Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - lillan04

Sidor: [1]
1
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / vad göra
« skrivet: 14 januari 2008, 15:38:31 PM »
men sÄ hÀr gör de gÄng pÄ gÄng,,jag fÄr inte veta nÄgonting,sociala hade vetat om cystan i nÀstan en mÄnad och inte sagt nÄgot till mig,,sÄ det börjar kÀnnas mer och mer som de sagt upp mig som mamma pÄ nÄgot sÀtt,jag fÄr inte veta hur det gÄr i skolan,,jag fÄr inte veta nÄgonting som rör flickorna....
jag ska överklaga LVU nu igen,,men hur ska man fÄ fram att de gör sÄhÀr,,de skyller pÄ att de inte fÄr tag i mig,,ÀndÄ har de telefonnr hem och till mobil,,jag har telefonsbvarare pÄ bÄda,,jag har mail och allt,,sÄ det kÀnns som lama ursÀkter bara,,

sÄ bitvis kÀnns det hopplöst...

2
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / vad göra
« skrivet: 14 januari 2008, 14:23:13 PM »
en undran,,
som de flesta vet Àr mina flickor placerade i familjehem,min undran nu Àr,, den Àldsta tösen har haft cystor och sÄdana saker,jag fick reda pÄ det en mÄnad efter de hade upptÀckt det,,sen fick jag inte veta nÄgot om operationen eller nÄgot,,nu fick jag via en kontakt hÀr i mölndal veta att hon ska till lÀkaren pÄ onsdag igen,,men kommunen som placerat barnen meddelar inte mig överhuvudtaget,detta Àr ju ganska allvarliga saker ocksÄ,och Àven om de Àr placerade enligt LVU sÄ har vÀl jag som mamma rÀtt att fÄ veta nÀr detta och kommunen ska vÀl meddela mig nÀr det hÀnder sÄdana hÀr saker. det Àr precis som de sagt upp mig som mamma,jag fÄr inte veta nÄgot..
fÄr det verkligen gÄ till pÄ det hÀr sÀttet,,

snÀlla nÄgon hjÀlp mig..

kram Laila  :cry:

3
Domstolsbeslut m.m. / helt sjuk!
« skrivet: 22 april 2007, 12:17:30 PM »
jag har gjort allt de bett mig om och i dagslÀget sÄ stöder de sig pÄ en lag som tydligen sÀger att de kan behÄlla barnen i familjehem pÄ grund av att jag och pappan inte kommeröverens.
Jag har tom gÄtt igenom en s.k P7 en psykiatrisk utredning som visade att jag var helt frisk. SÄ det spelar ingen roll vad jag gör, jag tror det Àr sÄ att det gÄtt prestige i det vilket innebÀr att de ska visa att de har makten, jag har drösvis med vittnen som kan sÀga att jag sköter de barn jag har hemma, 2 socialförvaltningar som jag haft kontakt med har vittnat i mÄlet men inte ens det hjÀlpte. SÄ saker Àr som de Àr.

 :(

4
Domstolsbeslut m.m. / helt sjuk!
« skrivet: 10 mars 2007, 19:59:30 PM »
det som Àr fel Àr att de kan inte sÀga- det Àr fel?? utan de kommer med nÄgot luddigt och sen nÀr man frÄgar ang vad sÄ fÄr man inget svar pÄ det.
och hur kan jag fÄ ha 3 barn hemma?
2 andra kommunder har vittnat bÄde i lÀnsrÀtt och kammarrÀtt och de har bara gott att sÀga om hur jag sköter mina barn och ÀndÄ fÄr jag inte hem de andra 2.

