Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Jan-Olof Larson

Sidor: [1] 2 3
1
Detta Àr ingen ny företeelse, jag iakttog att under bÄde 80 och 90-talet anvÀndes liknande metoder. NÀr företagen gick dÄligt sÄ avskedades folk och efter ett tag sÄ kunde kunde de ÄteranstÀllas med lönebidrag upp till 75% under en provanstÀllningsperiod mm.. NÄgot som skattebetalarna fick stÄ för och kan ses som ett socialbidrag till företagen pÄ den tiden....

Idag Àr situationen Àn mer komplex i andra avseenden dÄ man utarmar vissa regioner pÄ dess naturtillgÄngar. Det Àr de ytstora kommunerna som levererar in massor av vattenkraftsmiljarder. De levererar miljarder frÄn skog och malm. De har offrat enorma naturresurser, som de inte sjÀlva fÄr dra nytta utav !
DĂ€remot hamnar de vĂ€lbetalda jobben i Stockholm eller I Göteborg med omnejd och med renons pĂ„ sjukvĂ„rd och omsorg hos de  ytstora kommunena dĂ€r man ocksĂ„ riskera att fler barn omhĂ€ndertas för att kanske assimileras in till storstĂ€derna dĂ€rifrĂ„n man sedan förvĂ€grar de förtvivlade förĂ€ldrarna allt vad mĂ€nskliga rĂ€ttigheter heter...

NÄgon jÀvla ordning fÄr det faktiskt bli i det hÀr Landet !


http://allehanda.se/start/kramfors/1.566166

2
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 28 februari 2009, 16:30:45 PM »
Eftersom nĂ„gra av oss Ă€r sĂ„ gamla att vi inte lĂ€ngre kan krypa ner i sĂ€ngen bakom ”mamma” och gömma oss sĂ„ fĂ„r vi nog visa att vi stĂ„r för vĂ„ra ord och handlingar...

TvÀrtom tycks gÀlla för myndighetsbrottslingarna inom den sociala sektorn dÀr snart krÀvs att de skall ha en makt utan identitet, ej stÄ för sina handlingar som Àr undertecknade och verifierade av dem sjÀlva... SÄledes ett politiskt redskap med makt utan ansvar...

Med absolut största sannolikhet har myndigheter spanat in pĂ„ NKMR eftersom ordförande för NKMR mailat till politiker. Konklusionen av detta blir att dom flesta  av oss som skrivet hĂ€r pĂ„ forumet inte kan vara anonyma. Trotts en  proxy-server sĂ„ kan det iaf rĂ€cka med att man berĂ€ttar fragmentartat om vad som hĂ€nt för att ledtrĂ„dar kommer fram vad du nĂ€mner om och i orĂ€tta hĂ€nder och skada dig sjĂ€lv under sĂ„dana omstĂ€ndigheter att dom ”osynliga som vi nu kĂ€nner till ” önskar mer blod pĂ„ sina hĂ€nder ...

Även om vi ser en fruktad ondska som tycks vara inbyggt i systemet, sĂ„ kan man inte med hedern i behĂ„ll lĂ„ta sig kuvas av den eftersom dĂ„ deltar man sjĂ€lv i den.

Har man handlingar som visar pÄ brott mot barn och familjer och rena förföljelser har skett med allvarliga skador och dödsfall som följd sÄ gör man ocksÄ de sanna riktiga vÀlsinnade social-tjÀnstemÀnen en otjÀnst genom att dölja dom som begÄtt brotten och generalisera över dom alla . Det finns dock nÄgra inom socialen som har visat pÄ bra omdöme varav en av dom Àr medlem hÀr pÄ NKMR.

Namnlistor pĂ„ myndighetsbrottslingar har var och en av dem t.e.x frĂ„n ”Stulenbarndom”  fĂ„tt ut genom sina handlingar-akter frĂ„n de olika arkiven som finns pĂ„ socialen i de olika kommunerna. Dessa har vidare sĂ€nts till EuropaDomstolen.

SĂ„ledes om dessa med sin makt utan ansvar skall fĂ„ fortsĂ€tta i en never-ending story sĂ„ kan nog fan mĂ„nga börja tĂ€nka sig att MC-gĂ€ngen har en bĂ€ttre mĂ€nniskosyn Ă€n idioterna inom socialen  ...


SÄ kÀre vÀn, Àven om du sÄ vandrar i döds-skuggans dal skall du inget frukta.....

