Visa inlägg

Denna sektion lćter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i omrćden som du har tillgćng till.


Visa inlägg - Ola Eriksson

Sidor: [1] 2 3
1
Övriga frĂ„gor / Att gĂ„ under jorden.
« skrivet: 21 november 2006, 16:17:37 PM »
Jag har raderat de inlĂ€gg i NKMR:s  furum dĂ€r det finns risk för att jag kan utsĂ€ttas för anmĂ€lningar och satt in denna text istĂ€llet:

"InlĂ€gget raderat. Orsaken Ă€r att de som stödjer socialförvaltningen har anmĂ€lt mig  för att jag gĂ„tt med som medlem i NKMR: Jag har ocksĂ„ upptĂ€ckt inlĂ€gg ute pĂ„ nĂ€tet som handlar om att anmĂ€la inlĂ€gg pĂ„ NKMRs forum dĂ€r inblandade kan identifieras. Enda chansen Ă€r att gĂ„ under jorden."

Jag tror inte lÀngre att det Àr möjligt att verka för mÀnskliga rÀttigheter pÄ ett öppet sÀtt. De som motverkar de mÀnskliga rÀttigheterna drar fördel av öppenheten, som fascisten tsenib exempelvis. Folk som vill hindra de som drabbats av trakasserier frÄn att fÄ upprÀttelse, kan enkelt bedriva anmÀlningskrig mot dem, sedan de offentligt ger varandra stöd och rÄd som i detta forum.

FöreslÄr dÀrför att en del av dessa forum görs om till slutna forum öppna endast för NKMR:medlemmar, sÄ att utomstÄende inte kan utöva trakasserier mot dem.Jag har en 7Ärig son som de som trakasserar mig kan slÄ mot, han har klarat sig frÄn LVU, men skriver jag pÄ internet om detta, sÄ kan de ta honom. SÄ enkelt Àr det: "man ska inte sÀtta sitt ljus under skÀppa", men det vore idioti att betrakta sverige som en demokrati, nÀr svenska KGB-socialförvaltningen gÄr lösa.[/b]

2
Övriga frĂ„gor / Diskussion
« skrivet: 10 november 2006, 19:59:01 PM »
Hoppade in pÄ http://kenthsliv.forum24.se/kenthsliv-about158.html, dÀr finns det en del diskussioner om LVu etc.

3
Övriga frĂ„gor / AnmĂ€ld.
« skrivet: 09 november 2006, 19:31:24 PM »
NÄgon idiot med avsÀndaren 0736147066@telia.com hade lÀmnat in en anmÀlan mot mig över internet om barn som far illa. Orsaken uppgavs att jag var "psykopat" och att jag hade gÄtt med i NKMR. AnmÀlaren skriver "var inte rÀdd för att göra omotiverade LVU och för gott placera barnen nÄgon annanstans resten av uppvÀxten". Dvs anmÀlaren uppger sjÀlv att anmÀlan Àr omotiverad, och grundar sig pÄ politiska skÀl. Som skÀl för anmÀlan att mina barn far illa nÀmns attt Ruby talat i Ny ZeelÀndsk tv. Varför blir jag inte förvÄnad ? Nya Zeeland ligger ju exakt pÄ andra sidon jordklotet frÄn sverige rÀknat. AnmÀlan avslogs eftersom den var inlÀmnad 6 dagar efter att kammarrÀtten avkunnat sin friande dom.

4
Övriga frĂ„gor / Bloggningskampanj
« skrivet: 03 november 2006, 18:03:58 PM »
Jag har gÄtt med i nkmr, och beslutat att bedriva min verksamhet frÀmst som en bloggningskampanj för mÀnskliga rÀttigheter, med fokusering pÄ barn. Jag har mÀrkt att det finns tre bloggar som jag har hittat dÀr det lobbas för socialförvaltningarna. PÄ pappabloggen har en del smutskastning mot nkmr förts, betrÀffande barn-aga.Jag har skrivit svar dÀr; om nÄgon har lust att hoppa in sÄ Àr det vÀlkommet. http://www.tommyjensen.se/pappablogg/2006/06/18/varning-det-finns-de-som-vill-tillata-barnmisshandel-i-sverige-jo-det-ar-sant/

PÄ frizon, lobbar "ann" för socialförvaltningarna". Jag har svarat Àven dÀr, hon ska Äterkomma. http://anningela.blogspot.com/2006/10/lite-fakta-om-barn-och-ungdomsvrden.html

PÄ Vonkis blogg har jag svarat ocksÄ. http://vonkis.blogspot.com/2006/03/omhndertaganden-av-barn-enligt-lvu.html

5
Övriga frĂ„gor / Hur ska man nĂ„ ut ?
« skrivet: 26 oktober 2006, 20:02:27 PM »
Jag har diskuterat med min fd fru, min son och mina förÀldrar om hur man ska gÄ vidare. Ingen tror att det Àr nÄgon mening att gÄ till Äklagare; Äklagaren ville ju inte ens respektera min rÀtt som vÄrdnadshavare att fÄ trÀffa min son, nÀr min fd frus sambo kidnappade honom. AnmÀla Àr meningslöst, hela samhÀllet förefaller vara en havererad rÀttstat. Jag anser att de har rÀtt.