livet Àr pest undrar bara hur lÀnge till jag orkar

kram alla

5
Domstolsbeslut m.m. / helt sjuk!
« skrivet: 07 mars 2007, 07:11:25 AM »
jaha, har tre barn hemma, men tror ni jag fick hem mina andra tvÄ, nejdÄ, trots en massa vittnen pÄ att jag sköter mig, tar inte ens ett glas vin som andra,inte ute och festar inget sÄdant utan Àr bara hemma och tar hand om de barn som Àr hemma, dÄ man kÀnner pressen pÄ sig att jag mÄste vara perfekt.
sÄ stÄr det i domen att det fortfarande finns pÄtaglig risk.detta trots att den socialförvaltning jag har kontakt med i dag vittnade, jag ringde dem och bad dem komma till mig en gÄng i veckan och förklarade varför, sen vittnade de om att det inte finns nÄgot att anÀrka pÄ, trots detta sÄ fÄr jag inte hem barnen.
4 Är den 5 maj och jag har börjat frÄga mig sjÀlv hur mycket man som ensam mamma ska klara. hur mÄnga fler vÀndor i rÀtten orkar jag, tÀnker pÄ min lilla och de lite större barnen, hur de mÄr i denna situationen. vill bara att det ska ta slut sÄ vi kan bli en hel familj igen, men det kÀnns som en hopplös dröm. frÄgar mig varför hela tiden, jag gör allt de ber om inget duger.
rÀttsystemet stinker anser jag

kram alla  :cry: :(

6
Domstolsbeslut m.m. / HallÄ!!!!
« skrivet: 07 mars 2007, 07:08:21 AM »
jaha, har tre barn hemma, men tror ni jag fick hem mina andra tvÄ, nejdÄ, trots en massa vittnen pÄ att jag sköter mig, tar inte ens ett glas vin som andra,inte ute och festar inget sÄdant utan Àr bara hemma och tar hand om de barn som Àr hemma, dÄ man kÀnner pressen pÄ sig att jag mÄste vara perfekt.
sÄ stÄr det i domen att det fortfarande finns pÄtaglig risk.detta trots att den socialförvaltning jag har kontakt med i dag vittnade, jag ringde dem och bad dem komma till mig en gÄng i veckan och förklarade varför, sen vittnade de om att det inte finns nÄgot att anÀrka pÄ, trots detta sÄ fÄr jag inte hem barnen.
4 Är den 5 maj och jag har börjat frÄga mig sjÀlv hur mycket man som ensam mamma ska klara. hur mÄnga fler vÀndor i rÀtten orkar jag, tÀnker pÄ min lilla och de lite större barnen, hur de mÄr i denna situationen. vill bara att det ska ta slut sÄ vi kan bli en hel familj igen, men det kÀnns som en hopplös dröm.

7
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Kontakt
« skrivet: 05 mars 2007, 15:23:05 PM »
hej,maila mig pÄ adr som stÄr i mitt sÄ kan vi ha kontakt den vÀgen

8
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Kontakt
« skrivet: 04 mars 2007, 23:50:38 PM »
hej, kontakta mig pÄ lillan04@hotmail.com

9
Domstolsbeslut m.m. / kammarrÀtten?
« skrivet: 04 mars 2007, 23:39:58 PM »
hej, var uppe i kammarrÀtten den 14 februari, har kÀmpat för att fÄ hem mina töser sedan maj 03. har dÄ som ni förstÄr varit i rÀtten en hel del, men alla andra gÄnger har de fattat sitt beslut pÄ 3-5 dagar, nu har det snart gÄtt 2 veckor.
Men mycket var annorlunda denna gÄngen, de frÄgade ut mig i en och en halv timme, sociala som tagit mina barn kom med en massa lögner som min nuvarande socialförvaltning direkt pÄvisade var lögn.

jobbigt att vÀnta, nÄgon som vet hur lÄng tid de fÄr ta pÄ sig max

kram alla

10
Domstolsbeslut m.m. / HallÄ!!!!
« skrivet: 04 mars 2007, 23:33:27 PM »
de tar inget ansvar,sÄ enkelt Àr det, jag har kÀmpat för att fÄ hem mina barn sedan maj 03, och dt kÀnns hopplöst emellanÄt, det enda som hÄller mig uppe dÄ Àr de barnen jag har hemma.
vÀntar pÄ dom frÄn kammarrÀtten, var uppe den 14 februari och under dessa Är har de alltid fattat sitt beslut pÄ nÄgra dagar.

