Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jan-Olof Larson

Sidor: 1 [2] 3
16
Citat frćn: "mamma1"
Nu kan vi glömma upprĂ€ttelsen för LĂ€nsstyrelsens Sociala Tillsyn har kommit fram till att socialnĂ€mnden gjort allt rĂ€tt i vĂ„rt fall! ÄndĂ„ var det LĂ€nsstyrelsen som lĂ€t vĂ„r son komma hem!

Som tur var gjorde LÀnsstyrelsen nÄgot bra i alla fall, men som sagt, socialnÀmnden har inte gjort nÄgra fel alls!

Men det förstÄs, nÀr LÀnsstyrelsen vÀljer att tro pÄ lögner..........


Beklagar detta !Sverige i en rÀttsröta med egotrippade pappskallar, vad hade hÀnt tror du om det gÀllt dom sjÀlva?

17
Citat frćn: "Avos"
Citat frćn: "m00ns"

En handlÀggare har mött tusentals som kallar dem nazister etc .. men nÀr dem möter dig som Àr omöjlig att reta upp och drar fram stolen Ät dem och hÄller upp dörren sÄ Àr du den förste av den sorten dem trÀffar.
Blir för dem som att trÀffa en marsmÀnniska typ.


SvÄrt att göra det nÀr de planerar brott mot ens egna barn. Man kan möjligen kontrollera sig sÄ att man inte kastar ut dem genom fönstret och sitter och skrattar i ett fÀngelse efterÄt. DÄ vore det isf mig det var synd om.

Verkligheten Àr att jag aldrig gÄr nÀrmare Àn 300 meter frÄn socialförvaltningen.Lite kontakt dÀr, kan man sÀga.


Ja det Ă€r svĂ„rt nĂ€r dom redan begĂ„tt allvarliga brott och skadat barnen till oigenkĂ€nnlighet bĂ„de fysiskt och psykiskt via LVU... DĂ„ rĂ€cker det med att du ringer 25 mil ifrĂ„n kommunen och tilltalar socialchefen och hans lakej att behandlingen skadat barnen , dĂ„ Ă€r man inte sena med att kalla det för olaga hot och polisen hĂ€mtar dig som en brottsling. Du döms för detta och man Ă€r mĂ„n om att det Ă€ven skall kallas för vĂ„ld mot tjĂ€nsteman fast du inte varit i nĂ€rheten av dem eller vet hur dom ser ut !!  
SĂ„Ă„, varken ring eller nĂ€rma dig ett socialkontor eftersom dĂ€r finns gestapo och de verkliga myndighetsbrottslingarna  !

18
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / kalla fakta
« skrivet: 22 november 2008, 17:05:14 PM »
http://forum.nkmr.org/viewtopic.php?p=7288&sid=10cebd2c95d8398fa1778e45055045b0#7288

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.249947

Sidorna fÄr tala för sig sjÀlva förutom att igÄr utsattes kramfors sociala för ett bombhot genom en papplÄda som placerats framför ingÄngen till kontoret

Det mest dÄraktiga som sker nu Àr att inte se orsak och verkan till en helhetsbild. Det finns ingen som helst ursÀkt till att folk inte orkar lÀsa. Detta sagt i Ätanke med att makteliten utger sig för att bestÄ av " intelligentian" sÄ vad annars Àr rÀtt om inte epitetet PAPPSKALLAR!!

19
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / kalla fakta
« skrivet: 22 november 2008, 16:24:33 PM »
Citera
Försök aldrig ge dig pÄ helheten utan ta del för del.
För nÀr du vunnit endel har du vunnit alltihopa.


Nja, hĂ€r har jag sett en hel del lösryckta delar lite var stans och detta skapar bara problem som förhindrar en helhetsbild av den allvarliga samhĂ€llsutveckling vi har fĂ„tt  ledande till vĂ„ldsamma konvulsioner i samhĂ€llet, nu senast med bombhot snart i varje kommun varje dag !