Sjung, sjung mandom mod och morske mÀn ! :D

3
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Partille socialnÀmnd
« skrivet: 26 februari 2009, 10:26:34 AM »
Javisst, det gÄr att fÄ reda pÄ detta som du skriver . Jag kollade för egen del ocksÄ och fann till min förskrÀckelse att nÄgra av AmÄls tidigare verksamma inom socialtjÀnsten idag har flyttat till andra kommunner dÀr de fortfarande kommer i kontakt med socialnÀmnd och socialtjÀnst sedan de genom underlÄtenhet och grava tjÀnstefel skapat bÄde död och skador.
Inte svÄrt att inse att hela systemet Àr vansinnigt fel. En jÀmförelse man kan göra Àr nÀr nÄgon inom ett företag saboterar företaget och dÄ skadan skett förflyttas till ett dotterbolag och dÄ fÄr likande arbetsuppgifter !
Förutom att det drabbar oss skattebetalare sĂ„ drabbar det barn och ungdomar, förĂ€ldrar som kanske fĂ„r sĂ€tta livet pĂ„ spel och nu Ă„ter igen pĂ„ den nya orten... För mig Ă€r det fullkomligt  obegripligt hur LĂ€nsstyrelser och Socialstyrelen kan totalt blunda för detta..
 
***
Jag lĂ€ser hĂ€r pĂ„ en annan del utav forumet hur nĂ„gon menar att JK eller JO har vissa lagliga skyldigheter att granska och kanske stĂ€nga av tjĂ€nstemĂ€n som kanske  underlĂ„tit Ă„tgĂ€rder nĂ€r larmklockorna ringt, men av nĂ„gon outgrundlig anledning blundar dessa potentater för verkligheten som frĂ„n myndighetens sida underlĂ„tit att ta intryck av hĂ€ndelsen  som i fallet Louise som nu tillĂ„tas fĂ„ en projektion över till Ă€ldrevĂ„rden  och alla fallen i ÅmĂ„l dĂ„? !

För mig verkar det som att i den kultur som dessa tjÀnstemÀn rör sig inom finns ONDSKA inbyggt

4
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Partille socialnÀmnd
« skrivet: 19 februari 2009, 12:12:46 PM »
Detta sker alltsÄ i VÀstra Götaland ! Samma region som förvÀgrade EuropaKonvention och Barnkonvention för oss !

HÀng ut dom pÄ nÀtet dom har begÄtt brott mot mÄnga mÀnniskor, sjÀlv har jag lagt ut nÄgra namn hÀr pÄ nÄgra förblindade och korrupta socialfascister som aldrig kan ses annat Àn som synnerligen samhÀllsfarliga .

Hur mÄnga fler skall behöva skadas och fÄ sÀtta livet till för dessa maktkÄta omÀnskliga varelser ?

5
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / arg igen
« skrivet: 18 februari 2009, 12:35:58 PM »
Michael, det Àr oerhört traumatiskt att som förÀlder uppleva den vanmakt som ett LVU innebÀr. Som du sÀkert sett sÄ har jag en son som avled och barn som drogs in i att mordhota mig och min Hustru. Förutom detta sÄ blev dottern undernÀrd i fosterhemmet.
Som om inte detta skulle vara nog med vad man som förÀlder orkar med sÄ spÀr LÀnsstyrelsen pÄ med att de mÀnskliga rÀttigheterna och barnkonventionen inte gÀller i Sverige.

Jo Pyttsan ! skulle detta gÀlla nÄgon av hÀxorna sjÀlva sÄ skulle det bli ett gehör i media....

Vi fÄr köpa en kvast och sÀtta en raket i rumpan pÄ dessa satkÀrringar till hÀxor för att sÀnda dom till dit dÀr dom hör hemma.

Usch vilka satans metoder de anvÀnder !

J-O

6
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / arg igen
« skrivet: 18 februari 2009, 09:29:09 AM »
Citera
VÀldigt lÀtt att avfÀrda mig som sjuk, man kommer undan sÄ lÀtt dÄ.


Metoden Àr att nÀr de inte fÄr oss att samtycka (mÄlet) sÄ nedvÀrderar man oss (mÄlet). Ett gammalt kÀnt fenomen.

Citera
De har förstört min son i första hand, men Àven mig.


Ja det Àr fruktansvÀrt som det gÄr till, Vill du beskriva skadorna och hur det har blivet och vad dom kunde gjort i stÀllet ?

