Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Trasig, ledsen mamma

Sidor: [1]
1
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Jag igen..
« skrivet: 20 december 2006, 18:07:14 PM »
Har fått kontakt med kunniga, bra personer tack vare att jag hittade hit!

Jag mår just nu lite bättre, men vet inte vart jag ska kunna skriva av mig lite här på NKMR, vet inte i vilket forum mao.

Skriver här. Har fått kontakt med en advokat, kändes bra att få prata och det kändes som om h*n förstod vad jag pratade om. Har nu ikväll fått veta att social nämndens möte var extrainsatt(???????) pga mig o mina barn situation.. varför?

Det ordinarie socialnämnds mötet var ikväll egentligen.. Jag förstår inte, men det är väl inte meningen heller.

Får kämpa vidare och hjälpas åt så gott vi kan. Men det känns sååå himla hopplöst emellanåt, tappar andan, orkar inte, vill krypa under en sten osv... men vad sjutton, det handlar om mig och mina barn! Måste orka, måste kämpa, måste, måste. För barnen och min skull!

Ber om ursäkt om mitt inlägg hamnar i fel forum.

2
Tvångsomhändertagande och andra ingripanden / Hjälp mig....
« skrivet: 20 december 2006, 08:15:33 AM »
I måndags var jag i socialnämnden och fick ge yttranden på den utredning som gjort ang. mina barn. Socialnämnden beslutade att enligt LVU omhänderta mina barn. Barnen är hemma, och har så varit. Anledningen till utredning var många anonyma anmälningar som inkommit, även då barnen INTE ens har varit hemma.

Utredningen är helt vinklad utifrån MIG och hur jag mår...Den ska väl vara ur  barnens synvinkel??? Jag "tackade ja" till det jag blev erbjuden, men sa nej till att mina barn ska placeras i fosterhem i minst ett år. Kort bakgrund.

Nu ska "protokollet justeras" och sen ska det till länsrätten. Jag mår så dåligt, likaså mina barn. Har en vän som är soc sekreterare och hon var MYCKET förvånad över socnämndens beslut. Hon sa även att "Om det går igenom i länsrätten då är jag en mycket dålig socialsekreterare!"

Vad ska jag göra nu??? Har någon tips och råd angående något bra juridiskt ombud för mig och barnen??

Vi är i kaos härhemma... Vet inte ens om jag skriver i rätt forum, hittade er först idag.

Tacksam för all hjälp och alla synpunkter!

Sidor: [1]