Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Lillamy

Sidor: [1] 2 3 ... 5
1
Domstolsbeslut m.m. / Hallå!!!!
« skrivet: 07 januari 2006, 19:07:13 PM »
Vem & vilken myndighet/ myndigheter tar ansvar för sina fel & brister.
Har inte sett en enda trots att det finns bevis här skall man ta & följa lagen men så är det inte utan att det är att rädda varandra och utmåla den som har råkat illa ut för det hela för att rädda sitt egna skinn.

Sedan finns det advokater som inte kan ta ansvar för att de har tagit åt sig ett ärende och sedan inte ta ansvar & slutföra det. Det är för bedrövligt...

Att man kan råka illa ut och sedan fått dubbelotur är skit det är bara att se & göra det bästa av situationen..

2
Mm men det finns tyvärr inte varför vet jag inte är lika förundrad som du..
Vet du om någon så skriv gärna...

3
Mm det är sant tro det eller ej.
En mamma som skyddar sina barn och gör allt för dem blir dömd till delad vårdnad så att pappan kan kräva umgångesrätt trotts att de är dömda för misshandel 4 gånger & bara för att de har konsten att kunna prata för sig och bara för att mamman är rädd så blir hon anklagad för psykiskt sjuk &störd för att hon gör allt för att rädda sina barn.
Detta är den bistra sanningen frågan är bara vad man skall göra åt det..
Så länge medborgarna blundar för sanningen så är det en hemsk bitter värklighet barnen & mamman lever i. Varför skall en mamma som har gjort allt för att skydda sina barn från misshandel & myndigheter som har vetskapen om misshandel ge ut sekretessen gång på gång kunna skydda sina barn?

Finns ingen rättvisa eller skydd idag ..
tråkigt nog..

4
Åldrande LVU-familjer / Hallå där vart är sverige på väg?!
« skrivet: 07 januari 2006, 18:50:11 PM »
Livet är vad man gör det till..
Jag blev lvuad och det är inte en dans på rosor att leva i en lögn jag behövde med bli lvuad från min lvu familj jag hamnade hos för mig var det ett rent helvete.

Hade haft det 100 gånger bättre hos mina bio föräldrar lovar. Man måste ta ansvar för sitt liv inte se sig själv som ett offer.

Jag ser mig inte som ett offer. Jag dömer inte någon man kan bara inte dra alla över en kam utan man måste inse att alla familjehem är inte dans på rosor utan det kan kosta en livet min kompis som kom i fosterhem tog livet av sig för att hon inte fick komma hem till sina bio familj. Dit hon kom var med på lösa grunder mamman gjorde allt men hade ett fysiskt hadnikapp blev av med banet pga av handikappet.

Sedan av med barnet pga av att barnet inte orkade leva med incest och misshandel och av att träffa sin mamma på 3 år pga av myndighetsöversitteri som lede till att min kompis tog livet av sig..

Så säg att lvu är bättre vem har sakt att det skulle bli bättre av en fosterfamilj man gapar ofta efter det som man inte kan få..

Jag är ledsen att du inte fick den hjälp som du behövde, men innan man dömer andra så skall man tänka sig noga för..

Mina foserföräldrar var 70 när jag flyttade hemifrån.
Jag var inget problembarn..det var nog det som var problemet kanske..

5
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Lvu lagen måste ändras.
« skrivet: 07 januari 2006, 18:35:14 PM »
Citat från: "Anna"
Ja, om man behöver ett LVU som barn ska man ha rätt att få det..!


Anna det är inte det som jag talar om här.

I de flesta fall så har man tagit LVU för att föräldrarna inte plattsar in i samhällets fack & deras syn på hur föräldrar skall vara.
De som anser att bara fint folk som skall ha barn, att man sitter i rullstol så skall man vara oförmögen som föräldrar?

När man talar om Lvu idagens samhälle så tar man oftast barn från föräldrar på fel & uppdiktade & falska grunder!

Det finns fall där barn mår bättre hos någon annan familj men ingen har rätt att dömma andra om man inte sitter med all fakta.

Dax att öppna ögonen och ta reda på all fakta innan man dömmer andra och anklagar och öppnar sin mun tycker jag..

Myndighets översitteri & föredömande förutfattade meningar och brist på kunskap pga räddsla för det okände och det annorlunda.

Ni kanske tror att alla barn som är omhändertagna att vi föräldrar skulle vara knarkare eller barnmisshandlare, värsta gangsterns men vi är precis som vilken människa som helst. man kan bli av med sina barn på falska grunder och pga av rena rama lögner och förtal.