J-O

7
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 17 februari 2009, 06:14:06 AM »
Var menar du att listan skall publiceras ? För det Àr vÀl knappast nÄgon mening att vi stoppar tillbaka den i garderoberna tillsammans med de andra liken ?

DÄ kan vi dra igÄng med att skapa listan om vi har en administratör som Àr pÄlitlig och hederlig och ingen infiltratör frÄn socialen etc...

Sker inget av detta sÄ ser jag detta som enbart skrönor och gnÀll helt i onödan tagna frÄn luften som inte leder nÄgon vart.

Att fÄ skriftligen bekrÀftat att Europakonvention och Barnkonvention inte gÀller samt svÄrt skadade barn varav ett avled efter alla dokumenterad larm frÄn grannar och oss sjÀlva kan inte vara annat Àn ett rent brott.

MÄlsÀttningen var ju med LVU i detta fall att de skulle omhÀndertagas för att de annars kunde skadas i framtiden.

Försök att ta hand om dina grannars barn nÄgon vecka dÄ de skall pÄ semester, och nÀr du sedan kommer tillbaka sÄ har ett barn avlidet p.g.a underlÄtenhet samt de andra barnen skadade genom undernÀring mm.
SjÀlvklart ser du dig sjÀlv dÄ som att du haft god tillsyn och hÀvdar att de mÀnskliga rÀttigheterna inte gÀller i vÄrt land. Tycker du att detta lÄter friskt ? Jag tror inte det !

8
Fosterhem och institutioner / radioprogram
« skrivet: 16 februari 2009, 07:52:53 AM »
FruktansvÀrda metoder !

Hörde ocksÄ att Socialen uttalat sig om att barnen inte fÄr vÀnda sig till media, helt sjukt Àr detta och pÄminner mer Ä mer om sovjet-metoder..
Barn har sin fulla rÀtt till yttrandefrihet bÄde via tidningar Ä radio och socialen har ingen rÀtt att sÀtta munkavel pÄ dom

Tack för lÀnken Susanna

J-O

9
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 14 februari 2009, 14:58:42 PM »
M.O skrev ett par bra punkter som jag redovisar hÀr:

1.Det behövs nÄgon sorts förteckning över vittnesmÄl mot Svenska myndigheter. Dessa bör ligga utanför sjÀlva debatten... De som vittnar ska förstÄs kunna besvara frÄgor, men löjliga pÄhopp eller dumma svar Àr inget trevligt nÀr man för övrigt varit med om kanske sitt livs övergrepp...

2. Det behövs flera demokratigranskande grupper och föreningar i Sverige. Visst Àr det "farligt" men ocksÄ nödvÀndigt.

3. Samverkan med andra grupper, forum och bloggare skulle kunna skÀrpa den demokratiska fronten. Ja, jag kallar det för front, för det som nu sker i Sverige Àr ett krig mellan fascister och demokrater...

Jag anser att det Ă€r frĂ„gan om hur mĂ„nga mĂ€nniskoliv vi Ă€r beredda att offra beroende pĂ„ att mĂ„let som Ă€r och har varit uppsatt av dessa socialfascister har varit och Ă€r samhĂ€llsfarligt. FĂ„r man barn efter socialens behandling som Ă€r benĂ€gna att begĂ„ mord mot sina förĂ€ldrar och dĂ€r socialen har medverkat till  att dödförklara levande barn och trotts alla larm som varit kring barn Ă€ndĂ„ Ă€r delaktig till att barn senare dör genom underlĂ„tenhet dĂ„ har man genom sin respektlöshet förverkat sin makt genom att mĂ„let var viktigare Ă€n SĂ€kerheten, Livet och HĂ€lsan.

Att under falskt flagg kalla det för hot och vĂ„ld mot tjĂ€nsteman nĂ€r man ringer 24-25 mil frĂ„n  socialen och omtalar att socialchefen och behandlingschefen mĂ„ste passa sig för att skada barnen pĂ„ det vis dom gjorde genom sin underlĂ„tenhet och dĂ„ blir fĂ€ld för detta i en tingsrĂ€tt dĂ„ förstĂ„r vilken dĂ„re som helst att man vill avleda frĂ„n sina brott som de har begĂ„tt mot konventionerna. Jag tror knappast nĂ„gon kan förestĂ€lla sig vilken chock och ytterligare trauma detta innebĂ€r nĂ€r man dessutom fĂ„r skriftligt meddelande frĂ„n LĂ€nstyrelsens socialkonsulenter att varken barnkonvention eller Europakonvention gĂ€ller...