men glöm att de tar ansvar för sina handlingar, Àven om de gör fel.
du mÄste bevisa att de gör fel

stÄ pÄ dig

kram

11
Bemötandet ifrÄn myndigheten / saker hÀnder
« skrivet: 30 januari 2005, 17:08:28 PM »
saker hÀnder ,bra saker för en gÄngs skull


höres

12
tycker jag lĂ„ter som en vĂ€ldigt bra ide, men hur fĂ„r man det att funka??  :?:  alla kanske inte orkar......... eller vĂ„gar .............

jag gör det gÀra, kontakta mig pÄ feltisarna@telia.com

13
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / behöver ett bra rÄd
« skrivet: 10 september 2004, 08:26:35 AM »
kan bara sÀga att nu hÀnder det saker, alldeles för mycket för att jag ska hÀnga med i svÀngarna hÀr-

hör av mig nÀr jag vet

sköt om er  :wink:

14
I september 1994 trÀffade jag Mikael, jag blev med barn ganska snart. Jag och mina pojkar födda 1986 samt 1987 flyttade till honom.han berÀttade för mig att han hade schizofreni och hörde röster, men ung dum och nyförÀlskad sÄ tror man att man kan förÀndra den man Àr kÀr i.
Han drack en del och som han sa, sÄ hade han anvÀnt narkotika. Vid flera tillfÀllen kom han till mig pÄverkad av amfetamin. Jag blev arg och besviken och jag var pÄ vÀg att lÀmna honom, dÄ lovade han att sluta.
Jag var berÀknad att föda den 22 juli 1995, i maj 1995 sÄ kom jag hem dÄ satt han dÀr med 2 kompisar knappt 4 meter frÄn pojkarna och snorta amfetamin, jag blev arg och knuffa till en bokhylla som föll över bordet och det lÄg amfetamin över hela golvet. DÄ fick jag mig en smÀll sÄ jag var blÄ i halva ansiktet i flera veckor efter det.
Efter detta vĂ„gade jag inte sĂ€ga emot honom med risk för att Ă„ka pĂ„ mer stryk, han slog Ă€ven mina pojkar. Han kunde ge dem en smĂ€ll över kĂ€ften och nĂ€r pojkarna blev ledsna sĂ„ sa han ” varför tycker du synd om dig sjĂ€lv” och ifrĂ„gasatte jag det sĂ„ fick jag mig en smĂ€ll.
Han menade pĂ„ att det var ju bara en lĂ€tt örfil, han kunde putta till pojkarna eller mig sĂ„ vi trillade och sen frĂ„gade han ” varför slĂ€nger du dig??” sĂ„ hĂ€r hade vi det frĂ„n 1994 till 2003, det konstiga Ă€r att ingen sĂ„g nĂ„got eller mĂ€rkte att nĂ„got var fel. DĂ„ vi hade kontakt bĂ„de med sociala i Herrljunga samt öppenpsyk.
Varför jag inte lÀmnade honom redan dÄ har jag inga svar pÄ i dag, gÄr hos en psykolog för att bearbeta det som hÀnt under Ären och vad jag förstÄtt av andra jag pratat med som varit i samma situation sÄ Àr det en del frÄgor jag aldrig kommer att fÄ svar pÄ. Men nÀr man sitter i en sÄdan situation sÄ visar man inte utÄt hur man egentligen har det.

