Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - TrollmorElisabet

Sidor: [1]
1

Lider verkligen med er men jag tror tyvÀrr inte att ni har nÄgon större chans att fÄ rÀtt hÀr pÄ Gotland, hÀr hÄller alla varandra om ryggen, lÀste nÄgonstans nÀr jag uppdaterade mig om ert fall att LÀnsstyrelsens ansvarige, numera Socialstyrelsens förlÀngda arm, Ulf Linnerheds fru jobbar pÄ SocialtjÀnsten men det Àr inget jag lyckats fÄ bekrÀftat.

De mÄste ha vÀldigt starka skÀl, inte bara för att omhÀnderta utan Àven neka er umgÀnge med Dominic, mitt tips Àr att Àr att ta kontakt med Socialstyrelsens Enhetschef för Region öst, Erik Höglund, han har ju gett SocialnÀmnden hÀr pÄ ön en rejÀl baklÀxa och sagt att Socialstyrelsen tÀnker följa upp hur nÀmnden i fortsÀttningen sköter sina Àrenden.

http://www.socialstyrelsen.se/omsocialstyrelsen/kontaktaoss/regionost

Vet inte om det Àr gjort, om inte, Àr det nog ide att Àven ni med all den bevisföring ni har idag, skickar in en egen anmÀlan till justitieombudsmannen Kerstin Andre, vet att jag lÀste nÄgonstans att nÄgon gjorde det för er rÀkning men hon har ju trots allt det yttersta ansvaret för att se till att Sveriges förvaltningar följer de regler och lagar som finns.

Sist men inte minst, gör en anmÀlan till Europadomstolen, dÀr borde det ju finnas största chanserna till att fÄ en helt opartisk bedömning av ert fall, de hotade för övrigt dÄvarande justitieminister Laila Freivalds med att stÀmma Sverige för brott mot de mÀnskliga rÀttigheterna eftersom man inte hade rÀtt till rÀttshjÀlp pga. förvaltningarnas serviceskyldighet.

Vad ni Àn gör sÄ ge inte upp, fortsÀtt er kamp, för sÄ lÀnge man inte ger upp har man inte förlorat!

2
walls got doors uttrycket i detta sammanhang vĂ€nder tankarna till ytterligare ett tĂ€nkbart uttryck i detta sammanhang: .hur kan man vinna 100 tusen pĂ„ tv4:s miljonlotteriet  ;)
Roligt, va?  :D


Det vet jag inte men de vi köpte huset av vann 4,7miljoner pÄ nÄgon dragning i Tv4... av nÄgon konstig anledning ville de inte bo kvar i det lilla samhÀllet pÄ södra Gotland dÀr alla kÀnner alla och apan Àr en kÀndis! *ler*

Fast pÄ min vÀg ut ur mörkret efter att ha sprungit in i vÀggen sÄ hÄller jag pÄ att göra ett litet konstverk pÄ köksvÀggen med orden "Walls got doors"

Tycker det kÀnns viktigt att tÀnka pÄ att nÄgonstans i vÀggen finns en dörr !!!

(:

3

SÄ lÀnge man inte ger upp har man inte förlorat och det bara mÄste gÄ att vinna, antar/hoppas att Europadomstolen Ànnu kvarstÄr.

Skriv ner alla fel/lögner som kan bevisas, ha ingen telefonkontakt utan bara via mail och banda alla möten.

Har ni varit i kontakt med enhetschefen för Region öst pÄ Socialstyrelsen, Erik Höglund?

Vet inte men antar att det Àr han som ligger bakom att SocialnÀmnden pÄ Gotland fÄr rejÀl baklÀxa av Socialstyrelsen,
som menar att nÀmnden bryter mot lagen och brister rejÀlt i framförallt utredningar som rör barn.

Remember... walls got doors !!!

(:

4

Nu har jag uppdaterat mig och lÀst allt jag hittat, underbart att lÀsa att Ruby Harrold-Claesson tar sig an fallet, jag önskar er verkligen lycka till!

Gotland Àr en vÀldigt speciell plats, alla sitter i knÀ pÄ alla och om de inte Àr slÀkt med slÀkten sÄ gÄr de pÄ samma fester, dvs. man hÄller varandra om ryggen, man rÀknas inte heller som gotlÀnning om man inte Àr infödd tre generationer tbx, vilket inte jag Àr, till skillnad frÄn min fd man.

Dessutom gjorde jag misstaget, efter ett möte dÀr jag blev vÀldigt illa bemött, att följa uppmaning "SÀg vad du tycker om SocialtjÀnsten pÄ Gotland"

Om det jag sagt tagits med har det varit felciterat, man har lyssnat pÄ lögner utan att tÀnka en egen tanke och vid nÀst sista mötet som jag bandade, serverades jag lögn pÄ lögn, men igÄr, den 24 juni hade jag, efter tvÄ Ärs helvete ett möte pÄ Soc.kontoret som kÀndes riktigt bra

Det jag idag vill ha och tĂ€nker kĂ€mpa för att fĂ„, i första hand för mina barn men Ă€ven för andras barn samt deras förĂ€ldrar Ă€r upprĂ€ttelse som mamma, förhoppningsvis kan Erik Höglund  eller Kerstin Andre' hjĂ€lpa mig, annars Ă„terstĂ„r bara det tredje statsvapnet vilket jag upplyst dem om.

Exempel pÄ avsaknad pÄ deras kompetens, nÀr jag krÀvde ut alla handlingar saknades underlag till förlÀngningen av utredningen, som enligt vad jag dÄ lÀst mig till skulle fattas av nÀmnden, den 1:a skyllde pÄ den 2:a som skyllde pÄ den 3:dje som skyllde pÄ den 1:a, efter mÄnga turer kom svar.

Det framgÄr av journalanteckningarna att nÄgot sÄdant beslut inte fattats, med andra ord, ingen hade fattat och ingen var ansvarig för beslutet !!!

Vad sÀger man ???

5

P.S.
Vet inte om ni sett den hÀr lÀnken innan sÄ jag skickar med den: http://ga.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5846703
D.S.

6

Hejsan Christer & Annie!

Fick riktigt ont i magen nÀr jag lÀste om er och er kamp, har sjÀlv varit varit utsatt för deras stjÀlp under tvÄ Ärs tid efter en brÄkig skilsmÀssa, dock har de inte tagit mina barn men Àr stor orsak till att jag sedan 1,5 Är Àr sjukskriven för första gÄngen i mitt liv för posttraumatiskt stressymtom.

Det enda positiva Ă€r att jag bestĂ€mt mig för att studera med mĂ„let JÖKEN och FörvaltningsrĂ€tt för att kunna hjĂ€lpa alla stackare som blivit misshandlade av olika förvaltningar, mĂ„nga fĂ„r ju ingen rĂ€ttshjĂ€lp pga den sk serviceskyldigheten som inte alls fungerar, vilket Ă€r ett brott i sig.

Är idag förhĂ„llandevis vĂ€l insatt i de regler och lagar som gĂ€ller, jag kan naturligtvis inte lova nĂ„got men om ni hör av er till mig sĂ„ kan jag titta pĂ„ ert "fall" och försöka göra allt jag kan för att hjĂ€lpa er, har som outbildat ombud hjĂ€lpt en man att vinna över FörsĂ€kringskassan i KammarrĂ€tten.

Mvh. Elisabet

Sidor: [1]