Jag trĂ€ffade en kvinna som varit omhĂ€ndertagen som barn och hon berĂ€ttade för mig att hennes gamla biologiska far hade mött den tidigare ”medarbetaren i BarnavĂ„rdsnĂ€mnden” i samhĂ€llet dĂ€r de bodde. Hennes far hade gĂ„tt fram till den gamle ”medarbetaren i BarnavĂ„rdsnĂ€mnden” och frĂ„gat varför han hade tilllĂ„tet hans dotter slita sig fördĂ€rvad i fosterhemmet samt fĂ„tt sova i ladugĂ„rden och splittrat deras familj. Svaret blev : Jag har inte lĂ€st nĂ„gra papper jag har bara skrivet pĂ„ !

Sverige som klappat sig pÄ bröstet och utropat sig till ett föregÄngsland men med socialfascister inom socialen som Àr beredda att gÄ över lik för att nÄ sina mÄl har förlorat sina förebilder genom att dessa monster har fÄtt hÀrja fritt och nu drivet det till ett laglöst land med sina egna lagar bortom mÀnskliga rÀttigheter dÀr alla familjer och barn Àr lovligt byte.
Propaganda apparaten fortsĂ€tter sĂ„ lĂ€nge vi tillĂ„ter domptörerna att  krĂ€va ” fĂ„r vi be om största möjliga tystand” och genom att vi alla blir gjorda till att inte vara nĂ„got eller nĂ„gon person och gömmer oss bakom ett alias. DĂ„ hjĂ€lper vi alla till med att lĂ„ta myndighetsbrottslingarna ocksĂ„ gömma sig bakom ett alias utan identitet och att slutligen som nu redan finns pĂ„ förslag att besluten skall fattas i slutna rum pĂ„ hemlig plats. Kan detta dĂ„ vara ett föregĂ„ngsland ?!

Avos rubrik hĂ€r pĂ„ denna trĂ„d var frĂ„gan ” Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ? ”

Det borde vara bortom all tvivel att alla vill ha ett slut pĂ„ de grava krĂ€nkningar som skett och sker genom förnekandet av konventionerna, med de skador och lidande dom förorsakat under falskt flagg ” för barns bĂ€sta ” och med LVU-lagen som högsta mĂ„l Ă€r beredda att skada och gĂ„ över lik för att sedan gömma dom i garderoberna.
Det rĂ„der ett förhĂ„llande med omvĂ€nd bevisbörda och en rĂ€ttsröta  genom vĂ€nskap och ekonomisk korruption i dessa sammanhang som berör omhĂ€ndertagande av barn.
Tillsynsmyndigheterna har med falskt flagg meddelat att de har god tillsyn och mörkat skadorna mm.
Myndigheten tillÄts utreda sig sjÀlv och befriar sig frÄn ansvar men skall ÀndÄ ha fortsatt makt.
AnmĂ€lan till socialstyrelsen delegerar det tillbaka till LĂ€nstyrelsen som förnekar att  konventionerna gĂ€ller
Görs en Jo-anmÀlan sÄ utreder socialen sig sjÀlv och Jo finner inget att anmÀrka pÄ .
Det borde vara en sjÀlvklarhet att nÀr man har med mÀnniskor och vÄrd att göra sÄ skall det inte tillÄtas att utövarna skall döljas och i synnerhet inte nÀr de begÄr sÄ allvarliga brott som ÀndÄ bevisligen har framkommit i sÄ mÄnga fall.

SĂ„ hĂ€r kan vi alla fortsĂ€tta Ă„ försöka gömma oss sjĂ€lva i garderoberna som slutmĂ„l, men jag tror faktiskt att vi vanliga svenskar fĂ„tt en sĂ„ allvarligt störd socialisation och  internaliseringsprocess genom attityden  â€ jag bryr mig inte för jag kan Ă€ndĂ„ inte gör nĂ„got Ă„t det ” vilket ocksĂ„ uttrycker rĂ€dsla ! Faran med detta Ă€r att det leder till en sjĂ€lvuppfyllande profetia i hela samhĂ€llet ledande till analfabetisk foglighet och en förintelseprocess av all demokrati. Som avslutning pĂ„ detta vill jag bara erinra om att mod kan endast den ha som övervinner sina rĂ€dslor.

Det Àr inte mer Àn rÀtt att vi skapar en lista pÄ " tjÀnstemÀn och politiker " som deltagit i dessa grava brott mot konventionerna i sin förintelseprocess mot barn och förÀldrar med ett krav pÄ en oberoende utlÀndsk utredning.