I mars 2002 flyttade vi ifrÄn Herrljunga och flyttade till Tranemo, vi sÄlde en del begagnat dÄ sÄ pÄ undervÄningen hade vi ett lager med saker och pÄ övervÄningen bodde vi, huset vi flyttade till var 244 kvm. DÄ ansÄg Tranemo att det var stökigt hemma, och att det var bananlÄdor överallt, trots att vi förklarade gÄng pÄ gÄng att det var sÄ vi lagrade sakerna vi sÄlde och att vi inte bodde pÄ den vÄningen, men de lyssnade inte pÄ det.
Man tror en socialförvaltning ska bete sig proffesionellt men de utskÀllningar jag fick och de hot jag fick, anser inte jag vara proffesionellt gjort, de kunde i stÀllet ha pratat med mig, för om man skÀller ut folk sÄ nÄr man inte fram, dÄ lÄser sig ofta folk och lyssnar inte. Men pratar man med dem pÄ ett lugnt och sansat sÀtt sÄ nÄr budskapet man har fram. Och fortfarande i dag sÄ kan de vara vÀldigt otrevliga i telefon, detta har resulterat i att jag inte lÀngre ringer till dem utn endast mailar dem för dÄ kan de inte vara otrevliga emot mig , och sÀga saker de sen nekar till att de sagt.
I augusti sĂ„ tog sociala min yngste son , vad jag förstĂ„tt nu efterĂ„t sĂ„ orkade han inte med allt drickande frĂ„n Mikaels sida och alla smĂ€llar han fick ta emot.Ska vĂ€l ocksĂ„ nĂ€mna att han har DAMP/ ADHD. SĂ„ jag har full förstĂ„else för detta. Jag mĂ„dde vĂ€ldigt dĂ„ligt pĂ„ det, och saknade honom dagligen, Mikael pratade dagligen om hur skönt det var att slippa honom. Han bodde en tid hos sin mormor och han sa till henne att han inte orkade med Mikael och var jĂ€tterĂ€dd för honom. Detta har Jonathan berĂ€ttat för sociala i Tranemo men det verkar som de inte lyssnade pĂ„ honom.  Mikael hade under dessa Ă„ren druckit i snitt 4-5 dagar per vecka och Ă„kt in till psyket en massa gĂ„nger, han var lĂ€ttirriterad och tappade humöret lĂ€tt och dĂ„ small det.
I mars 2003 försvann min Ă€ldste son, han orkade inte heller lĂ€ngre, och Gabriel berĂ€ttade ocksĂ„ för sociala i Tranemo om den behandling vi fick utstĂ„, men de brydde sig inte dĂ„ heller. sĂ„ nu var det jag o Mikael och vĂ„ra 2 döttrar pĂ„ 5 och 7 Ă„r. I slutet av April sĂ„ orkade jag inte lĂ€ngre med Mikaels betende mot mig, hans drickande och allt annat som hĂ€nt med Jonathan och hotet frĂ„n Tranemo att de skulle ta flickorna i stĂ€llet för att ge oss hjĂ€lp med familjebehandlingshem, sĂ„ jag stoppade i mig en massa tabletter, vad sociala Tranemo inte förstod var att det var ett rop pĂ„ hjĂ€lp. Men i stĂ€llet för att hjĂ€lpa mig med det jag bad om
 familjebehandlingshem, sĂ„ tog de flickorna som de lovat.
Jag har hela tiden tjatat om familjebehandlingshem, men de vÀgrar, dÄ kunde de se hur jag var som mamma ocksÄ, och be om en utredning pÄ mig och barnen.

NÀr jag var 13 Är fick jag en diagnos, personlighetsstörning, vilken försvann i senare tonÄren,och 2001 fick jag panikÄngest och hade svÄrt att gÄ i affÀrer och sÄnt. DÄ kontaktade jag öppenpsyk , dÄ satte denna lÀkaren denna diagnosen pÄ mig igen, nÀr jag i dag pratat med en lÀkare sÄ sa han att ofta sÄ kan lÀkare sÀtta en gammal diagnos för att lÀgga kraft bakom en förtidspensionering.
Troligen har jag fĂ„tt nĂ„got som heter ”foile a deux) .
SÄ nu krÀver Tranemo att jag ska genomgÄ en stor psykiatrisk utredning, vilket jag gÄtt med pÄ, jag har hela tiden försökt samarbeta hela vÀgen, men de gör inget för att samarbeta med mig. Snarare sÄ motarbetar de mig.


