Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Kristin Brataas

Sidor: [1]
1
Jeg skal skrive et større innlegg om dette temaet, barnevernet mishandler/vanskjøtter barn. Tvangsplassering i fosterhjem der man utsettes for psykisk og fysisk vold.  Jeg skal skrive om min tid som ufrivillig barnevernsbarn - tvangsplassert i barnehjem og i fosterhjem i mot min vilje.  Jeg hadde et større data-krasj fredag som var min pc kom først i orden i dag.
Poltikerne fraskriver seg alt ansvar for de lovene og reglene de vedtar vedrørende barn og foreldre, barnevernet har etter min oppfatning sine "egne syke" meninger om hvor mange feil det er på alle foreldre unntatt dem selv.  Det å bli frarøvet retten til å vokse opp med egne foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og omvendt er noe mennesker bør slippe å erfare. for det som barnevernet og myndighetene har fratatt en får en aldri tilbake, det er tapt for all tid.
Barnevernet må og skal nedlegges, og jeg mener at barnevernsansatte, psykologer, fylkesnemdledere, dommere osv bør kunne straffeforforfølges for de brudd de begår mot menneskene - og betale erstatninger av egne lommer i tillegg til at erstatningsbeløpene fra myndighetene bør være relativt høye.  Politikerne er nok ganske så våkne når dem vedtar ene overgrepsloven etter den andre og det finnes ingen unnskyldninger som er gode nok når dem påstår seg å ikke kommentere eller blande seg inn i enkeltsaker som også er politikernes ansvar.

2
Rättssäkerhet och Bevisvärdering / Rettssikkerhet, hvor hen?
« skrivet: 06 september 2005, 02:25:20 AM »
Er det noe det er stor mangelvare på i Norge så er det rettssikkerhet for sivile.  Er man derimot offentlig tjenestemann så ser det ut for at disse kan begå lovbrudd mot sivile i stor grad uten å straffes for det.  Det er noe elementært galt med rettsvesenet, det offentlige manipulerer beviser og dommere dømmer sivile på indisier uten bevis.  Så hvor er rettssikkerheten? Den er visst kun gjeldende for offentlige ansatte og deres regjeringer :evil: [/b]

Sidor: [1]