TvÀrtom anser jag det vara alla medborgares skyldigheter i en demokrati att ha kÀnnedom om orsak och verkan. NulÀget har skapat mÄnga oj oj.. aj aj Àr det sÄ hÀr det ser ut. Men tyvÀrr kan det dÄ vara försent dÄ mÄnga har blivet nersövda med avledande processer !

20
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / kalla fakta
« skrivet: 22 november 2008, 15:57:51 PM »
Citera
AnvÀnder man ord som:
""enpartistater anvÀnder med dold diktatur""
Är man rökt.
Även om det Ă€r sant.

Man ska göra precis tvÀrtom vara den hövligaste och trevligaste mÀnniskan dem nÄgonsin trÀffat...
SÄna har dem aldrig trÀffat och vet inte hur dem ska bemöta.


TyvĂ€rr hjĂ€lper inte alltid detta heller. Exempel pĂ„ detta Ă€r att Per Ström som varit en vĂ€ckarklocka nĂ€r det gĂ€ller FRA och IT-övervakningen sĂ„ har han ibland kunnat komma ut i media och just pĂ„talat liknelsen med att vi Ă€r en enpartistat som anvĂ€nder sig av liknande  dold diktatur.

Du kan vara sÀker pÄ att Pappskallarna till lagstiftare inte vill att vi skall se sambanden och dra analytiska slutsatser till den nuvarande samhÀllsutvecklingen och de övergrepp som skett med LVU mm

J-O /

21
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / kalla fakta
« skrivet: 22 november 2008, 15:32:07 PM »
Avos inlÀgg pÄ TV4 sidan var kort och koncist mitt var ett lÄngt inlÀgg med syfte att se orsak och verkan med LVU bÀgge blev vi nobbade och borttagna.
För min del visar detta att ordet inte Ă€r fritt och att metoderna pĂ„minner om de som enpartistater  anvĂ€nder med dold diktatur

J-O

22
Övriga frĂ„gor gĂ€llande RĂ€ttssystemet, Polismyndigheten / re
« skrivet: 11 november 2008, 07:10:24 AM »
Citera
RÀttshaverister Àr vi alla som motsÀger oss maktstrukturerna.Man kan sĂ€kert se sjĂ€lva JK som en rĂ€ttshaverist om man analyserar detta tillrĂ€ckligt. Orsaken Ă€r dĂ„ att Ă€ven han har gĂ„tt emot dommare-Poliser och andra inom orĂ€ttvis-systemet vilket han fĂ„tt utstĂ„ kritik för. JK genom sin uppsats och sina teser visar pĂ„ ett missnöje med rĂ€ttsapparaten, och visst rĂ„der det ett stort missnöje inom stora folkgrupper som tappat förtroendet. Farlig utveckling som har sin förankring ocksĂ„ genom förfĂ€rligt felaktiga politiska beslut och lagstiftning.  

Det Àr vÀl utom all tvivel att nÀr man som drabbad som du och jag och alla andra lÀser vissa stycken av uppsattsen sÄ reser sig nackhÄret eftersom man sÀkert har en sensitiv beredskap och ser det som en personlig attack. Det Àr trauman och flashbacks som gör att vi gÄr in i försvarstÀllning.

I samhĂ€llet rĂ„der idag viss flockbeteende dĂ€r minsta avvikande beteende bestraffas pĂ„ olika vis. RĂ€dslan styr och om vi gĂ„r ut var och en av oss berĂ€ttande för nĂ„gra flockar i byarna hur det faktiskt Ă€r med ”rĂ€ttsrötan” , sĂ„ slĂ„r man bakut och hĂ€nvisar till rĂ€ttshaverister.....
Media dĂ„ ? Javisst, Janne Josefsson, Kalla Fakta, Uppdrag Granskning and you name it... som hĂ„ller publiken sittande i TV-sofforna i krampaktiga Ă„ngestattacker skrikande %€(”!?)& hur €%& kan det gĂ„ till sĂ„ hĂ€r FN vilka politiker mm...
Som det japanska ordsprĂ„ket sĂ€ger ”Imorgon skall vi förĂ€ndra samhĂ€llet, men nĂ€r morgondagen kommer gör vi Ă€ndĂ„ som igĂ„r”

Vad skapar uppgivenheten ? Egoism-RĂ€dsla-grupptryck eller interaktivt genom medias avledande demoraliserande effekter bla. bla. Bla, politisk styrning....