Tycker man skall tänka sig för innan man dömmer en annan människa och drar alla över en kam.

Är så trött på folk som utmålar oss föräldrar som har blivit av med våra barn som om vi skulle vara värsta psykopater..

Med all respekt här pratar vi inte om de barn som far illa utan de barn som har blivit av med sina föräldrar pga falska grunder! Det är ad denna sight är till för...

Många som skriver hit och dömer oss har mer lik i sina garderober en de som har råkat illa ut och blivit av med barnen det är ett fakta de har inget eget liv utan måste trycka ner andra och smuttskasta för att må bättre..

Nu har jag inte sakt att det skall gälla dig "Anna"

6
Stå på er ge inte upp. Sverige är fullt med folk som antar det ena och det andra.Dom sitter där och tror att dom är felfria vilket som dom inte är.

Alla har ett människovärde och är värda att bli behandlad med respekt.
Socialen säger att det är ur barnperspektiv det skall jag säga är inte det i många fall sverige har blivit dömda för det.

Men folk tror att dom barn som har blivit lvu omhändertagna kommer från föräldrar som knarkar,misshandlar,och gör sina barn illa men den bilden stämmer för endel men inte för alla men alla dras över en kam.Det finns barn som far illa.Det finns föräldrar som inte kan ta hand om sina barn där det är berättigat. (pratar om sexuellaövergrepp, misshandel, mm där barnen svävar i livsfara.

Så funkar det inte idag.
Sverige saknar ryggrad vad gör politikerna?.
Jo dom skyller på varandra och splittrar familjerna se på dom apatiska barnen,mm. slittrar familjer. Helt sjukt.

Tycker detta är fel.

Ge inte upp för barnens skull, .

7
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Hej Alla..
« skrivet: 21 juni 2005, 16:20:02 PM »
Befinner mig på skyddad adress.
Sekretess, journalantecknigar,min adress är röjd igen..
Mer lögner i journalanteckningarna. Soc som placerade barnen har förtalat mig inför den nya komunen.5 st har soc förtalat få se om vi kommer upp i rätten. Pga jag kämpar för min existens så kan jag inte vara med och demonstrera ledsen. Vill att barnen skall ha en levande mamma...
Hoppas ni förstår.

8
Fosterhem och institutioner / ja du har så rätt så"!
« skrivet: 11 mars 2005, 13:28:13 PM »
Frågan är bara vad man skall göra åt saken,
dom blundar för att det händer socialkontoret har all makt
den enskilda har ingen suck men turen måste ju vända det kan ju inte bara
få fortsätta pågå.// Lillamy

9
Jag förstår och acsepterar ditt val men jag håller inte riktigt med dej.
Visst man kan hålla sig lågt men det är bara barnen som lider av det.
Så länge vi håller tyst. Jag vill ha mina barn tillbaka och kommer inte ge mig en tum förens barnen är tillbaka hem mina barn har varit placerade i över 2 år och varje dag är ett levande helvete för dom.
Kan inte se på att Socialkontor och myndigheter förstör mina barns liv..
vägrar bara vara en siffra i statestiken.
Om du ångrar dej så vet du vad vi finns.
Ja jag håller med på med en hemsida och det är bra.
Men vi kämpar alla med samma sak att kämpa för våra barn.
lycka till
//Lillamy

10
Hallå där ute så här får vi inte hem våra barn!Detta kan inte fortsätta ,vad håller ni på med vad håller ni hus?

VI måste organisera oss och göra våran röst hörda våra barn lider och vi med detta kan bara inte fortsätta jag kommer och åka till sthlm och demostrera för min och mina barns rättigheter.Vill med att LVU skall ha satt sin sista potatis och regeringen sin sista socialsekreterare....

Vi är i dag 9 stycken som är på väg och skall demostrera.

NU gäller det upp till kamp för våra barn är inte någon politiker men jag vet att jag skulle fan vara den bästa stadsminister som har gått i några skor det kan ni hoppa upp och sätta er på.Jag lovar! NI med allt går bara man har viljan ingenting är omöjligt!Detta Sverige är så sjukt och har inga riktiga lagar bara luddiga fullt med kryphål och utan vett och etikett.
Politiker eller inte nu fan skall vi höras och synas nu får det bara nog!
Känner du någon som har fått sina barn omhändertagna, eller du tycker lvu är fel eller du är anhörig spelar ingen roll maila mig har dina barn varit lvuade stöd oss i våran kamp för rättvisan :!: Gör det för barnens skull och familjen.

