Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jan-Olof Larson

Sidor: 1 2 [3]
31
Citera
Att tala med vÀggar Àr ingen idé, varken med soc., eller tydligen med dig "J-O".

Det liknar mest monologer pÄ olika sprÄk.


***
Elaka satkÀrringar Àr det vÀrsta jag vet !

SÄ dÄ kan vi avsluta det hÀr eftersom Stockholm tycks leva i sin egen lilla drömvÀrld frÄn nÄgon annan planet.

Men ! En sak skall du veta, sluta upp med att krÀnka oss förÀldrar och barn som farit illa eftersom du inte har nÄgon empirisk-praktisk kunskap om det helvete som rÄder för oss drabbade.

J-O

32
Citera
NÄgon har sagt att "sickorna" inom soc Àr spegelbilden av sina Àkta klienter.

Du "J-O" verkar ha lÀst men inte förstÄtt (precis som "sickorna").

Om förÀldrar och andra medborgare slutar att kÀmpa vidare fÄr de skylla sig sjÀlva till viss mÄn.
Det gÀller att vara outhÀrdligt envis och uthÄllig, d.v.s. att aldrig ge sig nÀr man har rÀtt.


SÄ dÀr ja, nu visar stockholm pÄ samma mönster som en ann

För min del har du förverkat förtroendet med att ha Àrliga avsikter pÄ detta forum...

Stockholm , krÀnker hÀrmed alla förÀldrar som har gÄtt under i trauman och fÄtt en för tidig död. Du krÀnker ocksÄ min döda son. Du krÀnker min Hustru som skrivet hÀr pÄ forumet som skrivet om Helvetet hon fick som omhÀndertaget barn. Du krÀnker mej.

Precis som de hon "Stockholm" kallar "sickorna " för att göra, har hon dÀrmed sjÀlv blivet en spegelbild utav.

Vad sedan gÀller alkoholism och drogmissbruk sÄ tror jag knappast nÄgon hÀr pÄ forumet Àr slav under dessa laster !

SÄ innan du öppnar munnen igen sÄ skall du veta vad du talar om.


En haltande blind höna
Ser din skröna !

J-O

33
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Re.
« skrivet: 29 oktober 2008, 17:59:53 PM »
Citera
"J-O"

Att överdriva förlorar du enbart pÄ, ingen tar dig dÄ pÄ allvar.

De flesta fel och försummelser som "sickorna" och andra tjÀnstemÀn begÄr fortsÀtter och hÄlls vid liv p.g.a. deras prestige.

Prestigefyllda mÀnniskor har som regel en dÄlig sjÀlvbild och behöver reparera den sjÀlvbilden med makt över andra.

Om alla som drabbas av soc pÄ ett eller annat sÀtt drar Àrendena till TingsrÀtterna och begÀr skadestÄnd, sÄ kommer saker och ting förmodligen att börja hÀnda sÄ smÄningom, men allting har sin tid och Àr en lÄng process.


"Stockholm"

Vilken planet kommer detta att intrÀffa pÄ, dÄ en tingsrÀtt kommer att ge de LVU-drabbade rÀtt och skadestÄnd ? !

Är det dĂ€rför granskningsprogrammen i media visar att socialtjĂ€nsten via rĂ€ttsystemet Ă€r i symbios...

Om Stockholm sedan önskar försvara detta vidriga rĂ€ttsystem med fascistoida  metodiker i samband med LVU  sĂ„ tycker jag du borde ta en djupare fundering vad du gör pĂ„ denna sida

Ta gÀrna en studie föreningens stulen barndoms försök att fÄ rÀtt, mÄnga av deras medlemmar hinner avliva eller fÄ allvarliga sjukdomar.

FörÀldrar till barn drabbade av LVU rÄkar lika illa ut med mÄnga gÄnger en för tidig död eller trauman med livslÄngt lidande... SÄ satkÀrringarna skapar samma Helvete som Hitler och hans lakejer.

