Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Meddelanden - Emil

Sidor: [1]
1
Du hade tur, det Àr ungefÀr 5% (troligtvis mindre) att fÄ tillbaka sina barn efter att sociala har tagit dom./ emil

2
Den 28 maj dÄ v var pÄ vÀg att flygga till Iran och hÀlsa pÄ min pappa som hade cancer blev vi stoppad vid passkontrollen. Polisen sa att alla tre barnen Àr omhÀndertagna av Linköpingskummun. Vi var chockad och trodde inte att det var sant. Vi var i Arlandas polisaresset med Filip 6 Är, Nicole 5 Är och Miranda 2 Är i tre timmar. Efter tre timmar kom tvÄ socicalsekreterare i frÄn MÀrsta kommun och slet barnen i frÄn oss. Alla tre barnen skrek efter oss. Allt detta skedde bara pÄ nÄgra minuter. Vi fick en utredning dÀr stod det att nÄgon anonym hade anmÀlt oss att vi brister i omsorgen. Vi var bara nÄgra dagar i Linköping och hÀlsade pÄ Susannes bror i Linköping. Vi Àr inte ens skirvna i Sverige. Vi har bott i Norge sedan ett Är tillbaks och tidigare sÄ bodde vi i Iran. Nu Àr det 182 dagar som vi sÄg vÄra barn.

stackars dej och stackars barn, inte fĂ„ se varandra pĂ„ ca ett halv Ă„r  :(

3
I Norrbottenskuriren Lördag 27 februari finns ett reportage om en far som har en 14-Ă„rig knarkande dotter, som han inte klarar av att fĂ„ stopp pĂ„. NĂ€r han vĂ€nder sig till polis, skola eller sociala sĂ€ger de att det Ă€r förĂ€ldrarnas ansvar att hĂ„lla redan pĂ„ sina barn. Dottern verkar vara helt sjövild. Hon stoppar i sig allt knark hon kommer över, gĂ„r pĂ„ skolan berusad och blir avvisad, rymmer om han försöker stĂ€nga in henne hemma.  SvĂ„rt eller omöjligt Ă€r det att skicka henne pĂ„ fosterhem, eftersom det inte finns nĂ„gra förĂ€ldrar som vill ha störda knarkande barn, som slĂ„ss, stjĂ€l, brĂ€nner ned uthus och förstör.De vill ha blonda, intelligenta, starka och friska barn som stjĂ€ls frĂ„n bra hem.

"Nu Àr hon försvunnen igen. Hon hoppade ut genom fönstret i sitt rum hos mamman pÄ natten. Det var 30 grader kallt och hon hade varken jacka eller skor. Han berÀttar om en duktig dotter som hade lÀtt för att lÀra sig i skolan och som det inte var nÄgra problem med, fram till sjunde klass, dÄ började elÀndet. Dottern bytte kamratgÀng och började röka, sedan började hon dricka. Nu knarkar hon."

I hennes rum finns det fullt med tabletter av olika slag, ibland var hon sÄ pÄverkad att hon inte kunde hÄlla i ett glas. Hon sÀger att hon sÀljer knark för att tjÀna pengar. Hon har sparkat sönder dörren till sitt rum nÀr hon inte blev utslÀppt. Hon röker cannabis och marijuana. Polisen sÀger att de inte kan ta narkotikaprov pÄ personer under 15 Är, de har bara kört hem henne.

" - Jag vill att socialen ska besluta om LVU pÄ henne sÄ att polisen ska kunna göra nÄgot men de vill inte göra det,sÀger han"

Det Àr de hÀr personerna vi har att göra med som sÀger att de vet "barnens bÀsta", och menar sig vara en överordnad förÀldra-myndighet.

Sociala vill bara ha vackra, smarta och psykist balanserade inte drickande,fula och opsykist balanserade

4
Övriga frĂ„gor / dumskallevisan
« skrivet: 01 december 2009, 20:05:32 PM »
HÀr Àr dumskallevisan som jag har spelat sjÀlv
http://www.youtube.com/watch?v=SEP7oW_r1qA

5
Övriga frĂ„gor / Min resa till ryssland
« skrivet: 01 december 2009, 14:53:23 PM »
Min resedagbok till rysslands resan, jag har gjort texten stor för att barnen ocksÄ ska kunna lÀsa http://www.sagorummet.egetforum.se/board/rysslandsresan-t33.html

6
Övriga frĂ„gor / SV: Svarta listan
« skrivet: 17 juli 2009, 20:47:56 PM »
knÀppa utomjordingar som dissikera

7
Böcker / Kalevala
« skrivet: 24 mars 2009, 15:32:48 PM »
jag Àr fÀrdig med ett referat av kalevala, finlands national epos

http://sagorummet.egetforum.se/forum/viewtopic.php?t=16

8
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / sluta brÄka!
« skrivet: 23 maj 2008, 20:01:36 PM »
sluta brÄka avos och stockholm! ni kan vÀll brÄka nÄn annanstans

9
Mitt liv Àr en röra! Jag Àr jagad av sociala! Mamma lÄter mig inte Äka till Ryssland. Skolan Àr emot mig. Man mÄste kÀmpa framÄt för att inte Äka i klorna (sociala)

10
Böcker / Sagan om ringen
« skrivet: 18 maj 2008, 17:01:42 PM »
Sagan om ringen Àr en film som handlar om sociala. De börjar att Frodo och Sam samt Meriadoc Periglin var i Hobsala. Gandalf sa till Frodo nÀr dem andra inte var dÀr"denna ring Àr mycket farlig! gÄ till domedagsberget och förstör den"Frodo sa "hur?" "kasta den i lÄgorna du kan inte förstöra den nÄn annanstans"de slutar med att Frodo slÀnger ringen i elden i domedagsberget i Mordor.

11
mina lĂ€rare Ă€r imot mig. NĂ€r vi hade samtal om att jag skule gĂ„ upp i fjĂ€rde klass frĂ„n tvĂ„an skĂ€llde de ut mig sĂ„ att jag nĂ€stan börja grĂ„ta. De sa nĂ€stan bara dĂ„liga saker om mig. NĂ€r jag gick i ettan  ringde sosiala och fick veta att jag hade ritat en död av sosiala (fast de Ă€r inte sant) och sa"Emil har rita en bild pĂ„ en av er död" och jag vill slippa dem.

Sidor: [1]