Bör vĂ€l ocksĂ„ sĂ€ga att Mikael spelade in alla samtal med Tranemo vi hade efter detta och dĂ€r sĂ€ger Per pĂ„ sociala i Tranemo att  Jonathan blivit friskskriven, och dĂ„ kan man ju frĂ„ga sig varför han i dag har ett lĂ€karintyg pĂ„ sin sjukdom samt Ă€ter concerta mot sjukdomen han har.
De anklagar mig ocksÄ för hot mot tjÀnsteman, men pÄ dessa banden sÄ hörs inget sÄdant hot, vill ni ha kopia av banden sÄ kontakta mig.


Den 5 maj 2003 kom sociala hem och tog vÄra döttrar, hela vÀrlden rasade för mig, innan de tog töserna sÄ var det en vÀn i Tranemo som fick mig att se Mikael som han var, manipulerande, alkoholiserad, psykiskt sjuk mm, i mars innan de tog flickorna sÄ Äkte han in pÄ psyket och dÄ frÄgade jag mig sjÀlv om jag ville att mina flickor skulle vÀxa upp med en pappa som Äker ut och in pÄ psyket, dricker sÄ gott som dagligen och gapar skriker och slÄss och nej det ville jag inte, men det var inte sÄ lÀtt att lÀmna han som jag trodde. Kanske för att han satt mig i nÄgon konstig beroendestÀllning till honom, jag har fortfarande inte fÄtt svar pÄ de frÄgorna.
Jag frĂ„gade Tranemo efter de tagit flickorna vad jag skulle göra för att fĂ„ tillbaks dem, svaret var ” lĂ€mna Mikael”
I juni 2003 flyttade vi in hos nÄgra vÀnner i Herrljunga, sen sökte jag egen bostad.
De vi bodde hos tog hand om oss och stöttade oss, och frun i huset ifrÄgasatte hur Mikael behandlade mig och ifrÄgasatte hur jag kunde tolerera det.
SÄ nÀr jag fick bostad sÄ stod jag för kontraktet.
Han flyttade in med mig i huset,  han drack nĂ€stan dagligen och gapade och skrek pĂ„ mig, allt var mitt fel och jag trodde pĂ„ det, jag trodde allt var mitt fel.
Men sÄn var han , han fick mig att tro att jag var vÀrd smÀllarna för jag hade ju gjort sÄ han var tvungen att slÄ mig och sÄn var han mot pojkarna ocksÄ.
Den 23/9 2003 sÄ slÀngde jag ut honom, dÄ orkade jag inte mer.
Delvis för att jag fÄtt reda pÄ att jag var gravid och trots att jag hade blödningar sÄ tvingade han sig pÄ mig.
Den 3/10 flyttade min Àldste pojke hem, den 13/11 flyttade min yngste pojke hem.
Under hela den tiden sÄ jobbade för att fÄ hem mina töser, Tranemo har varit i detta boendet vid 6 tillfÀllen pÄ ett Är, och jag bad sociala i herrljunga om hjÀlp med en stödperson eller liknande efter att jag lÀmnat Mikael, var rÀdd att han skulle komma tillbaks för jag hade inte kunnat stÄ emot.
Fick dÄ kontakt med resursteamet, sÄ sen oktober har de kommit hem en gÄng i veckan, har Àven en frÄn sociala som jag trÀffar med jÀmna mellanrum, de har inget att klaga pÄ gÀllande mitt hem eller mig som förÀlder.
Men Tranemo kommer med de mest osannolika saker, Mikael, ja, hans sista ord till mig var” jag ska se till att barnen aldrig mer fĂ„r komma hem till dig” och det Ă€r det han gör nu, för sista rĂ€ttegĂ„ngen sĂ„ sa domaren att han ansĂ„g att Mikael och jag skulle lösa vĂ„ran konflikt, en person frĂ„n denna kommunen sa till han att kontakta henne Ang samarbetssamtal runt töserna, han har fortfarande inte hört av sig till henne.
I början av maj fick jag en dotter, han har inte hört av sig Ang henne alls.
I början av Äret fick jag tag i Mikael och ringde han, sa en hel del dumt pÄ telefonsvararen vet fortfarande inte varför, men saker och ting var vÀldigt jobbiga dÄ.