Detta försvara stockholm... Med sÄ mycket skit som dessa berörda samvetslösa tjÀnstemÀn bÀr pÄ vill stockholm att vi skall svÀlja.

TyvÀrr, sÄ har stockholm visat samma mönster tidigare mot andra debattörer. Kanske Àr det stockholm som sitter Ä hÄller klubban hos tingsrÀtten..... Vad har stockholm för drivkrafter och motivation till att övergreppen skall hamna i rÀttsystemets lÄngbÀnk och lÄta dess filibusters gÄ fria !

J-O

34
Citera
OK

Men hur blir det dÄ med listan över myndigheterna som borde ha tagit stÀllning mot dessa hyenor inom socialen?
Och sedan

Hur blir dĂ„ med listan över myndigheterna som borde ha tagit stĂ€llning mot myndigheterna som borde


Eller har alla blivit alldeles för indragna i den kvalificerade spridna ”smörjan” som Stockholm nĂ€mnde tidigare...


Svaret finner man  hĂ€r :
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Trials

SÄ det frÄntar inte ansvaret frÄn den enskilda tjÀnstemannen.

Varför inte lÀgga ut listan pÄ en utlÀndsk server och anvÀnda sig av anonym IP-adress via nÄgra proxy, skall detta vara en omöjlighet ?J-O

35
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / re
« skrivet: 28 oktober 2008, 06:54:56 AM »
Citera
"Avos"

Börjat tro att du, med flera, har rÀtt.

Idag fick jag ett brevsvar frÄn JO.
HandlÀggaren dÀr hade kontaktat LÀnsrÀtten, och bl a efterfrÄgat dokument som redan finns i den kommunala akten (domslut).

Dessutom fÄr jag inte yttra mig över kommunens ev. yttrande pÄ anmÀlan, eller pÄ JO egna slutsatser.

NÀr JO inte ÄtgÀrdar nÄgonting, sÄ kan kommunerna fortsÀtta sina egna lagvidriga wilda western helt obekymrat.

SÄ, dÄ har vi sÄledes ingen vÀrdig rÀttsstat i Sverige.

Var finns lÀnken till namnlistan till en konstitutionsdomstol


***
Kan vÀl knappast vara nÄgra seriösa hÀr pÄ detta forum som skulle berÀtta amsagor eller vara mytomaner och som dÄ lÀgger ner energi pÄ att fÄ ut allt i ljuset..
Dessutom inte helt riskfritt eftersom socialtjĂ€nsten visat sig stĂ„ för att hĂ€mnas och  revanscherar genom att vĂ€nda barnen mot sina förĂ€ldrar i en never ending story, alternativt  skadar barnen bĂ„de fysiskt och psykiskt utan att förĂ€ldrar kan göra nĂ„got. Syftet dĂ„ att att bryta ner familje-konstillationen.

Det borde skapas en lista och kartlÀggning över tjÀnstemÀn inom socialen som gjort alla övergreppen mot familjer. Det borde kunna arrangeras pÄ nÄgot vis

J-O

36
Citera
Ordet var förnekelse. För förnekelsen gÄr igen dels i försvaret av denna ordning, sÄvÀl som i kritiken av denna ordning, i form av en lojal kritik som de samhÀllstillvÀnda stÄr för. Hur ska denna ordning kunna Àndras, samtidigt som kritiken bÀr förnekelsen med sig vidare ? Ska förÀndringar ske som inte tar upp brotten utan allt annat ? SÄdant som inte Àr kontroversiellt ? Om inte upprÀttelsen för de som utsatts för brotten stÄr i focus, handlar det om en talan för de skyldigas sak, dÄ deras sak Àr sÄ svÄr att deras advokatyr inte kan föras öppet.