IstÀllet för att vÀnda sig till den havererade rÀttstaten tror jag att man bör söka andra vÀgar. Till att börja med vore det bra om vÄra fall dokumenterades av jurister och mÀnniskorÀttskunniga personer. Sedan funderade jag pÄ detta med tribunal. Vanligen brukar sÄdant anvÀndas i politiska frÄgor. Man skulle kunna tÀnka sig en annan form ocksÄ, men tanken Àr att ta fram myndigheternas metodik, och hur det finns paralleller i de olika fallen. DÄ tÀnker jag frÀmst pÄ hur socialförvaltningen provocerar fram konflikter i syfte att ta barnen etc.

Med denna plattform kan man sedan gÄ till media. Problemet i dagens lÀge Àr att media avvisar allt vad som sÀgs med förevÀndningen att de "hyser en sÄ stor respekt för vÄr privata integritet". Om vÄra Àrenden kan behandlas innan, sÄ att det "personliga" kan extraheras och sakinnehÄllet tas fram, sÄ alla försök av myndigheterna att hemligstÀmpla konflikten som "personlig" misslyckas.

6
InlĂ€gget raderat. Orsaken Ă€r att de som stödjer socialförvaltningen har anmĂ€lt mig  för att jag gĂ„tt med som medlem i NKMR: Jag har ocksĂ„ upptĂ€ckt inlĂ€gg ute pĂ„ nĂ€tet om att anmĂ€la inlĂ€gg pĂ„ NKMRs furum dĂ€r inblandade kan identifieras. Enda chansen Ă€r att gĂ„ under jorden.

7
Uppfostran av barn och ungdomar / VĂ„ld och ytterligheter i familjen
« skrivet: 24 oktober 2006, 11:07:34 AM »
Jag har levt tidigare i en familj dĂ€r vĂ„ld och ytterligheter förekommit.  (Vem har INTE det !?) Äldre sonens lĂ€rarinna, konsulterade mig nĂ€r han var liten, om hur hon skulle betee sig i dessa situationer. Hon frĂ„gade mig om det var helt okey att ta tag i honom och ruska om honom nĂ€r han inte var instĂ€lld pĂ„ att lyssna. Hon berĂ€ttade att lĂ€rare ibland nĂ€r de var vakter pĂ„ skolgĂ„rden, var tvungen att ingripa nĂ€r barnen slogs och skilja dem Ă„t.

Jag funderade en del pÄ detta Àmne. Hur det var att "kasta barnen i sÀng", nÀr de inte ville gÄ och lÀgga sig, eller nÀr de burit sig illa Ät.

Allt detta innebĂ€r ju bruk av vĂ„ld, om Ă€n passivt vĂ„ld. Ett vĂ„ld som man  har rĂ€tt att anvĂ€nda sig av enligt lagen. Dvs om man blir överfallen, eller fasthĂ„llen har man rĂ€tt att försvara sig, eller ta sig lös. Inte heller kan man klandras för att man lĂ€gger omkull en angripare eller hĂ„ller fast en angripare.

För att klara upp dessa frÄgor, besökte jag Äklagaren. En sÄdan idiot !

Han ville genast sĂ€tta dit mig för anvĂ€ndande av passivt vĂ„ld, eftersom han ansĂ„g att allt vĂ„ld var brottsligt, ÄVEN de situationer dĂ„ lĂ€rarinnan skilde barn Ă„t som slogs pĂ„ skolgĂ„rden !

Han menade att nĂ€r det var konflikt i sandlĂ„dan, ska polisen tillkallas, medans de lĂ„tsasvuxna stĂ„r som barn och tittar pĂ„ nĂ€r polisen kommer och ingriper och gör brottsutredning.. Är det snĂ€llare med polisutredningar mellan 6Ă„ringar ? En imbecill som Ă„klagare..

Det verkar som att de som styr samhĂ€llet saknar förnuft, och inte vill vara vĂ€rdiga mĂ€nniskor. För hur kan man vara vuxen om man inte kan lösa DE HÄR situationerna ? Varje vuxen mĂ€nniska mĂ„ste kunna förstĂ„ vad en antagonistisk och en icke-antagonistisk konflikt innebĂ€r.