Hur som helst, nu skall vi se sa den blinde till den döve om den lame kan dansa.. Skall vi sitta hÀr förstummade och acceptera tjÀnste mÀnnens vidriga metoder till söndring efter att de har begÄtt helt barbariska brott mot mÀskligheten ! NÀ det tycker inte jag ! Det Àr hög tid att agera nu om vi inte skall malas sönder. Det Àr mer Àn brottom.

Hur skapar vi en lista som visar pÄ brott mot mÀnskligheten ?

Jag har lagt ut namnen pÄ nÄgra som ni finner hÀr i texten pÄ denna sida :

http://forum.nkmr.org/viewtopic.php?t=66&start=0&sid=8354faf3fb879e0efb53f8c90d9db91e

Finns det nÄgot mer vi kan förlora nÀr dom förstört och taget allt ?

23
En fördel Ă€r att lĂ€sa hela artikeln och inte ta lösryckta delar av detta komplexa arbete som faktiskt  JK har gjort pĂ„ ett osedvanligt objektivt sĂ€tt. Visst kan man undra över punkt 3 ” Vilka Ă€r de ” Men helhetsbilden av JK-uppsatsen ger ett annat intryck som man knappast kan
undgÄ att se. Det Àr tveksamt att nÄgon annan kunde göra en bÀttre uppsatts.

DĂ€remot mĂ„ste det ses som ett totalt misslyckande för rĂ€ttsystemet att befria tjĂ€nstemĂ€n frĂ„n sina brott i ett nĂ€st intill  autonomt system dĂ€r lagarna ger stort utrymme för personliga tolkningar som skett i sĂ„ mĂ„nga fall  och som skapat kommuner med alldeles egna lagar förnekande bĂ„de Barnkonvention och Europakonvention.

Uppsatsen Àr skriven för Nordiska Juristmötet, den 28 februari 2005 och vi har inte funnit pÄ vad resultatet blev av detta


http://www.nkmr.org/rattshaverister_problem_eller_utmaning.htm


Gudrun och Jan-Olof

24
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Re
« skrivet: 06 november 2008, 07:18:49 AM »
Citat frćn: "Nesse"
Stockholm har sagt följande:

>Börjat tro att du (Avos), med flera (JO, etc), har rÀtt.
>SÄ, dÄ har vi sÄledes ingen vÀrdig rÀttsstat i Sverige.
>Jag Àr inte nÄgon paranoid typ som tror pÄ korruption, som
>vissa andra tydligen gör. (personangrepp pÄ forum medlemmar)

Ditt mÄl och mening Àr att drÀnera alla andra pÄ forumet pÄ energi och
sÄledes ochsÄ sabotera hela forumet, sÄledes kan vi andra konstatera att
du Àr i sanning en dÄre! Jag finner det mÀrkligt att Ruby inte slÀnger ut dig!


Stockholm kommer aldrig förstĂ„, samtliga hennes inlĂ€gg gĂ„r ut pĂ„ att persuera mĂ€nniskor hĂ€r pĂ„ forumet att det gĂ„r fĂ„ rĂ€tt mot vĂ€derkvarnarna. MĂ€nniskor som skriver hĂ€r har gjort sitt yttersta för att fĂ„ rĂ€tt, men för stockholms del har det gĂ„tt sĂ„ lĂ„ngt hon tror att man kan vĂ€cka de som socialtjĂ€nsten genom underlĂ„tenhet har mördat kan vĂ€ckas till liv igen. Stockholm  krĂ€nker folk hĂ€r pĂ„ forumet liknar mest "ann-klubben"  med alla multisignaturer.

Jag anser att Stockholm genom krÀnkningarna mot sÄ mÄnga hÀr pÄ forumet skall slÀngas ut, hon hör ej hemma pÄ detta forum.

J-O

25
FörÀldrar till barn drabbade av LVU rÄkar lika illa ut med mÄnga gÄnger en för tidig död eller trauman med livslÄngt lidande... SÄ satkÀrringarna skapar samma Helvete som Hitler och hans lakejer.