Ni som inte ställer upp nu och demostrerar ni vill bara inte helt enkelt ha era barn tillbaka och då är det all rätt att dom har tagit barnen.
Jag kan inte se det på annat vis sluta gnäll och sitt där och tyck synd om er utan maila mig så bestämmer vi en dag för demostration nu skall vi höras synas och FÅ RESPEKT och NU skall våra barn HEM DÄR DOM HÖR HEMMA!!!!


Vilka är för och vilka är i mot :?:
ANMÄLAN SKER TILL MIG..

Varmt välkommna!

11
Det skulle vara bra fast en egen domstol med jurister som kollar trovärdigheten och kollar bevisen och lyssnar på bägge sidorna .
och sedan jusister och granskare av dom dommar och jurister som jobbar där.Det skall inte vara någon som jobbar eller är maskopi med dom socialamyndigheterna det skall sitta folk som jobbar och utgår från dom mänskligarättigheterna och barnkonventionen.
Som kan straffa dom skyldiga som har begått övergrepp mot oss barn/föräldrar LAGARNA MÅSTE ÄNDRAS!

Hoppas detta inte är bara snack av dom utan att det händer.
Hörde av dom på regeringskanslite samma sak hoppas det sker...
mvh Lillamy

12
Jag har forskat lite med hjälp av experter och saken är den att många av familjehemmen som tar barn kan oftast inte få egna barn och det har visat sig att dom motarbetar föräldrarna och ljuger för att få behålla barnet och socialen påstår sig sakna kunskap och vetskap om den saken.
OM det inte redan är uppgjort dom imellan. Trode först att vi hade läst fel men sanningen var bevisande av enkätsvaren från frivilliga att ofta dom som är familjehem kan inte få egna men inte alla mer en hälften. och kollade man bakåt i polisregistret så är många dömda för allvarliga brott.

Vem skyddar dina barn när inte du gör det?!
Soc och Myndigheter gör det inte..
Bevisen är överhängande att så är inte fallet jag vet en som berättade för mig att dom hade anmält sig på torsdagen utan utredning så fick dom 3 syskon små utan att dom kollades upp familjen sa tänk om vi hade varit mördare pedofiler eller psykopater men det är vi inte men endå familjen blev skrämd hur myndigheterna reagerar. Är det inte skrämmande så säg?

13
Mina socialsekreterare har alltid kallat mig för psykiskt sjuk fast jag har frisk intyg och får igenom deras synsätt i domstolarna bara för att dom har skrivit en bibba fast jag har bevis att det är osanning så gör rättsväsendet inget!

Sedan att jag har fallit offer för en psykopat får jag skylla mig själv säger sociala och rättsväsendet.Jag försökte skydda mitt barn jag stack han hittade mig misshadlade mig jag födde min son och terrorn fortsatte. han kom å misshandlade mig trängde sig in i lägenheten jag flyttade till kvinnojour och sedan till en annan stad han hittade mig där med och försökte ta min son till grannlandet men dagis personalen stoppade detta.
polisen kunde inget göra fast han försökte köra på mig och sonen.
Han har sakt att han skall döda mig och han har försökt strypa mig köra över mig slå ihjäl mig och även knivskurit mig.
Polisen och sociala bryr sig inte.
Anmälningarna ligger en efter en & åklagaren gör inget brist på bevis.
Fanns bevis jo men inget vittne. när väl det var så att det hände så flera såg ja då slog pojkens pappa dom med å hota dom vågade inte vittna.
Han stämde mig på vårdnaden och domaren sa tror du att du skall få ha sonen hos dej du kommer hit bakfull och har varit ute i slagsmål och din sons mamma sitter här och skakar och bor på kvinnojour och har en väktare med sig? pressen gjorde så jag kissade på mig när han tittade på mig?Domaren avbröt men det blev delad vårdnad för det skulle vi ha varför?fattade inte...han hittade mig överallt.
Socialen har alldrig skyddat mig sedan jag flydde från pappans hemkommun där nere försökte dom men lönlöst.
Polisen sa vi kan inte skydda dej är du rädd om ditt liv och vill ni överleva
Så fly vi kan inte skydda dej länge.

TROTTS skyddade personuppgifter skickar dom mina uppgifter till pappan.
lätt genom att jag har lvu om pojken så.
Flickan med...

Så ja vet att detta land skyddar psykopater.
och trycker ner brottsoffren.