En Antagonistisk konflikt,Ă€r en konflikt som inte gĂ„r att lösa med samtal. DĂ€r mĂ„ste nĂ„gon ta ett beslut att gĂ„ emot en annans vilja. SĂ„dant Ă€r livet som vuxen. Om man inte kan klara en situation med barn inblandade som inte kan lösas med samtal,  finns det ju lösningar, som sterilisering för att undgĂ„ att hamna i den situationen, för den som har en  extremt radikalpacifistisk instĂ€llning. Men det finns inte ett argument som kan lösa varje situation. Ibland mĂ„ste man bara helt enkelt ta stĂ€llning, istĂ€llet för att tro att anvĂ€ndandet av övermakt bara beror pĂ„ ett missförstĂ„nd, och en lĂ„g utveckling av mĂ€nskligheten.

Om det verkligen var sÄ att psykologi kunde lösa alla konflikter, skulle samhÀllena inte ha vÄldsmakter som polis, militÀr och vÀktare. Men samhÀllets företrÀdare tycker ju uppenbarligen att vi inte ska göra som de gör, utan som de sÀger att vi ska göra...

8
Myndigheternas metodik / Vem sjutton Àr "Anna" pÄ Consequentia ?
« skrivet: 24 oktober 2006, 10:19:13 AM »
Jag har "diskuterat" med en person som kallar sig Anna pÄ Consequentia. En mycket skum typ. Det kanske verkar konspiratoriskt, men mitt intryck Àr att det verkar som att hon har betalt för att lobba för socialförvaltningen via sin hemsida. DÀr svartmÄlas alla LVU-förÀldrar som "förövare". och hon kommenterar inte omhÀndertagandena med andra ord Àn att de sker endast i fall dÀr sexuella övergrepp och vÄld förekommit. Hon Àr flitig anvÀndare av "hur ofta brukar du slÄ din fru"-argumenten. Hon ljuger att endast 1000 barn per Är omhÀndertas. Allt rÀttvist, fint, Àrligt och kunnigt.. Socialsekreterare Àr Ànglar. Hon besvarar inga kommentarer till hennes pÄstÄenden, hon bollar tillbaka alla frÄgor med att man ska lÀsa MER pÄ hennes hemsida, ( sÄ att hon fÄr fler registrerade besök och högre inkomster ?). NÄgon som vet mer om vem detta Àr ?

9
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Emil i KammarrÀtten
« skrivet: 20 oktober 2006, 18:54:46 PM »
Den 18 oktober sÄ avslog kammarrÀtten LVU mot min yngsta son Emil.

LÀnsrÀtten hade dömt oss bÄda skyldiga till att skada Emils hÀlsa genom att mamman vÀgrat skriva under umgÀngesavtal, vilket hon skrev under i pausen under förhandlingen.

Detta innebÀr att jag dömdes tillsammans med henne som skyldig genom förbindelse för att ha trakasserat mig sjÀlv genom att hon vÀgrat skriva under umgÀngesavtalet. Eftersom hon SKREV under umgÀngesavtalet, men att detta inte ansÄgs tillrÀckligt seriöst, eftersom det skrevs under sÄ sent, sÄ dömdes vi bÄda för tÀnkta brott mot barnet under vÀntan pÄ kammarrÀttens dom.

KammarrÀtten upphÀvde alltsÄ denna dom, utan att kommentera LÀnsrÀttens dom nÀmnvÀrt verkar det som.

Hotet mot oss, att myndigheterna ska döma oss oskyldiga Àr alltsÄ över. Lyckligtvis sÄ har jag sluppit undan att fÄ mitt liv förstört, och har sluppit undan med bara erfarenheter rikare. Jag kommer aldrig att ha med myndigheter att göra lÀngre frivilligt, och nu försöker jag fÄ journalförstöring pÄ alla journaler vi har inom sjukvÄrden. Jag ska bekÀmpa dessa brottslingar resten av mitt liv.

Till att börja med ska jag leta upp alla bloggar dÀr man skriver om detta Àmne, jag ska polisanmÀla socialförvaltningen, ( Jag vet: meningslöst) Mailbomba dem, och pÄ alla sÀtt göra den hÀr saken kÀnd.

10
Myndigheternas metodik / Journalförstöring
« skrivet: 14 oktober 2006, 16:25:54 PM »
Jag har begÀrt journalförstöring av mina och barnens sjukjournaler. Socialstyrelsen har godkÀnt mina skÀl, att hindra sociala att kunna fortsÀtta de olagliga omhÀndertagandena, men de har lÄtit PBU-chefensinvÀndning gÄ före, och hÀnvisar till LÀnsrÀtten i SkelefteÄ.

