Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JH

Sidor: [1]
1
Övriga frågor gällande socialtjänsten / Vad ska man göra ?
« skrivet: 19 februari 2008, 17:58:14 PM »
Jag vet att soc har ingenting efter en utredning som kan hålla i rättegång,ändå skrämmer de mig och anvisat oss till meningslös familjebehandling. När jag sist hörde mig för om en tidsram verkade det som att det skulle pågå i åratal. Jag känner mig kränkt där varje gång.Familjen har inget som hälst behov. Ska vi skaffa oss en advokat först före vi struntar i behandlingen. För övrigt är familjen väldigt skötsam.

2
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Att lämna landet
« skrivet: 02 februari 2008, 08:08:02 AM »
Än så länge har vi fått en insats som kan förlängas vart 6 månad. Familjebehandling innebär att vi pratar om självklara saker (rutiner, gränser, leker med barnen) på familjecenter. Något vår familj ej har haft problem med.
Inom EU kan det väl inte finnas en välbyggd utlämningssystem. Hur skulle den fungera? Släpps inte soc-ärenden så fort man flyttar inom de nordiska länderna?/JH

3
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Att lämna landet
« skrivet: 01 februari 2008, 14:04:18 PM »
Är det berättigat att lämna landet om LVU är det enda alternativet ?
Frågan ät kontroversiell, men ...
Lever själv med en utlänska, hon har lägenhet, kontakter etc i sitt hemland. Vi har blivit kränkta,förtalade mm av samhället under 1 år och vi ser inget slut. /JH

Sidor: [1]