Detta försvara stockholm... Med sÄ mycket skit som dessa berörda samvetslösa tjÀnstemÀn bÀr pÄ vill stockholm att vi skall svÀlja.

TyvÀrr, sÄ har stockholm visat samma mönster tidigare mot andra debattörer. Kanske Àr det stockholm som sitter Ä hÄller klubban hos tingsrÀtten..... Vad har stockholm för drivkrafter och motivation till att övergreppen skall hamna i rÀttsystemets lÄngbÀnk och lÄta dess filibusters gÄ fria !

Stockholms mönster liknar dĂ€rför en Multisignatur som krĂ€nkt de omnĂ€mnda föreningarna och sĂ„ mĂ„nga förĂ€ldrar med LVU-barn, glider in pĂ„ ett bananskal för att först vinna nĂ„gra debattörers gunst, och medans jĂ€rnet Ă€r varmt pĂ„ det mest övertygande sĂ€tt drar igĂ„ng ett bombardemang pĂ„ forumen med pĂ„stĂ„enden att nu och i framtiden skall ALLA fĂ„  rĂ€tt.

Stockholm Kastar ALLA gamla fall i papperskorgen. Fall med övergrepp som socialtjÀnsten utfört med bÄde dödsfall och skador för livet genom fysiska och psykiska skador och aborter med "steriliserings-misstag" som Àr irreparabla samt skapat en ekonomisk katastrof för de drabbade, mÄnga gÄnger med förtidspensioneringar med en ekonomi pÄ existensminimum.

Stockholm Àr alltsÄ beredd att mörka Landets historia och lÄta skapa ett NU och en FRAMTID. Resultatet kommer att bli historien kommer att upprepa sig..
***
Paradoxen:
Vi  pĂ„minns nĂ€stan dagligen om övergreppen som Hitler och hans lakejer gjorde för att inte det skall intrĂ€ffa igen.
Övergreppen som skett av Svenska Statens myndigheter och genom politisk lagstiftning med en samhĂ€llskatastrof som LVU och omhĂ€ndertagande av barn med utplĂ„nade familjer vill Stockholm mörka.
***
Det minsta man kan krÀva Àr att för TjÀnstemÀn involverade i denna Lagstiftning med utrymme för personliga tolkningar till kommuners favör, inkluderande socialens tjÀnstemÀn borde skapas en namnlista som belyser brott mot mÀnskligheten.

Mitt förslag Àr att listan skapas pÄ nÄgon utlÀndsk server via proxy för framtida bruk sÄ att deras namn inte glöms bort i historien. Se liknande lÀnk hÀr: http://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Trials

En del av denna text fick tidigare triggat Stockholm som gick i taket  vilket indikerar stor lojalitet för socialtjĂ€nstens metoder.  

J-O

26
M.O skrev:

Citera
RÀtt frÄgor utskiljer naturliga svar...

En av de mest intressant lÀrdomar jag (hittills) gjort under livet Àr att frÄgorna ofta sÀger mer Àn svaren... fast svaren Àr ju början pÄ nÀsta steg.

NÀr jag lÀser ditt citat ovanför tÀnker jag:

...och hur kommer det sig dÄ att flera olika myndigheter sÄ unisont kan ha sÄ liknande attityder? ...och kan agera sÄ samfÀllt i att förtiga dessa "samma metoder"?

NÀr man formulerar de frÄgorna sÄ ger sig svaret nÀstan sjÀlvt, att det i bakgrunden finns nÄgons sorts gemensam nÀmnare... och det kan ju inte vara riksdagen. Kan det vara ordenssÀllskapen?

Ytterligare frÄga: Kan det vara nÄgonting annat Àn ordenssÀllskapen?
.


För oss som har erfaret metoderna och med livserfarenheten i bagaget, sÄ har vi kunnat se olika mönster hos "myndigheter" som med maffialiknande och fascistiska metoder hÄller pÄ och utplÄnar mÄnga barnfamiljer.
Misstag och enstaka fel kan göras och ingen Àr fullkomlig, men man ser att hÀr rÄder ett system med ett mönster av rÀttsröta dÀr ingen kan fÄ sin rÀtt. IstÀllet trampar man ihjÀl de rÀttsökande i en evighetsprocess Ànda upp in i de politiska korridorerna.