Ska fortsÀtta dit, sedan jag fÄtt klart om hur det blir med socialas omhÀndertagande av min yngsta son.

11
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / VI FIXAR ALLT !
« skrivet: 14 oktober 2006, 10:42:28 AM »
Sedan social tvingat mig att bo i en stuga utan vatten, avlopp och elström, för att jag inte skulle kunna ha umgĂ€nge med barnen, sĂ„ har jag nu fixat allt detta. Elströmmen gick inte att dra dit; det skulle ha kostat 180 000. Men jag har fixat en egen lösning dĂ€r jag byggt om bilarna med större generatorer, och dubbla 90-amperes batterier, som laddar batterierna i huset, via spĂ€nningsomvandlare och en digital laddare. Vi har vanliga armaturer med 12 volts lĂ„genergilampor. Jag har köpt ett Elverk som ger 4.6 Kw, och vi har tvĂ€ttmaskin och diskmaskin, hĂ„ller pĂ„ att lĂ€gga in golvvĂ€rme, och ska sĂ€tta upp ett 12 volts vindkraftverk, senare ett 220 volts kraftverk. Sociala försökte krossa min relation till barnen; se vad det blev ! Äldre sonen valde att skriva sig hos mig, mot socialas vilja har mamman undertecknat ett umgĂ€ngesavtal, via advokat ,sociala vĂ€grade.
Allt fungerar, och den yngre sonen mÄr bra enligt sociala. Men sociala vill ÀndÄ omhÀnderta honom, eftersom utredaren Jull Thomelius har gett bort honom till sin gruppledare Eva Lakso.

Vi fixar ALLTING !! SÄ fungerar det i denna lerpöl till fosterland !

Barnen Àr avstÀngda frÄn psykiatrisk hjÀlp pÄ PBU. Sociala har gett PBU order att inte ge familjeterapi till vÄr familj, utan endast individualterapi. Det innebÀr att relationsproblem inte behandlas, eftersom sociala vill att vÄra relation ska försvagas, sÄ att de kan ta barnen. All sekretess Àr utplÄnad, och information frÄn PBU gÄr raka vÀgen till sociala.Vi fixade det genom en privat familjeterapeut !

Vad det gÀller mig har sociala hÀvdat att jag Àr svÄrt sinnesjuk, och inte ens kan laga maten Ät mig sjÀlv. Deras "bevisning" Àr att jag besökt en psykolog fyra ggr dÄ jag var 13 Är gammal och frÄgar honom vad scizofreni var. LÀkaren skrev "ola tror att han har scizofreni". Utredaren Är 2006 skrev "Ola medger ju sjÀlv att han har scizofreni". Jag har begÀrt journalförstöring för mig och mina barn. Men sociala har stulit mina journaler frÄn tiden dÄ jag var 13 Är, dvs för 38 Är sedan för att jag inte ska kunna förstöra dem.

Mot mig konstruerar sjukvÄrden bevisning, som de kan anvÀnda för ett omhÀndertagande. Jag fick magkatarr i vÄras. LÄg tre dagar i sÀngen och svettades. Mitt i natten fick jag fruktansvÀrt ont, och tog pÄ mig arbetsklÀderna som lÄg vid sÀngen och for upp pÄ akuten.

AkutlÀkarens anteckningar: "Han kom upp pÄ akuten oduschad och i smutsiga klÀder". Varför skriver en lÀkare pÄ akuten sÄ ? Hur mÄnga procent kommer duschade och i ombytta klÀder pÄ akuten ? Omkring noll procent, gissar jag. Vad har magkatarr med arbetsklÀder att göra ? Efter att lÀkaren hört sig för om orsakerna till min magkatarr, stark chilisÄs, samt de trakasserier som sociala bedrivit mot mig, sÄ hÀnvisas jag till Peter Skeppare pÄ psykiatrin. Han remitterar mig till PSYKOSENHETEN. Vad har magkatarr med arbetsklÀder och psykosenheten att göra ?

PĂ„ psykosenheten förklarar man att jag inte Ă€r deras mĂ„lgruppspatient, och stĂ€ller sig frĂ„gande  till hur det kommit sig att jag remitterats dit.De menar att jag inte har rĂ€tt till psykologkontakt eftersom sĂ„dana resurser inte medges i mitt fall (chilisĂ„s och magkatarr !). Jag fick en samtalskontakt med en vanlig sjuksköterska Britta Larsson. Hon var bra att tala med, hon ringde familjerĂ€tten och frĂ„gade ut dem, hur det kunde komma sig att de vĂ€grat mig ett umgĂ€ngesavtal.