Jag har under denna tid inte fÄtt trÀffa flickorna alls mellan juli 2003 till maj 2004, jag har endast fÄtt ringa dem 15 min per mÄnad.
Hon jag har kontakt med i herrljunga tycker det Àr sanslöst och att de gör helt fel och inte följer lagen som de ska.
Men hon kan inte göra nÄgot, hon och en socialsekreterare ska vittna i nÀsta rÀttegÄng, men sÄ lÀnge Tranemo har fallet kan inte denna kommunen göra nÄgot, i dag fÄr jag trÀffa flickorna 2 timmar varannan mÄnad samt ringa dem 15 minuter varannan vecka.
Jag kÀnner mig sÄ liten att behöva slÄss mot en myndighet som kan göra som de vill, de vill inte samarbeta eller göra saker bÀttre.
Flickorna Àr sen 1/7 2003 placerade i ett familjehem som Àr med i guds eld en underavdelning till livets ord, och de har börjat bete sig underligt, har förklarat detta för Tranemo men de vill inte lyssna och sen har flickorna varit sjuka vÀldigt mycket sÄ sjuka har de aldrig varit förr. Vid ett telefonsamtal sa Linnea min yngsta tös till mig.
” mamma du Ă€r inte bra” och jag sa bara va!!
DĂ„ sa hon ” jo du Ă€r inte bra för du tror inte pĂ„ gud” jag förklarade för henne att jag visst tror pĂ„ gud men inte gĂ„r i kyrkan pĂ„ det sĂ€ttet och att om hon ville kunde hon fĂ„ trĂ€ffa prĂ€sten jag pratar med. Jag har pratat med flera personer som jobbar med sekter och hjĂ€lper sĂ„na som fastnat i sekter och de har förklarat för mig hur sekterismen fungerar och det skrĂ€mmer mig.
Har ocksÄ förstÄtt av olika instanser jag pratat med att sociala ska placera barnen i en familj likvÀrdig förÀldrahemmet, men dÄ jag inga kopplingar har till nÄgra sekter sÄ har de ju placerat barnen helt fel.
Sen har jag ocksÄ förstÄtt att det hÀr inskrÀnkandet av umgÀnget ska anvÀndas vÀldigt restriktivt, men Tranemo drog in pÄ umgÀnget med pojken, jag fick inte prata eller trÀffa honom frÄn augusti 2202 till nov 2003, och flickorna juli 2003 till maj 2004 , endast ringa 1 gÄng per mÄnad 15 min, det verkar som de satt de restriktiva reglerna i system.
De skyller pÄ de mest otroliga saker.
De sÀger att töserna mÄdde dÄligt, vilket inte Àr sÄ konstigt med tanke pÄ att de inte fÄr vara hos mig, för hur det Àn Àr sÄ Àr mamma alltid mamma.
De fĂ„r inte prata om mig i familjehemmet, nĂ€r jag frĂ„gade Linnea i telefonen om de hade kortet pĂ„ lillasyster framme, sĂ„ sa hon ” nej, det ligger i en lĂ„da” jag frĂ„gade varför, dĂ„ sa hon ” Annelie tycker det, men vi brukar ta fram det nĂ€r Per och Carina kommer” ( Tranemo) .
Flickorna vÄgar inte sÀga vad de vill till sociala i Tranemo dÄ vad jag förstÄtt sÄ har Annelie sagt till dem vad de ska sÀga.
Klart de inte vÄgar sÀga emot henne, de Àr ju barn, hon kan ju ha hotat med nÄgot eller sagt vad som helst som kan ha skrÀmt upp barnen sÄ de inte vÄgar sÀga hur de kÀnner det innerst inne, för hur det Àn Àr sÄ Àr de i en beroendestÀllning till familjehemmet för just nu Àr det de som tar hand om dem.
Jag vet hur det Àr, jag har varit dÀr sjÀlv, och jag tÀnker pÄ töserna och vet hur ont det gör i dem, för det gjorde ont i mig nÀr jag var borta som liten. Den smÀrtan gÄr inte att beskriva, en lÀkare jag pratat med sÀger att tösernas stÀndiga förkylningar samt andra sjukdomar kan vara psykosomatiska.
För kan man inte uttrycka sin smÀrta och saknad i ord sÄ slÄr det tydligen pÄ det sÀttet.