BĂ„de frimureri-liknande ordnar och lojalitet mot en otĂ€ck kultur inom dessa politiska redskap styr. Det innebĂ€r att nĂ€r man Ă€r inne i dessa olika sektorer sĂ„ rĂ„der flock-beteendet  liknande partipiskornas metoder. Jantelagen ej heller att förakta i detta sammanhang..
 
En del mÀnniskor Àr sÄ penning och maktgalna och har inga normala spÀrrar och hÀnger sig enbart förblindat att delta i detta flockbeteende, lagarna till trotts och man hÀnger sig Ät brott mot konventioner helt samvetslöst..

Man skulle önska att nÄgon minister ryter till om den "laglöshet" som rÄder och hur illa lagarna utformats som ger utrymme för kommuners egna dynamiska tolkningar som bryter mot konventionerna och dÀrmed skadar bÄde samhÀllet och medborgarna !


Undantag finns som jag lÀste om i nÄgon tidning för nÄgra Är sedan. En socialtant som inte stÀllde upp pÄ socialtjÀnstens metoder blev bÄde utfrusen av socalchefen och hans höns till satkÀrringar och mobbades pÄ sin arbetsplats och blev manad till uppsÀgning...

Den största skadan som skett Ă€r att mĂ„nga medborgare genomskĂ„dat metoderna och har totalt tappat hoppet och förtroendet för det man kallar ett rĂ€ttsamhĂ€lle. DĂ€rav mina tidigare lĂ€nkar pĂ„ denna sida som vĂ€l belyser mĂ€nniskor som saknar hoppet o tilltron för ett samhĂ€lle i ett oharmoniskt tillstĂ„nd  

Vad har den livserfarenhet med effekterna av den mobbning du tidigare beskrivet gett dig för svar pÄ frÄgorna som man alltid stÀller sig analytiskt efter hÀndelser ?

J-O

27
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Skolan.
« skrivet: 31 oktober 2008, 07:01:25 AM »
Citera
Jag har redan tagit en extra bok frÄn skolan sedan lÄng tid tillbaka dÀrför att lÀrarna plockar bort matteboken ur hans ryggsÀck och stoppar dit massor av meningslöst, ofta gammalt strunt i form av uppgifter han redan löst.


Ja.. om du sÀtter dig tillsammans med sonen och gör matten rolig sÄ att han fÄr en positiv feedback och kick av att leka med mattematiken sÄ grejar du detta. Samtidigt verkar det som din son ligger lÄngt före i skola och redan har en matematisk inlÀrnings-begÄvning

Om du kan, sÄ försök ignorera lÀrarna som pÄ det sÀtt du förklarar hÀr har för avsikt att splittra förhÄllandet mellan dig och sonen...

Det har tidigare rapporterats om skolans vara som socialens underrÀttelse-tjÀnst och detta gÀller naturligtvis Àven den nya skolinspektionen. SÄ att ha en övertro att allt skall Àndras som genom en effekt av ett trollspö med rÄdande korruption mellan olika sektorer skall man nog akta sig för

Emellertid I mitt fall sÄ hade vi samtliga lÀrares stöd med enorma lovord för barnen. SÄ Àven i LÀnsrÀtten VÀnersborg vittnade LÀrarna om att barnen var utomförtrÀffligt vÀlskötta och enormt duktiga i skolan sÄ lÀrarna en Norsk och Svensk krÀvde att barnen skulle komma hem och fortsÀtta i skolan som lÄg vid Svensk-Norska grÀnsen.
Slutresultatet kan du lÀsa om hÀr pÄ forumet. Ett resultat som kan ses som ett ondskan verk av socialens Hitler Nazistiska redskap.Ett resultat och förföljande som kan liknas vid storyn i filmen Sound of Music

StÄ pÄ dig Avos sÄ inga andra gör det !