NÀsta gÄng jag trÀffade Peter Skeppare, ett Är senare, satt han i rullstol, verkade vara en svÄr sjukdom som slagit sÄvÀl psykiskt som fysiskt. Jag hade i samtal med en psykolog som sociala skaffat fram för utredning, Inger Belander bett henne om intyg pÄ att jag var en person med förÀldrakapacitet. Orsaken var att jag skulle tala i socialas Au betrÀffande LVU-andet av min yngre son. Hon tyckte att det var sjÀlvklart, men fick inte skriva ett sÄdant intyg utan lÀkares fullmakt, sÄ jag vÀnde mig dÀrför till Peter Skeppare.

Han sade att jag var normal som förÀlder, men ville att jag skulle ha en handikapp-hjÀlp med mig frÄn landstinget dÄ jag skulle tala pÄ AU. Varför ?

Vad har magkatarr att göra med arbetsklÀder, psykosenheten, och handikapphjÀlp ?

Uppenbarligen konstruerar sjukvÄrden bevisning mot mig, i samarbete med sociala.

I gÄrnatt var jag nÀra att dö dÄ jag var nÀra en infarkt. I veckan har jag vaknat av att jag haft hjÀrtflimmer pÄ nÀtterna. Jag har haft 8 hjÀrtinfarkter tidigare. Direkt eller indirekt handlar det om socialas trakasserier. Jag vaknade pÄ natten av att jag spydde, sÄ att jag fick i halsen. Jag hade ont i armhÄlan, senare i hjÀrttrakten och struphuvudet. JÀvla sjukvÄrd och barnens bÀsta.

Men vi fixar allting sjĂ€lva !  Min sambo Ă€r sjuksköterska och hjĂ€lpte mig sĂ„ att jag slapp fara till sjukhuset, och slippa deras konstruktion av bevisning mot mig. Vi fixar allting sjĂ€lva, elström, vatten och avlopp, sjukvĂ„rd för alla sjukdomar frĂ„n hjĂ€rtinfarkt, psykiatrisk hjĂ€lp och nedĂ„t. .. I denna lerpöl till fosterland

12
Fosterhem och institutioner / Fosterhem pÄ 70-talet
« skrivet: 11 oktober 2006, 19:08:20 PM »
Mina förĂ€ldrar hade fosterbarn under 70-talet PĂ„ den tiden var detta anstĂ€ndigt. DĂ„ hade de handelstrĂ€dgĂ„rd, bĂ€rordling och plantskola. Vi hade 2 grisar, 600 kalkoner och tre hundar. Inget dĂ„ligt stĂ€lla att hamna pĂ„ nĂ„gra Ă„r, tills hemmet  kommit pĂ„ rĂ€tt köl igen. De hade ersĂ€ttning pĂ„ nĂ„gra hundra kr i mĂ„naden per fosterbarn, de hade ett Ă„t gĂ„ngen, och milt sagt fanns det ingen vinst pĂ„ detta.

Först var en kille frÄn Kiruna hos oss. Sniffning och en del sÄnt dÀr.Hans pappa var alkoholist, mamman hade en del problem. Han stannade tre, fyra Är. Sedan ville mina förÀldrar att han skulle Äka tillbaka, och sÄ blev det ocksÄ eftersom mamman ville sÄ.

Sedan var det en kille frĂ„n Överkalix, bĂ„da förĂ€ldrarna var grava alkoholister. Han stannade tre Ă„r, förĂ€ldrarn ville att han skulle Ă„ka hem, men det blev att han Ă„kte sedan till ett annat stĂ€lle. BĂ„da fosterbarnens problem upphörde under vistelsen. Idag fungerar det inte sĂ„, kan man krasst konstatera.

TvÄ sommarbarn hade förÀldrarna ocksÄ: en tjej frÄn PiteÄ, och en förstÄndshandikappad kille frÄn Stockholm.

Alla barnen fick hemresor betalda nÀr förÀldrarna eller barnen önskade. PÄ den tiden hjÀrntvÀttades inte fosterbarnen genom att kontakt, via telefon, brev etc förbjöds. SÄ gör fascisterna naturligtvis bara med normala barn som lÀngtar hem.

I utredningen pÄ min yngste son som satkÀrringförvaltningen gjorde stod det bland annat att mina förÀldrar var kÀnslokalla mÀnniskor som inte tyckte om barn. SatkÀrringförvaltningen hade aldrig trÀffat dem, de skriver sÄdant för att totalt nedsvÀrta mig. De har förstÄss glömt att mina förÀldrar var deras gamla kontakter pÄ den tiden nÀr socialförvaltningen var en del av samhÀllet, innan den blev en ockupationsmakt.