Förnekelsen sker numer pÄ mÄnga plan hÀr nÄgra lÀnkar som belyser den oansvariga politik som bedrivits Ä som det ocksÄ blundas för

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3629726.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3629752.ab

Detta hÀnder i ett LÀn som jag synnerligen har larmat om hÀr pÄ detta forum men Àven som radiooperatör. Som sagt vem bryr sig om ett SOS och nödanrop gÀllande socialtjÀnstens rÄa misshandel ? IstÀllet har man valt vÀgen till ett totalt haveri som ovanstÄende lÀnkar belyser.

J-O

37
Hittade en lÀnk pÄ nÀtet som belyser socialtjÀnstens rÄa metoder. LÀnken bekrÀftar att socialtjÀnst och politiker totalt blundar för övergreppen.

http://www.sr.se/cgi-bin/isidorpub/PrinterFriendlyArticle.asp?programID=787&Nyheter=&grupp=2381&artikel=2204905

Det behövs inga ord lÀngre för att beskriva socialtjÀnstens rÄhet och slavhandel med barn. NÀr socialtjÀnsten och politiker inte bryr sig om ett SOS hÀr pÄ nÀtet eller via andra media och samtidigt förnekar barnkonventionen och europakonventionen om de mÀnskliga rÀttigheterna, dÄ rÄder en sÀrskild o-ordning dÀr orden och lagen förlorat sin betydelse.

http://forum.nkmr.org/viewtopic.php?t=66&start=0&sid=eabd5da3837225e52bf1dca496cf6dd4

En o-ordning som skapat en ny ordning för att bryta ner familjbanden som fĂ„tt en vansinnes-effekt i samhĂ€llet ledande till som nu ett samhĂ€lle i förfall. Ett samhĂ€lle med mĂ€nniskor utan identitet och historia som inte kĂ€nner sina rötter. En o-ordning med  impact av Mobbing-Hot-Misshandel-knivslagsmĂ„l-Skottlossning-Mord vi ser och hör dagligen i media. Detta bĂ€r politikerna ansvar för ! Jag sĂ„g en en film "sleepers" som handlade om nĂ„gra ungdomar i 13-14Ă„rs Ă„lder som för ett litet bus-streck hamnade pĂ„ en uppfostringsanstalt. Vakterna pĂ„ denna anstalt förgrep sig pĂ„ barnen bĂ„de genom vĂ„ldtĂ€ckt och rĂ„ misshandel och som satte Ă€rr i ungdomarnas sjĂ€lar. Dom blev en dag fria och kom ut ur detta helvete, men i bagaget hade dom Ă€rren efter övergreppen. Historien slutade med att de uppsökte vakterna som hade misshandlat dom, tog livet av dom men blev sjĂ€lva senare offer och nĂ„gra av barnen frĂ„n uppfostringsanstalten blev sjĂ€lva mördade.

Den gemensamma nĂ€mnaren hĂ€r Ă€r att myndigheter-politiker-poliser-socialtjĂ€nst-Ă„klagare-domare  förnekar förekomsten av metoderna, blundar för övergreppen skapat av dom sjĂ€lva och fortsĂ€tter med stöveltrampet i de politiska-institutionella korridorerna      

J-O

38
Övriga frĂ„gor / Tekniska problem
« skrivet: 25 oktober 2008, 23:19:45 PM »
Tja, mer förvÄnad kan man knappast bli. Har nu reggat mig pÄ nytt men det tycks vara en omöjlighet att fÄ tillbaka det gamla
anvÀndar-namnet "Jan-Olof Larsson" ( tvÄ S i efternamnet ) Efter att jag Àndrat E-postadress under min profil sÄ försvann jag helt, och nÀr jag dÄ försöker logga in svarar servern med att " ditt anvÀndarkonto inte Àr aktiverat"

Hur skall man aktivera ett anvÀndarkonto som inte verkar synas eller finns med. ?!

Min frÄgestÀllning blir dÀrför om det rÄder politiska eller andra skÀl av pÄtryckningar till att servern till och frÄn ligger nere ?

Ny anvÀndare Jan-Olof Larson

Sidor: 1 2 [3]