Jan-Olof Larsson

Terroriserad och förnekad mĂ€nskliga rĂ€ttigheter av LĂ€nstyrelsen i VĂ€nersborg och ÅmĂ„ls Kommun med effekter som vĂ„ldsam död och skador för livet

Som radiooperatör genom kommunikation av nödtrafik frÄn Litauens parlament med president Landsbergis Deltaget i operation frigörande av de Baltiska Staterna under synnerligen svÄra förhÄllande med sovjetisk ockupation samtidigt som mina barn utsÀtts för LVU-hot och förnedring.

http://www.h-net.org/reviews/showrev.php?id=5212

FattigpensionÀr som en följd av den psykosociala trauma och chock som socialen medverkat till som inneburet omÀnskliga förhÄllanden och förnedring samt förlorade min musikaliska nedÀrvda förmÄga genom chocken.

Mordhotad via telfon och E-post efter radiotrafik belysande socialens övergrepp i ÅmĂ„l och LĂ€nstyrelsen I VĂ€nersborg förnekande av konventionerna av de MĂ€nskliga RĂ€ttigheterna , EuropaKonventionen.

Omgift med Gudrun sedan 20 Är omhÀndertagen som barn och Àven mordhotad genom socialens pedagogik och Äklagares underlÄtenhet.

10
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 13 februari 2009, 17:46:05 PM »
Tja Avos, jag förstÄr och kÀnner igen din situation mycket vÀl men det Àr ju inte sÄ sÀrskilt bra att hamna som en Äsna mellan tvÄ hötappar, alternativt som tvÄ hötappar framför en Äsna.. Skadan sker ju men det kan vara individuellt vad man bedömer som minsta skada. Dock tror jag personligen att tiden som Àr en faktor i sÄdana svÄra relationer inte garanterar att man tar sig helskinnad ur som varken barn eller förÀlder och dÄ Àr det bÀttre att göra ett tydligt val innan skadorna blir vÀrre.

11
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 13 februari 2009, 11:32:37 AM »
NÄgot mÄste vi ÀndÄ göra !
Har man redan blivet utsatt och terroriserad av socialen och dess lakejer och har dom flĂ„sande i nacken för att de vill omhĂ€nderta barnen sĂ„ finns ju skadan redan dĂ„. En skada som kan mer Ă€n vĂ€l jĂ€mföras med skador / trauma frĂ„n krig med brott mot mĂ€nskligheten.  För oss som redan har fĂ„tt vĂ„ra liv förstörda och inget har att förlora finns inget försvar till att dölja namnen pĂ„ de tjĂ€nstemĂ€n och politiker som utfört brotten mot konventionerna och mĂ€nskligheten. För dom som Ă€r i riskzonen för ett omhĂ€ndertagande av sina barn och det Ă€r bevisligen omotiverat för ett LVU mm sĂ„ Ă€r det heller ingen nackdel att namnge tjĂ€nstemĂ€nnen som Ă€r direkt krĂ€nkande.

AngĂ„ende media och tidningar sĂ„ ser man idag endast avlednings-manövrar frĂ„n de verkliga nyheterna. KvĂ€llsdrakarna har tagit formen av porrblaskor och kĂ€ndis-nyheter och olika skrönor med desinformation... BerĂ€ttar man för socialen att man tĂ€nker gĂ„ till media med sin story sĂ„ HOTAR dom med att du kan skada barnen... Summan av detta kan bli att man visar en rĂ€dsla för dom med en ambivalens och dĂ„ har dessa myndighetsbrottslingar  redan fĂ„tt dig i ett jĂ€rngrepp.

Det finns ingen ursĂ€kt lĂ€ngre för att vi som Ă€r totalt drabbade av dessa hĂ€nsynslösa mĂ€nniskofientliga myndighetsbrottslingar skall fortsĂ€tta förnedra oss sjĂ€lva genom att gĂ„ i dessa manipulatörers  ledband som krĂ€ver ” fĂ„r jag be om största möjliga tystnad ”... TvĂ€rtom om vi inte kan enas om en strategi och ett konsensus till ett agerande nu sĂ„ finns det redan planer pĂ„ att myndighetsbrottslingarna skall fĂ„ skyddad identitet samt fatta sina beslut i slutna rum pĂ„ okĂ€nd plats. D.V.S vi har dĂ„ en makt utan identitet och ansikte och en makt utan ansvar för sina handlingar. Är ni beredda till detta ?  Jag Ă€r inte det !