13
TvÄngsomhÀndertagande och andra ingripanden / Emil i KammarrÀtten
« skrivet: 10 oktober 2006, 11:41:22 AM »
Till slut hamnade Àrendet om Emil efter en skenrÀttegÄng i LÀnsrÀtten i KammarrÀtten. StÀmningen var otÀck. Domaren sade "MÄl 1500 -06 Socialförvaltningen i LuleÄ mot Emil Eriksson i mÄl om Lagen om VÄrd av ... Unga", bet han av medans han tittade pÄ oss.

PÄ ÄhörarbÀnken satt en förskrÀcklig varelse, en "kvinna" , som utstrÄlade stor ondska. Hon satt med en mobiltelefon i handen, jag förstod vem det var. Hon var ansvarig för tillfÄngatagandet av barn som socialförvaltningen kidnappat. Det innebar att det redan stod en fÄngtransportbil med fyra av dessa varelser i bilen och vÀntade utanför Emils skola, beredda att omedelbart efter ett mobiltelefonsamtal frÄn denna varelse , sedan domen avkunnats, gÄ upp och under grÄt, chock och skrik ta Emil frÄn hans klassrum, kasta in honom i det gallerförsedda utrymmet och köra bort honom frÄn oss för all framtid, sÄ att vi aldrig mera fÄr se honom igen. Socialas advokat begÀrde att varelsen skulle fÄ sitta med som Ähörare, eftersom hon var Emils nye "handlÀggare". Vi krÀvde att varelsen skulle lÀmna salen, och att rÀttegÄngen skulle bli sluten, vilket medgavs.

Sociala hade inget att komma med,det hade de inte i LÀnsrÀtten heller, men de behöver heller inte ha nÄgot att komma med för att vinna mÄl om fosterhemsplacering. Barn kan fosterhemsplaceras helt utan orsak i Barn-Gulag som denna lerpöl till fosterland kallas utomlands.

Mamman hade skrivit under umgÀngesavtalet i maj, under pausen i LÀnsrÀtten, sÄ sociala kunde inte krÀva att barnet togs frÄn oss bÄda av det "skÀlet". TvÄ forntidsmÀnniskor frÄn sociala hade besökt Emil pÄ skolan under vÄr-terminens slut och konstaterat att Emil mÄr bra.

Mammans fÀstman, vars kidnappningar av Emil orsakat Emils illamÄende, hade mamman gjort slut med för snart ett Är sedan. Inte heller detta kunde sociala anvÀnda för att fosterhemsplacera Emil.

Psykoanalytikerutredningen som gjorts mitt under den tid dÄ fÀstmannen kidnappade Emil frÄn mig under tre mÄnader, och höll honom frÄn mamman i tre veckor, var ett Är gammal och inaktuell av flera skÀl, bland annat av skÀlet att den var gjord dÄ, under den tid dÄ Emil mÄdde som sÀmst. Sociala kunde heller inte anvÀnda den mot oss.

Sociala var alltsÄ i situationen att de vill fosterhemsplacera Emil, som de sjÀlva sÀger mÄr bra, och Emils Àldre bror 16 Är som bor hos mig, som alla Àr eniga om att han mÄr bra. Sociala kan inte ens hÀvda att nÄgot av barnen far illa; det Àr ju deras egna ord!

Men sociala lĂ€gger inte ned nĂ„gra mĂ„l, och de tar aldrig tillbaka en anklagelse; de bara tillfogar nya lögner och anklagelser till de gamla. De Ă„teranvĂ€nder gamla lögner och anklagelser resten av livet. De fortsatte att hĂ€vda de pĂ„stĂ„enden i utredningen som LĂ€nsrĂ€tten förkastade. att mamman VÄGRAT ( ej vĂ€grar), skriva under ett umgĂ€ngesavtal, och vill att KammarrĂ€tten omhĂ€ndertar barnet för tĂ€nkta brott som hon sĂ„vĂ€l som jag skulle kunna tĂ€nkas begĂ„ i framtiden, eventuellt i forntiden.

Advokaten Cristina Lehto hÀvdade att jag var sÄ svÄrt sinnessjuk att jag inte kunde ta hand om mig sjÀlv, eller ens laga min mat. ( För er som aldrig har trÀffat de slavhandlande forntidsmÀnniskorna frÄn socialförvaltningen lÄter sÄdana hÀr vansinninga anklagelser absurda, men min advokat bedömde deras utredning om Emil som "snÀll", dÄ lÄngt mycket vÀrre och mer fantaisfulla pÄhitt vanligen brukar kÀnneteckna deras utredningar.)

Jag har svÄrt att förestÀlla mig vad han menade, dÄ jag av de 27 sidorna i utredningen, strök under alla lögnerna, vilket utgjorde ca 40% av utredningen. Jag antar att socialförvaltningarnas ondska övergÄr alla mÀnniskors förstÄnd.