J-O

28
Citat frćn: "Stockholm"
"J-O"

Du har inte förstÄtt min point.

Förfluten tid kan du inte göra mycket Ät annat Àn att sjÀlv dokumentera, och ev. Àlta i forum pÄ nÀtet.

Framtiden börjar nu, t ex idag, genom att alla felaktigt drabbade av soc, drabbade pÄ lika eller olika sÀtt, gÄr till TingsrÀtten och begÀr skadestÄnd, som en vardaglig rutin och normal tradition.

Vare sig det ger pengar, som plÄster pÄ sÄren, eller inte, sÄ kommer det att bli en slags folkets demonstration, sÀrskilt om varje rÀttegÄng fÄr publicitet i media, vilket LÀnsrÀttsdomar sÀllan eller aldrig fÄr.


Detta skall du inte rÀkna med, eftersom det strider mot ett rÀttsamhÀlles principer....

NĂ€, du sitter hĂ€r och desinformerar pĂ„ ett sĂ€tt som Ă€r ohederligt... Summan av det du sĂ€ger Ă€r Mordet pĂ„ Olof Palme Ă€r avskrivet, övergreppen pĂ„ de MĂ€nniskor som Hitler och hans lakejer gjorde Ă€r  avskrivet... Detta Ă€r ingen sanning!!

Summan av detta du skriver Ă€r att detta som hĂ€nder idag rĂ€knas men skall hamna i LĂ„ngbĂ€nk för att bli tillrĂ€kligt gamla Ă€renden för att senare inte kunna tas upp  .

Hur tror du Föreningarna stulen Barndom och SamhÀllets Styvbarn uppfattar detta om ditt pÄstÄende att de brott myndigheterna begÄtt mot dom inte rÀknas !

Ta dej sedan en fundering pÄ hur det var med fallet Osmo Vallo som blev ihjÀltrampad helt obevÀpnad av en polis i Karlstad... Hans moder sökte rÀtt men avled innan hon ens fick en ursÀkt..

Du sitter nu hÀr och försvarar den enorma korruption som sker i vÄrt land, en rÀttstat som för lÀnge sedan har havererat. Du skall rÀkna med att det inte finns mÄnga som stöder dina tankar om att det gÄr att fÄ rÀtt i detta land.

http://corruptio.blogg.se/

Jag ser inget framtida vÀrde i att besvara nonsens av Stockholm instÀllning . För att resa framÄt bör man titta i backspegeln, ett land med mÀnniskor utan historia, ursprung, seder o bruk Àr ett land berett att göra ohyggliga övergrepp pÄ sin befolkning.

29
Stockholm med det fantastiska rÀttsmedvetandet !

SÄ stor i orden med sitt arroganta sÀtt
PÄstÄr att drabbade familjer skall fÄ rÀtt

Ta en titt pĂ„ denna  lĂ€nk
Det kan bli en gnutta av samhÀllets stÀnk

PĂ„ sidan finns ord om NKMRs slit
Som visar pÄ socialtjÀnstens skit
Om förÀldrarnas helvete och slit

http://corruptio.blogg.se/

J-O

30
Bemötandet ifrÄn myndigheten / Skolan.
« skrivet: 29 oktober 2008, 19:59:56 PM »
Avos

Det Àr verkligen ett tufft jobb att ha barn i skolan idag.
Man drar in pÄ resurserna och mÄnga gÄnger har man inkompetenta lÀrare som saknar god pedagogisk utbildning..
***
Citera
NÀr han Àr hos mamman sÀger de att han inte behöver göra nÄgra lÀxor hemma, eftersom de gör allting i skolan.


 


Bakom detta kan döljas olika saker, bl.a. kanske att mamman inte klarar av att hjÀlpa barnet med lÀxorna, alternativt behöver barnet stödlÀrare nÀr det Àr hos mamman etc....

SÄ "Valens" förslag Àr gott nog att titta pÄ, dÄ jag har egen erfarenhet av detta dÄ modern struntade i barnen och skolgÄngen.

Lycka till med detta intressanta uppdrag !

J-O

Sidor: 1 [2] 3