Även om priset Ă€r högt för att namnge dessa samhĂ€llsfarliga myndighetsbrottslingar sĂ„ kommer priset att bli Betydlig Ännu Mer Högre utan vĂ„rt agerande och det Ă€r bortom all tvivel att det ocksĂ„ kommer att drabba era barn som uppnĂ„tt vuxenĂ„lder genom era barnbarn i ett vansinnes kulturarv...

Man kan ocksÄ konstatera att nÀr ett samhÀllesystems lagar utnyttjas pÄ ett sÀtt sÄ att mÄlet Àr viktigare Àn mÀnniskornas sÀkerhet liv och hÀlsa sÄ styrs det av omÀnskliga krafter med brott mot mÀnskligheten.


FrÄgan Àr hur vi gemensamt kan komma överens om metodiken hur och var vi kan agera ?
Jag har lÄngsamt Internet och kan ej vara uppkopplad kontinuerligt .

12
Övriga frĂ„gor / Vad vill ni som skriver hĂ€r med detta forum ?
« skrivet: 12 februari 2009, 06:41:31 AM »
UtmÀrkt Nesse !

UtmÀrkt, instÀmmer fullstÀndigt om detta du skriver hÀr ovan. Samma tankar hÀr och det Àr helt fel att vi skall lÄta oss manipuleras och splittras. Vad vi behöver som jag ordat om tidigare Àr precis en sida dÀr vi inledningsvis kan namnge bÄde kommuner och tjÀnstemÀn som gjort övergreppen med brott mot konventionerna...

För övrigt sÄ stÀmmer Norge Sverige för brott mot mÀnskligheten genom FRA-lagen.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=882927

13
Nesse Noterade:
Citera
Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för >tidig död och sjÀlvmord.

>Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta >mÀnniskor .

Men det Àr ju det det Àr! I ett fascistiskt styrt samhÀlle sÄ Àr det ju sÄ!


Som jag skrev sÄ kan aldrig detta vara i linje med en Demokrati och knappast heller i en Demokratur med annat Àn att man gör en akademisk volter. Det Àr vÀl att ses som ett explicit tecken pÄ att en stat med sÄ mycket blod de har pÄ socialens vÀggar och inom övriga institutioner samt ÄldringsvÄrd hamnar inom en nomenklatur med accentuering pÄ fascism

Yapp, socialen inte bara "HAR" en agenda, eftersom denna har funnits bra lĂ€nge vilket vittnas om pĂ„ flera hĂ„ll. SĂ„ hur skall dessa som stĂ€llt sig bakom lagstiftningen och utan samvete anvĂ€nt sig av metoderna fĂ„ gĂ„ fria, utan att man inser att bĂ„de avledande manövrar och en ner-sövning  skett av folket, rent av med desinformationen  i ljuset av för barns bĂ€sta men med piskan och förskĂ€ran i hĂ€nderna  ???

14
Citat frćn: "Stockholm"
TillÀgg "mamma1"

NÄgot som ALLA utsatta och drabbade bör tÀnka pÄ att negativ stress pÄverkar hela immunförsvaret som försvagas, med olika infektioner och inflammationer som en konsekvens, och ofta dÄ dÀr var och en har sina fysiska "svaga punkter", t ex öron nÀsa hals, tÀnder, tarmar, etc etc.

En tidigare huslÀkare som jag haft berÀttade att en kvinna som kÀmpade för sin son, i vilket avseende hon kÀmpade minns jag inte, fick ont i magen, och nÀr lÀkarna öppnade buken var den full med cancer.

SÄ ett gott rÄd Àr att ta pauser under kampen för att ÄterhÀmta sig.


Precis sÄ hÀr Àr det ! Detta har jag tidigare haft uppe hÀr pÄ forumet.. Tycker detta skall belysas mer, hur socialen skapar sjukdomar och för tidig död och sjÀlvmord.

Detta kan inte vara i linje med en demokrati att eliminera redan utsatta mÀnniskor .

15
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Svag rÀttssÀkerhet
« skrivet: 03 december 2008, 15:20:00 PM »
Hur kan man ha rÀttssÀkerhet nÀr man meddelar att varken FN/EU-konvention och Barnkonvention inte gÀller. Dessa socialakrobater har för lÀnge sedan blivet tagna pÄ bar gÀrning med fingrarna i kakburken och byxorna neddragna !

HÀng ut dom pÄ torget varje lördag och lÄt kÀringarna pissa pÄ dom !

Sidor: [1] 2 3