SÄ hÀr kan nÄgra prov pÄ deras förmÄgor se ut:

NÀr jag var 13 Är, för 38 Är sedan, besökte jag en skolpsykolog fyra gÄnger. Jag frÄgade honom vad scizofreni var. Han skrev i journalen "Ola tror att han har scizofreni".

Utredaren Jill Thomelius Är 2006 i utredningen: "Ola medger ju sjÀlv att han har scizofreni".

Jill Thomelius fortsÀtter: " Enligt socialstyrelsens normer för barns umgÀnge med svÄrt sinnesjuka förÀldrar blah.. blah..blah".

Jill Thomelius fortsÀtter: "Emil har varit med om traumatiska upplevelser hos fadern, och dÀrför bör fadern endast fÄ trÀffa Emil i nÀrvaro av personal frÄn socialförvaltningen en timme i veckan, tills umgÀnget upphör, och mamman fÄr enskild vÄrdnad, flyttar frÄn stan eller pÄ annat sÀtt avslutar umgÀnget".

Den "traumatiska upplevelsen" var nÀr Emil ville leka fÀktning med kÀppar med sin 16-Ärige Àldre bror, som passade Emil dÄ, och fick en smÀll pÄ handen. DÀrför skulle jag förlora rÀtten att trÀffa honom mer. "barn som far illa". "Traumatiskt". LÄt aldrig era barn leka med plastsvÀrd, eller vara pÄ lekplatser.

De som varit med om socialförvaltningens utredningar betraktar sÄdana hÀr skrivningar med stor vana.SÄ hÀr ser det ut i alla utredningar dÀrifrÄn, oftast vÀrre.Att det kan vara vÀrre Àn sÄ hÀr, kanske inte sÀger er nÄgot. Inte mig heller, för den delen. Men det kan vara vÀrre, kan jag slÄ fast.

De som gör utredningarna Àr ofta "sjuka" mÀnniskor, ibland med drogproblem med stort mÀnniskohat. De som granskar myndigheter, mÄste ju rimligtvis kunna se skillnaden pÄ en utredning gjord pÄ socialförvaltningen och andra myndigheters utredningar.

Utredningarna frÄn socialförvaltningen hÄller en intellektuell nivÄ som om de kunde varit gjorda av en 7:de klassare. Slutsatserna Àr helt oproffessionella, rent idiotiska, trots att de kan vara gjorda av folk med mer Àn 20 Ärs vana.

Mer exempel: Jill Thomelius okvalificerad omnipotent psykiatriker m.m etc. fortsÀtter förtalet:

"Ett bevis pÄ Olas sinnesjukdom Àr att han skriver mycket lÄnga aktbilagor i det hovrÀttsmÄl dÀr han drivit umgÀnges och vÄrdadsfrÄgor"

.. skrev Jill Tomelius i den 27 sidiga utredningen om Emil, samt den 19 sidiga utredningen om hans Àldre bror. Hon kan döma andra efter sig sjÀlv pÄ ett kompetent sÀtt.

Detta var utredningen som socialförvaltningens advokat Äberopade i kammarrÀtten. Fria fantasier, och Ätalbart förtal.

KammarrÀtten kommenterade inte heller detta med ett ord, sÄvÀl som LÀnsrÀtten.

IstÀllet inriktade sig advokaten pÄ att hon ville fosterhemsplacera Emil för att han ritat en död gubbe utanför huset dÀr han bor. I brist pÄ argument, sÄ recirkulerade hon argumentet tre gÄnger, vilket i alla fall gav mig personligen intrycket av att hon led akut nöd pÄ argument. Jag vet inte varifrÄn Emil fÄtt denna ide, men en död barnkidnappare frÄn socialförvaltningen liggande utanför huset Àr iaf för mig en tanke som kan vara svÄr att frigöra sig frÄn.

Jag krÀvde att vi enligt FN-stadgan har rÀtt att fÄ en individuellt formulerad dom. Att vi inte fÄr dömas tillsammans ansvariga för att mamman vÀgrat skriva under det umgÀngesavtal jag krÀvt att hon skulle underteckna, och som hon sedan skrev under. Att man inte fÄr ta barnet frÄn bÄda förÀldrarna, om den ena förÀldern felat. Svaret pÄ min begÀran var "Nej, det fÄr du inte".