Visst kan jag i dag se att det var berÀttigat att de tog barnen samtidigt som jag anser att de kunde hjÀlpt oss pÄ ett mer adekvat sÀtt, jag bad frÄn september 2002 fram till i dag om familjebehandlingshem, sen har jag Àven bett om LVU vÄrd i hemmet och allt annat man bör fÄ hjÀlp med för att samanföra mig och flickorna. Jag har ocksÄ bett om tÀtare umgÀnge med flickorna, vill ha varannan helg i hemmet , hela helgen, Àven nattetid, samt under lov och flera tillfÀllen per vecka efter skolan.
Vill ocksÄ ha daglig telefonkontakt med dem och att de ska kunna ringa mig nÀr de vill.
Men de vÀgrar Tranemo att gÄ med pÄ.
De vÀgrar samarbeta överhuvudtaget med mig som mamma.
Utan det enda de gör Àr att med olika saker hela tiden och anklaga mig för de mest otroliga saker.
Bör ocksÄ nÀmna att förra sommaren nÀr jag fick trÀffa flickorna under juli mÄnad sÄ hade Linnea min lilla flicka en del underliga blÄmÀrken och hon vÀgrade tala om för mig hur hon hade fÄtt dem.

BÄde jag och slÀktingar till flickorna upplever det som att de inte fÄr ringa töserna eller trÀffa dem, deras mormor har tex trÀffat dem max 6-7 gÄnger sen i juli förra Äret, deras gammelmormor har fÄtt trÀffa dem en timma sen maj förra Äret. Det Àr ju sÄ i sekter att de fÄr inte umgÄs med sÄna som inte tillhör den kretsen och dÄ försöker familjehemmet begrÀnsa umgÀnget sÄ gott de kan.
Familjehemsmamman kan ocksÄ sÀga vad hon vill till Tranemo fast det Àr sÄ uppenbara lögner frÄn hennes sida sÄ lyssnar de pÄ henne.

NÀr deras mormor ringer sÄ kan familjehemsmamman sÀga att de inte Àr hemma.
NÀr deras syskon Gabriel och Jonathan ringer sÄ fÄr de alltid luren i örat, dÄ familjehemsmamman lÀgger pÄ mitt i meningar, nÀr jag ifrÄgasÀtter detta sÄ sÀger de i Tranemo att pojkarna retat töserna, men det finns vittnen som kan intyga annat.

Familjehemmets mamma har Ă€ven sagt till min mamma, ” att snart fĂ„r vi en bebis” precis efter att jag fött min lilltös, jag har en dotter pĂ„ 4 mĂ„nader hemma som Ă€r född i maj 2004. sĂ„ vad hon troligen menade var att hon ville ha min baby, men Tranemo kan inte ta henne dĂ„ jag bor i Herrljunga nu, Herrljunga har inget att anmĂ€rka pĂ„ min situation eller hur jag Ă€r som mamma, de har vid flera tillfĂ€llen försökt prata med Tranemo men de lyssnar inte.
.
Enligt töserna sĂ„ lagar familjehemmamman vĂ€ldigt sĂ€llan mat, Linnea sa till mig ” vi fĂ„r sĂ„n mat man stĂ€ller i ugnen, sĂ„n dĂ€r mat som Ă€r fĂ€rdig” detta kan ocksĂ„ vara en orsak till deras sjukdomar, dĂ„ vitaminbrist bryter ner immunförsvaret.