8gr har dom gett ut skyddade personuppgifter skickat journalanteckningar till mitt ex om mig om mi dotter han är inte ens min dotters pappa heller.inga journalanteckningar skall ner till han som kan röja min skyddade identítet.

Nån ersättning har jag inte fått heller dom skyldiga har inte blivit dömd heller.Grovt tjänste fel vet jag att det är men inget gör nått
Länsstyrelsen har riktat skarp kritik 3 gr hur dom sköter mitt fal.
socialen lyssnar inte jo tar inte ens upp fallet.
Socialstyrelsen tycker bup läkaren har gjort fel men kan inte göra nått.
polisen och åklagaren skiter i vilket.

DETTA ÄR SVERIGE!

14
Idag tar Myndigheterna LVU/omhändertagande för dom mammor som försöker skydda sig och sina barn och inte nog med det du är inte säker i sverige tror du är skuddad i sverige och att poliser och myndigheter skyddaroch hjälper dejglöm det skyddade personuppgifter hjälper dej inte heller ingen kan skydda eller hjälpa dej du har bara ett val det är att fly och leva på kvinnojouren du har inget annat val!Glöm rättsväsendet: DU har inget skydd i dag.MEN det har myndigheterna alla där du behöver bara lägga av en brakare så ör det hot mot tjänsteman och dyra böter men om´det händer oss så skiter dom i det.Vi har inget skydd och värde enligt dom MEN DOM HAR FEL mycket fel.

Vad är nu detta det har kommit mig till vetskap att pedofiler misshandlare psykopater startar upp sidor här på nätet och använder sig av utsatta föräldrar och barn för att lura till sig dom att det inte fanns lagar som stoppade dom. VARNING ALLA SOM SER DETTA!

Vad är barnets bästa och enligt ett barnperspektiv vad är bra för barnet i dom här fallen?

Har pappan misshandlat barnet och mamman försökt döda dom flera gånger utan att bli dömd åndå får umgänge trots fara för deras liv det absurt det preskiberas och dom kan fortsätta för enligt socialen är det 7 år sedan det hände så det spelar ingen roll trotts att han då blev dömd för misshandel 3 gånger.Jag anser att han INTE har rätt till någon umgänge eller någon kontakt med barnet efter det men mynsigheterna tycker annorlunda jag anser att han har förvärkat sin rätt till att kallas pappa!
Han skall skaka galler ha samma straff som mördare eller varför inte ge han ett reält kok stryk och bryta ner han på samma sätt som han har brytit ner mammor och barn.Varför skall det vara sådant daltande med brottslingar?

Samma sak med pedofiler har man en gång blivit dömd för pedofili och otukt med barn våldtäckt på sina egna barn så skall  man inte heller ha någon rätt till barnet..

Socialen /Myndigheterna tycker annorlunda men jag anser att han inte har någon rätt,kastrera fanskapet så han inte kan använda bihanget igen.Vård hjälper inte.Det vore för allas bästa.Då begår han inte samma brott igen.

HUr kan man rycka att det är för barnets bästa att träffa förövaren som har sättit trauman för livet?Vad är det för barnperspektiv och för det barnets bästa knappast troligt när skall barnet få hjälp?

Försöker sig mamman skydda barnet från pappan då tar myndigheterna och granskar mamman i stället för gärningsmannen "pappan"
Psykopater skrattar åt Myndigheterna i dag att dom kan lura dom bara för att dom kan prata för sig och verkar sig oskyldiga sociala och myndigheter har ingen erfarenhet av psykopater hur dom fungerar dom saknar utbildning och hur man skyddar mor och barn.

Se exempel med han som mördade barnets mamma och fick vårdnaden om sina barn fast han sitter i fängelset.

När har man förvärkat sin rätt som förälder?
Varför granskas mamman när pappan har förgripit sig eller gjort dom illa..

Då tar man väl inte LVU om barnen från mamman och ger till den som är förövaren men det är dagens sanning jag har belägg för det jag säger är sant... :shock:  :evil:  :twisted:   :cry:  :shock:  :x  :(

Vem orkar bryr sig ett till nummer i statestiken.[/quote] :!:

15
Incest och andra sexuella övergrepp / Re: Vem ska man lyssna och tro på ?
« skrivet: 11 mars 2005, 02:54:17 AM »
Lyssna alltid på barnet!
Misstro aldrig ett barn det kan ge skada och men för livet.
med riktiga trauman.

Gör allt för att skydda barnet!
mvh Lillamy

Sidor: [1] 2 3 ... 5