Dom meddelas Ă„t veckan.
_________________

14
Böcker / Phyteas resa till Thule.
« skrivet: 08 september 2006, 11:50:32 AM »
En fantastisk bok om den grekiske forskningsresanden Phytea som besökte sverige för 2400 Är sedan !! Boken Àr översatt av Alf Henriksson, och orginalet Äterfanns efter mycket sökande i Egypten i början av 80-talet. Sverige vid den tiden var ett land innan vikingatidens handels och plundringstÄg. StÀdernas namn och platser var faktiskt de samma. De lade till första gÄngen i "hyperboreeernas land" i Falsterbo, dÀr kaptenen sedermera mördades av falsterbos dÄvarande hÀrskare "Strut-Ole". Phytea seglade upp till ungefÀr södertÀlje, och bodde dÀr hos en slavhandlare till vÄren. Han besökte Uppsala under midvinterblotet, och bevittnade mÀnnisko-offren, och mycket annat. Han bevittnade Àven att det fanns amazonkrigare.Endast barbariet Àr sant ursprungligt !!

Min kommentar: Det Àr intressant att se slavhandelns historia och hur forntidsmÀnniskorna hela tiden lyckats klamra sig kvar. NÀr kristendomen kom, sÄ byggdes de gamla hednatemplen om till kyrkor, och högtiderna fick nya namn. ForntidsmÀnniskorna och deras levnadssÀtt har i alla fall levt vidare sÄvÀl i lagar som i samhÀllsskick. Enligt den ryske historikerna Alexander Khan har sverige en "patriarkalisk struktur". Han menar dÄ att Sverige inte genomgÄtt de stora förvandlingar som kontinentens kulturer genomgÄtt. Inte har heller kristendom och humanism fÄtt lika starkt fÀste hÀr. Exempelvis medeltida straff som stegling, Àr ju ett exempel pÄ bestaliskt ultravÄld av perverst- sadistisk fornmÀnniskotyp. ( Det innebar att den dömde höggs levande i bitar, lÄngsamt, sedan spikades kroppsdelarna upp pÄ en vÀgg för pervers beskÄdan). Myndigheterna var alltsÄ de vÀrsta och sjukaste brottslingarna som idkade de sjukaste blodsorgierna.Samtidigt som de kallade sig för "konung av Guds nÄde"

Den vĂ€rsta fornmĂ€nnisko-kultur som existerat var den Aztekiska. Hela befolkningen var kannibaler, och de förde stĂ€ndiga krig för att fĂ„ fĂ„ngar att offra till gudarna samt som mat. De Ă„t Ă€ven upp varandra.  NĂ€r Cortez
invaderade Mexico utplÄnade han helt enkelt den kulturen, och Mexico City har byggts ovanpÄ Aztekernas gamla huvudstad.

15
Övriga frĂ„gor / Skurkaktiga Propagandamassmedier.
« skrivet: 07 september 2006, 21:04:29 PM »
"oskadda efter volt med bil"
"De passagerare som voltade med en bil vid Sundom, klarade sig undan med blotta förskrÀckelsen. TvÄ rysktalande mÀn fÀrdades i en bil och hamnade upp och ned i en singelolycka. Polisen som kom till platsen sade att det var en regelrÀtt olycka. Bilen lÄg upp och ned och tvÀrs över vÀgen dÄ förbipasserande kom till platsen vid halv -elva-tiden. DÄ satt mÀnnen Ànnu kvar i bilen. Det Àr inte kÀnt hur olyckan gÄtt till, men bÄda klarade sig utan skador."

Jag och min sambo sladdade av vÀgen utanför Sundom, dÄ dÀcket exploderade. Bilen vÀlte, och föll ned pÄ hjulen. Eftersom bÄda dÀcken var punkterade, orkade vi inte skjuta bilen av vÀgen. Motorn funkade inte.

En person i kommunens tjÀnstebil, stannade och vi bad honom att ringa bÀrgningsbil. Det gjorde han inte; han ringde snuten, jag hörde hur han upphetsat babblade om att min sambo hade talat ryska. Till slut kom en och erbjöd sig att slÀpa bilen av vÀgen. Sent kom snuten. De provade om jag var full, sedan försökte de sÀtta dit mig pÄ att bilen var Lastbilsreggad, men ÀndÄ hade jag satt tillbaka baksÀtena, och tagit bort gallret. Jag förklarade att jag gjort som bilbesiktningen sagt att jag skulle göra nÀr bilen fyllt 30 Är. Jag bad dem ringa bÀrgningsbil. Det gjorde de inte, Snutia bara stack, och sÄ hÀr lÀt det sedan i tidningen..

"TvÄ ryska mÀn syntes hÀngande upp och ned i sÀkerhetsbÀltena, dÄ polisen kom fram. De kunde inte förklara vad de gjorde mitt i en stor skog hÀngande upp och ned" , Àr budskapet.. Knappast kan de ha missat att min nÄgot vÀlsvarvade sambo var en kvinna, ej heller vilken vÀg bilen stod eller om varifrÄn vi kom.

Jag har aldrig prenumererat pÄ en lokaltidning i mitt liv, och kommer heller aldrig att göra det !

Sidor: [1] 2 3