13. barnet har pengar på banken som de tar.
14. du vill barnets bästa.
15. du är nykterist.
16. du är motståndare till våld.
17. du har privat barnomsorg.
18. ditt barn ramlade i skolan och fick ett blåmärke.
19. familjen har valt att en förälder ska vara hemma med barnen.
20. barnet följer inte viktkurvan.
21. du är av utländsk härkomst.
22. du tar hand om ditt barn för mycket.
23. du sponsrar inte barnmatsproducenterna.

4
Incest och andra sexuella övergrepp / Ang. övergrepp
« skrivet: 19 maj 2005, 19:42:10 PM »
Ja, vad ska man göra när pedofilerna tar sig in på alla skyddade platser i rättsväsendet och på andra starka positioner runt om i vårt samhälle där de skyddar varandra. Varför får föräldrarna inte tillåtelse för Sverige att skydda sina barn mot pedofiler som förgriper sig på deras barn. Låt oss få stoppa det som redan händer här och nu annars kommer Sverige att krylla av pedofiler framöver.

5
Incest och andra sexuella övergrepp / ruskiga sexuella övergrepp på barn
« skrivet: 15 april 2005, 16:37:51 PM »
Peter Kleveius, det du skriver stämmer inte. En utav de biologiska föräldrarna är faktiskt den person som statistiskt sätt mest förgriper sig på barn.

6
Upp och nedvända Sverige. Du misstänker att dina barn utsätts för sexuella övergrepp. Du gör en polisanmälan som mamma och tar ditt ansvar. Socialen måste kopplas in vid en anmälan, säger polisen. Socialen försöker med grymma metoder tvinga mamman att ta tillbaka polisanmälan. Barnen måste skyddas från anmälaren-mamman och tvångsomhändertas. Ett besöksförbud skrivs på mamman. Förövarna får besöka barnen i fosterfamiljen och de sexuella övergreppen får där fortsätta både av förövarna själva och av fosterfamiljen. Fosterfamiljen får betalt för att sexuellt förgripa sig på barnen. Socialen tvingar parterna till en vårdnadstvist. Anmälningar väller in från socialen på anmälaren- mamman av de sexuella övergreppen. Nu måste vi försöka göra mamman riktigt kriminell säger socialen och socialen börjar gillra massor med fällor. Förövaren lyfts upp på gräddhyllan och får beröm för att ha bidragit med handelsvaror barn till fosterhemsindustrin. Oh, vad vi tjänar pengar på det här säger socialen. Socialen har kontakter överallt, de flörtar vilt och pengar strömmar in. I semestertider behövs alltid kassan fyllas på och socialarbetaren kan bestämma sig för att ta hela fosterfamiljens lön. Mamman anmäler nu till myndigheterna att barnen misshandlas och sexuellt utnyttjas i fosterfamiljen. Tydliga bevis finns också till detta. Ingenting händer, myndigheterna agerar inte, misshandel och sexuella övergrepp i fosterfamiljer va det är väl inget ovanligt. Har du inget nytt att komma med säger myndigheterna, jo barnen är döende, ja men det har vi hört förut det också. Förövaren får ensam vårdnaden av trasorna som finns kvar, nej riktigt döende är inte barnen ännu, så varsågod att fortsätt med övergreppen säger socialen. Detta är en vanlig verklighet i dagens Sverige.

7
Övriga frågor / Samhällets Styvbarn
« skrivet: 10 april 2005, 21:09:55 PM »
Jag fick äran från styrelsen att framföra ett varmt tack till Nordiska Kommittén för allt stöd till föreningen Samhällets styvbarn. Föreningens årsmöte ägde rum i Stockholm den 9 april.

8
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / LVU fallen ökar
« skrivet: 29 mars 2005, 22:39:31 PM »
Jag läste socialstyrelsens statistik, år 2003 var antalet tvångsomhändertagningar uppe i 7700 barn per år. Är det någon som kan hitta nya siffror?

9
Vad tycker ni om att polisen har befogenheter att via handräckning hjälpa socialtjänsten att ta små barn ifrån sina föräldrar? Kan det vara något att få hela poliskåren att skriva under att de är emot detta och överlämna handräckningen åt socialtjänsten, så socialsekreterarna själva är tvugna att utföra sitt grymma jobb utan polisens hjälp, skulle antalet tvångsomhändertagningar minska då?

10
Incest och andra sexuella övergrepp / sexuella övergrepp
« skrivet: 14 mars 2005, 20:51:52 PM »
Läs tidningen Sourze.se  på nätet, artikeln "sexuella övergrepp tas inte på allvar" Där tas upp angående sexuella övergrepp i fosterhem.
Klicka på kommentarerna: där skriver en man och försvarar pedofili, att vissa vill ha unga partners, att barn tycker om det som sker...
Stackars försvarslösa barn.

11
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / EU domstolen
« skrivet: 13 mars 2005, 21:44:22 PM »
Jag läste att endast två fall per år gällande missbruk av mänskliga rättigheter i Sverige, tas upp av Europa domstolen. Är det rätt?

12
Är det inte fel att vårt land skickar ner sina egna svenska utredare som kan gallra bort alla fall där socialtjänsten i Sverige har brutit mot mänskliga rättigheter, rättvist vore väl att ha folk även från andra länder att granska Sveriges fall direkt.

13
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / en fråga till sign. anonym
« skrivet: 04 mars 2005, 23:10:42 PM »
Fråga till anonym, hur ställer du dig till att mördare som sitter inlåsta på landets fängelser på samma gång kan ha enskild vårdnad om sina barn?
Fångarna i landets fängelser får träffa sina barn oftare än många som har sina barn under LVU.

14
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / nn
« skrivet: 02 mars 2005, 09:58:09 AM »
nn

15
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Levande bevis
« skrivet: 25 februari 2005, 17:32:15 PM »
Det är inte många levande bevis som vågar gå ut och berätta. Starkt gjort! Jag hoppas bara att någon från regeringen läser detta och tillsätter en utredning för lagändringar snarast.

Sidor: [1] 2