Vill ocksÄ att de inte ska bli inblandade i familjehemmets sekterism.
Sekten i frÄga har ocksÄ lagt ut bilder pÄ flickorna pÄ deras hemsida. Vilket inte jag samtycker till.

Vad jag förstÄtt pÄ Herrljunga kommun sÄ Àr det ju sÄ att sociala ska jobba för att samanföra oss och inte för att splittrar oss, för det Àr det de jobbar pÄ i dag, de sÀger att de tÀnker pÄ barnens bÀsta, men jag och flera med mig anser att det har gÄtt för lÄngt, det enda Tranemo vill nu Àr att visa att de kan bestÀmma, det har helt enkelt gÄtt prestige i det hela.

Jag anser att Tranemo har gjort fel pÄ flera punkter. Och jag vill inte att nÄgon annan eller nÄgra andra barn ska rÄka lika illa ut som jag och mina barn har gjort.

Ska ocksĂ„ nĂ€mna att nĂ€r Gabriel försvann, sĂ„ mer eller mindre tvingade de mig att skriva pĂ„ ett papper att jag gick med pĂ„ frivillig placering. Jag skrev pĂ„ och de placerade han i en lĂ€genhet, har nu i efterhand fĂ„tt höra att han drack en hel del alkohol, han var dĂ„ 16 Ă„r skulle fylla 17 Ă„r, han skar sig pĂ„ armarna med rakblad vilket ungdomar brukar göra om de mĂ„r vĂ€ldigt dĂ„ligt, nĂ€r min mamma sa till dem sĂ„ fick hon till svar ” nej han mĂ„r jĂ€ttebra” nĂ€r min mamma frĂ„gade varför han skar sig pĂ„ armarna sĂ„ vĂ€grade de att svara.

Min mamma har varit med frÄn början dÄ de placerades dÀr nÀr barnen blev omhÀndertagna.
Min mamma anser att det har gÄtt för lÄngt.
Mamma har varit hÀr vid flera tillfÀllen och har inget att anmÀrka pÄ, de gÄnger hon varit i familjehemmet sÄ har hon reagerat pÄ att flickorna fÄr pizza till frukost och fÀrdigmat, och hon tror inte familjehemsmamman lagar mat utom nÀr det Àr nödvÀndigt. För sociala i Tranemo har Àtit dÀr nÄgra gÄnger vad jag förstÄtt och det Àr vÀl dÄ hon anstrÀnger sig att laga middag.

Jag fĂ„r heller inte veta hur det gĂ„r i skolan för barnen, hur det gĂ„r pĂ„ lĂ€karbesök och liknande, nĂ€r jag nĂ„gon gĂ„ng sagt till familjehemmet att Sanna Ă€r allergisk mot det och det, sĂ„ fĂ„r jag till svar ” det Ă€r hon inte alls” Sanna hade vid besöket i maj, eksem i nacken, det fĂ„r hon nĂ€r hon druckit eller Ă€tit nĂ„got hon Ă€r allergisk emot.


Har ni frÄgor eller vill ha det kompletterat med nÄgot sÄ kan ni kontakta mig pÄ, dÄ kan ni Àven fÄ telefonnr till sociala hÀr i herrljunga samt min mamma.
Vill ni ha kopior pÄ de inspelningar som finns sÄ kontakta mig.

SÄ min hopp stÄr till er och att ni ska se vad Tranemo har gjort för fel. För ingen ska behöva gÄ igenom det jag och mina barn gÄtt igenom.
För hur det Àn Àr sÄ skriver de en sak och gör en annan och sÀger saker till mig och min mamma som de inte antecknar överhuvudtaget.

Mail  feltisarna@telia.com

Eller pÄ adr nedan


HĂ€lsningar Laila FĂ€lth

Sidor: [1]