Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - alive

Sidor: [1]
1
..innan en utredning enligt kap. 6 i SoL ska genomföras, men jag som redan har ett ickebiologiskt barn boene hos mig (vilket bryter mot SoL kap. 6§6) vill att situationen ska redas upp bums. Främst vill jag det av anledningen att barnet skulle bli väldigt förtvivlat om ett nekande kom och att förtvivlan förmodligen inte skulle minska ju längre tiden gick utan snarare tvärtom. Öka rejält!

En annan anledning är att jag inte kan anse det vara rimligt att jag under dessa månader ska försörja barnet med egna medel medan en av föräldrarna fortfarande lyfter både barnbidrag, flerbarnstillägg, bostadsbidrag mm för barnet denne själv medgivit flytt för och plockat nyckeln av.

Båda föräldrarna är eniga om at barnet bör bo här hos mig. Socialen säger inte emot. De säger inte heller ok. Och det tycker jag inte är ok, så vad göra?! Har jag missuppfattat at de borde starta utredning om min lämplighet bums och att de även borde vara behjälpliga med att reda upp försörjningsfrågan för barnet? Eller har de missuppfattat sitt jobb?

Tacksam för hjälp.

Sidor: [1]